Fjernstyret vibrator æg: Her er de 6 bedste trådløse vibrator æg (Opdateret 2019)

3963

Her fremvises en oversigt over specifik udvalgte vibrator æg, som på baggrund af flere kriterier vurderes som værende blandt de bedste på markedet.

Disse sexlegetøj æg findes i mange forskellige modeller, hvorfor nødvendigheden i at kunne finde de bedste er tilstedeværende. Vi har derfor lavet denne prissammenligning af de fjernstyret æg, som kort beskriver produkterne og fremhæver nævnværdige fordele.

Skedeæg / vibrator æg eller hvad de ellers kaldes kan fås hos mange danske shops. Læs nedenstående beskrivelser for at få indblik i, og på bedst muligvis kunne udvælge dit favorit produkt:


TRÅDLØS VIBRATOR ÆG


Forhandler Pris Information
229,00 DKK Se produkt
249,00 DKK Se produkt
219,00 DKK Se produkt

Det tidsløse design til dette vibrator æg, fremhæver dens flotte former, som vil tilpasse sig din krop. Vibrations ægget enkelt og simpelt at sætte sig ind i, og bygger på den nyeste teknologi indenfor disse produkter. Det er derfor med andre ord en publikums favorit, da dens relativt høje kvalitet med dertilhørende fornuftige pris sammenfører en bred andel af befolkningen. Vi kan derfor klart anbefale denne til dig, som er ny indenfor vibrator æg.

Fordele

 • Vandtæt fjernstyret skedeæg
 • 5 vibrationsniveauer
 • Meget lydsvag

Produktbeskrivelse

Udover ovenstående beskrivelse, kan det fortælles at det vibrerende æg bruger aaa batterier, samt at det er vandtæt. Ægget har i mange år fået mange kvinder i knæ, og det er derfor et fantastisk trådløst æg, som din partner og dig kan få det meget sjovt med. Typisk vil idéer til legen være, at du indføre skedeægget i dig, hvor efter fjernbetjeningen gives til din partner, som efterfølgende styrer slagets gang. Ved denne form for leg pirres du, hvilket alt andet lige tilfører en unik stemning til samlejet.

Vores produkttestere er meget glade for produktet, og tilføjer at det er det perfekte produkt til de nye, som vil prøve kræfterne af med vibrerende æg med en trådløs mulighed.


VIBRERENDE ÆG PICOBONG


Forhandler Pris Information
225,00 DKK Se produkt
259,00 DKK Se produkt

Et lille vibroæg med 3 forskellige farve muligheder, og med 2 knaps-mulighed ligesom ovenstående udvalgte produkt. Dens lille udseende skal dog ikke til forveksling snyde, da dens ‘motor’ er stor, og derfor giver en ualmindelig behagelig følelse. Den er nem at transportere, og er defor et foretrukket skedeæg.

Fordele

 • Op til 12 vibrationsmønstre/niveauer
 • Nem at navigere med
 • Lydløs og vandtæt

Produktbeskrivelse

Vibrator ægget tilbyder 12 hastighedsniveauer og er desuden vandtæt. Den fungerer således, at der sidder 2 knapper på siden af produktet som man kan navigere rundt i. Den er tilnærmelsesvist lydløs og vandtæt. Derfor vil den være helt perfekt, som en diskret tilbehørs løsning til din onani. Det vibrerende æg fås i en pris alle kan være med på, og kan udover vaginal stimulation også bruges til andre steder på kroppen.

Dens ‘tråd’ gør det muligt nemt, at fange den og man har derfor altid styr på den uanset hvor den benyttes henne.


DORCEL SECRET TRÅDLØST VIBRATOR ÆG


Forhandler Pris Information
495,00 DKK Se produkt
492,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Flot simpelt design
 • Trådløst vibrerende æg med fjernstyrings mulighed
 • Tilbyder 10 forskellige vibrationsniveauer

Produktbeskrivelse

Denne klassiske model har været tilgængeligt på markedet i mange år, og er kendt produkt af mange. Dets lette anvendelighed gør den til en klar favorit hos mange, og hvad andet er, har producenten løbende holdt den opdateret med tidens udvikling. Vibro ægget har en medfølgende trådløs fjernbetjening, som giver forspillet et ekstra løft. Den giver jer derfor muligheder, som i aldrig har prøvet før. Vibrator ægget er relativt kraftfuldt, hvorfor der medfølger batterier i indpakningen. Dens forskellige niveau kan følges på fjernbetjeningen, som giver et fornuftig overblik over hvorledes den fungerer.

Det vibrerende æg kan desuden bruges analt, da det har en udtagelses snor. Hertil kan ægget hurtigt og nemt rengøres ved varmt vand.

Vi anbefaler dette trådløse vibrator æg til det øvede par, som gerne vil have et kvalitets æg fra start.


LELO LYLA FJERNSTYRET ÆG


Forhandler Pris Information
779,00 DKK Se produkt
778,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Lydsvag fjernstyret vibrator æg
 • Rækkevidde på helt op til 12 meter
 • Sendes i anonym pakke med dertilhørende hurtig fragt

Produktbeskrivelse

Dette sexlegetøj æg er med sit flotte guld design i top 10, over mest solgte vibrator æg i Danmark. Det har verdens mest lydsvage installation, og fungerer derfor kanon godt. Hertil styre det trådløse æg via SenseMotion, som er en ny teknologi der igennem det medicinske silikone selv justere den foretrukne stimulation, således du får den allerbedste oplevelse.

