Vibrator – De bedste i test

530

Der er et hav af forskellige vibratorer på markedet i dag, og alle med unikke funktioner. Derfor kan du hér på siden læse om de forskellige vibratorer, samt hvilke der er bedst i test.

Via disse anmeldelser kan du danne dig et overblik over, hvilke vibratorer du kan finde og ydermere få et konkret indblik i de mange forskellige produkter.

Der er adskillige kategorier inden for vibrerende apparater, og det kan derfor være svært at vide, hvad der er bedst for dig og dine behov. Nedenstående anmeldelser guider dig gennem det store udvalg, så du kan se de bedste vibratorer.

 


Klitoris Vibrator

 

Bedste – Rocks off 120 mm klitoris vibrator

Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER
Rocks Off 120 mm Klitoris Vibrator -TESTVINDER

Tjek prisen her

Den absolut bedste klitoris vibrator blandt vores vibrator test er denne gang blevet ’Rocks off 120 mm’ fra Sinful. Hvis du er til klitoris vibratorer, så er denne vibrator det ultimativt bedste valg. Denne vibrator har et smart og stilfuldt design, da den ikke fylder særlig meget. Den er derfor nem at have med på farten, hvis du f.eks. skal ud at rejse eller væk en weekend.

Fordele ved denne vibrator:

 • Vibratoren kører på batterier, og den fylder derfor ikke lige så meget som andre vibratorer, hvor en stikkontakt er nødvendigt. Ydermere er den vandtæt, hvilket betyder, at du kan tage den med under bruseren eller badekaret, uden at den går i stykker.
 • På trods af vibratorens beskedne udseende og størrelse, er den bygget således, at den kan give kraftige vibrationer, og kan tilmed indstilles efter dine helt egne behov. Uanset om du er til stille og blid nydelse eller intens og kraftfuld vibration, er denne klitoris vibrator perfekt til dig.

Tjek prisen her

 

Billigste – Sinful 10 speed Magic Silver Bullet vibrator

Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator
Sinful 10-Speed Magic Silver Bullet Vibrator

Tjek prisen her

Hvis du er på udkig efter en god vibrator, men ønsker samtidig ikke at bruge en formue på den, så er ’Sinful 10-speed Magic Silver Bullet Vibrator’ lige noget for dig.

Fordele ved denne vibrator:

 • Med denne vibrator opnår du nemlig intense og dybe klitoris orgasmer. Hér har du nemlig muligheden for selv at vælge, hvor kraftige vibrationer skal være, da der er hele 10 forskellige muligheder og hastigheder.
 • Denne effektive Bullet vibrator er perfekt til både begyndere og mere erfarne kvinder, og samtidig er den nem at have med på farten, hvis du eksempelvis skal på ferie. Samtidig er vibratoren vandtæt, så du med god samvittighed kan tage den med i badet.
 • Ydermere har denne vibrator et neutralt, stilrent og eksklusivt design, som falder i de flestes smag. Dens enkle design gør det desuden muligt, at du kan eksperimentere med alskens vinkler og placeringer, som ligeledes gør denne vibrator ekstra god.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Sinful 10 speed vibrator

Sinful 10 speed vibrator
Sinful 10 speed vibrator

Tjek prisen her

Sinfuls nyhed blandt diverse klitoris vibratorer er denne lille, kompakte sag, som ligeså indeholder 10 forskellige vibrationshastigheder, som skræddersyer nydelsen efter dine egne behov og lyster.

Fordele ved denne vibrator:

 • Den er nem at kontrollere, og det enkle design gør det desuden muligt, at du kan vinkle og placere vibratoren mange forskellige steder, så du opnår optimal og tilfredsstillende nydelse på ingen tid. Desuden er vibratoren oplagt både alene under dynen eller til et intenst forspil med din partner.
 • Ligesom de andre klitoris vibratorer fra Sinful, er denne Bullet vibrator også vandtæt, så du kan vælge at tage den med i badet uden problemer. Samtidig er designet på vibratoren lille og kompakt, som gør det muligt at have den med på farten i tasken.

 Tjek prisen her

 

Magic Wand Vibrator

 

Bedste – Sinful Magic Wand

Sinful Magic Wand
Sinful Magic Wand

Tjek prisen her

Den vibrator, som løber med titlen som den bedste vibrator til kvinder, er ’Magic Wand Kraftig Vibrator’ fra Sinful. Begrundelsen bag denne kåring ligger til grunde ud fra den absolut nemme anvendelighed, samt at den gør, lige hvad den skal for optimal nydelse. Langt de fleste kvinder oplever, at denne vibrator er bedre end andre, da dens evne til at stimulere kvindekroppen er helt i top.

Fordele ved denne vibrator:

 • Designet er elegant og enkelt, hvilket gør den særdeles brugervenlig og nemt at anvende. Materialet er silikone, og det slanke, ergonomiske skaft gør det let at placere vibratoren i den helt rigtige vinkel, uanset om du bruger Wanden alene eller sammen med din partner.
 • Der er en ekstra kraftig vibrator-motor, som kan tilpasses efter hver enkeltes behov. Du styrer selv, hvor kraftig den skal være med det smarte drejehjul, som kan skrues op og ned ud fra hvor intense vibrationerne skal være. Den er derfor skræddersyet til dine behov.
 • Vibratoren er særdeles nem at styre, da du helt selv kan tilpasse vibrationerne. Samtidig giver det ergonomiske design dig rig mulighed for forskellige vinkler og placeringer, hvilket giver dig en ny oplevelse efter hver gang, du bruger den.

