Brystklemmer – Her er de 7 bedste i test

3215

Vi har testet diverse brystklemmer for at kunne finde de absolut bedste på markedet.

Vores 100% objektive anmeldelse af disse bryst klemmer tager udgangspunkt i +250 anmelderes feedback.

Testen er udformet således, at vi indledningsvist viser hvilket der er blevet henholdsvis vurderet til: Testvinder, Prisvinder og bedste til begyndere.

Herefter kan du læse mere omkring de enkelte brystklemmer, samt hvorledes de bør/skal anvendes for at få den bedste oplevelse med dem. Du finder eksempelvis et billede der viser hvorledes en brystklemme skal sidde på kvinden/manden.

Ønsker du, at se det fulde udvalg af bryst klemmer / nipple clamps, så kan du gå direkte til den bedste forhandlers udvalg ved, at klikke her →


Obaie teasing brystklemmer – TESTVINDER

obaie Alligator Brystklemmer med Kæde

Tjek prisen

Her har vi vores testvinder, som er et par brystklemmer / nipple clamps. Der er ingen tvivl om, at de hører til kategorien ”Godt køb”. Selve kæden er faktisk kun 9 cm., og hvis du skulle være nervøs for, at de eksempelvis klemmer for hård om brystet.

Så må du endelig ikke tro det. Du har nemlig mulighed for, at justere ‘presset / trykket’, således du stimuleres som du ønsker.

Det gode ved bryst klemmer er i det hele taget, at dine orgasmer og føling under sex forøges. Derfor vil du ved, at have denne model på, opleve en helt anden verden når du har samleje eller blot onanerer.


Fifty shades bryst klemmer – POPULÆR I UDLANDET

Bryst klemmer

Tjek prisen

En brystklemme test kunne selvfølgelig ikke foregå uden, at have de kendte fra fifty shades of grey med. Det er selvsagt et kvalitetsprodukt, som i forbindelse med filmene er blevet solgt helt vildt meget.

Vores testere er uden tvivl yderst tilfredse med modellen. Den er super nem at påsætte, og i det hele tager, er hele universet gennemtænkt. For du modtager produktet i en lille fræk silkepose.

Se nedenstående video får mere information. Eller følg ovenstående link der vil yderligere produktspecifikationer fremgå.


 

Mister B Pinch Japanske Clover Brystklemmer med Kæde

Fordele og ulemper:
 • Falder ikke af.
 • De er nemme at gemme væk.
 • God kvalitet (føles ikke billig).
 • Svære at holde ud i længere lege (for nogle er det selvfølgelig et plus)

Tjek prisen her

Beskrivelse i egne ord:

Disse brystklemmer er virkelig gode til hvis man godt kan lide et godt pres på brystvorterne. Disse klemmer sidder også virkelig behageligt, da de presser ikke for hårdt, men da det er japanske brystklemmer (typisk kaldenavn) er de lavet på den måde at de presser hårdere jo hårdere du hiver i dem.

De giver et hårdt tryk selvfølgelig, så derfor vil jeg ikke anbefale en 100% nybegynder disse medmindre du er sikker på du kan lide det lidt hårdt.

Ville dog stadig anbefale dem, da de er i virkelig god kvalitet, de har lidt vægt i sig, og det føles ikke billigt, de er lavet af metal, med små gummidutter med knopper på til brystvorterne.

Man skal selvfølgelig også lige være opmærksom på at man ikke kan justere deres pres, i forholdt til mange andre.

Et lille tip er også, lad den ikke side for længe hvis du er ny til det, da de måske ikke føles så hårdt, men når så de bliver taget af, så mærker du det da der kommer blod tilbage i sine brystvorte.

Deres design er også ret pænt, da det jo er de japanske klemmer, og det er pænt at se på deres mekanisme. når man hiver i dem, så kam man tydeligt se at de trækker sig sammen.

