G Punkts Dildo – Her er de bedste i test

630

Jeg har fået lov til at teste disse fire g-punkts dildoer som er vist nedenfor hvor man også finder en mere uddybende beskrivelse af min erfaring med de forskellige g punkts dildoer.

Der var dog to som virkelig fangede min opmærksomhed, der var nemlig to glas g punkt dildoer med i leveringen som jeg glædede mig lidt ekstra meget til at prøve og jeg må sige at jeg bestemt ikke blev skuffet, tvært i mod. Der var endda én af g-punkts dildoerne som gav mig flere sprøjteorgasmer, og sådan en må da være en hver kvindes drøm.

Tænker du nu selv at du vil prøve en g punkt dildo eller forkæle kæresten med en. Så vil jeg helt klart anbefale at kikke på det gode udvalg du kan finde på sinful.

Herunder ser du min Top 3, hvor jeg har udpeget en samlet testvinder, en prisvinder og en der er god til begynderen:

 

 


 

PRISVINDER – NMC Curved Passion Realistisk G Punkt Dildo

NMS curved g punkts dildo


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 150 DKK Tjek prisen

 

Denne gpunkts dildo er fremstillet af PVC og er ftalatfri. Selve dildoen har en længde på 21 cm og den har en indføringslængde på 17 cm og så er den 4 cm i diameter på det bredeste sted.

Min personlige oplevelse

gpunkts dildo testDenne dildo var nok den jeg havde de højeste forventninger til. Og blev derfor også lidt skuffet da jeg ikke følte den klarede sin opgave som godt som jeg netop havde forventet, jeg syntes ikke at jeg den stimulerede g-punktet ordentligt.

Den krævede noget arbejde hvis den skulle stimulere g-punktet ordenligt. Jeg ved ikke om det er fordi den er så fleksibel som den er og så den måske bliver for blød.

Personligt kan jeg dog rigtig godt lide det realistiske look og den er udstyret med en sugekop som gør det muligt at sætte den fast på glatte overflader. Så er det på ingen måde en hindring at tage den med i bad og gøre det lidt sjovere.

Et lille minus mere ved den var også at jeg syntes den havde en lidt kraftig lugt af noget plastik eller gummi. Selvom den blev vasket sidder den kunstige lugt i den.

Fordele

 • Nem anvendelig
 • Har sugekop
 • Er fleksibel

Ulemper

 • Havde en lidt gummi/plastisk agtig lugt ved udpakning
 • Ramte ikke g-punktet så godt

Anbefalet til

Jeg vil klart mene at denne dildo kan anvendes af alle, den er utrolig brugervenlig og har også et pænt realistisk udseende. Den er ideel til både at stimulere kvindens g-punkt, men også hvis han skal forkæles lidt med noget prostatastimulation.

Opsummering

Fin g punkts dildo til billige penge, nem anvendelig for alle dog bliver den ikke min favorit.

 


BEDST TIL BEGYNDERE – Fun Factory The Boss Dildo

Sinful g punkt dildo


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 150 DKK Tjek prisen

 

Denne lille dildo er lavet i medicinsk silikone og er ftalatfri, med en længde på 12 com og 2,6 i diameter men det skal man ikke lade sig narre af.

Min personlige oplevelse

Denne g-punkt dildo var så den jeg nok havde de mindste forventninger til pga. dens størrelse tænkte jeg da lidt at det var begrænset hvad den kunne. Men jeg skal love for at jeg blev klogere.

Jeg må sige jeg blev imponeret på rigtig mange måde af denne lille sag. Den kunne godt gå hen og blive en af de dildoer jeg blev stor fan af.

Den gør bare sit arbejde virkelig godt og rammer g-punktet perfekt. Hvilket også tilsidst udløste en sprøjteorgasme og så har den bare rigtig mange funktioner som jeg er vildt imponeret over er samlet i et produkt, og så også at den ikke ser ud af mere. Udover at den kan anvendes til at stimulere kvindes g-punkt kan den også anvendes til at stimulere prostata på ham.

