Womanizer – Test, Anmeldelse & Sammenligning

3519

Leder du efter en Womanizer? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Sexlegetøj fra Womanizer har alle det til fælles, at de er luksuriøse og effektive i designet – og så er der ikke gået på kompromis med kvaliteten. Deres produkter er med andre ord kendt for, at give orgasme-garanti!

Alle Womanizers benytter sig af den revolutionerende Pleasure Air Technology, som har taget kvinder verden over med storm. Det er med andre ord stimulation fra trykbølger, som altså bare er MEGET bedre end stimulation direkte på klitoris!

Vi har her listet de bedste produkter fra det verdenskendte brand: Womanizer:

STADIG I TVIVL?

Se udvalget af Womanizers her →

 


 

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

TESTVINDER 

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lydsvag
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • 12 intensiteter
 • Sugehoveder medfølger
 • Vandtæt
 • Simpelt og ergonomisk design
 • Autopilot-indstilling
 • 4 timers leg på en opladning

Ulemper

 • Prisen er i den høje ende
 • Produktet er ret bredt

Oplevelsen med produktet

Womanizer Premium Klitoris StimulatorDa jeg ingen erfaring overhovedet har med Womanizer, skulle jeg lige lære produktet at kende. Womanizer er nemlig ikke som noget andet legetøj jeg tidligere har prøvet. Pleasure Air Technologien er nemlig en ny og smart funktion, som ikke meget sexlegetøj tilbyder.

Womanizer Premium Klitoris Stimulator har en helt enkelt styring. Plus-knappen er forhøjet let, og er lidt større end minus-knappen. Med disse +/-knapper kan du let navigere mellem de 12 intensiteter. Endnu en detalje ved Womanizer Premium er, at når man tænder den på on/off knappen, sætter den først igang når man placerer den på klitoris. Bølge-knappen er den smarte Autopilot-funktion.

Womanizer Premium har Smart Silence funktion, så den er utroligt lydsvag. Opladerstikket er et alm. USB stik med magnetisk sammenkobling til Womanizer. En brugstid på dejlige 4 timer efter kun 2 timers ladning.

Anbefalet til

Kan virkelig anbefales til alle kvinder, der vil have en orgasme-oplevelse ud over det sædvanlige! Jeg erfarede, at den på ingen tid kunne få mig helt op i skyerne.

Det siger andre kunder

Produktet er et af de mest populære produkter med Pleasure Air Technology på markedet. Selvom produktet prismæssigt er i den dyre ende, roses det til skyerne.

Opsummering

Premium-udgaven af Womanizer Classic, der på en 2-timers opladning har 4 timers levetid. Let at betjene og navigere mellem intensiteterne.

Jeg har endnu ingen ulemper fundet så den får topscore fra mig. Alt i alt en ‘Premium’ vibrator/stimulator!

Læs mere her

 


 

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator

PRISVINDER

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Beskeden størrelse
 • Vandtæt
 • 4 intensitetsniveauer
 • Genopladelig
 • Nem at betjene

Ulemper

 • Har kort levetid på en opladning (30 min levetid på 30 min opladning)

Oplevelsen med produktet

Womanizer Starlet Klitoris StimulatorDenne Womanizer har en beskeden størrelse og vejer blot 70 g. Men på trods af sin lille størrelse, synes jeg, den er utroligt effektiv. Den er nem at betjene, og man tænder/slukker den ved at holde tænd-knappen inde. Herefter navigeres der mellem de 4 intensiteter via plus/minus-knapperne.

Den har en perfekt størrelse til at komme med i tasken, så du kan tage den med overalt. Starlet er også vandtæt, så du kan også nyde den i bruseren, hvis det skal være ekstra vådt. Den har en opladetid på en halvt time, hvorefter levetiden også er en halv time. Så den lever ikke så længe på en opladning, men den kan stadig levere orgasmer!

Anbefalet til

Starlet er et godt valg, hvis man vil have sit sexlegetøj med på farten. Den lille størrelse og beskedne vægt gør, at den er et perfekt rejselegetøj. Det er også et fint valg, hvis man er nybegynder, da den er lille i størrelsen og ikke koster en formue.

Det siger andre kunder

Fint produkt, men den er lidt svag sammenlignet med de øvrige Womanizer-produkter.

