Anmeldelse: We Vibe 4 Plus Par Vibrator

622

We Vibe 4 Plus Par Vibrator

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af We Vibe 4 Plus Par Vibrator anmeldelsen:

Denne we vibe 4 plus parvibrator er faktisk en sensation. Fordi den tillader Jer som par at nyde godt af vibrationerne begge to – på én gang.

Kvinden gør det, at hun sætter We Viben fast som en klemme med den lille tap inderst op mod G-punktet. Sådan at vibrationerne når væggen. Den større tap er til stimulering på klitoris, og denne ligger oven på klitoris samtidig med, at den lille vibratordel gør sit arbejde inde i hende.

Det der er yderst specielt med denne er, at det tillader ham at trænge ind samtidig med, at hun har vibratoren sat ind.

På denne måde får han vibrationer på penis mens han penetrerer dig. Du får den nødvendige stimulans på klitoris og forhåbentlig klimakser du også ved G-punktet!

 


Find den bedste pris på We Vibe 4 Plus

Perfekt til langdistanceforhold

We Vibe 4 Plus Par Vibrator trådløs
We Vibe 4 Plus Par Vibrator trådløs

We Vibe 4 har et hav af lækre specifikationer. Der gør, at I på regulær basis kan nyde hinanden, selvom I er langt væk.

We Vibe 4 kan kobles til din smartphone via en app, hvilket gør det muligt for eksempel for ham at åbne appen. Når I aftaler det, og dermed via forskellige indstillinger styre det program, din vibrator skal køre.

Du får en helt særlig oplevelse. Fordi du ved at han er derude et sted og gør det ved dig – via vibratoren – som han lyster præcis nu.

Vibratoren gør det muligt for Jer at lære mere om hinanden og have intimitet selvom I befinder jer forskellige steder. Skulle hun have lyst til at nyde sig selv en aften. Kan hun bruge en af de 11 indstillinger, der følger med vibratoren. Da der iblandt de 11 nok skal være noget til enhver smag.

Synes du ikke, at der er noget der falder i din smag alligevel. Kan du lave dit eget program og bruge det til at stimulere dig selv, præcis sådan som du vil have det.

Specifikationer

Ud over de 11 programmer, der følger med samt muligheden for at specialsy dine programmer. Kan denne vibrator så meget mere. Der medfølger selvfølgelig en fjernbetjening, der tillader Jer at bruge vibratoren sammen. Når I vil varme op til samleje eller bruge den under samleje.

Dens helt særlige former tillader dig at bruge den både vaginalt og analt. Den egner sig bedst til stimulering på G-punktet samt på klitoris, og fungerer du bedst med stimulans på klitoris. Kan du sagtens bruge denne vibrator udelukkende til det.

Control, create, connect

Vibratoren er virkelig fleksibel, og kan derfor nå ind til dit G-punkt uanset, hvor langt oppe det sidder, og uanset hvor langt der er imellem din klitoris og dit G-punkt. We Vibe 4 er et forsøg værd, og hvis alt går galt kan du altid bruge en vibrator som et godt gammelt massageapparat. Hvis du bare trænger til at løsne lidt op i muskulaturen.

We Vibe 4 Plus Par Vibrator
We Vibe 4 Plus Par Vibrator

Stillinger der hjælper Jer

Der er nogle stillinger, der er særligt favorable, hvis I skal bruge We Vibe for første gang. De tre stillinger er: Missionær, ske og med hende øverst.

I kan dog altid prøve jer frem for at se, hvad der fungerer bedst for Jer – måske finder I ud af, at det fungerer rigtigt godt. Hvis hun ligger på ryggen med benene på hans skuldre samtidig med at We Vibe 4 er i brug – kun fantasien sætter grænserne. Hvis du vil se gode råd og flere specifikationer vil jeg råde dig til at kigge her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here