Gummi sex – Det frækkeste tøj

334

Gummi sex kan involvere mange ting: det kan være sex tøj, masker eller lignende i latex, og det kan også være sexlegetøj i gummi. Herunder har vi samlet en lang liste med latex tøj til alle køn. Det eneste du skal gøre, er at finde de produkter, du bedst synes om.

Gummi sex produkter til unisex

Unisex produkter er gode, fordi de kan fungere til begge køn. Det er ikke kun handsker men også masker, trusser og lignende, som alle kan få glæde af. Med produkterne herunder vil både dig og din partner kunne se sexet ud, uanset køn.

 

Kinky gummi maske til fetish sex

Heavy Rubber Anatomical Latex Maske
Heavy Rubber Anatomical Latex Maske

Den første ting på listen er en gummi maske fra Mister B, der giver et frækt og kinky udseende. Hvis I ønsker at prøve noget nyt, vil denne maske være et godt valg. Den er kinky, men alligevel ikke så meget, at I ikke kan starte langsomt ud med sex tøj i gummi. Det skyldes hullerne, der både findes ved øjnene, munden og næsen, og lynlåsen, der gør masken nem at få af og på. Du vil føle dig komfortabel, samtidig med at du kommer til at se fræk ud.

 

Gummi handsker til rollespils sex

Sorte Latex Handsker 20 stk
Sorte Latex Handsker 20 stk

Et par handsker kan være noget rigtigt spændende tilbehør, hvis I ønsker at begive jer ud i gummi sex i form af rollespil. Rigtig mange finder det utrolig ophidsende at lege doktor med deres partner, og til dette er handskerne perfekte. Med fire forskellige størrelsesudbud og 20 stk. er dette et rigtig godt produkt.

 

Trusse med indbygget dildo i gummi

Latex Trusse med Dildo
Latex Trusse med Dildo

Hvis du ønsker at tage skridtet videre og foretage gummi sex i offentligheden, er denne trusse noget for dig. Den har en indbygget dildo, der er hele 12 cm lang, så du kan nyde dig selv hvor som helst, helt uden andre folk ved noget om det. Brug den derhjemme, til fest eller i parken – det er kun dine egne grænser, der kan holde dig tilbage med denne trusse.

 

Gummi maske uden øjenhuller – fræk sex

Late X Black Out Latex Maske
Late X Black Out Latex Maske

Som det lyder i overskriften, har denne maske ikke huller til øjnene. Til gengæld har den huler ved næse og mund, hvilket giver et helt nyt spændingsniveau, du muligvis ikke har været vant til. Lad din partner forføre dig ved hjælp af følesansen, og mærk hvordan du bliver tændt på en helt anden måde. Det er altid spændende at lade din partner få en smule kontrol, og under gummi sex kan det især være en ekstra interessant ide.

Du får en meget elastisk maske i latex materiale, hvilket også betyder, at den kan holde til alle jeres underholdningsseancer i soveværelset.

 

Fetish maske til gummi sex

Late X Latex Maske med O-Ring
Late X Latex Maske med O-Ring

Denne maske giver jer ekstra gode muligheder for fantastiske blowjobs. Det skyldes O-ringen, der er placeret ud for munden, så det er nemmere for dig at give et forførende blowjob. Du kan også vælge at have masken på under sex, da den samtidig giver dig et sexet udseende, der kommer til at drive din partner til vanvid på den helt gode måde.

 

Gummi maske – perfekt til det frække par

Late X Latex Maske
Late X Latex Maske

Den sidste ting på listen over unisex tøj til gummi sex er en maske. Den har et meget klassisk og stilrent design, der giver selv det mindst øvede par mulighed for at undersøge jeres grænser inden for gummi fetishen. Masken fås i flere farver og kan derfor koordineres med andre stykker tøj i blandt andet hvid og rød, hvis I virkelig ønsker at gå all out.

 

Gummi tøj til mænd:

For mange kvinder er det en kunst at se sexet ud, og hvorfor skulle det være anderledes for mænd? Masser af mænd ser rigtig godt ud i gummi tøj og derfor skal I da heller ikke snydes for en fantastisk oplevelse – og det skal kvinderne, der får lov til at beundre dem heller ikke! Herunder finder du en liste med forskelligt sex tøj, der er perfekt for parret, der ønsker gummi sex.

 

Sexet gummi skirt

Mister B Rubber Buckle Skirt Lang
Mister B Rubber Buckle Skirt Lang

Anser du dig selv som en person, der er meget selvsikker og intet problem har med at få alt opmærksomheden? For i det tilfælde er dette skirt en glimrende idé for dig. Du kan anvende den derhjemme i soveværelset, eller du kan tage den på til næste fetish fest, du tager til.

