Anmeldelse: Tenga Flip Hole Black

676

Tenga flip hole black onaniprodukt anmeldelse

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af Tenga Flip Hole anmeldelsen:

Tenga Flip Hole er et bedst i test onaniprodukt til ham.

Dette onaniprodukt gør, at han kan nyde den kraftigste, mest intensive orgasme nogensinde.

Er du på udkig efter et onaniprodukt, der kan give dig en uimodståelig oplevelse gang efter gang, så bør du anskaffe dig en Tenga Flip Hole.


 

Anmeldelse

Tenga flip hole anmeldelseTenga Flip Hole er helt konkret en fin, sort boks, du kan klappe op. Selve boksen er inden i fyldt med forskellige teksturer og overflader, der enten er nuprede eller mere glatte.

Når boksen er klappet sammen, ser du i enden en åbning, der er lavet af gummi, og som på fin vis giver dig følelsen af at trænge ind. Du kan læse mere mere her.

Når først du er trængt ind i denne Tenga Flip Hole, vil du bogstaveligt talt støde på disse forskellige overflader, der kan give dig forskellige sensationer og fremme din stimulering.

Finder du et sted inden i denne Flip Hole. Kan du på ydersiden skabe et yderligere tryk netop på dette sted ved at presse en smule ned på det givne sted. På denne måde vil du kunne opleve dit yndlingssted blive intensiveret og ekstra stærkt.

Udseendet

Tenga Flip Holes udseende er langt fra noget, der afslører, at det er et onaniprodukt. Når boksen er klappet sammen har du en firkantet, sort boks, der ligner et stort projektil.

På ydersiden ser man blot 3 knappe-lignende steder. Noget der ikke giver indtryk af, at man har med et onaniprodukt at gøre, og du kan derfor slappe helt af. Hvis du skulle glemme at lægge det i natbordsskuffen, hvis du får gæster.

Ren og skær lyst for alle pengene

Tenga Flip Hole er virkelig et godt køb. Det kan give dig en fantastisk oplevelse, fordi det er et fantastisk apparat, men derudover følger der 3 testere af glidecreme med. Disse glidecremer er forskellige i tekstur og i tykkelse, og derfor kan du prøve dig frem med. Hvad du synes fungerer bedst for dig.

Glidecremerne er med til at gøre oplevelsen enten mere realistisk eller mere modstandsdygtig, og du kan altså vælge hvor glidende eller ”slippery” det hele skal være.

Når penis indføres i denne fantastiske boks. Vil du være sikret en oplevelse, du bare må have om og om igen.

De 3 glidecremer som medfølger, er perfekte til at hjælpe dig til at udforske og eksperimentere med dine lyster, og du vil finde ud af præcis. Hvad der gør, at du ikke kan holde dig længere og bare komme.

Find den bedste pris på Tenga Flip Hole

Forhandler Pris Information
sexshop logo 337,00 DKK Se produkt
sinful logo 699,00 DKK Se produkt

Nemt at bruge, nem at vedligeholde

Når du er færdig med at bruge Tenga Black Hole, er en stor fordel, at den er nem at rengøre. Da det hele er produceret i plast og silikone, har du en overflade. Der kan klare, at du holder den under hanen.

Når du har vasket produktet rent, medfølger der en holder, som du kan hænge produktet over og dermed lade det tørre.

Stimuleringen der ingen ende vil tage

Når du indfører penis, vil du opleve, at der er sensationer for alle dele af penis. Du vil finde ud at, at når du bliver tændt, kan dette faktisk være en fordel.

Både roden og spidsen af penis har stimuleringsmuligheder. Der går over din forventning, og du vil opleve en uimodståelig lyst, der omslutter hele penis.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here