Pocket Pussy – De bedste på markedet

3289

Søger du information vedrørende pocket pussy, så er du havnet det helt rigtige sted. Vi sætter hos Eroti god kvalitet og sikre produkter i højsædet, hvorfor vi har valgt at lave denne sammenligning, således du med sikkerhed for fremvist udvalget over de bedste produkter på markedet. Vi ved der findes rigtig mange produkter, som udefra kunne virke som sammenlignlige, men sandheden er at der er relativt stor forskel produkt til produkt hvad angår kvalitet, holdbarhed og pris, hvorfor vi har lavet denne anbefaling af flere forskellige typer lommefisse / pocket pussy.

Størstedelen af alle pocket pussy befinder sig i en prisklasse hvori alle kan være med, dog er det ikke størstedelen der ved hvor god en substitut til en forøget glæde i dit sexliv. Første anbefaling i vores række af onaniprodukter fremgår nedenstående:


POCKET PUSSY PINK LADY

 


ForhandlerPrisInformation
365,00 DKKSe produkt
429,00 DKKSe produkt
449,00 DKKSe produkt

Den første vi har kigget på er den meget populære Fleshlight Pink lady, som uden tvivl er en favorit hos os. Den er beregnet til stamina træning altså udholdenhed, og er dermed behjælpelig i processen til at få dig til at holde længere. Du kan derfor spare penge på piller, cremer eller andre hjælpe midler, nu har du din foretrukne lomme fisse, som uden tvivl vil gøre dig til en mester i sengen. Nedenstående fremgår en kort beskrivelse af produktet:

Fordele

 • Kvalitetsprodukt som er en af pockey pussy dr mest købt.
 • Du får en diskret levering hos alle forhandlere.
 • Så tæt på virkeligheden som muligt.
 • Nem at rengøre, vedligeholde og anvende.
 • Velegnet til at du kan holde erektionen i længere tid.

Produktbeskrivelse

Den rigtig fine fleshlight er monteret med et guld hylster, som fremmer dens udseende og som gør den elegant og eksklusiv. Den ligger desuden rigtig godt i hånden, og liger sammenlignet en rigtig lommelygte, hvorfor den klart er et diskret produkt, som man ikke lige ligger mærke til.

Sleevet er lyserødt og formet som en vagina og er fremstillet i det kvalitetssikre bløde naturtro materiale (Real Feel Super Skin). Sleevet er produceret således det mere eller mindre minder 100% som en kvindeskønsorgan, hvilket netop gør pocket pussyen til vores favorit.

I lommefissen er der en hætte, hvori du styrer intensiteten dvs. hvor stram skal den være. Det er noget du selv bestemmer alt afhængigt af hvor hårdt du presser. Med andre ord så dannes der mere vakum jo mere du trykker. Et lille trick vi altid anbefaler er at lade lidt varmt vand rende igennem inden brug, på den måde øger du oplevelsen og dermed at det føles så realistisk som muligt.

Et andet trick ville være at tilkøbe en glidecreme, da kvinden som regel er lidt våd inden – det vil gavne følelsen og stamina træningen. Desuden bør det noteres at produktet er nemt at rengøre. Du tager den blot ud af hylsteret, og skylder den igennem med vand, også er din pocket pussy / lommefisse klar til brug igen.

 


TENGA POCKET PUSSY


ForhandlerPrisInformation
55,00 DKKSe produkt 
89,00 DKKSe produkt
Orion billede79,00 DKKSe produkt

En Tenga pocket pussy er tæt beslægtet med et fleshlight, da de begge er onaniprodukter og dermed i samme boldgade. Forskellen er primært prisklassen og en Tenga pocket pussy vil typisk være for dem der gerne vil spare lidt penge, inden man begiver sig ud i den helt store pocket pussy. Her er en kort beskrivelse:

Fordele

 • Kvalitetsprodukt
 • Diskret levering
 • God til nybegyndere.
 • Nem at rengøre, vedligeholde og anvende.

Produktbeskrivelse

Tenga pocket pussyen er et udfoldeligt æg, som du hælder den medfølgende glidecreme ned i, og så kan du blot begynde. Produktet kendetegnes ved sin lille størelse, der gør den nem at medbringe når du er på ferie eller andet. Desuden er Tenga en relativt nye spiller på markedet, som ret hurtigt har formået at få folks opmærksomhed. Ægget et stilrent og produceret med det fineste stof og udtrykke lommefisse kommer for alvor i sin ret ved dette produkt.

