Realistisk Vibrator – Her er de 9 bedste i test

391

Et sexlegetøj, der både ligner og føles som en ægte pik og samtidig kan sende guddommelige vibrationer gennem dig – det er hvad du kan få med en realistisk vibrator!

De er forførende frække at se på, og fantastisk tilfredsstillende i aktion!

Her har vi samlet 9 af de bedste, i lidt varierende priser og design, og der er med sikkerhed én, som du bliver tiltrukket af, og er nød til at invitere med hjem i soveværelset.

 

Testvinder – Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator

baseks klassisk realistisk dildo vibratorTjek Prisen her

En flot, sort, realistisk, vibrerende pik, tænder det dig? God størrelse og 7 vibrationsmønstre til at sende dig direkte op i den syvende himmel? Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator er en klassiker, og det er en testvinder.

Fordele:

 • Billig

Ulemper:

 • Voldsom – hvis du ikke kan lide det
 • Ikke håndfri/ ingen sugekop

Vibratoren i denne dildo er kraftig. Den passer til dig, der kan lide din pik hård og din stimulering intens. Den er også sexlegetøjet til dig, der tænder på dens sorte farve, dens markerede penishoved og dens blodårer langs skaftet.

 

Mest solgte – King Cock Vibrerende Penis Dildo Vibrator

king cock vibrerende penis realistisk vibrator

Tjek Prisen her

Hvis du ligger derhjemme og er bundliderlig efter en mand, en rigtig mand, som kan tage dig alle steder og fra alle vinkler, så er King Cock Vibrerende Penis Dildo Vibrator sexlegetøjet, som vil tilfredsstille dig.

Fordele:

 • Yderst naturtro
 • Fleksibel og bøjelig
 • Vandtæt
 • Aftagelig og god sugekop
 • Kan bruges som strap-on
 • Multispeed vibrationer
 • Produceret i USA

Ulemper:

 • Lidt dyrere

Denne vibrerende dildo er håndlavet, for at få alle detaljerne så fine og virkelige af udseende, som muligt. Hvis du tænder på synet af en pik, så bliver du tændt af dette sexlegetøj. Med sugekoppen kan du sætte den fast overalt, og den vil bøje for dig i alle retninger. Den vil give dig vidunderlige vibrationer i forskellige hastigheder, og det er mere end en rigtig pik kan!

Det er lækkert, at tage sin naturtro vibrator med sig ind i badet. I badet bliver vi i forvejen let tændte, som vi står der nøgne, og kan se og røre hele vores krop. Det varme vand gør os afslappede og fylder os med nydelse. Du får lyst til at stikke numsen bagud og blive penetreret af en stor, fræk pik. Lyden af bruseren overdøver dine støn og King Cock fuldender det hele.

En fræk detalje ved dette sexlegetøj er, at du også kan sætte den i et harness og bruge den som strap on. Det er altså ikke kun når du onanerer og giver dig selv nydelse, at du kan bruge den. Du kan også give din partner nydelse, ved at vove jer ud i at ombytte rollerne.

 

Den billige – You2Toys Pascha Multi Speed Dildo Vibrator

you2toys pascha multi speed dildo vibrator 23 cm realistisk

Tjek Prisen her

 

Vil du gerne gøre din solosex mere hed og få dine erotiske fantasier til at komme lidt mere til live?

En realistisk vibrator, hudfarvet med store udspændte blodårer, der kan trænge 20cm ind i dig, lyder det pirrende?

You2Toys Pascha Multi Speed Dildo Vibrator 23cm klarer det for dig, og så endda til små penge.

Fordele:

 • Billig
 • Stor og lang – hvis du kan lide det
 • Let krumning – god til g-punktet

Ulemper:

 • Ikke håndfri/ingen sugekop

Det her er sexlegetøjet, der virkelig kan fylde dig ud. Det kombineret med en vibrator giver en stor, intens onanioplevelse.

Hvis du står i den situation, at du ikke har muligheden for, eller bare ikke har lyst til, at putte alt for mange kroner ind i et sexlegetøj, så er her løsningen. Du får en god stor realistisk dildo, med vibrator, og blød i overfladen, til en god, lav pris.

Men dette sexlegetøj er også perfekt til dig, der bare godt kan lide dine pikke store. Eller måske til dig, der pga. flere fødsler eller alder er lidt bredere, og derfor har brug for større diameter på sexlegetøjet, for at føle sig helt fyldt ud og tilfredsstillet.

En anden fordel ved denne realistiske vibrator er, at den har en let krumning. Det betyder, at den nemmere kan nå op og massere dit g-punkt. Det kan hjælpe dig på vej til en vaginal orgasme eller måske endda en sprøjteorgasme.

