Anmeldelse: Lovense Lush 2 App-Styret G-punkts Vibrator

376
Lovense lush 2 app-styret g-punkts vibrator

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)
mshop.dk logo Tjek prisen her
(åbner ny fane)

 

Opsummering af Lovense Lush 2 vibratoren:

Denne lydløse vibrator med navnet lovense lush 2 app styret vibrator er uden tvivl en publikumsfavorit.

Her har I som par mulighed for, at stimulere hinanden ved hjælp af jeres telefoner. Long distance oh yeah! Det vil med andre ord sige, at det kun er fantasien der sætter grænser for, hvor og hvornår I kan anvende denne.

Hvordan fungerer den?

Kort og godt fungerer den således, at den indsættes i kvindens skede og med den tykke ende og herefter kobles jeres app til via bluetooth eller wi-fi. Lovense lush vibrator ægget er både IOS og Android kompatibel, og har en rækkevidde på 14 meter.

Den er desuden lydløs således, at selvom den er aktiv vil ingen kunne høre det. Det er derfor muligt at have den indsat selvom i eksempelvis er til en fest eller lign. sammen.

Der medfølger instruktionsbog samt guide til hvorledes den fungere, men skulle du have behov for at læs mere omkring den. Så kig længere nede i indlægget, hvor der er en video eller læs mere her:

Du kan læse mere omkring produktet lige her.

Anmeldelse af Lovense Lush 2 app styret g punkts vibrator

Detaljer

 • MATERIALE: Silikone
 • VANDTÆT: Ja
 • INDFØRBAR LÆNGDE: Ca. 8 cm.
 • DIAMETER, VIBRATOR: 3,5 cm.
 • LÆNGDE, SNOR: 13 cm.
 • INTERFACE: 1 knap.
 • VIBRATIONER: Uendelige
 • BRUGSTID: 245 min.
 • OPLADETID: 90 min.
 • BATTERITYPE: Opladeligt (USB-kabel til opladning medfølger)
 • KOMPATIBEL MED:
  • iPhone/iPad Air/iPad Mini/iPod Touch iOS 9.0 og senere udgaver
  • Android 4.3 og senere udgaver (med Bluetooth)
  • Mac (med Bluetooth)
  • Windows PC (kræver Lovense USB Bluetooth Adapter)
 • TILSLUTTES VIA: Bluetooth/Wifi
 • APP: Lovense Remote

 

Produktbeskrivelse

lovense lush der ligger ned

Med en lovense lush 2 app styret g punkts vibrator har du nu mulighed for, at stimulere din partner på afstand.

Dennne trådløse par vibrator er uden tvivl en unik mulighed for, at i kan hygge jer med hinanden selv på lang afstand.

Denne lovense lush 2 app styret g punkt vibrator oplades via det medfølgende usb-kabel, og I får derfor et produkt, som ikke bruger batterier, men tværtimod kan bruges hele tiden.

Produktet har 10 forskellige vibrationsmønstre og på den måde vil kvinden blive stimuleret på en ubeskrivelig dejlig måde.

Designet er lavet sådan, at den ‘tykke’ ende er den som placeres i vagina, og den anden ende fungere som antenne/fjernbetjening. Til at styre vibrationerne.

Vibratoren er vandtæt og fremstillet i fleksibel og silkeblød silikone.

Fjernstyring

 • Med ergonomisk form forkæles man af en præcis stimulation af G-punktet, mens yderdelen fungerer som antenne med knapstyring.
 • Rækkevidden er op til 14 meter med Bluetooth.
 • App’en Lovense Remote fås til både Android og iOS og gør det muligt selv at sammensætte forskellige nydelsesrige vibrationsmønstre, synkronisere med jeres favoritmusik eller stemmer og endda chatte med hinanden imens.
 • Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator kan også kobles til jeres Mac eller Windows computer med USB-adapter.
 • Opladning sker via det medfølgende USB-kabel og lades fuldt op på blot 90 min.

App’en

App’en har et enkelt design og er let at bruge enten ved at tilslutte Lovense Lush 2 Wifi eller Bluetooth.

