Altertystys Rabatkode – Få 25 % EKSTRA rabat

Hos AltErTysTys.dk fortæller de, at de er Danmarks billigste webshop, når det gælder sexlegetøj. Det er store ord, men efter at have kigget på deres hjemmeside (af samme navn), så må vi ærligt indrømme, at der er noget om snakken.

altertystys logo

Gå til rabatkode

Priserne er uhyre billige, og du finder både kendte mærker og en høj kvalitet. Derudover så har de sågar en veludstyrede tilbudskategori, hvor de har sat priserne yderligere ned. Lige nu giver de faktisk Eroti.dk’s læsere en unik mulighed for at spare endnu mere. Hele 25% ekstra rabat, kan du få med rabatkoden: eroti25

Rabatkoden gælder på alle varer, også de nedsatte – men kun til 31/1-2020

Altertystys rabatkode
Rabatkode til Altertystys.dk

Hvem står bag AltErTysTys.dk?

Men hvem står bag AltErTysTys.dk? Det gør to unge mænd, Christian Adelsparre og Michael Lange. Det er et lille firma, og ifølge dem selv, så har de ikke ambitioner om, at bliver Danmarks største online sexshop. I stedet vil de være Danmarks bedste forhandler af sexlegetøj i en høj kvalitet til en lav pris, med hurtig og diskret levering, samt muligheden for personlig vejledning.

Og netop den personlige vejledning er noget, som lyder interessant for os. For vi har alle prøvet at sidde på en webshop og finde et lækkert stykke sexlegetøj, men faktisk har været lidt i tvivl om nogle detaljer eller andet. Ved AltErTysTys.dk yder de så den formidable service, at man kan enten ringe eller skrive til én af deres ansatte og få personlig vejledning. Det er da service, hva!

 

Over 50 års erfaring med sexlegetøj

Udover webshoppen AltErTysTys.dk, med et lager placeret i Risskov, har Christian og Michael også en fysisk butik, der ligger i hjertet af Aarhus. Sexshoppen i Paradisgade 11, 8000 Aarhus er Danmarks ældste sexshop og fylder næste gang hele 53 år. De har derfor mere erfaring end de fleste. I den fysiske butik, vil du som ofte blive mødt af Pernille, der står for den daglige drift, og er front figur for webshoppen, måske du kan genkende hende fra billeder og videoer på shoppen.

Den store erfaring fra den fysiske butik ses tydeligt på deres webshop også. For der er et stort udvalg af både sexlegetøj, bondage, fetish udstyr, kostumer og lingeri. Der er virkelig alt hvad man kunne få lyst til, og der kommer ofte nye mærker og produkter til webshoppen. Blandt andet har de sexlegetøj bokse, hvor du kan få en samlede boks med sexlegetøj, glidecreme og hvad der ellers lige hører til for en vanvittig lav pris.

altertystys rabatkode

Derfor bør du købe dit sexlegetøj hos AltErTysTys.dk og få 25% ekstra rabat med en rabatkode

Udover deres lange erfaring med sexlegetøj, deres personlige vejledning, store udvalg og lave priser, så bør du handle hos AltErTysTys.dk næste gang, fordi de går højt op i en hurtig og diskret levering. Bestiller du inden kl. 18, så sender de samme dag. Pakken er helt diskret, og på kvitteringen står der AL Webtech – du kan altså helt anonymt købe lige hvad du lyster.

En anden god feature er Pernilles personlige videoer. Her fortæller hun om produkterne, Do´s and Dont´s og hvad du bør huske, når du bruger et specifikt produkt. Det er enormt brugbart, især hvis man er ny indenfor ”faget”.

Når ja, og så får du 25% ekstra rabat på alle varer, også nedsatte indtil 31/1-2020. Benyt rabatkoden: eroti25