En penis vibrator er nok desværre for mænd et alt for ukendt onani produkt. Det er et helt fantastisk produkt til stimulering af en mands penis.

En penis vibrator kan være en del forskellige former, men fælles er selvsagt at produktet kan/skal kunne vibrere for at det kategoriseres som en penis vibrator.

Vi har anmeldt de bedste penisvibratorer på markedet og efterfølgende listet de bedste i nedenstående testvinder-oversigt.

Vores prismaskine finder produktet hos den billigste forhandler.

 


COBRA LIBRE II PENIS VIBRATOR – Testvinder

penis vibrator fra fun factory cobra


ForhandlerPrisPrismaskine
sinful logoca. 830,-Tjek Prisen
sexshop.dk logoca. 830,-Tjek prisen
mshop.dk logoca. 830,-Tjek prisen

penis vibrator fra fun factory cobra libre

Cobra Libre er nok den helt orginiale penis vibrator. Den er ydermere en af de onani produkter indenfor vibratorkategorien, som næsten KUN er netop det, en vibrator til mænd. Det er ikke ofte at man ser det.

De andre produkter er således heller ikke udelukkende vibratorer, men minder lige så meget om pocket pussys som du kan læse om her.

Cobra Libre II har modsat sin første lillebror oplevet en meget stor succes. Der er enormt mange mænd som har fundet vibratoren som en både fast og vidunderlig partner og supplement til hånden under onani.

Hvis du virkelig vil prøve en penis vibrator så er dette lille stykke himmel helt sikkert den vej du skal tage. Produktet er kompakt, af god kvalitet og en sikker vinder indenfor vibratorkategorien.

Cobra Libre II er produceret af Fun Factory og når du køber dette lille onanipræperat fra Sinful får du faktisk også et tanga onani æg med i pakken, samt en lille glidecreme.

Desuden er Cobra Libre kåret som sexlegetøjs testvinder til mænd af Ekstrabladet. Det vidner derfor om produktet sublime kvalitet og overlegenhed over konkurrenterne indenfor samme kategori.

Når du bruger dette produkt, og for den sags skyld enhver anden penis vibrator, så er det utrolig vigtigt at bruge rigeligt med glidecreme. Vibrationerne skaber hurtigt en ubehagelig friktion på det følsomme penis hoved. Det kan derfor uden glidecreme meget hurtigt blive en smule ubehageligt.

Produktet har hele 2 motorer som gennem en lang række forskellige funktioner giver en enormt lækker stimulation på dit penishoved.

BEMÆRK:
Vibratoren er låst, når du modtager den. Den er udstyret med en såkaldt key lock, så den ikke selv kan starte i natbordsskuffen eller kufferten.

Guide til brug:

Lås op: Hold “Fun” og “(+)” nede samtidigt i 3-5 sekunder.

Dette kan også ses i videoen nedenunder.

Start: Tryk på “Fun” og vælg herefter program på (+) og (-).

Lås efter brug: Hold “Fun” og “(-)” nede samtidigt i 3-5 sekunder.

 

 

 


HOT OCTOPUSS PULSE III VIBRO – Prisvinder

hot octopuss peni vibrerende sleeve


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 700,-Tjek prisen
mshop.dk logoca. 700,-Tjek prisen
sexshop.dk logoca. 700,-Tjek prisen

Denne pik vibrator er blandt kategorien en foretrukket variant. I dagligt slang kaldes den ”The Guybrator”, hermed menes at den til mænd giver en orgasme du sjældent glemmer. Penis vibratoren tilbyder en stimulans du ikke får med dine hænder.

Den vibrerende følelse i kombinationen af spænding vil være med i processen til at denne vibrator blive din bedste ven til onani.

Pulse penis vibro sleeveDen generelle holdning i den brede befolkning er, at vibrerende legetøj udelukkende er tiltænkte kvinder. Denne tid er forbi, og flere og flere mænd anvender dagligt forskellige former for penis vibratorer. I dette indlæg er har vi på baggrund af anmeldelser, pris og kvalitet fundet de mest foretrukne på markedet for penis vibrator.

Hot Octupus er produceret således, at det ikke nødvendigvis forudsættes en erektion før produktet kan benyttes. Med andre ord kan du sætte pik vibratoren på penis i slap-tilstand, og dermed mærke hvorledes den stimulere dig.

