En penis vibrator er nok desværre for mænd et alt for ukendt onani produkt. Det er et helt fantastisk produkt til stimulering af en mands penis.

En penis vibrator kan være en del forskellige former, men fælles er selvsagt at produktet kan/skal kunne vibrere for at det kategoriseres som en penis vibrator.

Vi har anmeldt de bedste penisvibratorer på markedet og efterfølgende listet de bedste i nedenstående testvinder-oversigt.

Vores prismaskine finder produktet hos den billigste forhandler.

 


COBRA LIBRE II PENIS VIBRATOR – Testvinder

penis vibrator fra fun factory cobra


ForhandlerPrisPrismaskine
sinful logoca. 830,-Tjek Prisen
sexshop.dk logoca. 830,-Tjek prisen
mshop.dk logoca. 830,-Tjek prisen

penis vibrator fra fun factory cobra libre

Cobra Libre er nok den helt orginiale penis vibrator. Den er ydermere en af de onani produkter indenfor vibratorkategorien, som næsten KUN er netop det, en vibrator til mænd. Det er ikke ofte at man ser det.

De andre produkter er således heller ikke udelukkende vibratorer, men minder lige så meget om pocket pussys som du kan læse om her.

Cobra Libre II har modsat sin første lillebror oplevet en meget stor succes. Der er enormt mange mænd som har fundet vibratoren som en både fast og vidunderlig partner og supplement til hånden under onani.

Hvis du virkelig vil prøve en penis vibrator så er dette lille stykke himmel helt sikkert den vej du skal tage. Produktet er kompakt, af god kvalitet og en sikker vinder indenfor vibratorkategorien.

Cobra Libre II er produceret af Fun Factory og når du køber dette lille onanipræperat fra Sinful får du faktisk også et tanga onani æg med i pakken, samt en lille glidecreme.

Desuden er Cobra Libre kåret som sexlegetøjs testvinder til mænd af Ekstrabladet. Det vidner derfor om produktet sublime kvalitet og overlegenhed over konkurrenterne indenfor samme kategori.

Når du bruger dette produkt, og for den sags skyld enhver anden penis vibrator, så er det utrolig vigtigt at bruge rigeligt med glidecreme. Vibrationerne skaber hurtigt en ubehagelig friktion på det følsomme penis hoved. Det kan derfor uden glidecreme meget hurtigt blive en smule ubehageligt.

Produktet har hele 2 motorer som gennem en lang række forskellige funktioner giver en enormt lækker stimulation på dit penishoved.

BEMÆRK:
Vibratoren er låst, når du modtager den. Den er udstyret med en såkaldt key lock, så den ikke selv kan starte i natbordsskuffen eller kufferten.

Guide til brug:

Lås op: Hold “Fun” og “(+)” nede samtidigt i 3-5 sekunder.

Dette kan også ses i videoen nedenunder.

Start: Tryk på “Fun” og vælg herefter program på (+) og (-).

Lås efter brug: Hold “Fun” og “(-)” nede samtidigt i 3-5 sekunder.

 

 

 


HOT OCTOPUSS PULSE III VIBRO – Prisvinder

hot octopuss peni vibrerende sleeve


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 700,-Tjek prisen
mshop.dk logoca. 700,-Tjek prisen
sexshop.dk logoca. 700,-Tjek prisen

Denne pik vibrator er blandt kategorien en foretrukket variant. I dagligt slang kaldes den ”The Guybrator”, hermed menes at den til mænd giver en orgasme du sjældent glemmer. Penis vibratoren tilbyder en stimulans du ikke får med dine hænder.

Den vibrerende følelse i kombinationen af spænding vil være med i processen til at denne vibrator blive din bedste ven til onani.

Pulse penis vibro sleeveDen generelle holdning i den brede befolkning er, at vibrerende legetøj udelukkende er tiltænkte kvinder. Denne tid er forbi, og flere og flere mænd anvender dagligt forskellige former for penis vibratorer. I dette indlæg er har vi på baggrund af anmeldelser, pris og kvalitet fundet de mest foretrukne på markedet for penis vibrator.