Opsummering

En lille udgave af en Womanizer-vibrator. Produktet er genopladeligt, vandtæt og benytter sig naturligvis også af den revolutionerende Pleasure Air Technology. Den beskedne størrelse gør den ideel som produkt til at tage med på rejsen og lignende.

Læs mere her

 


 

Womanizer Duo Dobbelt Stimulator

NYBEGYNDEREN

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Vandtæt
 • 12 trykbølge intensiteter
 • Vibrator: 10 vibrationsmønstre og 12 -niveauer
 • Genopladelig (opladerkabel medfølger)
 • Ekstra sugehoved medfølger
 • Lydsvag

Ulemper

 • Prisen er i den høje ende
 • Kan godt være svær at tilpasse ergonomisk

Oplevelsen med produktet

Womanizer-Duo Billede 2Womanizer Duo er den nye og højt teknologisk udviklede udgave af den velkendte rabbit-vibrator. Den stimulerer nemlig klitoris via trykbølgeteknologien, men også G-punktet får lækker stimuli.

G-punkts- og klitoris-stimulatorerne styres individuelt, hvilket i særdeleshed gør noget godt ved oplevelsen, da man fuldstændigt kan tilpasse oplevelsen til sine egne præferencer. For eksempel kan dem, der har en meget følsom klitoris holde den del af Duo’en på et af de laveste niveauer, og så skrue helt op for G-punkts-stimulans.

Womanizer Duo har en Smart Silence-funktion og begynder først at arbejde og stimulere, når produktet er på plads i underlivet. Funktionen kan dog, hvis man ikke er opmærksom på den, gøre det til en forvirrende oplevelse at tænde Duo’en første gang, fordi den netop ikke begynder at vibrere med det samme, man trykker på knappen, hvis ikke noget berører klitorisstimulatoren.

Womanizer Duo er fleksibel, og det gør den nemmere at placere rigtigt. Dog skal man lige finde teknikken, så det kan godt kræve lidt øvelse i starten.

Anbefalet til

Til hende der vil investere i et produkt, der har lidt flere funktioner end de andre.

Det siger andre kunder

Produktet omtales som fantastisk, utroligt og med nydelsesgaranti.

Opsummering

Stimulerer både klitoris og G-punkt, samt er vandtæt og genopladelig. Har 10 vibrationsmønstre og 12 -niveauer, sat 12 niveauer af Pleasure Air-stimulation. Alt i alt er Womanizer Duo et fantastisk bud på en nyfortolkning af den gamle kending, Rabbit-vibratoren. Den er eksklusiv, effektiv og brugervenlig, og så holder den orgasmegarantien her, i hvert fald.

Læs hele anmeldelsen her!

 


 

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

NYHED

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
mshop.dk logo Tjek dagens pris

 

Fordele

 • Vandtæt
 • Rejsevenlig og diskret design
 • 6 trykbølgeintensiteter
 • Genopladelig (opladerkabel følger med)
 • Tager kun 1 time for fuld opladning (og kan benyttes i 2 timer)

Ulemper

 • Prisen er i den høje ende
 • Kan godt føles lidt for hård mod klitoris

Oplevelsen med produktet

Womanizer Liberty Klitoris StimulatorDen er flot og smart med sit lille låg. Praktisk når man som jeg har haft den med i tasken.

Selve håndteringen af den synes jeg er svær. Den er svær placere, sværere at holde og sværere at navigere mellem intensitetsniveauerne uden at flytte på den, og så skal man igen fumle med at placere den.

Dette skyldes nok mest at knapperne til at styre den sidder på inderside, hvor de på de andre Womanizers, jeg har testet, sidder på ydersiden. Det, kombineret med den lille størrelse og den glatte overflade, gør bare, at den er knap så nem at bruge.

Den er udstyret med et opladeligt lithium-ion-batteri og lades let op via det medfølgende magnetiske USB-kabel. Den er ligeledes lydsvag (Smart Silence) og vandtæt, så du kan nyde den hvor som helst. Womanizer Liberty Klitoris Stimulator kan tilbyde hele 6 intensiteter.

Anbefalet

Til hende som vil have et rejsevenligt Womanizer-produkt, som kan lidt mere end den diskrete Womanizer Starlet.

