Buttplug – Her er de bedste buttplugs i test

3491

Går du og overvejer om en Buttplug er noget for dig, eller måske hvilken variation er den helt rigtige til dig. I denne guide får du en komplet beskrivelse af hvilke du skal købe, og hvordan du anvender dette fantastiske stykke redskab – nemlig en butplug.

Alle nedenstående billeder og produkter, som skrives om i dette indlæg vil være at finde via de indsatte links. Du kan på den måde hurtigt finde det ønskede produkt og læser yderligere om det.

Find Buttplug billigt og diskret, Klik her

Buttplugs er et godt valg for de nye som vil prøve analt sexlegetøj, for et sådant butplug kommer i mange forskellige former og størrelser og designs. De fleste buttplugs er “spidse” i toppen så de let kan indføres, og så har de en bred fod eller en fingerløkke for at forhindre den forsvinder op i numsen. Et Butt plug er stimulerende for begge køn, men fornemmelsen er forskellige for mænd og kvinder. En lang butplug er bedre for mænd, for at stimulere den mandlige prostata, mens kvinder vil elske presset fra foden op mod skedevæggen.

buttplug billede

Det er de færreste der ved det, men ligesom vaginaen, er anus udstyret med mange sensitive nerver, og hvis anus bliver stimuleret, er der derfor massevis af nydelse at hente. Denne stimulation kan opnås via enten analsex, anal stimulering med en buttplug osv. Men anal nydelse gælder ikke kun for kvinder, for det er faktisk videnskabeligt bevist at mænd har mere effektive stimuleringspunkter.

Find Butplug billigt og diskret, Klik her

Men hvad er en Butplug egenligt?

En Buttplug er et analt sexlegetøj som rigtig mange benytter sig af. Som med så meget andet sexlegetøj kan en buttplug både bruges ved onani og ved sex, eller du kan f.eks. benytte den imens du har sex. En buttplug er desuden bygget med en form for stopklods for enden, for at forhindre at den ikke bliver væk på steder du bestemt ikke har lyst til at den skal gemme sig.

Der findes mange forskellige variationer af buttplugs, der både varierer i tykkelse, længde, farver og form. Og du kan få dem i en helt lille variant til en kæmpestor en.

Ligesom med alle andre ting i livet har de fleste mennesker forskellige præferencer i forhold til hvilken glidecreme er bedst til dem. Nogle mennesker elsker den vandbaserede, da det er simpelt at gøre ren og er kompatibel med de fleste materialer. Nogle andre foretrækker silikone baserede cremer, fordi at det kan holde i længere tid. Det er vigtigt at du vælger den rigtige glidecreme, hvis du har en præference så evt. kig på de produkter du allerede ejer, og derefter vælg en butplug der passer til din glidecreme. Vandbaseret kan bruges med alle materialer, mens den silikone baseret kan benyttes til alle materialer udover silikone.

Oppustelig buttplug

oppustelig buttplug
Inden du begiver dig ud i at skulle vælge en specifik oppustelig buttplug, er det vigtigt at undersøge hvor stor den skal være. Uanset hvor fleksibel du er dernede, er det altid bedst at starte i det små. Man kan endda købe et analt træningskit som hjælper dig med at bliver mere fleksibel, og gøre dig klar til at prøve nogle større produkter.

En ting du skal være sikker på når du køber en buttplug og generelt alt sexlegetøj er at det er fri for phthalater og andre kemikalier der kan skade din krop. Materialer som du især skal være opmærksomme på, er PVB, vinyl og gelé gummi.

Lidt information omkring hvor længe du må have den oppustelige buttplug oppe i dig: Det anbefales ikke at bruge den i mere end 2-3 timer. Da langvarigt brug kan forårsage skade eller sår. Og du skal som regel altid fjerne den hvis du mærker smerter, blødninger eller ubehag.

En af de vigtigste ting du skal tage højder for når du vil købe den oppustelig buttplug og dets base. Det er vigtigt at der er en base som stopper legetøjet fra at ende helt oppe i tarmen på dig. Så reglen er simpel, hvis der ikke er en base så ikke køb den.

Find oppustelig buttplug billigt og diskret, Klik her

 

Hvordan bruger man en analplug?

Det handler om at starte stille og roligt ud. Ikke skub dig selv ud i det for hurtigt eller forhaste dig igennem processen, det er ikke et kapløb! Din endetarm er langt mere følsom end din vagina, og du kan meget let skade dig selv.butt plug

Hvis du aldrig har prøvet en buttplug før, skal du som sagt starte med et lille produkt og masser af glidecreme. Det er vigtigt at hver gang du laver nogle former for anal penetrering at du bruger glidecreme.

Hvis du skulle have problemer med at slappe af i ringmusklen, er der også en spray der kan købes der hjælper med at bedøve området, så du lettere bliver udspilet.