Hertil er det nemt at rengøre, det skyldes blot med varmt vand også kan det bruges igen. Vi kan klart anbefale dette produkt til dig, som ikke vil bruge alverdens penge men egentligt bare vil prøve markedet af og se om sexlegetøj er noget for dig.


RILEY REID LOMMEKUSSE

Riley reid pocket pussy

 


ForhandlerPrisInformation
395,00 DKKSe produkt 
519,00 DKKSe produkt
499,00 DKKSe produkt
Orion billede699,00 DKKSe produkt

En af pornoens mest populære kvinder er Riley Steel Lotus, som har været med i produktionen af en af de mest anerkendte fleshlights på markedet. Den er formet efter hendes egen vagina, hvilket naturligvis giver en tænding som almindelige fleshlights ikke giver. Her er en lille kort produktbeskrivelse:

Fordele

 • Formet efter realistisk vagina.
 • Opvarmes ved at ligge sleevet i varmt vand.
 • Kan bruges til onani eller sammen med partner til godt forspil.
 • Fremstillet i super blødt og realistisk materiale, som fremmer oplevelsen.
 • Kan tages ud af hylsteret og rengøres nemt.

Produktbeskrivelse

Kom så tæt som muligt på Riley Steel kønsorganer med denne pocket pussy. Den er anbefalet af mange, og føles super realistisk. Bliv dermed den mandlige hovedrolle ved at købe denne, og vi garantere du vil få en helt speciel oplevelse, som du aldrig vil få igen. Mange siger det er deres bedste onani-tur de får med dette sexlegetøj, og vi kan bare konkludere at denne erotiske pocket pusssy kun vil passe godt ind til dine onaniprodukter.

Hvis du mangler lidt liv og glæde i dit sexliv, så er den her uden tvivl løsningen. Du får en orgasmen som aldrig før, og hvis du samtidig sætter en god film med Riley på, så er det helt i hus.

Hylsteret er hvidt og er ligesom alle andre typer pocket pussy i dette indlæg kendetegnet ved, at være nem at rengøre og nem at vedligeholde – der er derfor ingen undskyldning for ikke at købe den. Vi plejer at sige, at hvis du aldrig har prøvet en pocket pussy så vil du aldrig fortryde købet af dette fantastiske produkt. Det er næsten 1:1 og du vil føle at du var sammen med hende i virkeligheden, de har virkelig formået at producere en produkt som ikke bare minder om hendes vagina, men samtidig er lige så stram som i virkeligheden.

Fleshlight er berømt verden over får sine onaniprodukter og de har virkelig ramt sømmet med denne pocket pussy / lommefisse.

 


POCKET PUSSY DÅSE


ForhandlerPrisInformation
285,00 DKKSe produkt 
289,00 DKKSe produkt
349,00 DKKSe produkt

Denne dåse er klart en af de mest købte, da den er diskret og ingen derved kan se hvad det er man har stående såfremt nogle finder frem til den. Hertil er kombinationen af et diskret produkt med dens rigtig gode kvalitet noget der giver den top 5 over de mest solgte  pocket pussy i Danmark.

Fordele.

 • Stor brugervenlighed og et af de mest populære produkter på markedet.
 • Kvalitetsfremstillet materiale.
 • Orgasme garanti.
 • Meget stram og derfor høj stimulation.

Produktbeskrivelse

Her har du den ultimative drengedrøm indenfor sexlegetøjets verden. Du får et af de mange sexshops favorit produkter til billige penge men samtidig til høj kvalitet. Om produktet kan vi fortæller følgende: Stram og stimulerende, 20,3 cm. i længden, latexfri, formet som en kvindes kønsorgan, patenteret i USA.

En klar fordel ved dette produkt er dens diskrete design, som derfor hurtige kan pakkes væk og det vil blot ligne en dåse du har stående. Desuden vil mange af dine kammerater synes den er enorm sjov, når der er gået noget tid og de rent faktisk finder ud af hvad det er. Det er noget som nemt kan bruges og herefter stilles hen.

Det man bør notere sig ved dette produkt er at den er strammere end de normale fleshlight hvorfor oplevelsen alt andet ligt skulle være en tand bedre. Det er derfor kanon vigtigt, at du køber lidt glidecreme ved siden af således det kommer til at føle så realistisk som muligt. Vi plejer at sige at dette produkt er et rigtig onaniprodukt til rigtige mænd.

