Leder du efter de bedste & billigste vibrator æg? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi har hos Eroti.dk, baseret på +1000 anmeldelser, prissammenlignet forskellige vibratoræg. På den måde kan du hurtigt, danne dig et komplet overblik over mulighederne på markedet.

Disse sexlegetøj æg findes i mange forskellige varianter, hvorfor nødvendigheden i at kunne finde de bedste er tilstedeværende. Vi har derfor lavet denne prissammenligning af de fjernstyret & trådløse æg, som kort beskriver produkterne.

Vi har først listet anmeldelsens bedste produkter i kategorierne: Testvinder, Prisvinder og Begyndere. På den måde kan du hurtigt finde præcis det æg der opfylder dine kriterier.

 

STADIG I TVIVL?

Så se udvalget af vibrator æg her

Vi har netop testet et helt nyt vibrator æg… Og det UDEN TVIVL vores nye klare favorit. Til under 400 kr. får du med dette æg uanede mængder kvalitet (og orgasmer). Alle vores testere siger uden undtagelse, at det er det bedste æg de har prøvet! Du kan se en video med det her.

SINFUL FJERNBETJENT VIBRATOR ÆG – Testvinder

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Dobbelt Vibrator Æg


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 450,-Tjek pris

Produktbeskrivelse

Fordele

 • 11 frække vibrationer og styrke niveauer
 • Genopladelig og let at bruge
 • Fjernbetjenes nemt
 • 10 meters rækkevidde
 • Medicinsk silikone og ABC plast

Med dette smarte og frække vagina æg med vibrator inden i får dig og din partner uendelige muligheder for at udforske hinanden.

Du kan nemt lade din partner styre dit underliv. Det kan uden tvivl endda med fordel kombineres med en biograftur, en tur på restaurant eller lignende.

Det er et af Sinfuls privat-labet produkt. Det er 100% vandtæt og tåler derfor lidt af hvert.

Selv hvis det skulle gå hen og blive virkelig frækt på et tidspunkt, måske endda i badet? Hvem ved det. Det smarte ved netop denne er, at det kan styres blot ved brug af ægget.

På den måde kan dette frække æg benyttes som en mini klitoris vibrator, selv uden fjernbetjeningen i brug.

 

 


TRÅDLØST VIBRERENDE ÆG – Mest Solgte

trådløst vibrerende æg


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 420,-Tjek pris

Fordele

 • Let at komme igang med
 • Kan købes i forskellige farver
 • 100 % diskret levering og returret

Produktbeskrivelse

Her har vi et fjernstyret vibrator æg, som på kort tid er blevet voldsomt populært. En af årsagerne til dette er selvfølgelig, at prisen for det første er knivskarp. Det vil sige noget alle kan være med på. Desuden får man virkelig noget for pengene her. For ved andre produkter får man ikke muligheden for at fjernstyre sit trådløse vibro æg. Det gør man her.

Der skal selvfølgelig ikke megen fantasi til at forstå, at det selvfølgelig er sjovere både som par, men også som single. At have et æg som kan det. Det giver nogle intime og utroligt sjove stunder sammen.

Det specielle ved lige netop dette produkt er, at det har 25 forskellige vibrationer. Samt en tilstand kaldet ”intelligence mode”. Hvilket er en simulation af et samleje. Det vil sige, at den giver de samme vibrationer som havde du sex.

Af den grund vil vi klart anbefale denne model til dig/jer, som stiller lidt krav til jeres produkter.


Baseks Fjernbetjent Love Vibrator Æg


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 200,-Tjek pris

Fordele

 • 10 forskellige vibrationsniveauer
 • Fjernstyret æg vibrator
 • 365-dages returret

Produktbeskrivelse

Her har vi ligeledes et super simpelt produkt, som derfor er utroligt nemt at forstå og anvende.

Det er for en god ordensskyld faktisk gennemgående for alle produkter i denne kategori.

Denne model udmærker sig ved, at dens fjernbetjening har en rækkevidde på helt op til 15 meter.

Yderligere er vibratorægget fremstillet i ABS plast betydende at det ikke er skadeligt for kroppen. Vi har her på redaktionen rigtig gode oplevelser med netop dette æg.


BASEKS 10 SPEED VIBRO ÆG – Prisvinder

Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 100,-Tjek pris

Et lille vibro æg med 3 forskellige farve muligheder, og med 2 knaps-mulighed ligesom ovenstående udvalgte produkt.

