Fjernbetjent vibrator – Bedste fjernstyrede vibratorer i test

201

Der er noget utrolig frækt over en fjernstyret vibrator. Ikke nok med, at de er utrolig frække til onani, så er det også sindssygt frække at bruge en fjernbetjent vibrator som par.

Fjernbetjente vibratorer kommer i mange forskellige udgaver! Både til ham og til hende.

Når I først har prøvet en af disse fjernbetjente vibratorer, vil I aldrig have lyst til at undvære den under forspillet igen.

Hvis du ønsker at afprøve en fjernbetjent vibrator eller ønsker at tilføje endnu en til din samling, skal du uden tvivl læse med her!

Vi har samlet konklusionerne på 100-vis af anmeldelser og giver her de bedste og frækkeste fjernbetjente vibratorer. Du og din partner vil ikke fortryde at købe en af disse:

Bedste… Prismaskinen
fjernbetjent vibrator lovense lush g-punkt Testvinder Tjek pris
fjernstyret vibrator sinful knicker Begyndere Tjek pris
fjernbetjent vibrator sinful double love egg Prisvinder Tjek pris

 

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator – Bedste i testfjernbetjent vibrator lovense lush g-punktSe prisen her

Denne fjernstyrede vibrator er fuldstændig fantastisk. Den er i denne oversigt blevet kåret til bedste i test, af god grund.

Ikke nok med, at den perfekt stimulerer dit G-punkt, er den perfekt til frække parlege.

Den er yderst diskret og kan derfor også bruges til frække, hemmelige lege i offentligheden. Det kan for eksempel være, at I ønsker at gøre jeres tur i biografen, på restaurant eller i indkøbscentret endnu mere underholdende.

Den har også en utrolig smart funktion, der gør, at selvom du og din partner befinder jer på hver sin side af jorden, kan I stadig pirre hinanden.

Denne fjernbetjente vibrator er nemlig styret af en App, som din partner kan downloade til sin telefon og styre vibratoren, uanset hvor vedkommende befinder sig.

På den måde kan I altid starte en fræk leg, også selvom I ikke er i fysisk kontakt med hinanden.

Vibratoren er ergonomisk designet til at gå ind og stimulere G-punktet og har en utrolig god Bluetooth forbindelse, som både virker, når du bruger den liggende, men også hvis du bruger den stående.

Denne fjernbetjente vibrator kan både bruges med Android og IOS og er perfekt til dig, som ønsker at afprøve en fjernbetjent vibrator, eller som ønsker at tilføje en fantastisk en til din samling. Den er også god til dig, som er i et langdistance forhold, eller som har en partner der rejser meget med sit job.

Fordele:

 • App-styret
 • Produceret i vandtæt silikone
 • Kan både bruges med android og IOS

Ulemper:

 • Kan larme meget

 

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg – Prisvinder

fjernbetjent vibrator sinful double love eggSe prisen her

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Dobbelt Vibrator Æg

Du kan læse hele anmeldelsen her

Fordele:

 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Produceret i vandtæt silikone
 • 2 kraftfulde motorer

Ulemper:

 • Batterierne kan være svære at finde i butikkerne

Opsummering:

Med denne fjernbetjente vibrator kan du i høj grad skure op for den vaginale stimulation.

Den er utrolig lækker og fræk til onani, men er også perfekt at bruge til et frækt forspil med din partner.

Dette lille æg besidder hele to meget kraftfulde motorer, der gør, at du kan vælge imellem hele ti forskellige, pirrende vibrationsmønstre, og finde dem, som du synes er de frækkeste.

Ægget er utrolig blødt og lækkert og har en silkeblød overflade, der gør den endnu mere behagelig at bruge. Den er formet sådan, at den er nem at føre op i din vagina, og når den sidder deroppe, stimulerer den alle de rigtige steder.

Denne lille og diskrete fjernbetjening kan give din partner fuld kontrol over din seksuelle nydelse, og vedkomne kan på den må pirre dig, både derhjemme, men også i en hemmelig, fræk leg i offentligheden.