Derudover er den udstyret med en sugekop så den kan sættes fast på glatte overflader Så det gør bare muligheden for leg endnu bedre. Som om det ikke var nok så kan den også anvendes i et Harness så mulighed for pegging og strap-on sex er der også. Selvom jeg har skrevet det før kan jeg ikke slå nok fast hvor imponeret jeg er over denne lille dildo.

Dog kunne jeg måske godt have brugt en lille smule mere tykkelse på den. Men det er bestemt ikke noget jeg syntes der mangler eller trækker ned på den. Før den gør sit arbejde super godt.

Fordele

 • Mange anvendelsesmuligheder
 • Brugervenlig
 • Lille og diskret

Ulemper

 • Kunne måske godt være lidt tykkere

Anbefalet til

Alle, den kan bruges alene eller sammen med en partner, både på mænd og kvinder, i harness så hvis man leger kvinde og kvinde kan den anvendes som strap-on.

Opsummering

Fantastisk, intet mindre end helt absolut fantastisk.


BUDGETVENLIG – Icicles No 43 Hjerte Glas Dildo

g punkts dildo


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 200 DKK Tjek prisen

Denne g punkts dildo er lavet i splintfri glas og har en længde på godt 20 cm, samt er 3,5 cm i diameter på det bredeste sted

Min personlige oplevelse

Max passion g punkt dildoJeg har længe godt kunne tænke mig at prøve en glas dildo. Nu fik jeg så endelig muligheden og så endda hele to forskellige.

Jeg vidste ikke helt hvad jeg skulle forvente. Da jeg tænkte at glas jo er meget hård materiale men samtidig tænkte jeg også det måtte være lækkert da det virker lidt mere luksuriøst ned de almindelige gummi og plastisk dildoer, samt syntes jeg også at de ser lidt mere lækre ud designmæssigt også. Dog syntes jeg de ligger lidt i den dyre ende eller i de fleste gør i hvert fald. Denne ligger så til en utrolig fair og billig pris. Så jeg kan kun anbefale at købe den hvis man gerne vil prøve at lege med en glas dildo.

Denne dildo er virkelig fantastisk, selvom det er helt hårdt materiale føles det så blødt, glat, fint og utroligt lækkert jeg er virkelig fan af den og kommer bestemt til at eje flere dildoer af glas. Den gør også sit arbejde utrolig godt. Jeg opnåede desværre ikke orgasme med denne. Det er i hvert fald ikke lykkedes endnu men håber da det kommer.

Den er udstyret med et lille knæk ved hovedet som gør den stimulere g-punktet utrolig godt. På bagsiden af hovedet er der nogen riller som også bare gør det hele lidt frækkere. Og at den variere i tykkelsen på det man nok ville kalde skaftet gør den bare så lækker.

Det jeg også rigtig godt kan lide ved glas dildoerne er at man kan lege med temperaturen, altså om de skal være kolde eller varme. Det er noget jeg syntes er rigtig sjovt og stor fan af. Når man bestiller denne g punkt dildo følger der også en fin opbevaringspose med snøre så man kan lukke den og passe på den. Når den ligger i legetøjsskuffen det eneste minus ved den er at den ikke passer. Så dildoen stikker ovenud og posen kan ikke lukkes.

Fordele

 • Lækker materiale
 • Flot femini farve
 • God udformning
 • Kan temperarutereguleres så den er kold eller varm

Ulemper

 • Opbevaringens posen er for lille
 • Opnåede desværre ikke orgasme med den

Anbefalet til

Jeg vil mene denne kan bruges af alle, øvede som nye da den er super nemt at have med at gøre, nem og rengøre og utrolig indbydende at kikke på. Den kunne være ideel til at forkæle sin kæreste med i en lille gave. Fordi den er så feminin og fin i den lyserøde farve

Opsummering

Fin feminin g punkt dildo dildo i en rigtig tøsefarve. Perfekt til hvis kæresten skal forkæles og kan anvendes af alle.


