Vil du gerne finde de bedste sex møbler?

Det kan jeg godt forstå. Sex møbler er super frække og giver virkelig sexlivet en HELT ny dimension.

Der findes selvsagt en lang række forskellige sex møbler. Dem vi vil fokusere på i dette indlæg kan er indenfor kategorierne: Elskovsgynger, sexmaskiner, Sex puder og Lak og latex lagner samt produkter til sex i badet.

Du vil yderligere finde mange andre former, typer og kategorier indenfor det meget overordnede begreb: sex møbler.

Faktisk har vi en hel kategori dedikeret til diverse former her på Eroti.dk. På den måde kan du læse om alle de forskellige typer. Dette skal derfor blot forstås og benyttes som en samlet oversigt over nogle af de forskellige typer sex møbler.

Nedenstående finder du anmeldelser af de bedste produkter i hver sin kategori (Elskovsgynger, Sex puder & Sex Lagner).


Elskovsgynger – Sjove sex møbler

Det første sex møbel jeg vil fokusere på er sexgynger. Dette skal ikke misforstås med sexseler, også kaldet sex harnesses. Det er i stedet fritstående elskovsgynger, som ikke er afhængige af at nogle tager bestemte seler på. Med jeres elskovsgynge opnår i samtidig at være næsten vægtløse, hvilket gør det til min klare favorit over sexselerne.

Af den ene eller anden grund har de forskellige sexshops ikke de samme elskovsgynger på lager. Det er både en fordel og en ulempe. Det gør at du vil have flere muligheder når jeg gennemgår mine favoritter fra de forskellige forhandler af sex møbler. Men samtidig betyder det også, at du ikke vil opleve direkte prissammenligninger af produkterne.

Jeg sørger dog for i løbet af indlægget at få linket til de forskellige kategorier, hvor du kan finde elskovsgyngerne.

Den første elskovsgynge er fra mærket Fetish Fantasy og kan købe hos Sinful.

fetish fantasy elskovsgynge

Tjek Prisen Her →

  • Kan bære op til 180 kg
  • 2 års garanti fra producenten
  • Alt materiale til ophængning medfølger
  • Stabiliserende tværstang i toppen
  • Materialerne er nylon og stål, læder plejer at fungere bedre
  • Der skal bruges en rigtig håndværkermand når krogen skal skrues fast.
  • Brugermanualen findes kun på engelsk

 

Denne elskovsgyne er kendt fra Desperate Housewifes og forhandles kun hos Sinful, som tilgengæld kører en virkelig god pris på produktet og generelt er gode til at være med på trends – blandt andet her.

Det er en virkelig lækker gynge og den kommer til at give jer utallige timer af sjov sammen. Det tør jeg godt love. Det var den kærligs-gynge som jeg selv første gang stiftede bekendtskab med og er klart stadig en af mine favoritter.

Jeg så faktisk først scenen fra Desperate Housewifes og deres sexgynge tidligere – selv foretrækker jeg ordet elskovsgynge, som du måske har lagt mærke til.

Men der er bestemt også af nogle af de her gynger som måske i højere grad fortjener ordet sex over elskov, ikke at der er noget som helst galt med det. Selv foretrækker jeg dog subtile elskovsgynger med massere af muligheder fremfor eksempeltvis en stort ophængt læderplateau. Det er dog den næste gynge jeg vil vise – for der skal være lidt til enhver smag.

 

Alternativ Elskovsgynge (1)

Den næste kærlighedsgynge er fra Sexshop.dk og er forskellig da den har en plateau man kan sidde på og er derfor nemmere at hoppe på til at starte med. Den er hurtigere at komme i gang på – so to speak.

Hvis du ønsker at kigge nærmere på sexshops udvalg af elskovsgynger så kan du klikke på knappen herunder:

elskovsgynge med plateau

Tjek Prisen Her →

Fordelene med en elskovsgynge med et plateau er som tidligere forklaret at du hurtigere kan komme i gang med “legene”. Det skal bestemt ikke altid undervurderes – fordelen ved at undgå at skulle spænde sig selv fast flere forskellige steder.

Det sidste produkt jeg vil vise er en såkaldt dør elskovsgynge, det minder derfor i høj grad om en elskovsgynge med er både en del billigere at købe og kræver ikke den store opsætning.

Ulempen ved denne type produkt er at det kan være hårdt for den bærende part. Han eller hun skal nemlig bære vægten for begge personer, og selvom selerne afhjælper, hvor svært det er at holde den anden person oppe så afhjælper det altså ikke den anden persons vægt. I en elskovsgynge der hænger i døren kan det oftest være lidt mere nødvendigt at bruge flere kræfter og det afhjælper altså ikke lige så meget vægt. Og giver derfor ikke i samme grad følelsen af vægtløshed.

Fordelen er dog den hurtige opsætning og nemme design som gør det nemt at skjule. Modsat eventuelt en krog i loftet?

 

Alternativ Elskovsgynge (2) – En af de nemmeste sex møbler at opsætte

elskovsgynge til døren

Tjek Prisen Her →

Held og lykke, hvis i påtænker at købe sådan et fantastisk sexmøbel.

