Er du vild med at få et blowjob, men har du ingen partner, eller er din partner ikke helt lige så vild med det, som du selv er? Så er der heldigvis hjælp at hente. Med en Autoblow har du nemlig mulighed for at få det ultimative blowjob, og det er helt uden en partner!

Der findes en række forskellige produkter på markedet, der har til formål at give dig det bedste og mest realistiske blowjob. Her er der dog meget stor forskel på maskinernes kvalitet og funktioner, og derfor får du her en gennemgang af de blowjob maskiner, der er bedst i test.

Testvinder – Autoblow A.I. Blowjob Maskine

autoblow ai blowjob machine

ForhandlerPrismaskinen
mshop.dk logoTjek dagens pris
sinful logoTjek dagens pris

 

Kunne du tænke dig lidt mere end bare et blowjob? Så kan denne Autoblow A.I. Blowjob Maskine klare opgaven og tilmed give dig en oplevelse helt ud over det sædvanlige takket være kunstig intelligens.

Fordele:

 • Takket være kunstig intelligens får du 10 forskellige oralsex-teknikker, som skifter fra gang til gang
 • Giver dig den mest livagtige oplevelse af et blowjob
 • Stimulerer penis på intet mindre end 250 forskellige punkter

Ulempe:

 • Er designet til at passe til mænd med en penis på en diameter på max. 5,2 centimeter. Er din penis større, vil du dermed ikke kunde bruge denne model

Med denne model får du en utrolig realistisk følelse af at få et rigtigt blowjob, så har du ingen partner, eller er din partner ikke vild med at give blowjob, kan denne klare opgaven for dig – måske endnu bedre end en eventuel partner ville kunne gøre det.

Den er nemlig udviklet af eksperter, der samlet set har set mere end hundrede timers porno for at kunne genskabe de mest virkelighedstro blowjob-teknikker. Det har blandt andet resulteret i hele 10 forskellige orealsex-teknikker og stimulation af penis på hele 250 forskellige punkter.

Takket være det bløde silikonesleeve vil maskinen føles behagelig mod huden, og det er med til at skabe den meget realistiske følelse af et blowjob.

Når du har lyst til et blowjob, sætter du blot din autoblow i stikkontakten, og så kan fornøjelsen gå i gang. Maskinen stopper ikke, før du er blevet tilfredsstillet, og har du lyst til en runde mere, er maskinen også klar til det.

 

Den frække – Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

autoblow 2 xt blowjob maskine

ForhandlerPrismaskinen
mshop.dk logoTjek dagens pris
sinful logoTjek dagens pris

 

Med denne Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine (også kendt som Autoblow 3) får du en blowjob maskine, der kan sikre dig et godt og vellykket blowjob når og hvor som helst. Maskinen er håndfri og giver dig en meget realistisk følelse af et rigtigt blowjob.

Fordele:

 • Blødt sleeve i tre forskellige størrelser
 • Realistisk følelse af et blowjob
 • Stimulering langs hele penisskaftet

Ulemper:

 • Hvis motoren bliver overbelastet, vil maskinen automatisk holde pause, og det kan være en ulempe, hvis man er i gang med en god stimulering

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine er en opgraderet version af foregående modeller, og den er derfor blevet videreudviklet løbende. Denne model er blandt andet meget strammere end de tidligere modeller.

Maskinen kommer med et ekstremt blødt sleeve, som vil give dig en meget autentisk følelse af et rigtigt blowjob – især hvis du samtidig også anvender en god glidecreme. Sleevet passer rent dybdemæssigt til alle størrelser af penis, men du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige størrelser for at få den perfekte omkreds.

Størrelserne er:

A: 2,7-3,5 centimeter i diameter, svarende til 7,5-10 centimeter i omkreds
B: 3,5-4,5 centimeter i diameter, svarende til 10-14 centimeter i omkreds
C: 4,5-5,6 centimeter i diameter, svarende til 14-16 centimeter i omkreds

Bliver motoren overbelastet, holder den automatisk en kort pause, hvorefter den igen vil være klar til at give dig et godt blowjob. Maskinen er håndfri, men skal tilsluttes en almindelig stikkontakt.

 

Den smarte – 3fap Fap Happier Onaniprodukt

3fap fap happier onaniprodukt

Tjek prisen her

 

Denne smarte 3fap Fap Happier blowjob maskine giver dig en uimodståelig 3-i-1 onani-oplevelse. Maskinen kommer med tre forskellige åbninger, som du enten kan tage en efter en, eller du kan vælge din foretrukne åbning.

Fordele:

 • Tre forskellige åbninger med hver deres indvendige struktur og et justerbart vakuum
 • Passer til de fleste størrelser af penis
 • Nem rengøring

Er du vild med både blowjob, vaginal sex og anal sex, men har du ikke en partner til at tilfredsstille dine behov? Så kan denne maskine klare det hele. Den kommer nemlig med tre forskellige åbninger, der giver dig et fantastisk blowjob samt følelsen af at have henholdsvis analsex og vaginal sex alt afhængigt af, hvilken åbning du vælger. Du kan enten vælge kun at koncentrere dig om den ene af åbningerne, eller du kan skifte imellem dem undervejs. Det er helt op til dig og din fantasi.

