BDSM halsbånd – De bedste sex halsbånd i test

3865

Her finder du alle de SM halsbånd, Fetish Halsbånd eller Halsbånd til sex som du måtte søge – der er ligeledes halsbånd til BDSM. Alle uanset erfaringsniveau kan benytte sig af et frækt fetish-halsbånd – der er med garanti noget til dig på markedet.

Uanset om du er til blød dominans eller det, der er hårdere, så er du havnet det rigtige sted. Baseret på +500 anmeldelser har vi udarbejdet denne testvinder-oversigt. Vi præsenterer dig først for vores top 3, og herefter for resten af vores favoritter.

Stadig i tvivl?

Se udvalget af fetish halsbånd her →

 


 

ANMELDELSE AF PRODUKTERNE

Ønsker du, at læse hvorfor vores tilknyttet eksperter- og produkttestere har kategoriseret ovenstående som hhv. Testvinderen, Nybegynderen & Prisvinderen i testen, så læs deres detaljeret anmeldelser her:

 

TESTVINDERObaie Imiteret Læder Halsbånd med Kæde

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Produktet indeholder både halsbånd og kæde
 • Halsbåndets omkreds kan justeres mellem 33-50 cm
 • Kæden er aftagelig
 • Halsbåndet er 3 cm bredt
 • God kvalitet
 • Føles blødt mod huden
 • Rar at have på længere tid af gangen

Ulemper

 • Bliver lidt stort hvis man har en lille hals
 • Nakken kan godt blive lidt belastet, hvis man trækker hårdt i kæden, da halsbåndet er smalt

Beskrivelse af produktet

Dette produkt er fra mærket Obaie, som er kendt for sine kinky fantasi- og fetishprodukter. Halsbåndet er i imiteret læder, men føles med sin gode kvalitet mindst lige så blid mod huden, som ægte læder gør det. Indersiden af halsbåndet er let foret med blødt stof for ekstra komfort. Til halsbåndet medfølger en kæde i metal, som har et håndtag i samme lækre materiale og kvalitet som halsbåndet.

Halsbåndet har samme åbne/lukkemekanisme som et bælte, og kan nemt justeres, så det passer til din hals. Hvis man har en mindre hals, er det dog nok nødvendigt selv at tilføje et par huller i halsbåndet, da det nemt kan være lidt for stort i så fald.

Da produktet var i meget bedre kvalitet end forventet, der følger en kæde med, og prisen er overkommelig, er dette vores klare testvinder i denne omgang. Produktet overgår alle forventinger!

Anbefalet til

Til parret der vil udforske BDSM og fetish-lege. Produktet egner sig til alle uanset erfaring, og er derfor både et ideelt produkt til jer, der er nye inden for BDSM og vil udforske det, eller jer der allerede har rig erfaring. Da man også kan tage kæden af, kan den også være til dig, der vil bære halsbåndet som en del af et outfit.

Det siger andre kunder

Den er ikke kun en testvinder hos os; på markedet er folk helt vilde med dette produkt. Særligt kvaliteten overrasker, og er langt bedre end forventet – og så til en pris, der er til at overskue.

Opsummering

Et halsbånd i imiteret læder med medfølgende kæde fra fetish-mærket Obaie. Kæden er i metal og er aftagelig. Halsbåndet kan justeres mellem 33-50 cm i omkreds. Nem at justere og beskedent produkt, der gør den god til alle uanset erfaringsniveau.

Læs mere her

 


 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lavet i ægte læder
 • Foret, blød inderside
 • Bredt halsbånd (så minimal belastning i nakken, når der trækkes i en kæde)
 • Nem at justere
 • Fås i 2 størrelser (S/M og L/XL)
 • Halsbåndet har D-ring til at sætte kæde i

Ulemper

 • Sved ødelægger læder, så husk at vedligeholde dit læderprodukt korrekt
 • Kæde medfølger ikke

Beskrivelse af produktet

ZADO er endnu et kendt mærke, der producerer fetish- og BDSM-legetøj – altid i højeste kvalitet. Dette halsbånd er derfor lavet af blødt læder i højeste klasse, og indersiden er foret med blødt stof, der er blidt mod sensitiv hud. Med sin bredde på 6 cm har produktet en har pasform omkring halsen, og det sidder komfortabelt, selv når man bliver revet rundt.