Dens lille udseende skal dog ikke til forveksling snyde, da dens ‘motor’ er stor, og derfor giver en ualmindelig behagelig følelse. Den er nem at transportere, og er defor et foretrukket skedeæg.

Fordele

 • Op til 10 vibrationsmønstre/niveauer
 • Nem at navigere med
 • Lydløs og vandtæt

Produktbeskrivelse

Den har 12 vibrationer og er desuden vandtæt. Den fungerer således, at der sidder 2 knapper på siden af produktet som man kan navigere rundt i. Den er tilnærmelsesvist lydløs og vandtæt.

Derfor vil den være helt perfekt, som en diskret tilbehørs løsning til din onani. Det vibrerende æg fås i en pris alle kan være med på, og kan udover vaginal stimulation også bruges til andre steder på kroppen.

Dens ‘tråd’ gør det muligt nemt, at fange den og man har derfor altid styr på den uanset hvor den benyttes henne.

 


LELO LYLA FJERNSTYRET ÆG – Populær i udlandet

LELO LYLA FJERNSTYRET ÆG


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 830,-Tjek pris
sexshop.dk logoca. 830,-Tjek pris

Fordele

 • Lydsvag og inkl. fjernbetjening
 • Rækkevidde på helt op til 12 meter
 • Sendes i anonym pakke med dertilhørende hurtig fragt

Produktbeskrivelse

trådløs vibrator

Dette sexlegetøj æg er med sit flotte guld design i top 10, over mest solgte i Danmark. Det har verdens mest lydsvage installation, og fungerer derfor kanon godt.

Hertil styre det trådløse æg via SenseMotion, som er en ny teknologi der igennem det medicinske silikone selv justere vibrationerne, således du får den allerbedste oplevelse.

Det synkroniserer sig selv med fjernbetjeningen, og er til det par med høje krav. I får med dette produkt den højeste kvalitet, og som af mange eksperter er det en af de bedste og mest populære på markedet.

Det kan uden tvivl anbefales fra os.

 


DORCEL SECRET TRÅDLØST VIBRATOR ÆG – Den Smarte

DORCEL SECRET TRÅDLØST VIBRATOR ÆG


ForhandlerPrisleje
sexshop.dk logoca. 330,-Tjek pris

Fordele

 • Flot simpelt design
 • Trådløst med fjernbetjening
 • Tilbyder 10 forskellige vibrationsniveauer

Produktbeskrivelse

Denne klassiske model har været tilgængeligt på markedet i mange år, og er kendt produkt af mange. Dets lette anvendelighed gør den til en klar favorit hos mange, og hvad andet er, har producenten løbende holdt den opdateret med tidens udvikling.

Den har en medfølgende trådløs fjernbetjening, som giver forspillet et ekstra løft. Den giver jer derfor muligheder, som i aldrig har prøvet før. Vibrator ægget er relativt kraftfuldt, hvorfor der medfølger batterier i indpakningen. Vibrationerne kan følges på fjernbetjeningen, som giver et fornuftig overblik over hvorledes den fungerer.

Det vibrerende æg kan desuden bruges analt, da det har en udtagelses snor. Hertil kan ægget hurtigt og nemt rengøres ved varmt vand.

Vi anbefaler denne til det øvede par, som gerne vil have et kvalitets æg fra start.


APP-STYRET VIBRATOR ÆG – Nyhed

APP-STYRET VIBRATOR ÆG


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 500,-Tjek pris

Fordele

 • 7 forskellige kontrol muligheder
 • Styres via nem og intuitiv app
 • Kan bruges i langdistanceforhold
 • Fungerer med iPhones, iPads, Android telefoner og lign.
 • Bluetooth 4.0

Produktbeskrivelse:

Dette er nok en af de absolut bedste og frækkeste app-styrede vibrator æg. Den er perfekt til det par, som har behov for, at tænde hinanden på lidt længere afstande.

Med det sagt, så fungerer den altså også mindst lige så godt på de helt korte afstande. Der er bare noget frækt over, at kunne styre sin partners liderlighed med mobilen. Eller omvendt. Lade sig blive styret af sin partner og hans eller hendes mobil.

Vibratoren vejer omkring 58 gram og er derfor ikke synderligt tung, men føles heller ikke som en alt for let plastik dims. Sådanne app-styrede vibrator æg må i min optik meget gerne have lidt tyngde, så føles de bare bedre.

