Komplet guide til Elektrosex – Her køber du elektrisk sexlegetøj

1408

Kildende og blidere end sit rygte

FOR LANGT DE FLESTE lyder elektrosex som noget hårdt og ekstremt. Sikkert fordi vi alle ved, at strøm normalt er noget, som man absolut ikke leger med. Enhver, der har prøvet at få et 220 volts stød eller har rørt ved et elhegn, ved, guide til elektrosexat vores skræk er velbegrundet. Det gør bare for ondt. Og derfor kan vi lige så godt banke det fast med det samme: 220 volt og anden stærk strøm er alt for dødsens meget. Gør det aldrig.

Men i helt andre mængder og under helt andre forhold kan små, sitrende stød give nye oplevelser. En lækker, blank ståldildo med en ganske svag strøm kan få det til at prikke og kilde i både skeden og anus som noget, der minder om en virkelig levende vibrator. Helt uden at det gør ondt. For ikke at tale om, hvad strøm kan gøre ved en pik. Og dem, som leger hårdt, kan skrue op for strømstyrken og bruge det som straf, også uden at det sender partneren bevidstløs til jorden. Strøm er elektroner, der vandrer fra en pol til en anden. Og begge poler skal altså røre ved kroppen, før strømmen kan vandre og dermed mærkes. Det findes der grundlæggende fire-fem redskaber, der kan hjælpe med. De fås alle i et hav af kvaliteter og varianter, men de er intet værd uden en strømforsyning lavet til formålet.

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

STRØMFORSYNINGEN

mystim elektrosex sæt elektrisk sexlegetøjStrømmens styrke og rytme skal styres, og det endda ret præcist. Derfor skal du have en særlig strømforsyning kun beregnet til brug på menneskekroppen. Og nu bliver det lidt fysiktimeagtigt, men der er ingen vej uden om, beklager: Først og fremmest skal strømmen pulsere, for hvis den bare løber jævnt, vil den kildrende effekt udeblive, lidt ligesom forskellen på en pære, der blinker, og en, der bare er tændt hele tiden. Til styring af pulsen har de fleste apparater en drejeknap, og tit føles det fedest, når du indstiller apparatet til at give ganske korte stød 100-150g ange i sekundet. Så kommer netop denne snurrende, kildrende fornemmelse, som virker lidt som en meget intens vibrator.

Selve styrken reguleres på en anden drejeknap, og den er meget afhængig af modtagerens følsomhed. Strømforsyninger til sexlege kan købes i gode sexbutikker og på nettet. Under den frække indpakning er teknikken den samme som i de muskelstimulerende apparater, som vi kender fra postordrekatalogerne. Ofte kalder man den slags dimser for TENS (Therapeutic Electro-Neural Stimulation) eller EMS (Electrical Muscle Stimulator), og elektronikken indeni er praktisk talt ens i dem alle, hvad enten de er pakket ind til sex eller massage. I den dyre ende kan man også få specialdesignede apparater, som både kan programmeres og fjernstyres.

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

KONTAKT MED KROPPEN

Der er grundlæggende tre muligheder, når du leger med strøm: Enten bruger du særlige ståldildoer, som kan give dejlige vibrationer i skeden eller anus, eller også bruger du forskellige redskaber til at lege på kroppens overflade. Og slutteligt kan du lave en kombination af de to første. Men ligegyldigt om du er indeni eller udenpå, skal strømmen kunne vandre fra et sted til et andet. Eller mere korrekt: fra den ene pol til den anden. Kun i området mellem de to poler vil du kunne mærke noget, og kun hvis strømmen er stærk nok.elektrisk buttpug og strøm metal butplug

Før du sætter polerne mod kroppen, er det sikrest og tryggest, at strømmen er skruet helt i bund. For så

kan du langsomt skrue op til et godt niveau i stedet for at starte på fuld knald. Du skal også helst skrue helt ned for strømmen, hver gang du har løftet en af polerne fra kroppen. For hvis du sætter polerne mod kroppen, mens apparatet kører, kommer der et ubehageligt “startstød”, der føles som en slags skarpt stik. Startstøddet er ikke farligt, men det føles bare ikke rart. Desuden kan du risikere, at selvom du kun flytter polerne et lille stykke, så er følsomheden større på det nye sted, måske så meget, at modtageren virkelig ikke bryder sig om det. Tænk bare på forskellen mellem kønslæber og klitoris: De første kan nok tåle en del mere strøm! Men netop ved at skrue helt ned, før du flytter polerne, skal du jo også skrue op på ny, og så finder du nemt den rigtige styrke.

Tør hud er ikke særligt ledende, hvilket betyder, at det kan være svært at få den rette fornemmelse. Heldigvis kan du fugte huden med spyt eller vand, sidstnævnte gerne med salt i, eller du kan bruge en saltcreme, som netop er beregnet til at lave overgang mellem poler og hud.

