Denne test af silikone dildoer er baseret på +50 anmeldelser fra brugere der har afprøvet dem. Vi har nedenstående listet de 3 mest populære.

En silikone dildo åbner helt nye muligheder for at tilfredsstille sig selv uden at bruge sine hænder! Den kan eksempelvis sættes fast på en flade og derfra styrer du fuldstændig selv showet indtil den store finale!

Silikonedildoer fåes i alle mulige størrelser og former og jeg vil i denne test fortælle om 3 meget forskellige almindelige silikone dildoer og en anal silikone dildo.

Føler du dig allerede så fristet, at du ikke kan vente med at se hele udvalget af silikone dildoer, så klik her →

 


Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop Lille

“Den lille frække anale overraskelse”

silikone dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Lille og skøn
 • Kan bruges både vaginalt og analt
 • Lavet i medicinsk Silikone, og er derfor både allergivenlig og phthalat fri
 • Prisen er under 200 kr.
 • Fleksibel og nem at anvende

Ulemper

 • Brugermanualen er på engelsk (men som min mand siger: ”hvad f….. skal du med en brugermanual?)

Denne lille lækre sag måler 3 cm i diameter, hvor den er bredest, og har en længde på 11 cm.

Den er lavet i medicinsk silikone og er derfor allergivenlig og phthalat fri. Den har et uskyldigt udseende uden riller eller andre finurlige påfund, hvilket – ud over et behageligt neutralt udseende – også gør den nemt at rengøre.

Den er 100 % vandtæt og der er ingen elektronik i, så man skal ikke spekulere på at købe batterier. Den egner sig til både vaginalt og analt brug.

Min personlige oplevelse

Love To Love Godebuster Dildo med Sugekop LilleLove to love silikone dildoen var helt klart en af de sjoveste i denne test, da det var oplagt også at bruge både som buttplug og som en helt almindelig dildo, bare på sugekop. Som almindelig dildo, kan den ikke noget helt vildt specielt, men alle har talenter og denne lille lækre sag, gør det godt som en opvarmningsdildo eller som en afslapningsdildo.

Den lille størrelse gør leg sjovt, hvor man bygger en liderlighed op til en måske større eller anderledes designet dildo. Som afslapningsdildo, kan den altså også noget, da det nogle dage bare ikke behøver at være så stort og fancy.

Som buttplug har den en ret passende størrelse, den er hverken for lang eller bred og pifter det hele lidt op, hvis man er i humør til noget andet end vaginal stimulering. For mig er det nok mest analt, jeg vil bruge denne, for den passer helt perfekt til mig. Det at den er håndfri ved brug af sugekoppen åbner andre muligheder for at stimulere sig selv på klitoris eller andre steder IMENS man også bliver stimuleret analt. Det er vildt frækt.

Med sugekoppen bliver dildoen som sagt håndfri og man kan lige pludselig fokusere på dine egne bevægelser for at ramme de rigtige punkter. Det virker på en måde mere naturligt end at bruge hånden, i stedet skal hofter og underliv bruges. Og det er lækkert!

Materialet den er lavet i, er så enormt blødt og lækkert! Og så er den virkelig fleksibel! Det er jeg virkelig vild med, jeg elsker når dildoen ikke er meget hård og derfor kan følge kroppens former.

Hvis du pifter legen op med lidt glidecreme, så kan det kun blive en god oplevelse.

Anbefalet til

Denne vil jeg anbefale til 2 grupper. Til dig som skal bruge en begynder håndfri silikone dildo, hvor det ikke skal være stort og fyldt med alle mulige effekter, men hvor det er en lille elegant og enkel dildo. Og så til dig som gerne vil stimuleres analt, for det er den virkelig perfekt til.

Opsummering

Love to Love dildo fra Godebuster, er en lille elegant sugekopdildo med potentiale til både anal og vaginal leg.  Den er 3 cm, hvor den er bredest og 11 cm lang og meget fleksibel. Materialet er allergivenligt og phthalat fri.

