Prostata massage er en dejlig måde for manden at blive stimuleret på – særligt hvis det er med henblik på at opnå en prostata-orgasme. Det kan føles underligt i starten, hvis man ikke har prøvet det før – men det bliver hurtigt en nydelsesfuld oplevelse.

Det kan dog være en udfordring, hvis man ikke kender teknikkerne og metoderne. Ikke nok med selve massagen, er der også andre ting, der skal tages hensyn til inden, såsom rengøring, glidecreme mm.

Dette indlæg har til formål at guide dig gennem prostata massage og -orgasme. Det er vores klare opfattelse, at man kan gøre sin prostata massage langt mere intens og sikker, hvis man anvender anale hjælpemidler. Vi har derfor anbefalet forskellige produkter, som vi 100% kan stå inde for.

Indlægget er struktureret således:

Trin 1: Rengøringen
Trin 2: Opvarmingen
Trin 3: Orgasmen
Trin 4: Brug af sexlegetøj
Ekstra: Videoguide

 


 

Hvad er prostata?

Mænd har noget, der hedder en prostatakirtel, og der er en lille del af prostatakirtlen, som sidder få cm oppe i anus. Denne lille del er på størrelse med en valnød, og minder om en forstørret klitoris. Denne kaldes P-punktet eller det mandlige G-punkt, og er, ligesom G-punktet hos kvinder, ganske følsom når det stimuleres.

En sund prostata er vigtig, og kan være afgørende for netop at undgå prostata-kræft, og derudover også for at forbedre din seksuelle trivsel. Du kan både holde din prostata sund og samtidig reducere risikoen for kræft ved at massere den – er det ikke skønt?

 


 

Trin 1: Rengøringen

Den anale rengøring er vigtig, inden du begiver dig ud i prostata massage på nogen måde. Både for hygiejnens skyld, så man mindsker bakterieoverførsel, men også for at kunne slappe bedst muligt af. Renlighed har nemlig også en psykisk indvirkning på, hvor afslappet man føler sig under seksuelt samvær.

Den bedste Sinful Deluxe Anal Douche

Anal skyller

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Den billigste Axus Lite Rensende anal-douche

anal rengøring

Forhandler Prismaskinen
sexshop logo Tjek prisen her

 

Sådan bruger du din anal douche:

 1. Fyld den med lunket vand
  Fyld din anal douche med kropstempereret vand for den mest behagelige oplevelse. Sæt skyllerøret fast på pumpen.
 2. Indfør skyllerøret i endetarmen
  Inden du indfører skyllerøret, så påfør gerne glidecreme for at gøre det lettere. Tryk roligt på pumpen for at skylle endetarmen med en blid stråle. Hold på vandet, så det ikke ryger tilbage i pumpen, og lad det falde ned i toilettet.
 3. Gentag processen
  Gentag processen til vandet i toilettet ser rent ud.

Efter din anale rengøring, er du klar til at gå videre til næste trin.

 


 

Trin 2: Opvarmningen

Nu har du klaret rengøringen, og er klar til at foretage opvarmningen. Det er vigtigt, at du benytter rigeligt med glidecreme, når du skal massere anus og prostata.

Vi har anbefalet to lækre glidecreme fra de bedste forhandlere, som netop er beregnet til analt brug. De er begge vandbaserede, så du får den bedst oplevelse, og de kan bruges med silikone-legetøj.

Den bedste Sinful Anal Glidecreme 100 mlSinful Anal Glidecreme 100 ml

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Den billigste System JO Anal H2O Vandbaseret Glidecreme

anal glidecreme

Forhandler Prismaskinen
sexshop logo Tjek prisen her

Husk at et dejligt forspil altid er vigtigt. Når I føler jer klar til at påbegynde stimulationen, så følg disse trin:

 1. Begynd at massere mellemkødet. Husk at massere hele mellemkødet for maksimal stimulerende effekt.
 2. Masser og kærtegn rundt om anus. Der sidder mange nerveender, og det er vigtigt at forberede sin ringmuskel bedst muligt, så den kan slappe mest muligt af. Påfør glidecremen på fingeren og omkring anus.
 3. Indfør langsomt fingeren. Hold et roligt tempo, så din ringmuskel kan vænne sig bedst muligt til fingeren.
 4. Begynd at bevæge din finger. Før den langsomt ind og ud, i et roligt tempo.

