Dildo til nybegynderen – De bedste i test

314

Skal du ud og investere i din første dildo? Eller leder du efter en klassisk dildo til begyndere, der kan lige det, du søger?

Så er der god hjælp og vejledning at hente i denne anmeldelse af nybegynder dildoer.

Der er nemlig et væld af spændende produkter på markedet, hvis du er på udkig efter en dildo som begynder.

En dildo kan både blot være en stav, der kan indføres i vagina, men du kan også få dildoer i vilde udformninger og med ekstra funktioner. Hvis du søger den bedste dildo for begyndere, så bliver du klogere i denne guide.

Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator

lyserød dildo for begynder

Tjek prisen her

Denne dildo fra Baseks er en oplagt dildo for begyndere. Dens særlige udformning med et kurvet design gør det let at ramme de mest sensitive steder på kroppen. Med en multispeed-indstilling kan du let få kraftfulde vibrationer i dit ønskede niveau.

Fordele:

 • Multispeed vibrationer
 • Blød silikone-overflade

Ulemper:

 • Larmer noget
 • Bruger 1 styk AA-batteri, der ikke medfølger

Med et særligt kurvet og bølget design er der rig mulighed for effektfuld stimulering med denne dildo for begyndere. Skaftet er stimulerende med sin bølgede overflade, og en buet tip gør det let at ramme dit sensitive G-punkt. Du kan også blot bruge de kraftfulde vibrationer til at stimulere klitoris udenpå eller dine sensitive brystvorter. Som en dildo for begyndere er der altså flere muligheder for at lege med dette legetøj.

Denne dildo for begyndere har en længde på 16 centimeter, hvoraf de 14 kan føres ind. Den bredeste del af dildoen er 3,8 centimeter. Du bestemmer selv, hvor kraftige vibrationerne skal være med multispeed-indstillingen.

Denne dildo bruger 1 styk AA-batteri, der ikke følger med produktet.

 

 

Sinful Rabbit Vibrator Original

kanin dildo for begynder

Tjek prisen her

Hvis du gerne vil stimuleres både ud- og indvendigt med en dildo for begyndere, så er denne klassiske Rabbit-vibrator et godt bud. Sinful Rabbit Vibrator Original vandt Ekstrabladets pris for bedste Rabbit-vibrator i 2016, og den er oplagt til dig, der drømmer om en nybegynder dildo med vibrationer.

Fordele:

 • Stimulerer ind- og udvendigt
 • 6 rotationsprogrammer og 6 vibrationsprogrammer
 • Fri for latex og ftalater

Ulemper:

 • Larmer noget
 • Bruger 4 styk AA-batterier (Medfølger ikke)

Sinful Rabbit Vibrator Original kan stimulere dig både ind- og udvendigt på én og samme tid. Du får derfor ikke kun de dejlige fornemmelser af penetration, men samtidigt sørger den lille kanin på ydersiden for at sende vibrationer til din sensitive klitoris.

Den totale længde på denne dildo er 26 centimeter, og den har en bredde på 4 centimeter på det bredeste sted. Dildodelen har 3 rækker af roterende og masserende kugler indvendigt.

Du kan vælge mellem 6 forskellige vibrationsprogrammer og 6 forskellige rotationsprogrammer, der kan kombineres på kryds og tværs. Der er derfor rig mulighed for at eksperimentere med denne dildo for begyndere.

Denne dildo for begyndere er ikke genopladelig, men bruger i stedet 4 styk AA-batterier. Batterier medfølger ikke.

Tip! Det anbefales at anvende en vandbaseret glidecreme med denne dildo!

 

 

Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator Opladelig

opladelig dildo for begynder

Tjek prisen her

Leder du efter en kvalitets dildo for begyndere, så er denne Velve Gaia Luksus G-punkts Vibrator et produkt, der tager din orgasme til nye højder. Designet er udført, så den kurvede dildo rammer dit G-punkt perfekt, og en spændende varmefunktion giver ekstra stimulerende og pirrende fornemmelser.

