Små dildoer – lille dildo > mini dildo

1260

En lille dildo er som udgangspunkt en rigtig godt start, i det du ikke satser for meget og begiver dig ud i en alt for stor en af slagsen. En mini dildo kan derfor være en fin måde og billig måde hvorpå du starter din oplevelse med små dildoer. Det er ikke sådan, at du har den nedsat føling eller på anden vis vil opleve, at den ikke stimulerer.

Billige små dildoer og en oversigt over markedet er hvad vi ønsker at overskueliggøre for dig. Det kan nemlig være svært, at vide hvad du skal kigge efter.

Din lille dildo kan købes her → 

Vi har valgt at henvise til en forhandler, som har et rigtigt stort udvalg af forskellige typer af små dildoer, så hvis du ønsker en meget lille dildo, en tyk mini dildo eller bare en realistisk lille dildo, så er dette ikke nået problem at finde med hjælp af dette indlæg. Der vil desuden være små dildoer i alle prisklasser, både billig mini dildoer og lidt dyrere modeller, som kan nogle ekstra ting, som for eksempel en mini dildo med sugekop eller lille dildo med vibrator.

King Cock lille dildo med kugler og sugekop

Denne lille dildo fra King cock, hvilket i og for sig er et sjov navn til en mini dildo, er produceret med et realistisk design, således du faktisk får en gennemsnitlig penis. Det er derfor en rigtig god starter dildo, da du køber en billig lille dildo, som sammenlignligt minder om de tissemænd de danske mænd har.

Realistisk små dildoerDerudover har den også den feature, at du kan sætte den fast i badet eller på døren eller andet sted via den medfølgende sugekop. Det giver selvfølgelig mulighed for nogle stillinger, som du ikke lige umiddelbart ellers ville kunne sætte dig selv op i – på den måde kan du øve dine stillinger og finde ud af i hvilken sexstilling du bliver stimuleret bedst.

Rent størrelsesmæssigt det vil sige i længden er den 15 centimeter og derfor 3-5 centimeter højere end en normal lille cola dåse. Den er produceret i USA, hos en af de førende producenter, og derfor ved du, at du køber et produkt, som rigtig mange bruger og har godkendt.

Faktisk gør denne producent det, at de udgiver produktet til en udvalgt skare af personer, som ved hvordan en mini dildo skal føles i brug, og når den så har været i gennem denne form for test periode, så justeres eventuelle rettelser til og den sættes herefter i produktion.

Du finder din petite dildo fra king cock ved at trykke på nedenstående link.

Din lille dildo kan købes her → 

You2Toys realistisk petite dildo plug

Denne mini dildo er ligeledes et godt bud, til dig som søger en mindre model. Den er 11,5 cm. men i stiv tilstand, og derfor kan du ride den godt igennem. Det er faktisk en skøn fornemmelse, når man kan stikke en lille dildo op i sig – man føler virkelig at man har kontrollen over den, og at stimulerer en som den skal.Lille dildo billede

Det er nemlig stærkt undervurderet hvad små dildoer kan gøre, og det er nået kvinderne har forstået. En petite dildo er nem at have med at gøre, da den kan anvendes vaginalt og analt. Mange bruger den alene, men også sammen med sin partner, og man kan sige, at hvis man som kvinde er lidt ny indenfor denne branche, så ville det efter vores opfattelse være et godt køb.

For der er ikke nået så træls, som hvis man som partner køber en ordentligt moppe-dreng, også har ens partner en gennemsnitligt penis, der kan vi ud fra redaktion åbne op for, at man du giver din partner selvtillid ved at foretrække en mini dildo. På den måde bliver I begge dus med den, og imens han penetrere dig vaginalt kan han eller du for eksempel lege med den analt imens. Der er derfor rigtig mange muligheder hvad for at finde på nogle sjove lege med en lille dildo.