 • I App’en kan I tilslutte jeres yndlingsmusik for at få den rette stemning, indtale lyde og stemmer eller indstille en alarm, måske til en fræk opvågning?
 • I My Patterns kan I både anvende forudindstillede vibrationsmønstre med forskellige hastigheder eller oprette eget personligt mønster. Dette kræver lidt fingersnilde, men når først I finder ud af hvad der fungerer for lige jer, så er det en sjov måde at udforske de uendelige muligheder der er med denne unikke vibrator.

 

Sådan indsættes den

Lovense lush 2 vibrator

Lovense Lush 2 vs. 1

 

Uendelige anvendelsesmuligheder

lovense lush 2 anmeldelse

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Alene

Du behøver ikke en en anden for at nå dit G-punkt hver gang, så hvorfor ikke udforske din krops yderste grænser ved at tilfredsstille dig selv med denne kraftfulde vibrator derhjemme, i byen eller et helt tredje sted.

Sammen

lovense lush kan bruges med apple watch

Uendelige og atter uendelige muligheder her – Lovense Lush 2 kan anvendes hvor som helst og når som helst.

Vil du vække din partner på en fræk måde eller måske gøre sæderne i biografen lidt varmere? Så er denne vibrator perfekt med dens diskrete størrelse og lydsvage vibrationer.

Det er altså bare ekstra frækt at lade din orgasme og liderlighed være styret af en anden eller omvendt at kunne styre en andens orgasme.

Som forspil

Vibratoren er perfekt til lige at varme lidt op inden selve akten og ved at kunne styre intensiteten ved vibrationerne, efterlader Lovense Lush 2 én kåd og lystig efter mere.

Under samleje

De lystfulde vibrationer er ikke kun gode før eller efter sex, men kan også anvendes under sex for at give et ekstra pift.

Ikke alle kvinder når deres G-punkt ved hjælp af en mand, hvilket gør Lovense Lush 2 til et perfekt komplement under akten. Derudover gør vibrationerne ikke kun godt for kvinden, de er også formidable til mænd. Kun fantasien sætter grænser.

I offentligheden

Med den lydsvage vibrator kan den anvendes hvor og når som helst uden at give andre nys om hvorfor I er så smilende.

De kraftigste vibrationer er dog ikke så lydsvage, så hvis der er helt stille, kan man høre en summen – også på et par meters afstand.

Anvendelse hver for sig

Der er noget frækt i at give sin partner nydelse, men at kunne give nydelse fra en anden verdensdel eller blot inde fra stuen, dét er ekstraordinært frækt.

Om du er modtager eller giver, får denne App-styrede G-punktstimulerende vibrator med garanti jer begge i god stemning. 

lovense lush 2 app lovense lush specifikationer på indpakning

 

lovense lush i indpakning

Hendes opfattelse

Dét at din partner kan styre dine lyster med en App og selv oprette mønstre, giver en lækker fornemmelse af at være helt tæt på hinanden, selv når man ikke er det.

Hvis du kan lide at blive domineret af din partner, eller måske blot vil udforske det, så er Lovense Lush 2 en god og sjov start. 

Hans opfattelse

Den er et klart hit for hende såvel som ham. De lave vibrationer kan med fordel anvendes på ham for at give ekstra nydelse.

Derudover er det hamrende frækt at kunne styre sin partners orgasme og Lovense Lush 2 kan anvendes håndfri, kan begge hænder (eller alle 4) lege med. 

 

Anbefaling

lovense lush

Forhandler
sinful Tjek prisen her
(åbner ny fane)

Lovense Lush 2 App-Styret G-Punkts Vibrator er helt klart en anbefalelsesværdig G-punkts vibrator, både for par og alene. Med de kraftfulde vibrationer rammer den G-punktet hver gang.

Hvis man er til offentlig leg, er de lave vibrationer perfekt stimulation, hvor de lidt kraftigere vibrationer godt kan høres af sidemanden.

Det håndfri design i produktet gør det muligt både at stå, sidde eller ligge med hænderne fri til andet sjov.

For gadget-elskeren er App-styringen perfekt både helt tæt på eller langt væk og gør det muligt at avancere brugen af vibrationerne efter eget ønske. Langt mere gnidningsfrit end andre lignende produkter.

Perfekt til hende, ham, parret og singlen.


Eroti.dk giver dig informationer om sexlegetøj.

Eroti.dk

5 stjerner – ud af 5 baseret på 23 anmeldelser.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here