Dildo – De bedste i test

472

Står du og kunne bruge en god dildo, men er samtidigt i tvivl om, hvilken der er bedst til dig i forhold til pris, type og kvalitet? I så fald er der heldigvis masser af hjælp at hente.

I denne artikel finder du anmeldelser og beskrivelser af nogle af de bedste på markedet. Du kan dermed let og enkelt danne et overblik, og ud fra dette tage en velovervejet beslutning, der kan være med til at føre din nydelse under sexleg eller onani til et helt nyt niveau.

I hver kategori længere nede finder du nogle af de stykker sexlegetøj i hver specifikke kategori, der i særlig grad udmærker sig, men først får du her en beskrivelse af de absolutte testvindere.

 

Vibrerende Dildoer

Ønsker du mere stimulation end som så, kan du måske passende orientere dig blandt disse vibrerende stykker legetøj, der hver især kan være med til at sikre dig ekstra stimulation og intensitet under seancen.

 

Bedste – Fun Factory Tiger Opladelig Dildo

Fun Factory Tiger Opladelig Dildo
Fun Factory Tiger Opladelig Dildo

Tjek prisen her

Vil du have en fyldig og ekstremt stimulerende vibrator oplevelse, er denne model måske det rette for dig.

Den er rig på detaljer i sit design, og har således blandt andet et rillet design, der vil kunne mærkes som en pirrende tekstur, når du har sexlegetøjet ført op i dig.

Udover dette er der også på andre punkter kælet for design og nydelse, blandt andet i kraft af den lille forhøjning ved roden, som sørger for at også skedeindgangen vil stimuleres effektivt ved brug.

Styr på alt det praktiske

Med denne type af vibrator er der styr på alt det praktiske, så du ikke behøver at bekymre dig under din onani-session.

Blandt andet er der sørget for gode materialer i medicinsk silikone, der gør legetøjet til en drøm at bruge – helt uden ubehag eller konsekvenser.

Tiger-legetøjet er også vandtæt, hvilket gør, at du – hvis du har lyst – også kan nyde det i badet.

En såkaldt Click ‘n’ Charge USB-oplader medfølger, så du heller ikke behøver bekymre dig om udskiftning af batterier.

Tjek prisen her

 

Billigste – Mini Begynder Dildo Vibrator

Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator
Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Billig til prisen, og så endda i flot lilla og gennemsigtigt design. Med denne fine lille vibrator kommer du langt for pengene.

Der er mulighed for at indstille på multispeedfunktionen, så du kan finde den indstilling, der passer dig bedst.

Udenpå det gennemsigtige og lilla design gemmer sig et markeret penishoved og tydelige årer langs skaftet.

Størrelsen måler 16 centimeter, hvoraf 13 kan indføres, og en tilhørende diameter på 3,5 centimeter det bredeste sted. Vibratoren bruger 2 styks AAA-batterier, som skal købes separat.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Baseks Dildo Vibrator XL

Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL
Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL

Tjek prisen her

Ønsker du en fyldig og fræk onanioplevelse, kan du med fordel overveje dette nye design fra Baseks. Her får du en vibrerende model i stor størrelse, der således måler 23 centimeter i længden, hvoraf 19 af disse kan føres ind.

Diameteren har en størrelse på 5,2 centimeter det bredeste sted, og dette stykke legetøj kan således fylde dig godt ud på intens vis.

Vibrationerne har mulighed for at blive indstillet efter multispeed-princippet, og selv legetøjet behøver 2 styks AA-batterier, som du også selv må sørge for at købe separat.

Nem at håndtere

På trods af sin store størrelse er denne vibrerende sag nem og praktisk at håndtere, så man med fuldt overlæg og kontrol kan skabe den nydelse, man higer efter. Materialet er TPR og ABS, hvilket giver en fin glat overflade.

Tjek prisen her

 

 

Realistiske Dildoer

Inden for emnet realisme finder du blandt andet disse tre stykker onanilegetøj, som også i særlig grad udmærker sig på forskellige områder.

Her er spørgsmålet blot, hvilken det passer bedst til dine egne individuelle præferencer og nysgerrighed.

Vi anbefaler her den henholdsvis bedste, billigste og også en af de nyeste på markedet.

Tilbage er blot for dig at orientere dig og dermed tage en beslutning om, hvorvidt en af disse kunne være det rette for præcis dig og dine lyster eller behov.

 

Bedste – Baseks Jellies Large

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Large
Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Large

Tjek prisen her

Denne realistiske penisefterligning fra Baseks lavet af lækkert jelly materiale sørger for naturtro stimulation, der som allerede nævnt inkluderer et markeret penishoved og tydelige årer langs skaftet og kuglerne.

Udover at være blandt de bedste, har dette legetøj samtidigt også fordelen at være super billig til prisen.

Ønsker du realisme i mere end blot udformning, men også farvevalg, kan denne dog være lidt et sats, da den med sit lilla udseende er meget intens.

Den måler 4,2 centimeter i diameter det bredeste sted, og længden på det indførbare stykke er 15 centimeter.

Tjek prisen her

 

Billigste – European Lover Naturtro Dildo

European Lover Naturtro Dildo 23 cm
European Lover Naturtro Dildo 23 cm

Tjek prisen her

Dette stykke sexlegetøj fra European Lover er ikke blot utroligt realistisk i både visuelt udseende og følelse, men er også ekstremt billig, specielt set i forhold til kvaliteten.