Alt i alt rammer Sinfuls Magic Wand Kraftig Vibrator plet i næsten alle kategorier, og det er derfor dén, som er blevet nomineret og kåret som bedst i test. Denne vibrator har simpelthen blæst testerne af produktet omkuld, og der er næsten ingen kritik at komme efter. Du kan læse hele vores anmeldelse her.

Tjek prisen her

 

Billigste – Dobbelt Magic Wand

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator
Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator

Tjek prisen her

Den uden tvivl bedste Magic Wand i forhold til prisen er ’Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator’, som oven i købet rummer flere funktioner. Med denne vibrator kan du nemlig bruge det runde massagehoved til af afhjælpe spændte muskler, til en erotisk massage med din partner og sågar hovedformålet; at opnå ultimativ nydelse og stimulation de private steder.

Fordele ved denne vibrator:

 • Denne Wand indeholder desuden 10 forskellige vibrationshastigheder, som øger chancerne for at ramme netop dé steder og punkter, hvor det føles ekstra godt for dig. Denne vibrator er desuden designet til at kunne bøjes, hvilket giver dig flere muligheder for fri leg.
 • Samtidig er denne vibrator vandtæt, og du kan derfor sagtens fortsætte legen i badet uden problemer.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Velve Magic Wand Vibrator

velve testvinder magic wand vibrator
Velve magic wand vibrator

Tjek prisen her

Nyheden blandt Magic Wand er ’Velve Magic Wand Vibrator’. Denne Wand er et must-have til natbordsskuffen, da den er designet til at give brugeren både erotisk kropsmassage eller stimulation af klitoris. Der er altså flere funktioner samlet i én vibrator.

Fordele ved denne vibrator:

 • Massagehovedet øverst på vibratoren er fleksibelt og kan derfor bøjes, så du opnår flere forskellige vinkler og placeringer. Med denne funktion er vibratoren dermed oplagt til både intim- og kropsmassage, og specielt velegnet til ømme muskler.
 • Endvidere er denne Velve Magic Wand fremstillet i silikone i høj kvalitet og er desuden fri for ftalater. Som en ekstra bonus medfølger der en flot opbevaringspose og magnetisk USB-oplader. På den måde slipper du for ledninger, som kun giver en endnu bedre oplevelse.
 • Som noget ekstra ved denne Wand, har den en fløjlsblød overflade og sensuelle, ergonomiske former, som ligeledes er ekstra luksus.

 Tjek prisen her

 

 

Rabbit Vibrator

 

Bedste – Sinful Rabbit Vibrator

Sinful Rabbit Vibrator Original
Sinful Rabbit Vibrator Original

Tjek prisen her

Den absolut bedste Rabbit vibrator er Sinfuls originale Rabbit vibrator, da den simpelthen bare udgør alle kriterier, som langt de fleste kvinder ønsker ved en vibrator.

Denne vibrator er ideel til dig, som ønsker en ekstra pirrende stimulation, da der på indersiden er monteret en række kugler, som roterer og masserer skedeindgangen. Dette er ekstra luksus, da du på den måde opnår optimal nydelse.

Fordele ved denne vibrator:

 • Der er et udvendigt vibrerende ”kaninrør”, som er med til at stimulere klitoris. Med en Rabbit vibrator får du dermed stimuleret alle de intime zoner på én og samme gang.
 • Med denne vibrator kan du nyde hele seks vibrationsprogrammer, som giver dig variation og nye oplevelser for hver gang, du bruger vibratoren. Du får dermed mange forskellige kombinationsmuligheder, hvilket forårsager, at det aldrig er kedeligt med denne specielle vibrator.
 • Denne Rabbit vibrator bruger AA-batterier, hvilket er til stor gavn for dig, da du ikke skal rode med diverse ledninger og have tilgang til en stikkontakt. Det giver kun endnu større fleksibilitet og nydelse.

Tjek prisen her

 

Billigste – Baseks My Dolphin

Baseks My Dolphin
Baseks My Dolphin

Tjek prisen her

Testvinderen blandt de billigste Rabbit vibratorer går denne gang til ’Baseks My Dolphin Vibratoren’, da den lever op til de høje kriterier og gode kvalitet, på trods af at den ikke koster en herregård.

Baseks My Dolphin G-punkts Rabbit Vibrator – Overraskelsen

Fordele ved denne vibrator:

 • Det specielle ved denne Rabbit vibrator er, at den giver ekstra intens klimaks, så du er garanteret høj stimulation og nydelse.
 • Med denne Rabbit vibrator får du hele tre funktioner i én vibrator, da det kurvede design både rammer dit G-punkt, mens perlerækkerne masserer dig indvendigt og oven i købet giver delfinen dig en pirrende effekt af klitoris. Du får dermed rigtig meget for pengene ved at vælge denne vibrator, da den besidder mange funktioner på samme tid.
 • Du får tilmed hele 10 vibrationsmønstre og fem rotationshastigheder, hvilket giver dig stor variation og forskellige kombinationsmuligheder. Dermed kan du få en ny fornemmelse, hver gang du bruger den.
 • Materialet er TPR, som giver en ekstra blød fornemmelse. Samtidig skal du kun bruge AAA-batterier, så du slipper for ledninger overalt under dynen i soveværelset. Ligeledes fylder denne Rabbit vibrator ikke en hel masse, da du blot kan medbringe batterier og på den måde nemt kan have den med på farten i tasken.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Velve Riva Rabbit vibrator

Velve Riva Rabbit vibrator
Velve Riva Rabbit vibrator

Tjek prisen her

Nyheden blandt dette års Rabbit vibratorer er denne gang ’Velve Riva Rabbit Vibrator’, som er opladelig.

