Brystklemmer (Test) – Her er de 7 bedste

2510

Da jeg modtog brystklemmerne, var jeg meget spændt. Selv havde jeg aldrig prøvet dem før, men har altid nydt lidt smerte. Da jeg åbnede pakkerne, var jeg positivt overrasket over den bling-bling der er på dem, da jeg elsker den slags.

Så tankerne om hvad disse klemmer kunne udrette var sky høje fra starten, dog var der lidt start vanskeligheder, men alt dette fortæller jeg mere om under hver enkelt sæt brystklemmer.

Dette indlæg anmelder de bedste brystklemmer på markedet. Så hvis du mangler inspiration til hvilken model du skal købe, så læs nedenstående anmeldelse og test. Du finder i øvrigt et billede længere nede i indlægget, som viser hvorledes en brystklemme skal sidde på kvinden. Hvis du blot ønsker at se det fulde udvalg af bryst klemmer / nipple clamps, så kan du gå direkte til de respektive forhandleres produktportefølje her:


OBAIE TEASING – Brystklemmer

Brystklemme

Tjek Prisen Her →

Her har vi vores testvinder, som er et par japanske brystklemmer / nipple clamps. Der er ingen tvivl om, at de hører til kategorien ”Godt køb”. Selve kæden er faktisk kun 9 cm., og hvis du skulle være nervøs for, at de eksempelvis klemmer for hård om brystet. Så må du endelig ikke tro det. Du har nemlig mulighed for, at justere ‘presset / trykket’, således du stimuleres som du ønsker.

Det gode ved bryst klemmer er i det hele taget, at dine orgasmer og føling under sex forøges. Derfor vil du ved, at have denne model på, opleve en helt anden verden når du har samleje eller blot onanerer.


FIFTY SHADES – Bryst klemmer

Bryst klemmer

Tjek Prisen Her →

En brystklemme test kunne selvfølgelig ikke foregå uden, at have de kendte fra fifty shades og grey med. Det er selvsagt et kvalitetsprodukt, som i forbindelse med filmene er blevet solgt helt vildt meget.

Vores testere er uden tvivl yderst tilfredse med modellen. Den er super nem at påsætte, og i det hele tager, er hele universet gennemtænkt. For du modtager produktet i en lille fræk silkepose.

Se nedenstående video får mere information. Eller følg ovenstående link der vil yderligere produktspecifikationer fremgå.


SPORTSHEETS – Brystklemme

Bedste brystklemmer

Tjek Prisen Her →

Denne model adskille sig fra de andre på den måde, at brystklemmerne er en del nemmere at håndtere. For når den er bundet til halsen, så vil du ikke opleve, at de hænger og dingler og bevæger sig ukontrolleret rundt.

Så hvis du ønsker en mere Fetish inspireret brystklemme. Så er denne billige brystklemme den helt rigtige for dig.


Obaie Brystklemmer med Kæde

Obaie bryst klemmer

Tjek Prisen Her →

Jeg fik denne ud af pakken, og da jeg først fik den i hænderne. Tænkte jeg at den så meget interessant ud. Jeg sad og vendte og drejede den og bemærkede alle detaljerne på den. Metalkæden med alle kuglerne, de to små, flade metalplader, de ”lange” klemmer”, metalringen til at opnå den ønskede mængde smerte, og gummiklemmerne der skal sidde på brystvorterne.

Efter at have siddet og studeret den og afprøvet den lidt. Fandt jeg ud af, at den var svær at få på, og få til at sidde som jeg gerne ville have. Dels fordi at metalringene gjorde det svært at opnå den ønskede smerte. Enten blev klemmen for stram eller for løs. ”Øv”, tænkte jeg. Da jeg havde forelsket mig i dens design, og tanken om hvor meget den ville kunne være med til at tilfredsstille mig.

Obaie Brystklemmer med Kæde

Men jeg opgav den dog ikke helt. Under en god omgang sex med manden. Tænkte jeg at den skulle afprøves alligevel. Og her må jeg bare sige WOW. Alle mine tanker om at den ikke kunne sidde fast eller var til at få på. Blev gjort til skamme.

