Geniale Dirty Talk eksempler

63

Hvad skal man lige sige, når man taler dirty talk? Kunne du gode bruge lidt tips til gode dirty talking eksempler? Tjek indlægget ud og find inspiration til hvordan du kan bruge dirty talk til at tænde din partners (og din egen) sexlyst! 🙂

Inspiration, gode tips og dirty talking eksempler

Dirty talking eksempler: De knap så direkte

Disse dirty talking eksempler er gode at bruge, hvis du har lidt svært ved at bruge frække ord og synes at dirty talk kan blive lidt for meget 🙂 Det kan også være et godt sted at starte, for dig der ikke har givet dig i kast med dirty talk disciplinen før, men som gerne vil prøve at realisere nye dele af din seksualitet.

Du kan f.eks. sige ting som:

Jeg nyder at kunne mærke dig 

Jeg har lyst til dig

Åh, du tænder mig så meget

Jeg kan slet ikke kontrollere min lyst til dig 

Dirty talking eksempler: De lidt mere direkte og konkrete

Hvis dirty talk er noget for dig/jer, så er et godt tip at gøre det mere konkret. Jo mere præcist, du kan fortælle, hvad du har lyst til, jo mere fræk fremstår du! For som Maja tidligere har skrevet, så er det grundlæggende virkelig frækt og sexet, når vi tør stå ved vores lyster og behov.

Mange af de samme dirty talking eksempler fra ovenfor kan sagtens bruges her, men præciser din lyst lidt mere og ‘kast’ gerne lidt flere frække ord ind: Fisse, pik, røv, bryster …

Du kan f.eks. sige ting som:

Jeg nyder at kunne mærke … hvor stram og våd din fisse er … hvor stor og hård din pik føles

Jeg har lyst til sex med dig, lyst til at … kysse dig ned langs halsen … lade min tunge og mine læber lege med din pik/fisse … tage dig hårdt bagfra…

Åh, du tænder mig så meget, når du … tager magten over mig og min krop … bruger din tunge til at forkæle mig med lækker våd oralsex … kysser mig op ad inderlåret … 

Jeg kan slet ikke kontrollere min lyst til dig, når du går nøgen rundt og jeg kan se din … nøgne lækre krop … frække og fyldige bryster … veltrænede sexede krop … 

Generelle tips til lækker dirty talking

Ovenstående er bare nogle blandede dirty talking eksempler, men slå selv fantasien løs og find på en masse lækker dirty talking. Du kan evt. tænkte over, hvad du selv gerne vil høre og så ellers bare prøve dig ad med, hvad du/I synes, lyder frækt.

Mange gode eksempler på effektiv dirty talking tager udgangspunkt i komplimenter, som f.eks. den sidste linje med eksempler ovenfor.

Endnu et bonustip, som du nok har opdaget fra de direkte dirty talking eksempler, er at bruge tillægsord. Ordet “pik” er eksempelvis ikke så frækt i sig selv. Men hvis du tilføjer ord som “store/stive/hårde”, så får din dirty talking en noget mere fræk karakter.

Dirty talking behøver altså ikke været super råt og hårdt før det har nogen effekt. Så undgå at gøre det akavet ved at indtage en “rolle”, som du ikke helt kan leve ud.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here