Fordelene ved denne vibrator:

 • Den kombinerer både klitoris stimulation, har kraftfulde vibrationer og har ydermere en unik varmefunktion, som du selv kan styre temperaturen på. Dette giver dig en ekstra intens følelse.
 • Der er hele 10 forskellige vibrationsmønstre tilgængelige, hvilket giver stor variation og forskellige nydelser.
 • Den er desuden vandtæt, så du har mulighed for at tage den med under bruseren eller badekarret, så du får ekstra stimulation.

Velves kollektion er meget luksuriøs, og er designet i det blødeste materiale, som giver denne ekstra bøde overflade. Derudover er den designet i samarbejde med anerkendte sexologer, hvilket giver en ekstra luksuriøs effekt.

Tjek prisen her

 

Vibrator æg

 

Bedste – Tickler Peggy Fjernbetjent Vibrator Æg

 

 

 

 

 

 

 

 

Tjek prisen her

Hvis du eksempelvis ønsker at involvere din partner noget mere, er et vibrator æg det oplagte valg for dig.

Med et vibrator æg hører der en fjernbetjening med til, så du kan give din partner kontrollen over din nydelse. Det absolut bedste vibrator æg er ’Baseks Love Vibrator Æg’, som er fjernbetjent.

Fordele ved denne vibrator:

 • Der er hele 10 pirrende vibrations indstillinger, hvilket giver både mulighed for blide, kildende fornemmelser samt kraftigere vibration.
 • Vibrator ægget er fremstillet i ABS-plads med en PU-belægning, som er med til at gøre overfladen meget blød.
 • Hvorfor er denne vibrator bedst i test? Det er den fordi den lever op til forbrugerens forventninger og kan desuden overlade noget af kontrollen til din partner, hvilket gør det endnu mere spændende.

Tjek prisen her

Billigste – Baseks 10 speed vibrator æg

Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg
Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg

Tjek prisen her

Dette års bedste vibrator æg til en overkommelig pris er ’Baseks 10 Speed Bullet Vibrator Æg’. Et vibrator æg er nemlig perfekt især til par, som er nysgerrige på hinanden og som elsker at eksperimentere. Vibrator ægget er derfor til stor glæde for begge parter.

Fordele ved denne vibrator:

 • Der er 10 effektive og kraftfulde vibrationsmuligheder, hvilket giver stor variation under hele akten. Det er desuden nemt at skifte mellem dem på den medfølgende fjernbetjening, så du kan lade en anden styre showet.
 • Designet er flot og enkelt, og desuden meget feminint med den lilla farve. Størrelsen er ikke særlig stor, og den kan derfor nemt komme med i tasken, hvis du eksempelvis skal ud at rejse.
 • Vibratoren bruger AAA-batterier, hvilket giver en stor frihed, da du er fri for både ledning og strøm via en stikkontakt.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Lelo Lyla 2 Vibrator æg

Lelo lyla 2 vibrator æg
LELO Lyla 2 vibrator æg

Tjek prisen her

Dette års store nyhed blandt vibrator æg er ’LELO Lyla 2 vibrator ægget’. Dette vibrator æg er særdeles stilfuldt, og materialet er af højeste kvalitet. Det er fremstillet i silikone, som gør det ekstra blødt og giver en eksklusiv følelse.

Fordele ved denne vibrator:

 • Det er perfekt både hvis du kører solo eller er sammen med din partner. Din partner kan nemlig selv bestemme, hvordan vibrationer skal være, og hvor kraftige det skal føles. Den medfølgende fjernbetjening er nem at bruge, og kan både bruges af dig selv eller en anden.
 • Der medfølger den fineste satinpose, som du kan opbevare vibratoren i. Desuden er størrelsen relativt lille, hvilket gør den nem at transportere eller have med i tasken.
 • Ægget er opladeligt, men fjernbetjeningen bruger batterier. Det betyder desuden, at du er klar til at bruge Lyla vibratoren, så snart den ankommer hjemme hos dig.
 • Der er hele seks forskellige vibrationsmønstre på selve ægget, hvilket betyder, at du ikke nødvendigvis behøver fjernbetjeningen. Samtidig kan du anvende fjernbetjeningen som den oplagte klitoris vibrator, samtidig med at du har ægget oppe i dig.

Du kan læse hele anmeldelsen af LELO Lyla 2 vibrator ægget her

Tjek prisen her

 

 

App-styret / Trådløs Vibrator

 

Bedste – We vibe sync parvibrator

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App - PRISVINDER
We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

Tjek prisen her

Hvis du og din partner eksempelvis har et langdistance forhold, og I stadig gerne vil opretholde jeres sexliv og intimitet, så er den App-styrede ’We-vibe Sync – Parvibrator’ oplagt til jer. Hvis geografien er en hæmsko for jer, kan I nemt anvende denne vibrator og samtidig komme tæt på hinanden, på trods af at afstanden mellem jer er stor.

