I denne test har jeg testet 4 vibrerende dildoer / dildo vibrator produkter. Alle produkterne er altså i princippet “bare” en dildo med vibrator. De står alle til en virkelig god pris.

Testen indeholder 4 meget forskellige dildovibratorer og der er virkelig noget for enhver smag.

Vi har netop fået et nyt produkt ind af døren. Efter at have testet det kan vi KLART sige, at dette er et mirakel. Du får 1500 kr. værd af dildo vibrator til UNDER 500 kr. Se produktet her (åbner i ny fane)

Herunder kan du se de 3 bedste dildo vibratorer i testen i form af en testvinder, en prisvinder og en god til begynderne:

 


Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

”Til dig, som ønsker en stilfuld ”lille” vibrations dildo med masser af power”

Dildo vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • 10 lækre vibrationsprogrammer.
 • Formen gør det nemt at stimulere ét bestemt område.
 • Stilfuldt og neutralt design.
 • Lydsvag.

Ulemper:

 • Er ikke vandtæt.
 • Glidecreme vil muligvis give en bedre fornemmelse.

Den korte udgave

Pleasure wand fra Sinfuls eget mærke er en lækker sag på 17,5 cm med et vibrationsprogram med 10 forskellige indstillinger, hvor nogle er i styrke og andre med vibrationer i rytmer.

Størrelsen er overskuelig, så det er en rigtig god dildo hvis du ikke er den mest erfarne.

Dildoen egner sig rigtig godt til at stimulerer g-punktet og omgivelser, men formen og udseende gør også, at den har et stort potentiale som klitoris vibrator.

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Jeg er vild med denne lille Pleasure Wand! Den har en god størrelse til at forkæle g-punkt og omgivelser uden at det svært at holde ved dildoen. Dette gør også at den er nemt at betjene, hvis man føler for at skifte imellem de 10 forskellige vibrations programmer.

Sinfuls Pleasure Wand er lige præcis stor nok til at gøre det rigtig godt som dildo, så den kan mærkes oppe i skeden og fylde en lidt ud, men den er også lille nok til at kunne fungere som klitoris vibrator. At man kan bruge den med succes begge steder, gør kvinder som mig glade. For jeg elsker at forkæle mig selv med en blanding af stimuli af klitoris og g-punkt, både hvis jeg er alene eller når min kæreste deltager. Det giver selve legen lidt flere muligheder.

Formen på dildoen, hvor det øverste er tykkere end bunden, er en super lækker detalje, som gør det simpelt at ramme de punkter, som man ønsker at stimulere. Designet på dildoen er meget elegant og enkelt.

Hvis du ikke ønsker en dildo som ligner en pik, så er det helt klart en dildo som Sinfuls Pleasure Wand, jeg vil anbefale.

Jeg vil bruge den med glidecreme, da jeg ikke synes at den gled, som jeg godt kan lide det, men det er helt klart en smagssag. Pleasure Wand er en lydsvag dildo og det er jo altid et plus.

Dildoen er desværre ikke vandtæt, så ingen sexede ture i badet, men frygt ej, den er stænktæt, så den kan sagtens hjælpe dig på vej til selv de vådeste orgasmer! At den er stænktæt betyder også, at den kan rengøres uden risiko for at beskadige den – dog kan den ikke ligges i blød.

Sammenlignet med de andre

Designmæssigt er det helt klart nemmest at sammenligne Sinful Pleasure Wand med Baseks Girl Power Dildo Vibrator, da ingen af dem er formet som en rigtig penis, men har et mere elegant og neutralt design.

Dog er dette testens mindste dildovibrator og den eneste, som udover at være en dildo til at simulere G-punkt og skede, egner sig til at stimulere klitoris også. Det er også den eneste som rigtig egner sig som en ”målrettet” stimulering pga. den udformning som dildoen har, hvor spidsen er tykkere end bunden af dildoen.

Selvom det er lidt en søgt sammenligning mellem Sinful Pleasure Wand og Baseks Girl Power, ja og de 2 andre, så vil jeg alligevel sige at denne Pleasure Wand er den bedste af Pleasure Wand og Girl Power. Den er svær at sammenligne med You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator og Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator fordi de er så forskellige i udseende og vibrationer. Skal der laves en sammenligning ville det blive Baseks Klassisk Dildo, da de har nogenlunde den samme størrelse i testen, hvor Big Jelly og Girl Power er lidt større

Læs Mere Her


Baseks Girl Power Dildo Vibrator

”Til dig, som vil forkæle både g-punkt og alt omkring!”

