Søger du efter dildo vibratorer, med ved ikke hvilket produkt du skal vælge?

Vi har hos Eroti.dk testet og anmeldt de bedste vibrerende dildoer på markedet. Herunder kan du se de 3 bedste dildo vibratorer i testen i form af en testvinder, en prisvinder og en god til begynderne:

Hvad er en dildo vibrator? 

Kort og godt er det blot en dildo med indbygget vibrator for at gøre stiulationen MEGET bedre.

Hvordan finder jeg den rigtige størrelse dildovibrator til mig?

Der er nogle overvejelser, du kan gøre dig, inden du skal investere i en dildovibrator. Tænk f.eks. på om du foretrækker, hvor bred en omkreds din dildovibrator skal have; skal den være bred og fylde dig ud? Eller er du mere til de smalle produkter?

Overvej også om din dildovibrator skal kunne stimulere dit G-punkt målrettet. I så fald anbefales det at gå efter et produkt, der er enten kurvet i skaftet eller ekstra detaljeret ud særligt udformet omkring hovedet af produktet, så du kan opleve den intense målrettethed, produktet kan give. Er du mere til de glatte, lige produkter, så findes der også dildovibratorer, som er helt lige.

Tænk også over om dit produkt skal være genopladeligt og vandtæt. Det er to ting, der oftest er afgørende for, hvor meget du kan udforske med dit produkt, og hvor længe produktets levetid er.

Bedste… Prismaskinen
dildo med vibrator Testvinder Tjek pris
Dildo vibrator Prisvinder Tjek pris
baseks Powerful Mini Vibrator Begyndere Tjek pris
Capella rabbit vibrator mshop Luksus Tjek pris

 

 


 

TESTVINDER – Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator

”Til dig, som vil have en lækker dildo, som giver en autentisk følelse af pik”

dildo med vibratorTjek Prisen Her

 

Fordele:

 • God ”all-around” størrelse
 • Flot i mat sort
 • Lækre vibrationer, hele 7 styk

Ulemper:

 • Mangler informationer i indpakning
 • Hverken vand- eller stænktæt

Den korte udgave

Baseks Klassiske Realistisk dildo er en virkelig god dildo med vibrator. Den har en god størrelse, ikke for lille og ikke for stor.

For os som tænder på en dildo, der ligner en pik, er denne rigtig flot. Den har 7 vibrations programmer, som er nemme at skifte imellem, også under brug.

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Denne vibrator dildo er en som alle burde have i skuffen i sengebordet!
Egentlig er den jo ret plain, med en ganske almindelig størrelse, 7 vibrationsprogrammer og et design som efterligner mandens pik. Men nogle gange er det bare en overskuelig og nem orgasme, som ikke skal jagtes ved kæmpe dildoer og 20 forskellige vibrationer.
Designet er flot, det ligner en flot pik og at det er valgt en mat sort, synes jeg får dildoen til at virke meget lidt vulgær. Bunden af dildoen er ret høj og det giver en stabilitet i forhold til låget til batterierne.

Man skifter vibrationer ved at trykke på en knap og det er bare super nemt.
For mig passer denne dildo helt perfekt og jeg har nydt også at føre den ind og lade den sidde og stimulere mig imens jeg selv gav min orgasme et ekstra skub ved samtidig at stimulere klitoris. Baseks Klassisk Realistisk Dildo vibrator er helt sikkert en roterende dildo, men vil vende tilbage til igen og igen!

Sammenlignet med de andre

Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator og Sinful Pleasure Wand er denne tests vindere. Det er svært at vælge hvilken en jeg synes er allerbedst, da de er så forskellige, men en ting er sikker, de er begge dildoer, jeg er glad for at have i mit udvalg. De kan begge noget helt specielt, men Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator er bare et must have til de lette og simple orgasmer.

Designmæssigt ligner denne og Big Jelly hinanden, men Big Jelly er en del større og den kan nærmest ikke sammenlignes med Baseks Girl Power roterende Dildo Vibrator.