Med denne penis masturabator er ligeledes muligheden for, at benytte sig af den i forspillet. På den måde for din partner og dig et samvær I alt andet lige aldrig har haft før.

For yderligere information omkring produktets kvaliteter anbefales, at bruge 2 minutter på at se nedenstående video:

Specifikationer:

 • – Målrettet stimulans til penis
 • – 2 knapper
 • – Penis vibratoren er fremstillet i silikone
 • – Genopladeligt batteri

 

 


AUTOMATISK PENIS VIBRATOR APOLLO ALPHA – Til begynderen

AUTOMATISK PENIS VIBRATOR APOLLO ALPHA


ForhandlerPrisInformation
sinful logo billedeca. 649,-Tjek prisen

Apollo Power Stroker er produceret af California Exotics. De fremstiller hvert år penis vibrator i højeste kvalitet. Af selvsamme årsag hører Apolo Alpha til de bedst solgte i branchen. Forventningerne til denne nye opdateret version af deres første type masturbator var af naturlige årsager høje. En ting er hvert fald sikkert, og det er du bliver ikke skuffet i valget af denne.

I modsætning til både Hydro og original Power Stroker var vi overraskede over, at se Apollo Alpha’en ankomme i en flot designet boks. Den yderste stilrene emballage har kun billeder af legetøjet med lister over dets funktioner på forskellige sprog. Inde i boksen får du Alpha Stroker, med dertilhørende USB opladerkabel og en lille folder.

indvendlig penis vibratorLegetøjet har en god solid vægt, hvilket kun gør den tilfører den ekstra værdi, da den derfor ligger godt i hånden. Penis vibratoren er desforuden produceret i et vandtæt design, som derfor gør det mulig for dig at benytte denne i badet. Hertil bør det nævnes, at man kan genoplade batteriet, hvorfor du derfor hele tiden kan bruge den.

Pik masturbatoren indeholder 2 ‘paneler’, der kan presses under brug for at tilpasse tætheden.

Apollo Alpha har 30 forskellige vibrationsmønstre. Vibrationerne ser ud til at overføre sig meget pænt gennem produktet – men den vigtigste ting at huske er dog, at vibrationerne er ikke meningen at være den væsentlige ‘funktion’ – det er ærmet der gør alt arbejdet.

Vi anbefaler det til alle, der ønsker en mere behagelig måde at onanere på, men samtidig vil prøve lidt nyt. Vi synes denne type penis vibrator er et yder godt valg, da den kan bruges på flere måder. Taget produktets kvalitet i betragtning får du efter vores mening meget får pengene her – det er derfor en god investering at købe dette produkt.

Specifikationer:

 • – Rejsevenlig
 • – Vandtæt
 • – 30 vibrationsniveauer
 • – Dag til dag levering
 • – Diskret forsendelse

 

 


AUTOBLOW 2 BLOWJOB VIBRATOR MASKINE – Populær i udlandet

autoblow vibrator maskine


ForhandlerPrisInformation
sexshop.dk logoca. 730,-Tjek prisen
sinful logo billedeca. 730,-Tjek prisen

Autoblow 2 er verdens mest realistiske sex simulator for mænd. I øjeblikket er næsten alle større mærker af legetøj til mænd manuelt betjent, hvilket betyder at du skal tage fat i hånden og flytte dem op og ned. Denne penis vibrator klarer denne funktion for dig, hvorfor det naturligvis føles langt mere realistisk, og naturligvis lyder vurderingen derfor på den mest realistiske penis vibrator.

Vi synes uden tvivl, ​​at mænd fortjener de bedste produkter på markedet. Derfor anbefaler vi denne automatiseret mandlig pik vibrator. Autoblow 2 er løsningen til alt, hvad der er galt med den nuværende generation af sexlegetøj til mænd – du vil nemlig ikke kunne mærke forskel på virkeligheden og dette produkt!

Specifikationer

Den bruger ikke batterier. Autoblow 2 tilsluttes en stikkontakt, og du er med det samme i gang. Du slipper derfor for, at skulle bruge yderligere penge på batterier. Motoren er stærk nok til at fortsætte strækningen, selv når den står op for en betydelig belastning.