Læs mere her

 


Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium

“Den bedste til målrettet stimulering og badet”

silikonedildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Formen, formen, formen
 • Kraftig sugekop, som ikke fylder meget
 • Lavet i kvalitetsgummi, med meget lidt lugt
 • Kan bruges både vaginalt og analt
 • Kan bruges i et harness, som strap-on dildo
 • Koster under 200 kr.
 • vandtæt

Ulemper

 • Burde også kunne fåes med vibrator i spidsen

Denne sorte silikonedildo fra Sinfuls eget mærke er 2,8 cm bred og 14,5 cm lang, hvor 13,5 cm kan indføres. Det er en dildo, som svajer, hvilket giver nogle unikke muligheder for at målrette stimulering af for eksempel g-punkt.

Dildoen er lavet af kvalitets silikone, som er forholdsvis lugtfri. Dildoen kan bruges både vaginalt og analt, men er mere en anal silikone dildo end en buttplug.

Min personlige oplevelse

Sinful Slender Silikone Sort Dildo MediumDet som virkelig overraskede mig ved denne silikone dildo, er hvor godt den fungerer i badet. Vi har vel alle stået og nydt det varme vand og så alligevel manglet et eller andet. Det ”et eller andet” er helt klart denne svajende sag fra Sinful.

Sugekoppen fungerer over al forventning og den falder ikke lige pludselig af væggen og ødelægger et rigtig lækkert øjeblik. Men det som gør den badevenlig, er formen. Formen gør at den er virkelig nem at betjene stående.

Den sættes bare på væggen og så bakker du til. Det kan både være anal og vaginalt, dog er jeg mest til at bruge denne vaginalt.

Det er jeg til gengæld også helt vildt med! Aldrig har 10 minutter alene i badet, været så tilfredsstillende. Dog vil jeg anbefale glidecreme til leg i badet, da vand bare ikke gør noget godt for evnen til at glide. Formen gør også at den er nem at lave målrettet stimulans med.

Selve dildoen er lidt hård i materialet (men også kun lidt) og det gør at det er nemt at ramme dit g-punkt og blive ved med at ramme inden for det område, du ønsker. Sugekoppen fylder ikke ret meget, så hvis man er til at fylde begge holder ud, kan der godt sidde to dildoer over hinanden.

Anbefalet til

Jeg vil klart anbefale denne til dig, som elsker dig selv i badet. Eller til dig som ønsker en dildo, som kan bruges med og uden harness.

Opsummering

Dette er en virkelig god all-round håndfri dildo! Den kan bruges af de fleste pga. størrelsen.

Der er oplagte muligheder for forskellig leg, da den kan bruges både vaginalt og analt, og endda bruges som strap-on, hvis du i forvejen ejer et harness.
Dildoen er pæn, glat og neutral.

Læs mere her


Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cm

“Testvinder”

Loving Joy Silicone Selection Dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Formen forkæler flere steder
 • Vandtæt
 • Kan bruges i harness
 • Koster under 200 kr.

Ulemper

 • Ingen, jeg ELSKER den

Loving Joy dildo er 15 cm lang og har en diameter på 3,6, hvor den er bredest. I forhold til testens 2 første anmeldelser, så er vi nu ovre i en silikone dildo, som begynder at have mandlige præg.

Dildoen er udført med pikhovedform foroven, med 2 riller under. På skaftet af dildoen, er den bredest på midten. Dildoen er lavet i et phthalat fri silikone og er testens hårdeste dildo. Til trods for dette, er den stadig tilstrækkeligt blød og fleksibel til at kunne komme alle de gode steder.

Min personlige oplevelse

Loving Joy Silicone Selection Dildo 15 cmDette var testens bedste dildo! Det er en silikone dildo, med fokus på at stimulere mere end bare et punkt. Selvom den kan bruges både analt og vaginalt, er vaginalt bare vejen frem for mig.

Med det lækre pikhoved mærker man allerede forkælelse, lige så snart dildoen trænger ind. Rillerne og kanten ved pikhovedet stimulere g-punkt og omgivelser på den lækreste måde, som hurtigt gjorde at jeg nåede klimaks, da jeg aller første gang prøvede dildoen.