Læs komplet anmeldelse her

 


 

PRISVINDER – Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

”Til dig, som ønsker en stilfuld ”lille” vibrations dildo med masser af power”

Dildo vibratorTjek Prisen Her

 

Fordele:

 • 10 lækre vibrationsprogrammer.
 • Formen gør det nemt at stimulere ét bestemt område.
 • Stilfuldt og neutralt design.
 • Lydsvag.

Ulemper:

 • Er ikke vandtæt.
 • Glidecreme vil muligvis give en bedre fornemmelse.

Den korte udgave

Pleasure wand fra Sinfuls eget mærke er en lækker sag på 17,5 cm med et vibrationsprogram med 10 forskellige indstillinger, hvor nogle er i styrke og andre med vibrationer i rytmer.

Størrelsen er overskuelig, så det er en rigtig god dildo hvis du ikke er den mest erfarne.

Dildoen egner sig rigtig godt til at stimulerer g-punktet og omgivelser, men formen og udseende gør også, at den har et stort potentiale som klitoris vibrator.

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Jeg er vild med denne lille Pleasure Wand! Den har en god størrelse til at forkæle g-punkt og omgivelser uden at det svært at holde ved dildoen. Dette gør også at den er nemt at betjene, hvis man føler for at skifte imellem de 10 forskellige vibrations programmer.

Sinfuls Pleasure Wand er lige præcis stor nok til at gøre det rigtig godt som dildo, så den kan mærkes oppe i skeden og fylde en lidt ud, men den er også lille nok til at kunne fungere som klitoris vibrator. At man kan bruge den med succes begge steder, gør kvinder som mig glade. For jeg elsker at forkæle mig selv med en blanding af stimuli af klitoris og g-punkt, både hvis jeg er alene eller når min kæreste deltager. Det giver selve legen lidt flere muligheder.

Formen på dildoen, hvor det øverste er tykkere end bunden, er en super lækker detalje, som gør det simpelt at ramme de punkter, som man ønsker at stimulere. Designet på dildoen er meget elegant og enkelt.

Hvis du ikke ønsker en dildo som ligner en pik, så er det helt klart en dildo som Sinfuls Pleasure Wand, jeg vil anbefale.

Jeg vil bruge den med glidecreme, da jeg ikke synes at den gled, som jeg godt kan lide det, men det er helt klart en smagssag. Pleasure Wand er en lydsvag dildo og det er jo altid et plus.

Dildoen er desværre ikke vandtæt, så ingen sexede ture i badet, men frygt ej, den er stænktæt, så den kan sagtens hjælpe dig på vej til selv de vådeste orgasmer! At den er stænktæt betyder også, at den kan rengøres uden risiko for at beskadige den – dog kan den ikke ligges i blød.

Sammenlignet med de andre

Designmæssigt er det helt klart nemmest at sammenligne Sinful Pleasure Wand med Baseks Girl Power Dildo Vibrator, da ingen af dem er formet som en rigtig penis, men har et mere elegant og neutralt design.

Dog er dette testens mindste dildovibrator og den eneste, som udover at være en dildo til at simulere G-punkt og skede, egner sig til at stimulere klitoris også. Det er også den eneste som rigtig egner sig som en ”målrettet” stimulering pga. den udformning som dildoen har, hvor spidsen er tykkere end bunden af dildoen.

Selvom det er lidt en søgt sammenligning mellem Sinful Pleasure Wand og Baseks Girl Power, ja og de 2 andre, så vil jeg alligevel sige at denne Pleasure Wand er den bedste af Pleasure Wand og Girl Power. Den er svær at sammenligne med You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator og Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator fordi de er så forskellige i udseende og vibrationer. Skal der laves en sammenligning ville det blive Baseks Klassisk Dildo, da de har nogenlunde den samme størrelse i testen, hvor Big Jelly og Girl Power er lidt større

Læs Mere Her

 


