Anmeldelse: Sybian sexmaskine – den verdenskendte

672

Vil du gerne have fat i den frække Sybian sexmaskine? Det ville jeg også gerne… Tilbage i 2008 ja.

Det er en oldgammel maskine, som blev kendt, fordi den var én af de første sexmaskiner/kneppemaskiner/dildomaskiner på markedet.

Derfor bliv Sybian også lynhurtigt synonym med en sexmaskine.

En forældet model

Du kan formentligt godt støve den gamle model op.

Men, hos de fleste forhandlere i Danmark vil du opleve, at Sybian maskinen er udsolgt. Eksempelvis som her ved Sinful.dk.

Den gode nyhed er dog, at du slet ikke skal/burde købe en Sybian sexmaskine.

Jo, altså, hvis det skulle være for at udstille den på et museum!

Vil du dog i stedet have en god sexmaskine, fremfor den forældede Sybian, så skal du i stedet kigge på en af disse 5 modeller:

https://www.sinful.dk/lovebotz-saddle-deluxe-sex-machine

https://www.sinful.dk/love-botz-robo-fuk-adjustable-sex-machine

https://www.sinful.dk/kink-power-banger-sex-maskine

https://www.sinful.dk/f-machine-pro-3-sexmaskine

https://www.sinful.dk/the-cowgirl-premium-riding-sex-machine

Find lignende sexmaskiner her

Hvad er en Sybian sexmaskine?

En Sybian er en gammel sexmaskine. Faktisk er det for mange er Sybian faktisk synonym for sexmaskine. Sybian sexmaskine består af saddellignende sæde, to kraftige motorer og en tilkoblet fjernbetjening. Der er en revne øverst på sadlen, hvori de forskellige tilbehørsstykker sættes fast. Det er også herfra, bevægelser og vibrationer bliver styret.

Alle indstillingerne bliver styret fra en fjernbetjening, og du kan hurtigt gå fra nul til hundrede med de kraftige motorer. Der findes et utal af forskellige udstyrsstykket til Sybian sexmaskine. De fleste er udstyret med en form for dildo. Når brugen sidder på Sybian sexmaskine, vil dildoen give indvendig stimulering samtidig med, at det ydre kan presses mod det flade stykke for udvendig stimulering med vibrationer.

En Sybian sexmaskine var langt fra en billig investering, og da den ikke længere sælges, har den efterhånden fået et nærmest mytisk eftermæle. Sybian sexmaskine ville af mange nok betegnes som stor, klodset, larmende og uelegant. Men den første rigtige sexmaskine havde også sin charme, og var, hvis ikke andet, utrolig effektiv.

Historien bag Sybian sexmaskine

Hjernen bag Sybian sexmaskine er Dave Lampert. Ifølge ham begyndte planerne om en sexmaskine som Sybian at blive udviklet allerede i 1970’erne. Men det var først i 1983, der virkelig skete noget. Herefter blev de første prototyper skabt.

Sybian sexmaskine 1Navnet Sybian kommer fra den antikke græske by Sybaris som lå i det nordlige Italien, og som blev sat i forbindelse med en luksuriøs og overdådig livstil.

Lampert udviklede Sybian sexmaskine som svar på hans research af den kvindelige orgasme og nydelse. Lampert var nemlig kommet frem til, at når kvinden var ovenpå under samleje, havde hun de bedste muligheder for at opnå orgasme. Samtidig var stimuleringen bedst, når penis var helt oppe, mens kvinden bevægede sig frem og tilbage. På den måde blev det følsomme g-punkt nemlig ramt og stimuleret.

Find lignende sexmaskiner her

Det er ud fra denne viden at Lampert udviklede Sybian sexmaskine. Med Sybian skulle kvinder kunne give sig selv den bedste nydelse og stimulering. Og dermed også blive bedre til at opnå den ved samleje.

Mange kvinder kan hurtigt opnå en klitoris orgasme, gennem den ydre stimulering som Sybian sexmaskine giver gennem de kraftige vibrationer. Men derudover får de også stimuleret g-punktet ved forskellige hastigheder og vibrationer. Dette kan give flere g-punkts orgasmer. Det anbefales, at man bevæger sig frem og tilbage, når man bruger en Sybian sexmaskine, da det netop vil give en bedre stimulering af g-punktet.

Hvordan bruger du en Sybian sexmaskine?

Sybian sexmaskine er trods den lidt klodset størrelse og tunge vægt ret nemt at bruge. Du vil måske ikke føle dig super elegant når du sætter dig over sadlen. Eller når den store motor begynder at brøle idet du tænder maskineriet.

