Silikone Dildo – Her er de bedste i test

635

Denne test af silikone dildoer er baseret på +50 anmeldelser fra brugere der har afprøvet dem. Vi har nedenstående listet de 3 mest populære.

En silikone dildo åbner helt nye muligheder for at tilfredsstille sig selv uden at bruge sine hænder! Den kan eksempelvis sættes fast på en flade og derfra styrer du fuldstændig selv showet indtil den store finale!

Silikonedildoer fåes i alle mulige størrelser og former og jeg vil i denne test fortælle om nogle meget forskellige almindelige silikone dildoer og en anal silikone dildo.

Føler du dig allerede så fristet, at du ikke kan vente med at se hele udvalget af silikone dildoer, så klik her →

 


TESTVINDER – Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

Loving Joy Silicone Selection Dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Formen forkæler flere steder
 • Vandtæt
 • Kan bruges i harness
 • Koster under 200 kr.

Ulemper

 • Ingen, jeg ELSKER den

Loving Joy dildo er 15 cm lang og har en diameter på 3,6, hvor den er bredest. I forhold til testens 2 første anmeldelser, så er vi nu ovre i en silikone dildo, som begynder at have mandlige præg.

Dildoen er udført med pikhovedform foroven, med 2 riller under. På skaftet af dildoen, er den bredest på midten. Dildoen er lavet i et phthalat fri silikone og er testens hårdeste dildo. Til trods for dette, er den stadig tilstrækkeligt blød og fleksibel til at kunne komme alle de gode steder.

Min personlige oplevelse

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cmDette var testens bedste dildo! Det er en silikone dildo, med fokus på at stimulere mere end bare et punkt. Selvom den kan bruges både analt og vaginalt, er vaginalt bare vejen frem for mig.

Med det lækre pikhoved mærker man allerede forkælelse, lige så snart dildoen trænger ind. Rillerne og kanten ved pikhovedet stimulere g-punkt og omgivelser på den lækreste måde, som hurtigt gjorde at jeg nåede klimaks, da jeg aller første gang prøvede dildoen.

Derudover gør formen på skaftet at hele skeden bliver masseret på en rigtig lækker måde, når du rider dildoen. Denne vil helt sikker være en favorit, når jeg sidder en aften alene. Jeg elsker stimulering flere steder af kroppen og det giver sugekopdildoer stor mulighed for, når du nu ikke skal bruge hænderne til at holde legetøjet.

Jeg forestiller mig også at denne må være et hit at bruge som strap-on dildo, da den lige netop, er meget stimulerende.

Anbefalet til

Loving Joy silikone dildo, vil jeg anbefale til alle! Selv dem, som ikke havde overvejet en silikone dildo.

Opsummering

Denne silikone dildo er en dildo, som er tænkt et ekstra skridt videre. Det er en dildo med designet i orden, og med stort nydelsespotentiale.

En dildo for alle, da den har en passende størrelse og samtidig har en sugekop med god sugeevne.

Læs mere her


 

PRISVINDER – Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Small

Realistisk Silikone Dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Flot design
 • God størrelse
 • Lækker formbar
 • Koster under 200 kr.
 • Kan bruges både med og uden hænder
 • vandtæt

Ulemper

 • Riller under pikhoved, som er svære at gøre rene

Baseks realistisk silikone dildo, ligner rigtig meget en pik. Den er formet med et meget smukt pikhoved, blodårer på skaftet og boller ved sugekoppen. Alt i alt en meget flot og tiltalende dildo.

Den bredeste del af dildoen er 3,8 cm. og dildoen er 17 cm. lang, dog er det kun12 cm. som kan føres ind, men boller og sugekop fylder også en del. Materialet er meget blød silikone, som er phtalat fri. Dildoen er meget blød.

Min personlige oplevelse

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop SmallDenne realistiske dildo, er uden tvivl en lækker oplevelse. Materialet er meget blødt og former sig hurtigt efter dine former.

Pikhovedet og udformningen af skaftet giver en meget stimulerende oplevelse, hvor hele missen bliver forkælet.

Dildoen er meget naturtro og kan du lide hele oplevelsen, hvor du også mærker boller, når du støder i bund, så er denne lige noget for dig.

