Søger du efter de bedste & billigste sexmaskiner til mænd & kvinder?

Baseret på +500 anmeldelser har vi testet de forskellige kneppemaskiner, dildomaskiner og hvad de ellers kaldes.

Indledningsvist vil vi fremhæve testens forskellige vindere (Testvinderen, Prisvinderen (Den billige) & den bedste til nybegynderen), og efterfølgende anmelde vinderne sammen med de andre produkter i testen.

Vi håber du søger en uforglemmelig oplevelse (Orgasme). Der er nemlig ingen tvivl om, at sådan en dildo maskine, bollemaskine & sexmaskine tilbyder en oplevelse du ikke kan få andre steder.

Ønske du blot at se et stort udvalg af sex maskiner hos DK’s bedste forhandler, så klik her →


TESTVINDER – LoveBotz Saddle Deluxe til kvinder

Kneppemaskine

 


 

ForhandlerPrislejeInformation
ca. 6000,-Se prisen
mshop.dk logoca. 6000,-Se prisen

Her har vi en klassisk kneppe maskine til kvinder. Med dette produkt kan du for alvor øve dig, til når du skal rigtigt igang. Vi har fra nogle af vores test personer hørt, at maskinen næsten skulle være bedre end virkeligheden.

Den holder i ualmindeligt langtid, også er denne sexmaskine kendt fra adskillige pornofilm. Derfor er den allerede kvalitetsstemplet – der skal hvertfald lyde en klar anbefaling herfra!


BEDSTE TIL PAR – Fetish Fantasy sex maskine til par

Fetish Fantasy Extreme Sex Maskine


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 1400,-Se prisen
ca. 1400,-Se prisen

Her finde du en sexmaskine fra Fetish Fantasy til både mænd og kvinder. Den er hurtigt blevet meget populær. Det er der selvfølgelig en årsag til. For ikke nok med den er relativ billig, så har denne sex maskine vundet priser for bedste i test. Dette er i øvrigt et fællestræk for alle vores produkter i dette indlæg.

Sex maskinen er super nem at anvende, og der medfølger selvfølgelig en manual. På den måde vil du aldrig være i tvivl om, hvordan du skal bruge den. Se nedenstående video for yderligere information:


BOLLE MASKINE – Robo Fuk justerbar sexmaskine 

Bolle maskine

 


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 6000,-Se prisen

Denne bolle maskine er en klassiker. Der findes mange forskellige modeller af denne type. Derfor vil du via ovenstående link se, at der udover denne findes andre relateret produkter. Så hvis denne ikke lige er dig, så er der helt sikkert en af de andre der er.

Fordelen ved denne sexmaskine er, at den fungere til både mænd og kvinder. De medfølgende sleeves gør det nemlig muligt som både mand og kvinde at opleve den ultimative orgasme.


PRISVINDER – King Cock billig kneppemaskine

Billig sex maskine

 


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 900,-Se prisen
ca. 900,-Se prisen

Dette er en billig dildo maskine som er for dig, som ikke vil betale meget. Den vil være en god mulighed hvis du lige skal se om det er noget for dig. Vi vil dog gøre dig opmærksom på, at vi aldrig har oplevet nogle, som ikke har synes sexmaskiner i sin helhed har været fantastiske.

Derfor synes vi, at du næsten ligeså godt kan bestille en af de bedre.


DEN BILLIGE – Louisiana Lounger Sex Maskine

Louisiana Lounger Sex Maskine


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 1200,-Se prisen
ca. 1200,-Se prisen

Her har vi en super fræk sexmaskine, der uden tvivl fortjener at blive sat i fokus. For ikke nok med, at denne oppustelige sex maskine er billig. Så giver den faktisk også en ualmindelig god stimulering.

Den kan bærer op til 132 kg., og den tilbyder, at man bliver fikseret i arme og ben. Herefter kan enten personen som bruger den selv, eller en partner styrer dildomaskinens bevægelser (stød). Der ingen tvivl om, at hvis du eftersøger, en billig dildo maskine – så er det denne!


TESTVINDER 2.0 – The Cowgirl Riding Sex Machine

The Cowgirl Riding Sex Machine

 


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 9900,-Se prisen

Her har vi uden tvivl testens absolut bedste sybianmaskine. Der er nærmest orgasmegaranti med denne, for ikke nok med, at den er hamrende flot. Så fungerer dildoen i toppen både til vaginal såvel som anal stimulation.