Med dette produkt er du garanteret en fræk og lækker leg, der uden tvivl kan føre til de mest fantasiske orgasmer, både når du bruger ægget alene til onani, men også når du bruger det sammen med din partner.

Produktet er produceret i en vandtæt og ftalatfri silikone, der har en praktisk snor i enden, der gør, at ægget er nemt at trække ud af vagina igen, når du er færdig med at bruge det.

Dette produkt er perfekt til dig, der leder efter en lille, men kraftig vibrator, der kan bruges til mange forskellige lege, og som kan gøre dit parforhold endnu mere frækt og pirrende.

Se prisen her

 

Sinful Opladelig Fjernbetjent Trusse Vibrator – Bedst til begynderen

fjernstyret vibrator sinful knickerSe prisen her

Denne vibrator er perfekt til dig, der aldrig har prøvet en vibrator før, og som ønsker at afprøve det enten alene eller med din partner.

Denne fjernstyret vibrator er utrolig diskret og placeres enten i dine egne trusser eller i de trusser, som følger med, når du køber produktet.

Det, at den er fjernbetjent, betyder, at den ikke blot er utrolig fræk at bruge til onani, men at du med fordel også kan bruge den med din partner.

På den måde kan du give fjernbetjeningen til din partner og lade vedkommende tage total kontrol over din seksuelle oplevelse og dine orgasmer.

Mange par finder dette enormt pirrende og ophidsende og kan også være med til at give et friskt pust til jeres parforhold.

Denne fjernbetjente vibrator er ergonomisk designet til at stimulere klitoris og de mange nerver, der ligger omkring den. Den har hele ti forskellige vibrationsindstillinger, som du eller din partner kan skifte imellem for at gøre oplevelsen så fræk og pirrende som overhovedet muligt.

Denne fjernbetjente vibrator er også en af de vibratorer, der både kan bruges derhjemme, men som også kan være en del af en hemmelig, fræk leg i offentligheden, hvor der i sandhed også kan skrues op for de seksuelle lyster.

Den er femstillet i enormt blød silikone, der gør den yderst behagelig at have siddende i trusserne, også i længere tid ad gangen. Den er fuldstændig vandtæt og er genopladelig.

Du skal uden tvivl købe denne vibrator, hvis du er ny indenfor denne verden og ønsker at kaste dig ud i det med et lækkert og simpelt produkt.

Du kan også med fordel købe dette produkt, hvis du leder efter en diskret og fræk fjernbetjent vibrator, perfekt til offentlige, frække lege.

Fordele:

 • Genopladelig
 • 10 forskellige vibrations indstillinger
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Kan være svær at placere i trusserne

 

Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator

fjernbetjent vibrator magic motion candy klitorisSe prisen her

Denne fjernbetjente vibrator kan virkelig åbne op for mange frække lege. Den har et hav af muligheder og er utrolig let at bruge.

Den er App-styret og kan både bruges, hvis du har en telefon, der kører på IOS, men også, hvis du har en telefon der kører på Android.

Denne vibrator er ergonomisk designet til at skulle placeres i trusserne, hvorefter den på perfektvis stimulerer din klitoris, og kan give dig fuldstændig fantastiske orgasmer.

I App’en kan du finde utallige forskellige vibrationsmønstre, og App’en har en funktion, hvor du kan gemme dine favoritter og downloade endnu flere. På den måde kan du virkelig tilpasse denne fjernbetjente vibrator til at opfylde netop dine seksuelle lyster og behov.

Din partner kan uden problem downloade App’en til vedkomnes telefon og på den måde tage fuld kontrol over vibrationerne og pirre dig i allerhøjeste grad.

Dette er noget, som mange par finder voldsomt frækt, og som virkelig tænder dem, og mange oplever, at det i høj grad kan sætte gang i de seksuelle lyster, selv efter mange års ægteskab eller lignende.

Den er produceret i et utrolig blødt silikonemateriale, der gør, at den er utrolig rar at have til at sidde i trusserne, også i længere tid ad gangen.

