Prissammenligning af vibrator æg til kvinder

Her fremvises en oversigt over speficik udvalgte vibrator æg, som på baggrund af flere kriterier vurderes som værende blandt de bedste på markedet. Disse sexlegetøj æg findes i mange forskellige modeller, hvorfor nødvendigheden i at kunne finde de bedste er tilstedeværende. Vi har derfor lavet denne prissammenligning af de fjernstyret æg, som kort beskriver produkterne og fremhæver nævnværdige fordele.

Skedeæg / vibrator æg eller hvad de ellers kaldes kan fås hos mange danske shops. Læs nedenstående beskrivelser for at få indblik i, og på bedst muligvis kunne udvælge dit favorit produkt:


TRÅDLØST VIBRATOR ÆG


Forhandler Pris Information
229,00 DKK Se produkt
249,00 DKK Se produkt
219,00 DKK Se produkt

Det tidsløse design til dette vibrator æg, fremhæver dens flotte former, som vil tilpasse sig din krop. Vibrations ægget enkelt og simpelt at sætte sig ind i, og bygger på den nyeste teknologi indenfor disse produkter. Det er derfor med andre ord en publikums favorit, da dens relativt høje kvalitet med dertilhørende fornuftige pris sammenfører en bred andel af befolkningen. Vi kan derfor klart anbefale denne til dig, som er ny indenfor vibrator æg.

Fordele

 • Vandtæt fjernstyret skedeæg
 • 5 vibrationsniveauer
 • Meget lydsvag

Produktbeskrivelse

Udover ovenstående beskrivelse, kan det fortælles at det vibrerende æg bruger aaa batterier, samt at det er vandtæt. Ægget har i mange år fået mange kvinder i knæ, og det er derfor et fantastisk trådløst æg, som din partner og dig kan få det meget sjovt med. Typisk vil idéer til legen være, at du indføre skedeægget i dig, hvor efter fjernbetjeningen gives til din partner, som efterfølgende styrer slagets gang. Ved denne form for leg pirres du, hvilket alt andet lige tilfører en unik stemning til samlejet.

Vores produkttestere er meget glade for produktet, og tilføjer at det er det perfekte produkt til de nye, som vil prøve kræfterne af med vibrerende æg med en trådløs mulighed.


VIBRERENDE ÆG PICOBONG


Forhandler Pris Information
225,00 DKK Se produkt
259,00 DKK Se produkt

Et lille vibroæg med 3 forskellige farve muligheder, og med 2 knaps-mulighed ligesom ovenstående udvalgte produkt. Dens lille udseende skal dog ikke til forveksling snyde, da dens ‘motor’ er stor, og derfor giver en ualmindelig behagelig følelse. Den er nem at transportere, og er defor et foretrukket skedeæg.

Fordele

 • Op til 12 vibrationsmønstre/niveauer
 • Nem at navigere med
 • Lydløs og vandtæt

Produktbeskrivelse

Vibrator ægget tilbyder 12 hastighedsniveauer og er desuden vandtæt. Den fungerer således, at der sidder 2 knapper på siden af produktet som man kan navigere rundt i. Den er tilnærmelsesvist lydløs og vandtæt. Derfor vil den være helt perfekt, som en diskret tilbehørs løsning til din onani. Det vibrerende æg fås i en pris alle kan være med på, og kan udover vaginal stimulation også bruges til andre steder på kroppen.

Dens ‘tråd’ gør det muligt nemt, at fange den og man har derfor altid styr på den uanset hvor den benyttes henne.


DORCEL SECRET VIBRATOR ÆG


Forhandler Pris Information
495,00 DKK Se produkt
492,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Flot simpelt design
 • Trådløst vibrerende æg med fjernstyrings mulighed
 • Tilbyder 10 forskellige vibrationsniveauer

Produktbeskrivelse

Denne klassiske model har været tilgængeligt på markedet i mange år, og er kendt produkt af mange. Dets lette anvendelighed gør den til en klar favorit hos mange, og hvad andet er, har producenten løbende holdt den opdateret med tidens udvikling. Vibro ægget har en medfølgende trådløs fjernbetjening, som giver forspillet et ekstra løft. Den giver jer derfor muligheder, som i aldrig har prøvet før. Vibrator ægget er relativt kraftfuldt, hvorfor der medfølger batterier i indpakningen. Dens forskellige niveau kan følges på fjernbetjeningen, som giver et fornuftig overblik over hvorledes den fungerer.

Det vibrerende æg kan desuden bruges analt, da det har en udtagelses snor. Hertil kan ægget hurtigt og nemt rengøres ved varmt vand.

Vi anbefaler dette trådløse vibrator æg til det øvede par, som gerne vil have et kvalitets æg fra start.


LELO LYLA FJERNSTYRET ÆG


Forhandler Pris Information
779,00 DKK Se produkt
778,00 DKK Se produkt

Fordele

 • Lydsvag fjernstyret vibrator æg
 • Rækkevidde på helt op til 12 meter
 • Sendes i anonym pakke med dertilhørende hurtig fragt

Produktbeskrivelse

Dette sexlegetøj æg er med sit flotte guld design i top 10, over mest solgte vibrator æg i Danmark. Det har verdens mest lydsvage installation, og fungerer derfor kanon godt. Hertil styre det trådløse æg via SenseMotion, som er en ny teknologi der igennem det medicinske silikone selv justere den foretrukne stimulation, således du får den allerbedste oplevelse.

Vibrations ægget er synkroniserer sig selv med fjernbetjeningen, og er til det par med høje krav. I får med dette vibrerende æg et produkt i højeste kvalitet, og som af mange eksperter er det bedste vibrator æg i markedet.

Det kan uden tvivl anbefales fra os.

DEL
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; eroti.dk. Jeg er 36 og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder mine indlæg her på siden.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here