Hot Octupus er produceret således, at det ikke nødvendigvis forudsættes en erektion før produktet kan benyttes. Med andre ord kan du sætte pik vibratoren på penis i slap-tilstand, og dermed mærke hvorledes den stimulere dig.

Med denne penis masturabator er ligeledes muligheden for, at benytte sig af den i forspillet. På den måde for din partner og dig et samvær I alt andet lige aldrig har haft før.

For yderligere information omkring produktets kvaliteter anbefales, at bruge 2 minutter på at se nedenstående video:

Specifikationer:

 • – Målrettet stimulans til penis
 • – 2 knapper
 • – Penis vibratoren er fremstillet i silikone
 • – Genopladeligt batteri

 

 


AUTOMATISK PENIS VIBRATOR APOLLO ALPHA – Til begynderen

AUTOMATISK PENIS VIBRATOR APOLLO ALPHA


ForhandlerPrisInformation
sinful logo billedeca. 649,-Tjek prisen

Apollo Power Stroker er produceret af California Exotics. De fremstiller hvert år penis vibrator i højeste kvalitet. Af selvsamme årsag hører Apolo Alpha til de bedst solgte i branchen. Forventningerne til denne nye opdateret version af deres første type masturbator var af naturlige årsager høje. En ting er hvert fald sikkert, og det er du bliver ikke skuffet i valget af denne.

I modsætning til både Hydro og original Power Stroker var vi overraskede over, at se Apollo Alpha’en ankomme i en flot designet boks. Den yderste stilrene emballage har kun billeder af legetøjet med lister over dets funktioner på forskellige sprog. Inde i boksen får du Alpha Stroker, med dertilhørende USB opladerkabel og en lille folder.

indvendlig penis vibratorLegetøjet har en god solid vægt, hvilket kun gør den tilfører den ekstra værdi, da den derfor ligger godt i hånden. Penis vibratoren er desforuden produceret i et vandtæt design, som derfor gør det mulig for dig at benytte denne i badet. Hertil bør det nævnes, at man kan genoplade batteriet, hvorfor du derfor hele tiden kan bruge den.

Pik masturbatoren indeholder 2 ‘paneler’, der kan presses under brug for at tilpasse tætheden.

Apollo Alpha har 30 forskellige vibrationsmønstre. Vibrationerne ser ud til at overføre sig meget pænt gennem produktet – men den vigtigste ting at huske er dog, at vibrationerne er ikke meningen at være den væsentlige ‘funktion’ – det er ærmet der gør alt arbejdet.

Vi anbefaler det til alle, der ønsker en mere behagelig måde at onanere på, men samtidig vil prøve lidt nyt. Vi synes denne type penis vibrator er et yder godt valg, da den kan bruges på flere måder. Taget produktets kvalitet i betragtning får du efter vores mening meget får pengene her – det er derfor en god investering at købe dette produkt.

Specifikationer:

 • – Rejsevenlig
 • – Vandtæt
 • – 30 vibrationsniveauer
 • – Dag til dag levering
 • – Diskret forsendelse

 

 


AUTOBLOW 2 BLOWJOB VIBRATOR MASKINE – Populær i udlandet

autoblow vibrator maskine


ForhandlerPrisInformation
sexshop.dk logoca. 730,-Tjek prisen
sinful logo billedeca. 730,-Tjek prisen

Autoblow 2 er verdens mest realistiske sex simulator for mænd. I øjeblikket er næsten alle større mærker af legetøj til mænd manuelt betjent, hvilket betyder at du skal tage fat i hånden og flytte dem op og ned. Denne penis vibrator klarer denne funktion for dig, hvorfor det naturligvis føles langt mere realistisk, og naturligvis lyder vurderingen derfor på den mest realistiske penis vibrator.