Materialet er fleksibelt PVC, der giver en fleksibel og god oplevelse. Penisefterligningen er naturtro i en næsten skræmmende grad, med meget virkelighedsnære rynker og en hudfarve, der varierer fra hoved til skaft.

Legetøjet her har desuden den fordel, at den har en sugekop i bunden, hvilket er med til at muliggøre håndfri leg. Dermed kan denne sag bruges i endnu mere realistisk og naturtro grad, og i mange forskellige kreative scenarier og stillinger.

Onanilegetøjet har en indsættelseslængde på 20 centimeter og måler 4-4,5 centimeter i bredden.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Jelly Dildo

Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop
Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Tjek prisen her

En nyere model inden for emnet omkring naturtro sexlegetøj er denne gennemsigtige jelly model, der også kommer fra Baseks.

Legetøjet har et meget markeret penishoved og tydelige rynker og markeringer ned langs skaftet. Det naturtro aspekt ligger i både form og størrelse, og det gennemsigtige og neutrale design tilfører også noget elegant og enkelt til udseendet.

Længden måler 19 centimeter, hvoraf 14 af disse kan føres ind. Tilsvarende måler selve bredden 3,6 centimeter på tværs over den bredeste del.

Også god for begyndere

I bunden har også denne naturtro penisefterligning en kraftig sugekop, hvilket gør håndfri betjening muligt. Denne er desuden god til trænede såvel som begyndere, der vil prøve at kaste sig ud i stimulation med denne type af sexlegetøj for første gang.

Et stykke legetøj som dette er godt, fordi dets materiale både er blødt og yderst fleksibelt, men på samme tid optimalt pirrende for at sikre en ideel stimulation. Med denne sag kommer du ligeledes rigtig langt for pengene, hvis du tør at kaste sig ud i noget nyt.

Tjek prisen her

 

 

G-Punkts Dildoer

Vil du have en ekstra pirrende oplevelse under onani og sexleg, skal du måske overveje at investere i et stykke G-punkts legetøj.

Disse er særligt producerede til at stimulere dette punkt, så du under seancen kan opnå maksimal nydelse og stimulation.

I praksis gælder det derfor om at finde én med præcis den rette krumning til dig og dine behov.

Det er nemlig her vigtigt at huske, at alle kroppe er forskellige, hvorfor man specielt på et område som dette må regne med muligvis at skulle prøve sig lidt frem, før man finder det perfekte.

 

Bedste – Curved Passion

NMC Curved Passion Realistisk Dildo
NMC Curved Passion Realistisk Dildo

Tjek prisen her

Dette G-punkts legetøj, der blandt panelet er valgt som værende den bedste i kategorien, er den såkaldte Curved Passion fra NMC. Udover at have en sej og vedholdende krumning, udmærker denne sig også ved at være utroligt realistisk og naturtro i sit udseende.

Den har således blandt andet både flotte og pirrende markering langs skaftet, samt et velformet penishoved. Også selve farvetemaet i denne er både realistisk og livagtigt.

En alsidig penis med kurve

Denne penislignende sag er super alsidig med sin kurvethed, og virker således både til målrettet stimulation af G-punktet eller af prostata via anus. Legetøjet har en sugekop i bunden, hvorfor den kan betjenes håndfrit, og dermed også lægger op til alsidig leg.

Længden lyder på 17 centimeter for den indførlige del og en tilhørende 4 centimeters diameter det bredeste sted.

Tjek prisen her

 

Billigste – Spartacus Glas G-Punkts Dildo

Spartacus Blown Glas G-punkts Dildo
Spartacus Blown Glas G-punkts Dildo

Tjek prisen her

Den såkaldte Spartacus Blown Glas G-punkts model er ikke blot i den billige kategori, men også i den lidt mere specielle og eksperimenterende afdeling.

Således skal prisen ses i sammenligning med hvad du får for pengene.

Dette stykke sexlegetøj er blandt andet grundet sit materiale oplagt at enten opvarme eller nedkøle med at vandbad inden brug, da dette kan give en ekstra interessant og pirrende oplevelse.

I bunden af legetøjet findes en ring, der gør den nem at holde under brug, og øger mulighederne for målrettet stimulation.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Laid Silikon G-punkts dildo

Laid D.1 Silikone Designer Dildo
Laid D.1 Silikone Designer Dildo

Tjek prisen her

Med dette stykke testvindende legetøj får du også i den grad noget for pengene.

Formen er ny og innovativ, og med den pink farve vil du garanti føle dig både ophidset og opstemt. Sexlegetøjet her er af norsk design fra de såkaldte Laid.

Smuk udformning og enestående præcision

Med dette stykke flot forarbejde sexlegetøj til onani får du specialudviklet nydelse med præcis den rette mængde af kurve til at opnå en målrettet stimulation af G-punktet.

Ved denne fine sag er der kælet for hver en detalje, og overfladen består således af silkeblødt satin. Udover dette består den af medicinsk silikone i højeste kvalitet, der naturligvis er frit fra ftalater.

Længden måler 20 centimeter, mens bredden det bredeste sted er 3,4 centimeter.

