Penis Sleeve – De bedste penissleves

63

Denne anmeldelse er en test af penis sleeve / penissleeve, af noget varierende design. Det er ikke så ofte sådan et sexlegetøj anmeldes, og det er da en skam. Det kan være meget inspirerende for sexlivet.

Der findes et hav af forskellige penis sleeves. I nedenstående anmeldelse fremføres fordele og ulemper i forhold til hvad vi har oplevet med produkterne. Indbygget i anmeldelserne får du hints til, hvad du bør være opmærksom på, før du afgiver din ordre på et penis sleeve. Måske er det et andet end et af de anmeldte produkter, der vækker din interesse. Det er lige meget, men forhåbentlig får du her lidt vejledning til at vælge.


DEN BILLIGE – Crystal Skin Penis Sleeve

crystal skin penisleeve

Tjek Prisen Her →

Fordele

✓ Meget nemt at anvende.
✓ Nedsætter følsomheden betydeligt for ham.
✓ Forlænger med 2,5 cm.
✓ Billigt legetøj.

Ulemper

 • Testikelringen kan klemme testiklerne, hvis du har en stram pung.

Beskrivelse

Dette penis sleeve er meget enkelt i brug. Det har en enkel udformning og passer stort set til alle størrelser. Det er helt ukompliceret  at sætte på og holdes på plads med en enkelt fleksibel testikelring. Det er få mm tykt med udvendige knopper.

Oplevelsen i brug

Nem at sætte på den stive pik. Har man en stram pung kan testikelringen glide af, men sleevet holder sig fint på plads. (Man skal nok ikke bruge glidecreme indvendig.)

Følsomheden mod penis er betydeligt nedsat, og jeg opnåede ikke orgasme, før jeg tog det af igen. I skeden virkede de store knopper lidt grove.

Oplevelsen var dog ganske underholdende, og øvelse gør mester. Klart det sleeve der er enklest i brug af de fire testede.

Mål

Det er 12 cm i indvendigt mål men kan sagtens bruges, selvom pikken er længere. Indvendig diameter er på 3 cm men fleksibel. Der er en forlængelse på 2,5 cm.

Materiale

Blød silikonefornemmelse af den lidt stivere konsistens. De store knopper kan godt virke lidt grove i skeden, og fornemmelsen for hende var ikke ubetinget positiv.

Læs mere om produktet her →


ORGASMEGARANTI – Clear Sensations Penis Extender Sleeve med Vibrator

Clear Sensations Penis Sleeve med Vibrator

Tjek Prisen Her →

Fordele

Kraftig vibrator.
✓ Kalder på fantasien for at få det til at fungere.

Ulemper

 • Dårlig pasform

Beskrivelse

Dette penis sleeve har jeg det virkelig svært med. På den ene side har det nogle mangler, og på den anden er der ingen tvivl om, at produktet giver din partner en orgasme. Materialet ligner meget det ovenfor beskrevne produkt. Hvor materialet er tyndt, er det fleksibelt. Problemet er spidsen, som indvendigt består af en 6 cm lang cylinderformet åbning med en diameter på 1,8 cm. Materialet er på dette stykke så tykvægget, at det stort set er ueftergiveligt. Det er en svær opgave at få placeret ”Günther” helt ude i enden.

Når det er sagt, så vil dette penissleeve virkelig tilfredsstille din partner. Så hvis du ønsker at få en større diller, så er dette produkt 100% optimalt.

Oplevelsen i brug

Den medfølgende vibrator er ganske kraftfuld men har kun en vibrationsindstilling.

Mål

16 cm i samlet længde. Yderste 6 cm med en diameter på 1,8 cm. Svarende til skaftet er der 10 cm med en diameter på 3,3 cm, men her i eftergiveligt materiale.  Ingen væsentlig forlængelse.

Materiale

Gennemsigtigt og stedvis eftergiveligt silikone materiale. Tvivlsom pasform.  Udvendige knopper i det yderste stive stykke. Glat svarende til roden. Vibratorholder ved roden.

