Dobbelt strap on – 4 bedste i test

1381

Jeg har altid synes, at det var frækt at eksperimentere seksuelt med piger, men det er ofte er svært at finde legetøjet, der passer til os begge to.

Jeg blev derfor ellevild af begejstring, da jeg fik mulighed for at teste 4 harness frie strap ons, da hverken jeg eller min veninde har prøvet det før.

3 af dem er med vibrator og 1 er uden, så vi starter med den uden.

Fetish Fantasy Elite Penetrix dobbeltdildo 18 cm

Fetish Fantasy Elite Penetrix dobbeltdildo 18 cm 1

Tjek prisen her

Vi åbner den meget stilfulde æske i sort og hvid fra Fetish Fantasy Elite, der indeholder en Penetrix dildo.

Æsken indeholder:

  • 1 dildo på 15 cm med en indvendig dildo på 13 cm.
  • 1 silikone maske
  • 1 flaske glidecreme på 29ml
  • 1 flaske legetøjs rens på 29 ml

Vi starter med at pakke masken ud, og vores første tanke er, at den minder os om en tur i svømmehallen, hvor vi skal have badehætte på. Da vi får masken på, bliver vi meget overraskede. Den sidder simpelthen perfekt på os begge to og er absolut den bedste maske, vi nogensinde har prøvet. Det giver et frækt pirrende element, at have mulighed for, at den der skal tages, ikke kan se hvad der sker.

Så åbner vi glidecremen. Åbningen på flasken er lidt stor, og det gør det svært at justere hvor meget, der skal ud. Havde vi tænkt over det inden, så havde vi prikket hul i stedet for at trække hele beskyttelsesfoliet af. Selve glidecremen er hverken for fast eller for flydende, og der skal ikke så meget til, for at der bliver tilpas fedtet. Den holder sig fedtet under hele akten, og det er ikke nødvendigt for os at supplere op undervejs. Det er helt sikkert en glidecreme, vi kunne finde på at købe i en større tube, når den her er tom.

Så pakker vi selve dildoen ud. Den ser indbydende ud med sine bløde kurver, og på det stykke, der skal være ved klitten, er der små knopper. Herefter er den meget blød og virker en smule ledløs, da den indvendige dildo dingler en del, mens vi kigger på den (ja, vi kigger selvfølgelig med fingrene J).

Fetish Fantasy Elite Penetrix dobbeltdildo 18 cm

Tjek prisen her

Inden vi går i gang, undrer vi os noget over, hvordan den kommer til at sidde, da vi har svært ved at forestille os det, fordi den er så ledløs. Da jeg tager den på kommer alle vores bekymrer desværre til at holde stik. Da jeg har taget den indvendige dildo op i mig og rejser mig, flipper den udvendige dildo ned og hænger mellem mine ben, så jeg skal bruge samtlige knibemuskler for ikke at tabe det hele. Vi griner lidt af det fjollede syn, og jeg griber fat om dildoen, så jeg kan holde den i den vigtige vinkel, imens den glider op i hende.

Vi prøver den i missionær stillingen, ridende imens den anden både sidder op og ligger ned og bagfra. Vi må ret hurtigt erkende, at det slet ikke fungerer for os i nogen af stillingerne. Den er utrolig svær at holde inde for begge parter og som harness fri strap on, må vi hurtigt opgive. Bag på æsken viser de, at den kan bruges sammen med et af Elites harness, og da vi har sådan et liggende, synes vi lige, vi vil give det et forsøg med det.  Vi får nemt sat vores strap on ind i harnesset og tager det på, og så går vi ellers i gang. 2 orgasmer senere og lettere prustende, kan vi enstemmigt sige, at det fungerede upåklageligt.

På basen af dildoen er der en fuge, som gør det nemt for snavs at samle sig. Da den er meget smal, er det svært at komme til at gøre rent. Jeg brugte en tandbørste til at komme helt ind og få alle ”rester” af vores seksuelle udskejelser væk, men ville foretrække, der ikke var en fuge. Jeg vil ikke anbefale at bruge denne strap on uden harness, men har du et harness, så er det bare med at komme i gang.

Vi åbner flasken med legetøjs rens, og den gør det nemt at få dildoen helt ren. Det er for os et plus, at de har lagt små prøveflasker i æsken, da det giver mulighed for at prøve noget, man måske ikke har overvejet at prøve før.

