Leder du efter den bedste & billigste vagina pumpe / fisse pumpe / klitoris pumpe eller kusse pumpe – så er du havnet det rigtige sted.

I dette indlæg får du en prissammenligning af og information om, hvilke der er de bedste vagina- og klitoris pumper på markedet.

En vagina pumpe får kønsorganerne til at svulme op, og dermed trækker blodet ned i skamlæberne. Hvilket stimulere dig på en behagelig måde, der er med til at gør enhver efterfølgende berøring ekstra dejlig.

Vi har med dette indlæg fundet de bedste klitoris pumper / suger på markedet og kogt det ned til vinderne i nedenstående testvinder-oversigt. 


TIL BEGYNDERE – You2Toys Klitoris Pumpe

You2Toys Klitoris Pumpe


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 200,-Tjek pris

Pumpen er lavet i ABS plastik. Det er en simpel håndpumpe, som fungerer super godt til brug for klitoris sugning og pumpning.

Hele cylinderen er ca. 8 cm lang og den indvendige diameter er på 3,7 cm. Det passer til langt de fleste kvinder og kroppe.

Samlet set vejer hele produktet omkring 128 g.

Det virker gennem at oprette et vakuum på et lille område. Det kan være en fordel at bruge glidecreme eller lidt vand. På den måde er det typisk nemmere at skabe det vakuum, som skal pirre / stimulere dig.

Læs mere om produktet her


TESTVINDER – Doc Johnson Opladelig Vagina Pumpe

Doc Johnsun pussy pump


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 500,-Tjek pris

Produktet er en unik og anderledes vagina pumpe, fra mange af de andre produkter på markedet. Derfor får den også en plads i denne lille ‘eksta’ session.

Vagina pumpen er fra Doc Johnson. Den er lavet i ABS plast og silikone. Den er generelt super lækker kvalitet.

Produktet fungerer manuelt og har derudover en indbygget vibrator. Den er samtidig 100% vandtæt, så du kan tage den med i bad. Eller er sikret mod, at det bliver lidt vådt.

Læs mere om produktet her


MEST POPULÆRE – Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe

Fantasy for Her Roto Suck-Her Vagina Pumpe


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 450,-Tjek pris

Dette er nok den mest moderne og bedste vagina pumpe / klitoris suger der findes. Grunden til, at den så alligevel ikke er på nedenstående top 5 bedste vagina pumper liste er primært prisen.

Sammenlignet med, hvor relativt god kvalitet man kan få, så koster denne bare tilpas meget mere, at det ikke får den i samme top 5 kategori som de andre. Med de sagt, hvis du alligevel gerne vil bruge pengene. Så er denne klart den bedste vagina pumpe penge kan købe i dag!

Den er lavet i silikone og ABS plast. Den måler 24,5 cm i længden og skålen måler 8 cm på langs, 4,5 cm i bredden og 2 cm i dybden.

Den er både vandtæt og har 7 forskellige vibrationsniveauer.

Læs mere om produktet her


PRISVINDER – Vagina Pumpe

Vagina pumpe


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 250,-Tjek pris
sexshop.dk logoca. 250,-Tjek pris

Fordele

 • Tilføre forøget nydelse og bedre stimulering
 • Denne vagina pumpe kan ligeledes anvendes til bryst (to-i-en)
 • Holdbart materiale, Diskret og hurtig levering samt returret

Produktbeskrivelse

Her har vi med en vagina pumpe at gøre, som fuldføre det den er sat i verden til – nemlig at stimulere vagina på en dejlig behagelig måde, som med garanti vil øge din sexlyst og hertil forøge din oplevelse med sex efter anvendelsen. Generelt kan det helt teknisk siges, at denne fisse pumpe er designet til, at tilføre ekstra blod til din vagina. Dette medfører nemlig, at følsomheden omkring kvindens organ forøges. Hvilket naturligvis resultere i en ubeskrivelig følelse – som skal opleves.

Du påsætter gummikoppen rundt om din vagina, og herefter pumper du med det medfølgende pumpe-håndtag. Vagina pumpen er selvfølgelig udformet efter kønsorganerne, så du kan med andre ord ikke risikere, at du køber en som ikke vil passe dig. Den er med andre ord one-size hvorfor denne vagina pumpe hører til blandt de mest populære i ikke kun Danmark.

Gummikoppen på fisse pumpen som vi så fint, kalder det her hos Eroti er fremstillet med gummi, som derfor ikke vil give géner eller på anden vis give dig rifter efter brug. Det er klart, at man ville kunne se at kvindes kønsorgan er hævet efter anvendelse, men dette er helt naturligt, og reelt set handler det om, at få den hævet så meget som muligt, da du på den måde for stimuleret den bedst muligt.

Derfor skal du købe den

Vores udvalgte klitoris pumpe, er hører uden tvivl til blandt de bedste på det danske marked. Kusse pumpen, er nemlig delevenlig hvilket skal forstås på den måde, at den kan anvendes indenfor kort tid at to eller flere. Af andre vigtige ting bør der ligeledes nævnes, at den er utroligt vedligeholdelse venlig.