Vi synes uden tvivl, ​​at mænd fortjener de bedste produkter på markedet. Derfor anbefaler vi denne automatiseret mandlig pik vibrator. Autoblow 2 er løsningen til alt, hvad der er galt med den nuværende generation af sexlegetøj til mænd – du vil nemlig ikke kunne mærke forskel på virkeligheden og dette produkt!

Specifikationer

Den bruger ikke batterier. Autoblow 2 tilsluttes en stikkontakt, og du er med det samme i gang. Du slipper derfor for, at skulle bruge yderligere penge på batterier. Motoren er stærk nok til at fortsætte strækningen, selv når den står op for en betydelig belastning.

Det virker med 3 størrelser af udskiftelige ærmer. Størrelsen kan være en væsentlig udfordring for mænd, når det kommer til sådanne produkter. Med batteridrevne stropper ville en stor penis få maskinen til at stoppe, en lille penis ville ikke føle meget fornemmelse, og en gennemsnitlig penis ville kun føle en gennemsnitlig fornemmelse. Men gennem mange produkttest tilbyder Autoblow tre forskellige ærmer, for at sikre, at uanset hvad en mands størrelse er, vil han få den samme fornemmelse, mens han bruger maskinen.

Håndfri og føles fantastisk. Du kan enten holde den med din hånd eller afhængigt af din krops position, behøves du slet ikke at holde den. Den vil stryge op og ned, gør alt arbejdet for dig. Det er tilstrækkeligt at sige, at hvis du lægger dig på maven, kan maskinen stadigvæk bruges. Følelsen af ​​at have din penis inde i ærmet, mens de fjederbelastede perler slår op og ned, kan bedst beskrives i to ord: Ubeskriveligt godt!

Stærk motor. Produktet er testet på følgende måde: Det blev efterladt i 1000 timer med en simuleret belastning. Efter to dage, blev det slukket da den ønskede produkt test var bestået til topkarakter. Penisvibratoren, inklusiv motoren, er fremstillet i det højeste kvalitets niveauet af et køkkenapparat – ikke et sexlegetøj.

Rengøringsvenlig. Autoblow 2 bruger et aftageligt ærme, hvorfor rengøring med rindende varmt vand renser den.

Forskellige hastighedsniveauer. Du kan styre op / ned bevægelsen, fra langsom til hurtig. Da pik masturbatoren bruger en kraftig motor. På batteridrevne lignende produkter er slow-slow-funktionen ubrugelig, fordi den bare vil stoppe. Så frygt ikke, hvis du ønsker det, kan du slå det langsomt med Autoblow 2.

Med andre ord har vi her med et produkt i allerhøjeste kvalitet at gøre. Du får virkelig nået for pengene her, og vores produkt testere har rangeret denne som blandt toppen af poppen – den største anbefaling skal lyde fra vores side.

Fordele:

 • Rengøringsvenlig
 • Forskellige tempi muligheder
 • Hurtig og diskret levering
 • Realistisk penis vibrator

 


ROTO-BATOR (Roterende Penis Vibrator) – Bedste anmeldelser

roterende penis vibrator


ForhandlerPrisInformation
sinful logoca. 1000,-Tjek prisen

Så er vi nået til dette indlægs sidste produkt, som vi i denne omgang kan anbefale. Fælles for alle vores indlæg er det, at vi løbende holder dem opdateret, og dermed sikre at I hele tiden har oversigten over de nyeste produkter på markedet.

Formålet med denne side, er naturligvis at tilbyde vores læsere en så bred oversigt på det erotiske marked, hvorfor dette indlæg blot er et af mange. Se ovenstående menu for, at læse om vores mange forskellige anmeldelser, produktbeskrivelser med dertilhørende pris oversigt. Ellers kan i overveje andet sm legetøj.

