Nu har vi udarbejdet et overblik til dig over diverse muligheder til, at fiksere din partner eller på anden vis fastlåse ham/hende. Vi har nemlig her et udvalg over kategorien Spredestang / Benspreder som er blevet til, hvad vi må betegne som et hit.

Vi har beskrevet markedets bedste udvalg over disse justerbare spredestænger, hvorfor du nu ingen undskyldning har for ikke at købe en.

En spredestang gør det nemmere at afgive kontrollen og overlade denne til sin partner, hvilket giver et ekstra frækt spil i sexlivet.


Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Tjek Prisen Her →

Denne spredestang fra Obaie er en af de mest købte på markedet. Dette skyldes først og fremmest, at den er nem at gå til og let at bruge i det daglige. Spredestangen giver jer mulighed for at fastlåse den ene part i nogle stillinger. Der giver den anden fuld kontrol over, hvad der fremefter skal ske.

Sprederbaren fungerer ved at fastlåse ankler og håndled i de fastmonterede manchetter. Der naturligvis har en blød foring således, at de ikke bliver ubehagelige at bruge. Sprederstangen kan bruges til både stående og siddende stillinger. Hvilket kræver en vis balance. Da man hurtigt kan falde til siden, når ens tyngdepunkt flyttes.

Med denne spredestang bliver bondage og små dominanslege spændende og hjælper jer til at virkeliggøre nogle af de frækkeste fantasier I har indbyrdes i parforholdet. Produktet ligger op til kinky lege a la Fifty Shades og mange andre af de erotiske novellesamlinger. Der findes på markedet, og som mange kvinder har læst. Produktet giver jer mulighed for at afprøve nogle sexstillinger, I aldrig havde turde drømme om.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal og nylon
 • Produktet er justerbart
 • Manchetternes omkreds: op til 34 cm
 • Stangens længde: 41 cm
 • Egnet til både nybegyndere og øvede.

Sportsheets Bensprederstang med Manchetter

Sportsheets Bensprederstang med Manchetter

Tjek Prisen Her →

Med denne spredestang kan I for alvor sætte fut i sexlivet. Produktet består af en aluminiumsstang, der er justerbar fra 29 – 37 cm. Hvor man kan fastgøre de to ankelmanchetter i hver ende af stangen. Dette giver naturligvis mulighed for, at man kan spænde sin partners ben ud til maksimum og holde benene spredt.

Produktet er særligt egnet som en del af ens bondageudstyr, både hvis man er begynder eller øvet. Manchetterne fastgøres med karabinhager og har en velcrolukning. Der gør dem utroligt behagelige at have på, men også nemme at fastgøre og fjerne, efter legen er slut.

Det anbefales, at man bruger denne spredestang sammen med andet bondageudstyr såsom blindfolds, floggere, piske eller andre former for stimuli. Der vil have en ”ben-samlende” effekt på din partners krop. Samtidig er det blot unaturligt frækt at se sin partner ligge med fuldstændig spredte ben så både vagina og anus kommer til frit skue.

Specifikationer:

 • Materiale: Aluminium, stof, Velcro
 • Produktet er justerbart
 • Manchetterne passer til alle størrelser
 • Stangens længde: 29 – 37 cm
 • Særligt egnet til nybegyndere.

Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Tjek Prisen Her →

Denne spredestang er ideel til begyndere, der gerne vil snuse til det frække ved bondagesex, dominanslege og nærmest uudholdelige stimuli. Spredestangen har en fast længde på 26 cm, hvilket betegnes som værende en kort spredestang.

Medfølgende til denne spredestang er naturligvis to manchetter, der kan benyttet til både ankler og håndled, hvilket giver jer et væld af muligheder i forbindelse med brugen af dette produktet. Bruger man en spredestang i soveværelset, kan det være utrolig frækt. Hvis man sætter denne bag noget for at holde sin partner fast.

Manchetterne fastgøres til sprederstangen med karabinhager, der klikkes fast på stangens ender. Disse manchetter har et blødt neopren, der gør dem dejligt behagelige at have på i længere tid af gangen. Samtidig sikrer manchetterne, at man nemt kan blive flyttet rundt, mens man er fastgjort til stangen. Man kan naturligvis også klikke manchetterne af og fastgøre disse på andre bondageprodukter med D-ringe.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal, neopren, velcro
 • Manchetternes mål: 5,5 cm i bredden, op til 44,5 cm i omkreds
 • Stangens længde: 26 cm
 • Stangen er ikke justerbar
 • Særligt egnet til nybegyndere.

