Som et par, der aldrig har købt sexlegetøj for kan det godt være svært at vælge! For hvilket sexlegetøj er lige det bedste til jer som begynder par?

Mange tror fejlagtigt, at sexlegetøj er forbeholdt solo-oplevelser. Vores oplevelse er dog helt omvendt. Når vi hører par, som aldrig har brugt sexlegetøj før, efter at have prøvet det for første gang, så fortæller de, hvor stor en øjenåbner det har været for dem.

Som helt nye og begyndere indenfor sexlegetøj, så risikerer i bare desværre som begynder par at vælge forkert.

Det skulle dette indlæg gerne hjælpe jer med at lave om på.

Her får du nemlig det bedste begynder sexlegetøj til par der gerne vil prøve det for første gang.

Testvinder – Sinful Sexlegetøj Starter Kit

dk sex ske starterkit splatter gratisglidecreme

Tjek Prisen Her

Det første af det bedste sexlegetøj til nybegynderparret er dette kit, hvilket er en god start til et sexliv, der involverer sexlegetøj – med dette sæt får I nemlig oplevelser, I aldrig glemmer igen, og I opnår uden tvivl nye højder, når det kommer til gnister og orgasmer.

Fordele ved Sinful Sexlegetøj Starter Kit:

 • 6 i 1 pakke med 6 forskellige produkter
 • Multifunktionel bullet vibrator
 • A-Z guide på dansk

Ulemper ved Sinful Sexlegetøj Starter Kit:

 • Produkterne er alle standard produkter; hvis du er erfaren, har du højest sandsynligt mange af dem i forvejen.

Starter kittet indeholder 6 forskellige produkter, der vil bringe jer nydelse og smil på læben. De kan alle bruges til at udforske hinandens mest følsomme punkter, og så kan I enten vælge at prøve jer frem eller kigge i den medfølgende guide, der giver jer konkret information og en detaljeret introduktion til jeres nye legetøj.

I pakken får I først og fremmest en lille, men effektiv bullet vibrator med hele 7 intense vibrationsmønstre til ydre, erogene zoner. Denne kan bruges til flere af de andre produkter for at få dem til at vibrere.

Derudover får I også en vibrerende penisring med kaninøre, så I begge kan mærke vibrationerne under samleje – manden i penis-ringen og kvinden i kaninørene. Vibrationerne sker via bullet vibratoren. Derudover gør ringen også penis mere fast, og den giver en længerevarende rejsning.

Som det tredje får en anal plug, der kan bruges til begge køn samt ligeledes vibrerer via bullet vibratoren. Den er let og behagelig at indføre, og den forkæler de sensitive nerveender og resulterer i en skøn stimulation.

I får også en klassisk dildo vibrator, der kan bruges til vaginalt brug eller udvendig stimulering af klitoris. Den kan give både blive og kraftige vibrationer, da den har en multispeed funktion, så den passer til enhver smag, når det kommer til dildo vibratorer.

Derudover er der også lidt til jer, der vil eksperimentere med bondage – nemlig et blødt blindfolk, der tilfører legen ekstra sanselig dimension, samt bløde manchetter, så du kan binde din partner og tage kontrollen.

Sidste, men ikke mindst, medfølger også 50 ml vandbaseret glidecreme, så jeres lege kan blive endnu bedre.

 

Den Billige – Sinful Happy Rabbit Vibrerende Penisring

sinful happy rabbit vibrerende penisring

Tjek Prisen Her

Et andet produkt under kategorien bedste sexlegetøj til nybegynder parret er en penis ring. Penisringen er en af de typer legetøj, der er fordelagtigt for både mand og kvinde under sex – den sikrer nemlig en mere fast penis, samt en længerevarende rejsning, hvilket gavner begge, samt manden vil opleve en mere intens orgasme. Denne penisring er ingen undtagelse.

Fordele:

 • 2 i 1 produkt.
 • Multifunktionel bullet vibrator med 7 vibrationsniveauer
 • Bløde silikoneoverflade sikrer behageligt brug.

Ulemper:

 • Sexlegetøjet er ikke multifunktionelt i den forstand, at det er tiltænkt brug til par.

Denne penisring sikrer som sagt ekstra nydelse til både mand og kvinde, da den sikrer en længerevarende og mere fast rejsning, samt en mere intens orgasme til manden – det er dog ikke det eneste, den kan. Den lille bullet vibrator får nemlig penisringen til at vibrerer, samt kaninørerne til at vibrerer, hvilket stimulerer klitoris under samleje.

Den lille bulle vibrator er desuden aftagelig, hvilket betyder, at I får 2 stykker sexlegetøj for ens pris. Den har 7 vibrationsniveauer, som I kan skifte mellem, som I lyster, ved hjælp af knappen på selve vibratoren.

Overfladen på penisringen består af silikone, og den er silkeblød, hvilket gør den ekstra behagelig at tage på, samt behagelig mod klitoris.

