Kneppe Maskine, Sex Maskine, Dildo Maskine – Her er de billigste til private

10652

Der findes en lang række anordninger, både til mænd og kvinder. Som netop går under navnene som overskriften antyder. De vil blive præsenteret for dig her, samt de billigste og mest diskrete steder at købe dem.

Lad os dog introducerer forskellene mellem de forskellige termer og hvad det egentligt er.

Find sex maskiner diskret og billigt, Klik Her

Sexrobotter er oftest lavet som kvindelige hel-dukker til mænd. Men kan også findes til kvinder. De er oftest en smule dyre.

En direkte robot til sex er derfor mere end blot en maskine. Det er en hel krop med flere forskellige mekaniske funktioner, som kan stimulere dig under sex.

Medmindre man selvfølgelig i stedet leder efter en maskine til onani. Dette er en form for dildo maskine, som gennem en lille motor bevæger en dildo frem og tilbage. Disse sexmaskiner fås i alle størrelser og prisklasser.

Find sex maskiner diskret og billigt, Klik Her

En kneppemaskine er altså langt fra en sexrobot, fordi det ikke nødvendigvis skal ligne en rigtig person.  Det er nærmere en form for onani maskineminder om en vibrator.

Enten er det en mindre box, man som kvinde (eller mand) sidder ovenpå og derfra fungerer den som en vibrator maskine. En af de mest kende er en Sybia. Du kan finde alle vibrator kneppe maskinerne her:

 

Find kneppe maskiner diskret og billigt, Klik Her

Kneppe maskine

For at få det bedste billede af, hvad der menes med en kneppemaskine, kan du selvfølgelig tage et kig på billederne af maskinerne i bunden af dette afsnit. Derudover vil vi nu præsentere en lille historie fra en persons oplevelse med en kneppe maskine.

Her kommer historien skrevet af Niels.

Jeg har for nyligt brugt en del tid sammen med mine homosexuelle venner på Mali. Jeg tænker normalvis om mig selv som heterosexuel, men dog generelt frisindet. Jeg har dog haft tanker om sex med en mand, men aldrig gjort mere ved det.

Min van på Mali havde dog et spændende rum i hans kælder med en spændende lille maskine som kunne kneppe mig. På den måde undgik jeg at skulle tage stilling til en anden mand. Trods min åbenhed omkring min sexualitet, så på en mindre skala. følte jeg mig alligevel mest tryg ved dette.vibrator knepe maskine stol sybian billig version

Jeg skal ikke lyve for jer, inden vi begyndte var jeg meget nervøs. Jeg havde kun prøvet anal stimulering i mindre format. Denne maskine var noget legetøj i en helt anden størrelsesorden end jeg var vant til, men det skal jo også prøves. Og det kom jeg sent til at fortryde.

Find kneppe maskiner diskret og billigt, Klik Her

Min kammerat viste mig ned i kælderen og introducerede maskinen, den anordninger, indstillinger og mange mange muligheder. Han forklarede mig desuden proceduren for brugen. Jeg besluttede mig der for, at give det et forsøg. I situationen med en god ven følte jeg mig sikker og selvsikker. Han hjalp mig med at smøre mig lidt ind i glidecreme.sex maskine i kasse med vagina fisse

Jeg startede ud med en lille dildo. Selvom jeg dog var næsten ved at besvime af smerte, så endte det faktisk godt det hele. På trods af smerten var det dog utrolig erotisk og gav mig enorm nydelse at blive bollet af denne kneppe maskine i Mali mens min gode kammerat nød synet. I løbet af, hvad der virkede som ingen tid endte jeg med en større og større dildo på maskinen.

Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg aldrig har oplevet en så erotisk stimulerende oplevelse som sammen med min vens kneppemaskine. Det er en oplevelse, jeg aldrig kunne drømme om at tage fra nogen. Uanset om de er heterosexuel mand eller kvinde.

Pointen er derfor også at selvom de fleste ville mene at en kneppe maskine er forbeholdt kvinder, og eller, homosexuelle mænd, så kan en heterosexuel mand, som er villig til at ekperimentere, altså også have glæde af sådan en oplevelse.

 

Sex maskine

Du tænker måske på at købe en sex maskine, om det så er en direkte maskine med en monteret dildo eller noget mere subtilt som for eksempel en sybian. Inden du dog springer med hovedet først ud i eventyrlige orgasmer og gode oplevelser, så er der et par ting du bør overveje.tilbehør til sexmaskine

Som med alle mulige andre lidt større køb, så er det en god idé at planlægge sin investering. Så sikrer du dig også at dine surt-tjente penge ikke bliver brugt på et sex produkt, som du ikke synes om på lang sigt. Eller for den sags skyld overhoved kan lide at benytte til at starte med.

Dette mantra gælder selvsagt alle køb, også alle køb af dildo, onani eller bolle maskiner. Men eftersom disse typer produkter er i en lidt anden prisklasse end andre former for sexlegetøj, så kan det altså være en god idé at tage overvejelsen en smule mere seriøst.

