Sinful Julekalender 2019: En erotisk og fræk julekalender der oser af sex!

1413

Vi har været så heldige at få lov til at teste denne sex julekalender, som er i en smadderflot indpakning med en flot bog der beskriver hver låge/dag uden at afsløre for meget om, hvad der gemmer sig bag lågerne.

sinful julekalenderDet er i hvert fald helt sikkert svært at holde fingrene fra kalenderen. Vi fik helt julelys i øjnene og kom til at åbne alle lågerne på en gang.

Find Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Jeg ønsker mig helt sikkert også en fræk julekalender fra Sinful til næste jul.

Til trods for at vi åbnede alle lågerne på en gang kan jeg sagtens forestille mig at når vi når juletiden hvor lækkert det må være at åbne en ny låge hver dag og hvordan spændingen, liderligheden og kærligheden stiger fra dag til dag.

Et sexet hvil fra hverdagens julegaveræs, pyntning, shopping, julebagning med børnene, julefrokoster og familie-tam-tam er lige det denne frække julekalender giver.

fræk julekalenderFind Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Vi husker hinanden som par og som da man blev forelskede og udforskede hinanden. Nu kan man udforske hinanden på ny når man åbner en ny låge hver dag.

Men her må vi kun afsløre få detaljer og det starter godt ud allerede med låge nr. 1 i sex julekalenderen med denne fantastiske meget kraftige højlydte Sinful Black Pocket Vibrator som kan få de fleste kvinder til at få orgasme på få minutter.

Sinful Black Pocket Vibrator

Der følger 4 forskellige hoveder med og med disse udskiftelige hoveder er mulighederne mange. Personligt synes jeg bedst om det glatte hoved.

Man kan have den i tasken, dog skal man lige have i mente at den larmer rigtig meget, så hvis du påtænker at bruge den på shoppingscenterets toilet eller i biffen så glem det den larmer for meget eller også må man regne med lidt stirrende blikke eller skæve smil.

Find Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Den er lavet i virkeligt lækkert materiale ligesom alt det andet, dog skal man passe på når der bliver godt snasket for der har hovederne nemt ved at falde af. Men der når man slet ikke til.

Da den er en halv gang større end en læbestift er den både nem for kvinden og manden at styre samtidig med at manden er indenfor, halleluja for nogle orgasmer.

Den skulle også være vandtæt men det har vi ikke afprøvet endnu.  Det er helt sikkert en keeper trods småfejlene, og det er helt sikkert en genganger.

erotisk julekalenderNæste låge vi må afsløre er der denne sorte luksuriøse kildefjer som kilder dejligt på min mands boller og på min ryg og bryster.

Det er meget sensuelt når manden min stryger den henover min krop og alle ens sanser bliver vækket og stimuleret og jeg kan slet ikke vente med hvad han nu vil gøre ved mig. Den har et dejligt kort skaft og er dejlig lille og derved nem at styre.

Den er fantastisk at bruge sammen med nogle af alle de andre låger især i de sensuelle lege og i forspil.

Man skal dog ikke være al for kilden for den kilder virkelig meget. Festen vil ingen ende tage så vi fortæller straks om låge nr.  8 hvor et smukt blonde-blindfold ligger så man føler sig lidt luksus når man har det på, sådan lidt Fifty shades of Grey agtigt.

Der er lagt op til forførende sex med dette på og især kombineret med låge nr. 22 og 23 som vi ikke må afsløre her. Man kan også bruge blindfoldet da det har bindesnipper som et sexet armbånd eller binde anklerne sammen eller hænderne til sengen, mulighederne er mange med dette blindfold.

Personligt vil jeg gerne bindes til sengen og det gør det ekstra sexet at det er sådan et fint blondestykke. Luksus er lækkert og Sinful ER bare luksus.

Find Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Det leder os til sidste afsløring af låge nr. 16, dobbel-bækkenbundskugler, en god klassiker som er gode til lækkert forspil ved at føre dem op inden man skal ud og spise med manden, bare tanken om at man har dem oppe driver manden til vanvid mens man sidder og spiser.

sex julekalender

Uhm lækkert forspil.. de er nemme at føre op med deres sorte lækre bløde ydre og har kugler indeni der gør dem ekstra spændende, det klinger sjovt. Disse kugler kan også prøves til numselege hvis man er frisk på dette og da de ikke er så store kan manden også prøve.

Det er lidt kinky at gå ud og shoppe med dem oppe, det er min favorit. I øvrigt kan man træne sin bækkenbund strammere ved øvelser med disse kugler, man skal stå i squat position, føre kuglerne op, slappe af i bækkenbunden, når man så føler de er på vej ud, ” falder ned” skal man lige spænde op i bækkenbunden, ligesom når man skal holde på en prut.

Disse øvelser kan man faktisk også lave med mandens penis indeni i dig hvor man ligger på ryggen så føles det lidt strammere.

Låge nr. 19, 22 og 23 er fantastisk, til det blide hårde og har fået en fast plads i sengebordsskuffen.

erotik julekalender Find Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Der er nu kun 8 låger til juleaften og lågerne byder på some hot stuff, alt fra blid bondage til sjove lege og sensuelle lege med erotiske produkter både til ham og hende som man måske ikke lige havde i tankerne man skulle prøve, eller var lidt for genert til at købe når man stod i biksen med manden eller konen ved sin side og ej heller lige ved hvad der er godt og hvad der skal til.

Det er jo en helt anden verden og da det er svært at vide på forhånd hvad man er til, hvor stort det skal være, hvor nemt det skal glide, hvor meget det skal larme og om man er til det halve eller det hele.

Det kan også være svært at sige til kæresten eller konen at man gerne vil prøve noget analt, det er ikke altid så godt modtaget, men med denne kalender kommer det lidt uskyldigt ind og man kan lidt nemmere prøve sig frem for i kalenderen gemmer sig flere spændende, sjove og erotiske produkter.

Her er der mulighed for at prøve det halve og det hele, især for begyndere,  for under lågerne er der erotiske produkter og sexlegetøj af høj og lækker kvalitet. Og så medfølger der batterier til de enkelte ting. Fantastisk.

For begyndere er det måske meget smart at købe en af Sinful´s glidecremer med og husk det er jo kun fantasien der sætter grænserne.

sexet og fræk julekalender

Find Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Lige til sidst og uden at afsløre for meget kan man virkelig se frem til låge nr. 24 (Juleaften) som kan gøre dansen rundt om juletræet yderst spændende.

Vi kalder den, min mand og jeg; ”den lille sorte djævel”, mest fordi det er manden min der udelukkende styrer slagets gang og jeg er helt i hans magt, hvilket jeg er sjældent, men shit hvor er det sexet.

Det bliver helt sikkert en spændende juleaften og juleferie.

Denne julekalender får vores allervarmeste sexede anbefalinger da der er rig mulighed for at nyde og yde alle mulige former for sex, måske endda åbne nye døre. Det er også en god mulighed for at prøve nogle ting man ikke selv havde tænkt på at købe.

Vi anbefaler kalenderen til nybegyndere og begyndere. Det er en luksuriøs kalender med sexlegetøj og andre sexprodukter af meget høj kvalitet og man føler virkelig man får noget for pengene.

Vi anbefaler for de mere garvede at vente med at læse produktbogen til den aktuelle dag da man ellers kan fornemme hvad der gemmer sig og spændingen vil man jo ikke ødelægge, vel ?

sexet julekalender

Find Kalenderen billigt og diskret, Klik her

Sexede hilsner fra Winnie og Kevin.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here