Halsbåndet er beklædt med nitter for et frækkere og mere råt look, og D-ringen er også i metal, så det matcher, og giver halsbåndet et gennemført fetish-udseende. I kan med fordel sætte en snor eller kæde gennem D-ringen, hvis I vil gøre jeres sexlege endnu mere kinky.

Halsbåndet fås i 2 størrelser, S/M (32-48 cm) og L/XL (42-62 cm), hvilket gør det muligt for de fleste at være med i legen. Du kan også nemt dele halsbåndet med din partner, da det nemt kan justeres i størrelsen. Ved at der er de to størrelser, bliver det nemmere at finde den helt rigtige pasform til dig.

Anbefalet til

Til vedkommende der gerne vil have et halsbånd i ægte læder, men som ikke vil give en formue for det. ZADOs kvalitet er altid høj, så du får noget for pengene ved dette produkt. Derudover kan du nemt finde den korrekte pasform til dig ved hjælp af de to størrelser, så du investerer i det rigtige produkt fra første gang.

Det siger andre kunder

Det er nemt at finde en god pasform, og kvaliteten på produktet er virkelig ikke til at sætte en finger på. Fantastisk og populært halsbånd!

Opsummering

Et halsbånd fra BDSM-mærket ZADO. Produktet fås i to størrelser, så det gør det nemmere at finde den rigtige pasform til dig. Lavet i ægte læder og med påsatte nitter, der gør looket mere råt og fetish-agtigt. Sidder komfortabelt omkring halsen, og indersiden af halsbåndet er foret med blødt stof.

Læs mere her

 


 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Blød og foret inderside
 • Snor medfølger (107 cm)
 • Ægte læder
 • God til begynderen
 • Produktet er 3,8 cm bredt

Ulemper

 • Bliver varmt at have om halsen længere tid af gangen
 • Omkredsen på halsbåndet er kun op til 43 cm
 • Har ikke så mange justeringsmuligheder

Beskrivelse af produktet

Dette halsbånd med snor er af det amerikanske mærke Sportsheets. Både halsbåndet og snoren er produceret i ægte læder, hvilket giver produktet en lækker og blød kvalitet, og er behagelig mod huden. Indersiden af halsbåndet er foret med blødt stof, der øger komforten omkring halsen.

Produktet justeres via 3 metalknapper, og den maksimale omkreds er på 43 cm. Det er derfor lidt begrænset, når man skal justere halsbåndet og finde den korrekte pasform, da mulighederne er få.

Da halsbåndet er bredt, er der derfor ikke så meget belastning for nakken, når der trækkes i snoren. Du kan derfor sagtens trække din partner rundt og lade det gå vildt for sig, uden det går ud over komforten.

Anbefalet til

Dette halsbånd har en maksimal omkreds på op til 43 cm, så derfor egner det sig bedst til til folk, der ikke har en alt for stor hals. Produktet er dog også ideelt til parret, der ikke har så meget erfaring, da I både får halsbånd og snor – begge i ægte læder og lækker kvalitet. Hvis I vil udforske fetish-verdenen og dom/sub-universet, er dette sæt fra Sportsheets derfor perfekte til jer.

Det siger andre kunder

Materialet er lækkert og blødt, og det kan virkelig mærkes, at kvaliteten er høj. Dog er lukkemekanismen et minus, og hvis man har enten en for stor eller lille hals, vil pasformen ikke være særligt god.

Opsummering

Et halsbånd med snor fra det amerikanske mærke Sportsheets. Både halsbånd og snor er i ægte læder. Snoren er 107 cm lang og halsbånd er op til 43 cm i omkreds. Halsbåndet lukkes via metalknapper, og snoren er aftagelig. Da halsbåndet er så bredt, minimerer det belastningen omkring nakken, når der trækkes i snoren.

Læs komplet anmeldelse her

 


 

NYHEDObaie Imiteret Læder Halsbånd med D-Ring

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Halsbåndets omkreds er 34-45 cm
 • Lækkert sort læderlook
 • Foret inderside
 • Halsbåndet har D-ring til påsætning af snor
 • Nemt at justere størrelsen

Ulemper

 • Kæde medfølger ikke

Beskrivelse af produktet

Endnu en gang leverer Obaie et frækt og mørkt fetish-halsbånd i læderlook med sort metal. Dette halsbånd er i imiteret læder, men føles helt ægte, og er lige så skånsom og blid mod huden, som ægte læder ville være. Den sorte D-ring og de sorte nitter giver halsbåndet et mystisk og råt look, der virkelig spiller på dom/sub-forholdet mellem to partnere.