Fordele

Denne turbo-drevne premium mandlige masturbator fra Pipedream Extreme Toyz gør alt arbejdet for dig, og er derfor manges foretrukne mandlige vibrator i soveværelset. Den tilbyder 3 forskellige hastighedsniveauer, som du derfor selv styrer hvor hurtigt eller langsomt det skal gå. Med denne mandlige realistisk penis vibrator, skal du ikke pumpe, trække, klemme eller rive – du vælger blot et af de forskellige niveauer og nyder herefter den automatiske stimulering.

Hver omdrejning i det bløde TPR-ærme, omslutter din penis således den formes efter din størrelse. Med denne funktion er du derfor sikret en oplevelse, som er så behagelig at du sjældent får en orgasme som denne.

Dette produkt drives at en kanon stærk motor, som har nu forskellige rotationsmønstre, som alle er fremkommet på baggrund af analyser hos producenten. Hvert mønster har et farverigt LED-lysdisplay, der ændrer farve med hver bevægelse, og du kan derfor bruge den under dynen uden at skulle tænde lys. Den omvendte orationsknap ændrer øjeblikkeligt retningen af spindefunktionen.

For at oplade Roto-Bator, skal du tilslutte den medfølgende USB-ledning til ethvert USB-stik og oplade den i 2 timer.

Batterilevetiden er 2 – 2,5 time herefter skal den oplades igen.

Specifikationer på denne penis vibrator:

 • Bedst materiale på markedet
 • Dag-til-dag levering
 • Prisvindende mandlig vibrator
 • Medfølgende glidecreme

Sinful opladelig Penis Powerful Masturbator – bedste tilbud

sinful rechargeable powerful male masturbator

Tjek prisen her

Til dig der er på udkig efter en god og kraftfuld penis vibrator, kan Penis Powerful Masturbator være et godt bud. Den stilfulde vibrator er lavet i silikone, og den er udstyret med 10 forskellige programmer, så du kan få den ultimative nydelse.

Fordele og ulemper

 • 10 vibrationsprogrammer
 • Stilrent design
 • Blødt og fleksibel silikone
 • Kan bruges alene eller til parlege
 • Der medfølger UBS-kabel
 • Designes i 1 størrelse.

Når du vil have en fleksibel og blød vibrator, skal du forholde dig til materialet på sexlegetøjet. Dette har stor indflydelse på din stimuli og dine oplevelser. Nogle af de bedste vibratorer til mænd er lavet i silikone som denne opladelige Penis Powerful Masturbator.

Du er fri for brug af batterier, da vibratoren skal oplades ved brug af det medfølgende USB kabel. Penis vibratoren findes i en standardstørrelse, der passer til stort set alle mænd.

Den har en længde på 8,5 cm, der egner sig til at blive taget med på ferier eller weekendophold.

Penis Powerful Masturbator er en kraftig bullet vibrator, der er fremstillet med riller, så du får det største omfang af stimuli. De kraftfulde vibrationer kan også nydes i badet.

MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator – penis vibrator til træning

myhixel app styret masturbator

Tjek prisen her

Vil du have en af de bedste vibratorer til mænd på markedet, skal du vælge denne MYHIXEL TR App-styret Trænings Masturbator. Det innovative design er fremstillet til at give dig de mest nydelsesfulde orgasmer.

Det smarte ved vibratoren er, at den kan bruges sammen med en app, så du kan træne dig op til at holde længere tid i sengen.

Fordele og ulemper

 • Blødt sleeve
 • Varmefunktioner
 • Fungerer sammen med en gratis app
 • Du kan træne dig op til at holde i længere tid
 • Funktionen af vibratoren er videnskabeligt dokumenteret
 • Materiale af silikone, ftalatfri TPE og ABS plast
 • 1 niveau af vibrationer.

Drømmer du om at holde igennem tid, kan du træne dig op til at blive en bedre sexpartner ved at bruge den rette penis vibrator til formålet. MYHIXEL er videnskabeligt testet for sine egenskaber til at udvikle din seksuelle udholdenhed.

