Spredestang – Find den bedste benspreder her

4381

Er du på udkig efter en spredetang? Så fortsæt læsningen.  Vi viser nemlig her et udvalg af spredestænger / benspredere som er blevet til, hvad vi må betegne som et hit.

Vi har beskrevet markedets bedste udvalg over disse justerbare spredestænger, hvorfor du nu ingen undskyldning har for ikke at købe en.

En spredestang gør det nemmere at afgive kontrollen og overlade denne til sin partner, hvilket giver et ekstra frækt spil i sexlivet.

Oversigt Prismaskine
Obaie Håndleds og Ankel Spredestang Testvinder Tjek pris
Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar Prisvinder Tjek pris
Rimba Spredestang Metal Justerbar Begynder Tjek pris

 

FANDT DU IKKE DET DU SØGTE?

SÅ KLIK HER 

 


 

TESTVINDERObaie Håndleds og Ankel Spredestang

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Produktet er justerbart
 • Manchetternes omkreds: op til 34 cm
 • Stangens længde: 41 cm
 • Egnet til både nybegyndere og øvede
 • Kan bruges til mange forskellige stillinger

Ulemper

 • Er ikke god hvis man har for tynde håndled

Beskrivelse af produktet

Denne spredestang fra Obaie er en af de mest købte på markedet. Dette skyldes først og fremmest, at den er nem at gå til og let at bruge i det daglige. Spredestangen giver jer mulighed for at fastlåse den ene part i nogle stillinger. Der giver den anden fuld kontrol over, hvad der fremefter skal ske.

Sprederbaren fungerer ved at fastlåse ankler og håndled i de fastmonterede manchetter. Der naturligvis har en blød foring således, at de ikke bliver ubehagelige at bruge. Sprederstangen kan bruges til både stående og siddende stillinger, hvilket kræver en vis balance, da man hurtigt kan falde til siden, når ens tyngdepunkt flyttes.

Anbefalet til

Med denne spredestang bliver bondage og små dominanslege spændende og hjælper jer til at virkeliggøre nogle af de frækkeste fantasier I har indbyrdes i parforholdet. Produktet ligger op til kinky lege a la Fifty Shades og mange andre af de erotiske novellesamlinger, der findes på markedet, og som mange kvinder har læst. Produktet giver jer mulighed for at afprøve nogle sexstillinger, I aldrig havde turde drømme om.

Det siger andre kunder

Både begyndere og erfarne er glade for dette produkt, der er nemt at anvende og lever op til forventningerne. Produktet vurderes til værende meget kinky.

Opsummering

En af de mest købte spredestænger på markedet, og er fra mærket Obaie. Kan bruges til både stående, siddende og mange andre stillinger, som I drømmer om at afprøve. Manchetterne er med blødt for, så de ikke er ubehagelige mod huden.

Læs mere her

 


 

PRISVINDERRimba Spredestang Metal Justerbar

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Materiale: Metal
 • Produktet er justerbart
 • 4 karabinhager medfølger
 • Stangens længde: 58 – 90 cm
 • Nem at have med på farten
 • Særligt egnet til øvede
 • Kraftigt materiale

Ulemper

 • Manchetterne følger ikke med i købet

Beskrivelse af produktet

Denne spredestang af metal sikrer, at I kan få spændt sexlivet en smule op derhjemme. Spredestangen giver jer mulighed for at fastspænde både ankler og håndled til stangen ved hjælp af de fastgjorte ringe. Produktet er særligt velegnet til brug under shows eller til fetish fester. Da stangen kan skilles ad og nemt tages med i tasken.

Stangen består af tre dele, der skal samles før brug, og man skal selv sørge for at huske manchetter, da disse ikke medfølger ved køb af produktet. .

Produktet er perfekt til dominante, der har flere forskellige submissive partnere, da stangen kan justeres til mellem 58 og 90 cm. Hvilket giver mulighed for at indstille stangen efter den submissives kundskaber og erfaringer.

Anbefalet til

Denne spredestang er særligt velegnet til par, der har prøvet at bruge en spredestang før, og som gerne vil have et justerbart produkt. Der egner sig til både nybegyndere og øvede, men dem der som minimum har lidt erfaring med spredestænger, får mest ud af dette produkt.

