Anmeldelse: Durex Intense Orgasmic Gel (Orgasme gel / creme)

5779

Jeg har for nyligt købt en fantastisk orgasme gel: Durex intense Orgasmic Gel hos en af de store danske sexshops.

Jeg har lavet en lille prissammenligning herunder, så du kan finde produktet billigst, hvis du også kunne få lyst til at prøve det.

Og det synes jeg bestemt du skal!

Inden jeg forklare, hvordan Durex Intense Orgasmic gel fungerer som en orgasme creme, så kommer her en lille oversigt over de billigste (og bedste forhandlere):

Prissammenligning af Durex Intense Orgasmic Gel (Find den billigst her)

durex intense orgasme gel anmeldelse og test samt billigste forhandler

Fordele:

 • Nem at dosere mængden, sammenlignet med andre lignende produkter
 • Gør hvad den skal, uden “mærkelig fornemmelser”, såsom meget brændende eller meget frysende fornemmelse.
 • Klart den bedste i sin kategori af følelses fremmende gels
 • Når man lære produktet og sin ‘foretrukne mængde’ er det et HIMELSK produkt!

Ulemper:

 • Kan være lidt svært at vænne sig til fornemmelsen
 • Der er sleeet ikke nok i den 🙂
 • Har desværre en ærgerlig kemisk duft

Gå til den billigste forhandler, Klik her

Billigste pris? Tjek de største danske forhandleres priser på orgasme cremen her:

Detaljer:

 • Kommer i 10 ml “reagensglas”
 • Vandbaseret Gel
 • Øger blodtilførslen til det påførte område
 • Der er ca. 20 orgasmer pr. produkt

✓ Let at anvende

✓ Billigt produkt

✓ Det bedste produkt i kategorien (Nogensinde!)

Gå til den billigste forhandlerdurex intense orgasmic gel anmeldelse

Alle disse forhandlere er nogle jeg 100% kan stå inde for, og nogle af de største på markedet (og i Norden). De er samtidig heldigvis også de billigste på markedet. Det gælder oftest med ‘mærke-vare produkter’ som durex, som er svære at få gode indkøbspriser på for mindre forhandler. Uanfægtet en god pris ville jeg dog aldrig anbefale en mindre forhandler.

Inden i får min ærlige anmeldelse af Durex Intense Orgasmic Gel, så kan i lige høre et par anmeldelser rundt omkring fra nettet.

Her fra Swingerguiden.dk:

Men ret skal være ret, selv om jeg i den grad nyder denne lille gel, så har jeg også hørt om nogle som den ikke virker på. Andre siger igen, at det ikke er en rar fornemmelse. Men jeg er slet ikke i tvivl. Når først du har vænnet dig til den prikkende fornemmelse, ja så er det altså også rigtigt rart.

Billigste pris? Tjek de største danske forhandleres priser på orgasme cremen her:

Her fra én fra Amazon:

Efter at have set en reklame på TV besluttede min kæreste og jeg at købe Durex Intense Gel’en og prøve den sammen. De første 2 gange gjorde det ikke rigtigt den store forskel. Måske var det fordi vi skulle vænne os til den lidt anderledes fornemmelse. Men… Den tredje gang! Woauw! Der var det alle pengene værd at købe denne fantastiske orgasme gel fra Durex. Min kæreste endte med at få flere orgasmer i streg. Det skal siges, at det er enormt sjældent for hende. Vi ville dog være sikre på, at det var geléen der virkede. Næste dag gav vi det endnu et forsøg – og rigtig nok – produktet er helt igennem fantastisk! Det er en smule mærkeligt, fordi det nærmest varmer og køler på samme tid, men vænner man sig først til det, så giver det en fantastisk fornemmelse.

Nu til min egen anmeldelse af Durex.

Min anmeldelse af produktet er ikke udelukkende positivt, i fortjener den nøgne sandhed, so to speak. Og det får i selvfølgelig også, hvilket er grunden til at jeg selv køber alle mine produkter og tester dem uafhængigt. Jeg vil dog slutte af med at sige, at de omkring 80 kr. i skal have op af lommen, så er det ingenting for oplevelsen!

Det er samlet set et super fint (på grænsen til fantastisk) produkt. Jeg har efterhånden prøvet en del forskellige orgasme gels (ja, Durex intense er ikke den første gel til at stimulere og øge sensitiviteten). Grunden til, at du måske først har hørt om den slags produkter; følelses forøgende geléer / glidecreme, er med stor sandsynlighed, at de har gjort et fantastisk arbejde med at promovere produktet. Durex har endda haft deres ‘Intense Orgasmic gel’ i TV! Det er ikke tit det sker med sexlegetøj.

Billigste pris? Tjek de største danske forhandleres priser på orgasme cremen her:

Forskellen mellem, og grunden til at produktet er så populært, er at denne orgasme gel fra durex rent faktisk leverer, hvad lignende produkter før den har lovet. Og det uden forkerte eller ærgerlige sensationer under brugen. Med sensationer mener jeg den effekt en normal orgasme gel giver.

Sådan virker Durex’ fantastiske orgasme gel

Da jeg modtog Durex Intense i min brevkasse var jeg meget ivrig efter at prøve det. Jeg er faktisk generelt glad for orgasme-gels / sensations og følelsesfremmende gels.

 

Jeg havde dog læst nogle anmeldelser på nettet, som desværre ikke var så positive, som jeg kunne håbe da jeg så reklamerne.

