Buttplug – De bedste buttplugs i test

4292

Overvejer du, om det er ved at være tid til at prøve buttplugs? Måske har din kæreste foreslået analsex, men du føler dig ikke klar.

Så er buttplugs en oplagt løsning for dig. Her kan du i dit eget tempo finde ud af, hvordan det føles.

Vi har listet de bedste produkter i nedenstående testvinder oversigt.

God læsning!

 

STADIG I TVIVL?

Så se hele udvalget af Buttplugs her

 


Sinful Jewel Silikone Butt Plug – TESTVINDER

Sinful Jewel Silikone Butt Plug Large

Fordele

 • Vandtæt
 • 3 forskellige størrelser

Ulemper

 • Brugermanual kun på engelsk

Min personlige oplevelse

Her har vi vores testvinder. Dette juvelbesatte butt plug fra Sinful er en gave til dig, som gerne vil i gang med analleg. Produktet er blødt og føles virkelig lækker. Modsat nogle andre buttplugs lavet i silikone, så “griber” materialet ikke i din følsomme hud omkring anus. Selv uden glidecreme føles det faktisk ikke engang ubehageligt. Jeg vil dog til enhver tid anbefale at bruge glidecreme til buttplugs!

Derfor brugte min kæreste og jeg også en del vandbaseret glidecreme, da vi skulle i gang med at eksperimentere med disse plugs. Det gr det altså bare til en meget behagligere oplevelse for den part, som skal have buttplugs op i sig.

Jeg vil anbefale, at du køber et af disse produkter af gangen. Alt afhængig af hvor øvet du er naturligvis. Men er du ny, så start med den lille. Der går altså nogle uger inden man er klar til at gå op i størrelse. Det er i hvert fald min erfaring.

Anbefalet til

Disse fantastiske plugs er god til alle. Da de findes i tre størrelser, så vælger man bare den størrelse, man synes passer bedst. Og så kan du gradvist hoppe en størrelse op, når du er klar til det.

Det siger andre kunder

Det er ikke uden grund, at Sinfuls buttplugs er vores testvinder. Kunderne er vilde med dem! Og så er de også pæne at se på, er der flere, der siger.

Opsummering

Denne blev min favorit og mange andres favorit, fordi den materiale er så blødt og giver så silkeblød en fornemmelse under brug. Den er samtidig tilpas tynd i bunden at den er nemt at bruge over længere tid. Både under samleje eller som opvarmning til analsex.

Disse buttplugs får 5 ud af 5 stjerner!


 

Baseks Jewel Butt Plug Medium – PRISVINDER

Baseks Jewel Butt Plug Medium

Tjek prisen her

Fordele

 • Super fint design
 • Nem at bruge alene

Ulemper

 • Findes kun i størrelse medium

Min personlige oplevelse

Denne minder på mange måde om den ovenstående. Virkelig fin lille buttplug, som jeg har haft meget sjov med både sammen med min kæreste, men også alene. Den findes “desværre” kun i medium. Jeg vil dog mene, at den størrelse passer både til nybegynderen og den lidt mere øvede. Er man dog anal dronning eller konge, så kan det godt være, at man skal se sig om efter en anden.

Sammenlignet med Sinful Jewel Silikone Butt Plug så er den lidt rundere udformet og lidt smallere. Det gør, at den føles som om den ikke sidder så langt oppe i dig, hvilket jeg personligt synes rigtig fint om.

Jeg ville selv købe denne, hvis jeg bare manglede en meget simpel buttplug til samlingen. Jeg synes den lever fuldt ud op til mine forventninger. Og så er den ikke dyr, så her kan alle altså være med.

Anbefalet til

Denne buttplug er god til de fleste. I og med at den kun fås i størrelse medium, så er den ikke det bedste valg til de virkelig garvede.

Det siger andre kunder

Kunderne synes, at denne buttplug er en sikker vinder. Den gør ikke meget væsen af sig, udover at den er pæn selvfølgelig, men den er behagelig og klarer jobbet gang på gang.

Opsummering

En fin lilla juvelbesat buttplug. Er du nybegynder eller øvet, så er her et godt og sikkert valg.