Det virker med 3 størrelser af udskiftelige ærmer. Størrelsen kan være en væsentlig udfordring for mænd, når det kommer til sådanne produkter. Med batteridrevne stropper ville en stor penis få maskinen til at stoppe, en lille penis ville ikke føle meget fornemmelse, og en gennemsnitlig penis ville kun føle en gennemsnitlig fornemmelse. Men gennem mange produkttest tilbyder Autoblow tre forskellige ærmer, for at sikre, at uanset hvad en mands størrelse er, vil han få den samme fornemmelse, mens han bruger maskinen.

Håndfri og føles fantastisk. Du kan enten holde den med din hånd eller afhængigt af din krops position, behøves du slet ikke at holde den. Den vil stryge op og ned, gør alt arbejdet for dig. Det er tilstrækkeligt at sige, at hvis du lægger dig på maven, kan maskinen stadigvæk bruges. Følelsen af ​​at have din penis inde i ærmet, mens de fjederbelastede perler slår op og ned, kan bedst beskrives i to ord: Ubeskriveligt godt!

Stærk motor. Produktet er testet på følgende måde: Det blev efterladt i 1000 timer med en simuleret belastning. Efter to dage, blev det slukket da den ønskede produkt test var bestået til topkarakter. Penisvibratoren, inklusiv motoren, er fremstillet i det højeste kvalitets niveauet af et køkkenapparat – ikke et sexlegetøj.

Rengøringsvenlig. Autoblow 2 bruger et aftageligt ærme, hvorfor rengøring med rindende varmt vand renser den.

Forskellige hastighedsniveauer. Du kan styre op / ned bevægelsen, fra langsom til hurtig. Da pik masturbatoren bruger en kraftig motor. På batteridrevne lignende produkter er slow-slow-funktionen ubrugelig, fordi den bare vil stoppe. Så frygt ikke, hvis du ønsker det, kan du slå det langsomt med Autoblow 2.

Med andre ord har vi her med et produkt i allerhøjeste kvalitet at gøre. Du får virkelig nået for pengene her, og vores produkt testere har rangeret denne som blandt toppen af poppen – den største anbefaling skal lyde fra vores side.

Fordele:

 • Rengøringsvenlig
 • Forskellige tempi muligheder
 • Hurtig og diskret levering
 • Realistisk penis vibrator

 


ROTO-BATOR (Roterende Penis Vibrator) – Bedste anmeldelser

roterende penis vibrator


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 1000,-Tjek prisen

Så er vi nået til dette indlægs sidste produkt, som vi i denne omgang kan anbefale. Fælles for alle vores indlæg er det, at vi løbende holder dem opdateret, og dermed sikre at I hele tiden har oversigten over de nyeste produkter på markedet.

Formålet med denne side, er naturligvis at tilbyde vores læsere en så bred oversigt på det erotiske marked, hvorfor dette indlæg blot er et af mange. Se ovenstående menu for, at læse om vores mange forskellige anmeldelser, produktbeskrivelser med dertilhørende pris oversigt. Ellers kan i overveje andet sm legetøj.

Fordele

Denne turbo-drevne premium mandlige masturbator fra Pipedream Extreme Toyz gør alt arbejdet for dig, og er derfor manges foretrukne mandlige vibrator i soveværelset. Den tilbyder 3 forskellige hastighedsniveauer, som du derfor selv styrer hvor hurtigt eller langsomt det skal gå. Med denne mandlige realistisk penis vibrator, skal du ikke pumpe, trække, klemme eller rive – du vælger blot et af de forskellige niveauer og nyder herefter den automatiske stimulering.

Hver omdrejning i det bløde TPR-ærme, omslutter din penis således den formes efter din størrelse. Med denne funktion er du derfor sikret en oplevelse, som er så behagelig at du sjældent får en orgasme som denne.

Dette produkt drives at en kanon stærk motor, som har nu forskellige rotationsmønstre, som alle er fremkommet på baggrund af analyser hos producenten. Hvert mønster har et farverigt LED-lysdisplay, der ændrer farve med hver bevægelse, og du kan derfor bruge den under dynen uden at skulle tænde lys. Den omvendte orationsknap ændrer øjeblikkeligt retningen af spindefunktionen.

For at oplade Roto-Bator, skal du tilslutte den medfølgende USB-ledning til ethvert USB-stik og oplade den i 2 timer.

Batterilevetiden er 2 – 2,5 time herefter skal den oplades igen.

Specifikationer på denne penis vibrator:

 • Bedst materiale på markedet
 • Dag-til-dag levering
 • Prisvindende mandlig vibrator
 • Medfølgende glidecreme
Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

8 KOMMENTARER

 1. God aften

  -Kan produkterne klare vand?
  -Hvad er jeres erfaring med opladetiden?