Det moderne design er lavet til at stimulere din penis fra skaft til spids, og med den varmende funktion får du den bedste træning.

Du får alt den vejledning, du har brug for, i appen. Den guider dig til at komme godt i gang med MYHIXEL, og du får inspiration til lave træning med penis vibratoren, så du blot skal følge instrukserne for at blive den bedste sexpartner.

Vibratoren skal oplades via det medfølgende, magnetiske USB kabel. Appen kan downloades til både Android og iOS.

Space Stroker – bedst og billigst

space stroker

Tjek prisen her

Har du ikke prøvet at lege med en penis vibrator før, kan det være ønsket at finde en god og budgetvenlig model, som du kan skabe dig de første erfaringer med. Space Stroker er designet til at give dig vibrerende, blød onani, når du har lyst til det.

Fordele og ulemper

 • Kan bruges med og uden erektion
 • Lav pris
 • Godt begyndervalg
 • Lavet af silikone
 • Diskret design
 • Dybe vibrationer.

Space Stroker er det rette valg, når du lege med nye måder at onanere på. Den diskrete og bløde vibrator kan bruges både i afslappet og erigeret tilstand, og dens vibrationer er lette at styre og regulere.

Med den lille knap på siden af Space Stroker kan du let ændre vibrationsniveau efter behov.

Penis vibratoren kan bruges sammen med en vandbaseret glidecreme for en endnu mere intens oplevelse.

Trinity Vibes Multi Speed Vibrerende Penis Teaser – fjernbetjent penis vibrator

trinity vibes multi speed vibrerende penis teaser

Tjek prisen her

Vibratorer til mænd bliver mere og mere populære. Derfor designes der konstant nye modeller, der udvider dine valgmuligheder. Denne Trinity Vibes Multi Speed vibrator fungerer sammen med fjernbetjeningen, der giver dig maksimal frihed til at eksperimentere med forskellige vibrationsniveauer- og dybder.

Fordele og ulemper

 • Blødt sleeve
 • Fremstillet med 2 kraftige bullet vibratorer (begge er aftagelige)
 • Kan bruges alene eller sammen med en partner
 • Nem betjening
 • Fremstillet i TPR
 • Strækbar åbning
 • Bruger batteri.

Vil du kunne læne dig tilbage og nyde de vildeste vibrationerne, der skyller ind over dig, skal du vælge de fjernbetjente vibratorer som Trinity Vobes Multi Speed. Den kraftfulde penis vibrator er designet med hele 2 stærke bullet vibratorer på hver side. Begge vibratorer bruger batteri. Du kan tage den ene bullet vibrator ud for at mildne stimuleringen, eller du kan få dybe og hurtige vibrationer med begge bullet vibratorer sat i sexlegetøjet.

Den vibrerende penis teaser kan bruges alene, eller du kan nyde den sammen med en partner.

På fjernbetjeningen kan du trykke på ”multi speed”-knappen, hvorefter din vibrator på millisekunder vil give dig de mest stærke og dybe vibrationer.

Fun Factory Manta Penis Vibrator – vandtæt kvalitetsvibrator til mænd

fun factory manta penis vibrator

Tjek prisen her

Den store fordel ved det brede udvalg af vibratorer til mænd er muligheden for at udpege det sexlegetøj, der passer til dine lyster og behov. Til dig der vil nyde stimuli i badet, samtidig med du mærker vandets varmende effekter på kroppen, er denne vibrator fra Fun Factory det helt rette valg.

Fordele og ulemper

 • Fremstillet i 100% vandtæt design
 • Skal oplades via det medfølgende USB-kabel
 • Lavet af blødt silikone
 • Støjsvag
 • Kan bruges alene eller mellem par
 • Kan sættes om både skaft, frenulum eller penishoved
 • Designet i en standardstørrelse der passer til de fleste mænd.

