Nu kan du og din partner for alvor komme i stødet ved at bruge elektrosex som det nye og spændende indspark i sexlivet. Det kræver ikke meget erfaring for at kunne inddrage elektrosex i sit nuværende sexliv.

Med de to Mystim apparater til elektrosex, der beskrives i denne købsguide, kan man begynde stille og eksperimentere sig vej til lige netop den form for elektrosex, man ønsker.

Mulighederne for ekstra tilbehør til elektrosex er mange, derfor vil nogle af disse blive beskrevet i denne købsguide så du kan se, præcis hvad du kan bruge dit nye apparat til.

 

Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat

Hvis du længe har drømt om blid elektro sex, skal du begynde med dette apparat. Dette apparat har to kanaler, hvilket betyder, at du kan tilslutte mere end én type tilbehør ad gangen for at øge den elektroniske og seksuelle spænding for din partner.

Produktet tillader dig at styre fire forskellige faktorer, hvilket er pulseringsrytmen(mode), tidsintervaller(time), impulshastigheden(rate) og rækkevidden(width). Dette betyder, at du er i fuldstændig kontrol over, hvad din partner udsættes for.

Til dette produkt medfølger:

 • Opbevaringskuffert
 • Digital elektro apparat
 • 4 stk. elektro pads
 • 1 stk.  9Vbatteri
 • 2 stk. tilslutningsledninger
 • Brugermanual på engelsk, spansk, tysk og fransk.

Det er naturligvis muligt at købe en lang række ekstraudstyr til dette apparat, ekstraudstyret finder du længere nede under overskriften ’Tilbehør til Mystim apparater’.

Se prisen her

 

Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat

Med dette apparat fra Mystim kan selv nybegyndere være med, da apparatet kan styres med 3 forskellige faktorer. De tre faktorer du kan styre med dette apparat er pulseringsrytmen, pulseringsrækkevidden samt pulseringshastigheden.

Dette giver dig og din partner muligheden for at starte ud i det helt små med kildrende impulser og eksperimentere jer op til de mere kraftige impulser. Mystim produkter produceres i Tyskland og er af særlig god kvalitet. Derfor skal I ikke bekymre jer om skader og farlige risici.

Til dette produkt medfølger:

 • Opbevaringskuffert
 • Analog elektro apparat
 • 4 stk. elektro pads
 • 1 stk.  9Vbatteri
 • 2 stk. tilslutningsledninger
 • Brugermanual på engelsk, spansk, tysk og fransk.

Se prisen her

 


Tilbehør til Mystim apparater

Derudover er det muligt at købe en masse ekstraudstyr, for at jeres elektrosex kan nå helt nye og uanede højder.

 

Mystim Magic Gloves Elektro Handsker

Mystim Magic Gloves Elektro Handsker

Se prisen her

Disse elektro handsker er særligt velegnede til jer, der gerne vil kombinere en god og fræk massage med elektrosex. Handskerne tilsluttes en af Mystim apparaterne og kan derefter bruges til at lede elektroimpulserne fra maskinen til huden på den, der modtager massagen.

Ved køb af disse handsker får man to elektrohandsker, 5 par isolerende vinylhandsker samt en adapter, der passer til Mystim apparaterne 2 mm stik. De medfølgende vinylhandsker er vigtige at have på under elektrohandskerne, således at ens egne hænder isoleres for strøm.

 

Mystim Elastiske Elektro Bælter til Penis

Mystim Elastiske Elektro Bælter til Penis

Se prisen her

Med disse frække penis bælter kan I tage jeres elektrosex til nye højder. Bælterne spændes fast omkring penisglansen, kuglerne eller hele penis før apparatet tændes. Disse elastiske bælter kan lukkes med et plastikspænde for at sikre, at de bliver siddende.

Bælterne kan justeres og kan spændes op til hele 40 cm i omkreds, hvilket betyder, at de også kan bruges andre steder på kroppen end kun penis.

 

Mystim Barry Bite Elektro Klemmer

Mystim Barry Bite Elektro Klemmer

Se prisen her

Disse pirrende elektroklemmer kan bruges både til brystvorter og skamlæber og giver et frækt pift til sexlivet. Klemmerne kan bruges på forskellige måder, sæt eksempelvis den ene klemme på brystvorten og den anden på en skamlæbe for at flytte rundt på de forskellige stimuli.

Disse klemmer er fremstillet af plast og målet 4,5 cm i længden. Du får 4 klemmer med dette produkt, hvilket betyder, at du kan komme vidt rundt på kroppen i en og samme leg.

