Sinful Julekalender – Anmeldelse & Test

1772

+500 anmeldere har testet en Sinful Julekalender / Sinful Pakkekalender. Vi har samlet konklusionerne således du hurtigt kan se hvilke fordele & ulemper der er ved denne sex julekalender.

Desuden bliver du også klogere på, hvad den koster samt hvor vi anbefaler du skal købe den.

Psst… længere nede i indlægget afslører vi også 4 af de produkter der er i kalenderen. På den måde får du en idé om, hvad denne sinful julekalender indeholder.

Hvis du ikke ønsker at læse nedenstående anmeldelse & test af sinful sex julekalenderen. Så finder du den billigste forhandler af julekalenderen her:

Tjek Prisen Her →


Sinful Julekalender

Sinful Deluxe Julekalender

Sinful deluxe julekalender

 

Sinful luksus julekalender

 

Anbefalet til

Sinful Julekalender, er perfekt til jer, der vil fylde december med overraskelser, nydelse og sex. December er den bedste måned at få brugt de lange mørke nætter på at udforske jeres seksualitet, og nyde hinanden i selskab med julekalenderens frække overraskelser hele måneden igennem.

Opsummering

Sinful Julekalender, en årets frækkeste gave og inspiration, sørg derfor at få den købt i god tid, da den er lavet i et begrænset antal, så hvor længe tør I vente med at købe jeres?

Det er i hvert fald helt sikkert svært at holde fingrene fra kalenderen. Vi fik helt julelys i øjnene og kom til at åbne alle lågerne på en gang.

Jeg ønsker mig helt sikkert også en sex julekalender fra Sinful til næste jul.

Til trods for at vi åbnede alle lågerne på en gang kan jeg sagtens forestille mig at når vi når juletiden hvor lækkert det må være at åbne en ny låge hver dag og hvordan spændingen, liderligheden og kærligheden stiger fra dag til dag.

Et sexet hvil fra hverdagens julegaveræs, pyntning, shopping, julebagning med børnene, julefrokoster og familie-tam-tam er lige det denne frække julekalender giver.

Vi husker hinanden som par og som da man blev forelskede og udforskede hinanden. Nu kan man udforske hinanden på ny når man åbner en ny låge hver dag.

Derfor er den helt store konklusion på disse mere end +500 anmeldelser, at du BARE SKAL slå til. Du kan købe denne sinful pakkekalender i dag og allerede modtage den i morgen.

Sinful sex julekalenderSinful julekalender anmeldelse

Tjek Prisen Her →

Afsløringer: Det er der i Sinful Julekalenderen

Vi har her afsløret hvad der er i 4 af lågerne. Vi vil ikke sige i hvilke låger de forskellige produkter er, dermed får du/I selv lov til at have den spænding.

Afsløring nr. 1 – Sinful Curve Mini G-Spot Vibrator

Sinful Curve Mini G-Spot Vibrator

Denne G spot vibrator er blevet voldsomt populær, og det er der en helt klar årsag til.

For den kan nemlig bruges af kvinder såvel som mænd.

Til kvinder vil den åbenlyst fungerer optimalt, som en klitoris vibrator.

Hvorimod den til mænd kan fungere som en penis vibrator.

 

 


Afsløring nr. 2 – Sinful Deluxe Feather Tickler

Sinful Deluxe Feather TicklerHer har vi et sjovt indslag fra sinfuls julekalender.

For det at blive pirret med en kildende fornemmelse er bare specielt.

Specielt på en utrolig fræk måde.

Glæd dig til at prøve denne her på din partner!

 

 


Afsløring nr. 3 – Sinful Double Kegel Balls 60 g

Sinful Double Kegel Balls 60 gDisse bækkenbundskugler er uden tvivl nogle du skal være glad for.

Nu kan du nemlig  træne din bækkenbunds således du altid er strammet 100% op.

Til information medfølger der informationer omkring hvorledes du bruger dem bedst.

De kan bruges af både mænd og kvinder – så nu har du endelig muligheden for, at styrke din bækkenbund.

 

 


Afsløring nr. 4 – Sinful Soft Wrist Cuffs

Sinful Soft Wrist CuffsHar du aldrig prøve bondage før?

Så har du nu muligheden for at prøve disse bindeting.

For med disse wrist cuffs (som i øvrigt også kan bruges på anklerne), kan i nu virkelig hygge jer i sengen.

Sådanne bondage / sm lege, kan bare noget andet som normalt sex ikke kan.

 

 


Fordele, Ulemper & Pris – Sinful Pakkekalender

Fordele

  • God diversitet iblandt produkterne (7 x erotiske accessories, 13 x lækkert sexlegetøj og 4 x bondage produkter).
  • Til både nybegynderen og den mere erfarne.
  • Til både ham, hende og til parret.
  • Inklusiv et flot inspirationshæfte med tips og guides.
  • Sidste års bestseller julekalender.
  • Kendt fra TV.
  • Der medfølger en gratis Sinful Aqua Vandbaseret Glidecreme 50 ml. til alt jeres nye legetøj.
  • Værdi for pengene (For kun 795,00  får produkter til en samlet værdi af 2.300 kr.)

