Sådan får du bedre orgasmer

333

Den kvindelige orgasme har fået mange mænd til at ligne spørgsmålstegn i ansigtet, og de fleste kvinder ved dermed, at de typisk får færre orgasmer på kontoen end mænd.

Der er rigeligt med sundhedsmæssige grunde til, at du skal arbejde dig hen mod bedre orgasmer. Det er nemlig videnskabeligt bevist, at de udløser serotonin og endorfiner, der kan være med til at afhjælper stress og angst.


Videoguides

Sådan får du en orgasme hurtigere

Sådan får du flere orgasmer i streg


 

Derfor får du her 10 brugbare tricks, så du kan opleve større og bedre orgasmer som kvinde.

 

1. Brug mere energi på forspil

Et studie offentliggjort i Hormones and Behavior – et videnskabeligt tidsskrift, der dækker adfærdsendokrinologi – viser, at en øget mængde af kærlighedshormonet Oxytocin hjælper par med at opnå bedre orgasmer.

Det kræver ingen kemiske tilskud at øge mængden af oxytocin. Faktisk kræver det bare, at I bruger mere tid på at være kærlige overfor hinanden, blandt andet ved at putte, kysse og kramme hinanden. Også andre former for bonding kan være behjælpelig her.

Sørg derfor for, at I bruger mere tid på at kæle og forkæle hinanden, ligesom I kan forlænge jeres forspil inden sex. Ikke nok med at det er effektivt til at varme stemningen op, så er det også en oplagt måde at komme tættere på hinanden emotionelt. Og hvem vil ikke gerne være tæt med sin partner?

 

2. Forsink tilfredsstillelsen

Det kan være fristende at ræse direkte mod mållinjen og nyde orgasmens sus så hurtigt som muligt. Videnskab viser dog, at der kan være mange fordele ved at stoppe op og forlænge nydelsen. Det kaldes også for edging. At holde dig selv tilbage og genopbygge vejen mod klimaks kan lede til længere, stærkere og bedre orgasmer.

Hvis I er usikre på, hvordan I tilgår edging, findes der mange forskellige guides på internettet, som kan hjælpe jer på vej. Det er efterhånden også et veludbredt fænomen i porno, hvor I kan samle lidt inspiration til, hvordan I kører hinanden helt til kanten men ikke længere.

I kan også skaffe noget pirrende legetøj at ægge hinanden med. Hvis du drømmer om at opnå hede klitorisorgasmer, kan du købe denne silkeglatte og elegante klitorisvibrator fra Velve. Modsat hvad mange tror, er vibratorer selvfølgelig ikke bare til brug hos kvinder. Mænd kan også opnå stor nydelse af en vibrator, særligt som supplement under forspil. I kan dermed bruge vibratoren på hinanden, så I skiftevis stimuleres.

Klitorisvibrator fra Velve

https://www.sinful.dk/velve-chloe-klitoris-vibrator

Tjek Prisen Her

 

3. Træning, træning og mere træning

Skriv dig op til et løb eller planlæg et spil tennis. Videnskab viser, at når kvinder foregriber en konkurrence, stiger deres testosteron-niveau med 24%.

Når der sker en øgning i kvindens hormonniveauer, sker der samtidigt en øgning i libido, så det er jo et rent win/win. Derudover viser videnskab også, at træning leder til øget blodcirkulation til kønsområdet, hvilket er med til både at løfte dit humør samt din lyst til sex.

Find en sportsgren eller en aktivitet, som passer til dine præferencer og den tid, du har til rådighed. Du behøver ikke kæmpe dig hen i træningscenteret fire timer om dagen for at opnå denne effekt. Tag en god veninde under armen og spadsér en tur eller tag børnene med ud og svømme i svømmehallen. Der findes mange sjove og kreative måder hvorpå du kan træne og aktivere din krop. Du opnår de samme eftertragtede effekter heraf.

 

4. Skru op for varmen

Tag et varmt bad inden sex. Det er med til at varme din krop igennem, afslappe dig efter en anspændt dag også er det selvfølgelig også en behagelig og intim oplevelse. Du kan sagtens invitere din partner med i bad. Ikke nok med at det er rigtig hyggeligt, så er det også ideelt til forspil.

Hvis du ikke har meget tid på hænderne, kan du også placere en varm vaskeklud oven på dit kønsområde i et par minutter. Varme øger blodcirkulationen til din vagina, hvilket fører til øget smøring og følsomhed. Det siger forfatter Hilda Hutcherson, der er forfatter til bogenPleasure.

Når du så er varmet godt op, kan du lege med denne frække Rocks Off bullet-vibrator.

Rocks Off bullet-vibrator

Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER

Tjek Prisen Her

 

4. Træning med bækkenbundskugler

Hvis du gerne vil opnå bedre orgasmer, skal du have bækkenbundskuglerne frem. De hjælper med at styrke musklerne i din bækkenbund. Ikke nok med at bækkenbundsmusklerne tjener et helbredsmæssigt formål, så kan en stærk bækkenbund også udøve mirakler i sengen.

