Sinful Julekalender – Anmeldelse & Test

2110

+500 anmeldere har testet en Sinful Julekalender / Sinful Pakkekalender. Vi har samlet konklusionerne således, at du hurtigt kan se, hvilke fordele & ulemper der er ved denne sex julekalender.

Desuden bliver du også klogere på, hvad den koster, samt hvor vi anbefaler, du skal købe den.

Psst… længere nede i indlægget afslører vi også 4 af de produkter, der er i kalenderen. På den måde får du en idé om, hvad denne Sinful Julekalender indeholder.

Hvis du ikke ønsker at læse nedenstående anmeldelse & test af Sinful sex Julekalenderen, så finder du den billigste forhandler af julekalenderen her:

Tjek Prisen Her →

sinful julekalender


 

Sinful Deluxe Julekalender

Sinful deluxe julekalender

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Produkterne er nøje udvalgte bestsellere
 • 24 eksklusive produkter værdi af 3700 kr.
 • God til dem med lidt erfaring / med erfaring
 • Giver mulighed for helt ny leg
 • God diversitet iblandt produkterne
 • Kendt fra TV
 • Der medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til alt jeres nye legetøj

Ulemper

 • Ikke så meget for nybegynderen

Sinful Deluxe kalenderKøbte du en Sinful Classic sidste år, eller har du bare erfaring med sexlegetøj? Så prøv den frække Sinful Deluxe Julekalender i år. Sinful Deluxe Julekalender er en kendt og omtalt erotisk kalender, med eksklusive luksusprodukter fra bestseller-producenter.

Kalenderen indeholder 24 frække produkter, og vi var selvfølgelig nødt til at åbne alle 24 låger på én gang. Det kræver en god portion tålmodighed at lade være. Produkterne levede helt klart op til vores forventinger, og kalenderen var virkelig gennemført og så luksuriøs, som den reklamerer med at være.

Perfekt til dig, uanset om du er mand eller kvinde. Du kan også overraske din partner med en Deluxe Julekalender, og du er garanteret en fræk og pirrende december.

Denne julekalender får vores allervarmeste sexede anbefalinger da der er rig mulighed for at nyde og yde alle mulige former for sex, måske endda åbne nye døre.

Har du og din partner brug for en pause fra julestress, så er denne kalender helt klart noget for jer!

Anbefalet til

Sinful Deluxe Julekalender er perfekt til jer, der købte en Classic sidste år og vil hæve niveauet. En limited edition-kalender for ham, hende og jer – I går en fræk måned i møde.

Opsummering

En luksuriøs kalender, som egner sig godt til både manden, kvinden og parret. Købte du Sinful Classic sidste år, eller har du erfaring med sexlegetøj, så er denne kalender med garanti det rette valg for dig.

Tjek Prisen Her →

 


 

Sinful Julekalender Classic

sinful fræk julekalender

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • God til dem med lidt / uden erfaring
 • 24 kvalitetsprodukter
 • Inklusiv inspirationshæfte
 • Værdi af 2300 kr.
 • God diversitet iblandt produkterne
 • Kendt fra TV
 • Sidste års bestseller-julekalender
 • Der medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til alt jeres nye legetøj

Ulemper

 • Flest produkter til kvinden i forhold til manden

Sinful classic kalenderSinful Julekalender, er årets frækkeste gave og inspiration, sørg derfor at få den købt i god tid, da den er lavet i et begrænset antal. Den er perfekt til jer, der havde en succesrig oplevelse med Classic sidste år, eller vil prøve en fræk julekalender for første gang. Overvej også om Deluxe eller Advent er noget for dig i år.

Det er i hvert fald helt sikkert svært at holde fingrene fra kalenderen. Vi fik helt julelys i øjnene og kom til at åbne alle lågerne på en gang.

Jeg ønsker mig helt sikkert også en sex julekalender fra Sinful til næste jul.

Til trods for at vi åbnede alle lågerne på en gang kan jeg sagtens forestille mig, at når vi når juletiden, hvor lækkert det må være at åbne en ny låge hver dag, og hvordan spændingen, liderligheden og kærligheden stiger fra dag til dag.

