Feeldoe Strap On – Bedst i test

181

Vil du gerne kaste dig ud i strap-on universet, men mangler inspiration? Eller er du blot træt af at kæmpe med besværlige harnesses? Så læs med her!

Tantus Feeldoe Strapons er harnessfrie strap ons, der fungerer ved at giveren fører den op i skeden og holder den fast via bækkenbundsmusklerne.

Vi har i dette indlæg testet og anmeldt de 3 bedste Tantus Feeldoe strapons, så du kan få inspiration til dit næste Feeldoe legetøj.

Hvis du er blevet nysgerrig på Tantus og vil læse mere, så tjek vores Tantus Sexlegetøj – Bedst I Test ud. Der har vi testet og anmeldt det bedste fra Tantus, så du nemt kan blive guidet til at vælge dit næste Tantus sexlegetøj.

 

Bedste… Prismaskinen
Tantus Feeldoe Classic Original Strap-on Lilla Testvinder Tjek pris
Tantus Feeldoe Slim Strap-on Blå Begynder Tjek pris
Tantus Feeldoe More Strap-on Rød Prisvinder Tjek pris

 

 

TESTVINDERENTantus Feeldoe Classic Original Strap-on Lilla

Tantus Feeldoe Classic Original Strap-on Lilla

Tjek prisen her!

Fordele

 • Blødt og fleksibelt materiale
 • Vandtæt
 • Ftalat-fri
 • Medfølgende vibrator, som kan tages ud
 • Slipper for strap-on-seler
 • Batterier medfølger
 • Lugtfri
 • Allergivenlig

Ulemper

 • Brugermanual på engelsk
 • Kan være svær at holde på plads ved første brug
 • Kun 1 vibrationsniveau

Oplevelsen med produktet

Produktet føltes virkelig lækkert i materialet, og den var dejlig fleksibel og blød. Dette skulle vise sig at gøre underværker, for det var godt nok sværere end det så ud at holde Feeldoe Classic på plads! God bækkenbundstræning før man går i gang kan kun anbefales, så man kan forberede sig bedst muligt.

Før vi brugte vores Feeldoe helt, valgte vi at benytte den lille bullet vibrator, så vi kunne blive varmet ordentligt op. Vibratoren tages nemt ud af Feeldoen, og den var super fin. Det ærgerlige var dog, at den kun havde et enkelt vibrationsniveau.

Da Feeldoen endelig var oppe, og man lige fandt teknikken, føltes det dog helt naturligt at spænde i bækkenbundsmusklerne for at holde legetøjet ordentligt på plads. Størrelsen føltes rar, og der skal virkelig lægges vægt på fleksibiliteten! Det markante penishoved var en super fræk detalje, der stimulerede min partner godt.

Dildoen holdt godt på kropsvarmen. Man kunne godt fornemme, at dildoen er designet af kvinder, for hele oplevelsen med Feeldoe Classic var super lækker. Den rammer g-punktet godt for både giveren og modtageren, og man kan få nogle lækre g-punktsorgasmer!

Anbefalet til

Tantus Feeldoe Classic anbefales helt klart til parret, der vil spice deres samleje-oplevelser lidt op, men som helst vil undgå besværet med strap-on-seler og lignende. Feeldoe Classic er designet til håndfri benyttelse, og man kan derfor have både hænder og fokus på sin partner i stedet.

Man kan derudover tage den lille vibrator i sin Feeldoe Classic ud og bruge den som en del af forspillet også. Dette gør Tantus Feeldoe til et stykke legetøj, der både kan sætte gang i forspillet og i samlejet.

Det kræver dog en stærk bækkenbund at holde Feeldoe Classic på plads, så bækkenbundstræning ville være ideelt.

Det siger andre kunder

Folk er vilde med designet på Feeldoe Classic! Den håndfri benyttelse er en yderst populær detalje, så man nemt og hurtigt kan tage legetøjet i brug og ikke skal til at kæmpe med seler og lignende til en normal strap-on. Den medfølgende vibrator værdsættes også, men der ærgres over, at der kun er et enkelt vibrationsniveau.

Opsummering

Lækker og fleksibel håndfri strap-on dildo, som har en god størrelse for både giveren og modtageren. Har en medfølgende vibrator, som kan tages ud af Feeldoen og evt. bruges som en del af forspillet.

Holder godt på kropstemperaturen, og rammer med sit kurvede design g-punktet helt perfekt. Dog lidt svær at holde på plads, så bækkenbundstræning anbefales.

 

 

BEGYNDERENTantus Feeldoe Slim Strap-on Blå

Tantus Feeldoe Slim Strap-on Blå

Tjek prisen her!