TESTVINDER – Sinful Groove Glas Dildo

bedste g punkt dildo


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 200 DKK Tjek prisen

Denne gpunkts dildo er lavet af  splintfri glas, det vil sige at den både er ftalatfri og allergivenlig. Den har en længde på 16 cm og en diameter på 4 cm det bredeste sted

Min personlige oplevelse

g punkts dildo sinfulDenne g-punkt dildo er uden tvivl min favorit!

Den buer helt perfekt til at ramme g-punktet spot on. Den har givet mig flere orgasmer og endda også sprøjteorgasmer så tør næsten godt love orgasme garanti. Dildoen er udstyret med 6 kugler som bliver større og større fra top til bund. Det gør legen ekstra pirrende og hvis en partnere f.eks. styre dildoen kan de bestemme hvor intens legen skal være på grund af kuglernes varierende størrelse. Det gode ved denne dildo er at den både er perfekt til g-punkts leg hos hende. Men bestemt også prostata leg hos ham og den kan også bruges analt på hende hvis det er det man vil.

Dildoen er virkelig lækker at anvende under leg, selvom man skulle tro glas var et hårdt materiale har jeg ikke prøvet noget så lækkert før, det er utrolig glat og føles så lækkert når det er oppe i kvinden. Fordelen ved det er også at selvom man bruger det i længere tid under legen så bliver det ikke træls har oplevet med andet materiale at man godt kan blive øm, selv ved brug af glidecreme.

Endnu et plus ved dildoer der er lavet i glas, er at man kan påvirke dem med temperatur, altså om de skal være varme eller kolde inden leg. Skal den være kold er det bare lige at ligge den i køleskabet 10 minutter inden den skal bruges, ønsker man den skal være varm er det bare at ligge den i et varmt vandbad inden den skal bruges i leg. Hvor vandet har den ønsket temperatur, Man skal dog bare passe på med ikke at lave vandet alt for varmt, min favorit er helt klart at den er kold. Syntes det gør det hele meget frækkere.

Der medfølger med satin pose til opbevaring så den er beskyttet når den ligger i legetøjsskuffen. Selv denne pose er i en lækker kvalitet så det hele er godt gennemført og i modsætningen til den anden glas dildo jeg testede hvor posen var for lille er der massere af plads i denne. Så g-punkts dildoen falder ikke ud i skuffen da man kan lukke posen helt.

Fordele

 • Stimulere g-punktet perfekt
 • Har givet flere sprøjteorgasmer
 • Lækkert design
 • Nem at rengøre
 • Kan bruges vaginalt og analt

Ulemper

Jeg kan simpelthen ikke rigtig finde nogen ulemper ved denne g punkt dildo, jeg syntes den er helt gennemført fantastisk og kan kun anbefale den til alle

Anbefalet til

Denne gpunkts dildo vil mene burde være en hver kvindes eje, den kan bruges af alle både kvinder er mænd. Dog ville jeg nok ikke købe den hvis jeg var helt ny og først skulle til at eksperimentere med legetøj. Så tror jeg måske godt nok kan virke men smule voldsom fordi den er så effektiv som den er, men det afhænger også meget af hvad man er til som person. Jeg er vild med den og forstår ikke at jeg har kunne leve uden den.

Opsummering

Super fantastisk effektiv dildo, som burde være en del af alle kvinders legetøjssortiment


Opsummering

At teste de har dildoer har været en af de lidt sjovere udfordringer. Jeg har virkelig fået at mærke at en dildo ikke bare er en dildo. Og materialet de er lavet i også har en stor betydning på kvaliteten af legetøjet. Men også i den grad legen og hvor lækkert den føles at anvende.

Sinful Groove Glas Dildo var helt klart den jeg synes der gjorde sit arbejde bedst, og som man kan læse i anmeldelsen ovenover er jeg ret imponeret over den kunnen. Den har givet mig flere orgasmer og endda sprøjteorgasmer og begge er noget jeg har svært ved at opnå især i den grad som den hjalp med. Glæder mig til at afprøve den med en evt. partnere og se om den kan hjælpe på at opnår orgasme der.