Et sexet hvil fra hverdagens julegaveræs, pyntning, shopping, julebagning med børnene, julefrokoster og familie-tam-tam er lige det denne frække julekalender giver.

Vi husker hinanden som par og som da man blev forelskede og udforskede hinanden. Nu kan man udforske hinanden på ny når man åbner en ny låge hver dag.

Derfor er den helt store konklusion på disse mere end +500 anmeldelser, at du BARE SKAL slå til. Du kan købe denne Sinful pakkekalender i dag og allerede modtage den i morgen.

Anbefalet til

Sinful Julekalender, er perfekt til jer, der vil fylde december med overraskelser, nydelse og sex. December er den bedste måned at få brugt de lange mørke nætter på at udforske jeres seksualitet, og nyde hinanden i selskab med julekalenderens frække overraskelser hele måneden igennem.

Opsummering

Fræk kalender med en masse gode produkter, så du med garanti får en fantastisk og sensuel december. Vi anbefaler kalenderen til nybegyndere og begyndere. Det er en luksuriøs kalender med sexlegetøj og andre sexprodukter af meget høj kvalitet og man føler virkelig man får noget for pengene.

Tjek Prisen Her →

 


Afsløringer: Det er der i Sinful Julekalenderen

Vi har her afsløret, hvad der er i 6 af lågerne i både Classic og Deluxe modellen. Vi vil ikke sige i hvilke låger de forskellige produkter er – dermed får du/I selv lov til at have den spænding.

Sinful Julekalender Deluxe

Sinful Deluxe Julkalender

Sinful Julekalender Classic

Sinful classic julkalender

 


Hvorfor skal man købe en Sinful Julekalender?

En af de klart største fordele ved en Sinful pakkekalender er naturligvis, at I som par får prøvet noget helt nyt og frækt sammen. Allerede bare af den grund, bør I slå til. Det med at man glæder sig, at stå op sammen og åbne dagens låge er bare hamrende frækt.

Desuden kan de fleste produkter i lågerne faktisk bruges sammen. I løbet af december måned, vil I derfor opleve, at der er en rød tråd gennem disse Sinful Pakkekalendere.

Den største ulempe ved disse lækre julekalendere er nok, at det kan være svært at lade være med at åbne lågerne. En god portion tålmodighed og selvdisciplin er derfor vigtigt, når man investerer i sådan en lækker kalender.

Ud over at få et hav af fine kvalitetsprodukter, så sparer du også en hel del ved at købe disse kalendere. Ud over det så medfølger der også batterier til de enkelte ting. Fantastisk.

Lige til sidst og uden at afsløre for meget kan man virkelig se frem til låge nr. 24, som kan gøre dansen rundt om juletræet yderst spændende.

 

Årets Frækkeste Julegave

sexet julekalender

Julen nærmer sig, og snart er det tid til risengrød, konfekt og god julemad. Men julen er også en tid på året, hvor det er mørkt og koldt i de breddegrader vi befinder os i.

Hvis I er kørt død i jeres sædvanlige rutiner, så er løsningen klart årets frækkeste sex julekalender 2021 fra Sinful.

Julekalenderen er et bud på, hvordan du får en sjovere og frækkere jul med partneren derhjemme.

Julekalenderen findes i 2 versioner, henholdsvis ”Sinful Julekalender 2021” & ”Sinful Deluxe Julekalender 2021”. Begge Julekalendere indeholder 24 populære produkter fra Sinful, til både ham og hende og til parret. Heriblandt er sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter.

I år er der dog endnu en nyhed fra Sinful – nemlig Sinful Adventkalender 2021. Den indeholder 4 låger med 12 produkter fordelt, og har også vores varmeste og frækkeste anbefaling.

Det er en fantastisk måde at eksperimentere med sexlegetøj igennem hele december måned, og lege jer frem til lige præcist, hvad der er sjovest for jer.

Med de diskrete design passer de perfekt i hjemmet, og der medfølger et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here