 

Mystik Rodeo Robin Elektro Penisringe

Mystim Rodeo Robin Elektro Penisringe

Se prisen her

Disse to penisringe er meget anderledes fra dem, man ellers kender på markedet. Penisringene kan åbnes til en diameter på hele 37 cm i omkreds og med de to stykker, kan du derfor bruge dem både omkring penisroden og under penishovedet eller omkring kuglerne.

Penisringene er fremstillet af gummi, således at de på trods af de elektriske impulser føles bløde og behagelige mod huden.

 

Mystim Elektroder Selvklæbende 4 stk.

Mystim Elektroder Selvklæbende 4 stk

Se prisen her

Man kan ikke have et elektroapparat uden også at have selvklæbende elektroder. Ved køb af en af de to apparater fra Mystim får man automatisk 4 af disse pads med i købet, dog kan disse kun bruges 10 gange, hvilket betyder, at du på et tidspunkt får brug for at købe ekstra. Disse selvklæbende elektroder passer til begge Mystimapparater.

 

Mystim Slim Finn Elektro Urinrørs Pen

Mystim Slim Finn Elektro Urinrørs Pen

Se prisen her

For rigtig at komme i stødet kan denne dilater til brug af stimuli af urinrøret tilkøbes. Dette produkt egner sig udelukkende til øvede brugere, der kender deres grænser, og som nyder den ekstra stimuli, som dette produkt giver.

Denne dilater pen måler 15 cm i længden og har en diameter på 0,6 cm, hvilket gør, at den kan indføres i urinrøret i penis. Dette produkt kan udsende stærke impulser – også selvom styrken er skruet helt ned, da impulserne gives direkte til kroppens mest følsomme celler.

 

Mystim Pubic Enemy No. 2  Elektro Kyskhedsbælte

Mystim Pubic Enemy No. 2 Elektro Kyskhedsbælte

Se prisen her

Dette mandlige kyskhedsbælte er særligt velegnet til brug under dominanslege, hvor manden er den submissive part. Dette produkt har et nyt design med en indbygget dilator, der indføres i urinrøret for ekstra stimuli.

Dette produkt kan fastgøres ved hjælp af metallåsen eller en af de 5 hængelåse i plastik. Den indvendige længde af produktet er 8,2 cm og tillader derfor ikke erektion under brug. Dilatoren er 4 cm lang og måler 0,3-0,4 cm.

 

Mystim Pure Pete Elektro Glansing

Mystim Pure Pete Elektro Glansring

Se prisen her

Denne bløde silikonering er det perfekte valg, hvis I ønsker mere stimuli omkring penisglansen. Denne elektro glansring er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket giver en perfekt pasform uden at klemme og trykke ubehageligt.

Produktet er naturligvis justerbart så det kan passe til alle penisstørrelser. Silikonen sørger for en bedre og mere ligelig fordeling og impulsledning, når det tilsluttes et af Mystims apparater.

 

Mystim Body Garland Analkæde Small

Mystim Booty Garland Analkæde Small

Se prisen her

Denne analkæde til Mystims elektro apparater er udformet som en almindelig analkæde og kan derfor hjælpe jer med at føre jeres seksuelle vaner ind i en ny og elektronisk æra. Analkæden er fremstillet af medicinsk silikone, hvilket leder elektroimpulserne på bedste vis og fordeler disse i det nederste af tarmen ved hjælp af analkædens fire kugler. Denne analkæde er 30 cm lang og måler 3 cm i diameter.

 

Mystim Don Juan Elektro Vaginal og Anal Probe

Mystim Don Juan Elektro Vaginal og Anal Probe

Se prisen her

Dette produkt er fremstillet af godkendt plast og rustfrit stål og passer perfekt til indføring i skeden eller anus. For at kunne bruge dette produkt på bedst mulig vis skal begge stålområder på produktet være i kontakt med huden, før impulserne fra et af de to Mystim apparater videreføres til kroppen.

Produktet måler 14 cm i længden og har en diameter på 2,5 cm, hvilket gør, at den kan bruges analt, selvom man endnu ikke er kommet rigtig i gang med sin analtræning.

 

Mystim Little John Elektro Analplug

Mystim Little John Elektro Analplug

Se prisen her

Denne analplug er fremstillet af aluminium og har en sort streg øverst på produktet, der indikerer, hvor meget du skal være i kontakt med pluggen, før du kan mærke de stimulerende impulser. For at du kan få glæde af elektroimpulserne, skal din egen krop være i kontakt med aluminiummet både over og under den sorte streg. Dette betyder naturligvis, at i hvert fald halvdelen af produktet skal indføres, før det kan bruges til fulde.

