Open mouth gag – Bedste i test

82

Der er mange måder, hvorpå du kan gøre jeres tid sammen i sengen lidt frækkere. Der er mange, som nyder godt af at begynde at udforske forskellige feticher. En af de mest populære feticher er BDSM, hvor det rette udstyr er et must.

Et af de frækkeste ting, du kan købe til et BDSM-eventyr, er en open mouth gag, som er et sikkert men frækt stykke legetøj. Det bedste ved en open mouth gag er, at den kan bruges af begge køn, så I kan skiftes om at være dominant.

Hvad er en open mouth gag?

En open mouth gag er et BDSM-sexlegetøj, som består af to dele: en strop som går rundt om hovedet, og delen som går ind i din mund. Når det er en open mouth gag, er delen som går i din mund åben. Det er altså typisk noget, som minder om en ring, som udvider munden.

Det minder derfor på mange måde om en normal gagball.

En open mouth gag er en spændende og sjov tilføjelse til sex, som er nem og sikker at bruge. Du kan læse mere om de bedste open mouth gags i test her:

Whitehead Gag i Stål

whitehead gag i stål

Tjek prisen her

Denne justerbare gag giver dig mulighed for selv at justere, hvor meget munden skal holdes åbnet. Designet er lavet til at minde om det redskab, som tandlæger og mundkiruger bruger til at holde en patients mund åben.

Fordele:

 • Justerbar gag
 • Justerbare stropper
 • Lavet i læder og metal

Ulemper:

Som sagt før er denne mouth gag lavet til at ligne det, som især tandlæger bruger til at holde patienters mund åben under undersøgelser. Du har mulighed for at justere denne mouth gag ved at trykke de to metalstænger indad. Du kan indstille højden mellem ca. 2,5 cm til 7 cm.

Læderstroppen, som holder gag’en på plads, kan indstilles i hele 6 forskellige længder, så du nemt kan få den mest behagelige pasform. Stropperne passer en hovedform mellem 50,5 cm til 60,5 cm, men du kan selv lave nye hulller.

Fetish Fantasy Gold Open Mouth Gag

open mouth gag

Tjek prisen her

Denne open mouth gag er lavet i en luksuriøs guldfarve, hvilket giver en eksklusiv følelse under brug. Den åben metalring gør det nemt for den, som har den på, at ånde.

Fordele:

 • Justerbare stropper
 • Lavet i metal

Ulemper:

 • Kun 3 forskellige størrelsesindstillinger.

Denne flotte open mouth gag er lavet i en flot guldfarve. Den er justerbar, hvilket gør den nem og behagelig at bruge. Fordi selve gag’en er en metalring, er det nemt at ånde for den, som har den på.

Denne open mouth gag har 3 forskellige størrelsesindstillinger, hvilket gør det nemt at finde den rette pasform. Denne gag er lavet i metal og falsk læder.

Fetish Fantasy Silicone O-Ring Gag

fetish fantasy silicone o ring gag

Tjek prisen her

Denne gag er perfekt til dig, som har lidt mere erfaring med open mouth gags. Ringformen holder din subs mund åben og stille, men giver dig stadig mulighed for at komme lige, hvad du vil derind.

Fordele:

 • Justerbare stropper
 • Lavet i medicinsk silikone
 • Hele 10 forskellige størrelsesindstillinger

Ulemper:

Denne gag fra Fetish Fantasy er en god opgradering til jer, som har leget med gags før. Gag’en er formet som et O, hvilket holder munden åben. Gag’en er monteret på 2 silikonestropper, som holder gag’en tæt mod hovedet, imens det stadig er behageligt. Stropperne har hele 10 forskellige størrelsesindstillinger og kan passe alle hoveder med en omkreds under 54 cm.

Denne open mouth gag er lavet af metal og 100% medicinsk silikone. O-ringen har en ydre diameter på 4,7 cm og en indre diameter på 3,2 cm.