Om det var fordi jeg var opstemt, eller fordi jeg gennem mine iagttagelser ubevidst havde fundet løsningen ved jeg ikke. Men pludselig var de ikke svære at sætte på brystvorterne, eller at få til at stramme som jeg ønskede. Så de ikke sad for stramt og gjorde ondt eller for løst og faldt af.

Anmeldelse

Hvis jeg skal komme med nogen former for konstruktiv kritik af disse brystklemmer. Er det længden på kæden mellem klemmerne. Jeg er selv en kvinde med former, og desværre slutter kæden et sted på mig. Som ikke er et af mine mest flatterende steder og dermed kommer noget af fokus her. Hvor jeg som kvinde og person ikke ønsker der kommer for meget opmærksomhed.

Derfor kunne det være rigtig dejligt. Hvis man kunne købe den i forskellige længder eller hvis man kunne tage noget af kæden af. Så den blev i den længde den enkelte ønskede.


Spartacus Tweezer Brystklemmer

Spartacus bryst klemmer

Tjek Prisen Her →

Da jeg fik dem her ud af pakken, blev jeg meget glad over at se, hvor fine de var med det bling-bling og feminine der er over dem. Nu er jeg selv en kvinde, som elsker disse ting ved gadgets til voksne.

På disse brystklemmer er der et vedhæng med små smykkesten, som består af en lille gennemsigtig sten, 2 grå metal farvede sten, en lille, flad perlering og tilslut en ”stor”, sort sten, og på spidsen af klemmen er der en gummi tip, som søger for et mere fast klem om brystvorterne.

På disse brystklemmer er der en sort gummiring, som skal sørge for det rette klem. Denne gummiring, vil jeg mene holder længere i forhold til ringen på Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde samt at den er nemmere at styre i forhold til det ønskede klem om brystvorten.

BrystklemmerDa jeg sad og undersøgte dem for detaljer og hvordan de fungerede. Opdagede jeg at de ligesom Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde var svære at få på. Endnu engang tænkte jeg: ”øv”, men efter den succesfulde oplevelse med Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde. Tænkte jeg at det kunne være, at de var blevet nemmere når man er opstemt.

Denne tanke blev 100% bekræftet. Det skal dog nævnes, at man måske kan opleve lidt udfordring med at få dem på. Da benene på klemmerne stritter indtil man har fået den på og den sidder som man ønsker.

Anmeldelse

Under akten bemærkede jeg, hvordan de små vedhæng dansede rundt og gav lette slag. Det var med til at pirre mig, og sætte kulør på løjerne. Jeg vil dog lige advare andre med at få bukket sig eller på anden måde læne sig forover, da der her er risiko for at vedhængende og klemmerne bore sig ind i brystet, hvilket gør umådelig ondt, og i værste tilfælde kan ødelægge stemningen.

Nu er jeg godt nok ikke mand, men jeg ved at vi kvinder også kan være ret ømfindtlig omkring vores bryster som mænd kan være med deres gudskabte vedhæng og vil derfor påstå at denne uønsket smerte kan være ligeså stor, som hvis en mand oplever et ”godt” niv i hans naturlige vedhæng.


Obaie Justerbare Brystklemmer

Brystklemmer

Tjek Prisen Her →

Disse brystklemmer minder meget om Spartacus Tweezer Brystklemmer. Der er dog en smule forskel på dem, fx benene på klemmen i en mørkegrå metalfarve og den lille ring, som sørger for det rette klem, er også i metal. Pynten på disse klemmer består af fire runde metal kugler, som er i forskellig størrelse.

Øverst sidder den mindste kugle, og så stiger de i størrelse derfra. Derudover er der også en lille rund, flad metalplade ved den øverste kugle.

brystklemme billedeDa jeg tog disse ud af pakken, var jeg ligesom de andre meget begejstret over at se de også var lidt bling-blingagtige. Lige noget for en kvinde som mig. Under et samleje med min bedre halvdel bemærkede jeg, at de er meget lette.