Føl altid efter, hvad du eller din partner kan lide. Gør det ondt eller er ubehageligt, så stop. Træk aldrig fingeren hurtigt ud, da det kan være smertefuldt, fordi ringmusklen spænder.

 


 

Trin 3: Orgasmen

Når ringmusklen har vænnet sig til fingere og føles afslappet, kan du koncentrere dig om at stimulere P-punktet. Den bedste position for manden er, at ligge på ryggen under massagen. På den måde kan han nemmest slappe af. I kan dog senere udforske andre stillinger, hvis I har lyst til det.

prostata sex

 1. Søg efter prostata med fingeren. Den føles oftest som en lille rund bold eller kugle, og du kan tydeligt mærke den, når du finder den.
 2. Når du har fundet prostata lægger du et blidt tryk og holder dette tryk i 3-4 sekunder. Fjern da trykket igen.
 3. Dette gentager du flere gange. I vil opdage at mandens penis vil frigøre en smule hvid masse. Manden oplever med stor sandsynlighed en erektion, og det er helt normalt.
 4. Du kan afveksle dine bevægelser. Lav f.eks. blide cirkulære bevægelser eller op-ned-bevægelser.

 

Kommuniker med din partner om, hvad der føles rart. Kun du kan mærke, hvordan det føles på din krop, og alle kroppe er forskellige. I takt med at stimulationen føles rar, kan klimaks opbygges og en prostata-orgasme kan opnås. 

En udløsning i forbindelse med en prostata orgasme er ofte forbundet med følelsen af, at du næsten ikke kan være i dig selv. Det der sker under en orgasme er, at man får mange små krampetrækninger i musklerne, som til sidst giver den her dejlige, varme fornemmelse. Det er dejligt og noget, der er værd at opsøge.

 


 

Trin 4: Brug af sexlegetøj

Når I har fundet teknikken med fingrene, kan I gøre oplevelsen endnu mere intens og dejlig. Dette gøres ved brug af sexlegetøj. For nogen mænd kan det virke overvældende at bruge sexlegetøj, men det er helt normalt. Disse stykker legetøj er derudover beregnet til analt brug, og de er ikke farlige at bruge.

Vi har her anbefalet 3 typer analt legetøj; prostata-vibratorer, anal plugs og tynde analdildoer. Tag et kig eller tjek resten af udvalget ud her.

Inden brugen af sexlegetøj, følger du trin 2 for opvarmningen. Du kan herefter indføre dit sexlegetøj i et stille og roligt tempo. Tænd først for vibrationerne, når legetøjet er indført, da det ellers kan stresse ringmusklen.

 

Prostata-vibratorer

En prostata-vibrator / -stimulator er designet specifikt til mænd.

Den bedste – LELO Hugo Prostata Massager med Fjernbetjening

prostata vibrator

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Den billigste – LOVE TO LOVE HIM – PROSTATA-STIMULATOR

prostata stimulator

Forhandler Prismaskinen
sexshop logo Tjek prisen her

Læs om de bedste prostatastimulatorer i test – klik her!

 

 

Anal plugs

En anal plug kan både benyttes af mænd og kvinder. Både til stimulation, men også som en del af opvarmning til analsex.

Den bedste – Sinful Slim Butt Plug Medium

anal plug medium

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Den billigste – Axus Lite Begynder-butt-plug

begynder anal plug

Forhandler Prismaskinen
sexshop logo Tjek prisen her

Læs om de bedste anal plugs i test – klik her!

 

 

Tynde analdildoer

En af de ting vi også varmt anbefaler, er tynde analdildoer. De er tynde, så de ikke virker overvældende, men kan stadig sagtens bruges af mænd for at opnå stimulation af prostata.