Modsat mange af de andre moderne og kraftfulde vibratorer til mænd skal denne Manta model sættes om skaftet på penis, det følsomme område ved frenulum eller på penishovedet. Som følge af det bløde materiale i silikone vil Fun Factory vibratoren smyge sig tæt til om din penis, uanset hvor du placerer den.

Du får de mest dybe og varme vibrationer, som kan nydes alene eller til sexlege med kæresten.

Den store fordel ved Fun Factory Manta er dens støjsvage funktion. Den kan bruges diskret derhjemme, eller den kan tages med på ferier og weekendophold.

Hot Octopuss Jett Penis Vibrator – innovative design for håndfrie orgasmer

hot octopus jett penis vibrator

Tjek prisen her

Vil du have de intensive og håndfrie orgasmer, skal du vælge en af de nyere penisvibratorer. Hot Octopuss er designet med 2 mindre vibratorer, der vil slutte sig til om din penis, og med den medfølgende fjernbetjening kan du styre vibrationerne og frekvenserne på hver af de to stimulerende vibratorer.

Fordele og ulemper

 • Smart og diskret design
 • Kan bruges ved skaft, frenulum eller på penishoved
 • De 2 vibratorer er lavet til at give forskellige vibrationer
 • 5 vibrationsprogrammer
 • Perfekt til at eksperimentere med forskellige kombinationer og stimuli
 • God pris.

Når du vil have en god, stærk og alsidig penis vibrator, behøver du ikke vælge den dyreste model på markedet. Med Hot Octopuss får du en moderne og populær vibrator til en skarp pris. Hot Octopuss er designet med 2 vibratorer. Den ene giver dig stærke, hurtige og kraftige vibrationer, mens den anden stimulerer dig med bløde og dybe frekvenser.

Kombinationen af de 2 vibratorer vil give dig mulighed for at eksperimentere, lege og udforske kombinationer i lang tid frem.

Satisfyer Men Vibration – omsluttende og ergonomisk design

satisfyer men vibration

Tjek prisen her

Satisfyers er de populære vibratorer, der fungerer via luftbølger for en endnu mere intens og pirrende oplevelse alene eller som en del af en sexleg.

Men Vibration er legetøjet til dig, der vil have stimuli i verdensklasse.

Fordele og ulemper

 • Stimuli via luftbølger
 • Ergonomisk design der påvirker hele penis
 • 2 motorer
 • Vandtæt
 • Lavet af blødt silikone
 • Kan bruges med vandbaseret glidecreme
 • Skarp pris.

Der er flere grunde til, at mænd i forskellige aldersgrupper vælger en satisfyer, når der skal vælges den mest tilfredsstillende penis vibrator. Med Men Vibration får du den mest intensive stimuli som følge af det tætomsluttende design.

Vibratoren vil omslutte 7cm af din penis og skabe vibrerende bølger på hver en millimeter. Den ene af de 2 motorer i vibratoren stimulerer penishovedet, mens den anden tager sig af skaft.

Vil du tage dine orgasmer og handjobs til et højere niveau, kan du bruge en vandbaseret glidecreme sammen med din Men Vibration.

Leten LT9036 Super Masturbator – multifunktionel penis vibrator

leten lt9036 elektronisk super masturbator

Tjek prisen her

Når det kommer til at vælge imellem de bedste vibratorer til mænd, er Leten LT9036 Super Masturbator én af valgmulighederne. Den multifunktionelle vibrator er designet til at stimulere flere sanser hos dig, så du kan føre dig selv til de mest intensive orgasmer.

Fordele og ulemper

 • 14 forskellige rotationsindstillinger
 • 11 stødende bevægelser
 • Blødt sleeve
 • Højtaler med stønnelyde
 • 32cm
 • Lavet af TPE, silikone og ABS-plast.

Leten er penis vibratoren for dig, der vil have ét sexlegetøj, der skal kunne stimulere dig til ethvert behov. Du får en af de mest alsidige vibratorer med Leten Super Masturbator, der giver dig mulighed for at skifte imellem masser af rotationer, vibrationer og stødende bevægelser.