Fordele

 • Fleksibelt materiale
 • Medfølgende vibrator, som kan tages ud
 • 100% vandtæt
 • Ftalat-fri
 • Slipper for strap-on-seler
 • Batterier medfølger
 • Holder godt på kropsvarmen

Ulemper

 • Brugermanual på engelsk
 • Kun 1 vibrationsniveau
 • Kan være svær at holde på plads ved første brug

Oplevelsen med produktet

Det lækre ved at pakke Feeldoe Slim ud var, at den ikke havde en mærkelig lugt, som mange stykker sexlegetøj har. Feeldoe Slim er den tyndeste strap-on dildo, Tantus har lavet, så den er super god for begyndere.

Selvom min partner og jeg begge var nye inden for denne type legetøj, var denne Feeldoe strapon rimelig nem at vænne sig til, både for mig og for hende. Den tog hurtigt imod kropsvarmen, og holdt godt på den, og den var derfor behagelig at bruge i længere tid.

Vi tændte for vibratoren undervejs, og det var virkelig en lækker detalje, når den er oppe i en! Desværre var vibrationslyden ikke så lydløs. Dens kurvede form var super god til g-punktsstimulation for min partner. Det markerede penishoved var også en fræk tilføjelse, der gjorde det godt!

Anbefalet til

Feeldoe Slim er den tyndeste strap-on dildo, Tantus har lavet, så den er ideel til begyndere. Størrelsen på den del, der føres op i giveren, er samme størrelse som de andre Feeldoe strap ons, men længden og bredden på penis-skaftet er mindre. Nemlig kun 15 cm i længden og 3 cm i bredden.

Det er derfor en lækker strap-on dildo vibrator at starte med. Da den er så tynd, kan den også f.eks. bruges til det heteroseksuelle par, hvor kvinden vil udføre analsex på manden.

Det siger andre kunder

Feeldoe Slim omtales som et rigtig godt begynder-legetøj, og vibrationsmuligheden er en fræk detalje.

Opsummering

Super godt produkt til begynderen, der med sin partner vil kaste sig ud i Feeldoe strapon-universet for første gang. Fleksibel og blød dildo, der hurtigt varmes op og holder godt på kropsvarmen.

Kan både benyttes af kvinde-til-kvinde-parret eller af det heteroseksuelle par, der vil udforske anal stimulation til ham.

 

 

PRISVINDEREN – Tantus Feeldoe Slim Strap-on Blå

Tantus Feeldoe More Strap-on Rød

Tjek prisen her!

Fordele

 • Medfølgende vibrator, som kan tages ud
 • 100% vandtæt
 • Slipper for strap-on harnesses
 • Batterier medfølger
 • Holder godt på kropsvarmen

Ulemper

 • Brugermanual på engelsk
 • Kan være svær at holde på plads ved første brug
 • Ikke lydsvag

Oplevelsen med produktet

Denne dildo er lidt større end de andre, og vi havde derfor lidt svært ved at vænne os til den. Det kurvede design var lækkert og stimulerede g-punktet godt for min partner. Vi brugte også den lille bullet vibrator, som var super god for lige at varme lidt op til brugen af selve Feeldoe More.

Vi havde dog lidt svært ved at få den til at blive oppe, så vi endte med at bruge den håndholdt i stedet, hvilket den også fungerede super godt til! Desværre larmede dildoen lidt, hvilket godt kunne være en smule distraherende.

Den er lidt større i størrelsen end de andre, så man får i hvert fald noget for pengene. Derfor er det også vores klare prisvinder i denne omgang.

Anbefalet til

Feeldoe More anbefales til dem, der kan lide at blive fyldt ud. Det er en dildo, der egner sig godt til de lidt mere øvede, som har fundet teknikken med disse harness-frie Tantus Feeldoes og nu vil øge størrelsen en smule.

Det siger andre kunder

Folk er enige i, at man bestemt får noget for pengene. Den omtales som et frækt og lækkert stykke legetøj, hvor vibratorfunktionen er en god detalje. Størrelsen kan dog godt gøre den lidt hård at bruge i lang tid af gangen, og så er den desværre ikke så lydsvag.

Opsummering

Lidt større end de andre, så god for dem, der vil have lidt mere til en lækker pris. Effektivt kurvet design, der stimulerer g-punktet, og er endnu bedre kombineret med vibratorfunktionen. Er dog ikke så lydsvag. Super lækker strap-on dildo til prisen.

 


Er du blevet nysgerrig på strap-on-universet, og vil du udforske andre muligheder? Læs vores indlæg om de Bedste Strap Ons i Test og bliv inspireret!

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here