Bredden på halsbåndet er 5 cm, og indersiden er foret, så det føles behageligt at have på længere tid af gangen, og der er minimal belastning for nakken, hvis din partner skal trækkes rundt med en kæde. Kæde eller snor medfølger dog ikke.

Anbefalet til

Til vedkommende der vil have et halsbånd med et mere råt og mørkt look, og som har mulighed for påsætning af kæde eller snor i D-ringen.

Det siger andre kunder

Et frækt halsbånd i lækker kvalitet. Obaie leverer hver gang, og denne nyhed er blevet ganske populær blandt den danske befolkning.

Opsummering

Et halsbånd i imiteret læder fra Obaie. Halsbåndet er sort, og med den sorte D-ring og de sorte nitter, giver det halsbåndet et meget mørkt og råt look. Det kan nemt justeres mellem 34-45 cm, og er foret indvedigt for maksimal komfort. Det er 5 cm i bredde, og føles derfor behageligt omkring halsen.

Læs mere her

 


 

POPULÆR I UDLANDETSToys Sort Læder Halsbånd

SToys Sort Læder Halsbånd

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lavet i ægte læder
 • Indersiden er glat og skånsom mod huden
 • Justerbar mellem 8 størrelser
 • D-ring medfølger

Ulemper

 • Kan godt blive lidt vamt mod halsen, da indersiden ikke er foret

Beskrivelse af produktet

Et sort halsbånd fra SToys i ægte læder. Produktet er 5,2 cm i bredden, og er derfor meget behagelig i pasformen omkring halsen. Produktet kan justeres mellem hele 8 forskellige størrelser, og det passer derfor til langt de fleste, uanset din omkreds.

Produktet har et meget råt og mørkt læderlook, og hvis I sætter en kæde i, giver det et endnu vildere fetish-look. Indersiden af halsbåndet er ikke foret, og derfor kan halsbåndet godt føles lidt varmt i længden at have om halsen. Kæde til halsbåndet medfølger ikke, men der er en D-ring påsat, så du kan sætte en snor på og tage fuld kontrol over din partner.

Anbefalet til

Alle uanset erfaringsniveau kan naturligvis gøre brug at dette produkt, men det egner sig super godt til den erfarne. Dette fordi produktets inderside ikke er foret, og huden derfor kan have lidt svært ved at ånde, når halsbåndet sidder stramt.

Det siger andre kunder

Super gode justeringsmuligheder og har god pasform til langt de fleste. Det sidder behageligt mod huden, og har super gode anmeldelser hos danske forhandlere.

Opsummering

Et sort halsbånd fra SToys i ægte læder og med D-ring, så du kan påsætte snor eller kæde og tage fuld kontrol. Kan justeres mellem 8 forskellige størrelser, og passer derfor til de fleste. Kan benyttes af alle uanset erfaringsniveau, men egner sig godt til dem, der har kendskab til produkter som disse.

Læs mere her

 


 

DEN FRÆKKEStrict Leather Locking Posture Collar Halsbånd

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Fremstillet i ægte læder
 • Meget bredt (mindsker belastningen i nakken)
 • Kanterne og indersiden er bløde for ekstra komfort
 • God til den erfarne
 • Fås i 3 forskellige størrelser (og hver størrelse kan yderligere justeres):
 • Small: 32-37 cm
 • Medium: 38-49,5 cm
 • Large: 44,5-54,5 cm

Ulemper

 • Der er ikke så meget bevægelighed med dette halsbånd
 • Lukkemekanismen er lidt stram
 • Kæde/snor medfølger ikke

Beskrivelse af produktet

Strict Leather har lavet dette lækre kvalitetshalsbånd, hvor man virkelig får noget for pengene. Halsbåndet er meget bredt og holder hovedet højt og lige. Ved at mindske bevægeligheden, gør man dom/sub-effekten større, og den er derfor super fræk til dig, der vil tage fuld kontrol over din partner.