Da denne ikke er med sugekop, får du her muligheden for at være rigtig intim med dig selv: Den vejer specifikt 170 gram, hvilket giver en god vægt uden at blive for meget.

Tjek prisen her

 

 

Sugekops dildoer

Er du typen, der nyder at have muligheden for at have hænderne fri under onani, er kategorien, hvori sugekopper indgår, måske det rette for dig.

På den måde er det nemlig sikret, at dine hænder kan være fri undervejs til præcis hvad du finder bedst.

Du kan for eksempel glimrende kærtegne dig selv undervejs for en ekstra fordybende oplevelse.

 

Bedste – Baseks Sugekop dildo

Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop
Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Tjek prisen her

Denne flotte sag fra Baseks har været nævnt flere steder på denne liste, hvilket der er en ganske særlig grund til: Legetøjet her er nemlig helt særlig i sin alsidighed.

Det gennemsigtige materiale gør den enkelt og stilfuld i sin udformning, og realismen hvormed den er formet giver mulighed for fantastisk pirring undervejs i seancen.

Sugekoppen er stor og kraftig, hvilket giver mulighed for selv de vildeste lege.

I sig selv måler det bredeste sted på skaftet 3,6 centimeter, mens længden er 19 centimeter, hvoraf 14 kan føres ind.

Tjek prisen her

 

Billigste – Baseks Jellies Dildo med sugekop

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Medium
Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Medium

Tjek prisen her

Ønsker du dig en håndfri onanioplevelse til billige penge, som både er pirrende og fræk, skal du måske overveje dette stykke onanilegetøj fra Baseks.

Farven på denne er en intens mat hindbær, der er både unik og utroligt flot.

Udseendet er i den grad realistisk, blandt andet med tydelige markeringer, rynker, årer og et penishoved.

Disse vil være medvirkende til in intens stimulation.

Med til dette hører også fleksibiliteten, der sammen med den rette grad af hårdhed giver præcis det rette udgangspunkt for pirrende håndfri leg.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Soft Opladelig Dildo

Sinful Soft Dildo Vibrator med sugekop
Sinful Soft Dildo Vibrator med sugekop

Tjek prisen her

Denne opladelige vibrator er unikt udformet og kan desuden bruges håndfrit ligesom de andre stykker legetøj i denne kategori.

Materialet er frækt i en mat og lækker sort udgave, fremstillet af det fineste silikone og ABS-plast.

Fordelen er, at sugekoppen ved denne er super komprimeret men stadig kraftig, så den bliver siddende til trods for både intensitet og vilde vibrationer.

Således måler den samlede længde 18 centimeter, hvoraf 17 af disse kan indføres. Det bredeste sted er 4,3 centimeter.

God brugstid og mange muligheder

Fordi dette stykke onanilegetøj er en vibrator, er det relevant at kigge på brugstiden og mulighederne, hvilket begge er rigtig fine.

Den kan således bruges i cirka 50-60 minutter inden opladning er påkrævet, og det er desuden muligt under brug at vælge imellem 8 forskellige vibrationsmønstre. Herunder eksisterer også en såkaldt turbofunktion.

Tjek prisen her

 

 

Silikone Dildoer

Går du højt op i materiale på dit sex- og onanilegetøj, har du nok stiftet bekendtskab med, hvor lækker silikone kan være, ikke mindst i den rette høje kvalitet.

Nedenfor finder du derfor naturligvis nogle af de bedste produkter på markedet, også hvad angår pris og nyhedsværdi.

 

Bedste – You2toys Dildo

You2Toys Silikone Dildo Medium 18 cm
You2Toys Silikone Dildo Medium 18 cm

Tjek prisen her

Denne er lavet i silikone fra top til tå, hvilket er blevet gennemfarvet i en flot pastel-støvet hudnuance.

Dette stykke onanilegetøj kunne også snildt gå ind under den realistiske kategori, især grundet det umiddelbare udseende, men også det naturtro design med årer, rynker, kugler og et markeret penishoved.

Med sig hører en kraftig sugekop, der muliggør håndfri nydelse. Selve længden måler 18 centimeter i alt, hvoraf 14 kan føres ind, eftersom kuglerne fylder en del.

Diameteren varierer fra 2,6 til 3,6 centimeter. Med denne får du en dejligt fleksibel og pirrende penisefterligning.

Tjek prisen her

 

Billigste – Loving Joy Silicone Selection

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm
Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

Tjek prisen her

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

Dette stykke onanilegetøj er både unikt udformet og har en rigtig favorabel pris. Med sin ftalatfri silikone er denne også særligt god til begyndere, selvom trænede selvfølgelig også sagtens kan være med og få stor nydelse.

Denne har en sugekop, som muliggør variation, for eksempel i form af håndfri leg eller strap-on sex og pegging.

Størrelsen er med sine 15 centimeter relativt diskret, men nydelsen er ikke desto mindre stor, hvis den bruges med den rette snilde.

Blandt andet er dette muliggjort med en skøn krumning, som med snilde nemt kan ramme enten G-punkt eller prostata.

Diameteren har da også en rigtig stor variation, der gør det til en interessant oplevelse.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Coloursoft Silikone Dildo

ColourSoft Blød Silikone Dildo 18 cm
ColourSoft Blød Silikone Dildo 18 cm

Tjek prisen her

Dette fyldige silikonelegetøj er til dig, der elskerteksturer mere end noget andet.