Dildoen er lavet til at bruges både som almindelig dildo og som håndfri og begge måder fungerer rigtig godt – det er smart, hvis man kun ønsker en dildo, i stedet for to.

Anbefalet til

Jeg vil helt klart anbefale denne lækre dildo, til dig som elsker det naturtro! For det her er virkelig det tætteste vi kommer på den ægte vare i denne test. Det er også en god dildo til dig, som gerne vil have en dildo, som både kan fungere håndfri og hvor du styrer dildoen med hænderne.

Opsummering

Denne dildo er en super lækker naturtro dildo, i et meget blødt materiale, som får hele oplevelsen til næsten at føles som den ægte vare. Det er en dildo som kan bruges både med og uden brug af sugekoppen, så den kan nydes både med og uden hænder.

Læs mere her

 


 

BEGYNDER – Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium

silikonedildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Formen, formen, formen
 • Kraftig sugekop, som ikke fylder meget
 • Lavet i kvalitetsgummi, med meget lidt lugt
 • Kan bruges både vaginalt og analt
 • Kan bruges i et harness, som strap-on dildo
 • Koster under 200 kr.
 • vandtæt

Ulemper

 • Burde også kunne fåes med vibrator i spidsen

Denne sorte silikonedildo fra Sinfuls eget mærke er 2,8 cm bred og 14,5 cm lang, hvor 13,5 cm kan indføres. Det er en dildo, som svajer, hvilket giver nogle unikke muligheder for at målrette stimulering af for eksempel g-punkt.

Dildoen er lavet af kvalitets silikone, som er forholdsvis lugtfri. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, men er mere en anal silikone dildo end en buttplug.

Min personlige oplevelse

Sinful Slender Silikone Sort Dildo MediumDet som virkelig overraskede mig ved denne silikone dildo, er hvor godt den fungerer i badet. Vi har vel alle stået og nydt det varme vand og så alligevel manglet et eller andet. Det ”et eller andet” er helt klart denne svajende sag fra Sinful.

Sugekoppen fungerer over al forventning og den falder ikke lige pludselig af væggen og ødelægger et rigtig lækkert øjeblik. Men det som gør den badevenlig, er formen. Formen gør at den er virkelig nem at betjene stående.

Den sættes bare på væggen og så bakker du til. Det kan både være anal og vaginalt, dog er jeg mest til at bruge denne vaginalt.

Det er jeg til gengæld også helt vildt med! Aldrig har 10 minutter alene i badet, været så tilfredsstillende. Dog vil jeg anbefale glidecreme til leg i badet, da vand bare ikke gør noget godt for evnen til at glide. Formen gør også at den er nem at lave målrettet stimulans med.

Selve dildoen er lidt hård i materialet (men også kun lidt) og det gør at det er nemt at ramme dit g-punkt og blive ved med at ramme inden for det område, du ønsker. Sugekoppen fylder ikke ret meget, så hvis man er til at fylde begge holder ud, kan der godt sidde to dildoer over hinanden.

Anbefalet til

Jeg vil klart anbefale denne til dig, som elsker dig selv i badet. Eller til dig som ønsker en dildo, som kan bruges med og uden harness.

Opsummering

Dette er en virkelig god all-round håndfri dildo! Den kan bruges af de fleste pga. størrelsen.

Der er oplagte muligheder for forskellig leg, da den kan bruges både vaginalt og analt, og endda bruges som strap-on, hvis du i forvejen ejer et harness.
Dildoen er pæn, glat og neutral.

Læs mere her


 

DEN FRÆKKE – Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Lille

silikone dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Lille og skøn
 • Kan bruges både vaginalt og analt
 • Lavet i medicinsk Silikone, og er derfor både allergivenlig og phthalat fri
 • Prisen er under 200 kr.
 • Fleksibel og nem at anvende

Ulemper

 • Brugermanualen er på engelsk (men som min mand siger: ”hvad f….. skal du med en brugermanual?)

Denne lille lækre sag måler 3 cm i diameter, hvor den er bredest, og har en længde på 11 cm.

Den er lavet i medicinsk silikone og er derfor allergivenlig og phthalat fri. Den har et uskyldigt udseende uden riller eller andre finurlige påfund, hvilket – ud over et behageligt neutralt udseende – også gør den nemt at rengøre.