 

Det frække – Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg

baseks fjernbetjent love vibrator g

Tjek Prisen Her

 

Sidst som bedste sexlegetøj til nybegynder parret er denne vibrator, der er lidt anderledes fra det forrige, da det kun er beregnet til at forkæle kvinden i forholdet – dog ikke uden din partner også har en finger med i legen. Det er både frækt, vovet og spændende aldrig at vide, hvornår vibrationerne sættes i gang, og det kan pirrende, hvis ikke de tager dig med til målstregen – alligevel er det det værd.

Fordele:

 • Mærk vibrationerne i en afstand af 15 meter
 • Brug det i hjemmet eller blandt andre
 • 10 vibrationsmønstre.

Ulemper:

 • Produktet er kun unisex i begrænset forstand.

Med ægget giver du som sagt din partner fuld kontrol over dine orgasmer, da de kan styre æggets vibrationer fra den medfølgende fjernbetjening på helt op til 15 meters afstand. Dette lægger op til sjov og pirrende leg i hjemmet, hvor du kan have ægget i trussen, og din partner kan gå rundt med fjernbetjeningen – efter et par timer vil du slet ikke være i stand til at holde fingrene for dig selv. Hvis I er lidt vildere end resten, kan I endda tage det med ud blandt andre.

Ægget har 10 pirrende vibrationsmønstre, som I kan eksperimentere med – alt fra bløde, kildende bevægelser til svimlende orgasmer. Det kan som sagt bruges til at pirre, mens I bevæger jer rundt, men det også bruges i soveværelset, hvis du skal forkæles lidt ekstra.

 

Læs om andet sexlegetøj til par her

Disse tre produkter er det, der bliver anbefalet til par i øjeblikket, men det er langt fra det eneste, som du kan vælge imellem, hvis du søger det bedste sexlegetøj til nybegynder parret. Noget, der også kan krydre lidt på jeres sexliv, ville for eksempel en sexgynge, der bogstaveligt talt vil få dig op at flyve under sex. Det giver mulighed for en masse nye, sjove stillinger, som I kan eksperimentere med, og så er det en sjov måde at tage sexlivet ud af sengen på.

Derudover findes der også et meget bredere udvalg af vibratorer – også at typen, der er velegnet til par – som I kan vælge imellem, hvis I hverken vil købe et helt kit eller en penisring, der vibrerer. Det handler blot om at kigge videre, indtil I finder det, der passer bedst til jeres behov.

Anale plugs fås også udenfor kits, og den type, der var i kittet, er langt fra den eneste mulighed. Ligesom med vibratorer, så handler det også om at finde den type, der passer til jeres forbrug, lyster og forhold.

Bondage er en del af sexlivet, som ikke alle er til, hvorimod langt de fleste ville kunne være med på en vibrator – Bondage er simpelthen bare en helt anden gren indenfor sex. Hvis det er det, som du er til, så er det heller ikke nødvendigt at nøjes med de to produkter, der fulgte med i kittet – det er blot til nybegynder parret, der vil eksperimentere inden de køber en masse. Køb i stedet et helt bondagesæt, hvis I vil eksperimentere endnu mere.

Sidst findes der selvfølgelig også en masse ting til forspillet, som for eksempel sex spil. Disse sender jer igennem en lang række forskellige ting, så I til sidst ikke kan holde fingrene fra hinanden. En god måde at krydre forspillet på, hvis dette er blevet en anelse ensformigt for jer.

Vedligeholdelse af sexlegetøj

Sexlegetøj skal som mange andre ting også vedligeholdes. Det er ikke specielt kompliceret, og det er noget, du kommer omkring uden at skulle bruge en masse tid på det.

Langt de fleste stykker sexlegetøj kommer med en guide til, hvordan du skal passe på dem. Tit vil der stå, at du skal vaske legetøjet efter brug i intimsæbe, så du ikke risikerer at ødelægge ph-balancen. Lad dem lufttørre, og pak dem væk indtil næste gang. Hvis sexlegetøjet kommer med batterier, så fjern dette under opbevaring.

 

Derfor skal du købe sexlegetøj som par

Mellem par og i et romantisk forhold er sex for mange en grundlæggende byggesten, som det gerne skal være, for at parforholdet fungerer. Der er dog en tendens til at en eller begge i parforholdet mister interessen til sex og hellere vil ligge på sofaen og dele en plade chokolade, mens en god film spiller på tv’et.

At kunne hygge sig sammen to mennesker imellem er også vigtigt, hvis du er i et romantisk forhold, men der skabes et bånd mellem to mennesker, når de har sex med hinanden, der gerne skal vedligeholdes på længere sigt også.

Hvis du gerne vil holde gnisten ved lige, så er sex en måde at gøre det på, men derfor kan det godt være en god ide at krydre på det en gang imellem for at holde liv og spænding i jeres sexliv. Dette kan I gøre ved at købe sexlegetøj som par, da I begge vil opnå helt nye højder, når det kommer til orgasmer, og I vil kunne have det sjovt med det igen.

Her kan du læse mere om det bedste sexlegetøj til nybegynder parret

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here