Udover en lækker og kraftig sugekop er denne penisefterligning således også utroligt voluminøs med meget kraftigt udposende blodårer, velformede stramme kugler og et yderst markeret penishoved.

Den fulde længde på penissen lyder på 25 centimeter, hvoraf 18 af disse kan føres ind.

Diameteren lyder på 5 centimeter, hvorfor dette stykke legetøj er til de trænede og til dem, der ønsker en ekstra fyldig og pirrende oplevelse.

Materialet er mat og sort i et lækkert og maskulint design.

Oplagt i mange sammenhænge

Denne sort sag er oplagt i en lang række af forskellige sammenhænge, for eksempel både til solo-hygge, i badet, eller til opvarmning og forspil.

Endnu en fordel er muligheden for variation, og det er derfor blandt andet muligt at bruge den som strap-on i harness eller håndfrit ved hjælp af den kraftige sugekop.

Tjek prisen her

 

 

Glas Dildoer

Vil du gerne have en helt særlig og intens oplevelse, er et onanilegetøj af glas måske en enestående mulighed.

Disse er ofte særligt frække i udformningen, og ofte også intense i kraft af materialevalget og den hårdhed, de har med sig.

Udover dette er en fordel ved glas, at materialet kan varmes op eller køles ned for en ekstra pirrende og intens onanioplevelse eller forspil.

Nedenfor finder du tre anbefalinger, nemlig henholdsvis den bedste, billigste, og en af de nyeste inden for kategorien.

 

Bedste – Sinful Groove Glas Dildo

Sinful Groove Glass Dildo
Sinful Groove Glass Dildo

Tjek prisen her

Dette stykke glas er formet af kugler, der gradvist vil blive ikke blot større, men også rundere og mere veldefinerede i deres unikke form.

Udover dette har legetøjet en perfekt krumning, der kan sikre dig den optimale og målrettede stimulation af G-punktet, der føles allerbedst.

Yderst smukt design

Denne 16 centimeter lange glasgenstand er ikke kun perfekt til en pirrende onanioplevelse, men faktisk også genial i sig selv.

Den er nemlig blandt de få stykker sexlegetøj, som rent faktisk er kønt og elegant at se på.

Dette er opnået i kraft af det rene, klare glas og den stilfulde ynde, som de runde former har over sig.

Tjek prisen her

 

Billigste – Curvy Klar Glas Dildo

Sinful Curvy Klar Glas Dildo
Sinful Curvy Klar Glas Dildo

Tjek prisen her

Også dette stykke legetøj er lavet i klart og flot glas.

Designet her er noget mere enkelt, med et velformet penishoved og et ellers slankt skaft, der ikke varierer i tykkelse, men til gengæld krummer let for både at kunne følge dine naturlige former og stimulere dem optimalt.

Prisen er utroligt favorabel, specielt set i betragtning af, at du ved køb af et stykke legetøj som dette også får en lille pose med af satin, som kan bruges til opbevaring, når du altså ikke har gang i legen.

Overfladen er glat og rar, hvilket det det til en god oplevelse at bruge dette stykke onaniredskab, også gennem længere tid.

Det bredeste sted er 4 centimeter, og 15 centimeter af denne glaspenis kan føres ind – enten i skeden eller anus.

Tjek prisen her

 

Nyhed: Icicles No 5 Glas Dildo

Icicles No 5 Blå Glas Dildo
Icicles No 5 Blå Glas Dildo

Tjek prisen her

Dette stykke glas er næsten nyskabende kunst i sig selv.

Omkring skaftet på den penislignende genstand snor sig nemlig en flot indfarvet blå spiral.

Denne er både med til at give det hærdede glas et frækt look, og sørger desuden for at stimulere dig lækkert under seancen, hvad end du vælger at bruge legetøjet analt eller vaginalt.

Der er udformet et elegant penishoved, der måler 3,8 centimeter der bredeste sted.

Selve den indførbare længde af dette stykke glas er 16 centimeter ud af den samlede længde på 18 centimeter.

Tjek prisen her

 

 

Dobbelt Dildoer

Vil du have en fræk genstand, der kan bruges enten simultant i anus og skede på samme tid, af dig alene eller sammen med din partner, er du på rette spor ved at orientere dig i denne kategori.

Her finder du lange, fyldige og frække stykker legetøj, der både fungerer alene eller sammen med andre.

Ligegyldigt formålet vil du med garanti opleve en intens og lidenskabelig leg.

 

Bedste – King Cock Slim Dobbeltdildo

King Cock Slim Dobbelt Dildo 30 cm
King Cock Slim Dobbelt Dildo 30 cm

Tjek prisen her

Denne dobbelte penis ser ekstremt realistisk ud, specielt hvad angår farvetemaet: Her er der kredset om hver en detalje, så selve huden således ikke blot er gennemfarvet, men i stedet fuld af variation, blandt andet med tydelige årer, der har et blåt skær over sig.

Teksturen, som disse medfører, er desuden med til at gøre stimulationen fra dette stykke dobbeltpenis ekstra god under brug.

Samlet fra penishoved til penishoved måler dette stykke legetøj 30,5 centimeter, og der er derfor rig mulighed for kreativ udfoldelse, enten med dig selv eller sammen med andre.

