Autoblow – Her er de bedste i test

331

Er du vild med at få et blowjob, men har du ingen partner, eller er din partner ikke helt lige så vild med det, som du selv er? Så er der heldigvis hjælp at hente. Med en Autoblow har du nemlig mulighed for at få det ultimative blowjob, og det er helt uden en partner!

Der findes en række forskellige produkter på markedet, der har til formål at give dig det bedste og mest realistiske blowjob. Her er der dog meget stor forskel på maskinernes kvalitet og funktioner, og derfor får du her en gennemgang af de blowjob maskiner, der er bedst i test.

Testvinder – Autoblow A.I. Blowjob Maskine

autoblow ai blowjob machine

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Kunne du tænke dig lidt mere end bare et blowjob? Så kan denne Autoblow A.I. Blowjob Maskine klare opgaven og tilmed give dig en oplevelse helt ud over det sædvanlige takket være kunstig intelligens.

Fordele:

 • Takket være kunstig intelligens får du 10 forskellige oralsex-teknikker, som skifter fra gang til gang
 • Giver dig den mest livagtige oplevelse af et blowjob
 • Stimulerer penis på intet mindre end 250 forskellige punkter

Ulempe:

 • Er designet til at passe til mænd med en penis på en diameter på max. 5,2 centimeter. Er din penis større, vil du dermed ikke kunde bruge denne model

Med denne model får du en utrolig realistisk følelse af at få et rigtigt blowjob, så har du ingen partner, eller er din partner ikke vild med at give blowjob, kan denne klare opgaven for dig – måske endnu bedre end en eventuel partner ville kunne gøre det.

Den er nemlig udviklet af eksperter, der samlet set har set mere end hundrede timers porno for at kunne genskabe de mest virkelighedstro blowjob-teknikker. Det har blandt andet resulteret i hele 10 forskellige orealsex-teknikker og stimulation af penis på hele 250 forskellige punkter.

Takket være det bløde silikonesleeve vil maskinen føles behagelig mod huden, og det er med til at skabe den meget realistiske følelse af et blowjob.

Når du har lyst til et blowjob, sætter du blot din autoblow i stikkontakten, og så kan fornøjelsen gå i gang. Maskinen stopper ikke, før du er blevet tilfredsstillet, og har du lyst til en runde mere, er maskinen også klar til det.

 

Den frække – Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

autoblow 2 xt blowjob maskine

Forhandler Prismaskinen
mshop.dk logo Tjek dagens pris
sinful logo Tjek dagens pris

 

Med denne Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine (også kendt som Autoblow 3) får du en blowjob maskine, der kan sikre dig et godt og vellykket blowjob når og hvor som helst. Maskinen er håndfri og giver dig en meget realistisk følelse af et rigtigt blowjob.

Fordele:

 • Blødt sleeve i tre forskellige størrelser
 • Realistisk følelse af et blowjob
 • Stimulering langs hele penisskaftet

Ulemper:

 • Hvis motoren bliver overbelastet, vil maskinen automatisk holde pause, og det kan være en ulempe, hvis man er i gang med en god stimulering

Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine er en opgraderet version af foregående modeller, og den er derfor blevet videreudviklet løbende. Denne model er blandt andet meget strammere end de tidligere modeller.

Maskinen kommer med et ekstremt blødt sleeve, som vil give dig en meget autentisk følelse af et rigtigt blowjob – især hvis du samtidig også anvender en god glidecreme. Sleevet passer rent dybdemæssigt til alle størrelser af penis, men du har mulighed for at vælge mellem tre forskellige størrelser for at få den perfekte omkreds.

Størrelserne er:

A: 2,7-3,5 centimeter i diameter, svarende til 7,5-10 centimeter i omkreds
B: 3,5-4,5 centimeter i diameter, svarende til 10-14 centimeter i omkreds
C: 4,5-5,6 centimeter i diameter, svarende til 14-16 centimeter i omkreds

Bliver motoren overbelastet, holder den automatisk en kort pause, hvorefter den igen vil være klar til at give dig et godt blowjob. Maskinen er håndfri, men skal tilsluttes en almindelig stikkontakt.