Den indvendige struktur giver dig mulighed for at justere på det sugende vakuum i alle tre åbninger, så du kan opnå lige præcis den følelse, du kan lide.

Denne onanimaskine har en størrelse, der passer til de fleste mænd, og maskinen stabiliseres af robust plast, som sikrer dig et godt greb, uanset hvor ophedet din onani bliver. Efter brug er maskinen ganske nem at rengøre, så den er klar til at blive brugt igen næste gang, du har lyst til at forkæle dig selv.

Autoblow tilbehør

Der findes en del forskelligt udstyr til en autoblow, som du kan læse en gennemgang af nedenfor.

 

 

Onani Sleeve til Autoblow 2+

onani sleeve til autoblow

Tjek prisen her

 

Dette er et separat sleeve til din Autoblow 2+ eller Autoblow 2 blowjob maskine, og det er til dig, der gerne vil prøve et sleeve i en anden størrelse end den størrelse, der følger med maskinen. Det kan også være, at du har brugt det medfølgende sleeve så meget, at det nu er blevet tid til at skifte det ud.

Sleevet kan købes i tre forskellige størrelser:

Størrelse A: 2,7-3,5 centimeter i diameter, svarende til 7,5-10 centimeter i omkreds
Størrelse B: 3,5-4,5 centimeter i diameter, svarende til 10-14 centimeter i omkreds
Størrelse C: 4,5-5,6 centimeter i diameter, svarende til 14-16,5 centimeter i omkreds.

Autoblow Easy Grip Håndtag

autoblow easy grip håndtag

Tjek prisen her

 

På baggrund af forskelligt feedback fra brugerne har Autoblow valgt at fremstillet dette Easy Grip håndtag, der vil gøre det nemmere for dig at holde om maskinen. Det kommer nemlig med et blødt håndtag, som er let at holde fast i – også når det går vildt for sig.

Derudover giver dette smarte håndtag dig også mulighed for at udforske helt nye muligheder med din Autoblow. Med dette håndtag kan du for eksempel bruge den i en vandret stilling uden problemer.

Autoblow A.I. Sleeve Vagina

autoblow a i sleeve vagina

Tjek prisen her

 

Har du en Autoblow A.I, og kunne du tænke dig at få et sleeve med en fræk vagina, kan du vælge at købe dette sleeve. Det er enormt blødt og har en meget pirrende indvendig struktur, der består af små dupper, der virker meget stimulerende. Med dette sleeve vil du kunne skifte mellem henholdsvis at få blowjob og få vaginal sex af din Autoblow ai.

Autoblow A.I. Sleeve Anal

autoblow a i sleeve anal

Tjek prisen her

 

Har du en Autoblow A.I, og kunne du tænke dig at tage maskinen til nye højder? Så kan du købe dette anal sleeve til maskinen, så du også kan få en realistisk oplevelse af at have analsex. Sleevet er fremstillet med en indvendig struktur, der føles silkeblød mod penis, og som samtidig har en stram anus og et meget realistisk ydre.

Autoblow A.I. Sleeve Mund

autoblow a i sleeve mund

Tjek prisen her

 

Nyd følelsen af bløde og meget realistiske læber rundt om din penis med dette Autoblow A.I mund sleeve. Det er fremstillet i blød silikone og har en indvendig struktur med stimulerende riller, der virker meget pirrende.

Sådan vælger du den rigtige autoblow maskine

Der findes rigtig mange forskellige blowjob maskiner på markedet, og det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvilken maskine man skal vælge. Er det din første investering i en blowjob maskine, eller måske i sexlegetøj generelt, vil det formentlig være endnu sværere for dig at vælge mellem de mange spændende modeller. Derfor får du her en hjælpende hånd.

Når du skal vælge den helt rigtige maskine for dig, gælder det om at tænke over, hvad du har lyst til at stimulere, og hvor mange penge du er villig til at betale. Der er nemlig stor forskel på de forskellige funktioner i modellerne, og de findes også i forskellige prisklasser.

Der er for eksempel nogle af maskinerne, der kun er designet til at kunne give gode og livagtige blowjob, mens andre kan give dig lidt af alt det gode – både blowjob, vaginal sex og anal sex. Det er særligt til dig, der enten godt kan lide at mikse på kryds og tværs, undervejs som tiden skrider frem, eller til dig der kan være i humør til det ene den ene dag og det andet den anden dag.

Til de fleste af blowjob maskinerne er der dog også mulighed for at udskifte det indvendige sleeve, der udgør hoveddelen af selve maskinen. Det ene udelukker derfor ikke det andet, og køber du en maskine, der kun er udstyret med ét sleeve, vil du muligvis kunne skifte mellem de forskellige sleeves alt afhængigt af, hvilken model du vælger.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here