Find sex maskiner diskret og billigt, Klik Her

De fleste sex maskiner koster alt mellem 1000 kr. og helt op til 10.000 kr.. En normal pris for en sexmaskine er dog nok omkring 1.500 kr. til 5.000 kr.. I dette prislege vil du sagtens kunne finde en sex maskine som kan give dig nydelse i rigtig rigtig mange år frem. Både sammen med din partner, eller alene.fræk bolle maskine til kvinder

Sex maskiner er helt fantastisk, mest af alt fordi de bare bliver ved og ved og ved. De bliver aldrig trætte, og det er skønt, at du helt selv kan styre hvornår nok er nok. Når man snakker om sexmaskiner kan det både forståes som vibrerende onani maskiner, men også som dildo baserede maskiner som blot bevæger en dildo frem og tilbage og simulerer en mands stød.

De fleste sexmaskiner benytter sig af en motor, der genererer frem og tilbage bevægelse gennem et hjul. Det er altså en roterende skive, som driver bevægelsen og derved automatiserer dit onani. Uden at du behøver røre en finger. Du kan blot lægge dig tilbage og nyde turen.

Nogle af sexmaskinerne vil have justerbare skiver, som gør det muligt at ændre på støde dybden. Dette er en teknikalitet som kan være enormt relevant at kigge efter når du er på udkig efter en sexmaskine i form af en automatisk dildo maskine.

Hastigheden vil selvfølgelig være anderledes for hver indstilling også. En kortere støde-dybde vil give en langt højere frekvens. Hastigheden kan ofte og nemt justeres på sexmaskinen. Det, også uden, at du behøver skifte skivens placering eller på anden måde stoppe maskinen.lille dildo og hurtig bolle maskine

Der følger oftest en form for fjernbetjening med til hver sex maskine, hvorfor du kan kontrollere hastigheden under din lille erotiske rejse. De vil dog have rig mulighed for at ændre hastigheder. Ofte vil du faktisk finde anordninger med hastigheder helt op til 4 stød i sekundet. Det tør jeg godt love dig for er en tåkrummende hastighed for selv den mest avancerede bruger.

Find sex maskiner diskret og billigt, Klik Her

Der er dog en yderligere vigtig factor som kan være altafgørende for om dit køb bliver en success. Det er nemlig styrken eller kraften moteren kan ”støde igennem”. Nogle sexmaskiner vil nemlig ikke have nok stødkraft til at fortsætte gennem dine meget forventlige sammentrækninger.

Det er klart alle pengene værd at investerer i en sex maskine, som netop kan producerer nok stødkraft til at den ikke stopper hvis du spænder op. Du vil uden tvivl fortryde ikke at bruge de sidste kroner på en liidt større motor. Du vil blive overrasket, hvor meget kraft det egentligt tager at støde, for sex maskinen.

 

Bolle maskine

Nu har vi snakket om alverdens forskellige maskiner. Vi har snakket om forskellen på støde maskiner, hvor maskinen er udstyret med en dildo og vibrator maskiner. Her er den mest kendte Sybian. Forskellen fra sådanne maskiner og en normal vibrator er egentligt ikke stor. Men det at man kan side overskrevs på den giver bare en helt anden oplevelse end en normal og kedelig vibrator eller magic wand. bolle maskine i stål

Bolle maskiner er altså begrebet for alle maskinerne og de kan have enormt forskellige priser. Skal du have en stor bollemaskine som dem du måske finder nede i den lokale swingerklub? Så kommer du uden problemer af med flere tusinde kroner.

Find bolle maskiner diskret og billigt, Klik Her

Men sådan behøver det ikke være, hvis bare du vil have en mindre bolle maskine til det private hjem, og ikke ønsker at sende hele næste månedslån til en sexshop.

Prisen er dog sjovt nok altid det jeg bliver spurgt om først når folk spørger mig om bolle maskinerne. Den er selvfølgelig også vigtig, men at svare på hvad ‘sådan en koster’ er fuldstændig umuligt. Der er nemlig kæmpe forskel på en billig bolle maskine og en af de helt dyre.

Overordnet set er der en række ting som kan få prisen til at tage højder. Specielt motoren, som vi tidligere har snakket om, er en af de dyre parter på en bolle maskine. Specielt hvis du har tænkt dig at købe en maskine med tilhørende dildo og stødende funktioner. Så er motoren både vigtig og derfor er disse maskiner også oftest en smule dyrere.

En virkelig kvalitetsmotor koster op omkring 1000 kr. alene uden alt det andet som også indgår i at bygge maskinen. Derudover kommer der også en fjernbetjening til maskinens forskellige hastigheder.

Du kan selvfølgelig bygge en hjemmelavet bolle maskine, men erfaring viser mig at du skal nyde processen og hverken gøre det for at spare penge eller producere en bollemaskine du kommer til at holde af eller have meget fornøjelse på og af.

Find bolle maskiner diskret og billigt, Klik Her

Men når du ikke selv kan lave den, eller ikke har evnerne eller tiden, så er det klart at proffessionalismen ekspertisen og produktions omkostningerne selvfølgelig hiver prisen op over den som materialerne har kostet. En lidt sjov historie, så koster raketter som den amerikanske stat 98% mere end materialerne der er brugt til at bygge dem.

lousiana-lounger-sex-maskine-3Selvom sexmaskiner, bollemaskiner og kneppemaskiner eller dildomaskiner ikke er raketvidenskab, så indgår der altså cirka samme præmis her.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

1 KOMMENTAR

  1. Der er ingen tvivl om, at det er et interessant alternativ til de stødevibratorer man normalt finder, og sikkert også giver en endnu mere realistisk fornemmelse via bevægelserne.
    Tak for inspirerende indlæg – og fortsat god dag herfra

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here