Denne får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Sinful Triple Fun Anal Training Sæt – BEGYNDERE

Sinful Triple Fun Anal Training Sæt

Tjek prisen her

Fordele

 • 3 størrelser medfølger
 • Anal douche medfølger

Ulemper

 • Brugermanual kun på engelsk

Min personlige oplevelse

Jeg vil klart anbefale dette buttplug sæt til dig, der gerne vil i gang med en ‘anal træning’. De er super nemme at “få op”, hvis man har svært ved at slappe af. De er også meget behagelige at bevæge og stimulere sig selv eller sin partner med. Så har du aldrig prøvet kræfter med buttplugs eller analsex i det hele taget, så er her en genial begynderløsning.

Jeg bruger dem selv tit og ofte som en hurtig opvarmning til anal sex. De hjælper virkelig med at få én til at slappe af og der kan nemt skiftes mellem de 3 forskellige størrelser.

I og med at de er meget smalle i deres design, så skal man slet ikke frygte ubehag. Start med den lille og så en god glidecreme, så er du klar til leg.

Anbefalet til

Dette sæt er ideelt til nybegyndere, der gerne vil have det hele på én gang!

Det siger andre kunder

Kunderne roser sættet for at være et oplagt og meget brugervenligt begyndersæt.

Opsummering

Sættet består af tre forskellige buttplugs i størrelserne én small, én medium og én large. Derudover medfølger en anal douche, der hjælper med at holde anus ren både før og efter anal træningen.

Begyndersættet får 5 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


Baseks Begynder Anal Plug

Baseks Begynder Anal Plug

Tjek prisen her

Fordele

 • 10 vibrationsniveauer
 • Anonym indpakning
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Lidt klodset design

Min personlige oplevelse

Her er en anden god buttplug til begynderen. Jeg synes generelt denne udformning er en god begynder buttplug. Den er dog en anelse for bred i det nederste stykke til at være den bedste for begyndere. Mit bud vil i hvert fald være, at nogle vil finde den for stor i bunden. Her vil ulempen være, at det tyndeste stykke ikke er helt i bunden lige inden bundpladen. Det betyder, at den naturligt vil sidder lidt ude.

Men kigger man bort fra det, så får man her en virkelig behagelig model. Så jeg vil på ingen måde fraråde, at man køber den. Man skal blot være lidt forsigtig de første par gange. Og efter et stykke tid, så kan man indføre det hele.

Det kan jeg godt love kommer til at give en super rar fornemmelse.

Anbefalet til

Begynderen som er tålmodig og ikke forventer at kunne indsætte hele buttplug den første dag.

Det siger andre kunder

Kunderne siger, at dette er super godt til begynderen. Enkelte påpeger, ligesom jeg, at den er lige til den brede side i bunden.

Opsummering

Alt i alt et super fint begynder buttplug.

Den får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Sinful BumBum Silikone Butt Plug

Fordele

 • Anonym indpakning
 • 3 forskellige størrelser
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Lidt kedeligt design

Min personlige oplevelse

BumBum buttplugs ser måske ikke super indbydende ud, men det skal man bestemt ikke lade sig narre af.

Jeg oplevede, at de var super nemme at indføre. Igen vil jeg anbefale dig at bruge lidt glidecreme. Med mindre du er virkelig tændt, så kan du måske klare dig uden. Deres bundplade vil med garanti falde på plads mellem dine baller, uden at du føler noget ubehag ved at have noget siddende der. Bundpladens udformning gør, at man nemmere kan sidde ned uden at føle ubehag og få klemt ballerne, som man hurtigt kan opleve ved produkter med en rund bundplade.

Disse er lidt tykkere end nogle af de andre her i testen. Og det skal man selvfølgelig være til. Men er man det, så er her altså nogle virkelig gode.

Anbefalet til

De tre størrelser gør, at her er buttplugs til alle. Hvad enten du er nybegynder eller rutineret. De er lidt tykke i størrelse, så jeg vil anbefale nybegynderen en god glidecreme.

Det siger andre kunder

Kunderne er vilde med disse tre buttplugs. De er utrolig behagelige og nemme at bruge både alene og sammen med en partner.