Tjek prisen her

 

Strap U Evoke Strap-on dobbeltdildo med Vibrator

strapon Dildo med Vibrator

Tjek prisen her

Den næste vi kaster os over er Strap U Evoke, som kan vibrere. Den er pakket i en æske med billeder af dildoen udenpå, samt af hvordan den sidder på. Batterierne er inkluderet i pakken, hvilket vi absolut synes er et plus, da vi så ikke skal til at lede efter nogen, der passer. Den vejer ca. 330 g og derved 100 g tungere end Penetrix dildoen.

Da vi pakker den ud, bliver vi positivt overraskede over følelsen i vores hænder. Den er glat og føles lækker at røre ved. Vi får nemt sat den medfølgende vibrator bullet på plads og prøver lige at tænde den. Den er rigtig kraftig, faktisk testens kraftigste vibrationer, og kan mærkes i begge dildoer helt ud til spidsen. Den lange dildo der måler 15 cm er lavet med en klar kant, der tydeligt kan mærkes, når den glider op, og det giver en god følelse, når den glider ind og ud. I bunden af den lange dildo er der 5 riller, der er beregnet til at stimulere klitoris. Den lille dildo som måler 10 cm og er den, der holder strap on på plads, har en tydelig kant ca. 8,5 cm nede.

Jeg lader den glide op i mig og mærker straks, at den gerne vil glide ud igen. Der skal knibes godt sammen for at holde den inde. Især da vi går i gang med at sexe, kræver det, jeg koncentrerer mig for at kunne holde den inde, hvilket tager toppen af min liderlighed. Det er ret ærgerligt, for rillerne og vibrationerne gør ellers deres arbejde og virker dejligt stimulerende på mig.

Strap U Evoke Strap-on dobbeltdildo med Vibrator

Tjek prisen her

Min veninde er mere end tilfreds med den og nyder vibrationerne og den tydelige kant, der kan mærkes under hele akten. Vi synes begge, at det er svært at være ”giveren”, fordi dildoen er svær at holde oppe, og vi derfor bruger vores energi på det, i stedet for at give os hen til hinanden.

Hun sætter sig ovenpå mig og giver sig til at ride mig, men det er her utrolig svært at holde den i den rigtige position. Vi prøver at bytte men kan stadig ikke få det til at lykkes. Jeg ender med at tage den i hånden og kneppe hende med den som en almindelig dildo, og her er den fantastisk god. Dildoen har en størrelse, der også gør den velegnet til analsex og nybegyndere.

Vi prøver også denne her med et harness og er enige om, at den fungerer endnu bedre i et harness, da vi så kan nyde den uden at skulle bekymre os for, om den falder ud.

Den er nem at rengøre og pga. dens særlige glatte overflade, så samler den heller ikke støv til sig som mange andre dildoer gør. Det er helt klart en strap on, vi kan anbefale.

 

Tantus Realdoe Realistisk Strap-on dobbeltdildo

Tantus Realdoe Realistisk Strap-on dobbeltdildo 1

Tjek prisen her

Vi kaster os over testens tredje strap on, som er the Realdoe fra Tantrus. Den er hudfarvet med vibrator, og med en vægt på over 400 g er det en af de tunge drenge. Denne dildo er den eneste i testen, hvor man kan se dildoen i indpakningen. Den er pakket i gennemsigtig plastik, hvilket får det til at se mindre stilfuldt ud, men hvor man til gengæld kan se, hvad det er, man køber. Det er ofte svært at forestille sig præcis, hvor stor dildoen er, da billederne sjældent er i 1:1, men ved denne er det nemt, da det kan ses.

De skriver selv, at det er verdens bedste harness frie strap on, så vores forventninger er, allerede inden vi går i gang, skruet godt op. Den vibrerende bullet er inklusive batterier, så efter vi har fjernet sikkerheds plastikken er det bare at skubbe den på plads. Dette viser sig dog at være en smule svært, og der skal bruges en god omgang knofedt, før den er presset helt ind. Det gør også, at det ikke lykkedes os at trække den ud igen uden at bruge værktøj, hvilket vi synes er lidt ærgerligt, da det gør det en smule besværligt at få den ud. Dildoen kan nemlig tåle at komme i opvaskemaskinen, hvilket vi begge synes er et kæmpe plus.

Tantus Realdoe Realistisk Strap-on dobbeltdildo

Tjek prisen her

Den store dildo måler ca. 18 cm og har foruden en tydelig kant også synlige aftryk af blodårer, og den ser yderst realistisk ud. Den er behagelig at røre ved, og selve dildoen er bøjelig uden at være for blød.

