At købe en sexgynge er på det seneste blevet mere og mere populære – hvilket vi hos Eroti.dk har fuld forståelse for.

Derfor har vi nu lavet denne komplette test af sexgynger

En sexgynge giver din partner og dig muligheder, som I aldrig har set lignende før. Og som en seng hvertfald SLET ikke giver jer!

Det er en generel misforståelse at en sexgynge kræver fæstning i loftet. Enten i form af søm, skruer eller lignende. De findes også.

I denne guide anbefaler vi også sexgynger, som kan anvendes uden et sted at hænge fra. Såkaldte dørgynger. Se eksempelvis Prisvinderen herunder.

Du kan også se testvinderen og den bedste til begynderne ud af alle de testede sexgynger herunder.

 

Nok snak om de bedste, herunder kan du læse om hver enkelt elskovsgynge og derudfra beslutte dig, hvilken du ønsker at købe:

 


Joydivision Loveswing elskovsgynge

Specifikationer:

 • MATERIALE: Stål og nylon.
 • BÆREEVNE: Optil max. 150 kg.
 • GARANTI: 5 år.
 • BRUGERMANUAL: Engelsk.
Anmeldelse:

Sjov og spændene Købte en for noget tid siden giver nye ideer og nydelser og en del grin de første gange.

Købte også en Sportssheet sex slynge dette kan klart anbefales hvis den person i gyngen har problemer med nakken, ankel manchetterne sættes på tvær stangen.

Helt klart pengene værd.

 


Fetish Fantasy Deluxe Dør Gynge

Specifikationer:

 • MATERIALE: Nylon, vinyl, ABS-plast og metal.
 • BÆREEVNE: 135 kg.
 • SPROG: Engelsk.
 • MEDFØLGER: Blindfold.
Anmeldelse:

Købt denne på en anbefaling. Den er det hele værd. De andre lignende modeller er ikke lige så robuste.

Klart anbefalelsesværdig sexgynge herfra. Jeg købe den selv her.

 

Specifikationer:

 • MATERIALE: Læder, metal og stål.
 • BÆREEVNE: Op til 180 kg.
 • HØJDE: 208 cm.
 • BREDDE: 215 cm x 147 cm.
 • MEDFØLGER: 2 aftagelige stigbøjler, 4 kæder og 8 karabinhager.
Anmeldelse:

Vi er to meeeeget store sexgynge enthusiaster (min mand og jeg). Vi har i alt købt 5 forskellige sexgynger. Hver gang, har vi gerne ville opgradere en smule. Men GUD, hvor ville jeg ønske, at vi bare tidligere havde købt dette sæt!! Det kunne i princippet (selvom det er lidt dyrt) have sparret os utroligt mange køb.

De andre vi har købt har også været gode, det er slet ikke det! Men efter vi har købt denne så bruger vi ALDRIG nogle af de andre. Det er bare KLART den sexgynge der giver mest komfort, samtidig med, at du kan sætte den op lige, hvor du har lyst. 10/10 stjerner og klart anbefalelsesværdig at bruge penge på!

 


Joydivision Loveswing sexgynge De Luxe

Specifikationer:

 • MATERIALE: Sex swing fremstillet i stål og nylon.
 • BÆREEVNE: Optil 150 kg.
 • GARANTI: 5 år.
 • BRUGERMANUAL: Engelsk.
 • ANBEFALET AF: Alexander Institute.
 • INDEHOLDER: Gynge, fjeder, 4 x kæder, 4 x karabiner og en manual.
Anmeldelse:

Stor gynge, virkelig god pris – og flot! Vi forsøgte at prøve nogle få stillinger med stort held! I nogle stillinger var den meget godt, mens andre stillinger kræver lidt øvelse. Nogle stillinger er lidt mærkelige eller ubehagelige til at starte med. Sjov er den dog under alle omstændigheder og giver dejlig stor variation til sexlivet med denne fantastiske gynge.

For at gøre nogle stillinger mulige eller mere behagelige har jeg kombineret denne sexgynge med en anden model, som ikke har stropper og lignende. Den er bestemt noget for enhver. Min kone har hvertfald fundet en ny “favorit sexstilling” med sexgyngen.