Fordele:

 • Udformet til at ramme dit G-punkt
 • Unik varmefunktion
 • Gennemført kvalitetssexlegetøj

Ulemper:

 • Kun 60 til 90 minutters brugstid på én opladning

Kan du lide at få pirret dit sensitive G-punkt, så kan denne Velve Gaia G-punktsvibrator give rigtig god nydelse. Velve laver flotte kvalitetsprodukter, og denne er ingen undtagelse. Designet er gennemført og kurvet, så det rammer anatomisk korrekt. Dildoen er helt vandtæt og fri for ftalater.

Du får 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem udover den interessante varmefunktion, der giver en unik fornemmelse til både solo- og parlege. Med et tryk på en knap varmer dildoen op til kropstemperatur på 37 til 39 grader.

Den totale længde af dildoen er 21 centimeter, hvor den bredeste diameter er 3,5 centimeter.

Du oplader denne dildo for begyndere med det medfølgende magnetiske USB-stik. Når dildoen er fuldt opladet, har du 60 til 90 minutters brugstid alt efter, hvilke vibrationsindstillinger du anvender.

 

 

Auto Rabbit Dobbelt Vibrator

lilla dildo for begynder

Tjek prisen her

Skal du have din første dildo for begyndere, så er denne Auto Rabbit et godt bud. Du får nemlig både pirret dit sensitive indre og din følsomme klitoris med denne klassiske Rabbit-vibrator.

Fordele:

 • Latex- og ftalatfri
 • 10 vibrationsprogrammer

Ulemper:

 • Bruger 2 styk AA-batterier (Medfølger ikke)

Du har hele 10 forskellige programmer at vælge mellem, når du anvender vibrationerne. Til forskel fra de klassiske Rabbit-vibratorer har denne udgave nemlig ikke roterende kugler indvendigt i skaftet. I stedet får de kraftfulde vibrationer, der dirrer helt ud i spidsen af den lille kanins ører.

Denne dildo fik 5 ud af 5 stjerner i Aftonbladet, der testede forskelligt sexlegetøj. Det er også en god nybegynder dildo med flere funktioner.

Denne Rabbit-vibrator har en totallængde på 26 centimeter, og den er på det bredeste sted 4 centimeter. Dildoen er udført i kvalitetsmaterialer og er helt fri for både latex og ftalater. Du kan sagtens tage denne dildo for begyndere med i badet, da den er vandtæt.

Denne Rabbit dildo for begyndere kan ikke oplades, men bruger derimod 2 styk AA-batterier. Disse skal du selv sørge for, da de ikke følger med produktet.

 

 

Sinful Klassisk Dildo Vibrator

klassisk dildo for begynder

Tjek prisen her

Med en klassisk dildo har du rig mulighed for at udforske din egen lyst. Denne nybegynder dildo er helt klassisk og uden en masse ekstra funktioner. Det gør den let at anvende for dig, der ikke er så erfaren med sexlegetøj og gerne vil have en kvalitetsdildo for begyndere.

Fordele:

 • Multispeed vibrationer
 • Slank og diskret design

Ulemper:

 • Ikke lydsvag
 • Bruger 2 styk AA-batterier (Medfølger ikke)

Denne dildo fra Sinful er en kraftig multispeed vibrator, der kan bruges til at stimulere alle kroppens følsomme steder. Overfladen er fløjlsblød, hvilket føles dejligt mod huden.

Sinfuls dildo er 18 centimeter i længden, hvoraf de 15 kan indføres i vagina. Diameteren er 2,5 centimeter. Det er derfor en slank og mere diskret dildo, der er oplagt som den første nybegynder dildo til hende eller ham, der ikke har så meget erfaring.

Med en vandbaseret glidecreme er denne dildo for begyndere endnu mere lækker at anvende.