Nederst er der 3 riller, som skal stimulere klitoris på dén, der har den lille dildo oppe. Den lille dildo måler ca. 8 cm. De første 7 cm er formet som et aflangt æg, og formen gør det relativt nemt at holde den oppe, da stykket efter er smalt og nemt at knibe om. Vi kunne godt have ønsket, at det efterfølgende stykke var en smule mere stift, da det er ret blødt og dildoen derfor kommer til at hænge en smule nedad.

Vi kaster os ud i den frække del og tester den i alle tænkelige stillinger. Den er betydelig nemmere at holde oppe, men da den er lidt blødere i leddet, skal der bruges lidt hjælp til at få den skubbet ordentligt op i min partner, mere end én gang. Selvom jeg må tage hånden til hjælp et par gange, kan vi give os hen til mere end én orgasme.

Den er næsten umulig at holde i en position, der gør, at det kan lade sig gøre for hende at ride mig, og jeg ender med at krydse benene, for at det kan lade sig gøre, men i alle andre stillinger er det helt sikkert den, vi synes, der fungerer bedst. Jeg prøver også at tage den i hånden og bruge den som en almindelig dildo, og det gør den til min venindes absolutte favorit. Den måtte gerne vibrere en smule mere i selve toppen af dildoen men samlet set er det indtil videre absolut vores favorit.

 

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Fun Factory ShareVibe Strapon VibratorTjek prisen her

Så er vi nået til testens sidste strap on, som er Sharevibe fra Fun Facory. Den har også en vibrator, og denne er som testens eneste med 5 forskellige vibrationer samt genopladelig via et usb stik. Opladeren er magnetisk og klikker sig nemt fast, da vi sætter den til at lade. Den kommer i en fin æske, med et relativt stort billede udenpå. Billedet er meget tæt på at være i str. 1:1, og vi syntes begge, det er synd, de har valgt ikke at vise den i dens rigtige størrelse, når de har valgt at sætte så stort et billede på.

Den store dildo er helt glat og uden kanter men har en fin krumning, der vender mod g-punktet, når den er oppe i pigen. I bunden har den en meget tydelig kant, der er beregnet til at stimulere klitoris. Vi tager opladeren fra og bliver en smule overraskede over hvor varm, de to magneter på dildoen er. Vi beslutter derfor at lade den ligge et par minutter, inden vi bruger den.

Da vi tænder den, får vi os et chok over hvor meget, den larmer. Da vi synes, det er meget, prøver vi at måle den med en støjmåler. Den viser et gennemsnit på 86 db, hvor testens andre to ligger på henholdsvis 45 db og 60 db. Den meget høje summen gør, at den i hvert fald ikke bliver brugt når børnene er hjemme, da den kan høres på den anden side af døren, selvom den ligger under dynen. Nå, men i dag er børnene ikke hjemme, så vi kaster os over testen.

 

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator 1

Tjek prisen her

Den lille dildo glider nemt op, og da den først sidder, som den skal, er den behagelig at have oppe. Det kræver gode bækkenbundsmuskler at holde den oppe, men det føles rart, og jeg er da også lige ved at komme flere gange, hvilket ikke er sket med de andre. Den store dildo er ikke lige så lang eller tyk som de andre, og min veninde synes derfor ikke, den gør noget godt for hende. Den kan til tider være svær at holde inde, og vi var nødt til at tage hånden til hjælp, især når vi skifter stilling. Da vi bytter er jeg imponeret over, hvor godt den rammer mit g punkt i missionærstillingen, og da vi prøver den med et harness på, kommer jeg også, da jeg rider hende. Den er også god til anal, da den ikke er så stor.

Vi er begge to enige om at Sharevibe og Realdoe er vores favoritter, og hvis vi skal vælge mellem dem, hælder vi begge mest til Realdoe.

Denne test er et godt eksempel på, at det er forskelligt hvordan ens g-punkt bliver aktiveret, samt at der er stor forskel på hvor meget eller lidt, man gerne vil have, det skal vibrere på ens klitoris, da det var lidt forskelligt, hvad vi synes, der var godt ved de 4 dildoer.

Vi testede alle 4 ved tre forskellige lejligheder og kan konstatere, at det bliver lidt nemmere at holde dem oppe, når man har prøvet dem et par gange. Så har du investeret i én, som du syntes, det er svært at få til at fungere, så tab ikke modet men prøv et par gange mere. Det ændrer dog ikke på, at vi foretrækker at bruge et harness, så vi kan fokusere på at sexe og ikke skal bekymre os om, hvorvidt den falder ud eller ej. Selvom testens strap ons ikke er beregnet til at bruge med et harness, så fungerede de alle fint sammen med det harness, vi brugte.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here