Bredden på dette stykke legetøj måler 3,6 centimeter i diameter.

Tjek prisen her

 

Billigste – Doc Johnson Smooth Double Dildo

Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo
Doc Johnson Smooth Dobbelt Dildo

Tjek prisen her

Denne dobbelte penis er virkelig god til prisen, specielt hvis det er længden, der betyder noget for dig: Med dette valg får du nemlig hele 45 centimeters penis at nyde enten selv eller sammen med andre.

Diameteren er 4 centimeter, hvorfor dette stykke legetøj gerne skal kunne give en god udfyldning også.

Udover et penishoved i hver ende er designet helt glat, og består af 100 procent PVC, der naturligvis er ftalatfrit.

Farvetemaet er enkelt og gennemgående med en standard beige nuance.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Ultra Dongs Dobbelt Dildo

You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm
You2Toys Ultra Dongs Dobbelt Dildo 43 cm

Tjek prisen her

Fræk, skinnende, sort og med tydelige, markerede årer – lyder det som noget for dig, skal du muligvis tjekke denne nyhed fra You2Toys ud.

Fordelen ved dette stykke legetøj er, at det er utroligt fleksibelt, og dermed kan bruges i en lang række af forskellige stillinger, enten selv eller sammen med en partner.

Med dette stykke voluminøs penis kan selv de vildeste fantasier blive til virkelighed.

Lad blot de 43 centimeter virke deres magi, der sammen med de 4 centimeters diameter vil stimulere dig og eventuelt en partner til perfektion.

Tjek prisen her

 

 

Strap-on dildoer

Skal der ske noget lidt frækkere i soveværelse, er strap-on en glimrende mulighed.

Alt efter typen er det både muligt at bruge disse analt eller vaginalt, og det kommer helt an på jeres respektive forhold.

Særligt i denne kategori er det vigtigt at finde noget, der føles godt og frækt for begge eller alle parter, blandt andet ved at sikre, at det tilhørende harness kan justeres, er fleksibelt og ikke mindst sidder godt.

 

Bedste – Obaie Unisex Strapon Harness Dildo

Obaie Unisex Strap-on dildo
Obaie Unisex Strap-on dildo

Tjek prisen her

Som titlen afslører, er denne strap-on med særlig grad lavet med henblik på at kunne passe til alle køn.

Hvem end man er eller hvad man er til, bør det således være muligt at finde sig til rette med dette harness.

Størrelsesjusteringen rummer alt op til en taljemæssig omkreds på 160 centimeter og en omkreds på lårene op til 100 centimeter. De justerbare stropper gør således, at dette passer til de fleste.

Desuden virker selve strap-on’en rigtig fint hvad end man er til det vaginale eller anale. Udskiftning til en anden model i harnesset er også muligt.

Tjek prisen her

 

Billigste – Sinful Slender Silicone Dildo Large

Sinful Slender Silicone Dildo Large
Sinful Slender Silicone Dildo Large

Tjek prisen her

Dette stykke sexlegetøj lavet til at kunne komme i en harness er billigt til prisen, men kræver dog, at du allerede ejer en harness eller køber en separat.

Skaftet er let krummet, hvilket betyder, at de indre erogene zoner med garanti vil blive godt pirrede og stimulerede, hvad end legen foregår analt eller vaginalt.

Materialer består af ftalatfrit silikone, hvilket er medvirkende til, at overfladen er blød, spændstig og lækker.

I bunden hører desuden en kraftig sugekop, som gør at legetøjet også kan bruges uden harness ved hjælp af en glat og plan overflade.

Du får 16 centimeter der kan indføres og en bredde på 3,2 centimeter hele vejen ned.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Fun Factory Sharevibe

Fun Factory Sharevibe
Fun Factory Sharevibe

Denne strap-on vibrator er på alle måder ny og banebrydende. 7

Det er en såkaldt harness-fri strap-on, men denne er lavet med særligt fokus på at gøre den nem at holde på plads samtidigt med at den er super stimulerende.

Det såkaldte påspændingslegetøj har en indbygget bullet vibrator, der er opladelige og har 5 forskellige vibrationsindstillinger.

Stimulation for begge parter

Det banebrydende ved en model som denne er, at stimulation opnås effektivt for begge parter undervejs i akten.

Legetøjet er fremstillet af silikone i yderst høj kvalitet, hvilket har den fordel, at overfladen er blød og dermed også ekstremt behagelig for begge parter under brug.

Desuden er materialer super fleksibelt, hvilket i praksis betyder, at det vil tilpasse sig jeres bevægelser og samtidigt bibeholde sin stabilitet.

Nok kan denne anordning se en smule kompleks ud, men hvis I er klar på et eventyr og en udfordring, er det helt sikkert et spændende og nytænkende påfund.

 

 

Små Dildoer

Der kan være mange gode grunde til, hvorfor man måske er på udkig efter et stykke legetøj i lille størrelse.

Det kan for eksempel være, at du er ny ud i enten anal eller vaginal stimulation, eller at din indgang blot er smallere end gennemsnittet.

I sidste ende handler det også meget om forskellige præferencer, og her er det vigtigt at lytte til sig selv og finde det, der gør en gladest og mest tilfreds.

Nedenfor finder du nogle af de bedste anbefalinger inden for området med små størrelser.