BEGYNDEREbaseks Powerful Mini Vibrator

”Til dig, som vil forkæle både g-punkt og alt omkring!”

baseks Powerful Mini Vibrator

Tjek Prisen Her

 

Fordele:

 • 7 intense vibrationsfunktioner
 • Lækker udformning, som forkæler det hele
 • Super flot vibrator dildo
 • Den virker stor – godt, hvis man ønsker det

Ulemper:

 • Den er ikke lydsvag
 • Manglende oplysninger, ingen instruktionsbog med
 • Det oplyses ikke, om den er vand- eller stænktæt
 • Den er lidt for stor – ifølge flere anmeldelser er flere blevet overrasket over størrelsen

Den korte udgave

baseks Powerful Mini Vibrator virker meget stor og den fylder dig virkelig ud! På den vildt lækre måde!

Den har 7 vibrationsprogrammer og de kan mærkes, da det er en dildo med masser af power. Dildoens udformning giver en stimulering af hele skeden og ikke kun g-punktet, men det bliver bestemt ikke snydt og med dildoens lækre ”bølger” og den kraftige vibration, er det svært ikke at komme i en eksplosion af mmmmh.

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Denne vibrerende dildo, er en dildo for dig som søger en g-punkts- og skede stimulering med kraftige vibrationer. baseks Powerful Mini Vibrator er en roterende dildo med meget kraftige vibrationer.

Dildoen har en diameter på næsten 4 cm, hvor den er tykkest, og det kan mærkes. Det er en stor dildovibrator og jeg havde brug for lige at blive varmet godt op, inden det føles rigtig godt at få den op. Men da jeg så var klar, var det også en meget lækker oplevelse.

baseks Powerful Mini Vibrators design er pænt og enkelt. Formen på dildoen varierer i tykkelse og giver en rigtig god følelse, når dildoen føres ind og ud. Sammen med vibrationerne giver det mulighed for nogle super lækre orgasmer.

Selve vibrationerne er meget kraftige og det kan også høres. Hvis du overvejer at købe denne dildo, skal du være opmærksom på at den er en stor vibrerende dildo. Når man læser om den inden køb, virker 4 centimeter i diameter ikke særlig stort, men det er det og jeg kan se inde på Sinfuls hjemmeside, at flere købere er blevet overrasket. Stort er bestemt ikke dårligt, men man skal være i det rette humør.

En lidt ærgerlig detalje er, at der ingen informationer er om hvorvidt, det er vandtæt eller stænktæt, hverken på hjemmeside eller i pakken, ja faktisk er ingen informationer med i pakken overhovedet. Jeg kan nemt se på dildoen at den ikke er vandtæt, men jeg ved faktisk ikke, hvor våde orgasmer den kan holde til. Dette betyder selvfølgelig også, at det kan være svært at vurdere, hvor grundig rengøring dildoen kan holde til uden at tage skade.

Sammenlignet med de andre

Hvis man ser på størrelsen, sammenlignes den bedst med You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator, da de er ca. lige store.

Skal man kigge på materiale, form og design, sammenlignes den bedst med Sinful Pleasure Wand da de begge har et mere stilrent design end de 2 andre, som tager udgangspunkt i mandens anatomi.

Læs Mere Her

 


 

LUKSUS – Capella vibrerende dildo

Capella rabbit vibrator mshopTjek prisen her

 

Den korte udgave

Hvis du vil have den oplagte dildo vibrator, som både kan vibrere på klitoris og dit g-punkt, så er Capella nok dit svar.

Det var hvertfald en kæmpe øjenåbner for mig. Capella er helt igennem genial, for selvom du måske “bare” vil have g-punkt stimuleringen eller generelt ikke stimulere klitoris, så kan du bare slukke den motor.

Det smarte er nemlig, at den er lavet med to seperate motorer, som kan slukkes og tændes uafhængigt af hinanden.

Derfor vil det også være min klare anbefaling at du vælger Capella. Hvis du altså gerne vil bruge lidt mere end én enkelt hundrede-krone seddel på en dildo vibrator.