Du kan let tage denne dildo for begyndere med i badet, da den er 100% vandtæt.

Denne dildo anvender batterier, og der skal bruges 2 styk AA-batterier. Disse følger ikke med produktet.

 

 

Baseks Begynder Rabbit Vibrator

vibrator dildo for begynder

Tjek prisen her

En Rabbit-vibrator er kendt for den skønne kombination af både indvendig og udvendig stimulering. Det får du med denne Baseks Begynder Rabbit Vibrator, der er oplagt som dildo for begyndere, der ved, at de nyder indvendig stimulering.

Fordele:

 • Ind- og udvendig stimulering

Ulemper:

 • Bruger 1 AA-batteri, der ikke medfølger
 • Ikke så kraftfulde vibrationer

Du kan bruge denne dildo, som den er, eller tænde for den indbyggede multispeed vibrator. Du får både den indvendige stimulering kombineret med de dansende kaninører på klitoris med vibrationerne tændt. Med multispeed-funktionen bestemmer du selv, hvor kraftige vibrationerne skal være.

Baseks Begynder Rabbit Vibrator er lavet i silikone og ABS og er helt fri for ftalater. Dildoen har en længde på 18 centimeter, hvoraf de 11 kan indføres. Den bredeste del på dildoen har en diameter på 3,5 centimeter.

Denne Rabbit-vibrator bruger batterier, og der skal bruges 1 styk AA-batteri. Batterier medfølger ikke.

Når man snakker sexlegetøj, er mange sandsynligvis tilbøjelige til med det samme at tænke på dildoen. Det skyldes formentlig, at dildoen har fået en næsten ikonisk status på markedet for sexlegetøj, og det er med god grund.

Dildoer findes nemlig i mange forskellige former og afskygninger. De kan bruges af alle til fræk og pirrende leg, og de kan bruges både til sololeg og i selskab med en partner. Er du nybegynder, men er du interesseret i at investere i en dildo, så har du måske allerede opdaget, hvor omfattende markedet er.

Men frygt ej – her får du nemlig en guide til at finde den bedste dildo til nybegynderen.

 

Testvinder: Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop Large

baseks jellies realistisk dildo med sugekop large

Se prisen her

Drømmer du om fyldig stimulation og en naturtro følelse? Så er denne Baseks Jellies Realistisk Dildo med Sugekop i størrelsen Large et godt valg for dig. Dildoen er et godt bud på den bedste dildo til nybegynderen.

Fordele:

 • Virkelighedstro design
 • God pris
 • Stor detaljegrad
 • Blødt materiale
 • Sugekop i bunden
 • Fleksibel, men hård nok til målrettet stimulering

Ulemper:

 • Kan være for stor i størrelsen til nogen

En helt klassisk dildo fra det populære mærke Baseks. Dildoen er i et realistisk design med virkelighedstro detaljer i form af blandt andet blodårer, et markeret penishoved og hudlignende tekstur. Disse detaljer har en særlig stimulerende effekt og har altså til formål at imitere følelsen af en faktisk penis.

Dildoen er stor i størrelsen med sine 20 cm. i længden og 4,2 cm. i diameter. Denne dildo er derfor først og fremmest til dig, der foretrækker rigeligt med fylde. Materialet er blødt og føles lækkert mod huden. Det bløde materiale gør også dildoen en anelse fleksibel, men den er stadig hård nok til at give målrettet stimulering.

Dildoen kan bruges enten i selskab med en partner eller til fræk sololeg. Den er udstyret med en kraftig sugekop i bunden, som gør det muligt at fastgøre den til gulv, væg eller andre overflader for mere fleksibel og håndfri leg.

Den billige: European Lover Naturtro Dildo 23 cm

european lover naturtro dildo 23 cm

Se prisen her

 

En stor dildo til en rigtig god pris. Her får du glæde af hele 23 cm. i længden og op til 4,5 cm. i diameter for en rigtig god pris – med andre ord lidt af et røverkøb.