Fordele:

 • App-styret
 • Kan bruges både med Android og IOS
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Kan larme meget

 

Magic Motion Flamingo Vibrator

fjernbetjent vibrator magic motion flamingo vibrator med appSe prisen her

Denne fjernbetjente vibrator kan i sandhed stimulere og pirre dig på helt nye måder og give dig fuldstændig fantastiske orgasmer.

Denne fjernbetjente vibrator styres gennem en App og har utroligt mange smarte og moderne funktioner, som er utrolig unikke.

Eksempelvis har App’en en funktion, hvor vibratoren begynder at vibrere, efter hvordan din partner taler ind i App’en. Vibratoren laver altså et vibrationsmønster ud fra de lyde, som App’en optager, og man kan for eksempel også få den til at vibrere efter de lyde, der er omkring en, hvis man bruger den i offentligheden.

Dette kan denne vibrator nemlig også bruges til, da den er meget diskret, samtidig med at den er yderst effektiv. Her kan din partner tage kontrollen over App’en og give dig masser af stimulation og pirre dig, lige indtil I træder ind ad døren til soveværelset igen.

Denne vibrator er ergonomisk designet til at stimulere G-punktet, men er samtidig også designet til at følge kroppen og er derfor lækker og rar at indføre i vagina.

Den er produceret i silikone af utrolig høj kvalitet og vejer kun 45 gram. Den har en indførbar længde på 10 cm og har en batteritid på hele fire timer. Der kan på den måde virkelig blive nogle frække og langvarige lege ud af dette produkt.

Du skal købe dette produkt, hvis du ønsker at tilføje en helt unik vibrator til din samling, som i sandhed kan tilpasses præcist efter dine seksuelle behov og lyster.

Fordele:

 • App-styret
 • Kan både bruges med Android og IOS
 • Utallige vibrationsmuligheder

Ulemper:

 • Bluetooth forbindelsen kan være ustabil

 

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug – fjernbetjent prostata vibrator

fjernbetjent vibrator sinful butt plugSe prisen her

Denne fjernbetjente vibrator skiller sig ud fra de andre på listen, da dette er en fjernbetjent vibrerende butt plug.

Den er altså perfekt til dig, som elsker at blive stimuleret i anus, eller som ønsker at afprøve det for første gang.

Denne lækre, bløde plug er designet til at nemt kunne indføres i anus og give den bedste stimulans overhovedet muligt.

Den bliver siddende, hvor den skal, under hele legen og stimulerer samtidigt mellemkødet.

Den er både utrolig fræk at bruge på egen hånd, men du kan med fordel også invitere din partner til at deltage i legen.

Den har en indførbar længde på 7 cm, og en diameter på 3 cm. Den sikrer derfor total nydelse og tilfredsstillelse.

Du kan med fordel anvende en lækker glidecreme sammen med dette produkt for at gøre oplevelsen endnu bedre.

Fordele:

 • 10 forskellige vibrations indstillinger
 • Genopladelig
 • Produceret i fleksibel silikone

Ulemper:

 • Kan være svær for nybegyndere at bruge

 

Hot Octopuss Pulse III Duo Penis Vibrator – fjernbetjent penis vibrator

fjernbetjent vibrator hot octopussSe prisen her

Denne fjernstyret vibrator skiller sig også ud, i og med at denne vibrator er designet til at stimulere penis.

Denne utrolig frække vibrator er altså designet til mændene, og det er her deres tur til at give slip på kontrollen og lade partneren overtage ansvaret for nydelsen.

Den er 25% kraftigere end andre vibratorer i samme kategori og er derfor yderst effektiv og velfungerende.

Den kan i sandhed sikre dig nogle fantastiske orgasmer og kan være rigtig god til mænd, der har svært ved at få udløsning normalt.

Den kan både bruges under onani, men kan også bruges under sex, hvor vibrationer også kan stimulere din partner og gøre din partners oplevelse endnu bedre.

Du kan nemt skifte mellem vibrationsmønstrene og kan både bruges, når din penis er slap eller har erektion.

Det er et utroligt lækkert og frækt produkt, som du og sin partner uden tvivl skal afprøve sammen.

Fordele:

 • Kan både bruges, når penis har erektion og er slap
 • Kan styres af din partner
 • 25% kraftigere end andre i samme kategori

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here