Fordele ved denne vibrator:

 • Den er lille og alsidig, og fylder derfor ikke meget i natbordsskuffen. Ligeså kan den sagtens medbringes i tasken, hvis du tit er ude at rejse. Det er derfor oplagt, hvis du og din kæreste tit undværer hinanden, men samtidig ønsker samvær og seksuel kontakt undervejs.
 • Vibratoren stimulerer både klitoris og din vagina, og er udstyret med hele syv forskellige vibrationsmønstre samt tre forskellige vibrationshastigheder.
 • Appen er gratis og kan downloades til smartphones både med Android eller iOS styresystem.
 • Vibrationerne kan både kontrolleres direkte via appen, men kan ligeledes – som noget nyt – vibrere til rytmerne af din eller din partners yndlingssang. Der er et hav af muligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Der er justerbare punkter i vibratoren – både til at justere klitorisvibratoren samt G-punktsvibratoren. Den kan derfor passe perfekt til alle kroppe, uanset hvordan du er indrettet dernede.
 • Vibratoren er desforuden vandtæt, lydsvag og genopladelig. Du kan derfor sagtens tage vibratoren en tur under bruseren eller badekarret – og sågar offentlige steder, hvis du er mere til det. Den lydsvage vibration gør nemlig, at andre ikke vil bemærke det.

Tjek prisen her

 

Billigste – Magic motion candy app styret

Magic motion candy app styret
Magic motion candy app styret

Tjek prisen her

Dette års billigste – men bedste til prisen – vibrator er ’Magic Motion Candy App-Styret Klitoris Vibrator’. Med denne vibrator kan du overlade styringen til din partner, da den styres via en bestemt App på telefonen. På den måde er geografien mellem jer heller ikke længere en hæmsko, da appen kan bruges uanset hvor lang afstanden er mellem jer.

Fordele ved denne vibrator:

 • Appen er både kompatibel med iOS og Android, og kan dermed forvandle din smartphone til en fjernbetjening, der bestemmer vibrations- og hastighedsmønstre på selve vibratoren.
 • Der er utallige stimulerings muligheder med denne vibrator, og I kan sågar gemme jeres favoritter på appen.
 • Materialet er silikone, som gør overfladen ekstra blød og lækker.
 • Vibratoren kan både anvendes derhjemme eller – hvis du er mere modig – i de offentlige rum. Vibratoren er nemlig lydsvag, så den bemærkes ikke af andre end dig selv. Samtidig kan du have vibratoren liggende i trussen uden problemer, så din partner har frie tøjler til at bestemme, hvornår den skal tændes og slukkes.
 • Dog kan vibratoren sagtens bruges uden en partner – vibratoren i sig selv er særdeles god, også hvis du foretrækker at køre solo.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Lovense Lush 2 app styret vibrator æg

Lovense Lush app styret
Lovense Lush app styret vibrator æg

Tjek prisen her

Nyheden blandt de App-styrede/trådløse vibratorer er ’Lovense Lush 2 App-styret G-punkts Vibrator’, som med sin ergonomiske form forkæler dig med en sublim stimulation til det sensitive G-punkt.

Fordele ved denne vibrator:

 • Du kan med fordel overlade kontrollen til din partner med denne specielle G-punkts vibrator, da den kan styres via en App både til Android og iOS styresystemer.
 • Den ergonomiske form gør, at du opnår flere forskellige muligheder for stimulation. Den er oplagt til G-punktet, men kan samtidig sagtens anvendes andre steder, såsom området omkring og på klitoris.
 • I kan selv sammensætte diverse vibrationsmønstre gennem den tilhørende App og dermed gemme de forskellige muligheder, I bedst kan lide. Endvidere kan I koble vibratoren til jeres Mac eller Windows computer med USB adapter.
 • Materialet er specielt fremstillet for at give den blødeste effekt, og er derfor nøje udvalgt efter den bedste silikone på markedet. Det giver en ekstra luksuriøs følelse.

 Tjek prisen her

 

 

Dildo Vibrator

 

Bedste – Baseks Realistisk dildovibrator

Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator
Baseks Klassisk Realistisk Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Er du på udkig efter en ”to i én” vibrator, kan du med stor fordel vælge en dildo vibrator, da du hér både kan få intense vibrationer samtidig med fornemmelsen af at blive fyldt ud. På den måde opnår du dén stimulation, de fleste kvinder ønsker. Ren og skær selvforkælelse skal der sommetider til.

Fordele ved denne vibrator:

 • Dildo vibratoren er formet og designet til at ligne en realistisk penis, og er samtidig fremstillet i silikone, som giver en ekstra blød overflade. Dens udseende består af et markeret penishoved og årer langs skaftet. Du kan dermed simulere følelsen af et samleje, blot med frække og erotiske vibrationer.
 • Størrelsen på dildo vibratoren er til den store side, men samtidig designet så naturlig som muligt. Du får derfor effekten af en ægte penis, samtidig med den klassiske vibrator, som kun giver en ekstra god effekt.
 • Vibratoren har hele syv forskellige vibrationsmønstre, hvor du nemt kan skifte mellem hastighederne med knappen i bunden. Dermed opnår du flere forskellige vibrationer og en varierende onanioplevelse.