Skirtet er lavet i et sejt design, der får dig til at se ekstra godt ud, samtidig med, at du kommer til at fremstå meget selvsikker. Du vil helt sikkert kunne tiltrække diverse partnere, der også er interesseret i gummi sex!

 

Shorts i gummi – designet til sex

Mister B Saddle Rubber Shorts Rød
Mister B Saddle Rubber Shorts Rød

Hvis I elsker latex-looket men efterhånden er trætte af, at de lækre shorts skal af, hver gang I kommer til samleje, er disse shorts løsningen for jer. De sidder stramt, så alle hans bedste dele bliver fremhævet, samtidig med at der sidder en lynlås i skridtet, så I hurtigt og nemt kan få adgang til hans penis.

Blanding af den røde farve og latex materialet er et sikkert turn on, uanset hvem du ønsker at forføre.

Gummi bodysuit i tæt design

Mister B Rubber Full Bodysuit med Lynlås
Mister B Rubber Full Bodysuit med Lynlås

Det kan være svært at finde en god bodysuit, der sidder tæt og alligevel er nem at bruge til diverse sexlege. Her har du et eksempel på en, der netop er dejligt nem at bruge. Den fremhæver din krop på en måde, der får dig til at fremstå ekstra sexet, og så har den en lynlås i skridtet, så det også er nemt at have gummi sex.

T-shirt i latex til de sexede aftener

Late X Latex T-Shirt Mænd
Late X Latex T-Shirt Mænd

Hvis du ønsker et lidt mere afslappet look, der alligevel bringer det frække frem i dig, kan denne latex t-shirt være et rigtig godt valg. Du kan bruge så meget eller så lidt tilbehør til den, som du har lyst til, så om du vil gøre dit udseende ekstra kinky eller mere nedtonet betyder intet. Hvis du tænder på gummi sex, er denne t-shirt en nødvendighed i din garderobe.

Boxershorts i gummi til nem sex

Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd
Late X Latex Showmaster Åben Boxershorts Mænd

Boxershorts i latex er ofte rigtig sexede i forvejen, men disse har noget, der gør dem en smule mere sexede en normalt. De kan åbnes i skridtet, så det er nemt at komme ind til penis.

De sidder meget stramt og strammer derfor også din røv op på en meget sexet måde. Perfekt til en aften ude i byen eller hjemme i soveværelset.

Gummi leggings med åben front

Late X Latex Leggings med Åben Front
Late X Latex Leggings med Åben Front

Disse leggings er meget tætsiddende og fremhæver alle de rigtige dele af din figur. Samtidig har de også en åbning foran, så din penis og dine testikler frit kan hænge fremme. De er især velegnede til din næste fetish fest eller frække aften derhjemme med din partner.

Shorts med penis sleeve i gummi materiale

Late X Latex Lang Shorts med Penis Sleeve Mænd
Late X Latex Lang Shorts med Penis Sleeve Mænd

Med disse shorts i dit skab, kan du virkelig snakke om gummi sex. Shortsene har et penis sleeve, der er anatomisk korrekt formet efter penis og testikler, så de bliver ekstra frække at se på. Hvis du elsker at pine din partner med noget, der er lige udenfor rækkevidde, er disse shorts det perfekte valg.

Bukser med penis sleeve i gummi

Late X Latex Bukser med Penis Sleeve Mænd
Late X Latex Bukser med Penis Sleeve Mænd

Med disse bukser fra Late X bliver du helt sikkert populær til den næste fetish fest. Penis sleevet er formet anatomisk efter penis og testikler, og derfor kan du også være sikker på at se imponerende ud overfor eventuelle partnere. Bukserne sidder meget stramt og viser derfor ikke blot din penis men også din røv aldeles godt.

Gummi catsuit med lynlås i skridtet

Late X Latex Catsuit uden Ærmer Mænd
Late X Latex Catsuit uden Ærmer Mænd

Denne catsuit er designet i latex og giver dig et yderst frækt udseende. Latex sidder tæt på kroppen og er meget elastisk, så hele fin krop bliver fremvist på den helt rigtige måde. Når din partner gerne vil have adgang til din penis, behøver du ikke at tage catsuiten af – gør blot brug af lynlåsen, der sidder ved skridtet. Det gør det meget nemmere for jer at komme i gang med gummi sex hurtigt.

