Latex Tøj – Det Frækkeste latextøj til Mænd & Kvinder

4850

I dette indlæg vil du se en helt masse latex til mænd & kvinder, det sole fokus vil ligge på at finde frækt undertøj i latex til mænd og kvinder. Du vil dog også finde andet frækt fetish tøj til mænd og kvinder i latex. Herunder vil du også se fetish latex masker.

Vi har valgt at inddele det sådan, og ordne indlægget sådan at vi har fundet billeder frem med alle produkterne der har noget med fetish, latex, gummi og som er beregnet til eller kan bæres af mænd og kvinder. Det betyder altså at der er lidt for enhver smag, uagtet om du er heterosexuel eller homosexuel så vil du finde latextøj til din smag her.

Fetish corsagerFetish catsuits Fetish kostumer Fetish tøj til mænd Fetish kjoler

OBS: Nedenstående finder du en oversigt over forskellige typer af latex tøj / beklædning til både kvinder og mænd ↓


LATEX TØJ TIL MÆND

Gummi masker og handsker, latex shorts, latex underbukser, Latex T-shirt og latextøj

latex maske til mændgummi maske til slave manden mændlatex boxershorts til gay homo latex shorts underbukserlatex boxer shorts til gay homo latex underbukserstramme lange latex bukser halvlange latex shorts med dildolange latex shortsstramme latex underbukser med hul til penis til mændstramme latex bukser til mændlatex bukser med anal dildo til røven homo homosexuel latex trusser til mændsorte latex handsker til sm fetish legsmå latex trusser til mændlatex bodysuit til mænd

Se Udvalget Her →

Under hver billedsektion vil du finde en knap til den sexshop som forhandler de produkter du ser på billederne. Linket vil lede dig videre til den underkategori, hvor jeg har fundet alle billederne og produkterne.

Først starter vi med Sinfuls afdelings af Fetish og latex tøj til mænd.

Sinful har et super udvalg af latex tøj som du kan se på ovenstående billeder af alle de produkter Sinful har på lager. På knappen herunder kan du gå direkte til den kategori som indeholder alle produkterne. Fandt du ikke lige den latex t-shirt eller latextrøje du ledte efter så kan du scrolle videre ned til næste sektion som indeholder billedere fra Sexshops udvalg af gummi-baseret tøj.

Latextøj – Alternativt udvalg

små latex trusser til mænd latex trusser med indvendig analdildo latex boxershors med dildo i sort latex  latex trøje med lynlås og ekstra latex lomme latex trusser med hul og lak små tanga trusser i latex til mænd med hul

Se Udvalget Her →

Sexshops udvalg er næsten lige så stort som Sinfuls og har heldigvis en lang række produkter vi ikke tidligere har set. De smider et par liiidt frækkere ting ind i deres kategori for latex til mænd. Samtidig finder vi også jupii jupii et latex jumpsuit / catsuit til mænd i denne oversigt. Se sexshops oversigt af latex til ham herunder:

Sexshop har en smule anderledes udvalg af latextøj til mænd ift. Sinful. I dette udvalg ser vi en del flere trusser, selvom nogle af dem er de samme så er der faktisk en række unikke i deres kollektion. Du kan se den hele (samt en masse seler og andet fetish tøj) ved at klikke på knappen herunder.


LATEX TØJ TIL KVINDER

Black level lange lak handskerCotelli wetlook catsuit latex late x latex skjorte latex catsuit med ærmer Level lak mini kjole rød Late x latex stropløs corsage Level lak top med lynlås

Se Udvalget Her →

Latex tøj til kvinder er hamrende frækt, som du kan se af billederne. Der er ingen tvivl om, at når sådan en kvinder krop kommer ned i en latex dragt eller latex t-shirt. Så sker der altså bare noget. Du finder et bredt udvalg af latex beklædning til kvinder via nedenstående link.

Hvis du i det hele taget synes at denne form for fetish tøj er frækt, så tjek vores kategori omhandlende selvsamme herpå siden. Vi håber, at dette indlæg har været interessant og om ikke andet bare opsigtsvækkende.

Mange gange handler det jo bare om, at få set det inden man køber. Og mange gange er det heller ikke nok. Fordi man gerne vil have hele overblikket over udvalget.

Det har vi forsøgt ved, at tage de mest populære produkter i hver sin kategori. På den måde kan du/i få hele overblikket over markedet ved blot at se ovenstående billeder.

Hvis du i øvrigt har nogle erfaringer med latextøj, så vil vi meget gerne høre om dem nedenstående.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here