Halsbåndet er i ægte læder og med afrundede kanter, så det er behageligt mod huden og at bære i længere tid af gangen. Halsbåndet kommer i 3 forskellige størrelser, så du nemt kan finde den bedste pasform og omkreds for dig og din partner. Hver størrelse kan yderligere justeres, og lukkemekanismen er den samme som på et bælte.

Anbefalet til

Halsbåndet egner sig super godt til dem, der har en vis erfaring med produkter som disse. Læderet er meget kraftigt, og lukkemekanismen er lidt stram, så derfor anbefales det til vedkommende, der allerede har viden omkring brugen af fetish-halsbånd.

Det siger andre kunder

Dominans-effekten er helt fantastisk ved dette produkt, og man kan virkelig tage fuld kontrol over sin partner!

Opsummering

Et halsbånd fra Strict Leather i ægte læder med en stor, robust metal-ring foran, som du kan sætte kæde eller snor i. Halsbåndet er meget bredt og tvinger bæreren til at holde hovedet stift og lige. Kanterne er afrundede og indersiden er blød.

Læs mere her

 


 

FAQ – Fetish halsbånd

SM halsbånd

Hvad er et fetish halsbånd?

Et fetish halsbånd er et halsbånd, der oftest anvendes i forbindelse med BDSM. Det er en populær accessorie inden for dominans/submissiv-lege, hvor den submissive bærer halsbåndet for at understrege og fremhæve den underkastende attitude. De fås i forskellige modeller, alt fra de smalle til de brede, fra de detaljerede og komplicerede, til de simple og mere diskrete. Materialet varierer også, men de er typisk lavet af læder eller imiteret læder, da det er mest hudvenligt.

Hvorfor købe et fetish halsbånd?

Et fetish halsbånd er det perfekte redskab til jer, som vi bevæge jer ud i en kinky sexleg. Det er bare en helt anden omgang, når man leger disse lege. Man behøver ikke nødvendigvis have meget erfaring inden for BDSM for at investere i et halsbånd – man kan også blot være nysgerrige på sub/dom-universet. Med et halsbånd kan I virkelig spille på, at den ene har kontrollen, mens den anden underkaster sig – det er frækt og populært som aldrig før! Da det også kræver god kommunikation at benytte BDSM-udstyr, så se det som en mulighed for at få mere kommunikation på, når I har sex.

Er et fetish halsbånd sikkert at bruge?

Fetish halsbånd har for det meste en blød, foret inderside, således du ikke får slidsår eller andet på halsen. Halsbåndene er hos kvalitetsforhandlere altid produceret af læder eller imiteret læder, så det er mildt og skånsomt for huden. Desuden er de nemme at få af og på, og har oftest samme åbne/lukkemekanisme som et bælte. På den måde kan I nemt få spændt halsbåndet og spændt det op, og du kan spænde det, således at det ikke lukker for dine luftveje. Kommunikation er altid vigtigt, og spænd aldrig halsbåndet mere, end så du kan trække vejret.

Hvilket fetish halsbånd skal jeg vælge?

Når du skal købe et fetish halsbånd – og andet fetish udstyr generet – så overvej altid, hvor dit erfaringsniveau ligger, og hvad du skal bruge det i forbindelse med. Har du et lavt erfaringsniveau og vil blot bruge det til at udforske blide dominans-lege med din partner? Eller har du meget erfaring og tager måske endda til BDSM-arrangementer? Se også på lukkemekanismen af produktet og overvej, om det skal være nemt at få op, eller om du nyder spændingen ved, at det er sværere at frigøre sig. Overvej også materialet, antallet af D- eller O-ringe, og om du har brug for en kæde til produktet også.

Kan jeg bruge det, selvom jeg ingen erfaring med BDSM har?

Alle uanset erfaring kan benytte sig af BDSM-udstyr. Inden du køber dit udstyr, skal du blot tage højde for, at du måske vælger noget mere simpelt, der passer til dit erfaringsniveau. Fetish-lege er blevet utroligt populært, og selv simple ting som blindfolds er faktisk også BDSM-udstyr. Selvom dit erfaringsniveau er lavt, kan du naturligvis også være med og udforske fetish-universet med din partner.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here