Bukser i gummi, der fremhæver røven

Black Level Lak Bukser
Black Level Lak Bukser

Et par lakbukser er en beklædningsgenstand, der er en nødvendighed i enhver garderobe, når man snakker om gummi sex. De sidder stramt, så selvfølgelig kommer du til at se fræk ud i dem, men du bestemmer helt selv hvor fræk, du har lyst til at se ud. Par bukserne med en almindelig trøje for et mere nedtonet outfit, eller gå all out og undlad en trøje, hvis du alligevel tænker, at der ikke bliver meget brug for den.

 

Sex tøj i gummi til kvinder:

Der findes en masse forskellige slags tøj til kvinder, når det vedkommer gummi sex. Det kan variere fra en fræk kjole til en sexet hofteholder, og det eneste, der sætter en grænse for, hvor frækt du skal se ud, er dig. Her på listen finder du 8 forskellige slags sex tøj, du kan bruge i soveværelset.

 

Gummi hofteholder – fræk og sexet

Black Level Lak Hofteholder med Spænder
Black Level Lak Hofteholder med Spænder

Rigtig mange finder hofteholderen for sexet, og derfor er den også inkluderet her på listen. Med strømpeholdere og spænder ned ad maven er denne hofteholder ikke noget, nogen vil kunne holde sig væk fra. Hvis du virkelig ønsker at imponere din partner på en diskret men sexet måde, er dette en rigtig god løsning.

Kort gummi kjole

Late X Kort Latex Kjole
Late X Kort Latex Kjole

Med et kort design og en lav udskæring er denne kjole helt sikkert noget, din partner kommer til at kunne lide. Den sidder tæt og fremhæver dine former meget godt, og derfor giver den rigtig god anledning til en ordentlig omgang gummi sex.

Du kan frit tage kjolen på i byen, da den er i et meget stilrent design. Omvendt kan du også gemme den til en særlig lejlighed derhjemme.

Jumpsuit i gummi til det frække par

Black Level Lak Jumpsuit med Lynlås
Black Level Lak Jumpsuit med Lynlås

Denne jumpsuit er i sort lak og har en meget lav udskæring, der fremhæver dine bryster. Den kan åbnes med to forskellige lynlåsfunktioner: en, der går hele vejen fra toppen af brystet og om til lænden, og en, der gør det muligt blot at åbne dragten i skridtet. Uanset hvad I tænder på indenfor gummi sex, er der altså en løsning for jer.

Gummi handsker til rollespilsfantasien

Late X Lange Latex Handsker
Late X Lange Latex Handsker

Handsker er typisk et rigtig godt tilbehør til et i forvejen frækt sæt tøj. Du kan bruge dem i alle sammenhænge, hvad end det er rollespils relateret eller ej. Handskerne er lavet i et yderst skinnende materiale, der giver dig et interessant og dominerende udseende.

Frakke kjole i gummi

Black Level Frakke Kjole i Lak
Black Level Frakke Kjole i Lak

Denne kjole kan bruges derhjemme, såvel som i byen, da den er designet på en måde, der får dig til at se meget fræk og sexet ud uden at afsløre for meget af din krop. Den er lukket med et bælte og tryklås knapper, så du hurtigt kan åbne kjolen, når du står i en situation, hvor det tager for lang tid at fjerne den helt.

Catsuit med lynlås i skridtet – nem adgang

Late X Latex Catsuit med Lange Ærmer
Late X Latex Catsuit med Lange Ærmer

En diskret, men fræk catsuit er noget, de fleste der tænder på gummi sex, burde have i skabet fra starten af. Denne catsuit er stram over hele kroppen og fremviser dine kurver på en meget flatterende måde. Der er to lynlåse; en, der går fra krave til navle og en, der åbner i skridtet. Det giver din partner rig mulighed til at forføre dig på lige den måde, de har lyst til at gøre det på.

Sexet gummi kjole – lang og forførende

Late X Lang Latex Kjole
Late X Lang Latex Kjole

Hvis du ønsker en kjole, der kan fremstå sexet, selvom den går fra top til tå, er dette design helt sikkert noget for dig. Den sidder stramt over hele kroppen og fremviser derfor dine former yderst flot, samtidig med, at du er dækket helt. Flirt med din partner og se dem blive vild i varmen over denne frække kjole.

Kort kjole til hed gummi sex

Late X Latex Mini Kjole med Ærmer
Late X Latex Mini Kjole med Ærmer

Denne kjole er ikke blot kort, den har også en udskæring, der fremhæver dine bryster ekstra meget. Den korte kjole er et rigtig godt valg, hvis du ønsker at tage en tur i byen og vise dine former. Du kan også bruge den hjemme i soveværelset, hvor din partner helt sikkert vil elske måden, dine bryster ser ud i den.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here