Sportsheets Edge Justerbar Sort Bensprederstang

 Sportsheets Edge Justerbar Sort Bensprederstang Sportsheets Edge Justerbar Sort Bensprederstang Sportsheets Edge Justerbar Sort Bensprederstang

Tjek Prisen Her →

Dette er en spredestang, hvor tilkøb er nødvendigt, da manchetterne ikke følger med. Dog passer denne spredestang sammen med alle Edge’s håndleds- og ankelmanchetter og kan også bruges med andre manchetter, der har karabinhager.

Denne spredestang er tænkt som et ekstra køb, hvis man i forvejen har en begynderstang derhjemme og ønsker at strække sin partner til det yderste. Denne spredestang kan nemlig strækkes til hele 94 cm, hvilket sætter både ben, hofter og seksuel psyke på overarbejde.

Det giver sig selv, at med en spændvidde på mellem 72,5 – 94 cm. Så er dette produkt ikke egnet til nybegyndere, der blot lige vil prøve at bruge en spredestang i forbindelse med deres sexliv. Det kræver lidt øvelse, god balance og ikke mindst psyke at blive spændt fast til dette produkt.

Det anbefales, at man sammen med spredestangen bruger andet bondageudstyr, der udfordrer psyken og sanserne for at give det bedste kontroltab. Samtidig skal man som bærer af produktet være klar på en virkelig dyb penetration. Da denne spredestang giver mange muligheder.

Brug gerne dette produkt til at udfordre jer selv i forbindelse med de noget trivielle sexstillinger, man ser i mange parforhold. Husk at spredestangen også kan bruges til fastmontering bag en radiator eller i brusekabinen for ekstra stimuli.

Specifikationer:

 • Materiale: Anodiseret aluminium
 • Produktet er justerbart
 • Manchetter medfølger ikke (dog passer næsten alle til produktet)
 • Stangens længde: 72,5 – 94 cm
 • Egnet til øvede.

Sportsheets Bondage Stang med Manchetter

Sportsheets Bondage Stang med Manchetter

Tjek Prisen Her →

Her får man en spredebar, der er super nem at bruge, da den er udelukkende er fremstillet af stof og nylon. Spredestangen er ideel til nybegyndere. Da den er en af de billigste på markedet og samtidig er lige til at gå til, uanset om man har tidligere erfaring med brug af denne type bondageudstyr.

Produktet har fire manchetter, hvilket vil sige, at både ankler og håndled kan fastspændes ved brug af dette produkt. Dette giver mulighed for mange nye stillinger i sexlivet. Der kan være med til at pifte det hele lidt op for dig og din partner.

Manchetterne er naturligvis justerbare, således at de passer til både mænd og kvinder i alle størrelser. Dog er selve stangen ikke justerbar, hvilket dog heller ikke burde være nødvendigt med en længde på 61 cm, der fint passer til nybegyndere. Der gerne vil have spredt benene.

Specifikationer:

 • Materiale: Velcro, neoprene og nylon
 • Manchetterne er justerbare
 • Manchetternes størrelse: 4,9 cm bredde, op til 35,5 cm i omkreds
 • Stangens længde: 61 cm
 • Egnet til både nybegyndere og øvede.

Rimba Spredestang Metal Justerbar

Rimba Spredestang Metal Justerbar

Tjek Prisen Her →

Denne spredestang af metal sikrer, at I kan få spændt sexlivet en smule op derhjemme. Spredestangen giver jer mulighed for at fastspænde både ankler og håndled til stangen ved hjælp af de fastgjorte ringe. Produktet er særligt velegnet til brug under shows eller til fetich fester. Da stangen kan skilles ad og nemt tages med i tasken.

Stangen består af tre dele, der skal samles før brug, og man skal selv sørge for at huske ekstra manchetter, da disse ikke medfølger ved køb af produktet. Denne spredestang er særligt velegnet til par, der har prøvet at bruge en spredestang før, og som gerne vil have et justerbart produkt. Der egner sig til både nybegyndere og øvede.

Produktet er perfekt til dominante, der har flere forskellige submissive partnere, da stangen kan justeres til mellem 58 og 90 cm. Hvilket giver mulighed for at indstille stangen efter den submissives kundskaber og erfaringer.