Men når først Sybian sexmaskine er kommet i gang stopper den ikke før den har fuldført sit arbejde. Du bestemmer hvor vildt det skal gå for sig. Fra fjernbetjeningen kan man styrer tænde og slukke vibrationer og rotationer. Derudover kan du også bestemme hvor kraftige eller hurtige de skal være.

Find lignende sexmaskiner her

Kom godt i gang med Sybian sexmaskine

Sybian sexmaskine 3Inden du bruger en Sybian sexmaskine, er det en god ide at lære den at kende. Afprøv maskinen inden du sætter dig på den. Sæt vibrationer og rotation i gang, og se hvordan det virker. Det er også vigtigt at have styr på, hvordan du justerer kraften, og ikke mindst hvordan du slukker det hele igen.

Brugeren af en Sybian sexmaskine sætter sig over sadlen, idet den valgte del indføres vaginalt. Herefter kan du tænde og styre vibration og rotation fra fjernbetjeningen. Vibration og rotation har hver sin knap, så de kan slukke eller tænde for den ene funktion uden at tænde eller slukke for den anden.

Du kan bruge en Sybian sexmaskine med eller uden en af de medfølgende dele. Når Sybian er tændt, vil den fordele kraftfulde vibrationer til hele underlivet. Både klitoris, vagina og anus vil blive stimuleret. Vælger du at påsætte en penetrerende del, vil du kunne styre rotation og kraft i forhold til penetrering.

Specifikationer om Sybian sexmaskine

  • Vægt: 10 kg
  • Mål: 33,7 x 31,8 x 21,6 cm
  • Max vægt: 450 kg
  • Dækket af kunstlæder

Et utal af ekstra dele

Sybian sexmaskine 2Sybian sexmaskine er måske enkel, men er også skabt til at kunne tilfredsstille enhver kvinde. Derfor kom Sybian sexmaskine også med et utal af ekstra dele og tilbehør. Delene består af forskellige former for penetrerende dildoformer. Der er både realistiske udgaver samt mere glatte eller rillede dildoer.

Kort sagt skulle der gerne være en del der kan tilfredsstille netop dig og dine behov. Sybian har dele, der er fremstillet af det såkaldte C-Flex materiale. Materialet er latex-fri, og kommer i forskellige grader af fasthed.

Derudover har Sybian også en serie af ekstra dele i silikone. Silikone er ofte det bedste materiale, når det kommer til sexlegetøj. Det kan gøres ordentligt rent, indeholder ikke ftalater, og er derfor både kropsvenligt samt behageligt og blødt at bruge.

Silikone delene kommer i en lilla farve, mens de originale C-Flex dele kommer i enten en mørk eller lys hudfarve. Om man vælger den ene form over den anden, kommer an på, hvilken stimulering man ønsker, samt hvilket materiale man bedst kan lide.

Find lignende sexmaskiner her

Kraftig (og højlydt) motor

En Sybian sexmaskine kan kaldes mange ting. Men støjsvag er ikke en af dem. Den larmer faktisk helt vildt meget. Her har producenterne virkelig fokuseret på motorkraft og effektivitet fremfor en diskret oplevelse. Det kan selvfølgelig godt give nogle bekymringer både i forhold til naboklager og hvis andre i hjemme mens den bliver taget i brug.Sybian sexmaskine 4

Det ideelle er da også hvis du har et privat sted du kan sætte sexmaskinen op. Gerne langt fra andre mennesker. Ellers skal du i det mindste have huset for dig selv inden du sætter gang i maskineriet.

Den kraftige motor giver dig selvfølgelig en masse effektive vibrationer og bevægelser. Men den kan også virke distraherende. Hvis man bruger Sybian sexmaskine og det eneste du kan tænke på er hvor meget den larmer. Og hvor meget alle omkring dig kan høre. Ja, så bliver det nok ikke nogen rar eller nydelsesfuld tur.

En Sybian sexmaskine kræver derfor også at man har god plads omkring sig. Måske har du et kontor separat fra huset, eller måske et andet rum der kun er dit og som kan holde den kraftige sexmaskine i god afstand fra resten af husholdningen.

Find lignende sexmaskiner her

Fordele og ulemper ved Sybian sexmaskine

Som ved de fleste ting er der også både fordele og ulemper ved en Sybian sexmaskine. Hvad der fungerer for én kvinde, vil måske ikke fungere for den næste. Derfor er alle sexmaskiner heller ikke for alle kvinder. For nogle er det en fantastisk måde at give stimulering og at få et varieret sexliv – også uden en partner.

Her er nogle af de fordele og ulemper, der kan være ved en Sybian sexmaskine.

Fordele ved Sybian sexmaskine

En af de helt store fordele ved Sybian sexmaskine er selvfølgelig dens kraft. Du finder ikke Sybian Sexmaskine 4en mere kraftfuld maskine på markedet. Og så har den en virkelig stor brede i vibrationer. Fra de helt lave og stille til de virkelig høje og dybe.

