Nu har vi endelig et indlæg om vibratorer til par, det er nået som I har efterspurgt i lang tid, og endelig kan vi præsentere det for jer.

Det har taget os lidt tid, at indsamle alt information fra vores mange dygtige produkttestere, og derudover har vi brugt utroligt meget tid på at udforme dette fantastiske indlæg.

En partner par vibrator giver mulighed for, at I begge kan bruge den under samlejet og dermed stimuleres begge på en sådan måde, at jeres sex optimeres signifikant.

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af par vibratorer her

 


 

TESTVINDER – Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Dette er en penisring, med dertilhørende vibrator.

Den fungerer helt fantastisk som par vibrator, da den kan placeres sådan, at den stimulerer hende.

Og det er altså helt vidunderligt ;). Der skal gå meget galt, hvis du/I ikke med denne får nogle helt fantastiske aftener. Med skønne orgasmer.

Den er både genopladelig, vandtæt og så har den hele 7 forskellige vibrationsmønstre at vælge i mellem.

Det er nok en af de produkter i denne guide, som får de bedste bruger-tilbagemeldinger overhoved.

Læs mere om produktet her


PRISVINDER – Magic Motion Flamingo Vibrator

Denne er lidt anderledes end de andre parvibratorer. Det er den af flere årsager.

Først og fremmest fungerer den i højere grad som et typisk vibrator æg. Dernæst er den ydre del, som i andre modeller også fungerer som stimulator til klitoris, meget mindre her.

Det har både sine fordele og ulemper. Det er som om vibrationerne fra den rammer lidt bedre – men den er desværre lidt sværere at få til at sidde helt korrekt. Når den dog gør er det ret himmel-fangende!

Der medfølger en gratis APP til vibratoren. Målene er følgende: Omkreds: 7,6 cm.  Længde i alt (ca.): 18 cm. Indførbar længde (ca.): 10 cm. Den vejer 45 g. Derudover kan den bruges i op til 4 timer, før den skal genoplades.

Læs mere om produktet her

 


 

BEGYNDERE – Par Vibratorer til hende og ham

Partner er det nyeste skud på stammen og et super godt og lækkert mærke. Som her leverer en helt og aldeles vidunderlig par vibrator.

Det er dog en af de billigste der findes.

Så den er bestemt anbefalelsesværdig at købe. Men har man lidt mere end 500 kr. på pungen. Og vil man gerne have lidt mere kvalitet vil jeg i stedet anbefale at købe enten Whale (fra samme mærke) eller Flamingo fra Magic Motion.

Den har 7 forskellige bevægelsesmønstre og 3 forskellige vibrationsniveauer i kan kombinere og skifte i mellem

Læs mere om produktet her

 


 

Partner Whale Par Vibrator

Hvis man gerne vil opnå ekstra stærke orgasmer. Eller bare ikke er en af de heldige, der kan opnå vaginale orgasmer.

Den smalle del indsættes og stimulerer derved både penis og g-punktet på hende. Samtidig sidder den typisk så tæt, at den derudover også stimulerer klitoris rigtig lækkert.

Produktet er udført i silikone (af medicinsk kvalitet). Hvilket selvfølgelig også er fuldstændig frit for ftalater.

Den måler: 9 cm lang x 5,5 cm høj x 3,5 cm bred. Der er 10 vibrationsniveauer/programmer at vælge i mellem. Derudover er den genopladelig og anvendes med et simpelt 1-knaps interface.

Læs mere om produktet her

 


 

We-Vibe Unite Par Vibrator

Den nok mest populære par vibrator overhoved. Såvel i Danmark som resten af verden.

We-Vibes “unite” vibrator til par er både den helt store testvinder, priskriger og favorit blandt par.

Du vil med sikkerhed ikke fortryde at købe dette produkt til dig og din partner.

Med hele 10 vidunderlige vibrations mønstre går I ikke helt galt i byen.

Målene på We-vibe Unite er følgende: 8 cm lang x 4,5 cm høj x 3 cm bred.