Med den smarte app er der muligt selv at lave fuldstændig egne vibrationsmønstre og programmer. Du kan også vælge nogle af de forudindstillede, men det er bare ikke lige så sjovt, som at programmere din kæreste eller kones orgasme fra start til slut.

Specifikationer

Produktet er 100% fri for ftalater og er lavet i ABS plast og medicinsk silikone. Appen kan downloades her: http://www.magicsmotion.com/En/Application/Download/

Derudover skal det siges, at der til appen hører de 7 forskellige programmer som indebærer først og fremmest et stemmekontroleringsmekanisme.

Det betyder altså, at den vil kunne styres via stemme. Gennem den installerede app og din mobil.

Denne lyd-genkendelse kan også sagtens bruges med musik, du vil altså kunne få vibrationerne til at synkronisere med den musik i hører.

Derudover findes der, som allerede fortalt nogle forudinstallerede vibrations programmer på vibrator ægget. Der er 9 styks af dem i kan vælge i mellem.

Samtidig, så tilbyder appen også mulighed for at spille små mini-spil, som gennem spillet facetter også sender “passende” vibrationer til det app-styret vibrator æg.

De sidste to programmer er mere eller mindre manuelle, her er det kun fantasien der sætter grænser for de muligheder i har for at lege sammen med ægget.

 


TRÅDLØS VIBRATOR ÆG – Til Begyndere

Vibrator æg


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 230,-Tjek pris
sexshop.dk logoca. 230,-Tjek pris

Det tidsløse design til dette vibrator æg, fremhæver dens flotte former, som vil tilpasse sig din krop. Vibrations ægget enkelt og simpelt at sætte sig ind i, og bygger på den nyeste teknologi indenfor disse produkter.

Det er derfor med andre ord en publikums favorit, da dens relativt høje kvalitet med dertilhørende fornuftige pris sammenfører en bred andel af befolkningen. Vi kan derfor klart anbefale denne til dig, som er ny indenfor vibrator æg.

Fordele

 • Vandtæt fjernstyret skedeæg
 • 5 vibrationsniveauer
 • Meget lydsvag

Produktbeskrivelse

Udover ovenstående beskrivelse, kan det fortælles at det vibrerende æg bruger aaa batterier, samt at det er vandtæt. Ægget har i mange år fået mange kvinder i knæ, og det er derfor et fantastisk trådløst æg, som din partner og dig kan få det meget sjovt med.

Typisk vil idéer til legen være, at du indføre skedeægget i dig, hvor efter fjernbetjeningen gives til din partner, som efterfølgende styrer slagets gang. Ved denne form for leg pirres du, hvilket alt andet lige tilfører en unik stemning til samlejet.

Vores produkttestere er meget glade for produktet, og tilføjer at det er det perfekte produkt til de nye, som vil prøve kræfterne af med vibrerende æg med en trådløs mulighed.

Som det fremgår af nedenstående billede. Så kan dette yderst populære vibrator æg købes i flere forskellige farver. Der kan nævnes: Lyserød, Sort og lilla.

Trådløst vibrator ægFjernstyret vibratorbedste vibratoræg


Derfor anbefales et fjernbetjent Vibratoræg / Sexlegetøj æg / Skede æg til både par og singler

Der er ingen tvivl om, at I selv kan forestille jer hvilke muligheder i har med disse vibrerende æg. Man kan nemlig såfremt man er lidt modig tage det mig i bukserne når man er ude og spise eller besøge venner. Det giver en spænding, som vi klart vil anbefale jer at prøve en enkelt gang.

Yderligere er der noget frækt ved, at din partner har styringen over jeres samvær. Det vil sige, at han/hun via den trådløse fjernbetjening styrer vibrator ægget. Af samme årsag kan man sagtens bruges ægget som par såvel som single.

Får disse vibrerende æg / vibratoræg er faktisk så gode, at man nemt kan få en rigtig god orgasme af dem.

Så hvis du / i virkelig ønsker at prøve et godt stykke sexlegetøj. Så vil vi her på redaktionen helt klart anbefale ovenstående produkter. Typisk vil I opleve, at I ligefrem begynder at glæder jer til, at I skal ind i sengen og lege med det nye produkt.

Bliv inspireret

Vi håber du er blevet inspireret af dette indlæg. For der er ingen tvivl om, at vi hvertfald på baggrund af test af disse produkter er blevet helt igennem glade. Vi synes virkelig godt om disse bedste vibrator æg test.