 


Feels Like Heaven sexgynge

Specifikationer:

 • MATERIALE: Polyester og nylon.
 • BÆREEVNE: Op til 120 kg.
 • BRUGERMANUAL: Dansk, tysk, engelsk m.fl.
Anmeldelse:

Okay, de damer og herrer! Dette er en fantastisk tilføjelse til jeres sex legetøjs samling. Uanset om du er fleksibel eller ej, kan du med nemhed bruge denne særlige sexgynge til din og din partners fulde fordel.

Doggy stile med hænder på gulvet eller bundet op med maven nedad eller dine bagben op og krydset i luften.

Mulighederne er uendelige. Alle pengene værd. Vi fandt den selv billigst lige her.

 


FANTASY DØR SEXGYNGE

sex gynge til dørkam med ophægn i dør

ForhandlerPrismaskine
Tjek dagens pris
Tjek dagens pris

Anmeldelse

Denne Fantasy erotikgynge / sexgynge / bondage gynge er uden sammenligning en publikums favorit. Vi har med et produkt at gøre, som kombinere kvalitet og billig pris – hvilket er selvsamme årsag til den er de flestes favorit. Denne sex gynge kan sættes på døren, således den blot kan findes frem fra skuffen og indenfor 5 minutter er man igang. Dette er naturligvis et af dens klare fordele, hvori den adskiller sig fra de fleste sexgynger på markedet.

Vi mener, at man altid skal være frisk på, at udforske dit sexliv i samvær med sin partner. Derfor vil en sexgynge som denne til hvad der må konkluderes, som en fornuftig pris være et godt udgangspunkt.

Den slidstærke nylon produceret erotiske sexgynge kan bære op til 145 kg., og har kva sin fremstilling i nylon en lang holdbarhed, hvorfor gyngen ikke efter 2-3 måneder går i stykker. Der medfølger en vejledning, såfremt man er lidt nervøs for, at man ikke kan sætte den korrekt op – det er kanon nemt!

Af nævneværdige anbefalinger til sex stillinger med denne sexgynge vil være forlæns og baglæns, men vores erfaring er, at I meget hurtigt finder ud af hvilken en stilling i synes er mest behagelig. Bevægelsesfriheden er meget stor, så det er relativt nemt at bevæge sig rundt, og justere jer til. I vil som størstedelen opleve, at sexgyngen mere og mere bliver foretrukket fremfor den normale tur i sengen.

Vi oplever af og til, at mange mangler inspiration til at påsætte gyngen, og ser netop denne del som uoverskuelig. Dette er dog en farce, da gyngerne generelt er utroligt nemme at sætte op. Der medfølger naturligvis en vejledning til sexgyngen, men for en god ordens skyld har vi dog lavet en komplet opsætning guide, således I allerde inden købet føler jer trykke ved beslutningen.

Monteringsguide:

 1. Åben den respektive dør
 2. Påsæt akryl rørene henover døren
 3. Herefter lukkes og låses døren
 4. Sex gyngen er nu klar til afbenyttelse.

Specifikationer:

 • Prøv nye stillinger med denne bondagegynge
 • Sexgyngen kan påsættes på døren
 • Mulighed for flere forskellige positioner med sex gyngen
 • Bæreevne på op til 145 kg.

HOT YOGA SEXGYNGE

Sexgynge til par til loftet hvid med bløde remme

 

ForhandlerPrismaskine
Tjek dagens pris
Tjek dagens pris

Denne sex gynge fra HOT YOGA giver mulighed for selv de sværeste stillinger, da den er roterbar og man derfor kan komme vidt omkring.

Gyngens bevægelsesfrihed er desuden et udtryk for, at den henvender sig til jer, som gerne vil have en lidt mere avanceret produkt fra starten – hermed ikke sagt, at man ikke kan købe den som ny forbruger af sexgynger.

frækt billede af par i sex gynge

Specifikationer:

 • Kan bære op til 180 kg.
 • Mulighed for bondage lege
 • Påsættes i loftet
 • Fri fragt, Diskret levering og returret.

