Leder du efter en womanizer? Så er du havnet det helt rigtige sted.

Jeg har nemlig testet alle de forskellige Womanizer vibratorer der findes og rangeret dem. Du finder anmeldelser af følgende Womanizer vibratorer:

Jeg vil først og fremmest liste mine 3 vindere fra testen. Derefter vil du kunne læse en mere detaljeret anmeldelse af hvert enkelt produkt.

 

 Womanizer Duo – Til Begynderen

Womanizer-Duo Billede 2


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 1500,- Tjek prisen
sexshop logo ca. 1500,- Tjek prisen

Rabbit-vibratoren er efterhånden en gammel kending i enhver legetøjsskuffe, og Womanizer udkommer nu med deres nyeste skud på stammen, som minder meget om den klassiske kanin – og så alligevel slet ikke:

Den nye Womanizer Duo, som er søster til den populære Womanizer InsideOut kan nemlig noget, som de klassiske kaniner med rørformet håndtag og el-tandbøste-lyde ikke kan: den kan gøre sit arbejde og være stille og se godt ud imens.

Første indtryk

Womanizer duo testDet første indtryk af Womanizer Duo starter med den meget smagfulde og stilede indpakning. I æsken medfølger udover selve Duo’en også et ekstra hoved til klitoris-stimuli-delen i en anden størrelse, så den kan tilpasses enhver kvindekrop.

Dette er et kæmpe plus, da man så ikke behøver bruge en formue på ekstra hoveder, hvis det medfølgende standard-hoved ikke passer til ens anatomi. Derudover medfølger stik til opladning samt en fin stofpose til at opbevare Duo i. Duo’en kan køre cirka 2 timer på en opladning og har hele 12 niveauer af vibrationsintensitet, og er i øvrigt vandtæt.

Det næste indtryk er noget i stil med ”Wow, hvor er den FLOT”, for Womanizer Duo er et perfekt eksempel på, at al sexlegetøj kan laves både æstetisk smukt og eksklusivt. Klitorisstimulatoren (som stimulerer med Womanizers velkendte trykbølger) og G-punktsstimulatoren samles nemlig elegant ved håndtaget, som er strømlinet og ligger godt i hånden.

Sådan fungerer den

G-punkts- og klitoris-stimulatorerne styres individuelt, hvilket i særdeleshed gør noget godt ved oplevelsen, da man fuldstændigt kan tilpasse oplevelsen til sine egne præferencer. For eksempel kan dem, der har en meget følsom klitoris holde den del af Duo’en på et af de laveste niveauer og så skrue helt op for g-punkts-stimulans.

Tidligere nævntes det, at Womanizer Duo kan udføre sit job og være stille samtidig. Dette er ellers en opgave, som har vist sig at være svær for mange producenter, men Womanizer lykkes med det med Smart Silence-funktionen, som bl.a. Womanizer Premium også har: Den begynder nemlig først at vibrere, når den er på plads, hvor den skal gøre sit arbejde.

Dette er en klar fordel, hvis man eksempelvis har meget tynde vægge, eller vil pirre sig selv uden nogen hører det.

Funktionen kan dog, hvis man ikke er opmærksom på den, gøre det til en forvirrende oplevelse at tænde Duo’en første gang, fordi den netop ikke begynder at vibrere med det samme, man trykker på knappen, hvis ikke noget berører klitorisstimulatoren.

Opsummering

Womanizer duo dobbelt stimulatorWomanizer Duo er som sagt en videreudvikling af Womanizer Insideout, og Womanizer har virkelig gjort deres hjemmearbejde, for sikke en forskel! Den manglende fleksibilitet, som med InsideOut gjode det meget svært at placere både klitorishovedet rigtigt samtidigt med at stimulere g-punktet, er her løst ved at tilføje ekstra fleksibilitet til armen, g-punktsvibratoren sidder på.

Dermed passer Duo’en altså til endnu flere (jeg vil næsten vove at påstå ALLE) kvindekroppe.