Er i dog på udkig efter en anden type, eller nogle helt andre ting så vil næste afsnit gennemgå forskellige former for sex puder, elskovs puder også kaldet positions puder nogle steder.

 


Sex Puder | Elskovspuder | Positionspuder
Frække sexmøbler

Modsat tidligere kategori vil denne sektion bestå af normale prissammenligninger af produkterne, som du måske er vant til fra andre indlæg lignende denne på bloggen.

Jeg vil dog kun fremhæve 2 forskellige sex puder. Én til omkring 500 kr., som jeg vil sørge for at prissammenligne så du kan købe den billigst hos den bedste forhandler og én sex pude til omkring 1700 kr.

Begge positions puder er til under til sex og er fra kvalitetsmærket liberator. Den første er en meget simpel version og den næste rummer næsten uendelige muligheder for jer.

Derefter vil jeg henvise til Sinfuls udvalg, da de har klart flest forskellige og overordnet set har de bedste priser på diverse positionspuder.

Liberator jaz: positions pude til sex og samleje

sex puder til forskellige positioner under sex

 


ForhandlerPrisInformation
ca. 499,-Tjek prisen

Denne positionspude er helt perfekt til parret som gerne vil have en lidt mere fast og hård pude til at opnå helt optimale sexpositioner under samlejet. En normal pude er aldrig helt optimal hvad det angår og synker oftest for meget sammen.

Er for immobil når det går rigtig vildt for sig. Og så er det også rart, at have en pude som udelukkende er til sex og ikke også til at ligge hovedet på når man skal sove om natten. Det kan godt være du er vild med din partners væsker, eller så går dine egne. Men nok ikke en hel natten og helt oppe i snotten.

Denne sex pude er nem at tage betrækket af og vaske i vaskemaskinen. Ligeledes siver væsker ikke direkte ned og ned i basis i puden. Du behøver derfor ikke vaske pudens indre, trods mange ganges brug.

Måske tænker du at det burde kunne gøres lidt billigere, for noget som essentielt bare kunne erstattes af en sofapude eller en anden pude. Men jeg tror du vil blive overrasket, hvor meget bedre end sexpude vil komme til at fungere for jer. Du vil opleve at hans stødepositioner bliver langt mere præcise, stabile og enormt lækre. Ligeledes vil manden opleve ikke at skulle bruge lige så meget energi i at holde bestemte positioner og spænde op i kroppen, det klares alt sammen af jeres nye positionspude.

 

Liberator Wedge sex pude med bondage tilbehør

liberator wedge sexpude med bondage tilbehør


ForhandlerPrisInformation
ca. 1790,-Tjek prisen
ca. 1795,-Tjek prisen

Hvis du måske allerede har prøvet en sexpude eller købt en eller anden form for positionspude, og nu ønsker at opgradere – ja – så er der kun en vej. Det er selvfølgelig Liberator Wedge. Efter jeg har prøvet den må jeg ærligt indrømme at det er alle pengene værd.

1700 kr. er mange penge, men den vil uden tvivl tage jeres sexliv til et helt andet liv.

Derudover følger der både håndjern-manchetter og blindfolds med i den samlede pakke til 1700-1800 kr., så du får virkelig value for money når du køber denne sexpude er dertilhørende bondage tilbehør.


Sex Lagner | Latex Lagner | Lak Lagner

Der findes enormt mange forskellige sex lagner i både latex og lak – forskellen mellem de to materialer er heller ikke særlig stor. Latex er en smule dyrere, og føles anderledes – for de fleste mere behageligt.

lak sengebetræk til sex

Tjek Prisen Her →

Lak lagner er dog de mest populære og det kan også fås som både lak dynebetræk eller lak hovedpuder. Det smarte ved at anskaffe sig sengebetræk i netop lak er at det beskytter dyner, madrasser og puder fra forskellige væsker. Det gør simpelthen hele jeres seng til en vandtæt legeplads.

På den måde behøver i ikke spare på glidecremen eller være nervøse for at spilde diverse ting og sager. Lak og/eller latex er super nemt og rengøre. Hvilket er endnu en grund til det er blevet så populært et materiale til dyne- og sengebetræk. Derudover også selvfølgelig som lagner.

Der findes en lang række forskellige produkter men de forskellige sexshops har desværre langt fra de samme, da de køber ved forskellige producenter. Derfor kan det være smart at besøge dem alle.

De har primært forskellige former for sex dynebetræk og betræk til madrasserne som er i vandtætte materialer herunder lak og latex.

Du kan få både produkter til omkring 200-300 kr. og helt op til 1400 kr. pr. betræk eller senge-sæt i lak eller latex.

latex lagen til våde legeSexshop.dk har også et mindre udvalg. Forskellen fra Sinful er at Sexshop har en del forskellige lagner i lak, som er både billige og af god kvalitet. Det er nogle produkter som Sinful ikke har i sortiment, hvorfor jeg vil anbefale lige at tage et kig forbi dem også inden i beslutter jer for hvilket lak lagen i vil have.31

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here