Læs mere her

 


 

CalExotics Power Stud Curvy Dildo Vibrator

”Til dig, som vil fyldes helt ud!”

CalExotics Power Stud Curvy Dildo Vibrator

Tjek Prisen Her

 

Fordele:

 • Lækkert materiale, som arbejder sammen med kroppen.
 • Som navnet antyder, er det en stooooor dildo med vibrator.
 • Nem at betjene under legen.
 • Den trinløse vibration fungerer rigtigt godt.

Ulemper:

 • Vibratoren sidder og virker kun i nederste del af dildoen.
 • Den er ikke vandtæt.

Den korte udgave

You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator er en dildo, fylder dig helt ud! Den er nem at håndtere, da den også er meget lang og derfor har du meget plads til hånden.

Big Jelly er en vibrator med kun et program, som der kan skrues op og ned for.

Designet er meget naturtro og er formet som en pik, med tydelige blodårer og et markant pikhoved

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Big Jelly er en ret stor dildo og den fylder dig helt ud, både i tykkelse og i længde præsterer den lige præcis hvad navnet siger, BIG.

Jeg er vild med den! Min forventning var også at den skulle være stor og jeg glædede mig til at pakke den ud, for selv pakken var dobbelt så stor som testens andre 3 pakker.

Designet på dildoen er som mandens pik med tydelige blodårer og et tydeligt pikhoved, som giver en fornemmelse af at blive stimuleret af en stor, flot pik, med den fordel, at den kan vibrere. Den trinløse vibration har sin charme og det er nemt at indstille vibrationen til hvad man ønsker. Et åbenlyst plus ved at man kan skrue op og ned for styrken på vibrationen, er at det er utrolig nemt at finde en styrke, som passer lige præcis til en selv, i stedet for at skulle flere programmer igennem. Og så er det jo nemt liige at skrue lidt op, når stemningen er rigtig.

Dildoen er lavet i noget meget blødt materiale og det får den til at føles lidt mindre kunstig. Materialet arbejder også godt med kroppen og det fungerer rigtig godt i forhold til at det er en stor dildo, men den kan bøjes og forme sig med skeden. Det eneste minus ved dildoens størrelse er at apparatet som får dildoen til at vibrere, kun når halvt ud skaftet og man kan godt mærke at vibrationerne er bedre i bunden af dildoen end i toppen, som jo er den del som føres op.

Sammenlignet med de andre

Big Jelly er lidt svær at sammenligne med de andre, da den jo både er større men også vibrerer anderledes. Men størrelsesmæssigt sammenlignes den bedst med Baseks Girl Power Dildo Vibrator og her vinder Big Jelly, simpelthen fordi den er så blød og nem at arbejde med, hvor Girl Power godt kunne føles ret hård.

Udseende kan sammenlignes med Baseks klassisk Realistisk Dildo Vibrator, som begge er designet ud fra en pik, dog er Big Jelly bare større.

Læs Mere Her

 


 

Den kurvede – Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator

baseks wave klassisk dildo vibrator

Tjek prisen her

Dildo vibrator i kurvet design med rillet tekstur for ekstra nydelse.

Fordele:

 • Kurvet dildo vibrator
 • Rillet tekstur
 • 16 cm i fuld længde
 • 3,8 cm i diameter
 • Multispeedfunktion

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke.

Dildo vibrator i kurvet form og rillet tekstur. Giver en helt særlig form for stimulation. Den kurvede form gør det nemt at ramme alle de rigtige steder, mens den rillede tekstur giver ekstra nydelse.

Dildoen måler 16 cm i sin fulde længde, hvoraf 14 kan føres ind. Den måler 3,8 cm i diameter på den bredeste del. Dildoen er desuden udstyret med multispeed funktion, hvilket betyder, at du helt selv kan styre, hvor kraftige vibrationerne skal være.