Den bedste – Sinful Slender Silikone Sort Dildo Medium

sinful anal dildo

Forhandler Prismaskinen
sinful Tjek prisen her

Den billigste – All Black 6 – Glat anal dildo

anal dildo

Forhandler Prismaskinen
sexshop logo Tjek prisen her

Læs om de bedste analdildoer i test – klik her!

 


 

Prostata Massage (Videoguide)

Prostata massage kan udføres med fingrene. Vi anbefaler dog varmt, at i sammen investerer i et stykke sexlegetøj til anal stimulation. Det gør det bare lidt frækkere.

I sidste ende handler det dog om, at I sammen finder ud af, hvordan massagen fungerer bedst for jer.

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt – klik her!

 


 

Til sidst…

Prostata massage

Vi håber, at dette indlæg har inspireret dig til at udforske dig selv og dine seksuelle lyster. For ligesom så meget andet, så handler det om, at kaste sig ud i det. Du vil nemlig blive ualmindeligt glad for, at du forsøgte dig.

Vi håber, denne guide har afklaret noget af den tvivl, der kan være i forbindelse med prostata massage. Ellers vil vi meget gerne høre fra dig via nedenstående diskussionsfelt. Her bestræber vi os på at besvare dine henvendelser uanfægtet, om det er spørgsmål eller andet, inden for 24 timer.

Vi vil til slut anbefale dig at læse indlægget om, hvordan du får en anal orgasme. I det hele taget bør du kigge på vores analt sexlegetøj-kategori. Her finder du en masse information og inspiration, hvis du stadig er nysgerrig.

Iben Helena Mortensen
Iben Helena Mortensen
Velkommen til Eroti.dk. Mit navn er Iben, og jeg er webredaktør her på siden. Jeg skriver guides, produktanmeldelser og meget andet, som jeg håber, du finder interessant. Skulle du have spørgsmål, er du velkommen til at kontakte mig på Iben@eroti.dk.

3 KOMMENTARER

 1. Hej Lise!
  Jeg er en ældre herre på 67 år og lever single efter en skilsmisse for 19 år siden. Jeg er er ikke kommet i et nyt, fast forhold men har gode venner og veninder. Trods mine 67 år, elsker jeg stadig sex og føler at det er wellness for sjæl og krop.
  med alderen føler jeg mine orgasmer er mere intense og kraftigere end i de yngre år., men det afhænger også af partneren.
  Sidste år var jeg en del sammen med en afrikansk kvinde, som jeg kender, men som ikke længere bor i Danmark. Hun fik mig til at eksplodere seksuelt.
  Hendes læber omkring min pik var himmelsk godt og når jeg mærkede min sæd sprøjte langt op i hendes skede, var min orgasme af himmelsk karakter.
  Flere gange stak hun forsigtigt fingeren op i min endetarm og masserede prostata i langsomme og dybe bevægelser samtidig med, at hun suttede min pik.
  Når orgasmen og sæden kom, var det en fantastisk kildrende fornemmelse i min endetarm og pik og den efterfølgende fornemmelse af tilfredshed steg i takt med at hendes læber og mund sugede alt sæden ud af min pik. Det har været svært at undvære hende og jeg har ikke fundet en som hende, men leder endnu. Hvor er det evt. bedst at lede? Jeg fandt sandelig også ud af igen, hvor dejligt sex kan være og hvor himmelsk dejligt prostata massage og orgasme kan være for en mand – selv om man er blevet lidt ældre!

 2. Jeg lagde mærke til at Hans skriver en hjertelig kommentar, og , anonymt, bliver rakket nede af en der kalder sig Victor … Det er ikke OK at spotte eller håne . Hans ! Tak for din ærlig mening . Håber skyts engler giver dig livs mod. Interessant om alderdom. Håber at en moderator også får noget tid, ELLER Lise. Hun kan rydde op i det når hun før tid. Det er ligesom visse Facebook grupper hvor stærke bøller dominerer og ødelægger andres glæde, – og en dag vil de selv føle tomt og efterladt ! Legledes er det blandt klikker på visse boligprojekter.,

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here