 

Mystim Jane Wonda Dobbelt Elektro Bækkenbundskugle

Mystim Jane Wonda Dobbelt Elektro Bækkenbundskugle

Se prisen her

Bækkenbundskugler er noget, som langt de fleste kvinder finder forførende og frækt. Derfor findes der naturligvis også nogle bækkenbundskugler som disse af medicinsk silikone, der kan indføres i vagina og derefter tilsluttes et af Mystims elektro apparater.

Dette produkt har en længde på 19,6 cm og en diameter på 3,3 cm, hvor produktet er bredest. Med dette produkt kan du kombinere bækkenbundstræning med fræk impulsstimuli.

 

Mystim Cluster Buster E-Stim Sæt

Mystim Cluster Buster E-Stim Sæt

Se prisen her

Når man for alvor kommer i gang med at bruge sit nye Mystim produkt, vil man hurtigt opdage at det kan være tidskrævende og besværligt at holde styr på alle ledninger og tilslutninger mellem apparatet og dets mange former for tilbehør.

Dette produkt giver jer mulighed for at kontrollere flere typer sexlegetøj på én gang. Der findes som sådan ingen grænse for, hvor mange forskellige tilbehørstyper du kan tilslutte denne cluster buster. Du kan gruppere dine produkter på 8 forskellige kanaler, der hver har 17 forskellige programmer.

 

Mystim Othello Oval Elektro Dildo

Mystim Othello Oval Elektro Dildo

Se prisen her

Denne dildo er særligt egnet til brug ved både vaginal og anal stimulering. For at kunne mærke impulserne fra dit Mystim apparat, skal begge kugledele være i direkte kontakt med din hud – dette markeres ved hjælp af den sorte streg midt på produktet.

Dette produkt er også kendt som O(h!)-tello, da det giver nogle voldsomme impulser, der kan stimulere til en hurtig orgasme eller trække nydelsen i langdrag. Produktet har en total længde på 14 cm og en bredde på 3,5 cm, hvor produktet er bredest. Den vejer 240 gram, hvilket også giver ekstra stimuli, da man især ved vaginal brug skal bruge muskelkraft for at holde den på plads.

Ekstra…

 

Mystim Selvklæbende Gel til Elektroder 50 ml

Mystim Selvklæbende Gel til Elektroder 50 ml

Se prisen her

For at sikre at elektrosex bliver en succes, er det naturligvis nødvendigt, at man har det rigtig ekstra tilbehør til sine produkter. Denne impulsledende og selvklæbende gel er uundværlig for at sikre, at dine elektrode pads bliver siddende, hvor du ønsker dem.

Der skal ikke meget gel til, før elektroden bliver siddende, derfor rækker denne tube på 50 ml til mange ganges brug og leg. Gelens primære funktioner er naturligvis, at den sørger for, at elektropads bliver siddende på huden, men gelen sikrer også, at kontaktfladen mellem elektroderne og huden øges, således at impulserne lettere kan ledes.

 

Mystim Kabel 160 cm Ekstra Kraftig 2 stk.

Mystim Kabel 160cm Ekstra Kraftig 2 stk

Se prisen her

Når du køber dit Mystim apparat vil der naturligvis medfølge nogle ledninger, så du med det samme kan komme i gang med at bruge dit nye produkt. Ønsker du dog ekstra rækkevidde og stærkere kabler, skal du købe disse ekstra lange og ekstra kraftige kabler.

De to beskrevne Mystim apparater i denne købsguide har hver to udgange, hvorfor det passer perfekt, at du ved køb af disse kabler får to stykker med. På denne måde kan du bruge dit produkt, præcis som du ønsker det.

 

Adapter Mystim Rundstik til 2 mm hunstik

Adapter Mystim Rundstik til 2 mm Hunstik

Se prisen her

Det kan ske, at man er for ivrig i sit køb af et elektro apparat og får købt noget forkert eller ikke får kigget rigtig på det ekstraudstyr, man vælger. Denne adapter sikrer, at du altid kan bruge alt dit udstyr, selvom stikkene ikke passer sammen.

F.eks. kan alt Mystim tilbehør bruges sammen med en Rimba Digital Elektrosex Box ved at bruge denne adapter, der sikrer, at tilbehørets 2 mm hunstik passer til maskinens.