Det siger andre kunder

Kvaliteten på produktet er helt i top, og materialet er kraftigere, end det ser ud til.

Opsummering

En spredestang i metal, der er særligt holdbar. Stangen kan skilles ad i flere dele, og er derfor rejsevenlig og nem at have med på farten. Alle kan benytte sig af denne spredestang, men man får mest ud af det, hvis man har lidt kendskab til produkter som dette.

Læs mere her

 


 

NYBEGYNDERENFetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Kort bondagestang
 • Kan anvendes til både håndled og ankler
 • Særligt egnet til begynderen
 • Manchetternes mål: 5,5 cm i bredden, op til 44,5 cm i omkreds
 • Stangens længde: 26 cm

Ulemper

 • Stangen er ikke justerbar
 • Ikke egnet til erfarne

Beskrivelse af produktet

Her har i et spredestang i høj kvalitet og til gode penge. Der er altså en mulighed for, at billigt kunne udleve en frækkere leg med hinanden – så hvorfor ikke byde denne mulighed velkommen og udfordrer jeres sexliv.

Fodledshængslerne er polstret med blødt neopren, som derfor gør det umuligt at give dig mærker ved anvendelsen af spredestangen. Man vil heller ikke kunne spænde den for hårdt således den stopper blodtilførslen, da den giver et ligevægtet pres rundt om anklen/håndleddet.

Medfølgende til denne spredestang er naturligvis to manchetter, der kan benyttet til både ankler og håndled, hvilket giver jer et væld af muligheder i forbindelse med brugen af dette produktet. Bruger man en spredestang i soveværelset, kan det være utrolig frækt. Hvis man sætter denne bag noget for at holde sin partner fast.

Manchetterne fastgøres til sprederstangen med karabinhager, der klikkes fast på stangens ender. Disse manchetter har et blødt neopren, der gør dem dejligt behagelige at have på i længere tid af gangen. Samtidigt sikrer manchetterne, at man nemt kan blive flyttet rundt, mens man er fastgjort til stangen. Man kan naturligvis også klikke manchetterne af og fastgøre disse på andre bondageprodukter med D-ringe.

Anbefalet til

Denne spredestang er ideel til begyndere, der gerne vil snuse til det frække ved bondagesex, dominanslege og nærmest uudholdeligt lækre stimuli. Spredestangen har en fast længde på 26 cm, hvilket betegnes som værende en kort spredestang, og I har derfor mere kontrol over stangen og hinanden.

Det siger andre kunder

Stangen er kort, og derfor egner den sig særligt godt til begynderne, der vil kaste sig ud i dette første gang og lige prøve det af. Dog måtte stangen gerne være lidt længere.

Opsummering

En sprederstang der er særligt egnet til begynderen. Stangen er ikke justerbar, men kan anvendes til både håndled og ankler, så I alligevel har rig mulighed for leg med denne.

Læs mere her

 


 

Sportsheets Bensprederstang med Manchetter

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Materiale: Aluminium, stof, Velcro
 • Produktet er justerbart
 • Manchetterne passer til alle størrelser
 • Stangens længde: 74-94 cm (justerbar)
 • Særligt egnet til erfarne
 • Nikkelfri

Ulemper

 • Ikke til nybegyndere

Beskrivelse af produktet

Med denne spredestang kan I for alvor sætte fut i sexlivet. Produktet består af en aluminiumsstang, der er justerbart fra 74-94 cm. Hvor man kan fastgøre de to ankelmanchetter i hver ende af stangen. Dette giver naturligvis mulighed for, at man kan spænde sin partners ben ud til maksimum og holde benene spredt.

Det anbefales, at man bruger denne spredestang sammen med andet bondageudstyr såsom blindfolds, floggere, piske eller andre former for stimuli. Der vil have en ”ben-samlende” effekt på din partners krop. Samtidig er det blot unaturligt frækt at se sin partner ligge med fuldstændig spredte ben så både vagina og anus kommer til frit skue.