Den er 100 % vandtæt og der er ingen elektronik i, så man skal ikke spekulere på at købe batterier. Den egner sig til både vaginalt og analt brug.

Min personlige oplevelse

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop LilleLove to love silikone dildoen var helt klart en af de sjoveste i denne test, da det var oplagt også at bruge både som buttplug og som en helt almindelig dildo, bare på sugekop. Som almindelig dildo, kan den ikke noget helt vildt specielt, men alle har talenter og denne lille lækre sag, gør det godt som en opvarmningsdildo eller som en afslapningsdildo.

Den lille størrelse gør leg sjovt, hvor man bygger en liderlighed op til en måske større eller anderledes designet dildo. Som afslapningsdildo, kan den altså også noget, da det nogle dage bare ikke behøver at være så stort og fancy.

Som buttplug har den en ret passende størrelse, den er hverken for lang eller bred og pifter det hele lidt op, hvis man er i humør til noget andet end vaginal stimulering. For mig er det nok mest analt, jeg vil bruge denne, for den passer helt perfekt til mig. Det at den er håndfri ved brug af sugekoppen åbner andre muligheder for at stimulere sig selv på klitoris eller andre steder IMENS man også bliver stimuleret analt. Det er vildt frækt.

Med sugekoppen bliver dildoen som sagt håndfri og man kan lige pludselig fokusere på dine egne bevægelser for at ramme de rigtige punkter. Det virker på en måde mere naturligt end at bruge hånden, i stedet skal hofter og underliv bruges. Og det er lækkert!

Materialet den er lavet i, er så enormt blødt og lækkert! Og så er den virkelig fleksibel! Det er jeg virkelig vild med, jeg elsker når dildoen ikke er meget hård og derfor kan følge kroppens former.

Hvis du pifter legen op med lidt glidecreme, så kan det kun blive en god oplevelse.

Anbefalet til

Denne vil jeg anbefale til 2 grupper. Til dig som skal bruge en begynder håndfri silikone dildo, hvor det ikke skal være stort og fyldt med alle mulige effekter, men hvor det er en lille elegant og enkel dildo. Og så til dig som gerne vil stimuleres analt, for det er den virkelig perfekt til.

Opsummering

Love to Love dildo fra Godebuster, er en lille elegant sugekopdildo med potentiale til både anal og vaginal leg.  Den er 3 cm, hvor den er bredest og 11 cm lang og meget fleksibel. Materialet er allergivenligt og phthalat fri.

Læs mere her


 

DEN ERFARNE – Colours Pleasures Dildo Large 25 cm

Colours Pleasures Dildo Large

Tjek prisen her

Fordele

 • Meget markeret penishoved og årer
 • Har sugekop
 • Harness-venlig (strap-on)
 • Ftalat-fri
 • Fylder dig godt ud
 • Rammer G-punktet

Ulemper

 • Egner sig ikke til begynderen

Min personlige oplevelse

Den her dildo egner sig til de mere erfarne. Ud af dens 25 cm længde er det dog kun 19 cm, der kan indføres, men med en diameter på 4,5 cm, er den overvældende for den ikke øvede.

Jeg synes dog, det var en vildt lækker silikone-dildo – og så havde den oven i købet sugekop! Sugekoppen var super god, og sad godt fast på de glatte overflader. Selv i badet sad den stabilt fast, og det er faktisk der, jeg ofte oplever, at dildoen falder ned.

Den har et meget markeret penishoved og årer, og det gør helt klart stimulationen mere effektiv. Men kan tydeligt mærke, at der er lagt tanker bag designet, og øverst på skaftet krummer den også en smule, hvilket er perfekt til stimulation af G-punktet.

Selvom de tydelige markeringer gør den realistisk at se på, er farverne stadig sjove og opsigtsvækkende. Den fås i pink, lilla og blå.

Den fylder en godt ud, både længde- og breddemæssigt. Det er derfor ikke den rette dildo for dig, hvis du ikke har så meget erfaring med dildoer, eller hvis du ikke bryder dig om fylde. For mig tog den lidt tid at vænne sig til, men med en masse glidecreme og opvarmning, var det en virkelig lækker oplevelse.