Derudover er udformningen af g-punkts-armen også lavet om, så enden, som skal ramme g-punktet, er både større og bredere, hvilket giver øget intensitet, hvor det behøves. Til sidst, men bestemt ikke mindst, er Womanizer Duo udstyret med en knap, der kontrollerer 10 forskellige vibrationsmønstre – en funktion, som InsideOut slet ikke har.

Et enormt plus er, at Duo’en faktisk er så godt udformet, at den kan holdes på plads helt uden brug af hænder.

Alt i alt er Womanizer Duo et fantastisk bud på en nyfortolkning af den gamle kending, Rabbit-vibratoren. Den er eksklusiv, effektiv og brugervenlig, og så holder den orgasmegarantien her, i hvert fald.

Tjek prisen, Klik her →

Eller: Læs hele min 2000 ord lange anmeldelse af Womanizer Duo

 Womanizer Premium Klitoris Stimulator – Testvinder

Womanizer Premium Klitoris Stimulator


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 1400,- Tjek prisen
sexshop logo ca. 1400,- Tjek prisen

Womanizer Premium Klitoris Stimulator er jeg virkelig blevet fan af. Den ligger ikke bare nr. 1 her i testen. Min yndlings vibrator igennem flere år har måtte vig sin plads for denne her utrolige sag.

Da jeg ingen erfaring overhovedet har med womanizer, skulle jeg både lære produktet at kende men også hvordan det skulle bruges på mig. Womanizer er nemlig ikke som noget andet legetøj jeg tidligere har prøvet. Pleasure Air Technologien gør nemlig hele arbejdet selv når først den sidder, hvor andet legetøj gerne må være i bevægelse.

Det at den er let at håndter har stor betydning. Jeg har tidligere haft legetøj hvor styringen var en hel videnskab, dette ødelægger brugen for mig da koncentrationen så er det helt forkerte sted. Womanizer Premium Klitoris Stimulator har en helt enkelt styring.

Sådan bruges den

Knapperne styres let i blinde da de er sat stratetisk rigtig og lavet så man kan føle sig frem. Knappen med plus + er forhøjet let og er lidt større end minus – knappen som sidder lige under plus. Med disse +/- kan du let skrue op og ned mellem de 12 intensiteter. Et lille stykke under er +/- knapperne er knappen til ”Min nye allerbedste ven”, Autopilot (bølge knappen) Trykker man på den bliver man ført igennem en eventyrlig nydelse af de 12 intensiteter.

Womanizer Premium Klitoris Stimulator

Læs mere her

Kan virkelig anbefales, jeg erfarede at den på ingen tid kunne få mig helt op i skyerne ved at ligge den i stilling og så samle benene (evt krydse benene) tænde autopiloten. Ja hurtigt glemte jeg tid og sted mens jeg kunne hengive mig til orgasmerne. Og jeg skrev orgasmerne i flertal.

Med Autopilot bliver den hurtige lille onanistund til længere varig kvalitets tid. Denne fantastiske autopilot knap mærkes let ved en lille fordybning. On/ off knappen sidder endnu længere nede den holdes inde i 2 sekunder for henholdsvis at tænde og slukke. Super brugervenlighed. Der behøves ikke læses i en lang brugsanvisning før man kan komme i gang.

Specifikationer

Opladelig lithium-ion-batteri, så ingen batteri skift. Opladerstikket er et alm. USB stik med magnetisk sammenkobling til womanizer. En brugstid på dejlige 4 timer efter kun 2 timers ladning. Jeg elsker at legetøj er blevet opladeligt. For jeg husker alt for godt de gange jeg har måtte endevende hjemmet efter nye batterier, uden held, for derefter at tyvestjæle dem i fjernbetjeningen. Nu har jeg ganske simpelt lavet mig en lille opladerstation inde i mit skab, hvor jeg nemt kan ligge mine sager til ladning.

Endnu en detalje ved Womanizer Premium er når men tænder den på on/off knappen sætter den først igang når man sætter den til huden og stopper igen så snart den ikke længere har kontakt. Denne funktion synes jeg er genial da jeg ofte har oplevet at man efter et dejlig endt samleje fumler efter det vibrerende sexlege, som har forputtet sig.

