Penisrør: Guide til køb og brug af penis rør

1538

Der findes egentligt en udbredt misforståelse omkring, hvad et penisrør egentligt er.

Er det noget der mest af alt minder om et kyskhedsbælte til mænd, eller er det i stedet en spermstopper og penis plug?

Find dit penisrør billigt og diskret, Klik her

Der er bred forvirring omkring lige netop denne type produkter. Derfor gennemgår vi kort i dette indlæg begge forståelse af det, det drejer sig om. Nemlig et rør til penis (og pikken).

Det kan altså på den ene side forstås som et udvendigt rør, hvor penis bliver indkapslet og nærmest fanget. For at gøre det helt kort, altså en form for et bur til pikken.

Omvendt kan forståelsen også være at det er et mindre rør, som forhindre dele af spermen at forlade penis når man ejakulerer.

Indvendigt penisrør

Et indvendigt penis rør er også tit og ofte refereret til som en penis plug en spermstopper eller lignende ord. I sidste ende er det dog en smule forvirrende termer. Faktisk endda måske endda forkert terminologi.

Grunden til at jeg lige roder op i forvirringen her er fordi der gemmer sig en vigtig pointe. Nemlig den, at en såkaldt spermstopper ikke stopper spermen. Hvertfald ikke altid. I stedet fungerer en såkaldt spermstopper i stedet blot som et penis rør der gør gangen spermen skal rejse igennem snævre.

Når man benytter sig af sådan et penis rør til den indvendige del af sin penis eller partneres penis er det vigtigt at man går meget forsigtigt frem.

Find dit penisrør billigt og diskret, Klik her

Der er altid en vis risiko forbunden med sådan at eksperimentere med ting på og inden i kroppen. Det gælder bestemt også med et penisrør.

Et rør til penis behøver bestemt ikke at være farligt. Så længe man behandler det netop med respekt og forsigtighed. Start med, ikke at skubbe det for langt ind/op i dig selv. Forsøg eventuelt at tisse med røret oppe og mærk hvordan det ekstra tryk føles.

Du skal være forberedt på, at når du spermer vil det tryk være mange gange større og kommer relativt pludseligt.

Det afhænger selvfølgelig af, at du ikke er verdensmester i at kontrollere hvornår, hvordan og hvor meget du kommer – i så fald er det nærmest bare at komme i gang med eksperimenteringen.

Hvorfor udsætte sig selv for et penis rør?

Det kan der være mange gode grunde til. For de fleste handler det om den fysiske glæde de får af det. Om det endten er smerte eller nydelse.

Det påvirker folk vidt forskelligt. Nogle føler en kildende fornemmelse, andre oplever det som små niv. Ja jeg har endda hørt folk udtale at det var på grænsen til det ubehagelige og for voldsom en smerte.

Smerteniveauet og fornemmelsen afhænger selvsagt af det produkt man anvender, så der kan være en langt række forskellige oplevelser. Selv for samme person på tværs af forskellige modeller og lignende.

Køber du et penisrør med stort rum, så kan det faktisk betyde at spermen kan forlade penis gangen hurtigere end hvis du køber et rør med en mindre gang. Du kan endda købe rør som kan lukkes for enden, hvorfor spermen bliver lukket 100% inde.

Find dit penisrør billigt og diskret, Klik her

Det bringer mig derfor også videre til endnu en grund til, at bruge et penisrør. Nemlig den, at du kan bruge den som middel i en leg med din hersker.

Hun kan udelukkende bestemme, hvornår og hvordan du skal kommer. Når hun har magten 100% over dig, selv dine dybeste kropslige reaktioner kan det tage slave-hersker legen til et helt nyt niveau.

Det kan den anden variation/forståelse af et penisrør i øvrigt også. Altså den af et rør mere forstået som et bur til pikken.

Find dit penisrør billigt og diskret, Klik her

 

Udvendigt penisrør

Et udvendigt penisrør er lavet for at holde styr på mande. Den sørger for at han beholder hans kyskhed. Oftest brugt i BDSM lege. Man kan få udvendige penisrør i mange forskellige former og materialer.

udvendigt brug af penisrørDer er nærmest ikke den variant eller størrelse man ikke kan vælge. Så det er bare at komme i gang. Der findes samlet et utal af varianter, og det er bare at komme på jagt. Få købt en model eller to og prøve den af. Du kna alligevel umuligt vide hvad eller hvilke du tænder mest på inden du har prøvet dem

Samtidig er det heller ikke altid materialet der tæller, men omvendt bare det at prøve fastlåsningen. Det at vide, at man ikke kan bolle af egen fri vilje kan være utroligt pirrende.

Find dit penisrør billigt og diskret, Klik her

At have låst sin penis fast inde i en tube, som kun personen med nøglen kan låse dig fri af. Og kun låse dig fri af efter hendes egne ønsker og befalinger.

penisrør udvendigt

Det er det perfekte legetøj til en fræk aften på lagnerne sammen.

Jeg er sikker på i vil finde, at et penisrør er det perfekte næste tilbehør til jeres samling.

Husk dog at passe på hinanden når i bruger sådanne tuber til hans pik. Det kan altså godt gå galt, eller være ubehageligt hvad han får en erektion, mens i bruger produktet. Omvendt plejer den at være en god blokade for spontane erektioner.

Find dit penisrør billigt og diskret, Klik her

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here