 


LOMMEFISSE MOUTH ORIGINAL


ForhandlerPrisInformation
423,00 DKKSe produkt

Flashlight pocket pussy som er formet som en mund er også en klar favorit. Den er ligetil og til en fornuftig pris, som eller kan klare.

Fordele.

 • Hurtig levering
 • Høj kvalitet.
 • E-mærket.
 • Meget stram og derfor høj stimulation.
 • Stilrent design.
 • Fuld returret.

Produktbeskrivelse

Du bestemmer selv hvor tæt den skal vare ved blot at trykke på den, og hertil får du nu en usammenlignlig blowjob simulator, som vil vise sig at være kanon rar for dig.

Vores produkttestere er vilde med den, og ligesom de ovenstående 4 andre produkter så er den blandt de 5 bedste produkter på markedet til prisen. Der skal hvertfald lyde vores klare anbefaling herfra. Den er relativ billig og et godt starter produkt, til dig som ikke vil bruge hele din løn på erotiske produkter hos sexshops.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

4 KOMMENTARER

 1. Genialt med sådan en lille fisse til lommen. Jeg har sådan en der ligner en stor øl-dåse, undrer mig lidt over i ikke har valgt at have den med i guiden her – men ellers virkelig fin guide til lomme fisser

  • Arh ja. Den har jeg godt set. Måske den faktisk burde være taget med, den er ret smart og sej! Med dette indlæg har jeg dog haft større fokus på følelsen fremfor design. En skøn kvinde, har dog lært mig at design er næsten, hvis ikke lige så vigtigt som følelsen af produktet.

 2. Hej Lise. Tak for denne blog, og dette super indlæg.
  Jeg har en sådan en lille pocketpusy derhjemme og elsker den overalt på jorden. Det er et super produkt til en single-mand som har brug for noget sexlegetøj til at variere den højre hånd. Jeg vil klart anbefale den slags produkter til alle andre mænd som har lyst til virkelig lækre handjobs alene. Det tager fritidsaktiviteten, onani, til et helt nyt og lækkert stimulerende niveau.
  Jeg er på nuværende tidspunkt på udkig efter endnu et tilbehør til samlingen og har kigget lidt i denne oversigt. Jeg kan ikke helt lure om du anbefaler en af dem fremfor andre. Du opstiller en masse fordele og ulemper lidt implicit i teksten ved de forskellige produkter. Men er der en af disse pocket pussies som du vil anbefale “over” de andre? Jeg stoler på at du kan vælge en super lækker én til mig. Jeg har en helt ordinær lige nu og søger lidt noget mere spændende. Du må også gerne anbefale en lidt anderledes én.
  Tak.

  • Heeeeej! Tak fordi du syntes denne side har været en hjælp. Jeg er glad for at høre du er en af de mænd som allerede er ejer af en pocket pussy. I mine øjne burde det være alle! Jeg har endda foræret en af dem til min mand som en skøn lille julegave og han nyder den når jeg enten ikke er i humør eller ikke har været hjemme i noget tid. Det er både dejligt for mig og ham. FAktisk har det været så fin en lille succes at han nu har fået 2 mere. 2/3 fra denne voersigt.
   I forhold til at anbefale en af dem, så vil jeg faktisk ikke entydigt pege på en af dem. Først og fremmest er jeg også en kvinde og kan kun tale ud fra meget specifikke og materielle synspunkter. Det vil altså være en noget upersonlig henvisning og vurdering. Derudover er det utrolig personligt med sexlegetøj. Det er også grunden til at jeg netop anbefaler en række af de bedste uden at rangere dem 1. 2. 3. 4. 5. men blot opliste dem i en arbitrær liste. Jeg syntes selv du skal mærke efter, hvad du har brug for og derfra vurdere, hvilket produkt du syntes bedst om.
   Jeg håber trods det måske lidt vemode og ikke-entydige svar og anbefaling at du finder lige det produkt du søger til at komplimentære din nuværende pocket pussy. Trods det kan jeg dog godt lide idéen omkring at du ønsker at prøve noget mere eksperimenterende som komplimentær produkt.
   Held og lykke og god jagt.
   Mvh Lise P

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here