Specifikationer:

 • Materiale: Metal
 • Produktet er justerbart
 • Manchetterne følger ikke med i købet
 • Stangens længde: 58 – 90 cm
 • Nem at have med på farten
 • Særligt egnet til øvede.

Sex & Mischief Spread The Love Bar – Spredebar

SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR SEX & MISCHIEF SPREAD THE LOVE BAR – SPREDEBAR

Tjek Prisen Her →

Sidst, men ikke mindst, skal dette produkt nævnes, da det er et af de foretrukne køb for nybegyndere. Produktet har en særlig blød inderside i manchetterne, hvilket gør, at man ikke oplever skader eller ubehag ved brug af produktet – ligegyldigt hvor meget man vender og vrider sig undervejs.

Spredestangen er særligt egnet til nybegyndere, der blot vil snuse til det frække og super intime ved bondage. Produktet har en fin længde på kun 35,5 cm, hvilket er nok til at sprede benene, så man får både bedre udsyn og penetreringsvinkel.

Samtidig kan man selv styre, om både ankler og håndled skal fastgøres ved brug af de fire manchetter, der alle er justerbare på op til 25 cm i omkreds. Dette betyder naturligvis også, at produktet passer til både mænd og kvinder, der ønsker at afprøve den submissives rolle.

Som altid anbefales det, at man kombinerer dette produkt med andre bondageprodukter. Dette kunne være blindfolds, piske, floggere, fjerkoste eller masker, der alle enten franarrer eller forstærker ens sanser.

Specifikationer:

 • Materiale: Polyester og plys
 • Produktet er justerbart
 • Manchetternes størrelse: op til 25 cm i omkreds
 • Stangens længde: 35,5 cm
 • Passer til både mænd og kvinder
 • Er særligt egnet til nybegyndere.

RIMBA SPREDESTANG (Mænd & Kvinder)

Spredestang

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Fremstillet i læder og metal, som gør spredestangen standhaftig
 • Justerbar benspreder med mulighed at indstille til begge køn
 • Fri fragt, Diskret levering, Hurtig levering og returret

Produktbeskrivelse

RIMBA SPREDESTANG (Mænd & Kvinder)Endelig er der en justerbar benspreder på markedet, som ikke blot fikserer din partner og dig på en fantastisk måde, nej denne har langholdbarhed, og går ikke i stykke selvom man rykke eller giver den lidt modstand. Den er produceret i stål, og kan derfor holde til rigtig meget, hvilket naturligvis gør den perfekt til jeres spredestang. Vi har her med et produkt at gøre, som udfordrer jer til en kinky leg, hvor i vil opleve sider af hinanden i ikke før har set.

Bensprederstangen er produceret således, at den ikke giver rifter eller mærker på benene på trods af man går lidt til den. Dette har man taget højde for fra producentens side, hvorfor netop denne spredestang er blevet relativt populær på hvad der må siges at være ingen tid.

Det gode ved netop dette produkt er, at det kan suppleres sammen med et par normale håndjern, så man for alvor kan mærke man er spændt fast. Men det kan nemlig sagtens også gå uden håndjern således man kun investerer i denne benspreder. Den spreder benene men holder dem naturligvis stadigvæk fastlåste i en position, hvor personen som er spændt fast føler, at han ikke kan gøre nået.

Det er faktisk frækt

Denne følelse vil udfordre jer begge to, og hvis man på nået tidspunkt er ved at gå i panik, så siger man det naturligvis bare til sin partner, som på ingen tid kan låse dem af benene. Hvis personen der ham dem på ikke er spænd fast i hænderne, kan du selv tage dem af – du klikker den blot ud af spænderne.

Denne spredestang er som sagt justerbar, hvilket betyder, at afstanden fra ankel til ankel kan indstilles som du ønsker det. Hertil kan spredestænger helt generelt fastlåses til både hænder og fødder, det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan i synes det skal foregå.

Vores produktanmelder har forsøgt sig med spredestangen på hænderne, hvilket ifølge dem fungerede ligeså godt. Så reelt set har du med denne benspreder to produkter i et – dette har været en af årsagerne til denne bensprederstang er en naturlig publikumsfavorit.


