Når man snakker sexlegetøj, er mange sandsynligvis tilbøjelige til med det samme at tænke på dildoen. Det skyldes formentlig, at dildoen har fået en næsten ikonisk status på markedet for sexlegetøj, og det er med god grund.

Dildoer findes nemlig i mange forskellige former og afskygninger. De kan bruges af alle til fræk og pirrende leg, og de kan bruges både til sololeg og i selskab med en partner. Er du nybegynder, men er du interesseret i at investere i en dildo, så har du måske allerede opdaget, hvor omfattende markedet er.

Men frygt ej – her får du nemlig en guide til at finde den bedste dildo til nybegynderen.

 

Testvinder: Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Large

baseks jellies realistisk dildo med sugekop large

Se prisen her

Drømmer du om fyldig stimulation og en naturtro følelse? Så er denne Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop i størrelsen Large et godt valg for dig. Dildoen er et godt bud på den bedste dildo til nybegynderen.

Fordele:

 • Virkelighedstro design
 • God pris
 • Stor detaljegrad
 • Blødt materiale
 • Sugekop i bunden
 • Fleksibel, men hård nok til målrettet stimulering

Ulemper:

 • Kan være for stor i størrelsen til nogen

En helt klassisk dildo fra det populære mærke Baseks. Dildoen er i et realistisk design med virkelighedstro detaljer i form af blandt andet blodårer, et markeret penishoved og hudlignende tekstur. Disse detaljer har en særlig stimulerende effekt og har altså til formål at imitere følelsen af en faktisk penis.

Dildoen er stor i størrelsen med sine 20 cm. i længden og 4,2 cm. i diameter. Denne dildo er derfor først og fremmest til dig, der foretrækker rigeligt med fylde. Materialet er blødt og føles lækkert mod huden. Det bløde materiale gør også dildoen en anelse fleksibel, men den er stadig hård nok til at give målrettet stimulering.

Dildoen kan bruges enten i selskab med en partner eller til fræk sololeg. Den er udstyret med en kraftig sugekop i bunden, som gør det muligt at fastgøre den til gulv, væg eller andre overflader for mere fleksibel og håndfri leg.

Den billige: European Lover Naturtro Dildo 23 cm

european lover naturtro dildo 23 cm

Se prisen her

 

En stor dildo til en rigtig god pris. Her får du glæde af hele 23 cm. i længden og op til 4,5 cm. i diameter for en rigtig god pris – med andre ord lidt af et røverkøb.

Fordele:

 • God pris
 • Naturtro design
 • Stor størrelse – 23 cm. i længden og 4-4,5 cm. i diameter
 • Sugekop i bunden

Ulemper:

 • Kan være for stor til nogen

Endnu en dildo til dig, der foretrækker en fyldig stimulation. Dildoen måler hele 23 cm. i længden og op til 4,5 cm. i diameter. Designet er naturtro og realistisk med virkelighedstro detaljer såsom blodårer og hudlignende tekstur. De markerede årer giver ekstra stimulering.

Denne dildo kan både bruges i selskab med en partner, eller når du hygger dig alene. For mere fleksibel og håndfri leg, kan du bruge sugekoppen på dildoens bund.

Dildoen er støbt i fleksibelt PVC, der ydermere giver en virkelighedstro følelse.

Læs om andre dildoer her

Vil du vide mere om de forskellige typer af dildoer, har vi her på siden en lang række forskellige guides til netop dildoer. Også i disse guides kan du finde bud på den bedste dildo til nybegynderen.

Find blandt andet de bedste sorte dildoer, de bedste dildoer med sugekop, de bedste blandt de frække dobbelt dildoer, en guide til smarte harness fri dildoer til strap-on og frække og kinky sprøjte-dildoer.

Her er det således muligt at vælge netop den kategori, der lyder spændende for dig – og muligvis din partner – og så vælge den bedste dildo til en nybegynder.

Vedligeholdelse af dildo

Vil du gerne sikre dig, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt, når du leger med din dildo, og vil du desuden gerne kunne have glæde af dildoen længe, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde den på den rigtige måde.

Når du har brugt din dildo, er det naturligvis vigtigt, at du vasker den. De fleste dildoer tåler vand, men det er vigtigt at være bevidst om, at ikke alle dildoer tåler alle former for sæbe.

Hvilken sæbe, du bør bruge, afhænger af, hvilket materiale din dildo er lavet af. Undersøg derfor, hvilket materiale dildoen er gjort af, og hvilket type af sæbe, der anbefales til dette materiale.

Vær ydermere opmærksom på, at visse former for glidecreme anbefales til visse materialer. Undersøg derfor om vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme fungerer bedst med din dildo.

Derfor skal du købe en dildo

I dag er markedet for sexlegetøj enormt alsidigt. Der findes næsten sexlegetøj til en hvilken som helst præference, fantasi eller fetish. At købe sexlegetøj enten på nettet eller fysiske butikker er også mere udbredt end nogensinde før. Mange nye former for sexlegetøj kommer til, men de klassiske typer af sexlegetøj holder stadig ved og hører stadig til blandt de mest populære og købte typer.

Heriblandt findes dildoen, som må siges at have fået en slags ikon-status inden for sexlegetøj. Har du ikke tidligere prøvet en dildo, er der derfor god grund til at komme i gang, så du kan opleve på egen krop, hvad der har gjort dildoen til en af de mest købte former for sexlegetøj.

Men hvorfor købe en dildo? Det er der mange svar på. Først og fremmest er dildoen et enormt alsidigt stykke sexlegetøj, som fås i mange varianter. Dildoen fås både i mindre og større størrelser og alt derimellem. De fås i virkelighedstro designs eller i de mere moderne og minimalistiske designs. De fås i forskellige hårdheder, i forskellige materialer og ikke mindst forskellige former. Nogle er skabt til analt brug, andre er formet på en måde, der gør stimulering af g-punktet muligt. Vil du prøve et alsidigt stykke sexlegetøj, skal du derfor vælge dildoen.

I denne guide får du hjælp til at finde den bedste dildo til nybegynderen. Du bliver præsenteret for et par konkrete eksempler og bud på gode dildoer, og så får du hjælp til at finde mere information om de forskellige typer.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here