De er sat sammen med en kæde, som man kan enten hive i, eller sætte fast til noget. Man kan også vælge at sætte vægte i kæden hvis man gerne vil lege lidt vildere.

Da de jo ikke er helt til nybegyndere, så er de også lidt dyrere, men selvfølgelig, køb dem hvis man vil prøve dem.

 Tjek prisen her


Fetish Fantasy Brystklemmer med Vibrator

Fetish Fantasy Brystklemmer med Vibrator

 

Fordele og ulemper:
 • Gode til hvis man elsker eklektiske lege.
 • De vejer ikke meget.
 • Ret dyre.
 • De mangler en lavere sætting, da de er ret voldsomme.

Tjek prison her

 

Beskrivelse i egne ord:

De her klemmer er ikke til at spøge med! Jeg fik bogstaveligt talt et shock da jeg satte batteriet i og tændte den, da selve kontrolleren til elektroderne også er elektrisk!

De er ikke for begyndere ville jeg sige, og man skal kunne lidt elektro lege, da de er meget kraftige. De kan skrue op og ned for hvor kraftigt strøm de skal sende igennem dig, ved hjælp af et hjul på kontrolleren.

De er udelukket til elektroleg kun, ikke noget hvis man gerne vil have tryk på brystvorterne, da de er meget bløde på dem, men da jeg tændte den hoppede jeg næsten. De er meget gode hvis man er til elektro leg, og selvfølgelig også gode til hvis man bare vil prøve sådan noget.

De kommer også med et gratis blindfold, så hvis du er sammen med en, kan du eller personen få lidt stød gennem sig mens du sidder og bestemmer hvornår de skal tændes og hvor kraftigt.

Jeg ville personligt ønske der var en lavere indstilling, men det er jo bare en smagssag.

Jeg syntes personligt at selve kontrolleren er i god kvalitet, men selve klemmerne føles lidt billige.

De her er også over i den mere dyre ende af legetøjet, så derfor er de ikke det bedste nybegynderlegetøj, hvis man alligevel ender med at sælge dem videre eller ikke kan lide dem.

 Tjek prisen her


Sportsheets Brystklemme – DEN FRÆKKE

Bedste brystklemmer

Tjek prisen

Denne model adskille sig fra de andre på den måde, at brystklemmerne er en del nemmere at håndtere. For når den er bundet til halsen, så vil du ikke opleve, at de hænger og dingler og bevæger sig ukontrolleret rundt.

Så hvis du ønsker en mere Fetish inspireret brystklemme. Så er denne billige brystklemme den helt rigtige for dig.


Obaie Brystvorteklemmer med Kæde – PRISVINDER

Obaie bryst klemmer

Tjek prisen

Jeg fik denne ud af pakken, og da jeg først fik den i hænderne. Tænkte jeg at den så meget interessant ud. Jeg sad og vendte og drejede den og bemærkede alle detaljerne på den. Metalkæden med alle kuglerne, de to små, flade metalplader, de ”lange” klemmer”, metalringen til at opnå den ønskede mængde smerte, og gummiklemmerne der skal sidde på brystvorterne.

Efter at have siddet og studeret den og afprøvet den lidt. Fandt jeg ud af, at den var svær at få på, og få til at sidde som jeg gerne ville have. Dels fordi at metalringene gjorde det svært at opnå den ønskede smerte.

Enten blev klemmen for stram eller for løs. ”Øv”, tænkte jeg. Da jeg havde forelsket mig i dens design, og tanken om hvor meget den ville kunne være med til at tilfredsstille mig.

Obaie Brystklemmer med Kæde

Men jeg opgav den dog ikke helt. Under en god omgang sex med manden. Tænkte jeg at den skulle afprøves alligevel. Og her må jeg bare sige WOW. Alle mine tanker om at den ikke kunne sidde fast eller var til at få på. Blev gjort til skamme.