Vibrations ægget er synkroniserer sig selv med fjernbetjeningen, og er til det par med høje krav. I får med dette vibrerende æg et produkt i højeste kvalitet, og som af mange eksperter er det bedste vibrator æg i markedet.

Det kan uden tvivl anbefales fra os.


SINFUL FJERNBETJENT VIBRATOR ÆG

SINFUL GENOPLADELIGT FJERNSTYRET ÆG


Forhandler Pris Information
399,00 DKK Se produkt

Fordele:

 • 11 frække vibrationsmønstre og styrke niveauer
 • Genopladelig og let at bruge
 • Fjernbetjenes nemt
 • 10 meters rækkevidde
 • Medicinsk silikone og ABC plast

Produktbeskrivelse

Med dette smarte og frække vagina æg med vibrator inden i får dig og din partner uendelige muligheder for at udforske hinanden. Du kan nemt lade din partner styre dit underliv.

Det kan uden tvivl endda med fordel kombineres med en biograftur, en tur på restaurant eller lignende.

Produktet, som er Sinfuls privat-labet produkt, er 100% vandtæt og tåler derfor lidt af hvert. Selv hvis det skulle gå hen og blive virkelig frækt på et tidspunkt, måske endda i badet? Hvem ved det.

Det smarte ved netop dette trådløst styrede vibrator æg er, at du også kan styre det blot ved brug af ægget. På den måde kan dette frække æg benyttes som en mini klitoris vibrator, selv uden fjernbetjeningen i brug.


APP-STYRET VIBRATOR ÆG

APP-STYRET VIBRATOR ÆG


Forhandler Pris Information
499,00 DKK Se produkt

Fordele:

 • 7 forskellige kontrol muligheder
 • Styres via nem og intuitiv app
 • Kan bruges i langdistanceforhold
 • Fungerer med iPhones, iPads, Android telefoner og lign.
 • Bluetooth 4.0

Produktbeskrivelse:

Dette er nok en af de absolut bedste og frækkeste app-styrede vibrator æg. Den er perfekt til det par, som har behov for, at tænde hinanden på lidt længere afstande.

Med det sagt, så fungerer den altså også mindst lige så godt på de helt korte afstande. Der er bare noget frækt over, at kunne styre sin partners liderlighed med mobilen. Eller omvendt. Lade sig blive styret af sin partner og hans eller hendes mobil.

Vibratoren vejer omkring 58 gram og er derfor ikke synderligt tung, men føles heller ikke som en alt for let plastik dims. Sådanne app-styrede vibrator æg må i min optik meget gerne have lidt tyngde, så føles de bare bedre.

Med den smarte app er der muligt selv at lave fuldstændig egne vibrationsmønstre og programmer. Du kan også vælge nogle af de forudindstillede, men det er bare ikke lige så sjovt, som at programmere din kæreste eller kones orgasme fra start til slut.

Produktet er 100% fri for ftalater og er lavet i ABC plast og medicinsk godkendt silikone. Appen kan downloades her: http://www.magicsmotion.com/En/Application/Download/

Derudover skla det siges, at der til appen hører de 7 forskellige programmer som indebærer først og fremmest et stemmekontroleringsmekanisme.

Det betyder altså, at du vil kunne styre din vibrator med stemmen. Gennem den installerede app og din mobil.

Denne lyd-genkendelse fungerer også med musik, du vil altså kunne få vibrationerne til at synkronisere med den musik i hører.

Derudover findes der, som allerede fortalt nogle forudindstallerede vibrations programmer på vibrator ægget. Der er 9 styks af dem i kan vælge i mellem.

Samtidig, så tilbyder appen også mulighed for at spille små mini-spil, som gennem spillet facetter også sender “passende” vibrationer til det app-styret vibrator æg.

De sidste to programmer er mere eller mindre manuelle, her er det kun fantasien der sætter grænser for de muligheder i har for at lege sammen med ægget.

 

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

2 KOMMENTARER

 1. Hej Lise! Jeg har for ca. 1-2 uger siden læst din guide. Inden da havde jeg dog et vibratoræg, som jeg ahvde købt for lang tid siden. Efter jeg havde læst din guide og dine købs anbefalinger af æggene er jeg dog blevet klogere. Jeg har fundet ud af at det æg jeg købte første gang med vibrationer i nok ikke har været det rette for mig. Jeg tror muligvis jeg har købt det for småt. Ikke desto mindre fik din guide mig dog til at køb ENDNU et æg med vibrator effekter, og ikke en forløsning. Nu forstår jeg endelig hele hypen omkring dette skønne lille produkt! Sikke dog det kan, i alle mulige situationer og under hvilke som helst forhold. tak tak tak!

  • Hej min dejlige, skønne, fantastiske fan.

   Det at du har fundet et produkt der passer dig gennem min guide gør hele arbejdet med guiden det værd. Bare at jeg har kunne hjælpe én! Tusind tak fordi du skriver det, og fortæller om din oplevelse. Jeg skriver netop blogindlæg for at komme problemer som disse til livs. At man som privatperson kommer til at købe et forkert produkt, fordi man ikke ved bedre. Og det egentligt ikke er den type produkter, der er noget galt med, men at man simpelthen bare har fået fat i det forkerte. Eksempelvis et for småt vibrator æg.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here