Læs mere om produktet her →


HOLD LÆNGERE I SENGEN – Sinful Strechy Penis Overtræk

Sinful Stretchy Penis overtræk

Tjek Prisen Her →

Fordele

✓ Lækkert blødt men formstabilt materiale.
✓ Enorm øget fylde.
✓ Nedsat følsomhed på penis = han kan blive ved.
✓ God pasform til de fleste pikke.
✓ Kan bruges som onaniprodukt.

Ulemper

 • Kan klemme på testiklerne hvis du har en stram pung.

Beskrivelse

bedste penis sleeveDette penis sleeve giver virkelig fylde. Primært i omkredsen og kun lidt i længden. Materialet er lækkert blødt og fuldt eftergiveligt over det hele. Faktisk kan det pustes op som et kondom. Det er nemt at sætte på den stive diller. Den integrerede testikelring sørger for at holde penis sleevet på plads. Her får du størrelse for pengene, og med dette sleeve føler du dig veludrustet, hvis du ikke gjorde det før.

Din partner vil nok kigge lidt forskrækket første gang, men bestemt også interesseret. Det er glat på overfladen og med bløde riller indvendigt. Følsomheden på penis nedsættes i udtalt grad, og jeg kunne ikke opnå orgasme med sleevet på hele tiden.

Oplevelsen af udholdenhed med kæmpediller var dog helt i top. Bedriften blev også påskønnet og rost. Waoh!!! Følelsen af at blive ordentlig udfyldt virker til at kunne nydes. Det formstabile sleeve med de indvendige riller kan også bruges som lækkert onaniprodukt, når du anvender glidecreme.

Oplevelsen i brug

Det superlækre, bløde men formstabile materiale er let at håndtere. Det er lækkert at have på, og så er størrelsen, man opnår, bare for vild. Det er lækkert bare at kunne blive ved og mærke hende nyde det.

Mål

Indvendig længde er 14 cm men med fuld eftergivelighed. Det vil således passe de fleste. Kan du ikke helt fylde det ud, vil testikelringen sikre forankringen. Diameteren er på 3 cm.

Materiale

Lækkert blødt silikonemateriale i semitransparent look. Tilpasser sig enhver penis. Riller indvendigt.

Læs mere om produktet her →


TESTVINDER – Sinful Vibrerende Penissleeve

Vibrerende penis sleeve

Tjek Prisen Her →

Fordele

✓ Lækkert blødt materiale med god pasform.
✓ Pæn volumenforøgelse.
✓ Nedsat følelse for ham og øget for hende.
✓ Kan evt. bruges som onaniprodukt.
✓ Kraftfuld vibrator med hele 10 indstillinger.
✓ Værdi for pengene.
✓ Succesraten må ligge tæt på 100% for dette produkt

Ulemper

 • Ingen ulemper …

Beskrivelse

Dette penissleeve er som navnet antyder også produceret af Sinful, og materialet er det samme lækre, bløde og eftergivelige. Materialetykkelsen er væsentlig mindre. Der er indvendige knopper og bløde riller til ham og udvendige riller til hende. Jeg tror dog også, han nyder godt af både udvendige og indvendige riller. Der er vibratorholder ved roden.

Der medfølger en overraskende effektiv vibrator med hele 10 forskellige vibrationsmønstre. Vibratoren får han mest ud af. Der er også her indbygget testikelring, som holder sleevet på plads. Det er nemt af påmontere. Det tyndere materiale gør det meget let at håndtere. Følsomheden for ham er væsentlig større end ved Stretchy Penis Extender Sleeve men dog betydelig mindre end uden.

Det skyldes nok hovedsagelig det tyndere materiale, men riller og knopper har bestemt også indflydelse på det.

Oplevelsen i brug

Materialet er bare lækkert. Det er en nydelse bare at have det på og se sit joystick klar i en noget større udgave end nøgen. Sleevets værdi bliver man klar over, når man først er trængt ind og kommer i gang. Følsomheden for ham er tilstrækkelig til at kunne komme, men udholdenheden bliver klart forlænget. Hun elsker de udvendige, bløde og nænsomme riller. Samtidig fylder han bare mere, end hvad hun er vant til. Oplevelsen kan højnes yderligere ved brug af den fine og potente vibrator.

