Amorelie Erotisk Julekalender – Anmeldelse & Test

881

Vinteren er på vej. Og med vinteren kommer julen. Og med julen kommer julegaver, stress, jag og alt det andet tant og fjas, der tager lidt af glæden fra hele årstiden. Men sådan behøver det ikke være i år – i hvert fald ikke, når det kommer til gaven, som kan gives til kæresten.

Der er denne Amorelie julekalender nemlig oplagt – og så er det også en gave til dig selv. Denne julekalender indeholder nemlig 24 låger, der hver gemmer på en erotisk julegodte, så I kan hygge jer på nye måder hver dag i december – så mærkes kulden udenfor pludselig ikke så meget længere.

Amorelie Julekalender – Derfor skal du købe den til kæresten

Tjek Prisen Her →

Julekalendere fås efterhånden med mange forskellige temaer: chokolade til børnene, øl til mændene, skønhedsprodukter til kvinderne. Men hvorfor ikke forene de to køn, når netop dette også vil give jer en frækkere jul sammen?

Og det er netop det en Amorelie julekalender kan gøre. Eftersom der bag alle de 24 låger gemmer sig en lille fræk og erotisk godte, så vil alle de 24 juledage pludselig blive meget sjovere – og måske ikke så kolde endda. En ekstra gode ved denne julekalender er jo også, at I begge får noget ud af den, og det er noget i kan samle jer om om aftenen – julekalenderen indeholder nemlig både legetøj til mænd og kvinder, så der er ingen frygt for, at du bliver holdt udenfor alt det sjove.

Dog er denne julekalender også brugbar til singlerne, der ønsker 24 dage, der alle føles som juleaften – nemlig fyldt med spænding, forventning og masser af klimaks. Produkterne kan nemlig bruges til begge køn, det kræver blot en smule kreativitet – og ellers kan du jo altid bruge dem på en tinder-date.

Julekalenderen er desuden den oplagte måde at tænde op under flammerne i et forhold, der måske har mistet lidt af den erotiske aktivitet og intimitet. Det er nemt at falde ind i vaner, når begge parter har en travl hverdag og er trætte, når de kommer hjem fra arbejde. Når julejag og stress bliver lagt oveni, bliver kærestetiden måske helt glemt eller i hvert fald sat lidt på standby – og det er jo synd.

Hvis dette er noget, du synes, du kan kende fra dit forhold, er det ikke fordi I ikke længere passer sammen eller er ved at glide fra hinanden – tværtimod er det fordi I bliver mere og mere komfortable i hinandens selskab. Derfor kan det også være, at netop en julekalender som denne, vil være ekstra god for jer, da I er komfortable nok omkring hinanden til at afprøve nye ting. Brug dette som en gave til din partner, men også som en gave til forholdet og intimiteten – spark gang i gløderne, så erotikken og intimiteten kan blusse op på ny.

Læs mere her →

 

Hvad indeholder sex julekalenderen fra Amorelie? [SPOILER]

Julekalenderens indhold kan jo selvfølgelig ikke afsløres, da hele overraskelsesmomentet så går af den. Det, der kan afsløres, er til gengæld, at du får en julekalender i klassisk og flot indpakning med 24 låger, der alle gemmer på en hemmelighed – nemlig hemmeligheden til en fræk og hed december måned, hvor kærligheden og seksualiteten fejres.

Dog skal ovenstående blot ses som en anbefaling. Det kan jo ikke forventes, at alle vil købe en julekalender uden kendskab til indholdet, hvilket er grunden til, at det blot anbefales, at du ikke kigger på listen og i stedet bare tager chancen og kaster dig ud i det med hovedet først. Hvis du ikke er typen til dette, kan du dog alligevel få et overblik over kalenderens indhold:

1. Mini Vibrator
2. 23 Challenges Book
3. Amorelie Care Vegan Lubricant 50ml
4. Penisring with Vibration
5. Eyefold & Cuffs
6. Bath Sponge
7. Amorelie Care Vegan Toycleaner & Intimate Care 75ml
8. Nipple Pasties
9. Amorelie Care Vegan Intense Gel for her 30ml & Educational Videos via Paper Voucher
10. Mini Paddle
11. Masturbator
12. Kamasutra Booklet
13. Amorelie Care Vegan Intimate Cleansing Gel 70ml
14. Penisring Silicone
15. Toybag
16. Mouthwatering Spray 13ml
17. Fingervibrator
18. Analplug Silicone
19. Roleplay Mask
20. Nevernot Softtampons 2pcs
21. Finger Sleeve Silicone 2pcs
22. Body Paint 20ml
23. Sondermoment Cardgame
24. Vibro Egg with Remote Control

Alt i alt en stor blanding af forskellige ting, der bidrager til de enlige lørdage, hvor du trænger til lidt ekstra forkælelse, eller til den horisontale dans mellem lagnerne. De forskellige ting er også udvalgt på en måde, hvor der er noget til enhver smag. Dette gør, at der er noget for alle, men også at der er mulighed for at afprøve forskellige ting og produkter, som I måske ikke normalt havde kastet jer ud i.

Som sagt er indpakningen meget diskret, og kunne faktisk godt ligne en julekalender fyldt med goder og godter til huden. Dette er selvfølgelig et bevidst valg, så du sagtens kan have den stående fremme i lejligheden uden at bekymre dig om, om familien kommer forbi til en kop julegløgg og en vaniljekrans – selvfølgelig med den undtagelse, at de ikke kigger bag lågerne og gaverne ikke ligger fremme.

Køb Kalenderen Billigt Her

Specifikationer for Amorelie julekalender

Denne julekalender er som sagt perfekt til begge køn samt par og singler. Den har en værdi af ca. 3200 kr., der er fordelt ud på de 24 pakker, og så er den flot og stilren.

Derudover er der nogle helt specifikke ting, som måske kunne være interessante at vide, hvis du overvejer at købe denne julekalender til en god ven, veninde eller kæreste.

Julekalenderen vejer 2592 gram og er 46,5 cm x 42,5 cm x 7,5 cm stor. Der medfølger et inspirerende livsstilsmagasin, så du aldrig går tør for ideer, og så medfølger en App til både Android og iOS. Julekalenderen har hos forhandleren Coolstuff en pris på 1.199,- kr.

Amorelie julekalender er til jer der…

Amorelie julekalenderen er for de fleste, der er interesseret i at udforske og afprøve nye ting inden for sexlivet. Dog er der jo selvfølgelig nogle få, der ikke vil sætte pris på denne gave – alle er jo forskellige, og der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet.

Hvis din partner ikke føler sig komfortabel med sexlegetøj, eller hvis de direkte er imod det, så er gaven selvfølgelig ikke noget, der passer til dem – dette gælder også, hvis det er en ven eller veninde, som gaven er til. Her kan det selvfølgelig være svært at vide, men det er som regel noget, der er nemt nok at gennemskue.

Er din ven, veninde eller kæreste derimod frisk på en fræk overraskelse hver dag, så er dette jo lige gaven til dem. Gaven er også ideel, hvis dig og din kæreste endnu ikke har turde bevæge jer ud på markedet, men har vist interesse indenfor det, da I ved hjælp af julekalenderen kan få afprøvet en hel masse forskelligt, og på den måde får I mulighed for at vælge det legetøj, der passer bedst til jer.

Det giver selvfølgelig også bare et større udvalg – både til en lille kollektion, som kunne være samlet på forhånd, men også som en begyndelse. Med julekalenderen får I altså mulighed for frit at vælge mellem de forskellige ting på længere sigt, og på den måde er det jo ikke kun en hed december, der bliver sikret.

Lav din egen julekalender

Hvis ikke din partner er interesseret i sexlegetøj, er der jo også rig mulighed for at blande din egen, hvilket både kan være billigere, men også mere personligt. Den fysiske kalender behøver ikke kræve de helt store kreative evner, det kan blot være 24 kuverter med hvert deres lille kort, hvorpå du har skrevet dagens gave, hvis ikke gaven er en fysisk genstand. Fordelen ved denne julekalender er nemlig, at du kan tilbyde en lang række af forskellige ting – og de behøver ikke at koste noget som helst.