Anbefalet til

Produktet er særligt egnet som en del af ens bondageudstyr, men da længden kan justeres så bredt, egner produktet sig mere til de erfarne. Manchetterne fastgøres med karabinhager og har en velcrolukning. Der gør dem utroligt behagelige at have på, men også nemme at fastgøre og fjerne, efter legen er slut.

Det siger andre kunder

Et produkt der er virkelig holdbart i materialet, og kan spændes ud på en bredde helt op til 94 cm. Det giver masser af mulighed for fræk leg.

Opsummering

En bensprederstang i nikkelfri metal, som er kraftig og kan holde til selv de vildeste lege. Produktet er justerbart mellem 74-94 cm, hvilket gør den særligt egnet til dem, der har lidt erfaring med denne type produkt.

Læs mere her

 


 

Sportsheets Edge Justerbar Sort Bensprederstang

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Materiale: Anodiseret aluminium
 • Produktet er justerbart
 • Stangens længde: 72,4-94 cm
 • Egnet til øvede
 • Kraftigt og holdbart materiale

Ulemper

 • Manchetter medfølger ikke (dog passer næsten alle til produktet)

Beskrivelse af produktet

Dette er en spredestang, hvor tilkøb er nødvendigt, da manchetterne ikke følger med. Dog passer denne spredestang sammen med alle Edge’s håndleds- og ankelmanchetter og kan også bruges med andre manchetter, der har karabinhager.

Denne spredestang er tænkt som et ekstra køb, hvis man i forvejen har en begynderstang derhjemme og ønsker at strække sin partner til det yderste. Denne spredestang kan nemlig strækkes til hele 94 cm, hvilket sætter både ben, hofter og seksuel psyke på overarbejde.

Det giver sig selv, at med en spændvidde på mellem 72,5 – 94 cm. Så er dette produkt ikke egnet til nybegyndere, der blot lige vil prøve at bruge en spredestang i forbindelse med deres sexliv. Det kræver lidt øvelse, god balance og ikke mindst psyke at blive spændt fast til dette produkt.

Det anbefales, at man sammen med spredestangen bruger andet bondageudstyr, der udfordrer psyken og sanserne for at give det bedste kontroltab. Samtidig skal man som bærer af produktet være klar på en virkelig dyb penetration. Da denne spredestang giver mange muligheder.

Anbefalet til

Egnet til de øvede eller erfarne, der vil investere i en spredestang, der kan justeres til en god længde. Brug gerne dette produkt til at udfordre jer selv i forbindelse med de noget trivielle sexstillinger, man ser i mange parforhold. Husk at spredestangen også kan bruges til fastmontering bag en radiator eller i brusekabinen for ekstra stimuli.

Det siger andre kunder

En spredestang der virkelig formår at spænde ud, så man får frit udsyn og nemt kan overtage kontrollen.

Opsummering

Denne spredestang er særligt god til de øvede eller helt erfarne, da stangens længde kan justeres mellem 72,4-94 cm. Det kræver derfor både balance og psyke at kunne håndtere denne. Stangen er i et kraftigt materiale, som holder til lidt af hvert.

Læs mere her

 


 

Sportsheets Bondage Stang med Manchetter

Sportsheets Bondage Stang med Manchetter

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Materiale: Velcro, neoprene og nylon
 • Manchetterne er justerbare og med for
 • Manchetternes størrelse: 4,9 cm bredde, op til 35,5 cm i omkreds
 • Stangens længde: 41 cm
 • Egnet til nybegyndere

Ulemper

 • Er ikke så bred
 • Lidt kedelig for de erfarne

Beskrivelse af produktet

Her får man en spredebar, der er super nem at bruge, da den er udelukkende er fremstillet af stof og nylon. Spredestangen er ideel til nybegyndere. Da den er en af de billigste på markedet og samtidig er lige til at gå til, uanset om man har tidligere erfaring med brug af denne type bondageudstyr.

Produktet har fire manchetter, hvilket vil sige, at både ankler og håndled kan fastspændes ved brug af dette produkt. Dette giver mulighed for mange nye stillinger i sexlivet. Der kan være med til at pifte det hele lidt op for dig og din partner.

