Latex trusser – De frækkeste

322

Latex og vinyl forbindes ofte med BDSM, men det er også et materiale, der kan komme en masse godt ud af selv i mildere grad. Der er nemlig ingen regel, der siger, at du ikke må iklæde dig latex trusser og forkæle din partner, uden at det skal ende ud i en omgang BDSM.

Er du interesseret i undertøj, der kan få din partner helt op at køre, så er du kommet til det rette sted. Latex er nemlig et super frækt, sexet og minimalistisk materiale, der bliver brugt utroligt meget, når det kommer til produktionen af frækt undertøj og frække latex trusser.

Hvis du vil forsøge dig med latex trusser, så kan du se dine forskellige muligheder her. Der findes selvfølgelig mange forskellige slags – nogen er helt simple, mens andre er lidt mere udfordrende og nogle sidste også kan pirre dig, mens du har dem på.

Hvilken stil, der falder mest i din smag, kan kun du vurdere, og det handler derfor om blot at kigge løs og prøve sig frem.

Testvinder – Black Level Vinyl String – T-strengsorte latex trusser

Tjek prisen her

Den normale g-streng betragtes ofte som et frækt stykke undertøj, men vil du tage den skridtet videre, så kan du prøve denne t-streng i latex, der er den første blandt mange forskellige latex trusser, som du kan vælge imellem.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% polyester med polyuretanoverflade
 • Fås i størrelserne S – L og XL – XXL
 • Flatterende, komfortabel T-streng i latex materiale

Ulemper:

 • Den fås kun i få størrelser, der skal kunne passe mange størrelser

T-strengen er kendetegnet ved, at den ikke består af specielt meget materiale. Den dække de ædlere dele og ellers er resten af materialet udelukkende påsat af praktiske årsager. Dermed er denne lille sag altså ideel til en aften, hvor du vil være ekstra god ved din partner og forkæle dem.

T-strengen er desuden komfortabel og i et materiale, der kan strækkes, så den sidder, som den skal, og indrammer dine former, så de fremstår fra deres bedste side, hvilket ikke er tilfældet ved alle latex trusser.

Den kan bruges under dit normale tøj, hvor det vil være en hemmelighed kun du og din partner kender til, men den kan også bruges til en forførende aften sammensat med en lille top, strømpebånd og lange strømper.

Mest solgte – Late X Latex Trusse

sort latex trusse hipster

Tjek prisen her

Er du ikke typen, der finder latex trusser flatterende, blot fordi der er mindre materiale til at dække over dine private dele, så er det måske en helt anden type undertøj, som du skal have fat i – og dette findes heldigvis også.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% naturlatex
 • Fås i størrelserne S, M og L
 • Fræk latex trusse – et sexet og kinky alternativ

Ulemper:

 • Trussen skal håndvaskes i lunt vand – efterfølgende skal det helst have noget shine

Hvis du ikke mener, at mindre materiale er lig med mere sexede latex trusser, så er det ikke nok for dig at hoppe i en g-streng eller en t-streng. Få i stedet fingrene i en af disse frække latex trusser, hvor du fremhæver din numse på bedste vis, men stadig har den dækket og overlader lidt til din partners fantasi.

Disse latex trusser er pikante, og den fungerer som et sexet og kinky alternativ til en normal trusse – du indbyder uden tvivl til en aften, der ikke bare ender på sofaen til en film. Trusserne er behagelige og elastiske, hvilket netop er det, der former din numse, så den sidder skarpt.

Trussen kan også bruges både under dit tøj, så det forbliver en hemmelighed mellem dig og din partner, eller sammen med et frækt latex-sæt, der vil gøre det umuligt for din partner at holde fingrene for sig selv.

Den billige – Late X Latex Bundløse Trusser

bundløs latex trusse

Tjek prisen her

Er du typen, der ikke vil holde dig tilbage, når først du har besluttet dig for at iklæde dig nogle frække latex trusser, så er dette trussen til dig. Denne er nemlig ikke blot fræk i materialet – eller mangel deraf.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% naturlatex/gummi
 • Fræk bundløs trussen
 • Anderledes design

Ulemper:

 • Fås kun i onesize

Et par frække latex trusser kan være frække af mange årsager. Det kan være materialet, formen, tanken det leder hen på eller alle tre ting. Det sidstnævnte er netop tilfældet med denne trusse. Denne trusse er nemlig en bundløs trusse i naturlatex, der giver associationer til BDSM grundet de to brede strenge bag på – og den leder selvfølgelig hen på en aften, der slutter uforglemmeligt.