 

Mystim Sizzling Simon E-Stim Vibrator

Mystim Sizzling Simon E-Stim Vibrator

Se prisen her

Specifikationer:

 • Materiale: medicinsk silikone
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er latexfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er lydsvagt
 • Total længde: 27 cm
 • Indføringslængde: 15 cm
 • Diameter: 4 cm
 • Vibration: 8 mønstre
 • Intensiteter: 5 forskellige
 • E-stimulering: 5 niveauer
 • Produktet er genopladeligt.

Ønsker du at eksperimentere med elektrosex uden at skulle bøvle med apparater, lange ledninger og et hav af forskellige ekstratilbehør, kan du nøjes med at købe denne sizzling vibrator. Denne vibrator har taget det bedste fra både elektroimpulsernes og vibrationernes verden og kombineret det i dette lækre produkt.

Produktet har to motorer, der sikrer, at du altid får ensartede vibrationer og elektroimpulser og samtidig sørger for, at du ikke behøver at nøjes med den ene mulighed, men at du kan kombinere de to for endnu stærkere stimuli.

Med dette produkt får du 8 forskellige vibrationsmønstre, der kommer i 5 forskellige intensiteter. Derudover har produktet også 5 forskellige e-stimulerings programmer, der sikrer, at du kan justere intensiteten i hele 10 forskellige niveauer.

 

Kink The Stinger Elektro Stav

Kink The Stinger Elektro Stav

Se prisen her

Dette produkt er ikke for sarte sjæle og bruges primært til at straffe ens partner med pirrende stød og knaldende gnister. I produktets ene ende er to poler, hvorimellem der opstår en elektrisk ladning, der giver stødet.

Dette produkt kan give forskellige stødstyrker fra milde til smertefulde, hvilket betyder, at man ikke blot skal kaste sig ud i dette som nybegynder. Produktet bruges oftest i forbindelse med dominanslege for at straffe den submissive.

Produktet må ikke bruges på gravide kvinder, i nærheden af vand eller våde overflader, eller hvis der er tale om personer med hjerteproblemer. Ligeledes bør produktet ikke bruges på personer med andre alvorlige sygdomme eller på områder med særlig sart hud.

Specifikationer:

 • Materiale: ABS-plast
 • Produktet er ikke vandtæt
 • Total længde: 38 cm
 • Diameter: 3,5 cm
 • Styres ved hjælp af 1 knap
 • Bruger 2 stk. AA-batterier (medfølger ikke ved køb).

 

ElektraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt – PRISVINDER

ElectraStim Jack Socket Electro Stroker Onaniprodukt - PRISVINDER

Se prisen her

For at bruge elektrosex i forbindelse med onani eller som en særlig opvarmning til en god aften, kan man gøre brug af denne stroker. Produktet har en cylindrisk form med huller i begge ender, således at penis kan bevæge sig frit.

For at få mest muligt ud af produktet, anbefales det, at man bruger en vandbaseret glidecreme, således at penis bedre kan glide i strokeren. Dette produkt passer til elektrosexprodukter såsom Mystim Tension Lover Digital, Mystim Pure Vibes Analog samt Rimba Digital Elektro Sex Box.

Specifikationer:

 • Materiale: medicinsk silikone og fantaflesh
 • Produktet er ftalatfri
 • Produkter er latexfri
 • Produktet er ikke vandtæt
 • Indvendig længde: 10 cm
 • Indvendig diameter: 3,8 cm
 • Medfølger: vandbaseret glidecreme 7,5 ml samt ElectraStim Conductive Gel 60 ml.
 • Brugermanualen findes bl.a. på engelsk og tysk.

 

Mystim Electric Eric E-Stim Vibrator – PRISVINDER

Mystim Electric Eric E-Stim Vibrator - PRISVINDER

Se prisen her

Dette produkt var det første på markedet, der bragte vibrationsteknologi og elektrosex sammen i ét lækkert produkt, der var nemt at styre. Dette produkt har hele 8 forskellige vibrationsmønstre samt 5 justerbare e-stimulationsprogrammer.

I 2014 vandt dette produkt prisen for det mest innovative produkt under Erotixxx Awarden. Fordelen ved dette produkt er naturligvis, at det kan bruges uafhængigt af et elektro apparat, da denne vibrator er et elektroapparat i sig selv. Produktet kan naturligvis genoplades og er ideelt til stimuli både udenpå kroppen og i vagina.

Specifikationer:

 • Materiale; silikone og ABS-plast
 • Produktet er ftalatfri
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er lydsvagt
 • Total længde: 27 cm
 • Indføringslængde: 15 cm
 • Diameter: 4 cm
 • Vibration: 8 niveauer
 • E-stimuleringsniveauer: 5 justerbare
 • Ekstra programmer: bækkenbundstræning
 • Produktet er genopladeligt.