Anbefalet til

Anbefalet til singlen, der kan lide at blive fyldt ud. Da dens lettere krumme form øverst er god til g-punktsstimulation, retter den sig nok mere mod kvinder end mænd. Mænd kan dog også sagtens benytte sig af den, men størrelsesmæssigt er det nok en dildo (og hvad end det er vaginalt eller analt), der egner sig til de øvede.

Da den er harness-venlig, kan den selvfølgelig også bruges som strap-on dildo.

Opsummering

En stor dildo med lækre og tydelige markeringer, der både gør den realistisk at se på, men også tilfører ekstra stimulation. Den egner sig til de mere erfarne, hvad end det er singlen, der benytter den, eller parret der bruger den i en strap-on. Man kan også blot give sin partner et show, de sent glemmer.

Læs mere her

 


 

NYHED – Fun Factory Limba M Flexible Dildo 18 cm

flexible dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Ftalatfri og allergivenlig
 • Håndfri benyttelse (har sugekop)
 • Harness-venlig (til strap-on)
 • Fleksibel men målrettet
 • God til både begyndere og erfarne

Ulemper

 • Brugermanualen er på engelsk

Min personlige oplevelse

Jeg er altid helt vild med den her type silikonedildo, fordi de ser så stilrene ud i designet, men altid har en masse ekstra at byde på. Den her er en af de nyere dildoer på markedet, og den tog mig virkelig med storm!

Denne fine dildo fra Fun Factory måler 18 cm i længden og 3,2 cm i diameteren. Den er lavet i medicinsk silikone, og er allergivenlig og ftalatfri – altså et lækkert kropsvenligt produkt. Det overraskede mig virkelig, hvor fleksibel dildoen er, selvom den godt kan se lidt hård ud i materialet på billederne.

Den er dog stadig “hård” nok til at give en effektiv og målrettet stimulation. Jeg brugte dildoen med vandbaseret glidecreme, hvilket i øvrigt altid anbefales til silikone-legetøj. Det gjorde dildoen utroligt blød og lækker at bruge.

Sugekoppen i bunden var kraftig og sad godt fast, hvilket var et kæmpe plus. Jeg kunne virkelig mærke, at det var et kvalitetsprodukt, jeg havde fået mellem hænderne. En nyhed der helt klart er pengene værd!

Anbefalet til

Den anbefales på det kraftigste til den, der har brug for et nyere udviklet legetøj, der bare kan lidt mere end de andre silikonedildoer. Da den også er harness-venlig, kan den bruges af parret som en strap-on-dildo. Den er god til både begynderen og den erfarne, og der er derfor ingen grænser for, hvad du kan med denne dildo.

Opsummering

En fræk nyhed, der helt klart er pengene værd! Den kan lidt mere, end de andre dildoer, og den er god til både den erfarne og begynderen – samt singlen og parret.

 

Læs mere her

 


 

DET SIKRE VALG – Baseks Begynder Rabbit Vibrator

 

baseks begynder rabbit vibrator silikone dildo

Tjek Prisen Her

Fordele

 • Mulighed for både indvendig og udvendig stimulering
 • God pris
 • Formet overflade, der fremmer den vaginale stimulering
 • Multispeed funktioner giver mulighed for selv at vælge vibrationens styrke.

Ulemper

 • Bedst til begyndere.

Min personlige oplevelse

Vil du gerne være sikker på succes, når du vælger din silikone dildo vibrator, skal du vælge en såkaldt ’rabbit’. Rabbit-designet er en sand klassiker, når det kommer til dildoer, fordi man sjældent går galt i byen med denne variant. Den dobbelte stimulering både vaginalt og af klitoris er et sikkert hit, og det gør, at mange producenter har lavet deres egen variant gennem tiden.

Denne variant fra Baseks er et sikkert valg, fordi den også har en god størrelse til begyndere, men også kan give anledning til skøn stimulation for den mere erfarne dildo-bruger. Du får med denne dildo 11 cm til indførelse i længden og 3,5 cm i diameter i bredden. Derudover får du den lille rabbit med vibrationsfunktioner, der kan stimulere klitoris udvendigt.