Opsummering

Sinful har i længere tid taget teten, når det kommer til fremstilling af lækkert og luksuriøst sexlegetøj, der medvirker til at mange singler og par får et mere spændende og fantastisk frækt sexliv. Disse buttplugs med navnet BumBum findes i tre størrelser og er derfor velegnede til både nybegyndere, let øvede og øvede brugere.

Disse får 4 ud af 5 stjerner.


Sinful Slim Butt Plug

Fordele

 • 10 vibrationsniveauer
 • Anonym indpakning
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Lidt klodset design

Min personlige oplevelse

Den afrundede spids på disse buttplugs er med til at give kroppen og især ringmusklen ro til at lade det fremmede objekt trænge ind. De slanke kegleformede midtsektioner af produkterne giver en afbalanceret og rolig udvidelsesrytme, så du sagtens kan nå at trække vejret roligt. Jeg har selv syntes de var helt fantastiske til at varme op til analsex eller alene.

Da de er meget smalle, så er det nogle af dem, jeg har lettest ved at indføre selv. Så derfor vil jeg helt klart anbefale disse plugs til dig, der gerne vil hygge dig alene. De er super nemme at bruge.

Anbefalet til

Primært til dig som godt kan lide en smallere buttplug, eller til dig som bruger plugs alene.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for disse plugs, og siger, at de er super behagelige at bruge. Og så er de også nemme at rengøre bagefter.

Opsummering

Disse har et let anderledes design, hvis man sammenligner dem med andre plugs i kategorien. Disse er ikke rundede og buttede, som man oftest ser, men har i stedet en slank kegleform, der før indføringen nemmere – uanset om du er nybegynder eller øvet.

Slim buttplugs findes i tre forskellige størrelser, og er derfor særligt egnede til brug under analtræning, da man kan skifte efter behov. I størrelserne medium og large er produktet udstyret med en sugekop i bunden, der gør disse særligt egnet til solobrug. Med anal træning er det særligt vigtigt, at man husker at træne med hver størrelse i minimum 3-4 uger, før man går op i diameter og længde.

De får 4 ud af 5 stjerner.


Sinful BumBum Glas Butt Plug

Fordele

 • Fremstillet i glas
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Bedst til øvede

Min personlige oplevelse

Her er testens første buttplugs i glas. Jeg oplever, at mange er lidt bange for sexlegetøj og især buttplugs lavet af glas. Det kan godt lyde lidt skræmmende, hvilket er ærgerligt, for de er super skønne.

Har du prøvet buttplugs før, og leder efter det næste at prøve, så synes jeg klart du skal prøve disse af glas. Det er en virkelig lækker oplevelse. Når en er lavet af glas, giver det bare en meget mere intensiv stimulering. Det er dog vigtigt, at du er god til at styre din ringmuskel. Ellers kan det hurtigt blive lidt ubehageligt.

Inden jeg tog disse buttplugs i brug, smed jeg dem i varmt vand i 2-3 min, hvorefter jeg brugte dem. Du kan også sagtens bruge dem, når de er kolde, men det bryder jeg mig personligt ikke om. Glasset vil modsat eksempelvis silikone bedre optage temperaturen, den er udsat for, og det føles bare super lækkert!

Derudover synes jeg også, at glas er et virkelig godt materiale til en plug, fordi det er nemmere at rengøre end silikone.

Anbefalet til

Dig som har prøvet buttplugs før. Glas plugs er generelt ikke det bedste til begynderen, da de sætter et større pres på ringmusklen.

Det siger andre kunder

Disse plugs får roser med på vejen. Særligt de mere rutinerede blandt vores kunder er glade for disse.

Opsummering

Super skønne buttplugs i glas. De er vildt elegante at se på, og så giver de bare den bedste fornemmelse, når man tager dem i brug.

De får 4 ud af 5 stjerner.


Sinful Jewel Butt Plug i Stål

Fordele

 • Fremstillet i stål
 • Nem at bruge

Ulemper

 • Ikke for begyndere

Min personlige oplevelse

Stål har samme temperatur egenskaber som glas – heldigvis! Det er bare et virkelig fedt element, at man kan opvarme dem (syntes jeg hvertfald). Problemet med glas er bare, at man ikke tør lave tynde områder på det. Derfor kan man ikke få glas buttplugs i den form som denne stål buttplug har.