Den kan enten skylles med rindende vand eller blot tørres af med en fugtig klud – det er fuldstændigt op til dig hvordan du vil gøre den rent. Et andet fællestræk for en fisse pumpe, som denne er, at vi oplever de har tæt på den længste levetid for sådanne legetøj.

Så ikke nok med, at vi her har samlet et godt og billigt udvalg til topkvalitet, så får du også et produkt som holder i mere end bare 2 år – dette er selvfølgelig nået vores produkttestere har i tankerne når vi anbefaler dem.


NYHED – Fisse Pumpe Fisse pumpe


ForhandlerPrisleje
sinful logoca. 250,-Tjek pris
sexshop.dk logoca. 250,-Tjek pris

Fordele

 • Tæt vacuum som øger nydelsen
 • Vaginapumpe fremstillet i silikone uden phtalater
 • Dag-til-dag levering + Diskret levering

Produktbeskrivelse

Som det fremgår af ovenstående billede har vi ligeledes en vaginapumpe, som minder tilnærmelsesvist om før omtalte produkt. Der er dog denne væsentligt forskel, at vi her har et produkt der er en prisklasse længere oppe, og som derfor henvender sig til dig, som fra start gerne vil bruge lidt flere penge og dermed sikre en forøget kvalitet.

Der ingen tvivl om, at vi bestræber os efter, at kunne vise forskellige produkter og dermed også i forskellige prisklasser.

Denne kusse pumpe må klart høre til den bedste i sin prisklasse, da vi her har en vagina suger fremstillet i et tidsløst design, som har en trykluftspumpe, som bare ligger kanon godt i hånden – det er nået af det første du vil mærke når du sidder med den.

Vi må bare indrømme, at man simpelthen godt kan mærke, at man her har med et produkt at gøre, som lige er en tand dyre, men dette er bestemt også nået den lever op til. Der er mere eller mindre fuld tilfredsstillelse eller pengene tilbage – og det må man sige den lever op til.

Flere og flere bruger vagina pumper

Fisse pumpe ekstra

Flere og flere par anvender en fisse pumpe / klitoris pumpe / vagina pumpe / kusse pumpe, som jo er alle synonymerne for samme produkt.

Dette er også nået, som vores anmeldere notere at man bør prøve af, da I uden tvivl vil opleve, at den øget blodtilførelse øger dine følelser i vaginaen og hele oplevelsen dermed bliver 2 til 3 gange mere behageligt – og det er bestemt værd at tage med!

Faktisk gør den øget blodtilførsel faktisk det, at den ligeledes stimulere din bækkenbund og dermed gør dig strammere. Dvs. din partner vil ligeledes opleve at samlejet er en smule anderledes end normalt.

Hertil bør det nævnes, at man ved hjælp af et lille trick, kan på bedst muligvis undgå, at få en rød ring rundt om vagina hvis man lige smører lidt glidecreme rundt i kanten på din fisse pumpe.

Specifikationer

Skålen er 7,5 centimeter i omkredsen, hvilket betyder at den med andre ord passer flere end gennemsnittet. Når en klitoris pumpe skal anvendes, skal den selvfølgelig rundt om din vagina således den dækker hele denne, og herefter kan du eller din partner begynde, at trykke på trykluftspumpen.

Du vil straks mærke, at du blive stimuleret på en helt anden måde end du er vant til. En kussepumpe er bare nået andet end du er vant til!

Af specifikationer til netop denne fisse pumpe kan der nævnes, at slangen er 30 centimeter lang hvilket giver nogle muligheder i forhold til stillinger eller anden måde hvorpå, du/I vil dreje og vinkle jer.

Det er klart, at når man sætter koppen på, og begynder at anvende trykluftspumpen, så danner koppen vakuum, hvilket betyder, at du sagtens kan dreje og vende sig som du vil. Kusse pumpen falder nemlig ikke bare lige af.


PIPEDREAM KLITORIS PUMPE

Klitoris pumpe


ForhandlerPrisleje
sexshop.dk logoca. 450,-Tjek pris

Fordele

 • Intuitivt design med indbygget vibrationsniveauer
 • Anvendelig til solo således som par
 • Nem at vedligeholde

Produktbeskrivelse

Denne vagina pumpe er naturligvis med i kategorien over de bedste klitoris pumper på det danske marked. Denne har dog den fastsæt, at den har en indbygget vibrator, som tilbyder flere forskellige vibrationsniveauer. Det er relativt unikt, at en vaginapumpe fås med vibrator. Da du dermed bliver stimuleret på måder, en kusse pumpe uden vibrator ikke ville kunne give dig.

Batterierne indsættes i kusse pumpen, og herefter fastgøres slangen til den købte klitoris pumpe. Der medfølger vejledning således det er klaret på 2 minutter. Herefter smøres der glidecreme på kvindes kønsorgan.