Alt hvad der skal bruges for at hænge sexgyngen op i loftet er med i pakken, og i vil derfor blive overrasket over hvor let det egentligt er at sætte den op og tage den ned. Vores anmeldere ligger specielt vægt på hvor hurtigt de fik opsat den.

Gyngen giver jer mulighed for utallige stillinger, og i vil opleve en leg i aldrig har oplevet før. Faktisk er der med denne sex gynge mulighed for bondage- og andre fikseringslege, som i uden tvivl vil nyde.

Alle stropperne er justerbare, og i kan derfor begge to spændes i den, og dreje jer i lige nøjagtig den position som i finder aller bedst/sjovest.

Denne sexgynge / bondage gynge er fremstillet med slidstærkt nylon, hvorfor den ikke bare går i stykker. Den kan med andre ord holde til meget før det kan ses på den. Vores klare anbefalinger er, at man opstiller den et sted hvor man har lidt råderum, og derfor har mulighed for at prøve mange forskellige stillinger og dermed udnyttes sex gyngens fulde potentiale.

En sex gynge som denne er manges favorit, og vores klare anbefaling skal lyde herfra.

Ved at opsætte den i loftet for i en fantastisk følelse af frihed under legen, som ikke giver jer nogle begrænsninger. Dertil giver den øverste metalstang en mulighed for manden/kvinden, til at styre retningen af hvorhen personen i gyngen skal bevæge sig hen.


SPORTSHEETS JAM DØR SEXGYNGE

par har gyngende god sex med seler til dør til samleje

ForhandlerPrismaskine
Tjek dagens pris
Tjek dagens pris

Anmeldelse

Denne dør gynge er til jer, som har lidt mere travlt i hverdage og derfor blot kan nøjes med hurtigt at opsætte en sex gynge på en dør. Dette giver naturligvis klare fordele, da man kan have den med på ferie og lignede rejser. Ovenstående sex gynge er fremstillet i nylon og har ligesom de resterende på denne side en lang holdbarhed.

Vi anbefaler at i stille og roligt læser vejledningen, og dermed får den opsat korrekt. Til denne process bør det nævnes, at det er vigtigt i sørger for, at døren er lukket helt under legen. Vi har erfaret os, at denne sexgynge er anbefalet til mange der for første gange vil prøve kræfter med en gynge. Prisen er fornuftig og i får til de penge en rigtig god gynge, som i vil blive glad for.

Årsagen til valget af ovenstående gynge er, at finde i denne vejledning til køb af sex gynger er naturligvis, at den giver mulighed for relativt mange udfordrende stillinger, som I vil kunne have det sjovt med. Det er svært at sige hvilke stilling vi anbefaler, da da må antages at være meget individuelt hvad netop din partner og dig finder interessant. En ting er hvertfald sikkert i finder hurtigt ud af hvilke stillinger, som er jeres klare favoritter.

Designet er bondage-agtigt men dog tidsløst hvilket mange synes om, da legetøj som dette oftest kan være produceret i meget markante farver, som derfor kan afskrække.

Det fantastiske ved en gynge er også, at du har med et redskab at gøre, som for meget få penge giver jer et fantastisk sjovt indslag til hverdagen, som i efter første gang vil glæde jer til at komme igang igen.

Afslutningsvist skal det endnu engang påpeges, at man ved hjælp af sexgynger bliver stimuleret på en anderledes måde end var man placeret i sengen.

Monteringsguide:

 1. Åben den respektive dør
 2. Påsæt akryl rørene henover døren
 3. Herefter lukkes og låses døren
 4. Sex gyngen er nu klar til afbenyttelse.

Specifikationer:

 • Justerbare stropper som giver mulighed for spændende stillinger
 • Bæreevne på op til 145 kg.
 • Dag til dag levering
 • Fremstillet i slidstærkt materiale

FANTASY SEX GYNGE STATIV

stativ til ophæng af sexgynge

ForhandlerPrismaskine
Tjek dagens pris
Tjek dagens pris

Her har vi en sexgynge til hvad der må siges, at være en af de bedste på markedet. Denne gør det muligt, at kombinere andre lege med gyngen – hvilket netop er derfor denne er så populær.