Om det var fordi jeg var opstemt, eller fordi jeg gennem mine iagttagelser ubevidst havde fundet løsningen ved jeg ikke. Men pludselig var de ikke svære at sætte på brystvorterne, eller at få til at stramme som jeg ønskede. Så de ikke sad for stramt og gjorde ondt eller for løst og faldt af.

Anmeldelse

Hvis jeg skal komme med nogen former for konstruktiv kritik af disse brystklemmer. Er det længden på kæden mellem brytvorteklemmerne. Jeg er selv en kvinde med former, og desværre slutter kæden et sted på mig. Som ikke er et af mine mest flatterende steder og dermed kommer noget af fokus her. Hvor jeg som kvinde og person ikke ønsker der kommer for meget opmærksomhed.

Derfor kunne det være rigtig dejligt. Hvis man kunne købe den i forskellige længder eller hvis man kunne tage noget af kæden af. Så den blev i den længde den enkelte ønskede.


Spartacus Tweezer Brystklemmer – NYHED

Spartacus bryst klemmer

Tjek prisen

Da jeg fik dem her ud af pakken, blev jeg meget glad over at se, hvor fine de var med det bling-bling og feminine der er over dem. Nu er jeg selv en kvinde, som elsker disse ting ved gadgets til voksne.

På disse brystklemmer er der et vedhæng med små smykkesten, som består af en lille gennemsigtig sten, 2 grå metal farvede sten, en lille, flad perlering og tilslut en ”stor”, sort sten, og på spidsen af klemmen er der en gummi tip, som søger for et mere fast klem om brystvorterne.

På disse brystklemmer er der en sort gummiring, som skal sørge for det rette klem. Denne gummiring, vil jeg mene holder længere i forhold til ringen på Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde samt at den er nemmere at styre i forhold til det ønskede klem om brystvorten.

Da jeg sad og undersøgte dem for detaljer og hvordan de fungerede. Opdagede jeg at de ligesom Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde var svære at få på. Endnu engang tænkte jeg: ”øv”, men efter den succesfulde oplevelse med Obaie Justerbare Brystklemmer med Kæde. Tænkte jeg at det kunne være, at de var blevet nemmere når man er opstemt.

Denne tanke blev 100% bekræftet. Det skal dog nævnes, at man måske kan opleve lidt udfordring med at få dem på. Da benene på klemmerne stritter indtil man har fået den på og den sidder som man ønsker.

Anmeldelse

Under akten bemærkede jeg, hvordan de små vedhæng dansede rundt og gav lette slag. Det var med til at pirre mig, og sætte kulør på løjerne. Jeg vil dog lige advare andre med at få bukket sig eller på anden måde læne sig forover, da der her er risiko for at vedhængende og klemmerne bore sig ind i brystet, hvilket gør umådelig ondt, og i værste tilfælde kan ødelægge stemningen.

Nu er jeg godt nok ikke mand, men jeg ved at vi kvinder også kan være ret ømfindtlig omkring vores bryster som mænd kan være med deres gudskabte vedhæng og vil derfor påstå at denne uønsket smerte kan være ligeså stor, som hvis en mand oplever et ”godt” niv i hans naturlige vedhæng.


Obaie Justerbare Bryst klemmer – BEGYNDERE

Brystklemmer

Tjek prisen

Disse brystklemmer minder meget om Spartacus Tweezer Brystklemmer. Der er dog en smule forskel på dem, fx benene på klemmen i en mørkegrå metalfarve og den lille ring, som sørger for det rette klem, er også i metal. Pynten på disse klemmer består af fire runde metal kugler, som er i forskellig størrelse.

Øverst sidder den mindste kugle, og så stiger de i størrelse derfra. Derudover er der også en lille rund, flad metalplade ved den øverste kugle.

brystklemme billedeDa jeg tog disse ud af pakken, var jeg ligesom de andre meget begejstret over at se de også var lidt bling-blingagtige. Lige noget for en kvinde som mig. Under et samleje med min bedre halvdel bemærkede jeg, at de er meget lette.