At lære at bruge en butt plug er rimelig ligetil. Men før at vi kommer til dine muligheder, så er det vigtigt at du er forberedt og klar. Det første du skal gøre inden du bruger en buttplug er at sørge for din hygiejne. Til at starte med skal du simpelthen bare gå på toilettet som du ville normalt. Efter det tager du et bad og rengøre din anus og et par centimeter inde i anus. Her anbefales der ikke at bruge meget sæbe. Da det let kan skabe irritation, men stadig husk at gøre dig grundigt ren. I de fleste tilfælde vil dette være nok til at blive klar, men hvis du stadig er urolig for din hygiejne, kan du altid få en tarmskyldning som skulle gøre tricket.

Når du begiver dig ud i din første gang med en but plug, vil du nok ikke opleve succes med at få hele legetøjet op i anus, men det er okay. Du skal tænke på det som var det træning, hvor du gang for gang lærer nye ting og får den længere og længere ind indtil du til sidst kan gøre præcist hvad du har lyst til.

Når du skal gøre din butplug rent, er det så simpelt som varmt sæbevand med det samme efter brug og derefter lad den lufttørre. Det anbefales aldrig at dele et legetøj der bliver brugt analt, da der er chancer for at smitte hinanden med diverse virusser eller bakterier. Du kan også desinficere dit legetøj så længe det er et ikke-porøst materiale som rustfrit stål eller silikone uden en motor. Du skal bare koge noget vand og lad din buttplug ligger der i 10 minutter.

Udover disse tricks kan du også købe et Toy Cleaner Kit der koster omkring 100 kr. Det er en god investering hvis du vil være sikker på at dit legetøj holder sig længere.

Alt det ovenstående kan føles som meget information. Det du altid skal huske, er at tage tingene stille og roligt. Det vil gøre oplevelsen for dig selv og din eventuelle partner langt bedre, og der skulle ikke være chance for at du bliver skræmt væk. Før du ved det bliver du en buttplug professionel.

Nu er vi kommet så langt og du er klar til at kigge på hvilke muligheder du har indenfor buttplugs. Derfor vil jeg nu guide dig igennem nogle af de bedste muligheder på det danske marked.

Find Butplug billigt og diskret, Klik her

Butplug billede

Nexus Ace Large Butplug

Dette buttplug er en af dem der har fået de varmeste anmeldelser rundt omkring på nettet. Til at starte med er det bare et fantastisk legetøj i sig selv. Selv uden vibrator, uden remote betjening. Ville den have været et sjovt stykke legetøj.

Formen er god samt har en god plug-skaft ratio. Du vil ikke have det for småt da det kan risikere at falde ud. Du vil heller ikke have den for stor. Da dine muskler kan risikeret at trække sig sammen, og derfor bliver svært at få den ud igen.Butt plug billed 2

Med Nexus Ace pluggen er skaftet i en fornuftig størrelse, og der er tilføjet ringe omkring det så der ikke er så stor chance for at den falder ud.

En af de ting der gør at dette legetøj er så godt, er vibreringen. Der er tre forskellige indstillinger, der går fra blidt til hårdt. Derudover kan du få den til at vibrere i forskellige mønstre. Buttpluggen er let opladelig og skal bare tilsluttet et USB-stik.

Den anden faktor der gør den så god, er remote betjeningen. Du behøver ikke tilslutte dit legetøj til en app eller noget lignende. Du tager simpelthen bare fjernbetjeningen op af lommen og så i gang.

Så hvis du vil have en stor buttplug så vil jeg anbefale denne. Hvis du derudover ønsker en med vibrator. Så vil jeg anbefale denne endnu mere og du behøver ikke kigge andetsteds.

 

Find Buttplug billigt og diskret, Klik her

Crystal Delights Butplug

Dette er en af de flotteste du kan finde på markedet. Det er en elegant glas buttplug. Håndblæst Pyrex, for at være præcis og ligesom alle Crystal Delights legetøj, er den udstyret med en sensationel ægte Swarovski krystal indlejret i bunden.

Denne har en blålig farve, men de kommer i en række farver. Glasset er helt transparent og afspejler lyset smukt. Mens det vil se godt indendørs, i solen ser det bare guddommeligt ud.

Det bryder lyset vidunderligt og glitre på dig. For at beskrive den med et ord, er den forbløffende.

Plug

Bottie Buttplug

Bootie er det sikre valg. Uanset hvorvidt du er nybegynder eller har prøvet det en del gange, så er dette et fantastisk produkt. Størrelsen, længden og tykkelsen er ikke noget der burde skræmme nogen. Derfor også utrolig brugervenlig.

Med det sagt så er legetøjet langt og stor nok at den giver noget pres. Og den burde levere en perfekt anal stimulans.

Dette legetøj er et Fun Factory produkt lavet i silikone, det er 7,5 centimeter i længden og 10 centimeter i omkredsen. Butpluggen er blød og kan let bøjes. Desuden bøjer den let på toppen hvilket kun bør give en god oplevelse.