Manchetterne er naturligvis justerbare, således at de passer til både mænd og kvinder i alle størrelser. Dog er selve stangen ikke justerbar, hvilket dog heller ikke burde være nødvendigt med en længde på 61 cm, der fint passer til nybegyndere, der gerne vil have spredt benene.

Anbefalet til

Rigtig god til både nybegynderen, da stangens bredde på 41 cm samt de 4 manchetter giver et hav af muligheder for stillinger. Let øvede kan også benytte sig af den, men den er måske lidt for kort for de erfarne.

Det siger andre kunder

God kvalitet og manchetterne er med blødt for, der er behagelig at have omkring håndled og ankler.

Opsummering

En spredestang på 41 cm i bredde, og har 4 manchetter med blødt for, der gør den behagelig at bruge i længere tid af gangen omkring håndled og ankler. Produktet egner sig mest til nybegyndere, men alle kan naturligvis benytte sig af det.

Læs mere her

 


 

Sex & Mischief Spread The Love Bar – Spredebar

SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR

Forhandler Prismaskinen
sexshop.dk logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Materiale: Polyester og plys
 • Produktet er justerbart
 • Manchetternes størrelse: op til 25 cm i omkreds
 • Stangens længde: 35,5 cm
 • Passer til både mænd og kvinder
 • Er særligt egnet til nybegyndere

Ulemper

 • Stangen er ikke særligt lang
 • Egner sig ikke til erfarne

Beskrivelse af produktet

Dette er er et af de foretrukne produkter for nybegyndere. Produktet har en særlig blød inderside i manchetterne, hvilket gør, at man ikke oplever skader eller ubehag ved brug af produktet – ligegyldigt hvor meget man vender og vrider sig undervejs.

Spredestangen er særligt egnet til nybegyndere, der blot vil snuse til det frække og super intime ved bondage. Produktet har en fin længde på kun 35,5 cm, hvilket er nok til at sprede benene, så man får både bedre udsyn og penetreringsvinkel.

Samtidig kan man selv styre, om både ankler og håndled skal fastgøres ved brug af de fire manchetter, der alle er justerbare på op til 25 cm i omkreds. Dette betyder naturligvis også, at produktet passer til både mænd og kvinder, der ønsker at afprøve den submissives rolle.

Som altid anbefales det, at man kombinerer dette produkt med andre bondageprodukter. Dette kunne være blindfolds, piske, floggere, fjerkoste eller masker, der alle enten franarrer eller forstærker ens sanser.

Anbefalet til

Produktet er særligt egnede til nybegyndere, da stangens længde er 35,5 cm. Produktets manchetter er justerbare, og både mænd og kvinder kan benytte sig af denne spredestang, hvis man ønsker at bytte rundt på den submissive rolle.

Det siger andre kunder

Folk der ikke har prøvet et produkt som dette før er meget begejstrede for denne spredestang fra Sex & Mischief. Både mænd og kvinder deler deres positive erfaringer med dette produkt.

Opsummering

Denne spredstand er fra Sex & Mischief, og egner sig særligt godt til begynderen. Stangen har en længde på 35,5 cm og kan benyttes af både mænd og kvinder, hvis man vil bytte rundt på den typiske submissive rolle.

Læs mere her

 


 

Bensprederstang m. håndjern

Forhandler Prismaskinen
sinful logo Tjek dagens pris

Fordele

 • Aftagelige håndjern
 • Spredestang på 66 cm fremstillet i metal
 • Testvinder
 • Nikkelfri
 • One size håndjern, som passer de fleste
 • Quickrelease for hurtig aftagning

Ulemper

 • Håndjernene er ikke foret

Beskrivelse af produktet

Dette produkt indeholder alt hvad en bondagestang / benspreder skal have. Der hvor denne benspreder adskiller sig er, at den med håndjernene tilfører den lidt hårde og dominante del i legene, dvs. du får lige nøjagtigt den stemning frem i din partner som det kræves af godt udstyr.