Derfor synes jeg faktisk, det er en af det bedste buttplugs til nogle af de mere erfarne brugere, som gerne vil prøve et lidt mere hårdt materiale. Eller dig der ikke er så vild med silikone.

Hvis man skal vælge en, som skal sidde længere tid, så vælger jeg også altid denne. Både fordi den over tid føles mere behagelig, selv når effekten af glidecremen aftager en smule. Det kan samtidig også bruges med alle former for glidecreme, og er super nemme at gøre rent igen. Og så prøv lige at se, hvor fine de er!

Anbefalet til

Her skal du igen være lidt mere rutineret. Det hårde materiale er bare ikke det mest begynder venlige.

Det siger andre kunder

Kunderne er glade for disse plugs i stål. Den spidse ende giver en super god følelse.

Opsummering

Her er nogle super flotte buttplugs til de rutinerede, som er på udkig efter et lækkert og hårdt design.

De får 4 ud af 5 stjerner.


Sinful Elegant Glas Analplug Small

 

Sinful Elegant Glas Analplug Small

Tjek prisen her

Sinful Elegant Glas Analplug Medium

 

Sinful Elegant Glas Analplug Medium

Tjek prisen her

 

Fordele

 • Fremstillet i glas
 • Lækker design
 • Findes i 2 størrelser

Ulemper

 • Ikke for begyndere

Min personlige oplevelse

Til sidst skal vi have endnu et glasprodukt på banen. Denne er også fremstillet af hærdet glas, hvilket betyder, at du ikke skal være bekymret for, om produktet pludselig går i stykker indeni dig. Denne buttplug og dens storebror, der følger herefter, er blevet gemt til sidst, da de har en helt anden form, en den vi hidtil har set.

Den noget anderledes form giver en ret spændende følelse kan jeg godt afsløre. Jeg lagde ud med den lille og bagefter testede jeg den i størrelse medium. Den rækkefølge vil jeg også anbefale andre, da det godt kan være lidt voldsomt at lægge ud med den største. Den er lidt mere udfordrende, da den er forholdsvis stor i størrelsen, og så fordi den er fremstillet i glas. Men når du først er i gang er den noget så skøn!

Anbefalet til

De garvede som elsker nye udfordringer!

Det siger andre kunder

Kunderne er begejstrede for disse buttplugsl De er super lækre at bruge, og så er det vildt flotte.

Opsummering

Super buttplug fremstillet i glas til dig, som gerne vil prøve en ny og spændende form!

De får 4 ud af 5 stjerner.

Læs mere her


 

Alternative buttplugs

 

buttplug billede

Det er de færreste der ved det, men ligesom vaginaen, er anus udstyret med mange sensitive nerver, og hvis anus bliver stimuleret, er der derfor massevis af nydelse at hente. Denne stimulation kan opnås via enten analsex, anal stimulering med en buttplug osv. Men anal nydelse gælder ikke kun for kvinder, for det er faktisk videnskabeligt bevist at mænd har mere effektive stimuleringspunkter.

Men hvad er en Butplug egenligt?

En Buttplug er et analt sexlegetøj som rigtig mange benytter sig af. Som med så meget andet sexlegetøj kan en både bruges ved onani og ved sex, eller du kan f.eks. benytte den imens du har sex. En buttplug er desuden bygget med en form for stopklods for enden, for at forhindre at den ikke bliver væk på steder du bestemt ikke har lyst til at den skal gemme sig.

Der findes mange forskellige variationer af buttplugs, der både varierer i tykkelse, længde, farver og form. Og du kan få dem i en helt lille variant til en kæmpestor en.