 


 

Den genopladelige – Sinful Soft Opladelig Realistisk Anal Dildo Vibrator

sinful soft rechargeable realistic vibrator

Tjek prisen her

Denne model kan anvendes til både vaginal såvel som en anal dildo vibrator. Den har otte forskellige vibrationsindstillinger, sugekop i bunden også er den genopladelig.

Fordele:

 • Realistisk design
 • Både vaginal- og anal dildo vibrator
 • Med sugekop i bunden
 • Otte vibrationsindstillinger
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Brugstid på 50-60 minutter.

Denne anal dildo vibrator imiterer effektivt følelsen af en faktisk penis med sin kurvede form og det markerede hoved. Er du til den realistiske oplevelse og følelse, kan dette altså meget vel være en dildo vibrator for dig.

Den har otte intense vibrationsindstillinger og er desuden udstyret med en sugekop, hvilket giver mulighed for håndfri leg, hvis du fastgør dildoen til en væg eller en anden overflade.

Denne anal dildo vibrator har desuden den fordelagtige egenskab, at den er genopladelig.

 


 

Den ergonomiske – Impressions N4 Vibrator

impressions n4 vibrator

Tjek prisen her

Dildo vibrator i ergonomisk design. Den kurvede form giver målrettet stimulering. Med 10 vibrationsfunktioner.

Fordele:

 • Ergonomisk design
 • Kurvet form
 • 10 vibrationsfunktioner
 • Ekstra dybe vibrationer
 • Lækkert materiale
 • Magnetisk opladningsfunktion
 • God til både nybegyndere og erfarne brugere

Ulemper:

 • Kan være for stor til nogens smag.

Dildo vibrator i ergonomisk design. I lækker kurvet form, der gør det nemt at ramme alle de rigtige steder. Dildoen har hele 10 forskellige vibrationsfunktioner med ekstra dybe vibrationer. Dildoen er af et lækkert silikonemateriale, der føles blødt og skønt mod huden.

Dildoen er nem at oplade med den magnetiske opladningsfunktion. På den måde skal du aldrig tænke på batterier, når lysten byder sig.

Denne dildovibrator er en af den slags, som du ikke kan undvære i din samling, hvis du er glad for sexlegetøj. Den er god til både begynderen og den mere erfarne bruger.

 


 

Til begynderen – Baseks Begynder Multispeed Dildo Vibrator

baseks begynder multispeed dildo vibrator

Tjek prisen her

En rigtig god dildovibrator til begynderen. Dildoen er i en relativt lille størrelse med sine 13 indførbare cm og sin diameter på 3,4 cm på den bredeste del. Er du ikke så erfaren en bruger af dildoer, eller foretrækker du blot en mindre fyldig stimulation, kan dette derfor være dildoen for dig.

Fordele:

 • God begynderdildo
 • Kurvet form
 • Naturligt design med blodårer
 • Multispeed vibrationsfunktion

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke
 • Kan være for lille til nogens smag.

Dildoen har en kurvet form, der gør det muligt fx at nå g-punktet. Den er i et naturligt design med markerede blodårer og et fremtrædende penishoved.

Dildoen er udstyret med en multispeed vibrationsfunktion, som gør det muligt for dig som bruger fuldstændig at tilpasse vibrationernes intensitet efter dine ønsker og behov.

 


 

Den simple – Sinful Klassisk Vibrator Large

sinful classic vibrator large

Tjek prisen her

Simpel dildo vibrator i et simpelt design. Større størrelse med en længde på 20 cm og en diamater på 3,3 cm. Velegnet både til begynderen og den mere erfarne bruger. Med multispeed vibrationsfunktion.

Fordele:

 • Dildo vibrator i simpelt design
 • 20 cm i længden
 • 3,3 cm i diameter
 • Med multispeed vibrationsfunktion

Ulemper:

 • Ingen kurver eller tekstur.

En klassisk dildo vibrator i et simpelt design. Dildoen kan alt det, en dildo vibrator skal kunne og er velegnet både til begynderen og den mere erfarne bruger.