Kink Jennings Dental Gag

kink jennings dental gag

Tjek prisen her

Denne justerbare open mouth gag giver dig mulighed for at justere åbningen af ​​munden. Designet ligner de værktøjer, der bruges af tandlæger til at holde en patients mund åben.

Fordele:

 • Justerbar gag
 • Lavet i metal

Ulemper:

Denne Kink Jennings Dental Gag er lavet efter at være så autentisk som muligt til de instrumenter, som tandlæger bruger på deres patienter. Denne gag har ingen stropper, men sidder i stedet fast i mundvigen. Det aflange design gør, at gag’en sidder godt i munden. Gag’en er nem at justere helt uden skruer eller spænder. Du kan som sagt selv bestemme, hvor høj gag’en skal være. Den kan maks. indstilles til 3,2 cm. Gag’en har en længde på 14 cm og er lavet i medicinsk stål.

Luksus Spider Mouth Gag

luksus spider mouth gag

Tjek prisen her

Denne gag er en super lækker opgradering til dig som allerede har eksperimenteret med gags før. Gag’en føles luksuriøs, da den er lavet i lækre kvalitetsmaterialer.

Fordele:

 • Justerbare stropper
 • Lavet i kunstlæder og metal

Ulemper:

Denne spider open mouth gag er en lækker tilføjelse i sengen til jer, som har prøvet at lege med gags før. Spider-designet gør, at selve gag’en er placeret bag tænderne. Det åbne design giver dig mulighed for at holde munden åben, imens der stadig er mulighed for stadig at lave oral.

Gag’en er fastmonteret med en bred rem i kunstlæder, som kan justeres, så den sidder behageligt. Remmen har allerede 4 størrelsesindstillinger, men du kan også sagtens lave flere huller i remmen selv. Stroppens omkreds passer hoveder med en omkreds op til 56 cm. Selve gag’en har en ydre diameter på 5,3 cm og en indre diameter på 4,1 cm.

Scandal Entice Open Mouth Gag

scandal entice open mouth gag

Tjek prisen her

Denne frække open mouth gag fra Scandal er et super sexet bud på en lækker gag til soveværelset. Den kan både bruges med metalringen eller den medfølgende gummiring.

Fordele:

 • To ringe
 • Justerbare stopper

Ulemper:

Denne open mouth gag fra Scandal er perfekt til jer, som er på udkig efter jeres første gag. Den kan både bruges med metalringen, eller I kan bruge gummiringen for en mere blid gag. Den er lavet af PVC, metal og gummi. Begge ringe har en diameter på 5 cm.

Cat Mouth Gag i Stål med Strop

cat mouth gag

Tjek prisen her

Denne lækre gag er perfekte til jer, som allerede har en smule erfaring med open mouth gags. Selve ringen er lavet i stål og kommer i et frækt design med knurhår.

Fordele:

 • Justerbare stropper
 • Lavet i kunstlæder og metal

Ulemper:

Denne gag kommer med en pirrende katte design. Knurhårene i stål er lavet til at holde O-ringen på plads bag tænderne, imens de giver en fræk lille detalje. Gag’en holdes på plads med remmen i kunstlæder, som passer et hoved med en omkreds på op til 56 cm. Du kan også selv lave flere huller i remmen for at få en bedre pasform.

Denne open mouth gag er lavet i metal og kunstlæder. O-ringen har en ydre diameter på 5 cm og en indre diameter på 4,5 cm.

Luksus Spider Mouth Gag

luksus spider mouth gag

Tjek prisen her

Denne gag er perfekt til jer, som allerede har erfaring med gag og gerne vil prøve en større udfordring.

Fordele:

 • Justerbare stropper
 • Lavet i kunstlæder og metal

Ulemper:

Gag’en holdes fast med en bred kunstlæderrem, som kan justeres. Der er allerede fire størrelsesindstillinger på stropperne, men du kan nemt selv lave et par huller mere. Remmen passer et hoved på op til 56 cm. O-ringen har en udvendige diameter på 5,3 cm og en indvendige diameter på 4,1 cm.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here