Vibrator dildo

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • 7 intense vibrationsfunktioner
 • Lækker udformning, som forkæler det hele
 • Super flot vibrator dildo
 • Den virker stor – godt, hvis man ønsker det

Ulemper:

 • Den er ikke lydsvag
 • Manglende oplysninger, ingen instruktionsbog med
 • Det oplyses ikke, om den er vand- eller stænktæt
 • Den er lidt for stor – ifølge flere anmeldelser er flere blevet overrasket over størrelsen

Den korte udgave

Baseks Girl Power Dildo Vibrator virker meget stor og den fylder dig virkelig ud! På den vildt lækre måde!

Den har 7 vibrationsprogrammer og de kan mærkes, da det er en dildo med masser af power. Dildoens udformning giver en stimulering af hele skeden og ikke kun g-punktet, men det bliver bestemt ikke snydt og med dildoens lækre ”bølger” og den kraftige vibration, er det svært ikke at komme i en eksplosion af mmmmh.

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Denne vibrerende dildo, er en dildo for dig som søger en g-punkts- og skede stimulering med kraftige vibrationer. Baseks Girl Power er en roterende dildo med meget kraftige vibrationer.

Dildoen har en diameter på næsten 4 cm, hvor den er tykkest, og det kan mærkes. Det er en stor dildovibrator og jeg havde brug for lige at blive varmet godt op, inden det føles rigtig godt at få den op. Men da jeg så var klar, var det også en meget lækker oplevelse.

Baseks Girl Powers design er pænt og enkelt. Formen på dildoen varierer i tykkelse og giver en rigtig god følelse, når dildoen føres ind og ud. Sammen med vibrationerne giver det mulighed for nogle super lækre orgasmer.

Selve vibrationerne er meget kraftige og det kan også høres. Hvis du overvejer at købe denne dildo, skal du være opmærksom på at den er en stor vibrerende dildo. Når man læser om den inden køb, virker 4 centimeter i diameter ikke særlig stort, men det er det og jeg kan se inde på Sinfuls hjemmeside, at flere købere er blevet overrasket. Stort er bestemt ikke dårligt, men man skal være i det rette humør.

En lidt ærgerlig detalje er, at der ingen informationer er om hvorvidt, det er vandtæt eller stænktæt, hverken på hjemmeside eller i pakken, ja faktisk er ingen informationer med i pakken overhovedet. Jeg kan nemt se på dildoen at den ikke er vandtæt, men jeg ved faktisk ikke, hvor våde orgasmer den kan holde til. Dette betyder selvfølgelig også, at det kan være svært at vurdere, hvor grundig rengøring dildoen kan holde til uden at tage skade.

Sammenlignet med de andre

Hvis man ser på størrelsen, sammenlignes den bedst med You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator, da de er ca. lige store.

Skal man kigge på materiale, form og design, sammenlignes den bedst med Sinful Pleasure Wand da de begge har et mere stilrent design end de 2 andre, som tager udgangspunkt i mandens anatomi.

Læs Mere Her


You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator

”Til dig, som vil fyldes helt ud!”

Vibrerende dildo

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • Lækkert materiale, som arbejder sammen med kroppen.
 • Som navnet antyder, er det en stooooor dildo med vibrator.
 • Nem at betjene under legen.
 • Den trinløse vibration fungerer rigtigt godt.

Ulemper:

 • Vibratoren sidder og virker kun i nederste del af dildoen.
 • Den er ikke vandtæt.

Den korte udgave

You2Toys Big Jelly Dildo Vibrator er en dildo, fylder dig helt ud! Den er nem at håndtere, da den også er meget lang og derfor har du meget plads til hånden.

Big Jelly er en vibrator med kun et program, som der kan skrues op og ned for.

Designet er meget naturtro og er formet som en pik, med tydelige blodårer og et markant pikhoved

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Big Jelly er en ret stor dildo og den fylder dig helt ud, både i tykkelse og i længde præsterer den lige præcis hvad navnet siger, BIG.

Jeg er vild med den! Min forventning var også at den skulle være stor og jeg glædede mig til at pakke den ud, for selv pakken var dobbelt så stor som testens andre 3 pakker.