Det kan godt ødelægge rusen lidt. Med denne Smart Silence funktion er man ude over sådanne problemer. Womanizer Premium er i sig selv lydsvag men Smart silence funktionen gør lige dét mere.

Denne herlighed fået i 3 farver, Sort, Hvid og Rød.

Jeg har endnu ingen ulemper fundet så den får topscore fra mig. Alt i alt en ‘Premium’ vibrator/stimulator!

 Womanizer Inside Out Dobbelt Stimulator – Den Frække

Womanizer Inside Out Dobbelt Stimulator


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 1500,- Tjek prisen
sexshop logo ca. 1500,- Tjek prisen

Jeg var super spændt på denne her sag. Da den gav mig samme fornemmelse af kvalitet og luksus som Womanizer Premium Klitoris Stimulators da jeg pakkede dem ud.
Desværre blev jeg hurtig lidt skuffet da jeg ikke fandt den lige så nem at håndtere som Womanizer Premium Klitoris Stimulators.

Jeg havde simpelthen svært ved at få den til at ramme rigtig udvendig. Det var selvfølgelig muligt men kun hvis jeg havde et fast tag i den.

Når jeg med besvær fik den holdte på sin plads og min krop så reagerede (som det er uundgåeligt når man stimuleres både på klitoris og inde ved g punktet) mistede den kontakten på klitoris. Hvad jeg synes var meget frustrerende.

Jeg kunne forstille mig at den måske skulle have et mere fleksibel sugehovede for ikke at miste kontakten så let, i mit tilfælde.

Womanizer Inside Out Dobbelt Stimulator

Læs mere her

Men jeg tænker at når man har et stykke legetøj som dette hvor 2 dele skal ramme rigtigt, bliver det også svære at tilpasse den, for vi kvinder er ikke ens i de nedre dele.

Da jeg nu har fået en smagsprøve på hvad effekten fra de pulserende luftbølger og den vibrerende del ved g punktet er i stand til. Måtte jeg igen have fat i min nye ynglings Womanizer Premium Klitoris Stimulators og en af Fun Factory g punkts vibratorer og med den kombination var der super orgasme gevinst.

Jeg havde også svær ved håndteringen af knapperne. Den har 2 sæt af + og – knapper som henholdsvis styre vibratoren i G punkts delen og de pulserende luftbølger. Så de kan styrres uafhængig af hinanden. Begge har 12 intensitets niveauer.

Materialet er samme lækre kvalitet som Womanizer Premium samt samme type
opladelige lithium-ion-batteri. Som lades via USB stik og magnetisk sammenkobling.
Vandtæt er den også.

Altså vil jeg mene at dette er super lækkert kvalitets sexlegetøj hvis den ”passer” personer som bruger det.

 Womanizer Liberty Klitoris Stimulator – Nyhed

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 900,- Tjek prisen
sexshop logo ca. 900,- Tjek prisen

Da jeg i noget tid havde haft den lille starlet med mig i tasken byttede jeg den ud til denne her Womanizer Liberty Klitoris Stimulator. Desværre ikke med samme positive resultat.

Synes lidt den er et mislykket forsøg på, at lave en udvide taske model. Den er flot og smart med sit lille låg. Praktisk når man som jeg har haft den med i tasken.

Selve håndteringen af den synes jeg er svær. Den er svær placere, svære at holde og svære at ændre i intensitets niveauerne uden, at flytte på den og så skal man igen fumle med at placerer den.

Dette skyldes nok mest at knapperne til at styre den sidder på indersiden. Hvor de på de andre womanizer jeg har testet sidder på ydersiden. Det kombineret med den lille størrelse og den glatte overflade gør bare den er knap så nem at bruge.

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Jeg skal så indrømme at jeg har lidt store hænder og kan have svært ved at holde og håndtere ting når de bliver for små.

Så har man hænderne til at håndtere de mindre sager og har man et ønske om at få sig et elegant diskret stykke sexlegetøj. Kan Womanizer Liberty Klitoris Stimulator tilbyde flere intensitets niveauer end Starlet nemlig hele 6.