Så af samme årsag vil vi opfordre til, at hvis du har nogle erfaringer med disse produkter. Så må du meget gerne skrive nedenstående. Alternativt vil vi anbefale dig, at læse videre om kraftige vibratorer eller vibrerende trusser. Eller et af vores mest læste indlæg, som dog henvender sig mere til par: Par vibrator.

Specielt sidst nævnte vil i også finde interessant. Så læs endelig videre der. I vil heller ikke blive skuffet over de produkter. Det gode er faktisk også, at man sagtens kan bruge produkterne komplementært. Det vil sige på samme tid.

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Lad din partner tage kontrollen over din nydelse i sengen med dette vibrator æg.

Fordele:

 • Vibrerende
 • Fjernbetjening medfølger
 • Kan bruges ude og hjemme
 • Genopladelig
 • Vandtæt

Ulemper:

Dette lille vibrator æg er perfekt til at tage forspillet med ud i offentligheden. Den er nem at styre med den trådløse fjernbetjening på en diskret måde, når I er i offentligheden. Vibrator ægget har hele 11 forskellige vibrationsmønstre, hvilket holder den spændende. Du kan både styre vibrationerne med fjernbetjeningen eller direkte på ægget. Du kan bruge ægget vaginalt, analt eller på ydersiden.

Vibrator ægget er lavet i ftalatfri silikone og ABS-plast. Ægget er vandtæt, så du kan have det med i badet. Du skal dog være opmærksom på, at fjernbetjeningen ikke tåler vand. Ægget er 8,3 cm i længden og 3,2 cm i diameter. Ægget oplades med opladekablet.

Galaxy Vibrator æg

galaxy

Tjek prisen her

Dette lille æg er perfekt at have med i offentligheden. Den kan styres på hele 30 meters afstand, hvilket gør den super diskret.

Fordele:

 • Fjernbetjening medfølger
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • Vibrerende

Ulemper:

Dette vibrator æg er lavet i skandinavisk design. Motoren i ægget er meget lydsvag, hvilket gør den perfekt til offentlig brug. Fjernbetjeningen kan bruges på hele 30 meters afstand, så det er nemt for din partner at skifte indstillinger. Galaxy ægget har hele 10 forskellige vibrationsindstillinger, som I kan udforske. Ægget er vandtæt, så du også kan nyde det i badet.

Dette vibrator æg er lavet af ABS-plast og silikone. Ægget kan tåle vand, og det kan oplades med det medfølgende kabel. Ægget er 8,5 cm i længden og 3 cm i diameter.

Sinful Deluxe Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

deluxe rechargeable remote vibrating love egg

Tjek prisen her

Dette stilrene vibrator æg er perfekt til dig og din partner, som gerne vil eksperimentere med public play.

Fordele:

 • Let at bruge
 • Fjernbetjening medfølger
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • Vibrerende

Ulemper:

 • Prisen

Hvis du og din partner leder efter en diskret måde at få hyggen ud af soveværelset på, så er dette vibrator æg måske løsningen. Fjernbetjeningen kan bruges på 10 meters afstand, så det er nemt for din partner at skifte mellem de forskellige vibrationer på en diskret måde.

Dette æg er både vandtæt og opladeligt. Du kan oplade ægget igen med kablet, som følger med. Selve ægget er lavet i ABS-plast og silikone. Det er både latexfrit og ftalatfrit. Længden på ægget er 18 cm, hvor 7 cm føres ind, og 3,4 cm i diameter.

Fantasy for Her Fjernbetjent Vibrator Æg

fantasy for her fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Dette æg er perfekt for dig, som gerne vil kombinere din bækkenbundstræning med en lille smule nydelse.

Fordele:

 • Træner bækkenbunden
 • Vibrerende
 • Fjernbetjening medfølger
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

En trænet bækkenbund kan gøre sex mere følsomt og intenst. Det betyder dog ikke, at du ikke kan kombinere det med lidt nydelse. Det vægtede æg vibrerer, hvilket giver dig stimulering, som du vil nyde, imens du træner din bækkenbund. Hvis du bruger ægget i 15-20 minutter 3 gange om ugen, vil du hurtigt kunne mærke en forskel.

Ægget er udstyret med 10 forskellige vibrationsmønstre, som du kan vælge mellem med den medfølgende fjernbetjening.

Produktet er lavet af plastisk og silikone. Den er 6,2 cm langt og 3,2 cm i bredden. Du kan oplade ægget med kablet.

Lovense Lush 2 Bullet Vibrating Egg

lovense lush 2 bullet vibrator

Tjek prisen her

Dette vibrator æg er lavet til at kunne give dig intense vibrationer, som både stimulerer klitoris og G-punktet.