Efter akten lå jeg, og snakkede med min mand om hvor smerte fuldt det måske kan være for nogen hvis de er for tunge. Kvinder har jo trods alt forskellig smertetærskel, når det kommer til deres brystvorter. Derfor vil jeg klart anbefale disse brystklemmer til kvinder, som har en lav smertetærskel eller Spartacus Tweezer Brystklemmer.

Anmeldelse

Det eneste triste der er at sige om de her brystklemmer er at vedhænget faldt af under et samleje med manden. Om det er os der har været for voldsomme eller hvad der kan have været galt ved jeg ikke, men det skal ikke afskrække nogen fra at købe dem, da de er helt okay ellers.

Tankerne om, hvorvidt de var svære at få på eller ej, havde jeg nu droppet, da jeg havde fundet min metode til at få dem på, som jeg har beskrevet tidligere.
Så kære kvinder tab ikke modet, hvis de i starten er svære at få på, I skal nok finde jeres egen metode og dermed knække koden til ekstra nydelse.


Spartacus Broad Tip Nipple Clamps – DE SMARTE

Bryst klemmer billig

Tjek prisen

Da jeg fik disse brystklemmer ud af pakken, blev jeg overrasket over at de var anderledes end de andre, men også så lidt mere skræmmende ud. Jeg gav mig til at studere dem og så med det samme, at det vedhæng der er på dem her, er det samme som på Spartacus Tweezer Brystklemmer, men så stopper ligheden også her.

På disse brystklemmer er det en ”rigtig” klemme som man klemmer med. De er brede, og har gummi over spidserne for at gøre det mere behageligt, når man bruger dem. Til at justere trykket på dem, så de ikke klemmer brystvorterne i stykker, sidder der en skrue som man drejer på, indtil man har opnået det ønsket tryk.

Spartacus Broad Tip BrystklemmerSom skrevet tænkte jeg, at de var lidt skræmmende fordi at de ser så voldsomme og et eller andet sted maskuline ud. Her tænker jeg ikke på vedhænget, som er meget feminint, men på selve klemmen. Jeg fandt den stor og klodset, men efter at have prøvet den, blev dette gjort til skamme.

Jeg fandt også ud af, at de kan være lidt drilske med at få dem til at klemme perfekt da bare et halvt drej på skruen kan gøre trykket fra brystklemmen enten for løst eller for fast, og dermed opnår man ikke den ønskede effekt.

Anmeldelse

Disse brystklemmer / nipple clamps skal dog have ros for, at når de sidder, hvor de skal. Så bliver de siddende indtil man tager dem af. Derfor er der med disse brystklemmer efter min mening lagt op til en vild tur på lagnerne. Hvor man ikke behøver bekymre sig alt for meget over, om de bliver siddende eller ej.

Det skal afslutningsvis også siges, at disse er dem min mand bedst kunne lide, fordi de var nemme og styre i forhold til trykket selv under akten. De gled ikke af og han skulle ikke være lige så forsigtig. Når han ville prøve et kvart drej mere på skruen for, at se hvilken effekt det fik på mig.


Opsummering

For at gøre en lang historie kort vil jeg anbefale andre at købe enten Spartacus Tweezer Brystklemmer eller Spartacus Broad Tip Brystklemmer. Dette gør jeg fordi, at jeg synes, at de er de bedste i forhold til at opnå det ønskede tryk på brystvorten. De var dem som var pænest. Fordi at jeg tror det er dem, som holder i længst tid, og at man derfor får mest for pengene.

Hvis valget skulle falde på de andre. Ville det kræve at de små ringe som man justerer trykket med var af gummi, eller havde et gummiovertræk. I forhold til Obaie Justerbare Brystklemmer / nipple clamps med Kæde, ville jeg også som skrevet. Ønske at kæden kunne gøres i den længde som det enkelte menneske ønsker.