Det særlige ved vibratoren er dens multifunktionelle design. Der er indbygget højtalere i den, som du kan aktivere, når du vil have frække, stønnende lyde til onani.

Vibratoren er hele 32cm lang, der vil omslutte enhver mand ned til roden. Leten Super Masturbator skal oplades med USB kabel (medfølger).

Autobator 6+ – oral lex-maskine med justerbar omkreds

autobator 6

Tjek prisen her

De fleste penisvibratorer er lavet i et standarddesign, der vil passe til langt de fleste mænd. Vil du have en vibrator, der skal kunne tilpasses perfekt til din penis, skal du vælge denne Autobator 6+.

Sexlegetøjet er skabt til at efterligne oralsex, og med den innovative teknologi får du autentiske og virkelighedstro følelse af blowjobs.

Fordele og ulemper

 • Designet til at imitere oralsex
 • Forbedring af Autobator 4+ (der flere gange er kåret som Bestseller)
 • Indre sugekop
 • Stort omfang af indstillingsmuligheder
 • Kan bruges med vandbaseret glidecreme
 • Let at indstille
 • Nem at rengøre.

Autobator 6+ er en revolution på flere måder. Den er den eneste af sin slags på markedet, der kan give de mest realistiske oplevelser af oralsex. Den indre sugekop i maskinen, det justerbare design og de mange funktioner er med til at give dig de mest hede oplevelser.

Maskinen er nem at indstille. Der er knapper på overfladen af designet, som du kan bruge til at ændre hastighed eller styrkeniveau.

På trods af det innovative design og det bløde sleeve, der vil følges som en ægte vagina, kan Autobator 6+ fås til en konkurrencedygtig pris. Den kan bruges som supplement til din klassiske penisvibrator, eller den kan blive dit foretrukne sexlegetøj.

Marc Dorcel Deep Vibe Vibrerende Penis Sleeve – kåret som testvinder

marc dorcel deep vibe vibrerende penis sleeve

Tjek prisen her

Marc Dorcel Deep Vibe er kåret som testvinder af det svenske magasin – Aftonbladet.

Penis vibratoren er lavet til både at kunne bruges alene og sammen med en parter under sex, hvor den vil stimulere jer begge. Med det bløde og rillede sleeve vil du opnå en mere fyldig og hård erektion.

Fordele og ulemper

 • Egnet til at blive brugt i forbindelse med sex
 • Let at bruge
 • Skabt til at give dig en mere fyldig penis
 • Bruger batteri
 • Diskret design
 • Rillet indvendig
 • Kan bruges med vandbaseret glidecreme.

Det kan være en uoverskuelig opgave at vælge den vibrator, der vil være den bedste og mest tilfredsstillende. Der laves test og anmeldelser af sexlegetøj, der er en hjælp for dig at gøre brug af, når du vil vælge det bedste udstyr til forspil, onani og sex.

Marc Dorcel Deep Vibe er lige så meget en parvibrator, som det er en penis vibrator. Dens smalle design gør, at den vil stimulere jer begge i forbindelse med sex.

Vibratoren har en lille powerknap på siden, som giver dybe vibrationer, der vil gøre dig hårdere og få din kæreste til at opleve endnu mere nydelsesfuld sex. De bedste oplevelser opnås, når der bruges en vandbaseret glidecreme sammen med Marc Dorcel Deep Vibe.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

8 KOMMENTARER

 1. God aften

  -Kan produkterne klare vand?
  -Hvad er jeres erfaring med opladetiden?

  Har nemlig gået med tanken om, at prøve mig med en penis vibrator, men har lige ovenstående opklarende spørgsmål, som I forhåbentligt kan hjælpe med. Det er min klare opfattelse, at jo mere kraftigt batteri, jo bedre stimulans og levetid, den tese plejer som regel at være rigtig, om vi så snakker motor på en penis vibrator eller på min bil – spøg til side.