Læs mere om produktet her

 


 

BILLIG LELO PAR VIBRATOR

Billig par vibrator

ForhandlerPrismaskinen
sexshop.dk logoTjek dagens pris

Fordele

  • Testvinder
  • Ergonomisk design
  • Diskret og hurtig levering med fri fragt

Produktbeskrivelse

Vibrator til par underbilledeNu er der ikke længere nogen undskyldning for ikke, at finde netop den par vibrator, som I måske længe har kigget efter. Her har vi lavet et indlæg, som giver jer en oversigt over de billige par vibratorer som vi mener er de klart bedste på markedet.

Fælles for dem alle, så kan de bruges under samlejet og naturligvis også til at onanere med alene, men det vores produkttestere og generelt bare majoritetens holdning, at anvendelse af disse modeller bør anvendes når du hygger dig med din partner.

En nævneværdig fordel ved denne LELO testvinder er, at den er produceret i et ergonomisk design bestående af et håndtag hvorpå, du kan navigere i hvordan og hvorledes din nye og billige partner par vibrator skal vibrerer, desuden er den håndfri og du kan derfor placerer den rundt på din partners krop imens du stimulerer hende andre steder.

Mange gør faktisk også det, at manden for eksempel penetrere hende imens kvinden styrer partner vibratoren.

På den måde stimuleres i begge på en så fantastisk måde, som i med stor sandsynlighed vil forsøge jer med igen. Det er nemlig utroligt sjældent, at forhandlerne får returvarer – folk bliver simpelthen så glade for disse produkter, og det er der nok en del forskellige forklaringer på. En af dem er selvfølgelig, at I får en sjov og uforglemmelig oplevelse sammen.

Sådan fungerer den

Den fungerer således, at du styrer den via håndtaget, også er det selv hovedet (den runde del), hvori i vibrationerne kommer fra. Den har faktisk hele 8 vibrationsmønstre, hvilket i og for sig er passende. Disse vibrationsmønstre er i forskellige styrker således, at når i er længere henne i samlejet, så kan styrken skrues op og dermed vil din orgasme blive helt fantastisk.

Prøv bare lige et øjeblik at tænk hvordan det måtte føles som kvinde, at blive penetreret imens du stimuleres med denne vibrator. Det er desuden også dejligt for manden fordi hans penis stimuleres af vibrationerne når par vibratoren rammer klitoris.

Faktisk har den lidt to funktioner. For på niveau 8 går den hen og bliver så kraftig, at den også kan anvendes til ømme muskler. Så hvis man er et sporty par, som gerne vil have massage efter en fantastisk tur i sengen. Så er det nu muligt med dette produkt fra LELO Smart Wand.

Nedenstående video er 2 minutter lang og forklarer ligeledes hvordan denne partner vibrator anvendes, så hvis du er nysgerrig på at se hvor kraftig dens vibrationer egentligt er, så kig med på nedenstående:

 


 

WE-VIBE TRÅDLØS PAR VIBRATOR MED APP

Par vibrator testvinder

ForhandlerPrismaskinen
sinful logoTjek dagens pris
sexshop logoTjek dagens pris

Fordele

Produktbeskrivelse

Parvibrator billedeDenne par vibrator er med trådløs funktion, og er en opdateret version af en tidligere model. Det er derfor en version, som er udbedret og derfor virkelig er optimeret til det yderste.

Det er en form for par vibrator sæt, hvor man får både mulighed for at anvende en fjernbetjening (som medfølger) eller downloade en app. Dette giver intuitivt rigtig fint mening, at der er mulighed for begge ting. Da hvis nu fjernbetjening er væk så tager man bare sin telefon frem og kan bruge den der.

Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 10 meter, og derfor ligger det selvfølgelig op til, at man kan lave nogle frække lege selv i det offentlige. En af vores produkttestere siger, at hendes partner og hende flere gang gør det, at hun tager sin partner vibrator på inden de tager afsted, også må han i løbet af aften få den til at vibrere 5 gange.

På den måde har man et lille sexuelt spil kørende imens man er til for eksempel en fodboldkamp eller andet. I det hele taget skal du ikke være nervøs for, at produkterne larmer under brug således at andre vil kunne høre hvad det er man har gang i.

For det har man nemlig under fremstillingen af dem taget højde for. Det er produkter som er så lydsvage at det næste ikke er muligt, men kan nemlig slet ikke hører dem selvom man sidder ved et spisebord og hygger sig.

