Lelo lyla 2 vibrator æg

Forhandler
sinfulTjek prisen her
(åbner ny fane)
sexshop.dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)
alor dk logoTjek prisen her
(åbner ny fane)

Opsummering af LELO Lyla 2 anmeldelsen:

LELO Lyla ægget er endelig udkommet i en fed ny udgave – nemlig LELO Lyla 2.Mere stilren, mere lydsvag og lavet af den blødeste medicinske silikone, som er behageligt for huden samt lækkert at røre ved. Der er 50 % kraftigere vibrationer og 3 gange så stærk trådløs forbindelse mellem æg og fjernbetjening, end der findes på forgængeren.

Der er 6 forskellige vibrationsniveauer, der kan styres af knapperne på selve ægget eller fra fjernbetjeningen. Dette gør, at din partner styrer dit underliv mens du bare nyder det.Batterier medfølger. Legetøjet er lydsvagt og har en rækkevidde op til 12 meter, hvilket betyder, at man kan lege og udforske både hjemme og ude.Vibrationerne styres helt og holdent af den måde som fjernbetjeningen bliver holdt på. Vælger man at holde fjernbetjeningen i lodret position vil vibrationerne være kraftige, mens de bliver blide og følsomme, hvis den holdes i vandret position.

Ægget vil vibrere i takt med håndens bevægelser.Da din partner vil kunne mærke vibrationerne i sin egen hånd får I begge den samme frække og pirrende oplevelse ud af LELO Lyla 2 ægget.

Fjernbetjeningen kan også bruges til at stimulerer klitoris, hvilket vil gøre oplevelsen med LELO Lyla 2 helt unik.

 

 

 


LELO Lyla 2 – Trådløst Fjernbetjent Vibrator Æg

Lelo lyla 2 vibrator æg

Tjek prisen her

 Fordele

  • Materialet er blødt og lækkert, og lavet af medicinsk sillicone. Føles rigtig behageligt
  • Legetøjet er vandtæt, så man kan bruge det i badet.
  • Med 6 forskellige frække vibrationer er der noget for enhver smag.
  • Legetøjet kan bruges af single pigen, men kan også anbefales til parret.
  • Rækkevidden holder, hvad den lover. Så parret behøver ikke at opholde sig i samme rum.

Ulemper

  • Er ikke så lydsvag som lovet – så kan ikke bruges i nærheden af andre mennesker uden at blive opdaget.
  • Det kræver lidt tid for din partner som går med fjernbetjeningen, at finde de vibrationer som passer netop dig.
  • Brugsanvisningen kan virke forvirrende og ikke særlig informativ. Det kan gøres bedre.

Min personlige oplevelse

Lelo lyla 2Vi havde længe set frem til at dette trådløse og fjernbetjente vibrator æg skulle afprøves.

Vi blev hurtige enige om, at når legetøjet var så lydsvagt, så måtte det prøves en aften, vi var inviteret i byen.

Da vi pakkede legetøjet ud, skuffede designet absolut ikke. Det er enormt lækkert at se på og ikke mindst at røre ved. Det er blødt og meget lækkert at have mod huden.

Ægget var nemt at placerer – dog vil jeg anbefale at bruge glidecreme – så går det endnu lettere.

Vi fandt hurtigt ud af at legetøjet ikke er helt så lydsvagt, som vi havde håbet. Så tanken om at bruge ægget i byen måtte droppes, men så er var godt, at det kan bruges derhjemme. Og da vi kun er os to, så betyder larmen ingenting.

Der var gode vibrationer i ægget og alt afhængig af hvordan fjernbetjeningen blev holdt, varierede vibrationerne. Første gang vi prøvede ægget blev det til mange UH og hovsa og mange gode grin. Men skal da love for, at da min partner først fik styr på bevægelserne, og jeg blev tryg ved vibrationerne, blev det mega frækt, pirrende og en meget intens oplevelse.

Vi prøvede ligeledes at bruge fjernbetjeningens vibrationer på klitten samtidig med ægget stimulerede indvendigt. Det løftede aftenen til nye højder. Tror det er første gang jeg har fået en orgasme så hurtig og intenst. I LOVE IT.

For at afprøve rækkevidden fik min partner den frække tanke, at dagen efter, hvor vi skulle arbejde i haven, skulle prøve om han kunne gå i den ene ende af haven og styre mit underliv, mens jeg gik i den anden ende af haven.

Havearbejde er pludselig blevet vildt sexet.

Til sommer skal LELO Lyla 2 med på stranden.

Lelo lyla 2 fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Jeg anbefaler

Jeg anbefaler LELO Lyla 2 til par, som har kendt hinanden i længere tid, og som har erfaring med hinandens kroppe, lyster og sexfantasier.

Jeg anbefaler, at I skal køber dette fantastiske stykke legetøj, hvis I har brug for lidt ekstra krydderi/ sjov i jeres sexliv. Kan sagtens bruges til et godt forspil til en fræk aften med god mad, vin og levende lys eller måske en dag, hvor I ønsker at varme hinanden godt op fra morgenstunden af, for at slutte dagen af i et langt varmt bad, hvilket også er muligt, da legetøjet er vandtæt

Det kræver lidt tålmodighed og øvelse – især fra din partner – at lære at håndtere fjernbetjeningen. Men når I sammen har fundet ”opskriften”, får I begge en fræk, intens og pirrende oplevelse af ægget og fjernbetjeningens kunnen.

Der er rigtige gode vibrationer i alle styrker og materialet er meget blødt og lækkert. Ægget er let at sætte op – også uden glidecreme. Vær lidt forsigtig med snoren, når ægget skal ud. Snoren er ikke så stabil.

Det er også muligt at bruge ægget uden fjernbetjening, da der er knapper på ægget, så du selv kan styre vibrationerne.

Når I først har fundet lige netop den vibration/bevægelse som passer dig som kvinde, vil I IKKE kunne forstå at I har kunnet leve uden dette fantastiske legetøj.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here