Efter akten lå jeg, og snakkede med min mand om hvor smerte fuldt det måske kan være for nogen hvis de er for tunge. Kvinder har jo trods alt forskellig smertetærskel, når det kommer til deres brystvorter. Derfor vil jeg klart anbefale disse brystklemmer til kvinder, som har en lav smertetærskel eller Spartacus Tweezer Brystklemmer.

Anmeldelse

Det eneste triste der er at sige om de her brystklemmer er at vedhænget faldt af under et samleje med manden. Om det er os der har været for voldsomme eller hvad der kan have været galt ved jeg ikke, men det skal ikke afskrække nogen fra at købe dem, da de er helt okay ellers.

Tankerne om, hvorvidt de var svære at få på eller ej, havde jeg nu droppet, da jeg havde fundet min metode til at få dem på, som jeg har beskrevet tidligere.
Så kære kvinder tab ikke modet, hvis de i starten er svære at få på, I skal nok finde jeres egen metode og dermed knække koden til ekstra nydelse.


Spartacus Broad Tip Nipple Clamps

Bryst klemmer billig

Tjek Prisen Her →

Da jeg fik disse brystklemmer ud af pakken, blev jeg overrasket over at de var anderledes end de andre, men også så lidt mere skræmmende ud. Jeg gav mig til at studere dem og så med det samme, at det vedhæng der er på dem her, er det samme som på Spartacus Tweezer Brystklemmer, men så stopper ligheden også her.

På disse brystklemmer er det en ”rigtig” klemme som man klemmer med. De er brede, og har gummi over spidserne for at gøre det mere behageligt, når man bruger dem. Til at justere trykket på dem, så de ikke klemmer brystvorterne i stykker, sidder der en skrue som man drejer på, indtil man har opnået det ønsket tryk.

Spartacus Broad Tip BrystklemmerSom skrevet tænkte jeg, at de var lidt skræmmende fordi at de ser så voldsomme og et eller andet sted maskuline ud. Her tænker jeg ikke på vedhænget, som er meget feminint, men på selve klemmen. Jeg fandt den stor og klodset, men efter at have prøvet den, blev dette gjort til skamme.

Jeg fandt også ud af, at de kan være lidt drilske med at få dem til at klemme perfekt da bare et halvt drej på skruen kan gøre trykket fra brystklemmen enten for løst eller for fast, og dermed opnår man ikke den ønskede effekt.

Anmeldelse

Disse brystklemmer skal dog have ros for, at når de sidder, hvor de skal. Så bliver de siddende indtil man tager dem af. Derfor er der med disse brystklemmer efter min mening lagt op til en vild tur på lagnerne. Hvor man ikke behøver bekymre sig alt for meget over, om de bliver siddende eller ej.

Det skal afslutningsvis også siges, at disse er dem min mand bedst kunne lide, fordi de var nemme og styre i forhold til trykket selv under akten. De gled ikke af og han skulle ikke være lige så forsigtig. Når han ville prøve et kvart drej mere på skruen for, at se hvilken effekt det fik på mig.


Opsummering

For at gøre en lang historie kort vil jeg anbefale andre at købe enten Spartacus Tweezer Brystklemmer eller Spartacus Broad Tip Brystklemmer. Dette gør jeg fordi, at jeg synes, at de er de bedste i forhold til at opnå det ønskede tryk på brystvorten. De var dem som var pænest. Fordi at jeg tror det er dem, som holder i længst tid, og at man derfor får mest for pengene.

Hvis valget skulle falde på de andre. Ville det kræve at de små ringe som man justerer trykket med var af gummi, eller havde et gummiovertræk. I forhold til Obaie Justerbare Brystklemmer / nipple clamps med Kæde, ville jeg også som skrevet. Ønske at kæden kunne gøres i den længde som det enkelte menneske ønsker.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here