Dildoen er i en større størrelse og måler således 20 cm i længden og 3,3 cm i diameter. Er du til fyldig stimulation, kan denne dildo altså være et godt valg for dig.

Dildoen kommer med en multispeed vibrationsfunktion, som lader dig som bruger nøjagtigt tilpasse vibrationernes intensitet.

 


 

Den realistiske følelse – Baseks Mini Begynder Billig Dildo Vibrator

baseks mini begynder realistisk dildo vibrator

Tjek prisen her

Særligt god billig vibrator dildo til begynderen. Med markerede årer og i relativt lille størrelse. Med multispeed vibrationsfunktion.

Fordele:

 • God til begynderen
 • Lille størrelse
 • Realistiske detaljer
 • Multispeed vibrationsfunktion

Ulemper:

 • Kan være for lille til nogens smag.

Lille billig dildo vibrator, der egner sig særligt godt til begynderen. Med realistiske detaljer i form af markerede blodårer. Dildoen måler 16 cm i alt, hvoraf 13 kan føres ind. Diameteren måler 3,5 cm. Med multispeed vibrationsfunktion. Nem at bruge og betjene og derfor særligt god til begynderen.

 


 

Til g-punkt – Satisfyer Vibes Master

satisfyer vibes master

Tjek prisen her

Dildo til stimulation af g-punktet.

Fordele:

 • Kurvet form for målrettet stimulation
 • Fleksibelt og blødt materiale
 • Markeret hoved
 • Brugervenlig interface

Ulemper:

 • Relativt høj pris.

Kurvet dildo, der er designet, så den i særligt høj grad kan nå g-punktet. Med markeret hoved for ekstra målrettet og nydelsesfuld stimulation.

Med praktisk håndtag og brugervenlig interface, der lader dig betjene dildo vibratoren, mens du bruger den. Materialet er blødt og fleksibelt, hvilket giver ekstra mulighed for skøn stimulation.

 


 

Med tekstur – Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator

fun factory tiger g5 opladelig rillet dildo vibrator prisvinder black

Tjek prisen her

Imponerende dildo vibrator fra Fun Factory. Med hele 12 forskellige vibrationsfunktioner, som kan håndteres vha. det brugervenlige interfacesystem.

Fordele:

 • Kurvet form med riller
 • Behageligt håndtag
 • Forhøjning ved roden giver ekstra stimulering
 • Stor størrelse
 • Nem betjening
 • Med 12 vibrationsfunktioner
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Relativt høj pris
 • Kan være for stor til nogens smag.

Populær dildo vibrator fra Fun Factory. I kurvet form med riller og behageligt håndtag. Dildoen har en forhøjning ved roden, som sikrer stimulation ved skedeindgangen. Dildoen er i en stor størrelse og egner sig således bedst til dig, der kan lide fylde, når du leger.

Dildoen kommer med et brugervenligt interfacesystem med tre knapper, der er nemme at nå, og som gør det nemt at skifte mellem de 12 forskellige vibrationsfunktioner. De færreste dildo vibratorer har hele 12 funktioner at vælge imellem, og det betyder, at du aldrig kommer til at kede dig.

Dildoen er vandtæt og kan således gøre dig selskab i badet, hvis du ønsker det.

 


 

Den store – Fun Factory Mr Boss Dildovibrator

fun factory mr boss dildo vibrator

Tjek prisen her

Større dildo vibrator med hele 10 vibrationsfunktioner – heraf fire hastigheder og seks vibrationsmønstre. Brugervenlig interfacesystem med tre knapper

Fordele:

 • Større dildo vibrator
 • Kurvet design med markeret hoved
 • Lækkert og blødt materiale
 • Med 10 vibrationsfunktioner – 4 hastigheder og seks mønstre
 • Brugervenligt interfacebetjening

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke.

Er du til mere fyldig stimulation, kan Fun Factory’s Mr Boss Dildo Vibrator være valget for dig. Her får du en brugervenlig dildo vibrator i et design, der gør det muligt at målrette stimulationen til de rigtige steder.