  Har nemlig gået med tanken om, at prøve mig med en penis vibrator, men har lige ovenstående opklarende spørgsmål, som I forhåbentligt kan hjælpe med. Det er min klare opfattelse, at jo mere kraftigt batteri, jo bedre stimulans og levetid, den tese plejer som regel at være rigtig, om vi så snakker motor på en penis vibrator eller på min bil – spøg til side.

  Jeg ser meget frem til at høre fra jer.

  • Hej K.Hansen.82.

   Jeg har forsøgt at angive ved hvert produkt om det er vandtæt, vandafvisende eller bør holdes fra vand. Som udgangspunkt er denne type produkter dog vandtætte da de (gerne) kommer i kontakt med forskellige væsker. høhø. Hvis jeg har glemt at angive det, kan du dog besøge den billigste af de angivne sexshops og læse deres beskrivelse, her vil det med sikerhed fremgå.
   Opladetiden er relativt hurtig på de fleste. Men hvis man virkelig har en god weekend med sin partner, så skal jeg selvfølgelig ikke love for, at i ender i en situation, hvor i bliver nød til at undvære. Jeg tror dog det er de færreste, som oplever at produktet ikke er fuldt opladt når det skal bruges.

 2. Hej Eroti & Lise Petersen

  Jeg blev af en veninde informeret om jeres fine side, og jeg må bare sige, at lige siden har jeg siddet klæbet fast til skærmen derhjemme.

  Min mand og jeg har gennem mange år undersøgt dette marked, og vi har af den grund købt flere forskellige legetøjstyper, så vi er utroligt glade for, at I supplere vores allerede fine erfaring. Man kan vel altid få suppleret på den front.

  Min mand og jeg vil dog hører hvad i umiddelbart tænker ift. holdbarheden på sådanne produkter?

  Vi har nemlig overvejet at købe endnu en penis vibrator, men det er klart at vi gerne vil høre fra jer, som ekstern part.

  God aften herfra

  Kærlig hilsen
  Jenny og Ole

  • Hej Jenny & Ole

   Tak for jeres kommentar.

   Vi har naturligvis mange forskellige erfaring med holdbarheden, da det naturligvis afhænger af hvor god man er til at passe på sine ting. Hvis vi dog tager denne ud af ligningen og forudsætter, at I er gode til at passe på jeres ting, så kan sådan en penis vibrator nemt holde sig i flere år. Nogle af vores produkttestere har en penis vibrator på 3. år, så hvis du spørger mig, så kan i nemt investere i en ny – og holde den i flere år.

   Hvis uheldet skulle være ude, så har vores anviste forhandlere heldigvis returret, også vil i jo bare få den byttet til en ny.

   Jeg håber det besvaret jeres spørgsmål, ellers må du mere end gerne skrive igen.

   God dag.

   Med venlig hilsen
   Lise Petersen
   Eroti.dk

 3. Hei

  Jeg ville bare lige hurtigt knytte en kommentar til jeres indlæg og dele min egen erfaring. Jeg købte tilbage i 2016 jeres første anmeldte produkt ‘cobra libre’, og jeg må bare konkludere, at den er skide god. Jeg er ligesom jer enige i, at en kraftig motor KUN kan betale sig at investere i, for hvad man ligeledes får i ekstra stimulering får man også i holdbarhed. Jeg er af den klare opfattelse, at jo bedre motor jo længere holdbarhed.

  Hertil har jeg lige for nysgerrighedens skyld undersøg hvad produktet koster, og jeg kan faktisk se produktet er på tilbud lige pt., så jeg har ærget mig lidt over det, men jeg har lige købt en kneppemaskine, som i så fint skriver om i et anden indlæg. Jeg glæder mig HELT vildt til at se hvad det er for en størrelse.

  Har kigget på sådan en i gennem en længere periode, og nu er jeg bare blevet enig med mig selv om, at jeg simpelthen bliver nødt til at give det et skud og mærke om det er nået for mig.

  Det var sådant set bare mit lille indlæg.

  God aften fra det fynske!

 4. Hej Lise.
  Jeg er handicappet og søger en penisvibrator, der kan stimulationer penishovedet.
  Har du et forslag til dette?

  Venlig hilsen
  Brian

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here