 

Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

Mystim Twisting Tom Electrosex Prostata Stimulator

Se prisen her

Denne prostate stimulator er særligt designet til brug sammen med et Mystim elektrosex apparat. Dette produkt passer alle mænd, da den er fremstillet efter det såkaldte ’flex & stay’ princip, der betyder, at produktet kan bøjes, så det passer til kroppens naturlige bøjninger og indre krumspring.

Dette produkt passer til alle Mystimapparater og kan også bruges sammen med Elektroapparatet fra Rimba. Disse medfølger dog ikke og skal købes ved siden af produktet. Prostata stimulatoren er særlig god for mænd, der har erektionsproblemer eller blot ønsker at få en kraftigere orgasme med elektrosex.

Specifikationer:

 • Materiale: medicinsk silikone
 • Indføringslængde: 14 cm
 • Diameter: 2,5 – 3,5 cm
 • Passer til 2 mm hunstik.

 

Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit

Kinklab Neon Wand Elektrosex Violet Wand Kit

Se prisen her

Med sætte sæt fra Kinklab kan man komme i gang med elektrosex på en blid og rolig måde. Sættet består af en Violet Wand, der har 4 medfølgende hoveder, der bruges til stimulering af kroppens ydre. Produktet giver en let elektrisk ladning, der kildrer sig vej henover huden alle de steder, hvor produktet kommer i kontakt med huden.

Produktet kan justeres, så elektroimpulserne varieres fra blide til mere varme og intense. Derudover kan man få gas til dette produkt, hvilket gør, at udladningen skifter farve ved brug. For at kunne bruge dette produkt skal man også have en Kinklab Power Tripper, der vil sørge for, at du kan skabe de frække impulser mellem dine hænder og din partners krop.

Vær opmærksom på, at produktet ikke må bruges på gravide kvinder, folk med hudlidelser eller personer med hjerteproblemer eller pacemaker.

Specifikationer:

 • Materialer: glas og plast
 • Produktet er ikke vandtæt
 • Størrelse, håndtag: 23 cm
 • Engelsk brugermanual
 • Stiktype: 220V.

 

Nalone Electro Wand Massager Vibrator

Nalone Electro Wand Massager Vibrator

Se prisen her

Denne nyfortolkning af den klassiske magic wand vibrator er særligt velegnet til dem, der ønsker en god massage af enten kroppen eller de intime områder med mere end blot kedelig vibration. Produktets to motorer sikrer, at du nemt kan bruge dens 7 forskellige vibrationsmønstre på samme tid som de 3 elektriske intensiteter.

Produktet åbner på for nye muligheder for både singler og par, der ønsker at få meget mere ud af en god gammeldags massage. Prøv f.eks. at starte ud med pirrende vibrationer for derefter at lave en blid overgang med både vibration og elektroimpulser for til sidst at slutte af med impulserne.

Specifikationer:

 • Materiale: silikone og ABS-plast
 • Produktet er vandtæt
 • Produktet er ftalatfri
 • Total længde: 22 cm
 • Diameter, hoved: 4 cm
 • Vibration: 7 niveauer
 • Elektriske impulser: 3 forskellige intensiteter
 • To motorer
 • Kan kombinere både vibration og elektroimpulser
 • Produktet er lydsvagt
 • Produktet er genopladeligt
 • Medfølger: opbevaringspose og USB-oplader.

 

Elektrosex apparater og tilbehør – alt du behøver for at komme i gang eller videre med dine frække oplevelser

Kildende og blidere end sit rygte

FOR LANGT DE FLESTE lyder elektrosex som noget hårdt og ekstremt. Sikkert fordi vi alle ved, at strøm normalt er noget, som man absolut ikke leger med. Enhver, der har prøvet at få et 220 volts stød eller har rørt ved et elhegn, ved, guide til elektrosexat vores skræk er velbegrundet. Det gør bare for ondt. Og derfor kan vi lige så godt banke det fast med det samme: 220 volt og anden stærk strøm er alt for dødsens meget. Gør det aldrig.

Men i helt andre mængder og under helt andre forhold kan små, sitrende stød give nye oplevelser. En lækker, blank ståldildo med en ganske svag strøm kan få det til at prikke og kilde i både skeden og anus som noget, der minder om en virkelig levende vibrator. Helt uden at det gør ondt. For ikke at tale om, hvad strøm kan gøre ved en pik. Og dem, som leger hårdt, kan skrue op for strømstyrken og bruge det som straf, også uden at det sender partneren bevidstløs til jorden. Strøm er elektroner, der vandrer fra en pol til en anden. Og begge poler skal altså røre ved kroppen, før strømmen kan vandre og dermed mærkes. Det findes der grundlæggende fire-fem redskaber, der kan hjælpe med. De fås alle i et hav af kvaliteter og varianter, men de er intet værd uden en strømforsyning lavet til formålet.