Ligesom med alle andre ting i livet har de fleste mennesker forskellige præferencer i forhold til hvilken glidecreme er bedst til dem. Nogle mennesker elsker den vandbaserede, da det er simpelt at gøre ren og er kompatibel med de fleste materialer. Nogle andre foretrækker silikone baserede cremer, fordi at det kan holde i længere tid. Det er vigtigt at du vælger den rigtige glidecreme, hvis du har en præference så evt. kig på de produkter du allerede ejer, og derefter vælg en butplug der passer til din glidecreme. Vandbaseret kan bruges med alle materialer, mens den silikone baseret kan benyttes til alle materialer udover silikone.

 

Oppustelig buttplug

oppustelig buttplug
Inden du begiver dig ud i at skulle vælge en specifik oppustelig buttplug, er det vigtigt at undersøge hvor stor den skal være. Uanset hvor fleksibel du er dernede, er det altid bedst at starte i det små. Man kan endda købe et analt træningskit som hjælper dig med at bliver mere fleksibel, og gøre dig klar til at prøve nogle større produkter.

En ting du skal være sikker på når du køber en og generelt alt sexlegetøj er at det er fri for phthalater og andre kemikalier der kan skade din krop. Materialer som du især skal være opmærksomme på, er PVB, vinyl og gelé gummi.

Lidt information omkring hvor længe du må have den oppustelige buttplug oppe i dig: Det anbefales ikke at bruge den i mere end 2-3 timer. Da langvarigt brug kan forårsage skade eller sår. Og du skal som regel altid fjerne den hvis du mærker smerter, blødninger eller ubehag.

En af de vigtigste ting du skal tage højder for når du vil købe den oppustelig buttplug og dets base. Det er vigtigt at der er en base som stopper legetøjet fra at ende helt oppe i tarmen på dig. Så reglen er simpel, hvis der ikke er en base så ikke køb den.

 

Hvordan bruger man en analplug?

Det handler om at starte stille og roligt ud. Ikke skub dig selv ud i det for hurtigt eller forhaste dig igennem processen, det er ikke et kapløb! Din endetarm er langt mere følsom end din vagina, og du kan meget let skade dig selv.butt plug

Hvis du aldrig har prøvet en buttplug før, skal du som sagt starte med et lille produkt og masser af glidecreme. Det er vigtigt at hver gang du laver nogle former for anal penetrering at du bruger glidecreme.

Hvis du skulle have problemer med at slappe af i ringmusklen, er der også en spray der kan købes der hjælper med at bedøve området, så du lettere bliver udspilet.

At lære at bruge en butt plug er rimelig ligetil. Men før at vi kommer til dine muligheder, så er det vigtigt at du er forberedt og klar. Det første du skal gøre inden du bruger en buttplug er at sørge for din hygiejne. Til at starte med skal du simpelthen bare gå på toilettet som du ville normalt. Efter det tager du et bad og rengøre din anus og et par centimeter inde i anus. Her anbefales der ikke at bruge meget sæbe. Da det let kan skabe irritation, men stadig husk at gøre dig grundigt ren. I de fleste tilfælde vil dette være nok til at blive klar, men hvis du stadig er urolig for din hygiejne, kan du altid få en tarmskyldning som skulle gøre tricket.

Når du begiver dig ud i din første gang med en but plug, vil du nok ikke opleve succes med at få hele legetøjet op i anus, men det er okay. Du skal tænke på det som var det træning, hvor du gang for gang lærer nye ting og får den længere og længere ind indtil du til sidst kan gøre præcist hvad du har lyst til.

Når du skal gøre din butplug rent, er det så simpelt som varmt sæbevand med det samme efter brug og derefter lad den lufttørre. Det anbefales aldrig at dele et legetøj der bliver brugt analt, da der er chancer for at smitte hinanden med diverse virusser eller bakterier. Du kan også desinficere dit legetøj så længe det er et ikke-porøst materiale som rustfrit stål eller silikone uden en motor. Du skal bare koge noget vand og lad den ligge der i 10 minutter.

Udover disse tricks kan du også købe et Toy Cleaner Kit der koster omkring 100 kr. Det er en god investering hvis du vil være sikker på at dit legetøj holder sig længere.

Alt det ovenstående kan føles som meget information. Det du altid skal huske, er at tage tingene stille og roligt. Det vil gøre oplevelsen for dig selv og din eventuelle partner langt bedre, og der skulle ikke være chance for at du bliver skræmt væk. Før du ved det bliver du en buttplug professionel.