Mål

14 cm i indvendigt mål med utrolig flexibilitet. Passer til de fleste. Indvendig diameter er på 3,5 cm. Har din stive diller den diameter eller mere, kan du fint passe dette penisovertræk. Der er ingen væsentlig forlængelse. Kun ca. 5 mm

Materiale

Lækkert blødt silikonemateriale i semitransparent look. Tilpasser sig enhver penis, når du har ovenfor nævnte minimumsdiameter. Der er knopper indvendigt og riller udvendigt.

Læs mere om produktet her →


Hvorfor købe et penis sleeve?

Der kan være forskellige grunde til ønsket om at trække et sleeve over penis / penis overtræk. Her et nogle af dem.

 • Du ønsker at nedsætte din stimulation så du kan holde længere.
 • Du ønsker øget stimulation til din partner.
 • Du ønsker at forlænge din penis.
 • Du ønsker en mere fyldig penis i diameter.
 • Du elsker at bruge ”dit værktøj” på en ny og spændende måde.
 • Du ønsker at gøre noget godt for din partner.
 • Din partner synes, det kunne være sjovt at få den på denne måde.

Ligegyldigt hvad din motivation er, så er det spændende at prøve noget nyt. Måske at overraske din partner.


Opsummering

Skal de fire testede produkter vægtes mod hinanden, bliver produkt nummer 2 en klar bundskraber. Jeg tror, kun få vil kunne have glæde af dette produkt. Kigger man på produktet på nettet, er det beskrevet som fleksibelt med god pasform. Først når man har det i hænderne, bliver man klar over det håbløse design. Målangivelsen på nettet er heller ikke præcis. Derfor har jeg angivet de faktuelle mål på produkterne i denne anmeldelse.

En klar førsteplads går til det sidste produkt. Lækkert produkt med stor nydelse til begge parter.

Det er jo ikke produkter, vi vil anvende hver gang vi dyrker sex, men både nummer 1, 3 og 4 får en plads i vores ”værktøjskasse”. Variationen i sexlivet sætter vi stor pris på, og de nævnte produkter er en god hjælp til dette. De kan lidt forskelligt, og vi er bestemt blevet klogere på, hvad et penissleeve kan gøre af gavn. Som nævnt er der ufattelig mange forskellige produkter at vælge imellem. Jeg håber, du her har fået lidt inspiration. Personligt kan det sagtens tænkes, at jeg bliver fristet af et andet sjovt penis overtræk.

Vær blot opmærksom på det med størrelse og pasform. Det er de ikke gode til at beskrive, men du får jo ikke gavn af det, hvis det ikke passer til dig. En anden ting, man ikke kan se eller læse i beskrivelsen, vedrører de åbne penis sleeves. Det er dem med huller i. Nogle af dem er udformet som et grovhullet net.

Disse typer har mange kanter og de kan simpelthen være irriterende, hvis kanterne er for skarpe, eller materialet ikke er blødt nok. Vi har tidligere kasseret sådan et. Problemet er, at du er nødt til at prøve produktet, før du ved, om det virker eller driller. Trøsten er, at denne produktgruppe hører til i den billige ende. Så går det nok med at eksperimentere lidt. Evt. kan du trække et kondom over. Så er hun beskyttet mod ubehageligheder.

Yderligere råd

En anden ting jeg lige vil nævne vedrørende vibratorerne: Der skal i begge bruges LR 44/41 batterier. Det fungerer naturligvis, men det er altså træls, hvis de bliver flade, lige når man er godt i gang. Jeg foretrækker selv genopladelige produkter, og dem kan man også finde på nettet. Holderne på sleevene er elastiske, så man kan sagtens anvende en opladelig vibrator med en lidt anden størrelse .

Og lige til sidst: Ingen af produkterne kan anvendes som erstatning for kondom. De beskytter hverken sikkert mod graviditet eller kønssygdomme.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here