Skamlæbespreder – Bedste i test

574

Dette indlæg er en brugsguide til skamlæbespredere, med dertilhørende anbefalinger til hvilke modeller du bør købe.

Du bør overveje at købe en skamlæbespreder, så du for alvor kan komme ordentligt til. Ved at påføre dette frække produkt har du meget nemmer mulighed for, at stimulere dig selv – uden at skulle gøre plads med fingrene.

Læs nedenstående hvilke produkter vi anbefaler, samt hvordan de påsættes ↓


You2Toys Skamlæbespreder – TIL NYBEGYNDEREN

You2Toys Skamlæbespreder

Tjek prisen her

Denne skamlæbespreder er markedets mest solgte, og med god grund. Produktet er fremstillet af lilla silikone, med et afstivende skelet af metal indeni. Dette gør, at produktet er så fleksibelt, at du kan bøje det 360 grader uden at skade hverken metallet indeni eller silikonen udenpå.

Denne fleksibilitet er dét, der gør dette produkt så populært, da det passer til alle kvinder, uanset om man har en dyb eller kort vagina, har store eller små skamlæber eller endda om ens bækken vender en smule frem eller bagud.

Skamlæbesprederen er designet således, at den buede midtsektion kan presses blidt sammen for en nemmere indføring, hvorefter de to ’haler’ vil være dem, der skal skille skamlæberne ad udvendigt. Igen er fleksibiliteten af produktet lækkert, da du kan justere på den ydre bredde, når produktet er indsat.

Produktet har nogle lækre riller på hele det stykke, der kan indføres i skeden. Dette er naturligvis en stimulus i sig selv, men skamlæbesprederen har også et design og en længde, der gør at ens G-punkt bliver stimuleret under hele forløbet. Rykker man derfor lidt i skamlæbesprederen under brug, vil den stimulere yderligere.

Fordele:

 • Materiale: Silikone
 • Total længde: 28 cm
 • Indføringslængde: 7 cm
 • Diameter på smalleste sted: 0,5- 1 cm
 • Diameter på bredeste sted: 6 cm
 • Meget fleksibelt produkt
 • Stimulerer G-punktet
 • Rillet design for ekstra stimuli
 • Kan evt. bruges med en klitorisvibrator
 • Brugermanual: Dansk, engelsk, tysk m.fl.

Ulemper:

 • Kan kun bruges med en vandbaseret glidecreme

Sådan bruges You2Toys Skamlæbespreder

I og med at produktet er så fleksibelt, kan det godt tage nogle forsøg, før man får den vinklet helt perfekt til ens krop. Det handler om at mærke efter, hvad der føles godt og behageligt. Heldigvis kan man justere på produktet både før, under og efter indføring, hvilket giver rige muligheder for at finde den helt perfekte pasform.

 • Klem blidt skamlæbesprederen sammen på midten, så længden mellem de to lodrette rillede sider bliver mindre, og de ydre skamlæbespredere sidder helt tæt.
 • Smør produktet ind i en vandbaseret glidecreme og find en behagelig stilling, hvor du ikke ”sidder” på dit bækken og derved lukker af for indføringen.
 • Spred med to fingre dine ydre skamlæber og indfør den buede del af produktet i skeden.
 • Pres forsigtigt produktet op således, at de to opadgående buer låser omkring det øverste af skedeåbningen.
 • Spænd i skedemuskulaturen og træk forsigtigt de to ydre skamlæbespredere fra hinanden, indtil du opnår en behagelig spredning.
 • Juster eventuelt dine skamlæber ved at skubbe eller blidt trække dem ud på ydersiden af skamlæbesprederne.

For at fjerne produktet igen efter brug skal du blot gentage processen i omvendt rækkefølge og rengøre det med sexlegetøjsrens eller en mild vand/sæbe opløsning.


You2Toys Skamlæbespreder med G-punkts vibrator – TESTVINDER

You2Toys Skamlæbespreder med G-punkts Vibrator

Tjek prisen her

Dette produkt er særligt udvalgt til dig, der nyder pirrende vibrationer omkring dit G-punkt, mens du leger eller har samleje. Produktet er fremstillet af silikone og har en monteret bulletvibrator, der ved indføring vil sidde lige omkring dit G-punkt for yderligere stimuli.

Dette produkt er ideelt til kvinder, der førhen har forsøgt sig med skamlæbespredere, butterfly vibratorer og lignende produkter og derfor ved, hvad der føles behageligt for dem. Den lille bulletvibrator har en størrelse, der gør samleje muligt mens produktet er i brug.

Selve skamlæbesprederne har form som en blød perlekæde, hvilket vil pirre ekstra, da også området omkring skedeåbningen og skamlæberne er modtagelige overfor stimuli. Når du vrider dig af ekstase, mens produktet sidder fast, vil du derfor stimulere dig dét ekstra stykke, der skubber dig ud over kanten og ned i orgasmens favntag.