Udover at være den perfekte medspiller til jeres samvær, kan den nemt opsættes både indendørs men også udendørs. Specifikationer hvad angår længde, bredde og højde fremgår nedenstående.

sexgyngestativ

Specifikationer:

 • Let opsætteligt fremstillet i markedets bedste kvalitet
 • Bæreevne 180 kg.
 • Højde: 2 meter, Længde: 2,33 meter og Bredde: 1,67 meter.
 • Dag til dag levering i diskret pakke

Anmeldelse

Ved denne gynge er der også mulighed for at opsætte manchetter via de metalringe der er fastspændt på stativet. Det vil altså sige, at andre lege også kan benyttes til denne, som tidligere nævnt.

Det er af vores anmelderes klare opfattelse, at denne sexgynge er kendt, som kongen på markedet. Derfor er du altså sikret den bedste kvalitet og dermed i top 3 over de bedste sexgynger der findes.

Stativet kan sættes op på ca. 10 minutter og tages ned på selvsamme tid. Det fylder ingenting, og vurderes derfor som relativt nemt at transportere med på ferie eller lignende. Stativet er lydløst og når man benytter sig af gyngen, vil det derfor ikke larme helt vildt således overbo/underbo ville kunne høre alt. Gyngen må derfor siges, at være det perfekte remedie for dig og din partner såfremt i ønsker at udfordrer hinanden.

Husk altid på, at man i denne bevægelsesfrie position blive stimuleret på en helt anden måde, og ens samvær naturligvis bliver bedre. I vil komme til at have en sjov lille leg, som ingen andre end jer kender til. Vores anmeldere siger blandt andet, at det netop af produkter som disse der er med til at definere ens sexliv.

Et sexgynge stativ har den fordel, at I kan komme ud i yderligere positioner, som en dør / påhæng i loftet ikke gør det muligt. Man kan nemlig holde ved stativets opsætter stænger, og dermed støtte sig under legen. Det giver nogle tænkelige muligheder som en dør begrænser. Vi synes af den grund, at såfremt man har mod på, at prøve en lidt dyrere løsning at man skal vælge dette alternativ. Vi ved fra størstedelen, at man alligevel bliver glad for valget, og senere alligevel ville have ønsket, at man havde taget dette valg i starten.

Husk at sikre plads

Hvis du derfor ønsker en sexgynge men ikke har plads til at hænge den i døren eller i loftet, så er dette produkt det perfekte valg til dig. Se nedenstående video, hvor diverse stillinger fremgår, men derudover vises også hvorledes den samles. Sex gyngen giver nogle klare fordele for dig og din partner, da du naturligvis også kan ophænge andre gynger i stativet såfremt dette ønskes. Tjek nedenstående video ud, som giver et klart overblik over hvad dette produkt kan:

 


FETISH SEXGYNGE

sex seler sex harness til par

ForhandlerPrismaskine
Tjek dagens pris

Anmeldelse

Dette produkt er til forskel fra de andre produceret med andre tanker. Sex gyngen skal nemlig ikke fastsættes i hverken loft, på en dør eller andre steder – denne skal blot sættes på din partner og i er derfor indenfor 5 minutter allerede igang.

Med denne sexgynge, kan i begge skiftes til at have den på og samværet kontra, at have den i en dør er bare anderledes når gyngen er spændt på din krop. Den stimulans du oplever er fantastisk, og de mange mulige stillinger du kan få med netop denne er uendelige – stillinger du ikke ville kunne opleve hvis i bare var i sengen/køkkenet eller lignende.

Denne gynge spændes på din partner, som var det en sele og det bør nævnes, at i under legen aldrig vil opleve, at selen knækker eller på anden måde går i stykker. Den er testet i produktion således den kan holde til alle tænkelige ryk frem/tilbage/op/ned.

Endnu en anbefaling skal det derfor lyde til jer, som ikke fra starten vil kaste jer ud i en sexgynge til loftet, sexgynge til døren eller en sexgynge til stativ – så vil denne variant uden tvivl være at foretrække.