Og en anden nævneværdig fordel ved netop dette produkt er også, at du stimuleres på både klitoris og g-punkt, så du får virkelig en 2 i 1 produkt her. Produktet er fremstillet i medicinsk silikone, som gør den utroligt behagelig at for det første holde i hånden, men også at have på.

Når produkter er fremstillet i medicinsk materiale. Så er det også en sikkerhed for, at du under anvendelse ikke får mærker at vibrationerne eller slidsår.

Den er bare unik

Det der er helt vildt unikt ved denne er faktisk, at ved anvendelse af den gratis app kan den række rundt alle steder i verden, og derfor er den også helt perfekt til det par, som af og til kan være langtid væk fra hinanden – mange kalder den derfor verdens bedste par vibrator.

Den er genopladelig, så der skal heller ikke bruge ekstra penge på at købe batterier og derudover er den 100% vandtæt – så derfor kan I tage legene med i badet. Desuden skal du heller ikke være nervøs, for at den for eksempel ikke passer til dig. Den er nemlig justerbar således du altid kan flytte den såfremt din kropfrom ændrer sig – det er nemlig bare et skide godt produkt det her.

Taget alle disse funktionaliteter i betragtning så er det egentligt en utroligt billig genstand, som I med sikkerhed vil blive glad for.

Som ovenstående produkt har vi også valgt at bringe en video her, således I kan skue til denne og i stedet for at læse indlægget bare kigge videoerne igennem. Den varer ikke forfærdeligt lang tid, men tilgengæld viser den hvordan produktet virker – og for at efterlader en cliff hanger, så kommer produktet i en utroligt unik indpakning som virkelig gør hele oplevelsen en smule mere spændende.

 


 

LELO FJERNBETJENT PAR VIBRATOR ÆG

Vibrator til par

ForhandlerPrismaskinen
sinful logoTjek dagens pris
sexshop logoTjek dagens pris

Fordele

 • Trådløst fjernbetjent par vibrator
 • Vandtæt og genopladeligt med USB
 • 100% lydsvagt partner vibrator til par

Produktbeskrivelse

Partner vibratorHer har vi faktisk også at gøre med en testvinder indenfor par vibratorer, og derfor endnu et fantastisk produkt efter vores mening. Til dette produkt har vi ligeleds valgt at bringe en kommentar fra vores produkttestere. De har nemlig testet det og har nået meget interessant at sige – efter vores mening. Men dette vil vi komme tilbage til længer nede.

Denne LELO vibrator til par er også et kanon alternativ såfremt I er igang med at undersøge markedet. Den er fremstillet i et unikt stilrent og tidsløst design, som man faktisk kan få i flere forskellig farver nemlig Pink, sort, og lilla – og derfor er der lidt til enhver smag.

Det man har gjort med denne parvibrator er nemlig, at måden hvorpå man styrer vibrationerne er via en helt ny teknologi kaldet SenseMotion – det står i den medfølgende guide hvorledes den anvendes, men nu forsøger vi os alligevel med at forklarer hvordan den hænger sammen.

Det er nemlig nået med, at alt afhængigt af hvordan du holder fjernbetjeningen justeres vibrationerne, og hertil vil rytmen i par vibratoren justerer sig alt afhængigt af hvormeget den anden part ryste med fjernbetjeningen – desuden vil han kunne mærke pulsslagene det vil sige hvordan vibrationerne føles for den anden. Dette giver en utroligt intens oplevelse hvor I begge er 100% inddraget og derfor er det selvfølgelig også en del sjovere.

Par vibratorer som denne LELO er blevet anerkendt fra nær og fjern grundet sin nye teknologi, som mange andre producenter skuer over mod. Det er nemlig en helt nye måde hvorpå man inddrager den moderne teknologi, og det synes vi hos eroti kun utroligt godt om – for vi har den holdning at når vi lever i en moderne verden, så bør producenterne også benytte sig af den teknologi de har tilgængelig.

Det har et luksuriøst design, er lydsvagt og kan købes relativt billigt. Desuden gør prisen, at man får fri fragt hos de fleste forhandlere, og dermed kommer der ikke ekstra omkostninger når I investere i dette fantastiske produkt.