 

STRØMFORSYNINGEN

mystim elektrosex sæt elektrisk sexlegetøjStrømmens styrke og rytme skal styres, og det endda ret præcist. Derfor skal du have en særlig strømforsyning kun beregnet til brug på menneskekroppen. Og nu bliver det lidt fysiktimeagtigt, men der er ingen vej uden om, beklager: Først og fremmest skal strømmen pulsere, for hvis den bare løber jævnt, vil den kildrende effekt udeblive, lidt ligesom forskellen på en pære, der blinker, og en, der bare er tændt hele tiden. Til styring af pulsen har de fleste apparater en drejeknap, og tit føles det fedest, når du indstiller apparatet til at give ganske korte stød 100-150g ange i sekundet. Så kommer netop denne snurrende, kildrende fornemmelse, som virker lidt som en meget intens vibrator.

Selve styrken reguleres på en anden drejeknap, og den er meget afhængig af modtagerens følsomhed. Strømforsyninger til sexlege kan købes i gode sexbutikker og på nettet. Under den frække indpakning er teknikken den samme som i de muskelstimulerende apparater, som vi kender fra postordrekatalogerne. Ofte kalder man den slags dimser for TENS (Therapeutic Electro-Neural Stimulation) eller EMS (Electrical Muscle Stimulator), og elektronikken indeni er praktisk talt ens i dem alle, hvad enten de er pakket ind til sex eller massage. I den dyre ende kan man også få specialdesignede apparater, som både kan programmeres og fjernstyres.

 

KONTAKT MED KROPPEN

Der er grundlæggende tre muligheder, når du leger med strøm: Enten bruger du særlige ståldildoer, som kan give dejlige vibrationer i skeden eller anus, eller også bruger du forskellige redskaber til at lege på kroppens overflade. Og slutteligt kan du lave en kombination af de to første. Men ligegyldigt om du er indeni eller udenpå, skal strømmen kunne vandre fra et sted til et andet. Eller mere korrekt: fra den ene pol til den anden. Kun i området mellem de to poler vil du kunne mærke noget, og kun hvis strømmen er stærk nok.elektrisk buttpug og strøm metal butplug

Før du sætter polerne mod kroppen, er det sikrest og tryggest, at strømmen er skruet helt i bund. For så

kan du langsomt skrue op til et godt niveau i stedet for at starte på fuld knald. Du skal også helst skrue helt ned for strømmen, hver gang du har løftet en af polerne fra kroppen. For hvis du sætter polerne mod kroppen, mens apparatet kører, kommer der et ubehageligt “startstød”, der føles som en slags skarpt stik. Startstøddet er ikke farligt, men det føles bare ikke rart. Desuden kan du risikere, at selvom du kun flytter polerne et lille stykke, så er følsomheden større på det nye sted, måske så meget, at modtageren virkelig ikke bryder sig om det. Tænk bare på forskellen mellem kønslæber og klitoris: De første kan nok tåle en del mere strøm! Men netop ved at skrue helt ned, før du flytter polerne, skal du jo også skrue op på ny, og så finder du nemt den rigtige styrke.

Tør hud er ikke særligt ledende, hvilket betyder, at det kan være svært at få den rette fornemmelse. Heldigvis kan du fugte huden med spyt eller vand, sidstnævnte gerne med salt i, eller du kan bruge en saltcreme, som netop er beregnet til at lave overgang mellem poler og hud.

 

METALUDSTYR – ELEKTRISK SEXLEGETØJ

Til skeden eller anus findes som sagt særlige metaldildoer og -buttplugs. Nogle er en-polede; det vil sige, at der skal tilsluttes en anden pol et andet sted på kroppen, for eksempel på kønslæberne, men de fleste er dog to-polede, så strømmen kan løbe direkte fra dildoens ene pol til den anden inde i skeden. Den elektronikkyndige har nok regnet ud, at de to-polede sagtens kan bruges som en-polede, hvis man forbinder begge deres poler med den samme pol på strømforsyningen. Og den fleksibilitet gør dem som regel til det bedste køb.