Bækkenbundstræning er enormt effektivt og er med til at forbedre dit sexliv og chance for at opnå orgasme. Det skyldes at bækkenbundstræning gør følgende:

 • Hjælper med at afslappe musklerne i din vagina, således at du ikke oplever smerte ved samleje
 • Forbedrer blodcirkulationen til dit kønsområde og bækkenbundsgulv, hvilket er bedre til at øge din ophidselse
 • Gør det nemmere for dig at opnå orgasme
 • Øger din vaginas naturlige smøring

Her kan du finde inspiration til bækkenbundsøvelser.

Træning med bækkenbundskugler er ikke kun glimrende for dit sexliv, men det kan også være med til at forhindre fysiske problemer.

 

5. Tag en slurk af en sex-drik

Hvad siger du til en kop varm mælk inden sengetid? Det er ikke bare for børn og svagelige. Varm mælk tilsat det dyre safran-krydderi kan måske give dig bedre orgasmer. Drikken er gået igen gennem hundredvis af generationer, så der må være noget om snakken.

Lad en ældgammel kønsstimulerende drink gøre dens magi:

 • Varm noget mælk
 • Tilsæt en knivspids safran
 • Drik!

Saffron er kendt for sin meget intense smag, der for alvor træder frem, når det bliver varmet op.

Drikken har flere tusinde år været kendt som et afrodisiakum, fortæller Aliza Baron Cohen, som er forfatterinde af bogen Sex: Rediscovering Desire Through Techniques & Therapies.

 

6. Oplad dine batterier

For at få mest muligt ud af dine orgasmer, er det selvfølgelig rart at være til stede og klar i hovedet. Det er nemmere at få orgasmer, hvis du er til stede i nuet, og det er altså bare nemmere, hvis ikke du ligger og spekulerer på vasketøj eller morgendagens gøremål. Du skal nok nå dine pligter. Nyd derimod samværet med din partner. Du kan også skabe mere energi og overskud i hverdagen, hvis du inkorporerer motion og sund kost som en del af din livsstil.

 

7. Slå til på det bedste tidspunkt

På de to første dage af din menstruationscyklus er dine testosteron-niveauer ekstra høje, din libido ligeså og du mærker sikkert dine bryster og klitoris værende ekstra følsomme. Det betyder også, at du kan sikre dig bedre orgasmer end normalt. Samtidigt er sandsynligheden for at få flere orgasmer også endnu større end normalt.

Eksperter foreslår, at du lægger dine seksuelle aktiviteter tidligt om morgenen, hvor dine hormonniveauer er højest eller om eftermiddagen i weekenderne. Det er her kvinder typisk har ægløsning.

 

8. Snup en hurtig omgang

For glimrende sex i en fart skal du bare trække i din yndlingskjole eller en nederdel og finde en forladt trappeopgang. Det foreslår forfatteren bag Sex for Busy People and The Field Guide to F*cking, Emily Dubberley. Hvis du er lavere end din partner, kan du bare stille dig et trin eller to over ham. Stil dig med ansigtet mod ham, eller lad ham tage dig bagfra. (Hint: Hold fast i trappegelænderet for ekstra sikkerhed, og lad være med at bøj dig alt for langt forover)

Det behøver naturligvis ikke være en trappeopgang, som forfatteren foreslår. Faktisk er det kun jeres lyster og fantasier, der sætter grænserne. Sex i offentlige rum bliver mere og mere populært, og det forstår vi godt. Lad jer ikke begrænse af soveværelsets fire vægge. Spændingen og følelsen af det forbudte kan også hjælpe dig på vej mod klimaks.

I kan også sammen afprøve en fræk parvibrator, der forkæler jer begge to på samme tid. Denne vibrator fra Lovesense er et godt bud, og den tillader jer med sin fjernstyrede betjening også intens og diskret leg i det offentlige rum.

Vibrator fra Lovesense

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator

Tjek Prisen Her

 

9. Prøv en ny rytme

Mange par, der har været sammen i et stykke tid, har en tendens til at falde tilbage til velkendte mønstre og rutiner. Du kan dog forbedre dine odds for at få en bedre orgasme betydeligt, hvis du prøver CAT-stillingen. På engelsk hedder den Coital Alignment Technique, og egentligt betyder det bare ’koordinerede samlejebevægelser’.

Din partner skal ligge ovenpå dig med hans bækken direkte over dit. Læg dine ben rundt om hans lår, og vug frem og tilbage sammen. Skub dit underliv frem, så din klitoris rammer roden af hans penis.

Træning er nøglen til succes med denne teknik. Find jeres bedste rytme og hold fast i den, indtil I begge kommer.  I kan løbende selv justere på rytmen, så den passer til jeres kroppe og præferencer i sengen. Dette er bare en umiddelbar guide, der beviseligt virker, og giver jer bedre chancer for orgasmer.