Materialet er lækkert og silkeblødt og føles rigtig godt mod huden. Kombinerer du oplevelsen med glidecreme, kan du opnå ultimativ nydelse. Dildoen måler 20,2 cm i længden og 4 cm i diamater. Den er udstyret med i alt 10 vibrationsfunktioner – heraf 4 hastigheder og 6 vibrationsmønstre.

Vibrationerne styres ved hjælp af det intuitive og brugervenlige interface system med tre knapper nederst på dildoen. Knapperne er nemme at nå og betjene, og det er nemt at skifte mellem de forskellige vibrationer.

 


 

Det realistiske look – King Cock 6” Vibrating Cock

king cock 6 vibrating cock

Tjek prisen her

Dildo vibrator i ultra realistisk look. Med markerede blodårer, tekstur på huden og fremtrædende penishoved. I bøjeligt materiale og med multispeed vibrationsfunktion. Kommer med påsættelig sugekop.

Fordele:

 • Ultra realistisk design
 • Bøjeligt materiale
 • Ekstremt blødt materiale
 • Multispeed vibrationsfunktion
 • Med påsættelig sugekop
 • Vandtæt
 • Måler 20 cm i længden og 4,5 cm i bredden

Ulemper:

 • Batterier medfølger ikke.

Dildo i ekstra realistisk look. Med alle de detaljer, der er på en ægte penis – blodårer, markeret penishoved og tekstur i huden. Dildoen er desuden i et bøjeligt materiale, hvilket forstærker den naturtro fornemmelse.

Dildoen kommer med en multispeed vibrationsfunktion, som gør det muligt for dig helt selv at bestemme, hvor intense vibrationerne skal være.

Dildoen måler 20 cm i længden og har en relativt stor diameter på 4,5 cm.

Med dildoen følger desuden en påsættelig sugekop, som kan tilføjes i bunden af dildoen, og som giver mulighed for fræk håndfri leg.

Sidst, men ikke mindst, er dildoen vandtæt. Det betyder, at du kan få glæde af den i badet, hvis du ønsker det. Også her kan sugekoppens funktion bruges.

 


 

Den brugervenlige – Fun Factory Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator

fun factory big boss opladelig vibrator

Tjek prisen her

Brugervenlig dildo vibrator med smart interfacesystem, der gør det nemt at vælge mellem de 12 forskellige vibrationsniveauer.

Fordele:

 • Større dildo
 • Naturligtro design
 • Markeret penishoved
 • Brugervenligt interfacesystem
 • 12 vibrationsniveauer
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Kan være for stor for nogens smag.

En brugervenlig dildo vibrator, som har alt, hvad man kan ønske sig i et stykke legetøj.

Dildoen er i en naturtro udformning med et markeret hoved og en kurvet form, der gør det muligt at ramme alle de steder, der føles allerbedst. Den har desuden et smart interfacesystem, som gør den nem at betjene, og som gør det nemt at vælge mellem de 12 forskellige vibrationsniveauer

Dildoen er af den store og fyldige type og har både en imponerende længde og diameter. Er du til fyldig stimulering, kan dette derfor meget vel være det rigtige valg for dig.

Sidst, men ikke mindst, er dildoen opladelig, så du ikke behøver at tænke på batterier for at kunne bruge den.

 


 

FAQ – Dildovibratorer

Hvad er en dildovibrator?

En dildovibrator er en af de større typer vibratorer, som har til formål at stimulere dig med de pirrende vibrationer. Dildovibratorens form er taget med udgangspunkt i mandens penis, men kommer i mange forskellige varianter, størrelser og former, og produktet ligner derfor ikke nødvendigvis en penis. Fælles for alle dildovibratorer er dog, at de skal kunne vibrere – hvad end de har et enkelt eller flere vibrationsniveauer.

Hvorfor købe en dildovibrator?

