Latex til mænd – fetish latex tøj til ham

4087

I dette indlæg vil du se en helt masse latex til mænd, det sole fokus vil ligge på at finde frækt undertøj i latex til mænd. Du vil dog også finde andet frækt fetish tøj til mænd i latex. Herunder vil du også se fetish latex masker.

Jeg har valgt at inddele det sådan, og ordne indlægget sådan at jeg har fundet billeder frem med alle produkterne der har noget med fetish, latex, gummi og som er beregnet til eller kan bæres af mænd. Det betyder altså at der er lidt for enhver smag, uagtet om du er heterosexuel eller homosexuel så vil du finde latextøj til din smag her.

Latex tøj til mænd fra Sinful: Gummi masker og handsker, latex shorts, latex underbukser og latextøj

Under hver billedsektion vil du finde en knap til den sexshop som forhandler de produkter du ser på billederne. Linket vil lede dig videre til den underkategori, hvor jeg har fundet alle billederne og produkterne.

Først starter vi med Sinfuls afdelings af Fetish og latex tøj til mænd.

latex maske til mændgummi maske til slave manden mændlatex boxershorts til gay homo latex shorts underbukserlatex boxer shorts til gay homo latex underbukserstramme lange latex bukser halvlange latex shorts med dildolange latex shortsstramme latex underbukser med hul til penis til mændstramme latex bukser til mændlatex bukser med anal dildo til røven homo homosexuel latex trusser til mændsorte latex handsker til sm fetish legsmå latex trusser til mændlatex bodysuit til mændlatex bodysuit til mænd med lange latex benlatex t-shirt til ham

Sinful har et super udvalg af latex tøj som du kan se på ovenstående billeder af alle de produkter Sinful har på lager. På knappen herunder kan du gå direkte til den kategori som indeholder alle produkterne. Fandt du ikke lige den latex t-shirt eller latextrøje du ledte efter så kan du scrolle videre ned til næste sektion som indeholder billedere fra Sexshops udvalg af gummi-baseret tøj.

Find de udvalgte produkter hos Sinful.dk, Diskret og Billig levering

 

 

Sexshops udvalg af mandligt latex tøj til ham

Sexshops udvalg er næsten lige så stort som Sinfuls og har heldigvis en lang række produkter vi ikke tidligere har set. De smider et par liiidt frækkere ting ind i deres kategori for latex til mænd. Samtidig finder vi også jupii jupii et latex jumpsuit / catsuit til mænd i denne oversigt. Se sexshops oversigt af latex til ham herunder:

små latex trusser til mænd latex trusser med indvendig analdildo latex boxershors med dildo i sort latex latex bukser til mænd med påspændingsdildo og strap on latex trøje med lynlås og ekstra latex lomme latex trusser med hul og lak små tanga trusser i latex til mænd med hul latex jumpsuit fullbody mandligt catsuit

Sexshop har en smule anderledes udvalg af latextøj til mænd ift. Sinful. I dette udvalg ser vi en del flere trusser, selvom nogle af dem er de samme så er der faktisk en række unikke i deres kollektion. Du kan se den hele (samt en masse seler og andet fetish tøj) ved at klikke på knappen herunder.

Gå til Sexshop.dk’s udvalg af Latex Til Mænd her, Diskret og Billig levering

 

 

 

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here