Problemet for de andre anmeldere af produktet, var ofte at de synes produktet var for voldsomt. Her vil jeg dog allerede inden jeg benyttede produktet argumentere med, at man selv kan dosere mængden man benytter og derved styrer, hvor meget det virker. Og altså, hvor voldsomt det føles.

Jeg besluttede mig samtidig også for, at jeg ville prøve Durex Intense alene. Uden min ellers skønne kæreste. Produktet er skabt til kvinder, og skulle ifølge mig derfor også prøves – kun af en kvinde. Dejligt med lidt alene-tid.

Uden at skulle kede jer med en stor liste detaljer om mit forsøg har jeg oplistet Fordele og ulemper ved produktet:

Gå til den billigste forhandler, Klik her

 

 


ForhandlerPrisInformation
sexshop logoca. 58 kr.Tjek prisen
sinful logoca. 59 kr.Tjek prisen

OVERBLIK OVER ANMELDELSER
Durex Intense Orgasmic Gel
Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

6 KOMMENTARER

 1. Godaften

  Min kone og jeg har gennem længere tid kigget på disse såkaldte orgasme gel, men er megen i tvivl om hvorvidt de reelt set virker, samt om der er en reel sandsynlighed for at det ikke ville fungere på min kone?

  Det ville dælme være bittert, at bruge cirka 100 kr. + fragt, på nået som ikke fungerede. Det ville jeg hvertfald være MEGET træt af.

  Umiddelbart har vi ikke kunnet finde svaret andre steder på nettet, så nu ville jeg lige forsøge at skrive til jer. Jeg håber i kan klare spørgsmålet.

  God aften

  Bedste hilsner
  Jan N. P.

  • Hej Jan

   Mange tak for dit fine indlæg.

   Det er rigtig fint spørgsmål, og naturligvis super relevant.

   Du kan alternativ læse Connie’s erfaringer med produktet, men ellers vil vi mere end gerne dele vores.

   Det er selvfølgelig forskelligt fra kvinde til kvinde hvordan man reagerer på det, men vi har endnu ikke opdaget nogle, hvorpå det ikke har fungeret. Så hvis spørgsmålet går på, om man kan risikere at købe et produkt, som ingen effekt har på din kone – så vil vores umiddelbare svar være nej.

   Den generelle tilbagemelding fra både anmeldere såvel som kunder er, at de føler en større sexlyst og at de føler sig mere tilstede under samlejet. Cremen stimulere kønsorganerne på en behagelig snurrende måde, som nok er det nærmest jeg kan komme for at forklarer hvilke forventninger man kan have til produktet.

   Jeg synes helt klart, at I skal forsøge jer ad med det, der er ingen bivirkninger og hvorfor undgå et produkt, som måske kunne være det bedste i længe havde købt?

   Jeg håber det tildels gjorde jer klogere. Hvis det ikke er tilfældet er du/I mere end velkommen til at skrive her, eller via vores kontaktformular på ”kontakt os” siden.

   Med ønske om en god aften

   Venlig hilsen
   Lise Petersen
   Eroti.dk

 2. Hej Lise Petersen

  Jeg er en moden dame i min bedste alder, som har læst diverse indlæg på din fine side. Jeg er utroligt spændt på at følge dine sexnoveller – de er simpelthen så gode, og det er virkelig nået jeg for noget ud af! Synes virkelig man skal lede længe for, at finde noget med samme indhold – det kan man umiddelbart ikke.

  Det var lige et sidespor, men synes du skulle vide, at jeg synes meget om din side, således du forhåbentligt vil fortsætte det gode arbejde. Årsagen til jeg henvender mig er en helt anden, det er nemlig vedrørende dette indlæg. Jeg sad og læste det, og kunne simpelthen ikke dy mig for ikke at skrive. Jeg har igennem mange år haft denne dures orgasme gel, og jeg har simpelthen været SÅ glad for den, den har haft og har stadigvæk stor indflydelse på mit sexliv.

  Det tager mig simpelthen til det næste niveau, og det er selvfølgelig nået min mand har været glad for men specielt mig, for jeg har bare lyst til min mand på en helt anden måde end jeg har haft tidligere.

  Nogle gange har det sat så meget gang i mig, at jeg går på arbejdet dagen efter og glæder mig til jeg kommer hjem til mind mand således vi kan ”klø på igen”.

  Så der skal fra min side lyde den klareste anbefaling til jer kvinder, som gerne vil have taget jeres lyst til sex op på et nyt niveau.

  God aften

  Kærlige hilsener
  Connie

 3. Hej.
  Jeg har siddet om læst lidt herinde og andre steder om denne gel. Og andre….
  Men er ikke bleven klogere på hvor meget der skal smøres ind. Er det hele området omkring kvindes elskovs hule, hendes læber eller på klitrorisen ?
  Og kan mænd bruge det… ?
  Mvh Thomas

  • Hej Thomas.

   Det skulle gerne stå angivet på flasken. Med det i mente er det meget subjektivt, mit råd er nok at i prøver jer stille og roligt frem. Lad det virke i 5 min og påfør mere, hvis i ønsker at forsøge med det.

   Mænd vil også fornæmme øget stimulering, men vil som oftest blive hurtigere overstimuleret af cremen. Den er primært lavet til kvinder.

   Orgasme gel’en påføren på de områder i ønsker at stimulere. Den kan derfor både bruges på klitoris og skamlæber, forsøg dog at undgå at den kommer indvendig i kvinden da det kan være en ubehagelig fornemmelse.

   Jeg håber mine svar hjalp dig.

 4. Det virker ikke særlig godt og flasken er pisse irriterende der skal nogen gange flere pump til før der kommer noget ud

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here