Tjek prisen her

 

Billigste – Begynder Realistisk dildo vibrator

Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator
Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Hvis du ønsker at simulere følelsen af et samleje, og samtidig opnå klimask ved hjælp af intense vibrationer, kan du med fordel kigge på ’Baseks Mini Begynder Realistisk Dildo Vibrator’, som desuden er kåret som den bedste dildo vibrator i forhold til den billige pris. Hvis du endnu ikke har udforsket så meget ved dig selv, men alligevel er nysgerrig på at prøve det, er denne vibrator perfekt til dig.

Fordele ved denne vibrator:

 • Hvis du er på udkig efter din første vibrator, eller en vibrator i en mindre størrelse, er denne vibrator et fornuftigt valg. Dens design er nøje gennemtænkt for at give fornemmelsen af en realistisk penis, og har derfor et markeret penishoved samt årer langs skaftet.
 • Du kan nemt håndtere denne vibrator, da den ikke er så stor. Dog er den vurderet til at være særdeles effektiv og rammer plet alle de rigtige steder.
 • Du kan vælge multispeed funktionen, og dermed selv bestemme, hvor kraftfulde vibrationer du ønsker.
 • Du kan nemt og sikkert tage dildo vibratoren med på farten i tasken, da den ikke fylder alverdens og kan nemt gemmes væk i en lille pose.
 • Den er fremstillet i den blødeste overflade af TPE, som giver en ekstra luksuriøs følelse. Ydermere bruger den AAA-batterier, så du slipper for at rode rundt i diverse ledninger og have en stikkontakt i nærheden.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Naturtro Dildo med Fjernbetjening

Naturtro Dildovibrator med Fjernbetjening
Naturtro Dildovibrator med Fjernbetjening

Tjek prisen her

Hvis du drømmer om en realistisk dildo vibrator – både hvad angår udseende og det følelsesmæssige –  så skal du helt sikkert købe denne Naturtro Dildo med Fjernbetjening.

Fordele ved denne vibrator:

 • Det specielle ved denne vibrator er, at du kan bruge den uden hænder. Det er muligt fordi, der er monteret sugekopper i bunden af vibratoren, således at du kan sætte den fast på jævne og hårde overflader. Det giver derfor effekten af at du er sammen med en rigtig person, hvor du ikke behøver dine hænder til hjælp.
 • Dildo vibratorens udseende er særdeles naturtro, da den både er realistisk hvad angår farve, form og størrelse. Dens totale længde er 24,5 cm, og den indførbare længde er 17,5 cm., som ligger relativt tæt på gennemsnittet af realistiske penisser.
 • Den er fremstillet i et fleksibelt materiale, som minder meget om ”den ægte vare”. Mere realistisk finder du den ikke.
 • Samtidig kan du nyde de intense vibrationer, som den ydermere er udstyret med. Der er to forskellige intensiteter, som let kan styres med den medfølgende fjernbetjening. Du har dermed den fulde kontrol, og bestemmer selv, hvor vildt det skal være.

Tjek prisen her

 

 

G-punkts Vibrator

 

Bedste – Velve Gaia G punkts vibrator

Velve Gaia G punkts vibrator
Velve Gaia G punkts vibrator

Tjek prisen her

Den absolut bedste G-punkts stimulerende vibrator er uden tvivl ’Velve Gaia Luksus G-Punkts Vibrator’ som desuden er opladelig. Denne vibrator løber med sejren, fordi den opfylder alle krav og kriterier der skal til, for at være bedst i test.

Fordele ved denne vibrator:

 • Gaia vibratoren har en ergonomisk form og er designet til at ramme dit G-punkt perfekt. Derudover er der en helt speciel varmefunktion, som tilfører en ekstra spændende dimension til legen. Du kan regulere varmen helt op til omkring 37-39 grader, så det hele bliver en tand mere ”hot”.
 • Du kan vælge mellem 10 forskellige vibrationsmønstre, så der er noget til hver sin smag og lyst.
 • Vibratoren er ligeså vandtæt, så du har rig mulighed for at fortsætte legen under bruseren eller i badekarret, hvis du trænger til ekstra afslapning og nydelse under den varme bruser.

Tjek prisen her

g

Billigste – Curve Mini G-spot vibrator

Sinful Curve Mini G-Spot Vibrator
Sinful Curve Mini G-Spot Vibrator

Tjek prisen her

Den billigste G-punkts vibrator for denne gang blev ’Sinful Curve Mini G-punkts Vibrator’, som til sin billige pris af kun 79,00 kr., giver den ultimative stimulation. Denne vibrator er ganske enkel – både af udseende og funktion – men formår til fulde at levere varen og tilegne dig dybe, intense og helt igennem fantastiske orgasmer.

Fordele ved denne vibrator:

 • Vibratorens form er krum og let bøjet for enden, hvilket giver dig god mulighed for at ramme G-punktet helt perfekt. Størrelsen er tilpasset således, at den ikke er for stor, men stadig har mulighed for at ramme de rigtige steder uden problemer.
 • Der er ét vibrationsniveau og den er særdeles brugervenlig. Både for nybegyndere og folk som har mange års erfaring.
 • Du kan nemt og sikkert tage denne vibrator med på farten, da dens lille størrelse og uskyldige udseende gør den nem at have med i tasken.
 • Vibratoren bruger AA-batterier, hvilket giver en stor frihed, da du er fri for både ledning og strøm via en stikkontakt.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Power Play G-spot vibrator

Baseks Power Play G-Punkts Vibrator
Baseks Power Play G-Punkts Vibrator

Tjek prisen her

Dette års nyhed blandt de bedste G-punkts vibratorer er ’Baseks Power Play G-punkts Vibrator’. Udover at være en nyhed blandt G-punkts vibratorerne, så hører den ligeså under den billige prisklasse. Men dette betyder dog ikke, at den ikke er god – tværtimod giver denne slanke vibrator dig sublim nydelse og stimulation.