Disse pikante latex trusser deles i to og går op langs ballerne, som to stropper, der mødes. Dette giver let adgang til masser af leg og pilleri fra din partners side – og også anledning til en stripteaser og lidt hemmelighedskræmmeri mellem jer i løbet af aftenen. Trussen sidder som smurt grundet det elastiske materiale, og så kan den jo også bruges med andet latex tøj, hvis du vil forkæle din partner med et helt kostume.

Latex trusse til mænd – Sorte latex trusser til mænd

sort latex trusse til mænd

Tjek prisen her

Igennem årene har det ofte været kvinden, der påtog sig jobbet med at klæde sig frækt på for manden – men sådan skal det ikke være længere. Nu har manden også chancen for at forkæle sin partner med et par frække latex trusser.

Fordele:

 • Fremstillet i latex materiale
 • Minimalistisk design
 • Alsidige i forhold til brug

Ulemper:

 • Skal håndvaskes i vand og sæbe

Disse frække trusser er det perfekte valg til den spontane, eksperimenterende mand. Trusserne er fremstillet af latex materialer i et simpelt, lækker og sexet design, der er behageligt at have på, samt fremhæver dine ædlere dele og runder numsen fordelagtigt.

Trussen er alsidig i brug, da den både fungerer under et par bukser, hvis du vil overraske din partner efter en romantisk middag, men de kan også bruges som en del af et helt latex sæt, hvis du ikke vil holde dig tilbage med kostumet – uanset hvad er du næsten garanteret en happy ending. Lad fantasien og lysterne få frit spil og forfør din partner.

Bedste anmeldelser – Sorte latex trussersort latex trusse til kvinder

Tjek prisen her

Denne trusse er ikke kendt som den med de bedste anmeldelser uden årsag. Den er nemlig simpel, minimalistisk, fræk og uforglemmelig på én gang. Hvis du har en lille latex fetichist i maven – eller du ved, at din partner har en, som de endnu ikke har fået lov at udleve – så er denne trusse perfekt til jer.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% latex
 • Prima kvalitet
 • Enkelt, sexet og feminint design

Ulemper:

 • Trussen er bedst til begynderen

Latex trusser fås i mange forskellige former og farver, men hvis du endnu ikke har forsøgt dig så meget med at iklæde dig latex, er dette den perfekte begyndertrusse til dig. Den er nemlig simpel, enkel og stadig sexet, hvilket er det, du skal kigge efter, når du søger den første trusse.

Trussen matcher alle typer lingeri og kan derfor bruges sammen med alt det, som du allerede har liggende, og så sidder den dejligt stramt til kroppen, hvilket gør, at du kan bruge den under dit normale tøj. På den måde kan du overraske din partner – enten på en helt normal grå onsdag eller efter en romantisk aften i byen.

Hvis du leder efter en måde, hvorpå trussen på ny kan gøres relevant efter, du har haft den i noget tid, så kan den sammensættes med andet frækt latextøj, hvorved du giver den nyt liv, samtidig med dit forhold prøver noget nyt igen.

Den smarte – Black Leve Vinyltrusser med Lynlåslatex trusse med lynlås

Tjek prisen her

En helt simpel, enkel og minimalistisk latextrusse er en god begynder, men hvis du ikke er til det simple look, så kan du måske overveje at prøve noget med lidt ekstra detaljer. I så fald er denne vinyltrusse med lynlås foran det perfekte valg til dig.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% polyester med polyuretan-belægning og 100% nikkelfri metal
 • Fås i størrelserne S, M, L og XL
 • En lækker trusse med en fræk detalje

Ulemper:

 • Trussen er lavtaljet, hvilket ikke alle finder flatterende

Er du ikke interesseret i en trusse, der er kedelig og ligesom alle andre, så er dette trussen, der kalder på dig. Denne er nemlig en latex trusse, med et praktisk design, der også er lidt frækkere end den normale latex trusse.