Det siger andre kunder

Et produkt der er virkelig tilfredsstillende. Jeg er dog ikke den eneste, der synes, at den er lidt hård mod klitoris.

Opsummering

Womanizer Liberty er en rejsevenlig størrelse, som også er vandtæt og genopladelig. Det tager kun en time for at oplade den fuldt, og herefter kan du nyde den i op til 2 timer. Den har 6 intensiteter.

Læs mere her

 


 

Womanizer Classic Klitoris Stimulator

MEST SOLGTE

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Lavt lydniveau
 • Lidt mindre i størrelsen end Premium
 • Genopladelig
 • Vandtæt
 • Har 4 timers brug på en 2 timers opladning
 • 8 intensiteter
 • 2 sugehoveder medfølger

Ulemper

 • Kan godt være lidt for hård mod klitoris

Oplevelsen med produktet

Womanizer Classic Klitoris StimulatorClassic og Premium minder utrolig meget om hinanden; begge er med opladeligt lithium-ion-batteri, som lades via USB stik og magnetisk sammenkobling. Oplades ligeledes på kun 2 timer og kan derefter en bruges tid på op til 4 timer. De ligner også hinanden lidt til forveksling.

Womanizer Classic har dog 8 intensiteter, man nemt an styre via knapperne på bagsiden. Den giver ikke helt den samme fornemmelse af luksus, men Classic er et super alternativ til Premium – og en del billigere også.

Efter flere lækre orgasmer sammen med denne Womanizer har jeg erfaret, at den er let at betjene, og så har den en langt bedre pasform end Premium. Den ligger godt både i hånden og mellem benene, da den er lidt mindre end Premium er. Den er dog ikke helt så lydsvag som de andre, og så har den ikke Smart Silence-funktion.

Anbefalet til

Anbefalet til hende, der vil have en simpel udgave af et Womanizer-produkt, som stadig har de mest værdsatte og lækre funktioner.

Det siger andre kunder

Fantastisk og revolutionerende!

Opsummering

Den simple udgave af Womanizer Premium, der har 8 intensiteter, er vandtæt og genopladelig. Produktet har ikke Smart Silence-funktion, men er dog stadig lydsvagt under brug. Har 4 timers levetid på en fuld opladning (2 timer).

Læs mere her

 


 

FAQ – Womanizer

Hvad er Womanizer?

Womanizer er et af de brands, der fik lynhurtig popularitet og tog verden med storm, siden det blev lanceret i 2015. Et tysk ægtepar opfandt Pleasure Air-teknologien, der hurtigt blev et hit blandt kvinder i alverdens lande. Womanizer-produkterne er innovative, og teknologien er revolutionerende – og derudover er produkterne luksuriøse i designet. Alle produkterne er simple at betjene, og der navigeres nemt rundt mellem intensiteterne.

Hvorfor købe en Womanizer?

En Womanizer er et luksuriøst og revolutionerende produkt på markedet, der bare kan lidt ekstra, end de andre produkter. Der findes en Womanizer til hvert formål; både fra den klassiske til den rejsevenlige til den, der er en opdateret version af en rabbit-vibrator. Der er orgasmegaranti på de fleste Womanizer-produkter, og det er helt sikkert noget, de lever op til.

Hvad er Pleasure Air Technology?

Pleasure Air Technology er pulsernede trykbølger, der bruges til at stimulere klitoris uden direkte berøring. Forestil dig de ringe, der skabes omkring en dråbe, når den rammer vandets overflade – det er præcist samme funktion, Pleasure Air har, og disse kaldes trykbølger. Trykbølgerne dannes, fordi hovedet både puster luft ud og trækker luft ind i enormt høj hastighed. Dette skaber den stimulerende pulserende effekt.

Hvorfor er Pleasure Air Technology fordelagtigt?

Klitoris kan nemt blive overstimuleret, særligt hvis man er en hyppig bruger af sexlegetøj. Dette fordi sexlegetøj berører klitoris direkte, og man derfor med tiden kan havet et behov for kraftigere og mere intense vibrationer. På den måde kan man faktisk ødelægge følsomheden i klitoris, da den ikke længere reagerer på de blide tryk og stimulation. Med Pleasure Air Technology stimulerer du klitoris, helt uden at den berøres direkte, og du kan derfor bevare følsomheden, men stadig nyde godt af dit produkt.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here