 

Den smarte – 3fap Fap Happier Onaniprodukt

3fap fap happier onaniprodukt

Tjek prisen her

 

Denne smarte 3fap Fap Happier blowjob maskine giver dig en uimodståelig 3-i-1 onani-oplevelse. Maskinen kommer med tre forskellige åbninger, som du enten kan tage en efter en, eller du kan vælge din foretrukne åbning.

Fordele:

 • Tre forskellige åbninger med hver deres indvendige struktur og et justerbart vakuum
 • Passer til de fleste størrelser af penis
 • Nem rengøring

Er du vild med både blowjob, vaginal sex og anal sex, men har du ikke en partner til at tilfredsstille dine behov? Så kan denne maskine klare det hele. Den kommer nemlig med tre forskellige åbninger, der giver dig et fantastisk blowjob samt følelsen af at have henholdsvis analsex og vaginal sex alt afhængigt af, hvilken åbning du vælger. Du kan enten vælge kun at koncentrere dig om den ene af åbningerne, eller du kan skifte imellem dem undervejs. Det er helt op til dig og din fantasi.

Den indvendige struktur giver dig mulighed for at justere på det sugende vakuum i alle tre åbninger, så du kan opnå lige præcis den følelse, du kan lide.

Denne onanimaskine har en størrelse, der passer til de fleste mænd, og maskinen stabiliseres af robust plast, som sikrer dig et godt greb, uanset hvor ophedet din onani bliver. Efter brug er maskinen ganske nem at rengøre, så den er klar til at blive brugt igen næste gang, du har lyst til at forkæle dig selv.

Autoblow tilbehør

Der findes en del forskelligt udstyr til en autoblow, som du kan læse en gennemgang af nedenfor.

 

 

Onani Sleeve til Autoblow 2+

onani sleeve til autoblow

Tjek prisen her

 

Dette er et separat sleeve til din Autoblow 2+ eller Autoblow 2 blowjob maskine, og det er til dig, der gerne vil prøve et sleeve i en anden størrelse end den størrelse, der følger med maskinen. Det kan også være, at du har brugt det medfølgende sleeve så meget, at det nu er blevet tid til at skifte det ud.

Sleevet kan købes i tre forskellige størrelser:

Størrelse A: 2,7-3,5 centimeter i diameter, svarende til 7,5-10 centimeter i omkreds
Størrelse B: 3,5-4,5 centimeter i diameter, svarende til 10-14 centimeter i omkreds
Størrelse C: 4,5-5,6 centimeter i diameter, svarende til 14-16,5 centimeter i omkreds.

Autoblow Easy Grip Håndtag

autoblow easy grip håndtag

Tjek prisen her

 

På baggrund af forskelligt feedback fra brugerne har Autoblow valgt at fremstillet dette Easy Grip håndtag, der vil gøre det nemmere for dig at holde om maskinen. Det kommer nemlig med et blødt håndtag, som er let at holde fast i – også når det går vildt for sig.

Derudover giver dette smarte håndtag dig også mulighed for at udforske helt nye muligheder med din Autoblow. Med dette håndtag kan du for eksempel bruge den i en vandret stilling uden problemer.

Autoblow A.I. Sleeve Vagina

autoblow a i sleeve vagina

Tjek prisen her

 

Har du en Autoblow A.I, og kunne du tænke dig at få et sleeve med en fræk vagina, kan du vælge at købe dette sleeve. Det er enormt blødt og har en meget pirrende indvendig struktur, der består af små dupper, der virker meget stimulerende. Med dette sleeve vil du kunne skifte mellem henholdsvis at få blowjob og få vaginal sex af din Autoblow ai.

Autoblow A.I. Sleeve Anal

autoblow a i sleeve anal

Tjek prisen her

 

Har du en Autoblow A.I, og kunne du tænke dig at tage maskinen til nye højder? Så kan du købe dette anal sleeve til maskinen, så du også kan få en realistisk oplevelse af at have analsex. Sleevet er fremstillet med en indvendig struktur, der føles silkeblød mod penis, og som samtidig har en stram anus og et meget realistisk ydre.