Fordele:

 • Kraftfuld
 • App medfølger
 • Dobbelt stimulering
 • Vandtæt
 • Genopladelig
 • Lydsvag

Ulemper:

 • Prisen

Denne vibrator kan nemt styres på diskret vis derhjemme eller i offentligheden. Den kan både styres over Bluetooth eller wifi, hvilket giver dig en nærmest endeløs rækkevidde. Den er formet, så den både stimulerer klitoris og G-punktet. Den er perfekt til jer, som gerne vil prøve noget nyt med public play. Du kan vælge en af de forudindstillede vibrationsmønstre eller lave jeres eget. På den måde kan I altid finde en ny og spændende vibration til at holde gnisten i live.

Dette vibrator æg er lavet i silikone og er vandtæt. Den måler 18 cm i længde, 3,5 cm i bredden og 3,7 cm i højden.

Remote Control Egg

remote control egg

Tjek prisen her

Dette vibrator æg er perfekt til jer, som gerne vil være mere eksperimentelle, når det kommer til både solo og par-sex.

Fordele:

 • Vibrerende
 • Fjernbetjening følger med
 • Nem at bruge
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Prisen

Dette vibrator æg gemmer på hele 4 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige vibrationshastigheder. Den er perfekt til offentlig brug, da fjernbetjeningen er lille og diskret, så I nemt kan skifte på æggets vibrationsindstillinger. Ægget er også vandtæt, så I har mulighed for at tage hyggen med i badet.

Dette vibrator æg er i silikone. I længden måler den 20,3 cm og 3,2 cm i diameter. Ægget oplades med det medfølgende kabel.

Magic Motion Vini App-Styret Vibrator Æg

magic motion vini app styret vibrator

Tjek prisen her

Med dette lækre vibrator æg er det nemt for dig og din partner at have en lille fræk hemmelighed, når I er på date.

Fordele:

 • App medfølger
 • Genopladelig
 • Vibrerende

Ulemper:

 • Prisen

Leder I efter noget, som kan gøre jeres dates endnu frækkere, så er dette vibrator æg måske noget for jer. Den effektive motor styres af den medfølgende app, som gør det diskret at skifte på vibrationsindstillingerne. I kan bruge en af de 7 forudindstillede vibrationsmønstre eller lave jeres eget.

Dette vibrator æg er lavet af silikone og ABS-plast. Delen som kan føres ind måler 9,7 cm i længden og 3,7 cm i diameter. Ægget oplades med det medfølgende kabel.

Fifty Shades of Grey Remote Control Egg

fifty shades of grey remote control egg

Tjek prisen her

Dette vibrator æg er perfekt til jer, som gerne vil give jeres sexliv lidt ekstra med magtspil eller public play.

Fordele:

 • Vibrerende
 • Nem at bruge
 • Fjernbetjening medfølger
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Prisen

Dette lille vibrator æg gemmer på hele 4 forskellige vibrationsmønstre og 3 forskellige vibrationshastigheder. Fjernbetjeningen er lille, hvilket gør det diskret at ændre på de forskellige vibrationsindstillinger i offentligheden. Ægget er også vandtæt, så du og din partner kan tage ægget med i badet. Ægget er inspireret af Fifty Shades of Grey, hvilket allerede giver ægget en fræk detalje.

Dette vibrator æg er lavet af silikone og ABS-plast. Det er både ftalatfrit og latexfrit. Ægget er 7,5 langt og 3,2 cm bredt i diameter. Ægget oplades med det medfølgende kabel.

Master Series Dark Pod Fjernbetjent Vibrator Æg

master series dark pod fjernbetjent trusse vibrator

Tjek prisen her

Overrask din partner eller dig selv med dette lækre vibrator æg, som gemmer på en masse nydelse.

Fordele:

 • Ergonomisk design
 • Vibrerende
 • Fjernbetjening medfølger
 • Vandtæt
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Dette vibrator æg kommer i et ergonomisk design, hvilket gør den behagelig for dig at bruge. Den er formet, så den følger dine naturlige former. Ægget er udstyret med hele 3 forskellige vibrationshastigheder og 7 forskellige vibrationsmønstre. I kan diskret skifte på æggets indstillinger med den medfølgende fjernbetjening. Både ægget og fjernbetjeningen er vandtætte, så I kan have dem med i badet.