Fordele ved denne vibrator:

 • Det slanke design gør den særdeles brugervenlig, og kan benyttes både af nybegyndere og mere erfarne kvinder. Det krumme hoved for enden af vibratoren er spækket med skønne vibrationer, som giver maksimal nydelse.
 • Denne vibrator er især god til nybegyndere, da der desuden er en multispeed funktion, som gør det muligt selv at vælge, hvor kraftig vibrationer skal være. Du kan dermed regulere hastigheden og vibrationsmønstrene undervejs.
 • Vibratoren har en ekstra blød PU-overflade og er desuden fremstillet i ftalatfri ABS. Endvidere bruger den AA-batterier, som medfører, at den nemt kan tages med alle vegne, da du ikke er afhængig af hverken ledninger eller strøm.

Tjek prisen her

 

 

Lydsvag Vibrator

 

Bedste – Opladelig Vibrator mini magic wand

Sinful Opladelig Mini Magic Wand
Sinful Opladelig Mini Magic Wand

Tjek prisen her

Dette års bedste opladelige vibrator er ’Sinful Opladelig Mini Magic Wand’, som egentlig fungerer ligesom en normal Wand, men som derimod er en anelse mindre i størrelsen. Dog har størrelsen ingen negativ betydning i denne sammenhæng, da der er en del andre fordele forbundet med netop denne vibrator, hvorfor den som sagt er kåret som dette års bedste opladelige vibrator.

Fordele ved denne vibrator:

 • Wanden er nem og diskret at have med på farten, hvis du eksempelvis skal ud at rejse eller blot til weekendtasken, hvis du skal på væk hjemmefra. Den vejer desuden kun 170 gram, så du vil nærmest ikke bemærke, at du har den med.
 • Vibratoren er yderst effektiv, selvom den ikke ser ud af meget. Den har nemlig en meget kraftfuld motor, som kan give dig hele 10 vibrations variationer og sågar otte hastigheder, som du kan vælge frit i mellem.
 • På trods af at denne Wand primært er udviklet til stimulation af klitoris-området, så kan den ligeledes sagtens bruges andre steder på kroppen. Derudover er den særdeles effektiv til massage af ømme muskler, eller blot en erotisk massage sammen med din partner.
 • Uanset om du kører solo, eller ønsker at pifte sexlivet en anelse op med din partner, er denne vibrator ideel til alle formål.
 • Vibratoren er selvfølgelig opladelig, og der medfølger et USB-kabel til dette formål. Du kan se, når den oplader, hvis lampen bag on/off-knappen lyser.

Tjek prisen her

 

Billigste – Je Joue mimi

e Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator
Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

’Je Joue MiMi Soft Opladelig Klitoris Vibrator’ er kåret som den bedste opladelige vibrator i forhold til den ellers meget skarpe pris. Og det er der mange særlige grunde til, som du læse nærmere om nedenfor.

Fordele ved denne vibrator:

 • Je Joue Mimi Soft er en lille, diskret vibrator, som garanterer dig fuld power med den kraftige vibration. Formen på denne vibrator er atypisk de fleste vibratorer, da den er formet som et aflangt æg. Den er en fryd for øjet, som mange ikke ville forbinde med en vibrator, hvorfor den er særdeles diskret at have liggende i natbordsskuffen.
 • Du får hele 10 forskellige vibrationsmønstre med denne vibrator, hvilket garanterer dig fuld nydelse. Du kan vælge mellem både helt milde og langsomme vibrationer, og stik modsat; kraftige og pulserende vibrationer. Du styrer det hele selv, og kan anvende præcis den vibrationshastighed, der passer til dig og dine behov.
 • Vibratoren er desuden vandtæt, hvilket betyder, at du uden problemer kan tage vibratoren med under bruseren eller ud i badekarret, hvis du vil fortsætte legen i mere våde omgivelser.
 • Vibratoren er selvfølgelig opladelig, og der medfølger en fin lille opbevaringsæske både til vibrator og oplader.

Tjek prisen her

 

Nyhed – We vibe sync par vibrator

We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App - PRISVINDER
We-Vibe Sync Par Vibrator med Fjernbetjening og App

Tjek prisen her

Dette års nyhed blandt lydsvage, opladelige vibratorer er ’We-Vibe Sync – Parvibrator’. Med denne vibrator kommer I tæt på hinanden og kan udforske hinandens lyster og seksuelle fantasier. Den er desuden perfekt, hvis I har et langdistanceforhold eller ofte er væk fra hinanden. Uanset om geografien er stor eller lille imellem jer, er denne vibrator ideel for jer.