Man kan stramme håndjernene ligeså hårdt man vil, og man kan naturligvis påsætte dem på både hænder og fødder – eller  sætte den ene fod fast til sengen, dette giver nogle helt andre muligheder i sengen. Håndjernene kommer med en nøgle, men har også quick release, som betyder, at du hurtigt kan åbne håndjernene uden nøgle, for ekstra sikkerhed.

Så hvis du er åben for at udfordre din partner og dig forhold, så er denne spredestang en af tre rigtige gode anbefalinger til et produkt, som i med sikkerhed vil falde for. En benspredestang tilfører som sagt en nervepirrende intimitet, som din partner og dig vil elske!

Anbefalet til

Dette produkt er både til nybegynderen, den let øvede og den erfarne. Tag kontrollen over din partner ved at beholde nøglen og lade din partner være den submissive . Produktet har dog quick release for at gøre legen med denne spredestang ekstra sikker.

Det siger andre kunder

Produktets udseende giver virkelig det ekstra hårdere og dominante look under sexlegene. Rigtig god kvalitet.

Opsummering

En spredestang med et mere dominant metallic look, der virkelig sætter gang i dom/sub-legene mellem dig og din partner. Stangen kan bruges af alle uanset erfaring. Til håndjernene medfølger en nøgle, men der er også quick release som gør, at du hurtigt og uafhængigt af nøglen kan åbne håndjernene for ekstra sikkerhed.

Læs mere her

 


 

FAQ – Spredestænger

Hvad er en spredestang?

En spredestang er en stang, typisk af metal eller aluminium, der hovedsageligt anvendes inden for BDSM og fetish-verdenen. Det klassificeres som et bondage-produkt, da du, på alternativ vis ift. et reb, binder/fastgør din partner og begrænser deres bevægelighedsfrihed. Spredestænger ses særligt i dominant/submissive-lege, hvor den dominante fastgør den submissive til produktet, begrænser bevægeligheden og har kontrol over den submissive i diverse stillinger.

Hvorfor købe en spredestang?

Spredestangen er en fræk accessorie, hvis man vil eksperimentere med de dominante/submissive lege. Der findes spredestænger, der anvendes til enten ankler, håndled eller begge dele på en gang. Formålet med spredestænger er at du kan tage kontrollen over din partner og tvinge vedkommende i diverse stillinger, hvor I rigtigt kan eksperimentere.

Hvilke typer spredestænger findes der?

Funktionsmæssigt findes der stænger, der er beregnet til fiksering af ankler/knæ, og dem der er beregnet til håndled. Man kan også finde spredestænger, hvor både ankler og håndled kan fikseres samtidigt. Disse giver ofte flere muligheder for eksperimentering.

Derudover findes der spredestænger, der har den samme længde og dem, der er justerbare i længden. Det er vigtigt at læse detaljerne om produktet, så du finder præcist det, der passer til dine behov og erfaring, og ikke køber et produkt, der er enten for langt eller for kort.

Hvad er de bedste manchetter til en spredestang?

Nogle spredestænger har manchetter af nylon, der lukkes med velcro og er foret indvendigt, så de er behagelig at have på og nemme at tage af. Andre spredestænger har manchetter af metal (håndjern), som har nøgle til at låse dem op. De fleste håndjernsmanchetter har typisk også quick release, så du hurtigt kan få dem åbnet uafhængigt af en nøgle. Dette tilfører ekstra sikkerhed til legen. Hvad du foretrækker er selvfølgelig op til dig.

Hvordan vælger jeg den rigtige spredestang?

For at vælge den rigtige spredestang, skal du tage stilling til nogle ting. Dette er f.eks., om du har meget, lidt eller slet ingen erfaring inden for brugen af produkter som disse? Hvor stor en spredning ønsker du, stangen skal kunne give, skal den være til hænder eller ankler, og hvilke stillinger vil du udforske med stangen?

Kan man bruge en spredestang, selvom man ikke er til BDSM?

Selvom spredestænger er en del af BDSM-verdenen, så er de naturligvis for alle uanset erfaring. Du behøver derfor ikke være voldsomt engageret i BDSM-verdenen for at kunne benytte dig af en spredestang. Par som blot vil eksperimentere lidt med dominans i soveværelset kan selvfølgelig også sagtens benytte sig af produkter som dette.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here