Det kan for eksempel være oralsex, morgenmad på sengen, massage af forskellige arter, en tur på julemarked, en tur i biografen, en tur i måneskinnet, en time, hvor din partner kan snakke om alt mellem himmel og jord, et antal kram om dagen, et antal kys den næste, en times forspil, samleje med det hele – og så videre.

Mulighederne er uendelige, og hvor nogle koster penge, er andre gratis og endda til jeres begges nydelse. Det er altså en win-win med en sådan kalender – også fordi den kan live lidt op i et forhold, hvor erotikken ikke er blevet prioteret eller blot gået i stå af den ene eller anden grund.

Lav din egen adventskalender

En tredje mulighed, som du kan gøre brug af – især hvis ikke I er vant til brugen af sexlegetøj – er en adventskalender med 4 forskellige stykker sexlegetøj af forskellige slags. Her kan du selv være herre over, hvilket legetøj I får anskaffet og dermed er chancen for, at det er noget, som I kommer til at bruge endnu større.

Den nemmeste måde, hvorpå du får udvalgt det helt rigtige legetøj, er ved at sætte dig ned en aften med at glas rødvin i hånden og lidt sensuel musik i baggrunden, og så kigge en hjemmeside med sexlegetøj igennem. På den måde har du sat stemningen, du bliver måske en smule tændt, og dermed kan du efter bedste evne udvælge det sexlegetøj, som du tror, at I får mest gavn af.

Som du kigger legetøjet igennem, kan du begynde at danne dig en ide over, hvilke forskellige typer, du synes, I skal afprøve. Det kan være en vibrator, en ny glidecreme, en penisring, en dildo, analkugler eller noget helt tredje – du kan jo frit tage inspiration fra julekalenderens liste ovenfor. Når først du har valgt dette, kan du begynde at kigge de forskellige kategorier igennem. Forestil dig her, hvordan du vil bruge hvert stykke legetøj med din partner, og mærk efter, hvad der tænder dig mest – hvilke muligheder du bliver mest spændt på at afprøve. Det er nemlig lige netop disse stykker legetøj, som du skal have fat på.

I løbet af processen er det selvfølgelig også en god ide at tænke din partner ind i det, da det ellers nemt bliver en adventskalender, som du får mest gavn af, hvilket jo ikke er meningen. Dog kan du ligeså godt bruge situationen, så du også selv bliver spændt på at afprøve de forskellige ting, som du får købt.

Lav en julekalender eller adventskalender sammen

Halvdelen af en julekalender eller adventskalender er selvfølgelig overraskelsesmomentet, hvilket ødelægges en smule her, men ved at lave de forskellige kalendere sammen, er I sikrer på, at I begge glæder jer og er spændte på de 24 dage i december eller blot de 4 søndage, der eventuelt leder op til den helt store gave den 24.

Hvis I vælger at gå med den hjemmelavede julekalender, bliver det hurtigt dyrere end at købe den Amorelie julekalenderen, så her skal I måske i stedet gå sammen om at købe den, men ellers kan I jo skiftes til at give hinanden en lille gave i form at oralsex eller massage, så I begge bliver forkælede.

Vælger I adventskalenderen er der jo rig mulighed for at I bliver enige om 4 stykker legetøj, som I begge glæder jer til at prøve, og så får I om ikke andet 4 søndage fyldt med hede stunder, og 4 lange ure fyldt med spænding. De resterende 6 dage kan I jo altid udnytte med legetøjet fra sidste søndag.

Hvis ikke I kan vælge, er der jo altid den mulighed at søndagene består af legetøj og hverdagene består af små overraskelser og forkælelser.

Hvis I vælger at lave en julekalender eller adventskalender sammen, kan I altid købe én ting, som I giver hinanden juleaften, som I holder hemmeligt, så der alligevel er en overraskelse til jer begge to – så har I også noget at bruge natten på, og en måde at forbrænde alt julemaden igen.

Hvor finder jeg andre frække julekalendre

Du kan også læse vores komplette anmeldelse af sinful julekalender eller orions julekalender. De julekalendere er faktisk også et rigtigt godt alternativ til denne frække Amorelie julekalender.

Vi håber i øvrigt, at du via nedenstående kommentarfelt vil dele dine oplevelser med, hvilken fræk julekalender, som du synes er den ultimativt bedste.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here