  Jeg ser meget frem til at høre fra jer.

  • Hej K.Hansen.82.

   Jeg har forsøgt at angive ved hvert produkt om det er vandtæt, vandafvisende eller bør holdes fra vand. Som udgangspunkt er denne type produkter dog vandtætte da de (gerne) kommer i kontakt med forskellige væsker. høhø. Hvis jeg har glemt at angive det, kan du dog besøge den billigste af de angivne sexshops og læse deres beskrivelse, her vil det med sikerhed fremgå.
   Opladetiden er relativt hurtig på de fleste. Men hvis man virkelig har en god weekend med sin partner, så skal jeg selvfølgelig ikke love for, at i ender i en situation, hvor i bliver nød til at undvære. Jeg tror dog det er de færreste, som oplever at produktet ikke er fuldt opladt når det skal bruges.

 2. Hej Eroti & Lise Petersen

  Jeg blev af en veninde informeret om jeres fine side, og jeg må bare sige, at lige siden har jeg siddet klæbet fast til skærmen derhjemme.

  Min mand og jeg har gennem mange år undersøgt dette marked, og vi har af den grund købt flere forskellige legetøjstyper, så vi er utroligt glade for, at I supplere vores allerede fine erfaring. Man kan vel altid få suppleret på den front.

  Min mand og jeg vil dog hører hvad i umiddelbart tænker ift. holdbarheden på sådanne produkter?

  Vi har nemlig overvejet at købe endnu en penis vibrator, men det er klart at vi gerne vil høre fra jer, som ekstern part.

  God aften herfra

  Kærlig hilsen
  Jenny og Ole

  • Hej Jenny & Ole

   Tak for jeres kommentar.

   Vi har naturligvis mange forskellige erfaring med holdbarheden, da det naturligvis afhænger af hvor god man er til at passe på sine ting. Hvis vi dog tager denne ud af ligningen og forudsætter, at I er gode til at passe på jeres ting, så kan sådan en penis vibrator nemt holde sig i flere år. Nogle af vores produkttestere har en penis vibrator på 3. år, så hvis du spørger mig, så kan i nemt investere i en ny – og holde den i flere år.

   Hvis uheldet skulle være ude, så har vores anviste forhandlere heldigvis returret, også vil i jo bare få den byttet til en ny.

   Jeg håber det besvaret jeres spørgsmål, ellers må du mere end gerne skrive igen.

   God dag.

   Med venlig hilsen
   Lise Petersen
   Eroti.dk

 3. Hei

  Jeg ville bare lige hurtigt knytte en kommentar til jeres indlæg og dele min egen erfaring. Jeg købte tilbage i 2016 jeres første anmeldte produkt ‘cobra libre’, og jeg må bare konkludere, at den er skide god. Jeg er ligesom jer enige i, at en kraftig motor KUN kan betale sig at investere i, for hvad man ligeledes får i ekstra stimulering får man også i holdbarhed. Jeg er af den klare opfattelse, at jo bedre motor jo længere holdbarhed.

  Hertil har jeg lige for nysgerrighedens skyld undersøg hvad produktet koster, og jeg kan faktisk se produktet er på tilbud lige pt., så jeg har ærget mig lidt over det, men jeg har lige købt en kneppemaskine, som i så fint skriver om i et anden indlæg. Jeg glæder mig HELT vildt til at se hvad det er for en størrelse.

  Har kigget på sådan en i gennem en længere periode, og nu er jeg bare blevet enig med mig selv om, at jeg simpelthen bliver nødt til at give det et skud og mærke om det er nået for mig.

  Det var sådant set bare mit lille indlæg.

  God aften fra det fynske!

 4. Hej Lise.
  Jeg er handicappet og søger en penisvibrator, der kan stimulationer penishovedet.
  Har du et forslag til dette?

  Venlig hilsen
  Brian

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here