Gyngen er fremstillet således I ikke for mærker eller andet ved anvendelse af produktet. Dette er en generel kommentar, som virksomhederne bag produkterne naturligvis sørger for.

Gyngen er komfortabel og giver jeg med dets justerbare stropper mulighed for positioner, som i uden tvivl vil blive legesyge over at vide.

Specifikationer:

 • Uendelige muligheder hvad angår stillinger
 • Diskret levering og fri fragt
 • Fremstillet i slidstærkt polyester

Yderligere kommentarer:

Hvis du ønsker yderligere informationer omkring ovenstående produkter er du mere end velkommen til at smide en kommentar i nedenstående diskussionsfelt. Vi anbefaler desuden, at du først og fremmest kigger på de enkelte produkter.

Generelt om dette indlæg skal det siges, at ovenstående sex gynger er fundet på baggrund af test lavet fra vores anmeldere, som har taget mange forskellige faktorer såsom: Pris, kvalitet, leveringsbetingelser mv. i betragtning. Vi er naturligvis meget interesseret i at høre netop din holdning til produktet, og send os derfor endelig en mail eller kommenter din oplevelse med produkterne.


Sexgynge stillinger

Her vil nogle af de mest anvendte stillinger blive illustreret, således i altid kan vende tilbage til dette indlæg og dermed finde inspiration.

sexgynger

Her finder du ikke en facitliste til hvad I synes er det bedste, men blot foreslag og idéer til hvorledes det kunne se ud hjemme hos jer. Vi anbefaler klart, som nævnt tidligere, at i finder jeres mest foretrukne position sammen, og dermed gør oplevelse så unik og individuel som muligt. Generelt foretrække mange nedenstående stillinger, da de selvfølgelig er oplagte, og lige til at finde ud af.

Det bør dog nævnes, som man også kan se af det nederste billede til venstre, at manden også kan sættes i gyngen. Denne position er oftest meget overset, og vi vil derfor på det klareste anbefale at også denne position forsøges – vi synes helt bestemt, at så mange positioner som muligt skal forsøges. På kun den måde finder i netop jeres foretrukne valg.

Desuden anbefales det, at I køber en god glidecreme, som i forbindelse med sex gyngen anvendes, således i får den bedst mulige oplevelse. Der er jo ingen grund til, at forhindre at jeres oplevelse sammen bliver forringet eller ikke så god som mulig.

 

Bedste sexgynge stillinger

 

Efter brug kan alle af ovenstående nævnte sex gynger blot tages ned, og anvendes i samme stand som i efterlod den i. Det kræver ingen vedligeholdelse af sexgyngen, hvilket naturligvis kun gør oplevelse bedre. Der er i bund og grund tale om et plug-and-play produkt, som vi næsten med garanti allerede kan sige nu, er bliver jeres mest foretrukne redskab i jeres hyggelige samvær. Det bør med andre ord være en hver partners ret, at købe denne lille hyggelige gave, som I er sammen om, og dermed får en speciel ting sammen, som I altid vil have for jer.

Et godt sexliv er oftest lighed et godt parforhold, og hvis I hver dag blot ligger i sengen, vil der på et tidspunkt ske det, at en af jer synes det bliver for kedeligt og begynder at ty til udfordringer, dette har I nu mulighed for at tilføre i jeres parforhold, og på den måde undgå denne tilstand. Sådan et sex møbel kan købes til både nye såvel som ældre par, da man på hver sin måde får det utroligt sjovt med det. Du vil ikke komme ud i positioner, som du ikke kan lide eller på anden vis kan skade din krop. Du er selv fuldkommen herre over hvad der skal ske, hvis du er i sexgyngen.

Sikre din sexgynge idag ud fra vores anbefalinger, på den måde er du sikret på, at du får købt den rigtige i første omgang. Uanfægtet hvilken gynge du køber af ovenstående valgte, vil du helt sikkert blive glad for den. Og hvis andet skulle være tilfældet tilbyder alle ovenstående valgte forhandlere fuld returret. Du er med andre ord i hænderne på de meste kvalificeret virksomheder på markedet. Der alle forstå værdien i en diskret levering, fuld returret og kvalitet for pengene.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here