Tantus Ryder

Til at start med er designet en vinder. Den er formet som en stor cylindrisk tablet, der er fastgjort til et tyndt skaft og en flad base. Det er let at indsætte, men forbliver på plads. Og på grund af den veludformede base, lider den ikke af “plug twist” overhovedet. På grund af det enkle, intet nonsensdesign fungerer Ryder bare. Det har ikke en kompliceret form, der er designet til at stimulere prostata og det er ikke så stort, at det vil være for akavet at bære i lange perioder.

Ryder er god for dig der bare vil lade den “glide ind og blive der”.

Du kan forlade det i timer, og det vil bare føles rart.

Det kan også efterlades i under sex. Det er sikkert nok til ikke at springe ud og bevæger sig ikke uanset din position.

Produktet er også utrolig velproduceret. Ligesom alle Tantus silikone produkter er den er fremstillet af 100% ren platin silikone. Det betyder at du absolut ikke har noget at bekymre dig om når det kommer til din hud.

Lelo Bob

For det første, det grundlæggende: Lelo Bob er et lille analt legetøj lavet af ekstremt hård silikone. Så hårdt i virkeligheden, at det tager ekstremt pres at ændre formen på den overhovedet.

Den er torpedoformet og kurver pænt i en retning, hvilket giver mærkeligt forskellige følelser, når positionen ændres. Det er en del af Lelo’s ‘Homme’ sortiment, som alle er fremstillet af højeste kvalitet og leveres i smuk emballage. Du kunne faktisk blive tilgivet for at glemme legetøjet selv i et øjeblik, når det kommer, da du sandsynligvis vil bruge mere tid på at beundre den elegante sortpapkasse og den hvide satin snørebåndstaske, der kommer med. Sammen med deres legetøj omfatter Lelo også et enkelt års garanti, et lille katalog og en instruktionsmanual.

Hvis du leder efter en der skal blive oppe i dig, så er dette måske ikke det rigtige legetøj til dig. Men hvis du leder efter et sjovt analt legetøj til at lege med en partner, er det absolut det værd at købe denne. Da det er silikone, er det fuldstændig fri for phthalater, og jeg vil anbefale altid at benytte et vandbaseret glidemiddel for ikke at skade legetøjet eller dig selv.

Find Buttplug billigt og diskret, Klik her

Rocks Off Butt Boy – Butplug

Med Butt Boy, har Rocks Off gået væk fra deres tidligere formel af analt legetøj. Denne er kortere og er ikke buet, snarere er den kegleformet, som virker. Deres tidligere designs var alt for lange og for buede.

Alle legetøj i dette sortiment er designet til at blive indsat fuldt ud.

Med Butt Boy kan du netop gøre dette. Den kan let indsættes helt ind, og den vibrerende del hviler tæt på din perineum. Herfra kan du godt gøre hvad du vil, da du vil have begge hænder fri, hvilket har sine fordele … Alle legetøj i ‘Boy’ serien er designet, så du kan indsætte dem. Sæt dig ned og derefter rocke frem og tilbage for at opleve ændringer i trykket internt (specifikt på prostata)..

Ligesom alle Rocks Off produkter er det et supergodt produkt. Silikonen er fast, men ikke hård, og den er godt konstrueret. Kuglen er tilstrækkelig, men ikke så kraftig (som de fleste kugler, desværre).

buttplug billeder

Njoy Pure analplug

Denne Pure Plug er den lille version af Njoys Pure Plug sortiment. Den er lavet af stål og er tung i forhold til hvor lille den er, som de fleste andre metal buttplugs også er.

Kvaliteten på legetøjet er fantastisk. Udover at det er en flot plug, så er den komplet fejlfri som man bare har lyst til at vise frem. Til brug er den også fantastisk, den er så glat at man kun behøver meget lidt glidecreme.

Jeg ville dog ikke anbefale denne til nybegyndere, da det kan være overvældende at starte med en metal buttplug.

Fordi at den er lavet af metal er den også virkelig let at rengøre. Sæbevand eller i opvaskemaskinen og så er den så god som ny.

Lovense Hush

Vibrerende Buttplug

Hush er en af de mere teknologiske plugs på markedet, som kommer med en app der kan bruges til mange forskellige ting.

Spiralen langs halsen holder glidecremen på legetøjet mens du benytter den. Det gør også at tage den ud lidt lettere. Min favorit del er, at du kan oprette forbindelse til appen til langdistance eg, hvilket er god nyhed for langdistancepar.

Jeg er fascineret over de brugerdefinerede mønstre. Der er også mulighed for at forbinde det med andre Lovense legetøj. En anden ting at huske er, at der vil være tidspunkter, hvor du oplever lejlighedsvis afbrydelser (sådan er det bare med alle ting der er trådløse). Størrelsen af ​​nakken i forhold til resten af ​​legetøjet (såvel som den flared base) sikrer tingene forbliver på plads og går ikke tabt op i enden.

Når det kommer til materiale, kan nogle mennesker lide helt glatte silikone legetøj. Personligt synes jeg, at dette er en god ting for ethvert legetøj, der kan bæres offentligt.

Dette stykke legetøj kommer i to forskellige størrelser, så der er garanteret lidt til enhver smag.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here