Fræk spredestang til benspredning – Find den bedste benspreder her

3691

Nu har vi udarbejdet et overblik til dig over diverse muligheder til, at fiksere din partner eller på anden vis fastlåse ham/hende. Vi har nemlig her et udvalg over kategorien Spredestang / Benspreder / Benspredestang som er bleve, hvad vi må betegne som et hit. Vi har beskrevet markedets bedste udvalg over disse justerbare spredestange, hvorfor du nu ikke har nogen undskyldning for ikke at købe en. Med en spredestang kan din partner og dig fiksere (låse) dine / hans ben fast. Dette giver nogle muligheder til stillinger, som i med garanti ikke har forsøgt før.

Læs nedenstående sammenligning af pris eller som vi kalder det detaljeret guide til bensprederstænger.


RIMBA SPREDESTANG (Mænd & Kvinder)

Spredestang


ForhandlerPrisInformation
649,00 DKKSe produkt
956,00 DKKSe produkt

Fordele

  • Fremstillet i læder og metal, som gør spredestangen standhaftig
  • Justerbar benspreder med mulighed at indstille til begge køn
  • Fri fragt, Diskret levering, Hurtig levering og returret

Produktbeskrivelse

Endelig er der en justerbar benspreder på markedet, som ikke blot fikserer din partner og dig på en fantastisk måde, nej denne har langholdbarhed, og går ikke i stykke selvom man rykke eller giver den lidt modstand. Den er produceret i stål, og kan derfor holde til rigtig meget, hvilket naturligvis gør den perfekt til jeres spredestang. Vi har her med et produkt at gøre, som udfordrer jer til en kinky leg, hvor i vil opleve sider af hinanden i ikke før har set.

Bensprederstangen er produceret således, at den ikke giver rifter eller mærker på benene på trods af man går lidt til den. Dette har man taget højde for fra producentens side, hvorfor netop denne spredestang er blevet relativt populær på hvad der må siges at være ingen tid. Det gode ved netop dette produkt er, at det kan suppleres sammen med et par normale håndjern, så man for alvor kan mærke man er spændt fast. Men det kan nemlig sagtens også gå uden håndjern således man kun investerer i denne benspreder. Den spreder benene men holder dem naturligvis stadigvæk fastlåste i en position, hvor personen som er spændt fast føler, at han ikke kan gøre nået.

Denne følelse vil udfordre jer begge to, og hvis man på nået tidspunkt er ved at gå i panik, så siger man det naturligvis bare til sin partner, som på ingen tid kan låse dem af benene. Hvis personen der ham dem på ikke er spænd fast i hænderne, kan du selv tage dem af – du klikker den blot ud af spænderne.

Denne spredestang er som sagt justerbar, hvilket betyder, at afstanden fra ankel til ankel kan indstilles som du ønsker det. Hertil kan spredestænger helt generelt fastlåses til både hænder og fødder, det er kun fantasien der sætter grænser for hvordan i synes det skal foregå.

Vores produktanmelder har forsøgt sig med spredestangen på hænderne, hvilket ifølge dem fungerede ligeså godt. Så reelt set har du med denne benspreder to produkter i et – dette har været en af årsagerne til denne bensprederstang er en naturlig publikumsfavorit.

 


FASTLÅST BEGYNDER BENSPREDER

Bensprederstang


ForhandlerPrisInformation
199,00 DKKSe produkt

Fordele

  • Kort bondagestang
  • Kan anvendes til både hænder og ben
  • Fri fragt, Diskret levering, Hurtig levering og returret

Produktbeskrivelse

Her har vi en bondagestang, som udover at have et tidsløst design også kan anvendes til både hænder og fødder. Det er selvfølgelig en klar fordel, at man køber et produkt som kan udføre to opgaver på trods af man eksempelvis kun har købt den med hensigt til at låse fødderne. Dette produkt hører blandt vores anbefalinger, hvis man er relativ nybegynder med at spænde sig selv / eller sin partner fast. Her har i et spredestang i høj kvalitet og til gode penge. Der er altså en mulighed for, at billigt kunne udleve en frækkere leg med hinanden – så hvorfor ikke byde denne mulighed velkommen og udfordrer jeres sexliv.