Autoblow A.I. Sleeve Mund

autoblow a i sleeve mund

Tjek prisen her

 

Nyd følelsen af bløde og meget realistiske læber rundt om din penis med dette Autoblow A.I mund sleeve. Det er fremstillet i blød silikone og har en indvendig struktur med stimulerende riller, der virker meget pirrende.

Sådan vælger du den rigtige autoblow maskine

Der findes rigtig mange forskellige blowjob maskiner på markedet, og det kan derfor være svært at beslutte sig for, hvilken maskine man skal vælge. Er det din første investering i en blowjob maskine, eller måske i sexlegetøj generelt, vil det formentlig være endnu sværere for dig at vælge mellem de mange spændende modeller. Derfor får du her en hjælpende hånd.

Når du skal vælge den helt rigtige maskine for dig, gælder det om at tænke over, hvad du har lyst til at stimulere, og hvor mange penge du er villig til at betale. Der er nemlig stor forskel på de forskellige funktioner i modellerne, og de findes også i forskellige prisklasser.

Der er for eksempel nogle af maskinerne, der kun er designet til at kunne give gode og livagtige blowjob, mens andre kan give dig lidt af alt det gode – både blowjob, vaginal sex og anal sex. Det er særligt til dig, der enten godt kan lide at mikse på kryds og tværs, undervejs som tiden skrider frem, eller til dig der kan være i humør til det ene den ene dag og det andet den anden dag.

Til de fleste af blowjob maskinerne er der dog også mulighed for at udskifte det indvendige sleeve, der udgør hoveddelen af selve maskinen. Det ene udelukker derfor ikke det andet, og køber du en maskine, der kun er udstyret med ét sleeve, vil du muligvis kunne skifte mellem de forskellige sleeves alt afhængigt af, hvilken model du vælger.

Autoblow Indiegogo kampagne

autoblow indiegogo kampagneDe kloge mennesker bag den fantastiske og nytænkende Autoblow maskine har skabt sexlegetøj siden 2008. Men deres succes tog virkelig fart i 2014 da de præsenterede deres Autoblow 2 via en Indiegogo kampagne.

Herefter har de udelukkende fokuseret på at skabe den bedste og mest innovative teknologi til masturbator sexlegetøj til mænd. Det er en meget anderledes strategi end mange andre sexlegetøjsproducenter, der i stedet arbejder på at have et bredt og varieret sortiment af mange forskellige slags sexlegetøj.

Men deres fokus på masturbator sexlegetøj til mænd som for eksempel Autoblow, gør dem også eksperter inden for netop denne teknologi.

En af grundene til deres store succes er brugen af Indiegogo og den store støtte og feedback de har fået efter deres crowdfunding projekt.

Hvad er Indiegogo?

Indiegogo er en smart platform, hvor små start-ups kan søge crowdfunding til deres projekter. Det kan både være støtte til et bestemt produkt eller et koncept. Med autoblow indiegogo kampagne 2crowdfunding kan du få startet projekter, der ellers ville være umulige at komme i gang med.

Indiegogo blev startet i 2008. Siden da har platformen gjort at over 800.000 ideer og projekter kunne blive til virkelighed. Dem der støtter, og dem der kommer med projekterne, er mange. I dag er der over 9 millioner brugere fra 235 lande, der støtter, og skaber projekter.

Med Indiegogo kan selv små selvstændige og andre virksomheder, få den kapital de har brug for, så deres projekt bliver gjort muligt eller sat gang i en produktion.

Indiegogo hjælper dig selvfølgelig med at indsamle den nødvendige kapital, men de kan også sætte små start-ups sammen med andre virksomheder, hjælpe med marketing eller hjælpe med at producere prototyper, samt pakning og forsendelse.

Crowdfunding er i dag en ret udbredt metode, når nye produkter skal udvikles, eller ideer skal ud i verden. Som støtter kan du selv vælge, hvor meget du vil støtte med, eller om du så at sige køber et produkt for dine penge.