Vibratorens overflade er med pirrende tekstur og er af silikone, og den kommer med en multispeed funktion, der giver dig mulighed for selv at vælge, hvor kraftig en vibration du ønsker. Der er med andre ord tale om en sikker vinder, når du vælger Baseks Begynder Rabbit Vibrator. Denne silikone dildo vibrator fås i øvrigt til en rigtig god pris, som alle kan være med på, og som navnet indikerer, er der derfor tale om en rigtig god begynder dildo. Vibratoren også kan være en god legekammerat at have i samlingen for den mere erfarne dildobruger, om end den afhængigt af smag og behag her kan være en kende for ”svag” i sine funktioner.

Læs mere her

 


 

DET FYLDIGE VALG – Fun Factory The Boss Dildo

Fun Factory The Boss Dildo

Tjek Prisen Her

Fordele

 • Stor størrelse
 • Realistisk tekstur, der fremmer stimuleringen
 • Kommer med fod, der gør den velegnet til analt brug eller harness.

Ulemper

 • Ingen vibrationsfunktion
 • Kan være for stor til nybegyndere

Min personlige oplevelse

Er du til fylde, og er størrelsen en prioritet for dig, skal du prøve The Boss Dildo fra Fun Factory. Her får du en silikone dildo, hvis primære styrke er dens størrelse. I længden måler denne variant 18 cm, hvoraf 17 kan indføres, og i bredden får du glæde af 4,4 cm i diameter. Denne dildo er i sandhed ”The Boss”, når det kommer til fyldige dildoer.

Overfladen er glat og af blød silikone med små detaljer, der skal imitere realistisk tekstur i form af blodårer og penishoved. Det markerede hoved er ideelt til stimulation af G-punktet og kan ellers bidrage med ekstra stimulation i kraft af teksturen. Dildoen er fleksibel og tilpasser sig således dit indre, hvilket ydermere kan yde stimuleringen.

Denne silikone dildo kommer med en fod, der gør den velegnet til analt brug, fordi den kan foden kan fungere som stopper. Derudover gør den markerede fod det muligt at bruge dildoen til strap-on sex, da den passer i de fleste harness.

Afhængigt af smag og behag kan denne dildos størrelse både være en fordel og en ulempe. Det afhænger naturligvis af, om man kan lide fylde, eller om man er til en mindre fyldig stimulering. Inden du køber denne dildo, er det ikke desto mindre en god idé at være bevidst om dens størrelse, da den muligvis kan virke overvældende for nogle. Fun Factory The Boss Dildo er en ’boss’, når det kommer til størrelsen, men har ikke nogen vibrationsfunktioner. Er du til den slags stimulation, er det denne dildo derfor ikke det rette valg for dig.

Læs mere her

 


 

DIN NYE BEDSTE VEN – Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

Tjek Prisen Her

Fordele

 • Mulighed for dobbelt stimulation af vagina og klitotis samtidig
 • Kurvet form, der rammer der, hvor det føles bedst
 • To vibrationshastigheder
 • Fem vibrationsmønstre
 • God kvalitet.

Ulemper

Min personlige oplevelse

Endnu en kanin har fundet vej til listen! Der er altså bare noget ved det klassiske rabbit-design, der aldrig helt bliver gammelt. Den dobbelte stimulation af både vagina og klitoris på samme tid er en sikker vinder hver gang. Med Sinful Power Bunny Rabbit Vibrator får du en rabbit i absolut særklasse. I fremstillingen af denne silikone dildo vibrator er der blevet kælet for både kvaliteten, formen og funktionerne.

Med denne dildo vibrator får du en dildo med en længe på 21 cm i alt og 9,5 cm, som kan føres ind. Dildoen er 3,5 cm i diameter på sin bredeste del og er således ikke det mest fyldige bekendtskab, men bestemt et kraftfuldt bekendtskab med mange nydelsesfyldte stunder i vente. Dildoen er med en blød overflade af silikone og har i det hele taget et blødt og let kurvet design, som fremmer stimuli og rammer de helt rigtige steder. Når du fører dildoen ind, omfavner de karakteristiske kanin ører din klitoris og giver en skøn dobbelt stimulation, der giver anledning til masser af orgasmer.