Nu er vi kommet så langt og du er klar til at kigge på hvilke muligheder du har indenfor buttplugs. Derfor vil jeg nu guide dig igennem nogle af de bedste muligheder på det danske marked.Butplug billede

 

Nexus Ace Large Butplug

Dette er en af dem der har fået de varmeste anmeldelser rundt omkring på nettet. Til at starte med er det bare et fantastisk legetøj i sig selv. Selv uden vibrator, uden remote betjening. Ville den have været et sjovt stykke legetøj.

Formen er god samt har en god plug-skaft ratio. Du vil ikke have det for småt da det kan risikere at falde ud. Du vil heller ikke have den for stor. Da dine muskler kan risikeret at trække sig sammen, og derfor bliver svært at få den ud igen.Butt plug billed 2

Med Nexus Ace pluggen er skaftet i en fornuftig størrelse, og der er tilføjet ringe omkring det så der ikke er så stor chance for at den falder ud.

En af de ting der gør at dette legetøj er så godt, er vibreringen. Der er tre forskellige indstillinger, der går fra blidt til hårdt. Derudover kan du få den til at vibrere i forskellige mønstre. Buttpluggen er let opladelig og skal bare tilsluttet et USB-stik.

Den anden faktor der gør den så god, er remote betjeningen. Du behøver ikke tilslutte dit legetøj til en app eller noget lignende. Du tager simpelthen bare fjernbetjeningen op af lommen og så i gang.

Så hvis du vil have en stor buttplug så vil jeg anbefale denne. Hvis du derudover ønsker en med vibrator. Så vil jeg anbefale denne endnu mere og du behøver ikke kigge andetsteds.

 

Crystal Delights Butplug

Plug

Dette er en af de flotteste du kan finde på markedet. Det er en elegant glas buttplug. Håndblæst Pyrex, for at være præcis og ligesom alle Crystal Delights legetøj, er den udstyret med en sensationel ægte Swarovski krystal indlejret i bunden.

Denne har en blålig farve, men de kommer i en række farver. Glasset er helt transparent og afspejler lyset smukt. Mens det vil se godt indendørs, i solen ser det bare guddommeligt ud.

Det bryder lyset vidunderligt og glitre på dig. For at beskrive den med et ord, er den forbløffende.

Bottie Buttplug

Bootie er det sikre valg. Uanset hvorvidt du er nybegynder eller har prøvet det en del gange, så er dette et fantastisk produkt. Størrelsen, længden og tykkelsen er ikke noget der burde skræmme nogen. Derfor også utrolig brugervenlig.

Med det sagt så er legetøjet langt og stor nok at den giver noget pres. Og den burde levere en perfekt anal stimulans.

Dette legetøj er et Fun Factory produkt lavet i silikone, det er 7,5 centimeter i længden og 10 centimeter i omkredsen. Butpluggen er blød og kan let bøjes. Desuden bøjer den let på toppen hvilket kun bør give en god oplevelse.

 

Tantus Ryder butplug

Til at start med er designet en vinder. Den er formet som en stor cylindrisk tablet, der er fastgjort til et tyndt skaft og en flad base. Det er let at indsætte, men forbliver på plads. Og på grund af den veludformede base, lider den ikke af “plug twist” overhovedet. På grund af det enkle, intet nonsensdesign fungerer Ryder bare. Det har ikke en kompliceret form, der er designet til at stimulere prostata og det er ikke så stort, at det vil være for akavet at bære i lange perioder.

Ryder er god for dig der bare vil lade den “glide ind og blive der”.

Du kan forlade det i timer, og det vil bare føles rart.

Det kan også efterlades i under sex. Det er sikkert nok til ikke at springe ud og bevæger sig ikke uanset din position.

Produktet er også utrolig velproduceret. Ligesom alle Tantus silikone produkter er den er fremstillet af 100% ren platin silikone. Det betyder at du absolut ikke har noget at bekymre dig om når det kommer til din hud.