Hvad betød Indiegogo kampagnen for deres autoblow teknologi?

autoblow indiegogo kampagne 3For folkene bag Autoblow betød Indiegogo kampagnen alt. Den satte nemlig for alvor i gang i deres succes og gjorde deres nu store produktion mulig. Deres virksomhed har rekorden i det højeste mængde kapital samlet via crowdfunding for et sexlegetøj til mænd.

I 2014 startede de en Indiegogo kampagne for deres Autoblow 2. Over tid indsamlede den mere end 381.000 dollars fra mere end 3300 støttere.

De næste fire år opbyggede de deres virksomhed, og endte med at kunne sælge den effektive Autoblow 2. Derudover kom også de opgraderede og forbedret udgaver Autoblow 2+ og Autoblow 2+ XT. De nye udgaver af blowjob maskinen, blev solgt til over 200.000 mænd over hele verden.

Efter den store succes havde de en masse feedback fra de 200.000 brugere af Autoblow maskinerne. Herefter har de brugt lang tid at bruge denne feedback på at skabe en endnu bedre udgave. Og har sammen med en robot ingeniør og AI videnskabsfolk skabt en helt unik og innovativ blowjobmaskine, som er den første af sin slags på markedet.

Deres nye Autoblow A.I. skaber den perfekte nydelse ved at balancere fire hovedgrupper i den mandlige nydelse ved et godt blowjob. Både friktion, smørelse, greb og hastighed er tænkt ind i opbygningen af den smarte blowjob maskine.

Opgraderinger af Autoblow

Det nye design i Autoblow AI er skabt med udgangspunkt i disse fire hovedelementer i et godt blowjob. Det er særligt et nyt sleeve, der gør hele forskellen. Rillerne i sleevet er både i toppen og bunden af sleevet. Dette giver den perfekte friktion, når det innovative greb kører op og ned over penissen. Der tilføres selvfølgelig god smørelse med en glidecreme, inden penissen føres ind i sleevet.

Du kan trykke på en knap for at skifte mellem de mange forskellige teknikker. Herefter kan autoblow indiegogo kampagne 5du trykke på enten plus knappen eller minus knappen for at skrue op eller ned for hastigheden.

Der er tænkt meget over, at Autoblow maskinen skal kunne nydes af mænd med en mindre penis, normal penislængde samt dem med en stor penis. Derfor er sleevet også brugbart sammen med stort set alle penisstørrelser.

Den smarte teknologi bag de mange greb og teknikker sørger for en realistisk bevægelse og det kompakte design gør, at maskinen er nem og praktisk at have med at gøre.

Samtidig skal maskinen sættes direkte til i stikkontakten. På den måde skal du aldrig tænke over, om du løber tør for strøm, eller om du har batterier nok. Autoblow AI har flere elementer, der gør den til noget helt særligt. Og som aldrig ville have været mulig uden den store og succesfulde Indiegogo kampagne.

Hvad gør Autoblow A. I. speciel?

Blowjob maskinen Autoblow A.I. er den første af sin slags på markedet. Den er nemlig det første sex legetøj til at bruge den smarte kunstige intelligens til at skabe en mere realistisk onani oplevelse.autoblow indiegogo kampagne 4

Stort set alle andre automatiske sexlegetøj til mænd bevæger sig udelukkende fra top til bund på penissen. Og det inkluderer også deres egen Autoblow 2.

Men denne bevægelse fra top til bund af penissen er blot en af mange teknikker, der kan bruges under et blowjob. Og giver ikke brugeren en særlig varieret eller realistisk oplevelse. Derfor har Autoblot A. I. også mange flere og mere avanceret teknikker.

Derfor har folkene bag den smarte blowjob maskine lavet deres research. De har analyseret et kæmpe datasæt over film, der viser blowjobs. Ved at studere denne data har de kunne finde frem til de præcise bevægelser, der bliver brugt under et virkeligt blowjob.