 

STRØMKLEMMER

elektriske klemmerSærlige plastikklemmer med strømførende metaltænder er mægtig praktiske på kønslæber, nosser og pikke. Hele stålklemmer er ikke så gode, for så er der pludselig strøm i hele klemmen i stedet for kun ude i spidsen, og det kan være svært at styre. Strømklemmer er enpolede, så der skal to af dem til at gøre det sjovt.

 

ELEKTRODER

Små, sjove geleplastre med en ledning i. Mægtig gode til at sætte på glat hud, eksempelvis på et glatbarberet venusbjerg eller et pikhoved. Med lidt omhyggelighed kan de genbruges mange gange. Endnu en gang skal der to til at lave en fest.

 

STAVE

Metalstavm ed kugle i enden. En en-polet drillepind, som kan flyttes rundt på kroppen og dykke ned i huller. Vær ekstra forsigtig, hvis du bevæger den rundt, da nogle områder er mere følsomme end andre, også selvom de ligger lige ved siden af hinanden. Og løft ikke staven væk fra kroppen, medmindre du direkte ønsker at fremprovokere det stikkende “startstød”. Husk også at fugte med vand.

 

Test dig selv

Første gang, du leger med strøm, er det absolut bedst, at du bruger det på dig selv. Der er nemlig mange små tricks og faldgruber, som du kun kan forstå, når du kan mærke impulserne på egen krop.

Desuden er elektrosex en nærmest “usynlig” form for leg, hvor du ikke kan se, hvad der gør ondt. Hvis du eksempelvis ser en stor, tung læderpisk, er du ikke i tvivl om, hvor ondt det kan gøre at blive slået med den, men hvis du ser to poler, så ser de ens ud, hvad enten der er 0,2 eller 100 volt i dem.

Afhængigt af temperament kan du gøre dig de første erfaringer på en finger, eller du kan prøve på dine egne kønsdele med det samme. Det nemmeste er at placere to strømklemmer med cirka fem centimeters mellemrum, og så langsomt skrue op for strømmen, indtil du kan mærke en sjov, sitrende fornemmelse. Og så er det bedst at starte på nul, så du selv bestemmer farten.

 

 

ELEKTROSEX – ELEKTRICITET OG STRØM UNDER SAMLEJE

elektrosex padding overflade elektricitet til samleje

På kvinder er det muligt at lade strømmen løbe gennem deres mest følsomme steder — klitoris, skeden og anus —mens man har samleje. Det kan for eksempel gøres ved at sætte en elektrode på klitoris og indføre en buttplug bagi. Herved passerer impulserne igennem store dele af de nerver, som findes i kønsdelene, for til sidst at koncentreres i klitoris. Hvis strømstyrken holdes på et blidt niveau, kan stimuleringen føles helt fantastisk. Og det kan altså oven i købet lade sig gøre at bolle samtidigt. For mænd er det svært at stimulere pikhovedet med berøring samtidigt med, at der løber strøm igennem. I stedet kan man lade en ring om roden af pikken være den ene pol og en buttplug den anden. Herved stimuleres prostata og store dele af nervekomplekset i skridtet med strøm, mens det samtidigt er muligt at bolle eller onanere. Og for nogle er effekten meget stor.

 

STRØM TIL TO

Du kan opnå en fantastisk fornemmelse ved at sende strømmen igennem både dig selv og en anden, især hvis du bruger kønsdelene. Det kræver lidt forberedelse, en smule akrobatik og en partner, du kan nyde uden kondom. Men at bolle med en prikkende, kildrende strøm i skeden og rundt om pikken er besværet værd. Den mest gennemførte måde er, at begge parter indfører en buttplug i røven, tilsluttet hver sin pol. Herefter skal I vælge en stilling, hvor I kan bolle, men samtidigt røre mindst muligt ved hinanden, så bagfra er et godt bud. Grunden til, at I ikke må røre hinanden er, at strømmen så kan “snyde” og løbe alle mulige andre veje end fra kønsdel til kønsdel. Og det vil fjerne fornøjelsen. Hvis du vil gøre det helt perfekt, kan du bolle gennem et hul i et stykke stof eller plastik… eller farmand kan beholde bukserne på. Det er vigtigt først at skrue op for strømmen, når I er “sammenført”, og at blive i fysisk kontakt under hele seancen, begge dele for at undgå startstødet. Da ikke alle mennesker er lige følsomme over for strøm, er der desuden en risiko for, at I ikke kan finde en strømstyrke, der er behageligt or begge. Sådan er livet så uretfærdigt.