 

Lelo Bob

For det første, det grundlæggende: Lelo Bob er et lille analt legetøj lavet af ekstremt hård silikone. Så hårdt i virkeligheden, at det tager ekstremt pres at ændre formen på den overhovedet.

Den er torpedoformet og kurver pænt i en retning, hvilket giver mærkeligt forskellige følelser, når positionen ændres. Det er en del af Lelo’s ‘Homme’ sortiment, som alle er fremstillet af højeste kvalitet og leveres i smuk emballage. Du kunne faktisk blive tilgivet for at glemme legetøjet selv i et øjeblik, når det kommer, da du sandsynligvis vil bruge mere tid på at beundre den elegante sortpapkasse og den hvide satin snørebåndstaske, der kommer med. Sammen med deres legetøj omfatter Lelo også et enkelt års garanti, et lille katalog og en instruktionsmanual.

Hvis du leder efter en der skal blive oppe i dig, så er dette måske ikke det rigtige legetøj til dig. Men hvis du leder efter et sjovt analt legetøj til at lege med en partner, er det absolut det værd at købe denne. Da det er silikone, er det fuldstændig fri for phthalater, og jeg vil anbefale altid at benytte et vandbaseret glidemiddel for ikke at skade legetøjet eller dig selv.

 

Rocks Off Butt Boy – Butplug

buttplug billederMed Butt Boy, har Rocks Off gået væk fra deres tidligere formel af analt legetøj. Denne er kortere og er ikke buet, snarere er den kegleformet, som virker. Deres tidligere designs var alt for lange og for buede.

Alle legetøj i dette sortiment er designet til at blive indsat fuldt ud.

Med Butt Boy kan du netop gøre dette. Den kan let indsættes helt ind, og den vibrerende del hviler tæt på din perineum. Herfra kan du godt gøre hvad du vil, da du vil have begge hænder fri, hvilket har sine fordele … Alle legetøj i ‘Boy’ serien er designet, så du kan indsætte dem. Sæt dig ned og derefter rocke frem og tilbage for at opleve ændringer i trykket internt (specifikt på prostata)..

Ligesom alle Rocks Off produkter er det et supergodt produkt. Silikonen er fast, men ikke hård, og den er godt konstrueret. Kuglen er tilstrækkelig, men ikke så kraftig (som de fleste kugler, desværre).

 

Njoy Pure analplug

Denne Pure Plug er den lille version af Njoys Pure Plug sortiment. Den er lavet af stål og er tung i forhold til hvor lille den er, som de fleste andre metal buttplugs også er.

Kvaliteten på legetøjet er fantastisk. Udover at det er en flot plug, så er den komplet fejlfri som man bare har lyst til at vise frem. Til brug er den også fantastisk, den er så glat at man kun behøver meget lidt glidecreme.

Jeg ville dog ikke anbefale denne til nybegyndere, da det kan være overvældende at starte med en metal buttplug.

Fordi at den er lavet af metal er den også virkelig let at rengøre. Sæbevand eller i opvaskemaskinen og så er den så god som ny.

 

Lovense Hush buttplug

Vibrerende Buttplug

Hush er en af de mere teknologiske plugs på markedet, som kommer med en app der kan bruges til mange forskellige ting.

Spiralen langs halsen holder glidecremen på legetøjet mens du benytter den. Det gør også at tage den ud lidt lettere. Min favorit del er, at du kan oprette forbindelse til appen til langdistance eg, hvilket er god nyhed for langdistancepar.

Jeg er fascineret over de brugerdefinerede mønstre. Der er også mulighed for at forbinde det med andre Lovense legetøj. En anden ting at huske er, at der vil være tidspunkter, hvor du oplever lejlighedsvis afbrydelser (sådan er det bare med alle ting der er trådløse). Størrelsen af ​​nakken i forhold til resten af ​​legetøjet (såvel som den flared base) sikrer tingene forbliver på plads og går ikke tabt op i enden.

Når det kommer til materiale, kan nogle mennesker lide helt glatte silikone legetøj. Personligt synes jeg, at dette er en god ting for ethvert legetøj, der kan bæres offentligt.

Dette stykke legetøj kommer i to forskellige størrelser, så der er garanteret lidt til enhver smag.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here