Det har i sidste ende gjort, at Autoblow A.I. har 10 forskellige teknikker og bevægelser, som du kan skifte mellem. Og som du kan variere yderligere ved at skrue op eller ned for hastigheden. Præcis som i virkeligheden

10 forskellige blowjob teknikker med Autoblow A.I.

Det særlige ved Autoblow A.I er de mange variationer du kan vælge i mellem. Og som kan tilpasses med forskellige hastigheder. Der er derfor mange flere former for stimulering at vælge i mellem end ved mange andre automatiske masturbatorer til mænd.

Her får du et overblik over de 10 forskellige blowjob teknikker, du kan vælge med en Autoblow A. I.

 1. Den fulde bevægelse. Grebet bevæger sig den maksimale længde uden variation.
 2. Den intense kant. Lange bevægelser i 8 sekunder efterfulgt af 3 sekunders pause.
 3. Den hurtige kant. Lange bevægelser i 20 sekunder efterfulgt af 5 sekunders pause.
 4. Langsom og hurtig kombo. Et varieret mis af hurtige og langsomme bevægelser.
 5. Øvre bevægelser. Bevægelser der kun er i toppen. Er god til mindre penisser.
 6. Nedre bevægelser. Bevægelser der kun er i bunden. Er god til længere penisser.
 7. Øvre og nedre bevægelser. Skifter mellem bevægelser i toppen og i bunden af penissen.
 8. Masterbevægelser nr. 1. Kombinerer bevægelser i bunden og toppen med lange bevægelser.
 9. Masterbevægelser nr. 2. Er ligesom masterbevægelser nr. 1 men med variation i hastigheden.
 10. +1 fuld A.I. oplevelse. Kombinerer alle teknikkerne og varierer i hastighed på nye måder hver gang.

Det perfekte blowjob med Autoblow A.I.

På grund af den store interesse for de tidligere Autoblow produkter, har firmaet bag modtaget en masse feedback. Denne feedback har du kunne bruge til at skabe et endnu bedre produkt, både når det kommer til design, generelle oplevelse og brugervenlighed.

Derfor får du også en mere støjsvag maskine med Autoblow A.I. Det gør den mere autoblow indiegogo kampagne 6behagelig at bruge. Både fordi du selv ikke skal høre på den trælse lyd. Og at nysgerrige naboer ikke skal undre sig over, hvad den larmende maskine mon er.

Blowjob maskinen er også udstyret med små LED-lamper. De viser, hvilken teknik du er ved og på hvilken hastighed. Det er super godt for brugervenligheden, da du nemt kan se, om du kan skrue op eller ned eller skifte til den ønsket teknik.

Du kan også nemt holde en pause i den pirrende leg. Autoblow A.I. er nemlig udstyret med en smart pause knap. Er du lige ved at nå dit klimaks, men vil gerne holde i længere tid, kan du nemt trykke på pause knappen. Når du så vil fortsætte starter programmet, der hvor det slap.

Sleevet i Autoblow A. I. er fremstillet af 100% kvalitetssilikone. Det føles derfor utrolig lækkert mod den følsomme hud. Derudover er det nemt at fjerne og rengøre. Du kan nemlig let tage sleevet ud af maskinen. Herefter skal du blot vaske det i varm vand og sæbe.

Kombiner Autoblow med real doll oplevelsen

De innovative mennesker bag Autoblow succesen slapper ikke af. De er allerede i gang med Real Doll Kimberlyat tænke på nye ideer, og hvordan deres produkt kan videre udvikles.

En af deres udviklinger er at kombinere Autoblow oplevelsen med en Real Doll. Her får indgangen til maskinen en realistisk og indbydende mund, der ligeledes føles som en rigtig mund indvendigt.

Her er der altså tale om en super realistisk oplevelse, der kombinerer den naturtro følelse af en mund, med den smarte teknologi fra Autoblow A. I.

Den realistiske Real Doll oplevelse bliver produceret i hånden hos den anerkendte Real Dolls producent i Californien. Så er du blevet en trofast tilhænger af den stimulerende Autoblow A.I., kan du helt sikkert forvente spændende udvidelser og smarte nyheder i fremtiden.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here