Designet på dildoen er som mandens pik med tydelige blodårer og et tydeligt pikhoved, som giver en fornemmelse af at blive stimuleret af en stor, flot pik, med den fordel, at den kan vibrere. Den trinløse vibration har sin charme og det er nemt at indstille vibrationen til hvad man ønsker. Et åbenlyst plus ved at man kan skrue op og ned for styrken på vibrationen, er at det er utrolig nemt at finde en styrke, som passer lige præcis til en selv, i stedet for at skulle flere programmer igennem. Og så er det jo nemt liige at skrue lidt op, når stemningen er rigtig.

Dildoen er lavet i noget meget blødt materiale og det får den til at føles lidt mindre kunstig. Materialet arbejder også godt med kroppen og det fungerer rigtig godt i forhold til at det er en stor dildo, men den kan bøjes og forme sig med skeden. Det eneste minus ved dildoens størrelse er at apparatet som får dildoen til at vibrere, kun når halvt ud skaftet og man kan godt mærke at vibrationerne er bedre i bunden af dildoen end i toppen, som jo er den del som føres op.

Sammenlignet med de andre

Big Jelly er lidt svær at sammenligne med de andre, da den jo både er større men også vibrerer anderledes. Men størrelsesmæssigt sammenlignes den bedst med Baseks Girl Power Dildo Vibrator og her vinder Big Jelly, simpelthen fordi den er så blød og nem at arbejde med, hvor Girl Power godt kunne føles ret hård.

Udseende kan sammenlignes med Baseks klassisk Realistisk Dildo Vibrator, som begge er designet ud fra en pik, dog er Big Jelly bare større.

Læs Mere Her


Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator

”Til dig, som vil have en lækker dildo, som giver en autentisk følelse af pik”

dildo med vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele:

 • God ”all-around” størrelse
 • Flot i mat sort
 • Lækre vibrationer, hele 7 styk

Ulemper:

 • Mangler informationer i indpakning
 • Hverken vand- eller stænktæt

Den korte udgave

Baseks Klassiske Realistisk dildo er en virkelig god dildo med vibrator. Den har en god størrelse, ikke for lille og ikke for stor.

For os som tænder på en dildo, der ligner en pik, er denne rigtig flot. Den har 7 vibrations programmer, som er nemme at skifte imellem, også under brug.

Til dig, som gerne vil have alle detaljer

Denne vibrator dildo er en som alle burde have i skuffen i sengebordet!
Egentlig er den jo ret plain, med en ganske almindelig størrelse, 7 vibrationsprogrammer og et design som efterligner mandens pik. Men nogle gange er det bare en overskuelig og nem orgasme, som ikke skal jagtes ved kæmpe dildoer og 20 forskellige vibrationer.
Designet er flot, det ligner en flot pik og at det er valgt en mat sort, synes jeg får dildoen til at virke meget lidt vulgær. Bunden af dildoen er ret høj og det giver en stabilitet i forhold til låget til batterierne.

Man skifter vibrationer ved at trykke på en knap og det er bare super nemt.
For mig passer denne dildo helt perfekt og jeg har nydt også at føre den ind og lade den sidde og stimulere mig imens jeg selv gav min orgasme et ekstra skub ved samtidig at stimulere klitoris. Baseks Klassisk Realistisk Dildo vibrator er helt sikkert en roterende dildo, men vil vende tilbage til igen og igen!

Sammenlignet med de andre

Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator og Sinful Pleasure Wand er denne tests vindere. Det er svært at vælge hvilken en jeg synes er allerbedst, da de er så forskellige, men en ting er sikker, de er begge dildoer, jeg er glad for at have i mit udvalg. De kan begge noget helt specielt, men Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator er bare et must have til de lette og simple orgasmer.

Designmæssigt ligner denne og Big Jelly hinanden, men Big Jelly er en del større og den kan nærmest ikke sammenlignes med Baseks Girl Power roterende Dildo Vibrator.

Læs Mere Her

 


 

Capella vibrerende dildo – LUKSUS

Capella rabbit vibrator mshop

Tjek prisen her

Hvis du vil have den oplagte dildo vibrator, som både kan vibrere på klitoris og dit g-punkt, så er Capella nok dit svar.

Det var hvertfald en kæmpe øjenåbner for mig. Capella er helt igennem genial, for selvom du måske “bare” vil have g-punkt stimuleringen eller generelt ikke stimulere klitoris, så kan du bare slukke den motor.

Det smarte er nemlig, at den er lavet med to seperate motorer, som kan slukkes og tændes uafhængigt af hinanden.

Derfor vil det også være min klare anbefaling at du vælger Capella. Hvis du altså gerne vil bruge lidt mere end én enkelt hundrede-krone seddel på en dildo vibrator.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here