Womanizer Liberty Klitoris Stimulator

Læs mere her

Den er også udstyret med et opladeligt lithium-ion-batteri og lades let op via magnetisk USB-kabel. Igen glædes jeg over hvor dejligt det er, at man kan oplade så let.
Efter en lille times ladning er den allerede klar til hele to timers brug. FANTASTISK

Den er ligeledes lydsvag og vandtæt. Farverne blå, lilla, rød og pink med ekstra shine.

 Womanizer Classic Klitoris Stimulator – Mest Solgte

Womanizer Classic Klitoris Stimulator


Forhandler Prisleje
sinful logo ca. 900,- Tjek prisen
sexshop logo ca. 900,- Tjek prisen

Womanizer Classic Klitoris StimulatorClassic og Premium minder utrolig meget om hinanden begge er med opladeligt lithium-ion-batteri, som lades via USB stik og magnetisk sammenkobling. Oplades ligeledes på kun 2 timer og kan derefter en bruges tid på op til 4 timer.

Da jeg pakkede denne flotte Lilla farvede Womenizer Classic ud, var min første tanke at den da var magen til Womanizer Premium..

Dog ikke i den helt samme luksus udgave.

Nu har jeg haft Womanizer Premium lagt på hylden i en periode og i mellem tiden haft de små taskemodeller i brug.

Nu er turen så kommet til at jeg igen har fundet Womanizer Classic frem. Min tanke er at Classic og jeg nok skal få en hyggelig weekend i velværd og Womanizer’s tegn.

Et lille tryk og så starter den op på lav blus. Klar til leg!
Jeg elsker at den er let at gå til og uanset hvordan jeg ligger så kan man let føle sig frem til knapperne. Derved er det nemt at justere mellem de 8 intensiteter.

Faktisk fik jeg ved et uheld tændt op for en vibrator en dag hvor jeg havde min mor på besøg. En vibrator som jeg aldrig rigtig har fået brugt og jeg blev så lige mindet om hvorfor.

Den giver ikke helt den samme fornemmelse af luksus, men Classic er et super alternativ til Premium. Jeg kunne ikke finde ud af at slukke den!

Sexlegetøj skal være let at gå til.

Det synes jeg womanizer er.

Efter flere lækre orgasmer sammen med denne womanizer har jeg erfaret, at den ud over sin lette tilgang til styringen er dejligt let også har en god pasform den ligger godt både i hånden og mellem benene. Dens størrelse og form giver også plads til man kan lege fx dildo (jeg var alene i weekenden og havde god glæde af min dildo med sugekop) sammen med den.

Da jeg havde den i brug sammen med dildoen eller med min kæreste kunne jeg mærke at den lille størrelses forskel fra womanizer premium faktisk gjorde en forskel. Altså at den var lidt nemmere at bruge da den fylder den lille smule mindre.

Den har kun 8 intensitets niveauer.

Den er støjsvag men ikke helt som Premium og har heller ikke den utrolige Smart Silence funktion. Den er vandtæt.

 Womanizer Starlet Klitoris Stimulator – Prisvinder

Womanizer Starlet Klitoris Stimulator


Forhandler Prisleje
sexshop logo ca. 500,- Tjek prisen
sinful logo ca. 500,- Tjek prisen

Denne lille womanizer måler ikke mere end 8,5 x 5 x 6 cm. og vejer kun 70 g. men på trods af sin lille størrelse synes jeg den er utrolig effektiv.

Jeg må indrømme at jeg har haft svært ved at tage stilling til de øvrige efter den store succes med Womanizer Premium Klitoris Stimulator.

Men efter at ha lagt den på pausehylden og lagt denne her lille sag i tasken, er den blevet brugt flittigt.

Med sin ene knap er den simpel at håndtere, holder man knappen inde 2 sekunder tænder den. Her efter justerer man nemt op i de 4 intensitets niveauer ved et let tryk, Hold knappen inde og den slukker.