I kan også inkludere en vibrator, som I begge to kan få glæde af. Den kunne være den ikoniske Magic Wand, som blev gjort til et internationalt sexlegetøjsikon gennem serien Sex and The City. Som bonus fungerer den også glimrende som massør!

Den ikoniske Magic Wand

Sinful Deluxe Magic Wand Kraftig Vibrator

Tjek Prisen Her

 

10. Gode råd til at tale med din partner om jeres sexliv

Mange mennesker i parforhold oplever, at det seksuelle udbytte af forholdet ikke altid er tilfredsstillende. Men hvordan bringer man lige det emne på banen, uden at træde nogen over tæerne? Det kan være utroligt grænseoverskridende, men oftest er det også en nødvendighed, hvis der skal ske forbedringer.

Den nemmeste måde du kan opnå bedre orgasmer er ved at vise din partner, hvad du gerne vil have. Når I alligevel ligger og vrider jer i lagnerne, så vis ham vej til de steder, du godt kan lide at blive rørt og hvordan. Det er der ingen skam i. Hvis han er uerfaren, I er et nyt par eller bare trænger til en hjælpende hånd, så bliver han nok bare glad for at få lidt hjælp.

Brug også gerne din stemme og giv udtryk for, hvad der føles rart. Selvom du måske føler, at din partner har et naturligt filter, når du snakker om vasketøj og nye støvsugerposer, så har mænd bare en fantastisk evne til at huske, hvad du kan lide i sengen – det kræver bare, at du viser og fortæller ham det.

Kommunikation må siges at være en vigtig nøgle mod bedre orgasmer, for ingen kan forvente, at andre ved præcist hvad din krop har brug for. Og du fortjener selvfølgelig at få bedre orgasmer, så vær ikke bange for at tale om det med din partner.

 

11. Brug tid med dig selv

Hvem siger, orgasmer kun hører sig til med en partner? I led med overstående råd hvor du skal guide din partner, så du kan opnå bedre orgasmer, kræver det selvfølgelig, at du kender din egen krop. I behøver ikke være slyngveninder, men I hænger trods alt på hinanden hele livet. Så hvorfor ikke få det bedste ud af det?

Kvinder, der bruger en vibrator, har nemmere ved at opnå orgasmer, når de har vibrator-fri sex med en partner. Det viser en undersøgelse foretaget blandt 1.656 kvinder på Berman Women’s Wellness Center. Der findes mange vibratorer på markedet, og de er typisk i prisklasser, hvor alle kan være med. Hvis du ikke allerede har en vibrator i sengebordsskuffen, er det bare med at komme i gang.

Jo bedre du kender din egen krop, desto bedre orgasmer kan du også få, hvad enten du er alene eller sammen med en partner. Der er derfor rigeligt med gode grunde til, at du trygt kan kaste dig over en aften i selskab med dig selv. Det hjælper dig helt sikkert på vej mod bedre orgasmer sammen med en partner.

 

Andre artikler og guides?

Der findes et hav at andre artikler og guides til at få en bedre orgasme.

Alt For Damernes 4 råd

Eksempelvis skriver Alt For Damerne om, at der kan være 4 veje til en bedre orgasme:

 1. Træk vejret synkront med din partner. Det kan få jeres orgasmer til at synkronisere og vil gøre dem langt kraftigere. Det er typisk et råd man hører ifm. tantra sex guides.
 2. Hold igen. De anbefaler på baggrund af en undersøgelse fra Barry Komisaruk, Ph.D. og adjunkt og psykologiprofessor på Rutgers University og medforfatter af “Orgasm Answer Guide”. Holder du igen, forsøger at undgå klimaks, så vil du bygge op og gøre den langt kraftigere.
 3. Giv lyd. Gør meget mere ud af at stønne og give lyd. Det frigiver spændinger og giver din orgasme mere frit spil i kroppen.
 4. Knibeøvelser. Gør brug af bækkenbundskugler og træn din bækkenbund med knibeøvelser.

Sinful’s 12 fordele ved at få flere orgasmer:

 1. Du udskiller serotonin og dopamin under en orgasme og bliver gladere og mere lykkelig.
 2. Du udskiller også oxycotin, som gør dig mere afslappet.
 3. De skriver også, at undersøgelser viser, at orgasmer stryker parforholdet.
 4. Bedre og flere orgasmer forbedrer din søvn.
 5. Du frigiver endorfiner under en orgasme og det kan virke smertestillende.
 6. Mænd kan nedsætte risikoen for prostata kræft.
 7. Får du flere orgasmer får du også lyst til flere.
 8. Du styrker din bækkenbund under en orgasme.
 9. Du forbedrer intelligens og derfor din evne til at løse suduko, krydsord og puslespil.
 10. Du kan komme til at se yngre ud.
 11. Du behøver ikke drosle ned med alderen. Dine orgasmer bliver bedre med tiden.
 12. Du får et længere liv. Undersøgelse viser, at personer der onanerer hyppigere har langt lavere dødelighed.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here