Som ens partner i øvrigt kan gøre for en. Herefter pumper du med trykluftpumpen således din fisse pumpe tilfører blod til dine kønsorganer. Når dette er gjort anvendes den medfølgende vibrator, som vil bringe dig i den syvende himmel.

Det er klart at denne pumpe er blandt de eksklusive på markedet hvorfor prisen naturligvis ligger derefter. Vores anmeldere er meget begejstret, så hvis du søger en fisse pumpe med ekstra muligheder, som du på ingen måde vil blive skuffet over, så skal du slå til nu.


MULTISUCKER KUSSE PUMPE

Kusse pumpe


ForhandlerPrisleje
sexshop.dk logoca. 175,-Tjek pris

Fordele

 • Denne fisse pumpe giver mulighed for både bryst såvel som kusse
 • Dejlig pirrende fornemmelse
 • Testvinder

Produktbeskrivelse

Udover alle tidligere nævnte fordele ved en klitoris pumpe, så har dette produkt udover at være udbudt til en kanon pris også denne mulighed, at du kan bruge den til brysterne. Du får derfor en 2-i-1 løsning til hvad der må siges, at være meget konkurrence dygtige priser.

Denne klitorispumpe er relativt kendt for sin ualmindelige vakuum tætpakning af kvindes kønsorgan. Det vil altså sige, at den isolere ualmindeligt godt hvilket skyldes, at produktet er fremstillet således den mere eller mindre matcher perfekt til kvinden.

Ligesom de andre påsættes denne og du påbegynder pumpningen. Du vil kunne mærke, at følelserne omkring klitoris blive intensiveret, hvilket vil give dig den øget sexlyst samt øget fornemmelse unde samleje. Det er værd at notere, at din partner med stor sandsynlighed bliver glad for, at du anvender din nye fisse pumpe, da denne vil stramme din bækkenbund og dermed klitoris.

Anvendelse

Den kan som sagt også anvendes til brysterne, hvor fremgangsmåden er ens. Den påsættes og du begynder at pumpe. Der medfølger en manual således du på intet tidspunkt er i tvivl om, hvad du skal gøre. Det der gør denne kusse pumpe unikt i forhold til ovenstående omtalte fisse pumper er at du her får en.

Som er gennemsigtig og derfor kan følge med i hvad der sker. Det er en klar fordel. Da du dermed kan se hvornår du synes den er pumpet nok. Det kan du naturligvis benytte næste gang du bruger vagina pumpen, da du så ved hvornår du skal stoppe med at pumpe.

Generelt må vi konkludere, at hvis du har lyst til, at prøve dig selv af, og i denne anledning prøve et produkt som har 2 funktioner, så synes vi uden tvivl dette er et fornuftig alternativ, som har alle fastsætter. Du får en vagina pumpe til billige penge, hvor du vil øge sandsynligheden for en orgasme markant. Så hvorfor ikke bruge 175 kr. på dette?


Danske forhandlere af vagina pumper

Sinful.dk:

Sinful logo 1

Sinful er Danmarks største forhandler af legetøj og derfor har de selvfølgelig også diverse vagina pumper i porteføljen.

Fordelen ved sinfuls udvalg er klart, at de har det bredeste og dybest produktsortiment hermed ment, at du får et stort udvalg af forskellige typer af fisse pumper. Hvor det næsten er umuligt, der ikke er en som netop du synes om.

Det idéele ved en fissepumpe / vaginapumpe er, at den forøger blodstrømningen i kvindens kønsorgan og dermed stimulerer dig på en fantastisk måde. Det nyeste på stammen er en klitoris pumpe med vibrator, som ses ovenstående.

Denne type produkt fås hos Sinful, og har taget markedet med storm. Dette produkt kan derfor klart anbefales herfra.

Sexshop.dk

Sexshop logo 1

Sexshop tilbyder ligeledes forskellige typer klitoris pumper / klitoris suger, og ligesom ovenstående opfylder disse også vores krav – ellers ville vi naturligvis ikke anbefale dem. Vi har selv købt produkter af alle forhandlere, og ved derfor at de levere til tiden, og produkterne er i orden, så det er der ingen grund til at være nervøs for.

Sexshop har rangeret deres vagina pumper / vagina suger således man hurtigt og nemt kan få et overblik over de mest solgte kussepumper, således du ved hvad kunderne køber. Dette er naturligvis en god indikator på om produktet er godt.

Se dette fantastiske udvalg, hvor du med garanti vil finde dit næste foretrukne klitorispumpe, som vil pirre dig således du får et helt andet forhold til din partner. I kommer simpelthent til at se hinanden på en anden måde efter man har tilført et sådant sexlegetøj i sengen.

Det giver en hemmelighed og tillid til hinanden, som er rart og hvor man føler at man har noget specielt sammen. Der skal lyde den største anbefaling herfra!

Afslutningsvist vil vi nævne, at ovenstående anmeldte produkter naturligvis kan anvendes i forbindelse med onani. Det vil sige, at du anvender dem inden du skal til at onanere. På den måde vil du opleve, at dine vagina bliver markant mere følsom. Det vil gøre oplevelsen markant bedre.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here