Bulletvibratoren har 7 forskellige vibrationsniveauer og kan nemt styres med en fjernbetjening af dig selv eller din partner. Produktet er særligt velegnet til par, der ønsker ekstra leg og lir i soveværelset, men kan også bruges af singlekvinder, der vil have begge hænder fri, mens de leger.

Fordele:

 • Materiale: Silikone, ABS-plast
 • Indføringslængde: ca. 9 cm
 • Diameter: 2 cm
 • Meget fleksibelt produkt
 • Bulletvibrator, der styres via fjernbetjening
 • Stimulerer G-punktet
 • ’Perlekæde’ design for ekstra stimuli
 • Kan evt. bruges med en klitorisvibrator
 • Kan bruges under samleje
 • Brugermanual: Dansk, engelsk, tysk m.fl.

Ulemper:

 • Bulletvibratoren bruger 3 x LR44 knapbatterier (Medfølger)
 • Fjernbetjeningen bruger 1 x A23 batteri (Medfølger)
 • Ikke oplyst om bulletvibratoren er vandtæt
 • Kan kun bruges med en vandbaseret glidecreme

Sådan bruges You2Toys Skamlæbespreder med bulletvibrator

Ligesom med det foregående produkt fra You2Toys skal du være opmærksom på din egen komfort under brug. Du bør derfor ikke starte ud med det kraftigste vibrationsniveau, da dette kan give dig et chok – husk på at bulletvibratorer er meget kraftige på trods af deres størrelse.

 • Find en stilling, der føles behagelig og hvor du ikke strammer for meget i bækken og skedemuskulaturen.
 • Brug en anelse vandbaseret glidecreme ved skedeåbningen for at bulletvibratoren nemmere kan indføres.
 • Indfør den slukkede bulletvibrator i skeden mens de to skamlæbespredere vender opad mod din mave.
 • Når produktet er ’i bund’ og ikke kan komme længere, skal du evt. justere lidt på skamlæbesprederne så de passer til dine behov. Dette gøres ved blidt at trække eller skubbe dem fra hinanden eller mod hinanden.
 • Træk blidt eller skub skamlæberne på plads på ydersiden af skamlæbesprederne.
 • Tænd vibratoren.

Når du er færdig med brugen af produktet, skal du blot følge ovenstående guide baglæns og i stedet starte med at slukke vibratoren og til sidst rengøre produktet med sexlegetøjsrens. Det er ikke oplyst om bulletvibratoren er vandtæt, derfor bør du kun bruge vådservietter eller renseservietter med antibakteriel gel.

Derfor bør I købe en skamlæbespreder

kvinde der bruger sexlegetøj

Denne type produkt egner sig primært til par, der ønsker at have lidt ekstra leg og lir i soveværelset.

Mange mænd elsker at se deres partnere ligge med fuldstændigt spredte ben, så der er frit udsyn til hans særlige sted. Dog kan skamlæberne være i vejen for at din partner kan se din klitoris, de fugtige og lyserøde indre skamlæber samt skedeåbningen.

En skamlæbespreder er derfor løsningen på, at du kan vise alt det frem, som din partner gerne vil se. Skamlæbespredere er desuden også vældigt gode, når kvinden skal modtage oralsex. Her behøver I ikke tænke over at holde skamlæberne adskilte, så din partners tunge kan komme til de rigtige steder. Dette giver ham mulighed for at bruge sine hænder andre steder på din krop.

Alle kvinder er forskellige – nogle har små skamlæber og andre har så store skamlæbe, at de nærmest folder over hinanden som et bur, der beskytter skeden. Det kan derfor være problematisk de første par gange at bruge en skamlæbespreder, hvis man som kvinde ikke har så store kønslæber. Dog kan det for kvinder med større skamlæber være befriende at bruge disse produkter i det daglige.

Skamlæbespredere er den mildeste form for dominans på markedet for sexlegetøj

Mange kvinder, og par generelt, bliver for tiden lokket af universet, der efterhånden er bygget op omkring erotiske bogserier og film. Her kan f.eks. nævnes Fifty Shades, hvor dominans spiller hovedrollen hele vejen igennem.

Mange føler sig pirret af disse film og bøger og ønsker selv at forsøge sig med lidt dominans i hjemmet, men kan hurtigt blive skræmt væk af de produkter, der findes på markedet. En skamlæbespreder er den mildeste form for dominanspræget sexlegetøj, man kan købe.

Ser man for eksempel på en skamlæbespreder vs. blindfold, vil bindet for øjnene fratage kvinden én af hendes vigtigste sanser, der berører hendes generelle tryghed. En skamlæbespreder derimod vil blot give frit udsyn til de helligste dele af kvindens krop, og det eneste du vil mærke er stimuleringen og lidt kølig luft mod et sted, der ellers plejer at føles varmt.

Er du og din partner derfor ude efter nogle produkter, der kan prikke til jeres interesse for sjov, spændende og en smule dominerende sex, bør I investere i en skamlæbespreder som de to, der er nævnt i denne guide. Priserne passer til alles pengepung og nydelsen, der følger med produktet, er værd at skrive hjem om.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here