Penis plug – Én effektiv spermstopper

5152

Her er de bedste penis plug produkter. Ønsker du en effektiv sperstopper. Som ikke koster en bondegård.

Så har vi i denne guide testet og anmeldt alle penis plug produkter derude.

Du får dermed en nem vejledning til, lige præcis hvilke du bør vælge at købe til dig selv.

Se nedenstående anbefalinger og udvælg den penis plug, du syntes passer bedst til/for dig.

 

Master Series Dark Rods Penis Plug Sæt

Dette er faktisk det eneste penis plug sæt med 3 forskellige produkter i, som vi anbefaler.

Så ønsker du lidt forskellige størrelser og muligheder i dit køb. Og ønsker du selvfølgelig at købe en af de produkter vi anbefaler herfra – så er denne for dig.

Den giver et væld af muligheder for forskellige former for stimulering af urinrøret. Næsten endeløse muligheder for eksprimentering med pluggin af urinrøret/penis.

De er ca. lige store variende (fra venstre) med ca. 1 mm større fra 0,9-1,1 cm i diameter. De er alle vandtætte og lavet i silikone.

Læs mere om produktet her

 

Penis Plug i Stål med Hul

Hvis du ønsker en helt simpel og virkelig fin lille penis plug i stål. Så er denne for dig.

Der er hul hele vejen igennem, sådan at der stadig kan undslippe sæd eller urin.

Det er et virkelig populært produkt i SM og fetish miljøer, da det er relativt billigt men i super fin kvalitet. Hvilket er grunden til, at vi har taget det med i denne guide.

Det har en diameter, på det tykkeste sted, på ca. 10 mm og er ellers 8-9 mm tykt, mens ringen er 3 cm bred.

Læs mere om produktet her

You2Toys Penis Plug med Glansring

Ønsker du penis plugs med glansringe, vil jeg anbefale dette sæt. Her er igen nogle super fine variationsmuligheder. Både i forskellige størrelser og udformninger.

De er nemme at sterilisere efter brug og behændige at bruge. Så hvis du er begynder kan det være et super sæt at købe. Så er der også plads til udvidelse af dine horisonter.

De fleste vil længe være tilfredse med dette sæt alene til penis plug stimulation og leg.

Læs mere om produktet her

 

Master Series Inertia Flexible Cum Thru Penis Plug

Denne er til dig, der rigtig gerne vil have dyb stimulation.

Penis pluggen er den længste i vores guide og har en fleksibel udformning med dets silikone rør.

Enden og håndtag samt glansring er udformet i stål. Den er i alt ca. 11 cm lang, hvor af små 10 cm kan indføres i penis.

Den har en diameter på 7 mm.

Samlet set sikrer produktet her en super “nådig” indførelse og kan være god til både begyndere og erfarne penis plug brugere.

Læs mere om produktet her

 


SILIKONE SPERMSTOPPER

silikone spermstopper


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 170,- Tjek prisen
sinful logo ca. 170,- Tjek prisen

Fordele

 • 19 cm lang, og kan derfor anvendes til alle penis størrelser
 • Fremstillet i silikone og giver derfor en behagelig fornemmelse
 • 7 vibrerende niveauer, som øger stimulansen og gør din oplevelse med sperm stimulatoren unik

Produktbeskrivelse

Her har vi med et penisplug at gøre, som udover at opfylde et penis plug funktion. Dvs. stimulerer dit urinrør på en ubeskrivelig behagelig måde, så har den en indbygget vibrerende funktion. Denne spermstopper er nem at anvende og utroligt let at vedligeholde, den tages ud af indpakningen også er den klar til brug. Faktisk er det gode ved disse legetøjs-typer, at de ligeledes kan fragte med rundt. Så skal du på ferie eller anden vis væk hjemmefra, så kan en urinrørsstopper fragtes med overalt, og ikke som det meste legetøj blive derhjemme.

Vi anbefaler, at ved anvendelsen, at du benytter en form for smørelse for at få en så god oplevelse som muligt. Alternativt er vores oplevelse, at du sagtens kan varme den ved hjælp af varmt vand og i stedet bruge dette hvis ikke lige du har et smørende middel ved hånden.

penis plug dilator med vibratorEftersom den er fremstillet i silikone, så er den ikke ubehagelig eller på anden vis generende for dit urinrør. Dens bløde materiale er nemlig 100% gennemtænk at producenten, hvorfor denne urinrørs stimulator er manges favorit.

Vi må bare konkludere, at den vibrerende funktion gør dette penis plug til en unik oplevelse, og hertil er prisen ualmindelig lav hvorfor vi naturligvis har denne som en klar favorit.

 

 

 

 

 

 

 


PENIS PLUG MED GLANSRING

PENIS PLUG MED GLANSRING


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo ca. 160,- Tjek prisen
sinful logo ca. 160,- Tjek prisen

Fordele

 • Denne sædstopper forbedrer din onani, forspil til nye højder
 • Fremstillet i antibakteriel stål, som gør den nem at vedligeholde
 • Diskret og hurtig levering

Produktbeskrivelse

Her har vi en sædstopper, som hører til de absolut mest solgte på det danske markede, og det er der en naturlig årsag til. Denne er nemlig en gammel klassiker, som er og gennem en lang årrække har tilfredstillet utallige mængder. Af den grund skal den selvfølgelig med i vores pris sammenlignings indlæg.

