Tantra Sex For Begyndere – Komplet Guide

776

Vil du gerne begynde at dyrke tantra sex sammen med din partner?

Så kan du her finde en guide til, hvordan I kommer i gang som nybegyndere.

Og hvordan I skal gribe det hele an.

[Video Guides]

Hvad er tantra sex?

 

Tantra sex er faktisk noget helt andet end almindelig sex. Det har fokus på kærlighed og nærvær og ikke så meget alle mulige vilde stillinger og teknikker.

Det er vigtigere, at I har fokus på jeres kærlighed undervejs, end at I jagter en orgasme, fordi det er ikke målet med tantra sex.

Det er derfor, at det kan være en smule udfordrende for par at begynde at dyrke tantra sex. Fordi det er så meget anderledes end almindelig sex. Der er til mål at styrke kærligheden, og det er hele målet med tantra sex.

Derfor er det et rigtig godt fokusområde for par. Der har været sammen i flere år, og som er ovre hele den periode, hvor man er nyforelsket. For tantra sex er ikke nemt som nyforelskede. Hvor det er svært bare at holde fingrene fra hinanden.

Det er muligt at få ekstatisk nydelse og dybe orgasme med tantra sex. Og det er muligt, fordi man bevarer den seksuelle energi. Det betyder, at manden ikke må få udløsning, og kvinden ikke må få en klitorisorgasme.

Det er rigtig svært at holde, især hvis det er målet med jeres normale sexliv. Dog har I mulighed for at tage jeres sexliv til et helt nyt niveau med tantra sex. Men det tager lidt tid at vænne sig til det.

Tantra sex guide

Sexolog: Sådan begynder I at dyrke tantra sex (Guide)

Er din partner og dig klar til at begynde at dyrke tantra sex? Så er det bare med at komme i gang. Så I kan finde ud af, hvordan I giver hinanden mest mulig nydelse. Det kan I kun gøre med tantra sex. Og derfor er det virkelig en god måde at gøre noget ekstra for din partner på.

Tantra sex handler ikke så meget om, at du skal have nydelse, men det handler om at få en mulighed for at gøre din elskede lykkelig. Og derfor er det så fantastisk et redskab i et forhold. For at begynde, så skal I have en god stemning i jeres soveværelse. Og der kan I bruge massagelys til at skabe stemning.

Noget af det vigtigste ved tantra sex er også forspil. Det er noget, som normalt bliver sjusket med, og som egentlig bare bliver sprunget hurtigt over. Det er dog rigtig vigtigt, fordi det er den periode. Hvor din partner og dig finder jeres fælles erotiske stemning.

Det er derfor rigtig vigtigt, at I ikke skynder jer, men måske bruger noget massageolie, så I kan blive bedre til at nyde hinandens selskab. Selve tantra sex agten er nemlig forbundet med, at man starter med en god omgang erotisk massage. Det vil sige, at man kærtegner hinanden og ikke lader udløsning styre den seksuelle agt. Grundlæggende er idéen nemlig, at man holder sin orgasme tilbage og dermed blot kærtegner hinanden. Det kan måske lyder underligt. Men det skal vise sig, at det er ualmindeligt frækt.

tantra sex tips

Dette kan tantra sex give jeres forhold

Tantra sex er noget, som kan give jer meget mere kærlighed, nærvær og intimitet i jeres parforhold eller ægteskab.

Det er noget, som kan give jer meget mere nydelse. Fordi I har fokus på den anden parts nydelse, og ikke bare på selv at få en orgasme.

I kan gøre brug af diverse sjove legetøj, som kan gøre oplevelsen meget sjovere for jer, og det kunne være tantra pirrings fjer, eller massageolie. Så I kan give den anden person en masse nydelse og ikke mindst kærlighed.

Det er jo noget af det allervigtigste i et forhold, og derfor er det også vigtigt, at I sætter jeres kærlighedsliv i fokus. Det er tantra sex en helt fantastisk måde at gøre det på.

Hvis I har haft et hård stykke tid i jeres forhold, og hvis I har svært ved at finde tilbage til jeres lille boble af kærlighed. Så kan I bruge tantra sex. Det kan give jer en masse kærlighed, som I måske har glemt hen ad vejen.

Det er så nemt at lave hverdagen og kedelige pligter tage over kærligheden. Og derfor er det bare super vigtigt, at I tager og sætter jeres kærlighed tilbage i fokus.

Tantra sex for begyndere

Dette udstyr kan I bruge undervejs

Der er meget forskelligt udstyr, I kan gøre brug af undervejs. I kan sagtens gøre brug af sexlegetøj, eller noget mere stille og roligt såsom bind for øjnene eller måske binde hinanden og give hinanden nydelse.

I har mulighed for at leje med stearin og isterninger, altså varme og kulde. Der er mange måder at sætte kærligheden og nydelsen i fokus for din partner. Du skal bare finde ud af, hvad din partner allerbedst kan lide.

Herudover kan i også prøve nuru gel til massage. Da dette uden tvivl kan gøre oplevelsen bedre.

Det handler om, at du skal finde ud af, hvad din partner allerbedst kan lide, og hvad du skal have fokus på, når I dyrker tantra sex. Det er jo dit fokus at give din partner nydelse, og derfor skal du finde ud af. Hvad din partner allerbedst kan lide, og hvordan du kan gøre din partner mest glad og tilfreds.

Hvorfor er tantra sex så populært?

Tantra sex har været meget populært i mange år, men det er stadig ikke blevet noget af det mest populære.

Det er blevet populært, fordi det har fokus på kærlighed og nærvær, og det er der rigtig mange mennesker, der sætter stor pris på. Det er noget, som alle mennesker har brug for i deres liv, og derfor er det en god måde at komme væk fra det klassiske samleje, som hurtigt kan blive ensformigt, og gøre noget, der giver jer begge to noget mere end blot sex.

Hvis du ikke helt ved, om tantra sex er noget for dig og din partner, så kan I jo bare prøve det af. På den måde kan I finde ud af, om det er en måde for jer at dyrke sex på. Det kan gøre, at I har mulighed for at lære jer selv og hinanden bedre at kende, og så kan I give hinanden nydelse på en helt ny måde.

Det er altid en god ting at eksperimentere i sengen, så I kan gøre noget ekstra for hinanden og give hinanden endnu mere nydelse.

Læs mere her

Det er vores opfattelse her på redaktionen, at når man for alvor at kommet igang med tantra sex og denne elskovsverden. Så vil man begynde at kræve mere og mere af denne form for samleje. Derfor siger vores sexologer ligeledes, at det på ingen måde kan skade, at undersøge hvordan sexlegetøj kan bruges til denne pirrende og frække oplevelse.

I/du kan læse mere om sexlegetøj til mænd og sexlegetøj til kvinder på siden. Her vil du/I klart kunne finde nået som har relevans for jer.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here