Det siger brugerne;

”Jeg vidste ikke rigtigt hvad jeg skulle forvente af dette produkt, for min partner og jeg har aldrig rigtig før haft fælles legetøj, men derimod haft et frækt udvalg hver især. Derfor var vi ekstra spændte ved dette, for vi troede virkelig at det ville blive utroligt godt – og det kan jeg ligeså godt nu sige, at det var. Vi er faktisk blevet så glade for den, at vi allerede har bestilt en ny version. 

Det fungere hamrende nemt, og det er ikke sådan at man bøvler med at få det til at virke. Helt ærligt, så tog vi den op af æsken og jeg satte den på min klitoris, og herefter prøvede vi os lidt frem. Jeg kan huske at min kæreste sagde, at han lige ville gå ned på vejen (vi bor på 5 etage), og herefter tændte han for den dernede – og jeg må bare sige, at jeg var næste lige ved at vælte da han gjorde det, for hold da op hvor er det rart. Den stimulere nærmest alle mine erogene zoner, og faktisk har jeg aldrig før haft en sprøjte orgasme, men det er simpelthen blevet muligt for mig med dette produkt – hold op hvor er det virkelig nået af det bedste at vi har fået købt en vibrator til par. 

Der skal lyde den absolut største købsanbefaling herfra, det vil I piger ikke blive skuffet over. Det garanterer jeg jer for. Ellers vil jeg give jer mænd den opfordring, at I skal i en hulens fart benytte jer næste gang din partner har fødselsdag, der er mors dag, eller andet på at købe dette vidunder produkt’‘ – Jeanette, Slagelse.

Af nedenstående video vises hvordan din trådløse par vibrator fungerer, og dermed kan I også sammen se hvor højt det lyder når den vibrerer. I vil blive overrasket over hvor lidt man rent faktisk kan høre.

 


 

PARTNER PAR VIBRATOR

partner par vibrator

ForhandlerPrismaskinen
sinful logoTjek dagens pris

Fordele

 • Genopladeligt batteri
 • 7 forskellige vibrationsmønstre
 • Stimulere to erogene zoner

Produktbeskrivelse

Billig partner vibratorHer har vi et produkt, som man simpelthen bare SKAL have på under samlejet med sin partner, for det stimulerer jer begge to til UG. Den sættes henover din klitoris, og på den måde vil manden imens han penetrere dig kunne mærke vibrationerne, som ligeledes vil gøre nået godt for ham. Det er en partner vibrator, som er utroligt billigt og derfor er populær.

Vi synes faktisk at den er en smule for billig taget produktets kvaliteten i betragtning – men det er selvfølgelig ikke nået vi klager over. Det giver dig bare en mulighed for at få et produkt som er kanon til formålet, og som vil løfte jeres sexliv i hjemmet. Det har ligesom de andre produkter et genopladeligt batteri og derfor købes du dig ikke fattig i batterier. Rent vedligeholdelsesmæssigt, så er der ikke meget der skal gøres, det er næsten kun lige at finde et stykke køkkenrulle frem. Og lige glide henover det medicinske silikone som hverken suger eller på anden vis besværliggøre rengørings delen.

Det tager ikke mere end 2 minutter at rengøre den selvom I har haft en virkelig vild tur i lagnerne.

Selve testen

En af medarbejderne fra vores redaktion har haft lige netop den her model i rigtigt mange år, og hun er utroligt begejstret for den, ja faktisk har hun haft den samme model i nu 4 år. Og eftersigende skulle den vibrerer lige så hårdt og hun siger, at hun ingen problemer har med at få en orgasme når hun anvender den.

Hendes klitoris er aldrig blevet stimuleret så godt som når den anvendes, og faktisk synes hendes man også at det er et kanon produkt. Fordi han har aldrig haft en bedre erektion – den kan virkelig holde ham igang.

Vi håber hvorom alting er, at I synes dette indlæg har været fyldestgørende for dit eventuelle spørgsmål i måtte have. Hvis I sidder tilbage med nogle spørgsmål, som vi ikke har besvaret, så vil vi meget gerne hører fra jer. Alternativ bedes i bare skrive i nedenstående diskussion felt, så vil vi indgå i debatten.

Det er nemlig altid sjovt at høre om andres historier med par vibratorer. Der findes nemlig en del muligheder og tips og trick til hvordan I netop har det bedste med anvendelse af dem.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here