 

Bedste – Slender Silikone Sort dildo medium

Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium
Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium

Tjek prisen her

Slank sort silikone og et enkelt design, der udover en let krumning går lige op og ned. Med denne fine sag går man altså næppe galt i byen, hvad end man er trænet eller fuldstændigt ny ud i denne type af onani.

Denne sorte model er lækker i materialet, og kan enten bruges vaginalt eller analt.

Diameteren måler 2,8 centimeter, mens længden er 14,5 centimeter. Heraf kan de 13,5 centimeter af disse indføres. Det er altså en meget overkommelig størrelse, både for begyndere eller dem med en mindre vaginal åbning.

På trods af lille størrelse er det dog i høj grad muligt at få vellykket og målrettet stimulation, både hos begyndere såvel som trænede.

Tjek prisen her

 

Billigste – European Lover Dildo

You2Toys European Lover Dildo 18 cm
You2Toys European Lover Dildo 18 cm

Tjek prisen her

Denne realistisk rynkede penis er både super naturtro og super billig i prisen.

Du får således både en året overflade og et flot markeret penishoved i en overskuelig størrelse.

Penissens længde er nemlig 16 centimeter i det stykke, der kan føres ind, hvoraf ekstra 2 centimeters længde går på den sugekop i bunden, som muliggør håndfri leg og bevægelse.

Diameteren varierer fra 2,3 til 2,8 centimeter og er derfor super overskuelig for de fleste.

Desuden er selve legetøjet lavet af PVC, der er et super fleksibelt materiale.

På den måde er du sikret en blød og intens oplevelse, lige meget hvad dit erfaringsgrundlag er.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Realistisk Dildo Plug 11,5 cm

You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm
You2Toys Realistisk Dildo Plug 11,5 cm

Tjek prisen her

Vil du have et legetøj med helt specielle proportioner, er denne nyhed muligvis et godt sted at kaste sit blik hen.

Længden på denne er således blot 11,5 centimeter, hvoraf de 9,5 af disse kan indføres.

Til gengæld virker selve bredden da også mere voluminøs i sammenligning, selvom denne heller ikke overskrider 3 centimeter i diameter.

Farvetemaet på denne er realistisk med rynker og et markeret penishoved.

Tjek prisen her

 

Store Dildoer

I den helt anden boldgade finder vi de helt store fyldere, som er til dig, der simpelthen ikke kan få nok på den front.

Nedenfor finder du de bedste, mest intens og fyldestgørende af slagsen.

 

Bedste – Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo
Doc Johnson Dick Rambone XXL Dildo

Tjek prisen her

Kan du lide en ekstre naturtro eller fyldig stimulation – måske endda begge dele – så er denne XXL størrelse måske det rette valg for dig.

Langs det i alt 43 centimeter lange stykke penisefterligninger, hvoraf 34 centimeter teknisk set kan føres ind, finder du tydelige årer og teksturer.

Diameteren er hele 5,6 centimeter på tværs, og dette stykke legetøj er dermed i en helt særlig kategori hvad størrelse angår.

Nyd den lækre hårdhed og fleksibilitet, som opstår i kraft af det fine materialevalg af ftalatfrit PVC.

Tjek prisen her

 

Billigste – You2toys Big Mr Softy Dildo

You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm
You2Toys Big Mr. Softy Dildo 29 cm

Tjek prisen her

Denne skinnende sorte sag med en længde på 29 centimeter er god til prisen og ikke mindst god til dig, der kan lide dit sexlegetøj ekstrafrækt.

Med denne blanke sorte penis til onani vil du således opleve et naturtro penishoved og flotte, markerede årer – disse vil i særlig grad være tydelige under den rette belysning, eller når du tager legetøjet i brug og kan mærke teksturerne indeni dig.

Grunden til, at Softy indgår i navnet på dette legetøj er ikke for sjov: Indeni er der nemlig lavet et indre uden en fast kerne – i stedet består det hele af blød jelly.

Det gør den fantastisk rar og kælende at lege med. Diameteren måler 4,5 centimeter på tværs.

Tjek prisen her

 

Nyhed – King Cock Chubby Dildo med kugler

King Cock Chubby Dildo med Kugler 23 cm
King Cock Chubby Dildo med Kugler 23 cm

Tjek prisen her

Navnet Chubby passer perfekt til denne model, for selvom den har en god længde, er det i særlig grad tykkelsen, der for alvor udmærker sig.

Således måler dette stykke onanilegetøj 23 centimeter i længden men tilsvarende hele 7,6 centimeter i diameter.

Denne henvender sig i særlig grad til dig, der elsker en god størrelse og fylde, men ikke nødvendigvis gider at skulle håndtere en alt for lang længde.

En fordel ved dette stykke legetøj er desuden, at kuglerne på den er super faste og detaljerige med deres håndlavede præcision.

Tjek prisen her

 

 

 

OPSUMMERING: Her er dildoerne, der udmærker sig mest

Med veludført dildo test finder du her de allerbedste på markedet inden for hver kategori. Den bedste dildo vil selvfølgelig variere fra person til person alt efter smag og præferencer, men med en bred skare af forskellige uafhængige anmeldere kan du bestemt bruge listen til at drage inspiration fra.

