Fetish halsbånd til SM leg og sex – et frækt tilbehør til slaven

1923

Her finder du alle de SM halsbånd, Fetish Halsbånd eller Halsbånd til sex som du måtte søge. Der er ligeledes halsbånd til BDSM, og i løbet af teksten til vi henvise til dem under de respektive navn. Der er reelt set ingen forskel på ordene, det er blot synonymer for det samme.

Uanset om du er til blød dominans eller det er der er hårdere, kan disse halsbånd til sex anvendes.

Køb dit SM Halsbånd her →

SM halsbånd

De fåes i forskellige type og modeller med forskellige egenskaber, så vi har valgt at simplificere markedet således du nemmere kan vurdere hvilket du lige netop har behov for. Et SM halsbånd kan anvendes når i skal prøve nået andet end et regulært samleje, mange anvender det i forbindelse med slave / dominans lege.

Der er desuden mulighed for med dette indlæg, at købe snore til de forskellige halsbånd.

Et halsbånd til sex har tidligere været en relativ dyr fetish, men heldigvis er efterspørgslen stedet og det samme er udbudet – det har trukket prisen i bund og nu kan du faktisk få dem til intet mindre end kun 100 kroner – det synes vi er billigt.

 

Billig SM halsbånd

Sm halsbånd

Et billigt SM halsbånd er nået ethvert par bør kræve og kigge efter, og det har vi nu endelig givet jer mulighed for.

For via vores links vil i finde et fantastisk udvalg af de forskellige produkter, som fremgår her af indlægget, men også af andre og endnu smartere.

Som det fremgår af dette billede er et SM halsbånd med en tynd rem, det gør oplevelsen mere spiselig får jer, som måske ikke rigtig har prøvet det før, og derfor gerne vil stille og roligt igang. SM halsbånd billede 1

Det kan anvendes til både mænd og kvinder, og det har 4 forskellige takker, således det som udgangspunkt kan passes af enhver. Man kan sagtens få lavet flere hakker således det enten sidder strammere eller løsere. Det er en læder SM halsbånd, som vi igennem hele indlægget vil henvise til, disse er nemlig det absolut bedste, da man der får nogle SM halsbånd, som kan anvendes længe og derfor ikke går i stykke efter 2 ganges brug.

Fælles for dem alle er også, at hvis I har en snor derhjemme, så kan I nemt sætte den på de de forskellige halsbånd til sex, da de alle har en form for remedie, som er klargjort til dette.

Køb dit SM Halsbånd her →

Hvad er et Fetish Halsbånd?

Fetish Halsbånd

Et Fetish halsbånd er det perfekte redskab til jer, som vi bevæge jer ud i en kinky sexleg. Det er bare en helt anden omgang, når man leger disse lege.

Vi er vant til at høre folk sige, at de ikke er til den slags, og at det kun er underlige mennesker – men sjovt nok, så har vi at gøre med en voldsomt vækst indenfor dette, så nået tyder på, at de fleste mennesker alligevel elsker at give sig i kast med dette.

Et fetish halsbånd har altid en blød inderside, således du ikke får slidsår eller andet på halsen. Desuden er de nemme at få af og på, det fungere nemlig oftest med et bælte system.

Fetish Halsbånd billede

Hvis man køber et fetish halsbånd bør man også købe en snor eller kæder, jo mindre I selv har et alternativ derhjemme, på den måde kan man nemlig gå tur med hinanden og jo mere i lever jer ind i rollerne, jo sjovere vil det være.

At blive ydmyget i sengen, som enten forspil, under eller efter er faktisk slet ikke så galt endda. Det er hamrende sjovt, og nået de fleste bør prøve. For når du har dit fetish halsbånd på er du slave, og skal derfor gøre alt hvad din domina eller domino fortæller dig.

Det fetish halsbånd vi viser her er fra producenten ZADO, som virkelig har fået fat i det danske marked – de er kendt for at udvikle disse produkter og har gjort det i mange år, så det er med andre ord nogle veludviklet produkter i giver jer i kast med, og som faktisk rigtig mange par benytter sig af.

Køb dit Fetish Halsbånd her →

 

Halsbånd til BDSM

Halsbånd til BDSM

Et halsbånd til BDSM kan som nævn tidligere være både i den blide med også i den lidt hårdere ende, det handler egentligt om hvad I er til. Vi synes altid, at hvis man er ny, så skal man starte blidt og bygge på. Men er du en erfaren BDSM bruger, så vil dette halsbånd helt sikkert være nået for jer.

Det giver personen med sit BDSM halsbånd en fastlåst position, hvor mange forskellige positioner kan afprøve både hvad angår oral men også vaginalt.

Nogle kalder den for den ”sorte-lås” fordi du er tvunget til at holde dit hoved sådan. Dit er en virkelig pirrende leg, for i det hele taget, så er det jo sådan med os mennesker, at når vi har fokus på en sans, så skærpes denne.

Derfor vil du være tvunget til at holde dit hoved i denne position, og det åbner op for, at du vil opleve samlejet på en helt anden måde. Man kan desuden lave lege som slave her, da man nemt kan forestille sig, at personen med sit halsbånd til bdsm har gjort nået meget slemt, og derfor blive straffet med dette halsbånd.

Det er egenligt fuldstændig op til jer hvordan I tænker legen skal gå an. Der vil når i køber det fremgå idéer og foreslag til forskellige muligheder, men ellers er det egenligt bare at prøve sig frem, det er hvertfald vores erfaring, at man under seancen finder på nogle rigtigt sjove og interessante lege, hvor selv de mest sexede fantasier er velkomne.

Køb dit Halsbånd til BDSM her →

Halsbånd til sex

Halsbånd til sex

Et halsbånd til sex har selvfølgelig mange funktioner, og vi er hos eroti meget optaget af, at høre andres historier – derfor vil vi selv fortælle end, som vores kollega Lars har fra sin kammerat:

”Min kammerat og jeg var i samme sexbutik, og havde inden besluttet at købe nået frækt til vores partnere, og der valgte vi efter lidt tidsøgende, at gå med et halsbånd til sex – som ekspedienten så fint kaldte det. Vi aftalte herefter, at vi ville gå hjemme og bruge det sammen med vores respektive koner, og dagen efter fortælle hvordan det var gået. 

Dagen efter mødte vi op, og vi har simpelthen så spændte på hinandens reaktion – min partner fortalte, at de til en start ikke ville bruge det, men efter de var kommet igang ville hans kone alligevel gerne have det igang – desuden fandt hun en snor fra deres hun frem, som min kammerat ikke lige havde forventet, men frem kom det altså. 

Han var fuldstændig overrasket over hvor hurtigt det var gået for pludselig, var de igang med at lege en hunde leg, hvor han skulle adlyde alt hvad hans kone sagde – vi var begge to fuldstændig flade af grin, da vi sad ude i bilen hvor han fortalte det. 

Jeg kunne ligeledes berette om, at min kone og jeg virkelig var glade for det, og at vi helt sikkert ville bruge det igen en anden gang. 

Lars og jeg blev hvertfald enige om, at vi sagtens kan give en købs opfordring på disse produkter, for ikke nok med i har det sjovt med jeres halsbånd til sexlege, I har nemlig også en rigtig god historie at fortælle senere plus jeres koner vil synes i er frisk og impulsive”

Køb dit Halsbånd til sex her →

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here