Penisrør (Test) – De bedste penis stave og rør

2683

Der findes egentligt en udbredt misforståelse omkring, hvad et penisrør egentligt er.

Er det noget der mest af alt minder om et kyskhedsbælte til mænd, eller er det i stedet en spermstopper og penis plug? Dette gennemgår vi kort i dette indlæg, således du ikke er i tvivl om hvad sådant et rør til penis skal bruges til.

Det kan altså på den ene side forstås som et udvendigt rør, hvor penis bliver indkapslet og nærmest fanget. For at gøre det helt kort, altså en form for et bur til pikken. Omvendt kan forståelsen også være at det er et mindre rør, som forhindre dele af spermen at forlade penis når man ejakulerer.

Du finder en oversigt over penis rør hos danmarks bedste forhandlere af sexlegetøj her. Vi anbefaler at du læser nedenstående test og anmeldelse af penisrør inden du tjekker forhandlernes udvalg af penisrør.


TESTVINDER – Penisrør i Stål

penisrørDette elegante penis rør er med sit flotte design og mulighed for køb i forskellige størrelser testens klare vinder.

Den er utrolig nemt at have i hånden, og den føles bare fantastisk at have i urinrøret imens man onanere. Så hvis du vil have en uforglemmelig oplevelse, som er hamrende skøn.

Så vil vi 100% anbefale dig, at læse mere omkring denne model:

Tjek Prisen Her →

 


MEST POPULÆRE – Penis Stav i Stål

Penis stavDenne penisstav er en klassiker, som man har set mange steder.

Det er nemlig den helt klassiske pik rør i stål, som faktisk er det absolut mest solgte produkt på markedet.

Produktet er 7,5 cm langt, og bliver bredere og bredere, som du kommer længere op.

Den er derfor rigtig god, da du selv kan bestemme hvor intens oplevelsen skal være.

Tjek Prisen Her →

 


REDAKTIONENS UDVALGTE – Penis rør med vibrator

Penis rør

Dette penisrør har også vibrator. Det er faktisk et produkt, som kan bruges til både nye såvel som mere erfarne købere indenfor penis rør.

Den ligger utroligt godt i hånden, også er den intet mindre end perfekt til at forbedre din onanioplevelse.

Så hvis du ønsker en utrolig pirrende og dejlig orgasme under onani, så skal du købe denne.

 

Tjek Prisen Her →

 


DET SIKRE VALG – Pikrør i Plastisk

Pikrør

Her har vi en såkaldt kyskhedsbælte penisrør, som udover at fungere stimulerende ved, at du ikke kan få erektion. Også stimulere dit urinrør via den indsatte dilator.

Modellen vandt prisen som årets bedste fetish produkt i 2013.

Så der er ingen tvivl om, at du her får et produkt i høj kvalitet.

Du vil ikke blive skuffet over dette køb!

Tjek Prisen Her →

 


DEN BILLIGE – Penisrør i Silikone

Penis rør med vibrator

Her har vi et penisrør fremstillet i silikone, og som har en vibrator mulighed.

Det giver bare en markant bedre og anden oplevelse, når din penisstav har vibrator.

Så hvis du ikke har prøvet det før, så vil denne model uden tvivl være den rigtige til dig.

Modellen giver en ualmindelig dejlig urinrørs stimulation – også er den hamrende billig.

Tjek Prisen Her →

 


Indvendigt penisrør

Et indvendigt penis rør er også tit og ofte refereret til som en penis plug en spermstopper eller lignende ord. I sidste ende er det dog en smule forvirrende termer. Faktisk endda måske endda forkert terminologi.

Grunden til at jeg lige roder op i forvirringen her er fordi der gemmer sig en vigtig pointe. Nemlig den, at en såkaldt spermstopper ikke stopper spermen. Hvertfald ikke altid. I stedet fungerer en såkaldt spermstopper i stedet blot som et penis rør der gør gangen spermen skal rejse igennem snævre.

Når man benytter sig af sådan et penis rør til den indvendige del af sin penis eller partneres penis er det vigtigt at man går meget forsigtigt frem.

Der er altid en vis risiko forbunden med sådan at eksperimentere med ting på og inden i kroppen. Det gælder bestemt også med et penisrør.

Et rør til penis behøver bestemt ikke at være farligt. Så længe man behandler det netop med respekt og forsigtighed. Start med, ikke at skubbe det for langt ind/op i dig selv. Forsøg eventuelt at tisse med røret oppe og mærk hvordan det ekstra tryk føles.

Du skal være forberedt på, at når du spermer vil det tryk være mange gange større og kommer relativt pludseligt.

Det afhænger selvfølgelig af, at du ikke er verdensmester i at kontrollere hvornår, hvordan og hvor meget du kommer – i så fald er det nærmest bare at komme i gang med eksperimenteringen.

Afslappende mand

Hvorfor udsætte sig selv for et penis rør?

Det kan der være mange gode grunde til. For de fleste handler det om den fysiske glæde de får af det. Om det endten er smerte eller nydelse.

Det påvirker folk vidt forskelligt. Nogle føler en kildende fornemmelse, andre oplever det som små niv. Ja jeg har endda hørt folk udtale at det var på grænsen til det ubehagelige og for voldsom en smerte.

Smerteniveauet og fornemmelsen afhænger selvsagt af det produkt man anvender, så der kan være en langt række forskellige oplevelser. Selv for samme person på tværs af forskellige modeller og lignende.

Køber du et penisrør med stort rum, så kan det faktisk betyde at spermen kan forlade penis gangen hurtigere end hvis du køber et rør med en mindre gang. Du kan endda købe rør som kan lukkes for enden, hvorfor spermen bliver lukket 100% inde.

Det bringer mig derfor også videre til endnu en grund til, at bruge et penisrør. Nemlig den, at du kan bruge den som middel i en leg med din hersker.

Hun kan udelukkende bestemme, hvornår og hvordan du skal kommer. Når hun har magten 100% over dig, selv dine dybeste kropslige reaktioner kan det tage slave-hersker legen til et helt nyt niveau.

Det kan den anden variation/forståelse af et penisrør i øvrigt også. Altså den af et rør mere forstået som et bur til pikken.penisrør

Udvendigt penisrør

Et udvendigt penisrør er lavet for at holde styr på mande. Den sørger for at han beholder hans kyskhed. Oftest brugt i BDSM lege. Man kan få udvendige penisrør (pikrør) i mange forskellige former og materialer.

Der er nærmest ikke den variant eller størrelse man ikke kan vælge. Så det er bare at komme i gang. Der findes samlet et utal af varianter, og det er bare at komme på jagt. Få købt en model eller to og prøve den af. Du kan alligevel umuligt vide hvad eller hvilke du tænder mest på inden du har prøvet dem

Samtidig er det heller ikke altid materialet der tæller, men omvendt bare det at prøve fastlåsningen. Det at vide, at man ikke kan bolle af egen fri vilje kan være utroligt pirrende.

At have låst sin penis fast inde i en tube, som kun personen med nøglen kan låse dig fri af. Og kun låse dig fri af efter hendes egne ønsker og befalinger.

Det er det perfekte legetøj til en fræk aften på lagnerne sammen.

Jeg er sikker på i vil finde, at et penis rør (pik rør)er det perfekte næste tilbehør til jeres samling.

Husk dog at passe på hinanden når i bruger sådanne tuber til hans pik. Det kan altså godt gå galt, eller være ubehageligt hvad han får en erektion, mens i bruger produktet. Omvendt plejer den at være en god blokade for spontane erektioner.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here