Dette vibrator æg er lavet i blødt og ftalatfrit silikone. Den er vandtæt, så du kan tage den med i badet. Den har en fuld længde på 9,2 cm, hvor cirka 7 cm føres ind, og den er 3,6 cm i diameter. Du oplader ægget med opladerkablet.

PicoBong Honi 2 Vibrator Æg 12 Speed

picobong honi 2

Tjek prisen her

Denne lille vibrator er perfekt til dig, som gerne vil have lidt ekstra nydelse på en diskret måde.

Fordele:

 • Lille og diskret
 • Vandtæt
 • Kraftig
 • Vibrerende

Ulemper:

 • Ingen fjernbetjening
 • Batterier medfølger ikke.

Dette lille vibrator æg er perfekt til dig, som gerne vil have lidt ekstra nydelse, uanset hvor du er. Den lille størrelse gør den perfekt til at have med på farten. Du kan vælge mellem hele 12 forskellige vibrationer, hvilket gør den dejlig at bruge. Du kan både bruge ægget til at stimulere G-punktet eller klitoris.

Dette vibrator æg er produceret i medicinsk silikone og plast. Den er både ftalatfri og vandtæt. Ægget bruger ét AAA-batteri, som du skal købe ved siden af.

Feelztoys Eilium Vibrating Egg

feelztoys eilium vibrating egg

Tjek prisen her

Denne lille vibrator er perfekt til både udvendig og indvendig stimulering. Derudover er den lille størrelse også god til at have den med på farten.
Fordele:

 • Alsidig vibrator
 • Nem at bruge
 • Batterier medfølger
 • Vibrerende

Ulemper:

 • Bruger batterier.

Dette vibrator æg er lavet i samme form som et æg, hvilket gør det nemt at føre den ind. Den er både god til G-punkt stimulering og klitoris. Den har kun én vibrationsindstilling, hvilket gør den nem at bruge. For den bedste oplevelse, anbefales det at bruge ægget sammen med en vandbaseret glidecreme.

Dette vibrator æg er lavet af ABS-plast og silikone. Den måler 14,5 cm i længden, og er 3 cm bred i diameter. Batterier medfølger.

Tickler Peggy Fjernbetjent Vibrator Æg

tickler peggy fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Dette vibrator æg er en super god mulighed for dig og din partner at eksperimentere med public play.

Fordele:

 • Vibrerende
 • Fjernbetjening medfølger
 • Vandtæt
 • Lydsvag
 • Opladelig

Ulemper:

 • Prisen

Dette lille vibrator æg gør det nemt for jer at eksperimentere med sexlege i offentligheden. Ægget styres med den trådløse fjernbetjening. Den gør det diskret at skifte mellem de 5 forskellige vibrationsmønstre. Fjernbetjeningen kan bruges på hele 20 meters afstand. Ægget og fjernbetjeningen er små nok til at kunne have i tasken, når de ikke bliver taget i brug. Ægget er desuden også vandtæt, så I kan bruge det i badet.

Dette vibrator æg er lavet af medicinsk silikone og ABS-plast. Ægget er både ftalatfrit og vandtæt. Ægget måler 6,7 cm i længden og 3,7 cm i diameter.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Hej Lise! Jeg har for ca. 1-2 uger siden læst din guide. Inden da havde jeg dog et vibratoræg, som jeg ahvde købt for lang tid siden. Efter jeg havde læst din guide og dine købs anbefalinger af æggene er jeg dog blevet klogere. Jeg har fundet ud af at det æg jeg købte første gang med vibrationer i nok ikke har været det rette for mig. Jeg tror muligvis jeg har købt det for småt. Ikke desto mindre fik din guide mig dog til at køb ENDNU et æg med vibrator effekter, og ikke en forløsning. Nu forstår jeg endelig hele hypen omkring dette skønne lille produkt! Sikke dog det kan, i alle mulige situationer og under hvilke som helst forhold. tak tak tak!

  • Hej min dejlige, skønne, fantastiske fan.

   Det at du har fundet et produkt der passer dig gennem min guide gør hele arbejdet med guiden det værd. Bare at jeg har kunne hjælpe én! Tusind tak fordi du skriver det, og fortæller om din oplevelse. Jeg skriver netop blogindlæg for at komme problemer som disse til livs. At man som privatperson kommer til at købe et forkert produkt, fordi man ikke ved bedre. Og det egentligt ikke er den type produkter, der er noget galt med, men at man simpelthen bare har fået fat i det forkerte. Eksempelvis et for småt vibrator æg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here