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

 

METALUDSTYR – ELEKTRISK SEXLEGETØJ

Til skeden eller anus findes som sagt særlige metaldildoer og -buttplugs. Nogle er en-polede; det vil sige, at der skal tilsluttes en anden pol et andet sted på kroppen, for eksempel på kønslæberne, men de fleste er dog to-polede, så strømmen kan løbe direkte fra dildoens ene pol til den anden inde i skeden. Den elektronikkyndige har nok regnet ud, at de to-polede sagtens kan bruges som en-polede, hvis man forbinder begge deres poler med den samme pol på strømforsyningen. Og den fleksibilitet gør dem som regel til det bedste køb.

 

STRØMKLEMMER

elektriske klemmerSærlige plastikklemmer med strømførende metaltænder er mægtig praktiske på kønslæber, nosser og pikke. Hele stålklemmer er ikke så gode, for så er der pludselig strøm i hele klemmen i stedet for kun ude i spidsen, og det kan være svært at styre. Strømklemmer er enpolede, så der skal to af dem til at gøre det sjovt.

 

ELEKTRODER

Små, sjove geleplastre med en ledning i. Mægtig gode til at sætte på glat hud, eksempelvis på et glatbarberet venusbjerg eller et pikhoved. Med lidt omhyggelighed kan de genbruges mange gange. Endnu en gang skal der to til at lave en fest.

 

STAVE

Metalstavm ed kugle i enden. En en-polet drillepind, som kan flyttes rundt på kroppen og dykke ned i huller. Vær ekstra forsigtig, hvis du bevæger den rundt, da nogle områder er mere følsomme end andre, også selvom de ligger lige ved siden af hinanden. Og løft ikke staven væk fra kroppen, medmindre du direkte ønsker at fremprovokere det stikkende “startstød”. Husk også at fugte med vand.

 

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

Test dig selv

Første gang, du leger med strøm, er det absolut bedst, at du bruger det på dig selv. Der er nemlig mange små tricks og faldgruber, som du kun kan forstå, når du kan mærke impulserne på egen krop.

Desuden er elektrosex en nærmest “usynlig” form for leg, hvor du ikke kan se, hvad der gør ondt. Hvis du eksempelvis ser en stor, tung læderpisk, er du ikke i tvivl om, hvor ondt det kan gøre at blive slået med den, men hvis du ser to poler, så ser de ens ud, hvad enten der er 0,2 eller 100 volt i dem.

Afhængigt af temperament kan du gøre dig de første erfaringer på en finger, eller du kan prøve på dine egne kønsdele med det samme. Det nemmeste er at placere to strømklemmer med cirka fem centimeters mellemrum, og så langsomt skrue op for strømmen, indtil du kan mærke en sjov, sitrende fornemmelse. Og så er det bedst at starte på nul, så du selv bestemmer farten.

 

 

ELEKTROSEX – ELEKTRICITET OG STRØM UNDER SAMLEJE

elektrosex padding overflade elektricitet til samleje

På kvinder er det muligt at lade strømmen løbe gennem deres mest følsomme steder — klitoris, skeden og anus —mens man har samleje. Det kan for eksempel gøres ved at sætte en elektrode på klitoris og indføre en buttplug bagi. Herved passerer impulserne igennem store dele af de nerver, som findes i kønsdelene, for til sidst at koncentreres i klitoris. Hvis strømstyrken holdes på et blidt niveau, kan stimuleringen føles helt fantastisk. Og det kan altså oven i købet lade sig gøre at bolle samtidigt. For mænd er det svært at stimulere pikhovedet med berøring samtidigt med, at der løber strøm igennem. I stedet kan man lade en ring om roden af pikken være den ene pol og en buttplug den anden. Herved stimuleres prostata og store dele af nervekomplekset i skridtet med strøm, mens det samtidigt er muligt at bolle eller onanere. Og for nogle er effekten meget stor.

 

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

STRØM TIL TO

Du kan opnå en fantastisk fornemmelse ved at sende strømmen igennem både dig selv og en anden, især hvis du bruger kønsdelene. Det kræver lidt forberedelse, en smule akrobatik og en partner, du kan nyde uden kondom. Men at bolle med en prikkende, kildrende strøm i skeden og rundt om pikken er besværet værd. Den mest gennemførte måde er, at begge parter indfører en buttplug i røven, tilsluttet hver sin pol. Herefter skal I vælge en stilling, hvor I kan bolle, men samtidigt røre mindst muligt ved hinanden, så bagfra er et godt bud. Grunden til, at I ikke må røre hinanden er, at strømmen så kan “snyde” og løbe alle mulige andre veje end fra kønsdel til kønsdel. Og det vil fjerne fornøjelsen. Hvis du vil gøre det helt perfekt, kan du bolle gennem et hul i et stykke stof eller plastik… eller farmand kan beholde bukserne på. Det er vigtigt først at skrue op for strømmen, når I er “sammenført”, og at blive i fysisk kontakt under hele seancen, begge dele for at undgå startstødet. Da ikke alle mennesker er lige følsomme over for strøm, er der desuden en risiko for, at I ikke kan finde en strømstyrke, der er behageligt or begge. Sådan er livet så uretfærdigt.