 

En ekstra godte til stimulering af brystvorterne:

 

Obaie brystvorte sugekopper

Obaie brystvorte sugekopper

Fordele og ulemper:
 • De vejer ikke rigtigt noget.
 • Gode til begyndere.
 • Vejer ikke meget at have på.
 • Billige, så de passer til nybegyndere der ikke vil bruge alle deres penge.
 • De er små, så de er nemme at gemme.
 • Indersiden har en lidt skarp kant (ved ikke om jeg bare var uheldig med dem jeg fik sendt)

 Tjek prisen her

 

Beskrivelse i egne ord:

Disse to små sugekopper er faktisk ret så gode, da de er meget nemme at bruge, og de sidder godt fast, de er lidt hårde at trykke sammen, men de suger godt.

De er gode for nybegyndere der gerne vil i gang med noget vakuum nipple play, da de ikke suger meget hårdt, men heller ikke så blødt at man knap nok kan mærke dem.

Sugekopperne sidder nogenlunde, og sidder også godt fast på brystvorterne, også selvom man bevæger sig, altså de falder af, hvis man bare skal rykke sig lidt. Selvfølgelig falder de jo af hvis man stiller sig op og hopper, men det giver jo sig selv.

De vejer heller ikke noget rigtigt, så derfor er det kun noget der suger man mærker, ikke noget vægt, derfor syntes jeg også de er meget begyndervenlige.

Når man tager disse af efter noget lege tid, så vil man kunne mærke at ens brystvorter er meget hårde, og hvis man så har lyst til mere, kan man have disse på i ca tyve minutter, og derefter nogle klemmer.

Jeg kunne godt lide dem, og vil sige det er et godt startprodukt da prisen ikke er høj, så hvis man ikke kan lide det, har man ikke brugt flere hundrede kroner på noget man alligevel sælger videre eller smider ud.

 Tjek prisen her

 


Forskellige typer af brystklemmer

Brystklemmer er en populær form for erotisk leg, der kan tilføre en ekstra dimension af nydelse til intime stunder. Der findes forskellige typer brystklemmer, hver med sine egne egenskaber og fordele. Her er en guide til at udforske de forskellige varianter:

Brystklemmer kommer i en bred vifte af stilarter og designs for at imødekomme forskellige præferencer og niveauer af intensitet. Det er vigtigt at vælge den rigtige type i henhold til dine egne grænser og ønsker.

Nogle brystklemmer er udstyret med justerbare skruer eller klip, der giver brugeren mulighed for at styre trykket. Dette er ideelt for dem, der ønsker en tilpasselig oplevelse, hvor intensiteten kan varieres efter behov.

Klitoris- og brystklemmer kombinerer fornøjelsen ved bryststimulering med klitorisklemmets pirrende effekt. Dette design kan skabe en intens oplevelse og forstærke nydelsen under intime øjeblikke.

Nogle brystklemmer er forbundet med kæder eller snore, der giver mulighed for yderligere stimulation eller dominansleg. Disse modeller er velegnede til dem, der ønsker at eksperimentere med let bondage eller dominans.

Brystvorte- og labiaklemmer er designet til at stimulere følsomme områder. Disse klemmer har ofte justerbare niveauer af pres og er velegnede til dem, der ønsker en mere målrettet og intens stimulering.

Det er vigtigt at bemærke, at brystklemmer ikke er for alle. Kommunikation med din partner omkring grænser, præferencer og komfortniveauer er afgørende for at skabe en positiv og respektfuld oplevelse.

For at opnå den maksimale nydelse og sikre en positiv oplevelse, er det vigtigt at vælge brystklemmer lavet af kvalitetsmaterialer og sikre, at de bruges korrekt. Undersøgelse af produktanmeldelser og anbefalinger kan også være en god måde at finde den rette type brystklemmer på, der passer til dine behov og ønsker.

Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for brug af brystklemmer, er det vigtigt at tage dig tid til at udforske og lære dine egne præferencer at kende for at skabe en fornøjelig og tryg oplevelse.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here