Jeg synes helt klart at hvis man har lidt en forkærlighed for legetøj at man så skal prøve g-punkts dildoer, og selv hvis man er helt ny inden for alt det her med sexlegetøj kan jeg kun anbefale at man kommer i gang og prøver sig lidt frem, mit sortiment af legetøj var ikke det største inden jeg startede med være testperson. Det var bare det mest ”nødvendige” til en singlekvinde så en dildo og vibrator, Men den er godt nok blevet udvidet igennem tiden, også med de lidt mere kinky ting som pisk, halsbånd osv.

Så kast jer ud i det både single og par. Det er vildt den forskel legetøj kan gøre! Er man par er det dog vigtig man husker kommunikationen. Snak sammen og forkæl hinanden inden for jeres grænser.

 


 

FAQ – G-punkts dildo

Hvad er en g-punkts dildo?

En g-punkts dildo er en type dildo, der er designet til målrettet stimulation af g-punktet. G-punkts dildoer er derfor altid lettere kurvet – enten er hele dildoen i kurvet form, og ellers er der ekstra fokus på spidsens form, som ofte er fremhævet, kurvet og detaljeret, så den kan ramme g-punktet præcist.

En g-punkts dildo kan ikke vibrere, i modsætning til en g-punkts vibrator. Dildoerne kommer i mange størrelser og materialer, og der er derfor et utal af frække produkter, som blot venter på at stimulere dig.

Hvorfor købe en g-punkts dildo?

G-punkts orgasmen er en dyb og intens orgasme, som for nogen endda kan resultere i squirting/sprøjteorgasme (den kvindelige ejakulation). Selvom det er meget individuelt, hvor følsomt ens g-punkt er, og hvor let det er at finde, så kan man opnå nogle intense orgasmer, når man finder teknikken.

G-punktet sidder få cm oppe i skeden på skedevæggen, der vender ud mod maven. Når man benytter en g-punkts dildo, som har det kurvede design, vil den stimulere dette punkt præcist og målrettet. For de fleste kvindes vedkomne er g-punktet et punkt, der kræver mere direkte og kraftigere stimulation end f.eks. klitoris – en sådan dildo vil derfor være det perfekte produkt til anledningen.

Hvad er det bedste materiale til en g-punkts dildo?

Materiale er altid en vigtig faktor at overveje, inden man investerer i et produkt – uanset produktet. Hvad der netop er det bedste, er til gengæld en individuel sag. De fleste g-punkts dildoer er lavet af medicinsk silikone, da det er et meget populært materiale inden for sexlegetøjsverdenen. Det er et blødt og fleksibelt materiale, som tilpasser sig dit underliv og er lækkert at bruge. Husk dog på at silikone hurtigt tiltrækker støv, så opbevar altid dit legetøj i de medfølgende opbevaringsposer og vask det gerne inden brug.

Der findes også g-punktsdildoer af mere alternative materialer som kirurgisk stål og splintfrit glas. Selvom disse kan lyde udfordrende, er det faktisk materialer, som også føles glatte og silkebløde mod dit underliv, når de benyttes med glidecreme. Disse materialer tillader dig også at udforske pirrende temperaturlege ved at opvarme eller nedkøle dit legetøj, inden du bruger det.

Hvad er godt at vide omkring en g-punkts dildo?

Som med alt andet legetøj, fungerer en g-punkts dildo allerbedst med glidecreme. Brug altid vandbaseret glidecreme til legetøj af silikone, da silikonebaseret glidecreme vil ødelægge legetøjet. Til dildoerne af glas og stål kan silikonebaseret glidecreme sagtens bruges og nærmest anbefales.

Husk at det tager tid at udforske sig selv og finde sit g-punkt. Legetøjet kan hjælpe dig på vej, men du får den bedste oplevelse med en g-punkts dildo, hvis du i forvejen ved, hvor dit g-punkt er samt, hvad der føles rart.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here