En dildovibrator er et ganske populært stykke sexlegetøj i verdenen af erotiske produkter til kvinder. Du kan bruge den alene, hvor du kan udforske dig selv og finde ud af, hvordan du bedst kan lide at blive stimuleret. Dildovibratorer kommer i mange forskellige størrelser, og du kan derfor finde den størrelse, der passer præcist til dig; hvad end du har brug for en af de tyndere produkter, eller kan lide at blive fyldt ud af en stor omkreds.

Dildovibratorer er lavet til indvendig stimulation – altså stimulation af G-punktet. Mange af sådanne produkter er derfor let kurvede omkring spidsen af produktet, så du kan gøre din indvendige stimulation endnu mere målrettet og direkte. Nogle dildovibratorer har sågar et effektivt stimulationsdesign langs hele skaftet i form af kurvede, bølgede designs, hvilket også gør den indvendige stimulation effektiv. Andre produkter er helt lige i designet og er derfor meget nemme at føre ind.

Med en dildovibrator er du derfor garanteret lækker, målrettet stimulation af G-punktet og kønslæberne, og du kan simulere samleje dog med et ekstra spice. Det kommer ikke bag på os, hvorfor et sådan produkt har en fast plads i natbordsskuffen hos mange kvinder verden over.

Hvad er forskellen på en dildo og en dildovibrator?

En dildo er også en produkt, der i designet har taget udgangspunkt i mandens penis, men kommer i mange varianter, og derfor ikke nødvendigvis ligner en penis. En dildo kan dog ikke vibrere, hvorimod en dildovibrator kan. Dildovibratorens evne til at vibrere er en fræk feature, der favoriseres af mange, da det gør stimulationen mere målrettet og pirrende.

 

Find den rette dildo vibrator for dig:

Når det kommer til at vælge en dildo vibrator, er det vigtigt at finde den perfekte match for dine præferencer og ønsker. Her er en omfattende guide til at hjælpe dig med at navigere gennem valgprocessen og opdage den ideelle dildo vibrator, der passer til dig.

Forstå dine præferencer:

Inden du begynder dit køb, tag dig tid til at reflektere over dine ønsker og behov. Overvej størrelse, form, materiale og funktioner, der appellerer til dig. Dette vil danne grundlaget for dit valg.

Materialer og kvalitet:

Undersøg de materialer, dildo vibratoren er lavet af, og vælg et kvalitetsprodukt. Silikone og medicinsk kvalitetsmaterialer er populære valg, da de er bløde, kropsvenlige og lette at rengøre.

Størrelse og form:

Vælg størrelse og form i overensstemmelse med dine præferencer og erfaring. For begyndere anbefales mindre størrelser, mens erfarne brugere måske foretrækker større eller mere komplekse former.

Funktioner og indstillinger:

Overvej de funktioner, du ønsker. Nogle dildo vibratorer har forskellige vibrationsmønstre, justerbare hastigheder eller endda fjernbetjeninger for ekstra sjov. Identificer, hvad der tænder dig mest.

Anmeldelser og feedback:

Læs anmeldelser fra andre brugere for at få indsigt i produktets ydeevne og holdbarhed. Dette kan hjælpe dig med at undgå skuffelser og guide dig mod det rigtige valg.

Diskretion og opladning:

Overvej også aspekter som støjniveau og batterilevetid. Hvis diskretion er vigtig, skal du vælge en model, der ikke larmer meget, og vær opmærksom på, om den er genopladelig eller kræver batterier.

Fleksibilitet og brugervenlighed:

Test produktets fleksibilitet og bøjelighed for at sikre, at det tilpasser sig dine bevægelser. Vælg en dildo vibrator, der er nem at betjene og passer til din erfaringsniveau.

At finde den rette dildo vibrator handler om at kombinere personlige præferencer med kvalitet og funktionalitet. Ved at udforske disse faktorer vil du være godt rustet til at træffe et informeret valg og nyde en mere tilfredsstillende intimoplevelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here