Et penis plug som denne giver en intens følelse, med hjælp fra lidt glidecreme påsættes den på penis hovedet, som nedenstående vejledning viser og herefter vil den i sammentråd med du onanere stimulere dit urinrør på en ekstrem fornøjelig måde.

penis plug anvendelse

Faktisk vil vi gå så langt, at kalde den for et mandligt smykke. Det er hvertfald det den kaldes i daglig munde. Vi anbefaler desuden til den nye bruger, at den påsættes på penis i slap tilstand, hvilket gør det markant nemmere for den uøvet hånd. Det er klart, at når man er en smule mere øvet, så kan den sagtens påsættes med en erektion.

Den alt overskyggende fordel ved en sådan spem stimulator er, at du udfordrer dig selv på en måde, som du nok ikke vil kunne på anden vis. Du kan købe et ‘værktøj’ til utroligt billige penge, og have en sjov leg med dig selv. Såfremt du har en partner kan denne naturligvis sagtens inddrages, og man kan benytte legetøjet som en naturlig del af forspillet.

Fra eroti skal vore klare anbefalinger til denne spermstopper hvertfald lyde. Vi synes klart at et penisplug som denne bør være en fast del af dit sexliv.

 

 

 

 

 

 


MASTER PENIS PLUG

penis plug


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 400,- Tjek prisen

Fordele

 • Vibrerende funktion og hurtig levering
 • Testvinder i 2015
 • Fri fragt

Produktbeskrivelse

Vores sidste anbefaling af penis plug muligheder, som vi har kunne teste er dette Master penis plug, som er manges favorit. Denne spem stimulator er ligeledes fremstillet med en vibrerende funktion, som giver dig uendelig metoder hvorpå du kan udfordrer din urinrørsleg.

Dens fleksible silikone gør, at den tilpasser sig dit urinrør uanfægtet størrelse og bredden. Den er med andre ord et rigtig godt alternativ til dig, som vil have et kvalitetsprodukt i højeste klasse, og ikke vil have et produkt som kan fastspændes til penis.

Vi anbefaler dette produkt til dig, som er ny i faget og derfor selv kan styre hvor langt den skal indsættes. Dette giver dette penis plug nemlig mulighed for, og derfor gør det for den nye lidt mere naturligt, og dermed en mere behagelig måde at stifte bekendtskab med en urinrørsstopper som denne type.

Generelt er en spermstopper nået vi vil anbefale alle – mænd såvel som kvinder.

 

 

 


LASSO URINRØRSSTOPPER

LASSO URINRØRSSTOPPER penis plug


Forhandler Pris Information
sinful logo ca. 500,- Tjek prisen

Fordele

 • Justerbar penis plug, som giver mulighed for fastspændelse til testiklerne
 • Fremstillet i aluminium
 • Hurtig samt diskret levering

Produktbeskrivelse

Denne type penis plug siges, at ved jævnlig anvendelse fås en strammere penis (urinrør), og du vil derfor få en mere kontrollerende måde at kunne styre din sædafgang. Det siges at en spermstopper generelt giver dig en nydelse, som vurderes som 3 gange så godt som var det ‘bare’ dig alene med dine hænder – hvilket naturligvis er årsagen til, at flere og flere er opmærksomme på disse typer produkter, og i større og større grad købes der flere af dem.

Vi har her at gøre med en urinrørsstopper, som indsættes i urinrøret i slaptilstand og herefter kan man såfremt det ønskes, fastspænde den til testiklerne. Det er ligeledes muligt blot, at indsætte den og lade være med, at fastspænde den til testiklerne, her anbefaler vi, at man selv finder ud af hvad man kan lide.

Produktet er vores produkttesteres klare favorit, da dens rør giver en justerbar løsning, hvori du kan indsætte det så lang som du ønsker dvs. hvis du i starten blot vil starte stille og roligt ud og ikke udfylde hele urinrøret, så kan du blot sætte den halvt ind. Hvis du derimod vil stoppe urinrøret helt og have den fulde nydelse, så er det naturligvis også muligt.

Fra os af skal en klar anbefaling lyde!


Opsummering:

Nu har vi hos Eroti endnu et lækkert indlæg klar, som belyser hvorledes et penis plug fungerer. Det er nemlig mere og mere anerkendt, at hvis man vil udfordre sig selv på en dejlig stimulerende måde, så er nedenstående urinrørsstopper / penis plug / spermstopper / sperm stimulator et fornuftig valg.

Man vil få en nydelse og pirrende oplevelse, som umiddelbart er svært at forklarer, og naturligvis derfor skal et produkt som dette prøves. Vi har her en oversigt over priser, samt vores anmelderes fuldstændige objektive vurdering af produkterne. Derfor skal vores klareste anbefalinger være, at læse nedenstående og på den måde sætte dig ind i hvad et penis plug egentligt er.

Kort sagt skal det oplyses, til dig som er i tvivl om hvad definitionen på en spermstopper er. Det er kort sagt et penis plug der indsættes i urinrøret, for på den måde at stimulere de følsomme nerver. Når man får sin udløsning ‘blokerer’ denne, hvilket giver dig en dejlig nydelse.

Se ovenstående sammenligning af hvad vi vurderer, som de bedste produkter på det danske marked.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

2 KOMMENTARER

  • Hej CJ_42.

   Jeg fik selv, for ikke så forfærdeligt længe siden “overbevist” min mand om at prøve det. Han havde forventet noget værre smerte. Vi havde dog købt en af dem, men blot en mindre hul i. Responsen fra ham var, at tanken om det var langt værre end selve det at prøve sådan en lille plug til pikken. Når røret til penis ikke stoppes fuldstændig så bliver det også kun en lille “blokade”. Det giver tryk nogle steder man ikke før at oplevet og orgasmen, det at ejakulere, for manden giver altså oftest en mere voldsom fornemmelse, som for nogle er meget pirrende og stimulerende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here