 

Bedste dildo i år – Testvinder

Denne Big Boss G5 Opladelig Dildo Vibrator fra Fun Factory er dette års samlede prisvinder. Der er der også en række forskellige faktorer, som gør, at dette sexlegetøj i særlig grad udmærker sig. Her kan man ikke mindst nævne den store og naturtro fylde, der giver en meget realistisk følelse ved brug. Vibrationerne fra denne er kraftige, og kombineret med den bløde medicinske silikone er denne testvinder en fryd at bruge. De 12 forskellige indstillinger for vibration sikrer en alsidig leg.

God størrelse til udfyldning

Denne penisefterligning er naturligvis vandtæt, hvorfor den blandt andet også kan nydes i badet. Penissen her er en smule større end de fleste og måler således 4,4 centimeter i diameter og hele 22,8 centimeter i længden.

 

Bedste Realistisk Dildo

Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Large sikrer dig en fyldestgørende og fyldig stimulation. Selve udformningen er utroligt naturtro med et markeret penishoved og udstående årer langs både skaft og kugler. Denne hører til i kategorien billige dildoer, og er en utrolig god investering for pengene.

Lækkert materiale og gode muligheder for varierende leg

I bunden finder du en sugekop, der kan sættes fast på alle jævne overflader. Det er med til at muliggøre håndfri leg og stimulation. Materialet for både sugekop og det reelle legetø er blødt jelly. Størrelsen måler 4,2 centimeter i diameter det bredeste sted og 20 centimeter i længden, hvoraf 15 kan føres ind.

 

Bedste G-Punkts Dildo

Den såkaldte Curved Passion Realistisk Dildo fra NMC udmærker sig ved at være særligt god til at ramme G-punktet. I praksis opnås dette grundet dens nøje udmålte krumning, der gør det både nemt og enkelt at ramme det område, hvor stimulering vil føles allerbedst. Udover at kunne bruges vaginalt til stimulation af G-punktet, er denne også god at bruge analt, hvor prostata ligeledes kan stimuleres til perfektion.

Realisme er også iberegnet

Dette legetøj udmærker sig, udover den bøjede udformning, også med at være meget realistisk i sit udseende. Således har den både markerede årer og et realistisk farvetema. Udover dette har penissen her også en sugekop i bunden, så håndfri og kreativ leg kan opnås. Selve indførselslængden er 17 centimeter, og dens diameter er på 4 centimeter.

 

Bedste Dildo med Sugekop

Vil man sikre sig optimal leg, hvor hænderne kan være fri til andre former for aktivitet eller kærtegn, skal man have fat i en model med sugekop. Baseks Realistisk Jelly med Sugekop udmærker sig særligt inden for denne kategori, hvilket der er flere grunde til. Først og fremmest har denne bedst i test dildo et yderst naturtro design hvad angår størrelse og form. Udover dette er materialet utroligt lækkert og blødt, men samtidigt hårdt og pirrende. Desuden sikrer materialevalget, at udseendet også er nogenlunde diskret og stilrent at se på.

Derfor er en god dildo med sugekop ideel

Sugekoppen giver god mulighed for håndfri leg. Pointen med at have denne i bunden er, at penislegetøjet kan placeres på alle typer glatte og jævne overflader. Du kan bruge hænderne til lige hvad du finder bedst! Modellen her er god til både begyndere og øvede, og er med sine 14 centimeters indførelse, 3,6 centimeters bredde og realistiske markeringer en meget virkelighedstro oplevelse.

 

Bedste Strap-on Dildo

Med en Obaie Unisex Strap-On Harness får du både dildo og sele til at spænde den fast. På den måde kan du let og nemt komme i gang med de lidt frækkere lege. Selve sexlegetøjet er helt plain og enkel i designet, med et aflangt stilrent udseende: Glat udformning og minimalistisk bund, der sættes fast i den tilhørende harness.

God til par

Denne her er god til par, der ønsker et frækt og kreativt sexliv. Dette bliver i høj grad muligt med lækker strap-on sex eller pegging. Selve den medførende harness er i en lækker og fleksibel kvalitet, der gør, at den kan justeres til at passe til de fleste. Dette sker i kraft af de justerbare stropper.

Stor fleksibilitet

Med denne strap-on og harness er mulighederne næsten uendelige. Således kan den medfølgende slanke dildo bruges præcis som man ønsker, enten henholdsvis analt eller vaginalt. Udover dette er det for eksempel muligt at variere legen ved at indsætte en vibrator bullet i harnesset, eller det er muligt at indsætte en helt anden penisefterligning deri. Køb dildo, der passer til præcis jeres ønsker hvad strap-on sex angår!

 

Bedste Silikone Dildo

Der findes mange lækre materialer at lave sexlegetøj af, men silikone vil for de fleste være en sikker vinder. Den bedste i denne kategori er You2Toys Silikone Medium 18 cm. En god dildo er oftest kendetegnet ved materialer i god kvalitet, en pirrende udformning, og ofte også et flot design. Denne har da også alle disse faktorer og mere til.

En lækker oplevelse

Silikone i højeste kvalitet sikrer dig en blød og dejlig oplevelse, der stadig vil føles pirrende og intens. Med denne realistisk udseende silikonemodel får du ikke blot en oplevelse som at have en rigtig penis inde i dig, men også et fleksibelt stykke legetøj, der kan bruges håndfrit. Denne har en god mellemstørrelse, og måler således 18 centimeter, hvoraf 14 af dem kan føres ind. Den tilhørende bredde er varierende fra 2,6 til 3,6 centimeter alt efter hvor på skaftet, du måler.