Så hvis du ønsker at få en prostata orgasme eller bare klitoris orgasme, så er der ingen tvivl om, at det er denne model du skal have fat i. Du kan læse meget mere om dem via ovenstående link.


DEN FRÆKKE – Fetish Fantasy Sexmaskine

Fetish Fantasy Sexmaskine

 


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 1200,-Se prisen
ca. 1200,-Se prisen

Her har vi en såkaldt massage sex stol / sex maskine. Du kan sætte dig på forskellige måder og derefter bliver stimuleret. Denne sex taburet er fremstillet således, at den giver vibrationer ude i spidsen, og derfor vil du kunne blive hamrende liderlig af, at sidde på den.

En sådan vibrerende sexmaskine er uden tvivl en nyhed, som vi synes du skal prøve.


BEDSTE ANMELDELSER – F-Machine Pro Sex Maskine

F-Machine Pro Sex Maskine


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 9900,-Se prisen

Her har vi en mastodont indenfor kneppemaskiner. Dette sex remedie / sex artikel er uden tvivl en som ikke bare giver en perfekt stimulation. Men den holder også i ualmindelig mange år.

Det skyldes naturligvis, at den er produceret i et utroligt holdbart materiale, som ikke bare går i stykker. Hvis du derfor ønsker et produkt, som virkelig slår benene væk under dig. Så læs mere om denne her.


 

BEDSTE TIL BEGYNDERE – Rotating G & P-Spot maskine

Rotating G & P-Spot Machine


ForhandlerPrislejeInformation
ca. 2200,-Se prisen
mshop.dk logoca. 2200,-Se prisen

Dette er maskinen, som man aldrig bliver træt af, at have købt.

Den tilbyder helt ualmindeligt meget variation. Der medfølger 3 forskellige dildo typer, som giver dig ualmindeligt mange muligheder.

Du kan endda bruge flere på samme tid! Det findes der virkelig ikke mange sexmaskiner der kan!

Faktisk er der ingen andre, som tilbyder den mulighed.

Den er super nem at sætte op. Coveret er vandtæt og nemt at tage af og rengøre.

Derudover er den nem at transportere og bruge lige der, hvor du har mest lyst til det!

 

 


Hvad er det?

Lad os dog introducerer forskellene mellem de forskellige termer og hvad det egentligt er.

Sexrobotter er oftest lavet som kvindelige sexdukker (heldukker) til mænd. Men kan også findes til kvinder. De er oftest en smule dyre.

En direkte robot til sex er derfor mere end blot en maskine. Det er en hel krop med flere forskellige mekaniske funktioner, som kan stimulere dig under sex.

Medmindre man selvfølgelig i stedet leder efter en maskine til onani. Dette er en form for dildo maskine, som gennem en lille motor bevæger en dildo frem og tilbage. Disse sexmaskiner fås i alle størrelser og prisklasser. Alle en form for en afart af en sexmaskine.

En kneppemaskine er altså langt fra en sexrobot, fordi det ikke nødvendigvis skal ligne en rigtig person.  Det er nærmere en form for onani maskineminder om en vibrator.

Enten er det en mindre box, man som kvinde (eller mand) sidder ovenpå og derfra fungerer den som en vibrator maskine. En af de mest kendte er en Sybian. Du kan finde alle vibrator kneppe maskinerne her:

 

Videoer

 

Kneppe maskine

For at få det bedste billede af, hvad der menes med en kneppemaskine, kan du selvfølgelig tage et kig på billederne af maskinerne i bunden af dette afsnit. Derudover vil vi nu præsentere en lille historie fra en persons oplevelse med en kneppe maskine.

Her kommer historien skrevet af Niels:

”Jeg har for nyligt brugt en del tid sammen med mine homosexuelle venner på Mali. Jeg tænker normalvis om mig selv som heterosexuel, men dog generelt frisindet. Jeg har dog haft tanker om sex med en mand, men aldrig gjort mere ved det.

Min van på Mali havde dog et spændende rum i hans kælder med en spændende lille maskine som kunne kneppe mig. På den måde undgik jeg at skulle tage stilling til en anden mand. Trods min åbenhed omkring min sexualitet, så på en mindre skala. følte jeg mig alligevel mest tryg ved dette og hans sexmaskine.vibrator knepe maskine stol sybian billig version

Jeg skal ikke lyve for jer, inden vi begyndte var jeg meget nervøs. Jeg havde kun prøvet anal stimulering med en sexmaskine i mindre format.