Du kommer heller ikke til at mangle læsestof, når du får en Sybian sexmaskine. Du får nemlig udførlige instruktioner med. Manualerne indeholder specifikke informationer om, hvordan du bruger alle dele af Sybian sexmaskine. Og derudover også hvordan du generelt opnår den bedste stimulering og nydelse som kvinde.

Du kan vælge at opgradere det medfølgende udstyr med silikone delene. Delene i silikone er helt klart en bedre kvalitet. Og det kan derfor være alle pengene værd at bruge disse i stedet for de medfølgende og originale udstyrsstykker i C-Flex.

Endnu en fordel er sexmaskinens brugervenlighed. Det udførlige materiale hjælper dig selvfølgelig på vej, men egentlig er Sybian utrolig nem at bruge. Designet giver sig selv, og den enkle fjernbetjening er også nemt at finde ud af.

Derudover kommer maskinen i flere farver, så du kan få den, der matcher dit interiører bedste. Der kommer god kvalitets glidecreme med, når du køber den. Og sidst men ikke mindst får du en 5 års garanti med, som for en pris kan opgraderes til livstidsgaranti.

Find lignende sexmaskiner her

Ulemper ved Sybian sexmaskine

Den første ulempe man bliver nødt til at nævne, er nok larmen. En Sybian sexmaskine Sybian Sexmaskine 5larmer. Virkelig meget. Det er der ikke nogen vej uden om. Den er derfor virkelig ikke diskret. Det kan særligt være et problem, hvis du bor et sted uden særlig meget privatliv. Din underbo vil hvert fald ikke takke dig for dit Sybian sexmaskine køb.

Den store larm kommer nok af de kraftige motorer. Som samtidig kræver meget plast. Det gør også, at Sybian sexmaskine er utrolig stor. Og ikke mindst tung. Du flytter den derfor ikke bare lige rundt. Den er derfor også klodset og besværlig at pakke ud og sammen igen. Du tager den ikke bare lige frem for en hurtig ridetur. Du skal virkelig i gang med den helt store selvforkælelse, når du endelig har fået hevet det store maskineri frem.

Sidst men ikke mindst så er Sybian ikke kærlighed ved første blik. De mange ekstra dele og den kraftige motor gør, at det kan tage noget tid, før du finder den perfekte kombination. Det kan faktisk tage flere forsøg og mange timer, før du endelig forelsker dig i den legendariske Sybian sexmaskine.

Find lignende sexmaskiner her

Hvad findes der af alternativer til Sybian Sexmaskinen?

Sybian Sexmaskinen har længe været anerkendt for sin evne til at levere intens og tilpasset seksuel tilfredsstillelse. Dog er der en række alternative muligheder til rådighed, der kan tilfredsstille forskellige præferencer og behov. Her er nogle alternativer, der tilbyder lignende stimulering:

1. Magic Wand Vibrator:
Magic Wand er kendt for sin kraftfulde vibrationsstyrke. Den kan anvendes med forskellige vedhæftninger og er velegnet til både mænd og kvinder. Det er en alsidig mulighed til dem, der søger kraftig og fokuseret stimulation.

2. Motorbunny:
Motorbunny er en robust og justerbar sexmaskine, der ligner Sybian. Den leveres med forskellige tilbehør og hastighedsindstillinger, hvilket gør den ideel til tilpasset fornøjelse.

3. F-Machine Gigolo:
F-Machine Gigolo er en kompakt sexmaskine med justerbar hastighed og vinkel. Den er bærbar og let at opbevare, hvilket gør den ideel til dem, der ønsker stimulering på farten.

4. Saddle Vibrator:
En Saddle Vibrator er designet til at efterligne sadelbevægelser, og den kan justeres for at imødekomme forskellige vinkler og intensiteter. Den giver en unik oplevelse sammenlignet med traditionelle sexmaskiner.

5. Automatisk Onanimaskine:
Venus 2000 er en automatisk onanimaskine, der fokuserer på penisstimulering. Den er kendt for sine tilpassede indstillinger og kontrolmuligheder, hvilket gør den velegnet til personlig fornøjelse.

6. The Milker by Lovebotz:
The Milker er en automatiseret onanimaskine, der fokuserer på penistraktion. Den er designet til at efterligne oralsex og kan tilpasses efter præferencer.

Disse alternativer til Sybian Sexmaskinen er designet til at imødekomme forskellige ønsker og behov inden for seksuel stimulering. Det er vigtigt at udforske og finde det produkt, der bedst passer til ens personlige præferencer og fantasier.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here