Sinful Power Bunny Rabbit Vibrator er klar til at sende dig i himlen med to forskellige vibrationshastigheder og fem vibrationsmønstre, der giver mulighed for mange forskellige vibrationskombinationer, der kan tilpasses til dine unikke behøv. Dildoen er i øvrigt vandtæt og kan således komme med i bad, hvis det kunne friste.

Læs mere her

 


KONKLUSION

Denne test var utrolig sjov at udføre, både fordi det var nogle frække produkter med meget forskellige anvendelsesmuligheder, men også fordi det er min første gang med dildoer med sugekop.

Jeg havde slet ikke set det store potentiale, som de har. Det er en hel anderledes oplevelse end almindelige dildoer, da kroppen bruges på en anden måde og hænderne nu kan fokusere på noget andet – eller ingenting.

Dildoerne var meget forskellige og jeg kommer helt sikkert til at bruge dem forskelligt.

Min favorit var helt klart Loving Joy, den passede perfekt til de ønsker jeg har! Perfekt hårdhed, en form som stimulerede alle steder og en passende størrelse.

Men Sinfuls Slender, kommer til at være en hjælpende hånd i badet og Love to Love fra Godebuster, glæder jeg mig også allerede til at se igen… og hvem har ikke en gang imellem lyst til en naturlig dildo.

Alt i alt en meget anderledes og meget bedre oplevelse, end jeg havde forventet.

 


 

FAQ – Silikone dildo

Hvad er en silikonedildo?

En silikone dildo er et stykke sexlegetøj, typisk formet som en replika af mandens kønsdel – og fremstillet i silikonemateriale. En silikonedildo er derfor fleksibel og tilpasser sig nemt dit underliv, men alligevel er dildoen fast og kan stimulere målrettet. Silikonedildoer er derfor den type sexlegetøj, der minder mest om den ægte vare. Legetøjet kommer i alverdens størrelser, farver og former, og man kan bruge dem på analt og vaginalt.

Hvilke slags silikonedildoer findes der?

Silikonedildoer kommer i utallige forskellige varianter. Der findes f.eks. de almindelige håndholdte, dem med sugekop eller dem, der er dobbelt og kan bruges til dobbelpenetration. Der er både store og små, dem der er helt glatte eller dem med realistiske detaljer langs skaftet. Ordet “silikone dildo” dækker egentlig over alle dildoer, der er lavet af silikone.

Der findes flere typer silikone. Du kan f.eks. støde på ordene “medicinsk silikone”, som er den mest almindelige type silikone, vi kender. Den omtales som “medicinsk”, fordi den er hudvenlig og materialet er blidt for underlivet.

Du kan også støde på ordet “jelly”. Jelly er også en silikone-form, men ofte mærkes jelly mere “klistret” og kan have en karakteristisk lugt, når produktet pakkes ud.

Hvad er fordelene ved en silikone dildo?

Silikone dildoer er meget fleksible, hvilket gør det både behageligt og hensigtsmæssigt, når det går vildt for sig. Det meste silikonelegetøj er også latex- og ftalatfrit, men tjek altid detaljerne om dit sexlegetøj, hvis du er i tvivl. Hvis du er allergisk over for latex eller ftalater, så kan det nemlig blive en ubehagelig oplevelse, hvis dit legetøj indeholder disse.

Silikone er herudover god til både vaginal og anal penetrering, fordi det er så fleksibelt. Mange anale dildoer er lavet af silikone, da det føles nemmere at indføre.

Hvilken glidecreme må jeg bruge med min silikone dildo?

Du må aldrig benytte silikonebaseret glidecreme med dit silikonelegetøj. Silikoneglidecreme vil blot gøre overfladen af dit legetøj porøs og ødelægge det. Brug altid vandbaseret glidecreme med silikonelegetøj, da det gør silikoneoverfladen glat, blød og lækker.

Glidecreme er altid et fantastisk middel til, hvis man skal sætte gang i de intime stunder – både med sig selv, sin partner og eller med sexlegetøj. Mange vandbaserede glidecremer fås uden alkohol, parfume og ftalater – og så er vandbaseret kondomsikker i modsætning til silikonebaseret, som også ødelægger kondomet, ligesom den ødelægger silikonelegetøjet.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here