Denne maskine var noget legetøj i en helt anden størrelsesorden end jeg var vant til, men det skal jo også prøves. Og det kom jeg sent til at fortryde.

 

Har aldrig været så glad for min beslutning

Min kammerat viste mig ned i kælderen og introducerede maskinen, den anordninger, indstillinger og mange mange muligheder. Han forklarede mig desuden proceduren for brugen. Jeg besluttede mig der for, at give det et forsøg. I situationen med en god ven følte jeg mig sikker og selvsikker. Han hjalp mig med at smøre mig lidt ind i glidecreme.sex maskine i kasse med vagina fisse

Jeg startede ud med en lille dildo. Selvom jeg dog var næsten ved at besvime af smerte, så endte det faktisk godt det hele. På trods af smerten var det dog utrolig erotisk og gav mig enorm nydelse at blive bollet af denne kneppe maskine i Mali mens min gode kammerat nød synet. I løbet af, hvad der virkede som ingen tid endte jeg med en større og større dildo på maskinen.

Jeg kan med sikkerhed sige, at jeg aldrig har oplevet en så erotisk stimulerende oplevelse som sammen med min vens kneppemaskine. Det er en oplevelse, jeg aldrig kunne drømme om at tage fra nogen. Uanset om de er heterosexuel mand eller kvinde”.

Pointen er derfor også at selvom de fleste ville mene at en kneppe maskine er forbeholdt kvinder, og eller, homosexuelle mænd, så kan en heterosexuel mand, som er villig til at eksperimentere, altså også have glæde af sådan en oplevelse

 

Den bedste maskine

Du tænker måske på at købe en sex maskine, om det så er en direkte maskine med en monteret dildo eller noget mere subtilt som for eksempel en sybian. Inden du dog springer med hovedet først ud i eventyrlige orgasmer og gode oplevelser, så er der et par ting du bør overveje.tilbehør til sexmaskine

Som med alle mulige andre lidt større køb, så er det en god idé at planlægge sin investering. Så sikrer du dig også at dine surt-tjente penge ikke bliver brugt på et sex produkt, som du ikke synes om på lang sigt. Eller for den sags skyld overhoved kan lide at benytte til at starte med på hans sexmaskine.

Dette mantra gælder selvsagt alle køb, også alle køb af dildo, onani eller bolle maskiner. Men eftersom disse typer produkter er i en lidt anden prisklasse end andre former for sexlegetøj, så kan det altså være en god idé at tage overvejelsen en smule mere seriøst.

De fleste sex maskiner koster alt mellem 1000 kr. og helt op til 10.000 kr.. En normal pris for en sexmaskine er dog nok omkring 1.500 kr. til 5.000 kr.. I dette prislege vil du sagtens kunne finde en sex maskine som kan give dig nydelse i rigtig rigtig mange år frem. Både sammen med din partner, eller alene.

fræk bolle maskine til kvinder

En sexmaskine er bare det bedste

Sex maskiner er helt fantastisk, mest af alt fordi de bare bliver ved og ved og ved. De bliver aldrig trætte, og det er skønt, at du helt selv kan styre hvornår nok er nok. Når man snakker om sexmaskiner kan det både forståes som vibrerende onani maskiner, men også som dildo baserede maskiner som blot bevæger en dildo frem og tilbage og simulerer en mands stød.

De fleste sexmaskiner benytter sig af en motor, der genererer frem og tilbage bevægelse gennem et hjul. Det er altså en roterende skive, som driver bevægelsen og derved automatiserer dit onani. Uden at du behøver røre en finger. Du kan blot lægge dig tilbage og nyde turen.

Nogle af sexmaskinerne vil have justerbare skiver, som gør det muligt at ændre på støde dybden. Dette er en teknikalitet som kan være enormt relevant at kigge efter når du er på udkig efter en sexmaskine i form af en automatisk dildo maskine.

Hastigheden vil selvfølgelig være anderledes for hver indstilling også. En kortere støde-dybde vil give en langt højere frekvens. Hastigheden kan ofte og nemt justeres på sexmaskinen. Det, også uden, at du behøver skifte skivens placering eller på anden måde stoppe maskinen.

 

Hvor finder jeg kneppemaskiner?

lille dildo og hurtig bolle maskine

Der følger oftest en form for fjernbetjening med til hver sex maskine, hvorfor du kan kontrollere hastigheden under din lille erotiske rejse. De vil dog have rig mulighed for at ændre hastigheder.