Suge hovedets form samt placeringen af knappen gør den let at bruge selv om den ikke er større end den er. Som det fremgår af nedenstående billede fås den ligeledes i farven mørkeblå/lilla.

womanizer starlet

Læs mere her

Specifikationer

Det opladeligt lithium-ion-batteri, lades med micro USB-oplader og kan nemt oplades fx i bilen. Hvad jeg personligt synes er smart (så glemmer man den ikke der hjemme) da brugstiden er begrænset.

Hvis man ligesom jeg, synes det er rart altid at have sexlegetøj lige ved hånden. Kan denne model varmt anbefales.

Den har en perfekt størrelse til at komme med i tasken og skulle den ha forvildet sig frem i synsvinklen når man er blandet andre. Så stråler den ikke af SEXLEGETØJ! Faktisk synes jeg den minder lidt om en miniudgave af de øretermometer man bruger i dag.

Vil også mene det er et godt valgt, hvis man er nybegynder i den store verden af sexlegetøj eller bare ny i Womanizer verdenen. Dog vil jeg understrege at Womanizer Premium Klitoris Stimulator helt klart er at anbefale.

Jeg er klar over, at den koster det mere. Jeg synes den er hver en krone værd og med min erfaring fra andet sexlegetøj. Så har man mange års glæde i den kvalitet som fås til prisen. Som tidligere skrevet så hænger pris og kvalitet for det meste meget godt sammen.

Denne lille fine model er ikke vandtæt. Sugehovedet kan som på de øvrige modeller tages af, og på den måde rengøres. Resten af den kan man evt. rengøres/renses med intimrense servietter ellers vaskeklud. Den fås i 3 fine farver hvid, lilla og rosa.

Læs mere her

 OPSUMMERING

Sexlegetøj har altid været en del at mit sexliv. Både i form af ekstra krydderi til sex med partner og ved onani. Når vi shopper nyt legetøj forbinder jeg det med selvforkælelse.

Ærligt så er jeg dybt afhængig af mit sexlegetøj og ville nødig skulle undvære det. Jeg har det gerne i brug dagligt, alene eller sammen med min søde kæreste.

Det er vist tydeligt at se, jeg er størst fan af Womanizer Premium Klitoris Stimulator.
Er super glad for at have fået muligheden for at teste alle disse womanizer.

De er alle kvalitets sexlegetøj og vil derfor gerne sige at mine skrevne ord ikke skal forståes på anden måde end at jeg skelner dem fra hinanden.

womanizer

Om ovenstående test

Det at skulle prøve mig, som sexlegetøjs tester og anmelder er vel lidt, som at få lov at ”arbejde med sin hobby”.

Jeg blev spurgt om jeg var klar på at anmelde og sammenligne 5 af womanizer vibratorer.

Altså min første opgave. Først var jeg lidt skeptisk, da jeg havde prøvet et lignende produkt (af andet mærke) uden at have fået interesse for den. Og alligevel var jeg nysgerrig, da der jo er kommet mange nye produkter på markedet siden.

Det må jo betyde en stor interesse for dem. Så takkede ja til opgaven og det har jeg ikke fortrudt i dag. Har nemlig fået mig et nyt stykke yndlings sexlegetøj.

Nemlig den super lækre Womanizer Premium Klitoris Stimulator. Den fangede straks min interesse da jeg pakkede de 5 womanizer vibratorer ud.

Den dejlige silkebløde overfalde, lækre stilrene design og så lå den bare godt i hånden.
Jeg fik de 5 lagt til ladning og ventede spændt på at komme i gang.

Mens de lå til ladning fik jeg mig et overblik over specifikationerne om hvert Womanizer produkt og testen skal vise – at som med alt andet elektronik så får man hvad man betaler for.

womanizer

Jeg tjekkede blandt andet:

  • Batteriets oplade tid/ ydelses tid.
  • Hvilken materiale de er lavet i.
  • De forskellige funktioner i form af intensitets niveauer, hvor med de larmer, om de er vandtætte.

Disse ting variere i takt med prisen, des højere, des mere kvalitet. Dermed ikke sagt, at en mindre model, som er mere taske venlig, til lidt færre penge, ikke også er god.

I bedømmelsen har jeg også prisen med i tankerne. Altså en samlet vurdering af, hvor godt produktet er til prisen.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here