STATISK ELEKTRICITET

I stedet for at lade strømmen løbe fra en pol til en anden kan du lade den statiske elektricitet slå gnister. Det gøres med en magic wand, som er en stav, der takket være et batteri og lidt hokuspokus bliver pokkers statisk elektrisk i den ene ende. Dimserne er ikke nemme at finde i butikkerne eller på nettet, og billige er de slet ikke. Der findes også et nydeligt massageapperat, der hedder sådan, men det er ikke det samme. Holder du en magic wand tæt hen mod kroppen springer der en knitrende strøm af små, stikkende gnister.

På store dele af kroppen føles det som ret uskadelige nålestik, men virkningen er stor på en brystvorte eller en pike Nogle magic wands kan justeres i styrke, men de kan ikke indstilles til at føles behageligt: Den er og bliver en ondskabsfuld drillepind. En magic wand skal hele tiden holdes i bevægelse og må ikke bruges på piercinger, begge dele for at undgå forbrændinger.

 

Godt opdraget

Hvis du leger skrappe lege, er strøm glimrende til opdragelse og straf. For du skal ikke mange streger over “ah, det føles godt”-niveauet, før du når “av, av, jeg skal nok gøre som du siger”-niveauet. Hvis du for eksempel sætter et par elektroder på nosserne med (en ikke for klæbende) tape, så kan de ikke bare rives af.

Og så er nossernes ejermand nødt til at lystre, hvis ikke han vil have et rap, hvor det gør virkeligt ondt, og hvor den psykologiske effekt er stor. En ståldildo i anus eller skeden og en snor ned mellem skridtet til at holde den fast kan have præcis samme effekt.

 

VIGTIGE RÅD

elektrisk sexlegetøjKroppen er forsynet med et ultrafint netværk af nerver, som ved hjælp af kemiske impulser sender beskeder til hjernen om alt, hvad kroppen mærker. Og hjernen sender så besked tilbage til musklerne om, hvordan de skal reagerer. Når du sætter strøm til en del af kroppen, forstyrrer du nerverne. Så længe det blot er små stød, kan det føles kildende eller dunkende, men hvis du skruer for højt op, kan det blive farligt. For så overdøver du impulserne fra hjernen og får musklerne til at trække sig alt for hårdt og hurtigt sammen. Det gør ondt på en ubehagelig måde, og det kan i ekstreme tilfælde ødelægge musklen og nerverne. Men det er praktisk talt umuligt, hvis du tænker dig om og kun bruger det rigtige legetøj. Endnu værre er det, hvis strømmen løber igennem kroppens vigtigste muskel, hjertet, så kan den få hjertet til at løbe løbsk …eller gå i stå. Begge dele er logisk nok livsfarligt. Og det er grunden til sikkerhedsregel nummer et:

1)     Brug aldrig strøm over taljen. Det er godt nok fristende at stimulere brystvorterne, men lige inde bagved ligger hjertet altså. Nogle gør det alligevel, og hvis du insisterer, så lad i det mindste både plus- og minuspolen være på samme bryst i stedet for at lade strømmen vandre fra den ene brystvorte til den anden.

2)     Brug altid kun apparater, som er beregnet til elektrosex eller muskelstimulering, og som kun kan afgiv svagstrøm. Med mindre du er en dygtig elektronikingeniør eller speciallæge i nervebaner, så byg ikke din egne strømgivere. Og stol ikke på hjemmebyggede apparater, især ikke hvis de er forbundet med 220 volt.

3)     Hvis ikke du må bruge strøm over taljen, må du selvfølgelig heller ikke bruge det på hovedet.

 

Ekstremsport

Blandt det tunge skyts finder man elektriske våben som cattle prods og stun guns. En cattle prod er et langt skaft med en trykknap i den ene ende og to metaltænder i den anden. Når man trykker på knappen, opstår der en meget høj spænding mellem de to tænder. Og hvis de samtidigt rører ved en ko eller et andet stort dyr, så er det ret sikkert, at det flytter sig. Med andre ord: En moderne variant af en pisk, som giver stød i stedet. En ægte cattle prod er skrækkelig kraftig, så derfor findes der særlige varianter til sexlege, som kun er almindeligt ondskabsfulde.

En stun gun er mindre, luen fungerer nogenlunde ligesådan, bortset fra at de fleste mennesker falder om, når de rammes. Så den er tydeligvis beregnet til selvforsvar og ikke sex. Begge apparater – og deres forskellige fætre —er meget voldsomme og ulovlige i Danmark; men bruges alligevel af nogle som strafredskaber. De kloge bruger dem dog aldrig på overkroppen, hvor hjertet som bekendt sidder.

 

 

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here