Ulemper

  • Flest produkter til kvinden i forhold til manden.
  • Inspirationshæfte på engelsk.

Der er ingen tvivl om, at sådan en sinful julekalender, virkelig er en sex julekalender. Derfor anbefaler vi også ALLE par, ja faktisk også singler at købe den.

For en af de klart største fordele ved denne sinful pakkekalender er naturligvis, at I som par får prøvet noget helt nyt og frækt sammen. Allerede bare af den grund, bør I slå til. Det med at man glæder sig, at stå op sammen og åbne dagens låge er bare hamrende frækt.

Desuden kan de fleste produkter faktisk bruges sammen, så som vi løbende kommer igennem december måned. Vil I opleve, at der er en rød tråd gennem denne sinful pakkekalender.

Hvis der skal nævnes en ulempe, så må det være, at det er svært at lade være med at åbne lågerne. Det kræver dog lidt disciplin, og er faktisk også en del af selve spændingen ved sådan en sex jule kalender.

Sinful Julekalender / Pakkekalender pris

Som det fremgår af nedenstående billede koster denne sinful pakkekalender intet mindre end 795 DKK. Det skal dog nævnes, at produkter individuelt har en værdi til 2.300 DKK.

Derfor er det en relativ god handel du laver når du køber denne.

Sinful pakkekalender

Læs mere om produktet her 

Glæd dig til den 24. december

Der er nu kun 8 låger til juleaften og lågerne byder på some hot stuff, alt fra blid bondage til sjove lege og sensuelle lege med erotiske produkter både til ham og hende som man måske ikke lige havde i tankerne man skulle prøve, eller var lidt for genert til at købe når man stod i biksen med manden eller konen ved sin side og ej heller lige ved hvad der er godt og hvad der skal til.

Det er jo en helt anden verden og da det er svært at vide på forhånd hvad man er til, hvor stort det skal være, hvor nemt det skal glide, hvor meget det skal larme og om man er til det halve eller det hele.

Det kan også være svært at sige til kæresten eller konen at man gerne vil prøve noget analt, det er ikke altid så godt modtaget, men med denne kalender kommer det lidt uskyldigt ind og man kan lidt nemmere prøve sig frem for i kalenderen gemmer sig flere spændende, sjove og erotiske produkter.

Her er der mulighed for at prøve det halve og det hele, især for begyndere,  for under lågerne er der erotiske produkter og sexlegetøj af høj og lækker kvalitet. Og så medfølger der batterier til de enkelte ting. Fantastisk.

For begyndere er det måske meget smart at købe en af Sinful´s glidecremer med og husk det er jo kun fantasien der sætter grænserne.

Lige til sidst og uden at afsløre for meget kan man virkelig se frem til låge nr. 24 (Juleaften) som kan gøre dansen rundt om juletræet yderst spændende.

Det bliver helt sikkert en spændende juleaften og juleferie.

sexet julekalender

Denne julekalender får vores allervarmeste sexede anbefalinger da der er rig mulighed for at nyde og yde alle mulige former for sex, måske endda åbne nye døre.

Det er også en god mulighed for at prøve nogle ting man ikke selv havde tænkt på at købe.

Vi anbefaler kalenderen til nybegyndere og begyndere. Det er en luksuriøs kalender med sexlegetøj og andre sexprodukter af meget høj kvalitet og man føler virkelig man får noget for pengene.

Vi anbefaler for de mere garvede at vente med at læse produktbogen til den aktuelle dag. Da man ellers kan fornemme hvad der gemmer sig og spændingen vil man jo ikke ødelægge, vel?

Årets Frækkeste Julegave

Julen nærmer sig og snart er det tid til småkager, risengråd, konfekt og god julemad. Men julen er også en tid på året, hvor det er mørkt og koldt i de breddegrader vi befinder os i. Vi kender alle til løsningen på vores vinterdepression, nemlig en fantastisk partner.

Men hvis i er kørt død i jeres sædvanlige rutiner, så er løsning hos årets frækkeste julekalender 2019, fra Sinful.

Julekalenderen er et bud på, hvordan du får en sjovere og frækkere jul med kæresten derhjemme.

Julekalenderen findes i to versioner, henholdsvis ”Sinful Julekalender 2019” & ”Sinful Deluxe Julekalender 2019”. Begge Julekalendere indeholder 24 populære produkter fra Sinful, til både ham og hende og til parret. Heriblandt er sexlegetøj, erotiske accessories og blide bondage produkter.

Det er en fantastisk måde at eksperimentere med sexlegetøj igennem hele december måned og leje jer frem til lige præcist hvad der er sjovest for jer, iblandt de 24 vidt forskellige oplevelser.

Med dets diskrete design passer den perfekt i hjemmet og, med følger et flot inspirationshæfte med tips og guides til dagens frække overraskelse.

Vi har valgt at anmelde Sinful Julekalender 2019.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here