FASTLÅST BEGYNDER BENSPREDER

Bensprederstang

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Kort bondagestang
 • Kan anvendes til både hænder og ben
 • Fri fragt, Diskret levering, Hurtig levering og returret

Produktbeskrivelse

Begynder bensprederHer har vi en bondagestang, som udover at have et tidsløst design også kan anvendes til både hænder og fødder. Det er selvfølgelig en klar fordel, at man køber et produkt som kan udføre to opgaver på trods af man eksempelvis kun har købt den med hensigt til at låse fødderne. Dette produkt hører blandt vores anbefalinger, hvis man er relativ nybegynder med at spænde sig selv / eller sin partner fast.

Her har i et spredestang i høj kvalitet og til gode penge. Der er altså en mulighed for, at billigt kunne udleve en frækkere leg med hinanden – så hvorfor ikke byde denne mulighed velkommen og udfordrer jeres sexliv.

Flere og flere finder disse små bondage lege sjove fordi man får en ejer fornemmelse over sin partner imens legen står på. Dette er naturligvis ikke nået vi skal skamme os over at have, da det på en eller anden måde ligger dybt begravet i os alle, at gerne ville dominere. Derfor kan du med en sådan bondagestang på en relativ mild måde komme igang med, hvad vi betegnet som en fast bestanddel i et hvert soveværelse.

Det er nemlig gang på gang konkluderet, at jo bedre sexliv jo bedre partnerskab har man. Derfor kan vi ikke nok gange påpege vigtigheden i, at komme igang med at udfordre hinanden – således det ikke bare bliver en omgang der skal overstås – unge som gamle par skal turde gøre disse ting sammen, vi garantere at lige så snart i har fået jeres første bondagestang / bensprede / spredestang er det ikke jeres sidste gang i handler sådan et produkt.

Udseende

Fodledshængslerne er polstret med blødt neopren, som derfor gør det umuligt at give dig mærker ved anvendelsen af spredestangen. Man vil heller ikke kunne spænde den for hårdt således den stopper blodtilførslen, da den giver et ligevægtet pres rundt om anklen / håndleddet som derfor ikke kan stoppe blodtilførslen.

Bensprederstangen fås i ovenstående indpakning, men dog i en papæske som er diskret. Dvs. ingen ville kunne se, hvad du har bestilt. Der vil ikke engang fremgå hvor den kommer fra eller på anden vis indikerer det – det er derfor så diskret, som det kan lade sig gøre i denne moderne verden.


BENSPREDERSTANG MED HÅNDJERN

Bensprederstang m. håndjern

Tjek Prisen Her →

Fordele

 • Aftagelige håndjern
 • Spredestang fremstillet i metal
 • Testvinder

Produktbeskrivelse

Denne benspreder er vores anmelderes testvinder, da den kan anskaffes til en relativ billig pris med dertilhørende høje kvalitet. Faktisk mener vores anmeldere, at prisen er alt for billig i forhold til, hvad du som forbruger får i kvalitet. Vores anmeldere har lagt vægt på, at når man køber et sådant produkt, så er det rart at det vejer lidt og der er lidt gods i det. Så man ikke blot får et produkt pakket ind i vat og papir.

Dette produkt indeholder alt hvad en bondagestang / benspreder skal have. Sex & Mischief som er producenterne bag produktet har endnu engang ramt rigtigt, og vi må bare sige, at denne version har målgruppen taget imod som var det, det eneste produkt vi havde manglet i mange år.

Der hvor denne benspreder adskiller sig, er at den med håndjernene tilfører den lidt hårde del i legene, dvs. du får lige nøjagtigt den stemning frem i din partner som det kræves af at godt udstyr. De påsatte justerbar ringe giver en klingen og klirren, som kun gør legen mere livagtigt og får dig naturligt ind i den rolle, som en spredestang skal.

Nybegynder eller ej

Faktisk må vi bare sige, at uanfægtet om du er nybegynder eller en mere erfaren bruger indenfor området, så går disse produkter til jer begge. Man kan stramme håndjernene ligeså hårdt man vil, og man kan naturligvis påsætte dem på både hænder og fødder – eller  sætte den ene fod fast til sengen, dette giver nogle helt andre muligheder i sengen.

Så hvis du er åben for at udfordre din partner og dig forhold, så er denne spredestang en af tre rigtige gode anbefalinger til et produkt, som i med sikkerhed vil falde for. En benspredestang tilfører som sagt en nervepirrende intimitet, som din partner og dig vil elske!

Læs mere om produkterne ved at skrive til os, eller trykke på ”Se produkt” – her henvises i til de udvalgte forhandleres hjemmesider. 

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here