Derudover gør formen på skaftet at hele skeden bliver masseret på en rigtig lækker måde, når du rider dildoen. Denne vil helt sikker være en favorit, når jeg sidder en aften alene. Jeg elsker stimulering flere steder af kroppen og det giver sugekopdildoer stor mulighed for, når du nu ikke skal bruge hænderne til at holde legetøjet.

Jeg forestiller mig også at denne må være et hit at bruge som strap-on dildo, da den lige netop, er meget stimulerende.

Anbefalet til

Loving Joy silikone dildo, vil jeg anbefale til alle! Selv dem, som ikke havde overvejet en silikone dildo.

Opsummering

Denne silikone dildo er en dildo, som er tænkt et ekstra skridt videre. Det er en dildo med designet i orden, og med stort nydelsespotentiale.

En dildo for alle, da den har en passende størrelse og samtidig har en sugekop med god sugeevne.

Læs mere her


Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop Small

“Mest naturtro silikone dildo”

Realistisk Silikone Dildo

Tjek prisen her

Fordele

 • Flot design
 • God størrelse
 • Lækker formbar
 • Koster under 200 kr.
 • Kan bruges både med og uden hænder
 • vandtæt

Ulemper

 • Riller under pikhoved, som er svære at gøre rene

Baseks realistisk silikone dildo, ligner rigtig meget en pik. Den er formet med et meget smukt pikhoved, blodårer på skaftet og boller ved sugekoppen. Alt i alt en meget flot og tiltalende dildo.

Den bredeste del af dildoen er 3,8 cm. og dildoen er 17 cm. lang, dog er det kun12 cm. som kan føres ind, men boller og sugekop fylder også en del. Materialet er meget blød silikone, som er phtalat fri. Dildoen er meget blød.

Min personlige oplevelse

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop SmallDenne realistiske dildo, er uden tvivl en lækker oplevelse. Materialet er meget blødt og former sig hurtigt efter dine former.

Pikhovedet og udformningen af skaftet giver en meget stimulerende oplevelse, hvor hele missen bliver forkælet.

Dildoen er meget naturtro og kan du lide hele oplevelsen, hvor du også mærker boller, når du støder i bund, så er denne lige noget for dig.

Dildoen er lavet til at bruges både som almindelig dildo og som håndfri og begge måder fungerer rigtig godt – det er smart, hvis man kun ønsker en dildo, i stedet for to.

Anbefalet til

Jeg vil helt klart anbefale denne lækre dildo, til dig som elsker det naturtro! For det her er virkelig det tætteste vi kommer på den ægte vare i denne test. Det er også en god dildo til dig, som gerne vil have en dildo, som både kan fungere håndfri og hvor du styrer dildoen med hænderne.

Opsummering

Denne dildo er en super lækker naturtro dildo, i et meget blødt materiale, som får hele oplevelsen til næsten at føles som den ægte vare. Det er en dildo som kan bruges både med og uden brug af sugekoppen, så den kan nydes både med og uden hænder.

Læs mere her


KONKLUSION

Denne test var utrolig sjov at udføre, både fordi det var nogle frække produkter med meget forskellige anvendelsesmuligheder, men også fordi det er min første gang med dildoer med sugekop.

Jeg havde slet ikke set det store potentiale, som de har. Det er en hel anderledes oplevelse end almindelige dildoer, da kroppen bruges på en anden måde og hænderne nu kan fokusere på noget andet – eller ingenting.

Dildoerne var meget forskellige og jeg kommer helt sikkert til at bruge dem forskelligt.

Min favorit var helt klart Loving Joy, den passede perfekt til de ønsker jeg har! Perfekt hårdhed, en form som stimulerede alle steder og en passende størrelse.

Men Sinfuls slender, kommer til at være en hjælpende hånd i badet og Love to Love fra Godebuster, glæder jeg mig også allerede til at se igen… og hvem har ikke en gang imellem lyst til en naturlig dildo.

Alt i alt en meget anderledes og meget bedre oplevelse, end jeg havde forventet.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here