Ofte vil du faktisk finde anordninger med hastigheder helt op til 4 stød i sekundet. Det tør jeg godt love dig for er en tåkrummende hastighed for selv den mest avancerede bruger.

Der er dog en yderligere vigtig factor som kan være altafgørende for om dit køb bliver en success. Det er nemlig styrken eller kraften moteren kan ”støde igennem”. Nogle sexmaskiner vil nemlig ikke have nok stødkraft til at fortsætte gennem dine meget forventlige sammentrækninger.

Det er klart alle pengene værd at investerer i en sex maskine, som netop kan producerer nok stødkraft til at den ikke stopper hvis du spænder op. Du vil uden tvivl fortryde ikke at bruge de sidste kroner på en lidt større motor. Du vil blive overrasket, hvor meget kraft det egentligt tager at støde, for sex maskinen.

 

Bolle maskine

bolle maskine i stål

Nu har vi snakket om alverdens forskellige maskiner. Vi har snakket om forskellen på støde maskiner, hvor maskinen er udstyret med en dildo og vibrator maskiner. Her er den mest kendte Sybian. Forskellen fra sådanne maskiner og en normal vibrator er egentligt ikke stor. Men det at man kan side overskrevs på den giver bare en helt anden oplevelse end en normal og kedelig vibrator eller magic wand.

Bolle maskiner er altså begrebet for alle maskinerne og de kan have enormt forskellige priser. Skal du have en stor bollemaskine som dem du måske finder nede i den lokale swingerklub? Så kommer du uden problemer af med flere tusinde kroner.

Men sådan behøver det ikke være, hvis bare du vil have en mindre bolle maskine til det private hjem, og ikke ønsker at sende hele næste månedslån til en sexshop.

Prisen er dog sjovt nok altid det jeg bliver spurgt om først når folk spørger mig om bolle maskinerne. Den er selvfølgelig også vigtig, men at svare på hvad ‘sådan en koster’ er fuldstændig umuligt. Der er nemlig kæmpe forskel på en billig bolle maskine og en af de helt dyre.

Overordnet set er der en række ting som kan få prisen til at tage højder. Specielt motoren, som vi tidligere har snakket om, er en af de dyre parter på en bolle maskine. Specielt hvis du har tænkt dig at købe en maskine med tilhørende dildo og stødende funktioner. Så er motoren både vigtig og derfor er disse maskiner også oftest en smule dyrere.

 

Spar ikke på det

En virkelig kvalitetsmotor koster op omkring 1000 kr. alene uden alt det andet som også indgår i at bygge maskinen. Derudover kommer der også en fjernbetjening til maskinens forskellige hastigheder.

lousiana-lounger-sex-maskine-3Du kan selvfølgelig bygge en hjemmelavet bolle maskine, men erfaring viser mig at du skal nyde processen og hverken gøre det for at spare penge eller producere en bollemaskine du kommer til at holde af eller have meget fornøjelse på og af.

Men når du ikke selv kan lave den, eller ikke har evnerne eller tiden, så er det klart at professionalismen ekspertisen og produktions omkostningerne selvfølgelig hiver prisen op over den som materialerne har kostet. En lidt sjov historie, så koster raketter som den amerikanske stat 98% mere end materialerne der er brugt til at bygge dem.

Selvom sexmaskiner, bollemaskiner og kneppemaskiner eller dildomaskiner ikke er raketvidenskab, så indgår der altså cirka samme præmis her.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

4 KOMMENTARER

 1. Der er ingen tvivl om, at det er et interessant alternativ til de stødevibratorer man normalt finder, og sikkert også giver en endnu mere realistisk fornemmelse via bevægelserne.
  Tak for inspirerende indlæg – og fortsat god dag herfra

 2. Hej Henrik

  Tak for din respons.

  Jeg har også kun rigtig gode oplevelser med kneppe maskiner / sex maskiner. Så hvis det er noget du overvejer, så er jeg overbevidst om, at du ikke vil fortryde det.

  Vær iøvrigt opmærksom på, at jeg har opdateret indlægget, så der er andre og nyere maskiner.

  Jeg håber du finder en som passer til dig.

  Kærlig hilsen
  Lise Petersen

  • Hej Carsten.
   Desværre ikke.
   Men du kan altid overveje at købe en hjem og blot returnere den, hvis du ikke er tilfreds med, hvordan den er.
   Ellers kan du overveje at finde en swingerklub som har den du gerne vil have – der kan du prøve den/dem.

   Mvh
   Lise P

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here