Fordele:

 • God pris
 • Naturtro design
 • Stor størrelse – 23 cm. i længden og 4-4,5 cm. i diameter
 • Sugekop i bunden

Ulemper:

 • Kan være for stor til nogen

Endnu en dildo til dig, der foretrækker en fyldig stimulation. Dildoen måler hele 23 cm. i længden og op til 4,5 cm. i diameter. Designet er naturtro og realistisk med virkelighedstro detaljer såsom blodårer og hudlignende tekstur. De markerede årer giver ekstra stimulering.

Denne dildo kan både bruges i selskab med en partner, eller når du hygger dig alene. For mere fleksibel og håndfri leg, kan du bruge sugekoppen på dildoens bund.

Dildoen er støbt i fleksibelt PVC, der ydermere giver en virkelighedstro følelse.

Læs om andre dildoer her

Vil du vide mere om de forskellige typer af dildoer, har vi her på siden en lang række forskellige guides til netop dildoer. Også i disse guides kan du finde bud på den bedste dildo til nybegynderen.

Find blandt andet de bedste sorte dildoer, de bedste dildoer med sugekop, de bedste blandt de frække dobbelt dildoer, en guide til smarte harness fri dildoer til strap-on og frække og kinky sprøjte-dildoer.

Her er det således muligt at vælge netop den kategori, der lyder spændende for dig – og muligvis din partner – og så vælge den bedste dildo til en nybegynder.

Vedligeholdelse af dildo

Vil du gerne sikre dig, at det er sundhedsmæssigt forsvarligt, når du leger med din dildo, og vil du desuden gerne kunne have glæde af dildoen længe, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde den på den rigtige måde.

Når du har brugt din dildo, er det naturligvis vigtigt, at du vasker den. De fleste dildoer tåler vand, men det er vigtigt at være bevidst om, at ikke alle dildoer tåler alle former for sæbe.

Hvilken sæbe, du bør bruge, afhænger af, hvilket materiale din dildo er lavet af. Undersøg derfor, hvilket materiale dildoen er gjort af, og hvilket type af sæbe, der anbefales til dette materiale.

Vær ydermere opmærksom på, at visse former for glidecreme anbefales til visse materialer. Undersøg derfor om vandbaseret eller silikonebaseret glidecreme fungerer bedst med din dildo.

Derfor skal du købe en dildo

I dag er markedet for sexlegetøj enormt alsidigt. Der findes næsten sexlegetøj til en hvilken som helst præference, fantasi eller fetish. At købe sexlegetøj enten på nettet eller fysiske butikker er også mere udbredt end nogensinde før. Mange nye former for sexlegetøj kommer til, men de klassiske typer af sexlegetøj holder stadig ved og hører stadig til blandt de mest populære og købte typer.

Heriblandt findes dildoen, som må siges at have fået en slags ikon-status inden for sexlegetøj. Har du ikke tidligere prøvet en dildo, er der derfor god grund til at komme i gang, så du kan opleve på egen krop, hvad der har gjort dildoen til en af de mest købte former for sexlegetøj.

Men hvorfor købe en dildo? Det er der mange svar på. Først og fremmest er dildoen et enormt alsidigt stykke sexlegetøj, som fås i mange varianter. Dildoen fås både i mindre og større størrelser og alt derimellem. De fås i virkelighedstro designs eller i de mere moderne og minimalistiske designs. De fås i forskellige hårdheder, i forskellige materialer og ikke mindst forskellige former. Nogle er skabt til analt brug, andre er formet på en måde, der gør stimulering af g-punktet muligt. Vil du prøve et alsidigt stykke sexlegetøj, skal du derfor vælge dildoen.

I denne guide får du hjælp til at finde den bedste dildo til nybegynderen. Du bliver præsenteret for et par konkrete eksempler og bud på gode dildoer, og så får du hjælp til at finde mere information om de forskellige typer.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here