 

Nyhed – Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 24 cm

naturtro dildo med fjernbetjening realistisk vibrator

Tjek Prisen her

 

En håndfri realistisk vibrator dildo, som du så oven i købet bare kan styre med en lille fjernbetjening, det er det du får med Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 24 cm.

Ikke nok med det, har den også de sexede testikler med!

Fordele:

 • Fjernbetjening
 • Med testikler
 • Med sugekop
 • Fleksibel

Ulemper:

 • Ledning – kan være i vejen og for kort
 • Ikke vandtæt
 • Få forskellige vibrationsindstillinger

Sæt den fast på væg eller gulv, og lad den så tage dig bagfra eller rid den så vildt du vil. Med fjernbetjeningen i hånden og kan du skifte intensitet fra enhver stilling, uden at skulle ned og have fat i den. Vibrationerne bevæger sig fra midten og ud mod begge ender, hvilket giver stimulering til hele skeden.

Testiklerne er lækre, først og fremmest hvis du tænder på dem. Men de giver også et rart stop, og lidt ekstra stimulering til dit underliv, når den trænger ind i dig helt til roden. Et fleksibelt sexlegetøj er også rigtig fedt, fordi de gøre det muligt at knalde den fra flere vinkler.

Denne naturtro vibrator er rimelig stor, så den er måske ikke så god til begynderen. Når du bruger den er det altså vigtigt, at du er virkelig våd og åben, og klar til at modtage den. Du kan selvfølgelig hjælpe det på vej med glidecreme, men oplevelsen er altid bedre, når du er oprigtig tændt.

Sexlegetøjet kan også være en del af  en hed leg med en mand. Han kan sætte dildoen ind i fin fisse, mens han selv knepper dig i røven eller i munden. Med fjernbetjeningen kan han styre vibrationerne. Du kan hengive dig fuldstændigt mens han har styringen og bare lade orgasmerne rulle.

 

Bedste Anmeldelser – Lang realistisk dildovibrator

lang realistisk dildo vibrator

Tjek Prisen her

Her har du en vibrator realistisk, som flest har syntes bedst om.

Lang, realistisk dildo-vibrator er den kaldt, og den er rigtig stor, den er flot, og den er lys i huden.

Fordele:

 • Mange tilfredse brugere
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ikke håndfri/ med sugekop

Hvis du fantaserer om en kæmpestor pik, så vil dette sexlegetøj gøre dig til en rigtig glad kvinde eller mand. Tag den med under dynerne, eller tag den med i bruseret eller badekaret og bare forkæl dig selv med selvskabet af et stort mandligt lem.

En vibrator realistisk som denne, kan du også bruge til forspil, og gøre dig klar på at indsætte den i sin fulde længde. Du kan holde den mod dit underliv, og lad vibrationerne afslappe og tænde dig, Mærk så, hvordan dine safter begynder at dannes og komme ud af dig. Det er både et godt forspil når du har solosex, men også når du har sex med en partner, kan du bruge den til at komme i gang.

Sexlegetøjet giver dunkende vibrationer, og du starter og styrer det nemt med en enkel knap i bunden.

 

Den Smarte – Satisfyer Vibes Master realistisk vibrator

satisfyer vibes master vibrator realistisk

Tjek Prisen her

Her få du et sexlegetøj, der lige er lidt smartere, end de andre.

Den er ikke helt så realistisk, men den har et kæmpestort hoved, og så kan du lege med 12 forskellige vibrationer.

Fordele:

 • 12 vibrationsmønstre
 • Helt glat – hvis du kan lide det
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Ikke så realistisk af udseende – hvis det var det du ville have
 • Lidt dyrere

Satisfyer Vibes Master – vibrator – XX-Large kan med sikkerhed stille dine lyster. Det er til dig, der godt kan lide gennemtænkt design, mange forskellige muligheder, og til dig, som kan lidt at blive penetreret af noget stort.

Sexlegetøjet har tre knapper. Den nederste bruges til at skrifte skifte til næste vibrationsindstilling, og den øverste bruges til at vælge den forrige. Det er altså frem og tilbage. Den midterste knap er til at tænde og slukke apparatet, og den skal holdes nede nogle sekunder. Den er designet således, at du holder om den med en eller to fingre, og så bruger tommeltotten til at styre knapperne. Smart!

Den helt glatte overflade gør indføringen i skeden helt ubesværet og gnidningsfri, og den er tilmed beklædt med den blødeste silikone. Bruger du glidecreme, så husk at det skal være den vandbaserede slags til dette sexlegetøj.