STATISK ELEKTRICITET

I stedet for at lade strømmen løbe fra en pol til en anden kan du lade den statiske elektricitet slå gnister. Det gøres med en magic wand, som er en stav, der takket være et batteri og lidt hokuspokus bliver pokkers statisk elektrisk i den ene ende. Dimserne er ikke nemme at finde i butikkerne eller på nettet, og billige er de slet ikke. Der findes også et nydeligt massageapperat, der hedder sådan, men det er ikke det samme. Holder du en magic wand tæt hen mod kroppen springer der en knitrende strøm af små, stikkende gnister.

På store dele af kroppen føles det som ret uskadelige nålestik, men virkningen er stor på en brystvorte eller en pike Nogle magic wands kan justeres i styrke, men de kan ikke indstilles til at føles behageligt: Den er og bliver en ondskabsfuld drillepind. En magic wand skal hele tiden holdes i bevægelse og må ikke bruges på piercinger, begge dele for at undgå forbrændinger.

 

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

Godt opdraget

Hvis du leger skrappe lege, er strøm glimrende til opdragelse og straf. For du skal ikke mange streger over “ah, det føles godt”-niveauet, før du når “av, av, jeg skal nok gøre som du siger”-niveauet. Hvis du for eksempel sætter et par elektroder på nosserne med (en ikke for klæbende) tape, så kan de ikke bare rives af.

Og så er nossernes ejermand nødt til at lystre, hvis ikke han vil have et rap, hvor det gør virkeligt ondt, og hvor den psykologiske effekt er stor. En ståldildo i anus eller skeden og en snor ned mellem skridtet til at holde den fast kan have præcis samme effekt.

 

VIGTIGE RÅD

elektrisk sexlegetøjKroppen er forsynet med et ultrafint netværk af nerver, som ved hjælp af kemiske impulser sender beskeder til hjernen om alt, hvad kroppen mærker. Og hjernen sender så besked tilbage til musklerne om, hvordan de skal reagerer. Når du sætter strøm til en del af kroppen, forstyrrer du nerverne. Så længe det blot er små stød, kan det føles kildende eller dunkende, men hvis du skruer for højt op, kan det blive farligt. For så overdøver du impulserne fra hjernen og får musklerne til at trække sig alt for hårdt og hurtigt sammen. Det gør ondt på en ubehagelig måde, og det kan i ekstreme tilfælde ødelægge musklen og nerverne. Men det er praktisk talt umuligt, hvis du tænker dig om og kun bruger det rigtige legetøj. Endnu værre er det, hvis strømmen løber igennem kroppens vigtigste muskel, hjertet, så kan den få hjertet til at løbe løbsk …eller gå i stå. Begge dele er logisk nok livsfarligt. Og det er grunden til sikkerhedsregel nummer et:

1)     Brug aldrig strøm over taljen. Det er godt nok fristende at stimulere brystvorterne, men lige inde bagved ligger hjertet altså. Nogle gør det alligevel, og hvis du insisterer, så lad i det mindste både plus- og minuspolen være på samme bryst i stedet for at lade strømmen vandre fra den ene brystvorte til den anden.

2)     Brug altid kun apparater, som er beregnet til elektrosex eller muskelstimulering, og som kun kan afgiv svagstrøm. Med mindre du er en dygtig elektronikingeniør eller speciallæge i nervebaner, så byg ikke din egne strømgivere. Og stol ikke på hjemmebyggede apparater, især ikke hvis de er forbundet med 220 volt.

3)     Hvis ikke du må bruge strøm over taljen, må du selvfølgelig heller ikke bruge det på hovedet.

 

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

Ekstremsport

Blandt det tunge skyts finder man elektriske våben som cattle prods og stun guns. En cattle prod er et langt skaft med en trykknap i den ene ende og to metaltænder i den anden. Når man trykker på knappen, opstår der en meget høj spænding mellem de to tænder. Og hvis de samtidigt rører ved en ko eller et andet stort dyr, så er det ret sikkert, at det flytter sig. Med andre ord: En moderne variant af en pisk, som giver stød i stedet. En ægte cattle prod er skrækkelig kraftig, så derfor findes der særlige varianter til sexlege, som kun er almindeligt ondskabsfulde.

En stun gun er mindre, luen fungerer nogenlunde ligesådan, bortset fra at de fleste mennesker falder om, når de rammes. Så den er tydeligvis beregnet til selvforsvar og ikke sex. Begge apparater – og deres forskellige fætre —er meget voldsomme og ulovlige i Danmark; men bruges alligevel af nogle som strafredskaber. De kloge bruger dem dog aldrig på overkroppen, hvor hjertet som bekendt sidder.

 

 

Find elektrosex legetøj diskret og billigt, Klik Her

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here