 

Bedste Glas Dildo

I en dildotest kommer man næppe udenom at snakke om dildoer af glas. Den bedste i denne kategori er således Groove Glas fra Sinful. Dette stykke seclegetøj er ikke blot utroligt pirrende og elegant med sit flotte og lange kugledesign, men virker også utroligt stimulerende. Glasset krummer let i sit design, og viger ikke for noget med sin glatte hårdhed. Længden er 16 centimeter, med en diameter på 4 centimeter det bredeste sted. Til at toppe det formfuldendte design hører også en lækker satinpose med til opbevaring

Mulighed for pirrende leg

Vil du gerne opnå ekstra pirrende leg, er et onanilegetøj af glas særlig god til dette formål. Du kan blandt andet vælge at varme den op inden brug eller eventuelt køle den ned, eksempelvis i et vandbad. Det vil føles uventet og stærkt stimulerende, hvad enten du vælger at bruge den analt eller vaginalt. Vær blot opmærksom på at finde de rette balancer, så oplevelsen ikke bliver for voldsom, da glasset er meget modtageligt overfor temperatursvingene.

 

Bedste Dobbelt Dildo

En dobbeltdildo er egentlig præcis, hvad navnet antyder: Der er således et penishoved i hver ende. Er du på udkig efter en god en af slagsen, bør du overveje den såkaldte King Cock Slim Dobbelt 30 cm. Denne måler hele 30,5 centimeter fra ende til ende, og er håndlavet i USA med et yderst realistisk udseende hvad angår alt fra farve til markeringer langs skaftet. Bredden lyder på 3,6 centimeter, hvilket betyder, at denne bil give en god udfyldning.

Mange muligheder for anvendelse

Der er mange muligheder for at få optimal nydelse ud af et stykke legetøj som dette – du kan for eksempel bruge det sammen med din partner, så I begge fyldes ud på samme tid, eller du kan bruge det alene. Vælger du at bruge det alene, kan du for eksempel sikre dig selv vaginal og anal stimulation på én og samme tid, eller du kan vælge udelukkende at bruge legetøjet ét af stederne og blot udnytte dets fænomenale længde til at fylde dig godt ud.

 

Bedste Lille Dildo

For nogle personer, begyndere eller trænede, er en lille fylde ønskværdig. Her er en dildo bedst i test den såkaldte Sinful Slender Silikone Sort Medium. Selvom medium indgår i navnet på denne model, er den altså stadig en del af kategorien med små modeller.

Enkelt design og fin udfyldning

Denne model kan tilbyde dig et enkelt og stilrent design, der samtidigt giver dig en fin udfyldning, hvis ikke du er til de mere voldsomme af slagsen. Med sit snorlige og smalle design er denne sag derfor god til begyndere. Selve målene er overkommelige for de fleste med en længde på 14,5 centimeter og en diameter på 2,8 centimeter.

 

Bedste Store Dildo

I den helt anden boldgade finder du den bedste store dildo. Denne testvinder er fra Doc Johnson og er af modellen Dick Rambone XXL Dildo. Det er en relativt billig penisattrap til kvaliteten, og om ikke andet får du i hvert fald massevis af fylde og tyngde for pengene. Denne måler nemlig hele 43 centimeter, hvoraf skaftet i sig selv fylder 34 centimeter af disse. Diameteren måler 5,6 centimeter, og dette stykke sex- og onanilegetøj er altså således i den helt store størrelsesorden.

Meget realistisk udseende

Udover at være kæmpestor udmærker denne plastpenis sig dog også ved at være naturtro i selve udformningen. Den er således fuld af pirrende og realistiske blodårer. Stimulation vil således både opleves ekstra fyldig og ekstra naturtro. Materialet er af fast PVC, der selvfølgelig er fri fra ftalater. Ønsker du det, kan denne også nydes håndfrit, da den ligesom mange andre modeller også har en praktisk og anvendelig sugekop i bunden.

 

Bedste Vibrerende Dildo

Baseks Realistisk Dildo Vibrator XL er en testvinder i kategorien til dem, der ønsker ekstra stimulation i form af vibrationer. Under onani vil du opleve at blive fyldt godt ud og at få en ekstra fræk og pirrende oplevelse. Med sin bredde på 5,2 centimeter er den således god til dig, der ikke kan få nok på den front. Længden måler 19 centimeter i det indførbare stykke, hvilket også er med til at skabe den intense oplevelse.

Multispeed Funktion

Legetøjet her har gode muligheder for at du kan få præcis den stimulation, du ønsker. Det er blandt andet muligt at indstille dens vibrationer forskelligt, og udover dette er det endnu en nævneværdig bonus, at den er nem at betjene og bruge. Den har desuden en blød og lækker overflade med blandede forhøjninger, og bruger batterier, der dog skal tilkøbes separat.

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

1 KOMMENTAR

  1. Jeg finder super meget inspiration til legetøj, når jeg skal købe nyt, ved at kigge på jeres side her!
    der findes så super mange spændende ting og sager! som min mand og jeg elsker udforske.

    Mvh Lena

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here