 

Til Begyndere – Sevencreations Vandtæt Silikone Dildo Vibrator

sevencreations klassisk silikone dildo vibrator large i skin color realistisk

Tjek Prisen her

Sevencreations Vandtæt Silikone Dildo Vibrator Skin Large er en naturtro vibrator, der er fin til begyndere Den har 7 forskellige vibrationsindstillinger.

Så kan du udforske hvordan du kan lide det, og måske starte med de mere stille og rolige niveauer.

Fordele:

 • 7 vibrationsindstillinger
 • Vandtæt
 • Billig

Ulemper:

 • Stor hvis du er helt nybegynder

Hvis du ikke blot er ny til dildoer og onani, men helt ny til sex og penetration, er det dog bedre, at du vælger en dildo der er væsentlig mindre. Men er du ikke jomfru, stram eller helt sammentrukket, så er det her en helt fin begynderdildo. Er du jomfru kan en realistisk vibrator også vænne dig til synet og følelsen af en rigtig pik. Den kan vænne dig og din skede til at åbne sig og modtage. Og nyde!

Du kan med fordel starte med bare at bruge den på din yderside, og lege med den på dine erogene zoner. Eksperimentér med, hvordan det føles på dine bryster, på dine inderlår, på dine balder og omkring på dit underliv. Det kan tænde dig, så du bliver våd nok til at lade sexlegetøjet glide ind i dig. Det gør også, at du lærer dig selv og din krop bedre at kende, og gør nydelse til en helkropsoplevelse.

Da sexlegetøjet er vandtæt, kan du også tage de erotiske oplevelser med i bad. Det kan være skønt og spændende i bruseren, og endnu mere i badekaret. Det varme vand afslapper dig, mens en stor realistisk vibrator pirrer dig, stimulerer dig og tilfredsstiller dig.

Den er også rimelig billig, hvilket er fint for dig, der måske lige skal se det hele an og lære det at kende. Før du elsker det, har du jo nok ikke så meget lyst til at betale i dyre domme for en naturtro vibrator.

 

Til de Erfarne – King Cock Stiffy realistisk vibrator

king cock stiffy dildo vibrator realistisk

Tjek Prisen her

King Cock 7” Stiffy – Sort Dildo Vibrator er til dig, der ved hvad du kan lide, og ved hvordan du vil have det.

Det er til dig, der nyder at blive helt fyldt ud, til dig, der kan lide din vibrator realistisk, og til dig, der vil have dik pik hård og stiv.

Fordele:

 • Sort – hvis du kan lide det
 • Mulispeed vibrationer
 • Vandtæt
 • Multispeed vibrationer
 • Stiv – hvis du kan lide det
 • Produceret i USA

Ulemper:

 • Ikke håndfri/ med sugekop
 • Ikke fleksibel – hvis du kan lide det

King Cock Stiffy giver dig de sensationer du hungrer efter. Den er ikke for begyndere, for den er kæmpestor! Og så skal du også selv tage fat her, for der er ingen sugekop og bøjelighed. I stedet er den stærk og kraftfuld!

Med Stiffy kan du også vælge at tage den yderste del, altså den realistiske frakke, af. Tilbage har du en flot, glat vibrator, som du også kan bruge alene. Det er altså  et to-i-en sexlegetøj.

 

Redaktionens udvalgte – Vibrerende realistisk penis med kugler vibrator

king cock vibrating cock realistisk vibrator

Tjek Prisen her

Her er endnu en håndlavet King Cock, og denne gang med testikler! Ikke den længste, men god tyk og fantastisk realistisk. Ingen mand – intet problem!

King Cock 7” – Vibrating cock with balls – Dildo Vibrator kommer med alt det bedste.

Fordele:

 • Yderst naturtro
 • Med testikler
 • Fleksibel og bøjelig
 • Vandtæt
 • Aftagelig og god sugekop
 • Kan bruges som strap-on
 • Multispeed vibrationer
 • Produceret i USA

Ulemper:

 • Lidt dyrere

Når det er en naturtro vibrator du vil have, så gør det altså bare det hele lidt mere lækkert, når der sidder to flotte kugler i bunden. Det giver en fræk stimulering, at støde ind i dem. Og så med en bred pik, der ikke er længere, end at alle behageligt kan nå helt ned til roden. Det lyder helt perfekt!

Med sugekoppen og sexlegetøjets fleksibilitet og bøjelighed er der ingen grænser for, i hvilke positioner og fra vikler du kan knalde med den. Selv i badet!

Ligesom den lidt mindre og testikelfri bestseller fra King Cock, så kan dette sexlegetøj også sættes i et harness, og bruges til sex med en flirt eller en partner partner. Så kan du som kvinde få den oplevelse, at penetrere din mandlige eller kvindelige partner. Er det nyt og uvant, vil det måske kræve mod, men det kan også være rigtig givende.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here