Fordele ved denne vibrator:

 • Størrelsen på vibratoren er lille og fin, hvilket også gør den meget diskret. Du kan derfor have den med i tasken, uden at den tager alt for meget plads.
 • Vibratoren er perfekt både til dig der gerne vil udforske din egen krop, samt til at pifte forholdet mellem dig og din partner en anelse op. Det er både oplagt at anvende vibratoren til forspillet eller under selve akten. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Vibratoren har en dual-motor, som indeholder syv forskellige vibrationsmønstre og tre vibrationhastigheder. Disse styres af den medfølgende fjernbetjening, hvilket gør legen endnu mere udfordrende, da din partner kan kontrollere det hele uden din indblanding.
 • Desuden kan vibratoren styres via en app, som både fungerer med Android og iOS styresystemer. Det er derfor ideelt til langdistanceforhold.
 • Som noget eksklusivt ved denne vibrator, kan du selv justere vibratoren, så den passer perfekt til din krop. Der er nemlig to justerbare punkter; omkring klitoris- og G-punktsvibratoren.
 • Vibratoren er desuden vandtæt, som gør, at du nemt og sikkert kan tage vibratoren med ud under bruseren eller badekarret.
 • Der medfølger naturligvis oplader til vibratoren, så du kan bruge vibratoren i lang tid af gangen mellem hver opladning.

Tjek prisen her

 

 

Mini Vibrator

 

Bedste – Micro Magic Wand

Baseks Micros Magic Wand Vibrator
Baseks Micro Magic Wand Vibrator

Tjek prisen her

Dette års absolut bedste mini vibrator er ’Baseks Micro Magic Wand Vibrator’. Denne Wand løber med titlen som den bedste mini vibrator fordi den har den perfekte lille størrelse, som nemt kan komme med i tasken, og samtidig giver den kraftfulde vibrationer, som garanterer dig ultimativ stimulation.

Fordele ved denne vibrator:

 • Magic wanden er perfekt til ydre stimulation af især klitoris, og den er derfor et must-have til dig, der gerne vil have længerevarende klitorisorgasmer.
 • Der er endvidere en multispeed funktion, som gør, at du selv kan vælge hvor kraftfulde dine vibrationer skal være. På den måde får du større frihed og variation, hvilket ligeledes opretholder det spændende ved vibratoren.
 • Designet af denne vibrator er meget brugervenligt, og kan nemt anvendes både til begyndere samt mere erfarne brugere. Den er især ideel til begyndere, da den er let at håndtere og ikke føles voldsom, pga. dens lille størrelse.
 • Vibratoren er fremstillet af ABS-plast og hovedet består af en blød PU-overflade, som samtidig er fri for ftalater.

Tjek prisen her

 

Billigste – Power Pocket Klitoris Stimulator

Baseks Power Pocket Klitoris Vibrator
Baseks Power Pocket Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

Den bedste mini vibrator, som samtidig kan købes til en yderst skarp pris er ’Baseks Power Pocket Klitoris Vibrator’, da den har alskens funktioner og samtidig kan købes til kun 49 kr.

Fordele ved denne vibrator:

 • Denne vibrator skiller sig lidt ud fra andre vibratorer, da du kan skifte imellem fire forskellige låg, som kan sættes på øverste del af vibratoren. I pakken medfølger der både et låg med små pikke, en med mange små knaster, en med store runde bolde samt et helt glat, rundt hoved. Du kan derfor udforske dig selv, og vælge dit favorit låg, som du kan pirre dig selv med. Endvidere kan du skifte mellem de forskellige låg for at få større variation. Det er kun fantasien, der sætter grænser.
 • Udover at de forskellige låg er perfekte til stimulation af klitoris, så kan du ligeledes også bruge vibratoren andre steder på kroppen. Både på de forskellige erogene zoner i forbindelse med et frækt forspil, eller helt simpelt en intim massage mellem dig og din partner.
 • Vibratoren anvender batterier som strømkilde, og det medfører desuden, at du ikke behøver strøm via stikkontakt for at kunne anvende vibratoren. Samtidig fylder den mindre i tasken, hvis du eksempelvis skal have den med ud at rejse.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Kraftig Vibrator

Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator
Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator

Tjek prisen her

Dette års nyhed blandt de forskellige mini vibratorer er ’Baseks Kraftig 10 Function Wand Vibrator’. Denne vibrator har en atypisk form, som er meget kurvet og har runde former, som er rare at lade glide hen ad kroppen.

Fordele ved denne vibrator:

 • Vibratorens lille størrelse gør den særdeles praktisk, da den ikke fylder særlig meget i hverken natbordsskuffen eller tasken, når du er på farten. Men lad dig ikke narre af vibratorens lille størrelse, den har nemlig hele 10 pirrende vibrationsindstillinger, som både kan give dig lette, blide vibrationer samt kraftfulde og hæmningsløse vibrationer.
 • Det runde hoved på toppen af vibratoren er meget fleksibelt, og kan derfor bøjes en anelse. Det giver dig flere muligheder blandt vinkling og placering, og gør ligeledes, at du kan ramme plet både omkring klitoris og andre sensitive områder omkring vagina.
 • Materialet er fremstillet af det blødeste silikone, som giver en luksuriøs fornemmelse. Det er derudover skånsomt mod huden, hvilket kun er endnu en fordel.
 • Vibratoren bruger batterier som strømkilde, hvilket gør hele oplevelsen mere brugervenlig og nem, da du slipper for at rode med diverse ledninger og strøm via stikkontakt lige i nærheden.

