Dilator sæt til penis og vagina – her er de bedste

1657

Dilatorer hvor end der tale om penis dilator eller vaginal dilator giver dig en pirrende fræk stimulation eftersom den påvirker nerverne i urinrøret. Det er nået vi 100% anbefaler, at man prøver eftersom det giver en fornemmelse du med sikkerhed ikke har prøvet før.

Vi henviser til dilator sæt som kan fåes til både kvinder og mænd.

Find dilatorer diskret og billigt, Klik Her

En penisdilator giver som sagt en pirrende fornemmelse, og det fungere egenligt hamrende nemt og er derfor super nemt at gå til. Som man sættes din penisdilator ned i urinrøret, og du kan herefter begynde din onanioplevelse. Den onanioplevelse vil du nemlig blive så glad for, fordi du vil opleve en utrolig intens oplevelse.

Penis dilator

Det er nået man lige skal vende sig til, men når man har gjort det, så er det fantastisk. Jeg har selv købt dilatorer og har egentligt haft dem i mange år, i starten var jeg lidt nervøs for, om det kom til at gøre ondt, eller på anden vis være generende, men det var det slet ikke tværtimod.

Jeg startede stille go roligt ud, og fandt hurtigt ud af, at jo mere og mere jeg prøvet mig frem jo bedre blev oplevelsen, og til sidste sad den helt nede i urinrøret.

Det samme er gældende for en vaginal dilator, som henvender sig til kvinder. Denne har vi et billede af nederst i dette indlæg. Det er oprindeligt et klinisk værktøj, som blev produceret til at strække og justere på kvindens skedevæg, men man har siden fundet ud af, at selvsamme værktøj er perfekt som et fetish værktøj. En vaginal dilator er til kvinder som har problemer med at dyrke helt normal penetrations sex, og derfor indfører de en dilator, som udvider dem og gør skeden vant til denne oplevelse.

Find din penis dilator diskret og billigt, Klik Her

Dette er blot en af de muligheder der er med en vagina dilator. Du kan desuden med et dilatorsæt øge kvindens mulighed for en orgasme, eftersom blodtilførslen øges og dermed vil du som kvinde føle endnu mere i underlivet. Dette gør selvfølgelig, at dit samleje bliver markant bedre end før.

Der vil medfølge en vejledning til hvordan du anvender denne vaginal dilator, således du på ingen måde er i tvivl om hvordan den skal anvendes. Det kan nemlig virke en smule uoverskueligt lige på stående fod, men sådan havde jeg det også dengang jeg skulle købe dilatorer, men jeg valgte egentligt bare at købe et dilatorsæt, fordi jeg vidste, at jeg nok skulle får mit billig dilator sæt til at fungere optimalt.

Men tilbage til snakken omkring hvordan en vaginal dilator til kvinder fungerer, helt teknisk sker der det, at når kvinder unge såvel som gamle bruge disse dilatorer, så vil de stimulerer vævet og på den måde sikrer, at du som kvinde ikke får tørre slimhinder og at eventuelle seksuelle problemer ikke blivet en udfordring.

Find dit dilatorsæt diskret og billigt, Klik Her

Penis dilator

En penis dilator har mere eller mindre end samme funktion, som en vaginal dilator, nemlig at stimulerer og at udfordre dig seksuelt. De begge hører til kategorien fetish, men er egentligt en blid form for det.

Dilator sæt

Nogle vil måske tænke, såfremt de ikke har prøvet det før. At det er ulækkert eller at på anden vis mærkeligt, men det er slet ikke tilfældet, for hold op hvor er det nye udstyr blevet kanon utroligt nemt at anvende.

Desuden koster dilatorer næsten ikke nået og er derfor en rigtig god måde at komme igang med fetish legetøj på.

Dilatorer

Vi har to medarbejdere, som lige er startet på dilatorer, og de har følgende kommentarer

”Det er en helt ny verden, der er åben for mig. Jeg har altid tænkt at sådanne produkter ikke var nået for mig, men her to jeg fuldstændig fejl, og det må jeg bare sige, jeg er glad for, for mine kollegaer trak mig i den rigtige retning og sagde, at jeg skulle prøve det – og det er virkelig nået jeg skulle takke dem for. For hold og sådan en penis dilator giver en pirrende fornemmelse. Det er virkelig bare skønt, og min onanioplevelse er steget med 200%”

Find din penisdilator diskret og billigt, Klik Her

Dilator sæt til kvinder og dilatorsæt til mændDilatorer billede

Et dilator sæt er ligesom det fremgår af sidestående billede flere forskellige typer, af dilatorer. Det vil sige, at du har forskellige størrelser og på den måde kan du starte med den mindste og arbejde dig op af.

På den måde bliver den intens følelse bedre, og din stimulation derefter. Desuden er det sådan, at med et dilatorsæt vil du også som mand opleve en bedre intens følelse, under sex.

Det de virkeligt gør til både mænd og kvinder er nemlig at intensiverer følelserne i urinrøret og på den måde vil du have en fortløbende aktivitet som du tager med til når du har samleje. Det holder dig med andre ord skarp i underlivet, og du vil derfor ligeledes holde dig længere som mand, og kunne slappe mere af i tissekonen som kvinde og dermed fremme sandsynligheden for en orgasme.

Find dit dilator sæt diskret og billigt, Klik Her

Vagina dilator

Her er et dilator sæt til kvinder, som du bør købe. Som du kan se kan sættes en større og større tykkelse på, og på den måde vil du holde dig selv aktiv.

Alle dilatorer er super nemme at vedligeholde, og derfor skal du ikke tænke på om de går i stykker eller beskidte, får det er egentligt bare, at vaske dem af og derefter er de allerede klar til næste gang.

Vi har valgt at henvise til den forhandler, som vi mener er den absolut bedste på markedet. Her kan du se alle de forskellige typer de har, og på den måde danne dig et nemt overblik.

Vi bør lige melde en lille fun fact hvad disse dilatorer angår. Det er nemlig klinisk værktøj, som man derfor har brugt og faktisk stadig brugere hos gynækologer med videre. Men man fandt simpelthen ud af, at disse kan bruges til at stimulere kroppen, og det er super godt. For lige siden en tidligere gynækolog valgte af sælge disse på markedet, har de store producenter fundet ud af fordelen ved dette, og de gør selvfølgelig det samme.

Forskellen er bare, at de større producenter virkelig formår at lave dilatorer med et tvist af innovation og derfor vil vi altid anbefale disse typer – hvilket også er dem vi henviser dig til.

Find din vagina dilator diskret og billigt, Klik Her

Vi har desuden valgt at bringe en video, som beskriver hvordan og hvorledes en vaginal dilator fungerer således du nemmere kan se det. Det er nemlig relativt svært at forklarer med ord, og derfor giver det meget bedre mening, at du lige ser denne video.

Efter dette har du ingen spørgsmål til hvorledes dilatorer fungere – så gør dig den tjeneste og se nedenstående video. Videoen viser også hvordan produktet ser ud, og det er derfor nemmere for dig, at se end på billeder.

Afslutningsvist vil vi lige nævne, at dilatorer er utroligt flotte designet. De er fremstillet i materiale, som overholder alle de gældende regler på området.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here