Kunstig fisse – De bedste kunstige vaginaer

4729

Et af de mest populære produkter i sexlegetøj branchen er uden tvivl en kunstig fisse. Vi har og får løbende utroligt mange henvendelser, fra folk, som i højere grad ønsker, at få opstillet vores anbefalinger til sådanne produkter.

Vi har på baggrund af denne efterspørgsel lavet dette indlæg.

Generelt er nedenstående produkter vurderet af vores anmeldere til, at være de bedste på markedet ud fra følgende kriterier: kvalitet, pris, stimulans, levering og realisme.

Med andre ord har du her et indlæg som givet et simpelt overblik over hvad vi vurderer til, at være de bedste kunstige kusser produkter på markedet.

Denne prissammenligning er derfor til dig, som ønsker at eksperimentere med dit sexliv, og prøve at få en orgasme du aldrig før har haft.

Hvilke typer kunstig vaginaer findes der?

Der findes utallige produkter, der simulerer en kvindes kønsdele. Nogen er diskrete pocket pussys / fleshligts, hvor du kan trænge ind i et blødt og realistisk sleeve. Andre produkter er store simulationer, hvor du får en hel underkrop og en langt mere visuel realistisk oplevelse. Nogle af disse produkter har både vaginal og anal indgang. Når du skal vælge produkt, kommer det an på, hvilke funktioner du ønsker, produktet har.

Hvordan bruger jeg produktet?

Det lyder naturligvis meget ligetil, men der er noget forberedelse, du kan gøre, for at gøre oplevelsen mere realistisk. Du kan varme dit produkt op i et vandbad, så det føles varmere og bedre. Hvis du bruger Fleshlight, så tag sleevet ud og læg det i vandet, og hvis du bruger en af de større falske vaginaer, så læg hele produktet derned. Brug også godt med vandbaseret glidecreme, da det gør oplevelsen vådere og vildere for dig.