Denne model koster kun 129 kroner, og er udarbejdet i ftalafrit PVC, som er det bedste materiale for denne model. Det betyder egentligt bare, at du ikke vil få udslæt eller blive udsat for unødvendige kemikalier, som din krop vil reagerer underligt på. Hertil er den utrolig blød, og det gør egentligt kun oplevelse markant bedre, får på den måde får du en relativt virkelighedsnær oplevelse med denne mini dildo. Dets blodårer gør den utroligt fræk og du vil virkelig få en behagelig fornemmelse i kroppen, når du glider den over denne model, som hører til under kategorien små dildoer.

Din petite dildo kan købes her → 


Mr. Limpy Small Mini dildo

Kan en lille dildo erstatte den ægte varer? Det er virkelig et gennemgående tema hos mange forbrugere eller andre som ønsker, eller hvertfald har i tankerne at købe en ny mindre dildo. Det er klart at umiddelbart, kan de ikke erstatte den ægte varer, eftersom følelser og så videre ikke indgår ved disse produkter. Dog vil stimulationen kunne svarer til, men mange mener, at disse produkter faktisk er bedre eller hvertfald det samme, så det er derfor svært at have et entydigt svar på dette.

Mini dildoDenne diskussion vil vi derfor lade være op til dig, når du har prøvet en begynder lille billig dildo. Leveringstiden er dag til dag levering, så det betyder, at du ikke kan få den meget hurtigere. Så hvis du bestiller den i dag ved vores forhandler, så har du den allerede i morgen – det er yderst acceptabelt, og det er selvfølgelig klart, at med 24 timers levering, så gælder dette kun i hverdagene.

Og nu tilbage til denne mini mini dildo, som er en penis udarbejdet efter slap tilstand. Den formår virkelig at sætte markedet på spidsen, for der findes ikke mange varianter eller lignende produkter på markedet, så derfor kan denne udover at virke utroligt stimulerende på en anden og anderledes måde, også være den perfekt gave til et polterabend, fødselsdag eller andet.

Den er produceret i det stof som kaldes Super Real Skin, som er nået af det ultimativt bedste man kan få. Den er nemlig fleksibel således du kan trække og rive den, som du vil. Denne mindre dildo er 9 cm. lang og giver som sagt en pirrende stimulation, som du helt sikkert bør overveje. Det giver nemlig en bedre orgasme, når man stimuleres stille og roligt og ligesom bygger den fantastiske følelse roligt op.

Det kan være utroligt svært med andre typer af produkter, som er for store og derfor fylder kvinden meget mere ud.

Dine små dildoer kan købes her → 


Vedligeholdelse af en lille dildo

Det kræver ikke meget vedligeholdelse at være ejer af en mindre dildo. Det er nemlig bare at skylle dem efter brug og samtidig huske, at passe på dem. Det går selvfølgelig ikke, at man klipper i dem, eller på anden vis gør skade på den. Så har du ikke din lille dildo i særlig lang tid.

Til en mindre dildo / petite dildo kan man tilkøbe sådan nået pulver, som gør at de forbliver bløde og dermed har den realistisk sans. Udover dette bør man ligeledes sørge for, at få en glidecreme med, som gør det hele glider lidt nemmere. Ellers skal du hvertfald være godt våd før du bruge den. For alle vi piger ved, hvor træls en følelse det er, at være tør og få trængt en penis op i sig, det er nemlig ikke den bedste følelse – og hvertfald en følelse som man helst vil undgå såfremt det er muligt.

Du kan finde små dildoer ved at se på nedenstående links. Her henviser vi til forskellige tilbud, som du helt ekstraordinært får adgang. Den rabat får du som sagt ved at klikke på vores links. Du kan desuden se det fulde overblik over hvilke små dildoer der er på markedet.

Så hvis ingen af ovenstående små dildoer ikke har fanget din interesse, eller hvis du i det hele taget har andre krav til en mini dildo / petite dildo, så vil du helt sikkert kunne finde en til din smag der.

 

Din mini dildo kan købes her → 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here