Tjek prisen her

 

 

Finger Vibrator

 

Bedste – Baseks Powerful Finger

Baseks Powerful Finger Vibrator
Baseks Powerful Finger Vibrator

Tjek prisen her

Med en finger vibrator kan du forvandle din egen eller din partners hånd til stykke sexlegetøj, der får hele kroppen til at ryste og kilde. Du kan nemlig montere ’Baseks Powerful Finger Vibrator’ på fingeren, så du selv – eller din partner – styrer præcis hvor, det skal vibrere. Denne vibrator er kåret som den bedste finger vibrator, og du kan læse hér, hvorfor netop denne vibrator løber med kåringen.

Fordele ved denne vibrator:

 • Der er hele 10 forskellige vibrationsindstillinger knyttet til denne vibrator, som alle giver en unik stimulation af dine erogene zoner.
 • Du kan gå op opdagelse blandt dine egne lyster og fantasier med denne finger vibrator, da der er et hav af muligheder og forskellige vinkler og placeringer. Du fører selv vibratoren rundt, og den er så lille, at næsten alt er muligt.
 • Vibratorens design og materiale er nøje udvalgt efter at give dig en eksklusiv fornemmelse og oplevelse, og derfor fremstillet i blødt silikone. Mere luksuriøst bliver det ikke.
 • Vibratoren benytter batterier, så du samtidig slipper for både ledninger i sengen samt strøm fra stikkontakt. Det giver dig dermed en større frihed, og samtidig er den praktisk at have med andre steder, eller hvis du skal ud at rejse.

Tjek prisen her

 

Billigste – Finger Fun Vibrator

Baseks Finger Fun Mini Vibrator
Baseks Finger Fun Mini Vibrator

Tjek prisen her

En finger vibrator er oplagt til dig, der gerne selv vil styre og kontrollere, hvor vibrationer skal ramme. Samtidig giver en finger vibrator dig mulighed for at ramme de helst rigtige steder, da dens lille størrelse kan placeres og vinkles forskellige på de erogene steder. Med en finger vibrator er det nemlig særdeles intimt, frem for en almindelig vibrator. Hér kan din partner nemlig styre hele showet og vise sine tricks for at give dig ultimativ nydelse.

Den billigste finger vibrator, som samtidig lever op til de tårn høje krav er denne gang ’Baseks Finger Fun Mini Vibrator’.

Fordele ved denne vibrator:

 • Denne vibrator er perfekt til par, som gerne vil forkæle hinanden lidt ekstra, og måske endda pifte forspillet lidt op med en pirrende og vibrerende vibrator.
 • Vibratoren har ét vibrationsniveau, men til gengæld er det meget effektivt. Som noget ”ekstra” ved denne finger vibrator, er der tilføjet små dutter på overfladen, som giver en anderledes – mere mystisk – følelse. Den formår i stor stil at ramme alle erogene zoner, og kilder på en anderledes måde med de specielle dutter.
 • Baseks Finger Fin Mini Vibrator er lavet af ftalatfri TPR, som er med til at give en blød overflade, som er rar mod huden – også de helt sensitive områder.

Tjek prisen her

 

Nyhed – Sinful Touch Me Finger Vibrator

Sinful Touch Me Finger Vibrator
Sinful Touch Me Finger Vibrator

Tjek prisen her

Dette års nyhed blandt de smarte finger vibratorer er denne gang ’Sinful Touch Me Finger Vibrator’, som simpelthen lever op til rigtig mange af de høje krav og forventninger, og så er det en af de nyeste på markedet, så det er et færdigudviklet produkt af mange års erfaring inden for sexlegetøj og vibratorer til kvinder.

Fordele ved denne vibrator:

 • Med ’Sinful Touch Me Finger Vibrator’ kan du forvandle enten din egen eller din partners finger til et vibrerende, stimulerende nydelsesapparat – som er perfekt til et intimt forspil eller en aften, hvor du bare trænger til at forkæle dig selv lidt ekstra.
 • Du har frie tøjler, når det kommer til dine lyster og fantasier. Denne finger vibrator muliggør en masse nye vinkler og placeringer, da dens størrelse er lille og fin, så den kan nå ind på selv de mest sensitive, erogene områder.
 • Der er en tilspidset ende, som giver en behagelig følelse, samtidig med, at du kan bruge den omkring klitoris, hvor du får en særlig og præcis stimulation.
 • Der er hele syv forskellige vibrationsindstillinger med denne lille finger vibrator, hvilket giver stor variation. Mulighederne er mange med denne lille fætter.
 • Materialet er af silikone, som giver et silkeblødt afsæt mod dine følsomme områder.

 Tjek prisen her

 

 Køb vibrator efter dine egne behov og fantasier

Der er et hav af muligheder inden for både gode, anderledes, effektive og billige vibratorer, og der er i særdeleshed også noget til hver sin smag. Uanset om du er til store og kraftfulde vibratorer eller mere diskrete og sensuelle vibratorer, er der gode chancer for at finde den helt rigtige vibrator til dig og dine behov.

Alle vibratorer er testet af både erfarne kvinder samt nybegyndere, så du er sikker på at finde det bedste af det bedste. Alle disse ”bedst i test vibratorer” er kvalitetssikrede, så du kan være sikker på, kun at finde det absolut bedste. Udover at der er blevet kåret de bedste vibratorer, kan du også finde en billig vibrator, som stadig lever op til de høje krav og kriterier.

Derudover kan du gå på jagt efter mange forskellige vibratorer, da der i dag findes et hav af muligheder. Uanset om du er til store dildo vibratorer eller små finger vibratorer, kan du på egen hånd eksperimentere og undersøge, hvad du synes føles bedst.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here