Disse trusser er som sagt fremstillet i latex eller vinyl, og de er derfor frække udelukkende grundet materiale. De kan dog også bruges til de praktisk formål, grundet lynlåsen, der kan gøre trussen bundløs i løbet af ingen tid. Det kan være noget så simpelt som en fræk tur på stranden, hvor man aldrig ved, hvad der kommer til at ske. Hiv en sommerkjole udenover og få hurtigt klaret sagerne uden at smide tøjet.

Derudover kan de også bruges som en fræk detalje til et sæt, da sættet kan blive på under legen. Ofte smides tøjet jo, når først det hele bliver hedt, men det da sjovere at lade din partner nyde synet af dine flotte former indbundet i latex i længere tid end eller forventet.

Populær i udlandet – Black Level Lak G-strengsort latex trusse g-streng

Tjek prisen her

Iklæder du dig ikke kun det frække undertøj for din partners skyld, men lige så meget for din egen, så er dette trussen, som du skal have fingrene i.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% polyester med polyuretanbelægning
 • Fås i størrelsen S/M og L/XL
 • Pirrende kæde

Ulemper:

 • Skal håndvaskes

En trusse, der ikke kun er interessant for din partner, men også for din egen nydelse, er denne g-streng med en kæde, der går lige over klitoris, hvilket vil pirre dig for hvert eneste skridt du tager. De betyder desuden, at din partner har frit udsyn til dine ædlere dele, når du smider tøjet og lader dem se din sparsomme beklædning.

Udover kæden er g-strengen minimalistisk, hvilket blot gør den ekstra fræk, og så er den fremstillet i latex, hvilket gør, at materialet også bidrager som en fræk faktor i trussens helhed.

Tag trussen på under aftentøjet, når I er ude og spise, eller lad den indgå i et flot lingerisæt, der virkelig får din partner op at køre. Forkæl dig selv, mens du forkæler din partner.

Den frække – Sharon Sloane Latex Bundløs Trusselatex trusse sort bundløs

Tjek prisen her

Denne trusse er klassisk, men også fræk og uimodståelig for din partner. Det er den mest velkendte type, når det kommer til latex trusser, men du kan heller ikke gå galt i byen med den.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% naturlatex
 • Fås i størrelserne S, M og L
 • En fræk, klassisk trusse

Ulemper:

 • Skal håndvaskes

En klassisk latex trusse kan du ikke gå galt i byen med. Den er enkelt, minimalistisk og fræk – og så gemmer den på en hemmelighed. Den er nemlig ikke hel. Trussen er pikant og kan udgøre sig som et frækt og kinky alternativ til dine normale trusse på de aftener, hvor du vil forkæle din partner lidt ekstra.

Trussen er desuden tætsiddende, sidder perfekt og flatterende og så er den bundløs, så der altid er masser af adgang til de ædlere dele.

Latex trusse med dildo – Late X Latex Dansetrusse til Kvindersort latex dansetrusse

Tjek prisen her

Ligesom g-strengen med kæden over klitoris, så er denne også til kvinden, der vil forkæle sig selv, når hun køber undertøj – denne er dog ikke evigt pirrende som g-strengen, den lægger blot op til en masse aktivitet.

Fordele:

 • Fremstillet i 100% naturlatex
 • Anderledes, frækt produkt
 • Nytænkende koncept

Ulemper:

 • Skal håndvaskes

Disse latex trusser er exceptionelt frække, da de kommer med et indbygget penissleeve, der fungerer som et latexkondom. Den lægger uden tvivl op til en masse anderledes sexoplevelser, og den er perfekt til jer, der har en fetish for læder og latex, da det netop er en fetish trusse.

Brug trussen under dit normale tøj, hvis I vælger at tage en tur i byen, eller brug den som en del af et sæt, hvor det hele spiller sammen og går op i en større enhed – uanset hvad er du garanteret en happy ending, og din partner er garanteret en fantastisk overraskelse.

Denne trusse kan dog også bruges som en latex trusse med dildo, hvis du vil gå og forkæle dig selv i hjemmet, mens du tager opvasken.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here