 

Begynder bensprederFlere og flere finder disse små bondage lege sjove fordi man får en ejer fornemmelse over sin partner imens legen står på. Dette er naturligvis ikke nået vi skal skamme os over at have, da det på en eller anden måde ligger dybt begravet i os alle, at gerne ville dominere. Derfor kan du med en sådan bondagestang på en relativ mild måde komme igang med, hvad vi betegnet som en fast bestanddel i et hvert soveværelse. Det er nemlig gang på gang konkluderet, at jo bedre sexliv jo bedre partnerskab har man. Derfor kan vi ikke nok gange påpege vigtigheden i, at komme igang med at udfordre hinanden – således det ikke bare bliver en omgang der skal overstås – unge som gamle par skal turde gøre disse ting sammen, vi garantere at lige så snart i har fået jeres første bondagestang / bensprede / spredestang er det ikke jeres sidste gang i handler sådan et produkt.

Fodledshængslerne er polstret med blødt neopren, som derfor gør det umuligt at give dig mærker ved anvendelsen af spredestangen. Man vil heller ikke kunne spænde den for hårdt således den stopper blodtilførslen, da den giver et ligevægtet pres rundt om anklen / håndleddet som derfor ikke kan stoppe blodtilførslen.

Bensprederstangen fås i ovenstående indpakning, men dog i en papæske som er diskret. Dvs. ingen ville kunne se, hvad du har bestilt. Der vil ikke engang fremgå hvor den kommer fra eller på anden vis indikerer det – det er derfor så diskret, som det kan lade sig gøre i denne moderne verden.

 


BENSPREDERSTANG MED HÅNDJERN

Bensprederstang m. håndjern


ForhandlerPrisInformation
249,00 DKKSe produkt

Fordele

  • Aftagelige håndjern
  • Spredestang fremstillet i metal
  • Testvinder

Produktbeskrivelse

Denne benspreder er vores anmelderes testvinder, da den kan anskaffes til en relativ billig pris med dertilhørende høje kvalitet. Faktisk mener vores anmeldere, at prisen er alt for billig i forhold til, hvad du som forbruger får i kvalitet. Vores anmeldere har lagt vægt på, at når man køber et sådant produkt, så er det rart at det vejer lidt og der er lidt gods i det. Så man ikke blot får et produkt pakket ind i vat og papir.

Dette produkt indeholder alt hvad en bondagestang / benspreder skal have. Sex & Mischief som er producenterne bag produktet har endnu engang ramt rigtigt, og vi må bare sige, at denne version har målgruppen taget imod som var det, det eneste produkt vi havde manglet i mange år.

Der hvor denne benspreder adskiller sig, er at den med håndjernene tilfører den lidt hårde del i legene, dvs. du får lige nøjagtigt den stemning frem i din partner som det kræves af at godt udstyr. De påsatte justerbar ringe giver en klingen og klirren, som kun gør legen mere livagtigt og får dig naturligt ind i den rolle, som en spredestang skal.

Faktisk må vi bare sige, at uanfægtet om du er nybegynder eller en mere erfaren bruger indenfor området, så går disse produkter til jer begge. Man kan stramme håndjernene ligeså hårdt man vil, og man kan naturligvis påsætte dem på både hænder og fødder – eller  sætte den ene fod fast til sengen, dette giver nogle helt andre muligheder i sengen.

Så hvis du er åben for at udfordre din partner og dig forhold, så er denne spredestang en af tre rigtige gode anbefalinger til et produkt, som i med sikkerhed vil falde for. En benspredestang tilfører som sagt en nervepirrende intimitet, som din partner og dig vil elske!

Læs mere om produkterne ved at skrive til os, eller trykke på ”Se produkt” – her henvises i til de udvalgte forhandleres hjemmesider. 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here