Opnå Prostata Orgasmer med Massage (Opdateret 2019)

0
9100

 

Indledning:

Mænd der lider af prostatitis eller forstørrede prostata, måske i udviklingsfasen til prostata hyperplasia, eller blot mænd, der ønsker at forbedre deres sundhed, vil kunne få meget ud af netop prostata massage.

Den form for massage hedder dog malkning og bliver oftest udført af professionelle. Din partner har dog også mulighed for at lære en professionel teknik.

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt, Klik Her

Prostata massage er derudover historisk set blevet benyttet til at øge mænds libido. Altså deres sexuelle lyst.

I denne artikel vil der være stort fokus på mænd, hvorfor det bør nævnes at disse teknikker selvfølgelig også kan benyttes på kvinder.

Vi vil samtidig præsentere en række produkter her på siden, som uden tvivl vil give en kvinde lige så fantastiske oplevelser, som dem mænd ville kunne få.

Prostata Massage Teknik

Der er overordnet set to måder at udføre prostata massage på. Der er ikke en fast teknik, som skal benyttes, for at det du gør ved dig selv eller din partner kan kategoriseres som korrekt prostata massage teknik.

I sidste ende handler det om at i sammen finder ud af, hvordan massage fungerer bedst for jer. Det står jer samtidig frit for om i ønsker at udføre massage internt eller eksternt omkring anus. Altså om i ønsker penetration under massagen eller blot stimulering af den ydre del af anus.

Prostata massage kan udføres med fingrene. Vi anbefaler dog at i sammen investerer i én af disse anale produkter.

En god idé inden i begynder på prostata massage er det vigtigt at I forsøger at tømme både tarm og blære. Hvis du masserer med fingrene kan det være en god idé at benytte et condom, en latex handske og gerne meget glidecreme.

Denne anal glidecreme er rigtig god til prostata massage:

system jo premium anal 120 ml

Gå til billigste Forhandler af System Jo Premium Anal (Silikonebaseret)

 

Det er meget vigtigt at du benytter rigeligt med glidecreme når du massere anus og prostata.

Som sagt handler prostata massage ikke nødvendigvis om at udføre teknikken fuldstændig efter “standard” reglerne. Føl i stedet efter og gør det din partner/patient kan lide. Her er dog et par gode råd og guidelines til en god teknik.

  1. Indsæt én finger med rigelige mængder glidecreme. Søg efter prostata med fingeren. Den føles oftest som en lille rund bold eller kugle.
  2. Når du har fundet prostata lægger du et blidt tryk og holder dette tryk i 3-4 sekunder. Fjern da trykket igen.
  3. Dette gentager du flere gange. I vil opdage at mandens penis vil frigøre en smule hvid masse.
  4. Gentag gerne processen flere gange. Manden oplever med stor sandsynlighed en erektion, og det er helt normalt.

Som en lille note kan du også massere mellemkødet, husk at massere hele mellemkødet for maksimal stimulerende effekt.

Samlet set er prostata massage altså også sex. Det er basalt set anal stimulation som kan være frækt for begge parter. Massage af prostata bør prøves af alle uagtet om man tidligere har stiftet bekendtskab med anal stimulering eller prostata stimulation i en anden form.

 

Mandens g punkt

Kvinder er heldigvis ikke de eneste med et g punkt. Og heldigvis heller ikke de eneste med et ret potent og følsomt g punkt. Nogle undersøgelser viser faktisk at mænds g punkt muligvis er mere følsomt end kvinders.

Mandens g punkt ligger lige under hans blære og bliver nogle gange henvist til som den lille magiske valnød. Grunden til dette ligger i det mandlige g punkts ru form, som giver den karaktærtræk der minder om den hjerne-lignende nød.

Som tidligere nævnt kan du også massere dette punkt ved at massere yderligt på mellemkødet.

Nogle omtaler også det mandlige g punkt som Skenes gland eller den ‘anale svamp’. Der er selvfølgelig en lang række andre kælenavne. Kommentér endelig opslaget hvis du har flere sjove navne for mandens gpunkt.

Der er mange flere g punkter hos mænd, det er dog næppe nogle som kommer tæt på at give en dejlig effekt som stimulering af prostata g punktet. Den grundlæggende grund til dette er fordi det anale g punkt er det sted manden producerer væsken som hjælper sæd med at passerer urinrøret.

 

Anal dildoer til mænd?

En af de ting vi varm anbefaler er at købe en dildo til analt brug.  Det er klart, mange vil tænke på en analdildo som et mandligt lem, hvorfor det ikke just vil virke overbevisende som en dildo en mand har lyst til at få ‘op i røven’. På trod af det anbefaler vi faktisk at i køber en analdildo. Selvom prostata massage ikke nødvendigvis behøver at være sex-relateret så kan det altså være en idé at anskaffe et stykke sexlegetøj til anal prostata malkning.

Overordnet findes der mange forskellige grupper. Vi vil dog snakke om 3 forskellige anal dildoer som kan benyttes til sex og til at manden nemmere opnår en prostata udløsning. Vi kan derfor også referere til produktet som en prostata dildo.

 

Prostata dildo uden vibrator

Fordelen ved disse kan være at i øver jer i at finde og stimulere g punktet hos manden og opnå en orgasme uden hjælpemidler. Derudover kan stimulering for nogle mænd virke for voldsom. Specielt når der samtidig er vibrationer.

Tynd analdildo (129 kr.)

lille tynd anal dildo god til prostata massage

Gå til billigste forhandler

Denne tynde analdildo er oplagt til begynderen der bare gerne vil prøve sig frem med anal stimulering.

2-i-1 prostata massør (479 kr.)

prostata massør og paddl til spanking

Gå til billigste forhandler

Dette produkt er to i en produkt. Det kan både fungere som en paddle, altså et spanking produkt. Derudover er det også en krup prostata dildo, som fungerer super godt til at stimulere g punktet hos manden.

 

Elektro prostata dildo fra Mystim (279 kr.)

mystim elektrisk prostata massør

Gå til Billigste Forhandler

Dette er altså en elektrisk stimulator. Lader du være med at sætte strøm til, kan du dog blot benytte produktet som en almindelig prostata stimulator.

Prostata Orgasme

Er nået af en oplevelse, man bør og simpelthen skal give sig lov til at prøve. Det er ofte en myte blandt befolkningen, og mange tror derfor ikke helt på, at det findes og at man ikke kan få sådan en prostata orgasme – men faktisk handler det egentligt bare om, at lærer sin krop at kende.

Vi har allerede været inde på hvordan man gør, men vil alligevel opfordre til at man lige læser det igen – for det er virkelig bare en af de absolut bedste følelser.

Hvis du først har fået en prostata orgasme, så ved du udemærket hvad det er vi mener. Det er måske den bedste uden sammenligning følelse man kan få når man enten onanere eller er sammen med sin partner – det klart nemmeste måde hvorpå du kan få en udløsning, er ved anvendelse af legetøj som er beregnet til det, og dette finder du ved at klikke på de opstillet links i indlægget.

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt, Klik Her

 

 

Udløsning

En udløsning i forbindelse med en prostata orgasme er ofte forbundet med at du næsten ikke kan være i dig selv. Det er simpelthen så dejligt, og derfor nået som er værd at opsøge.

En udløsning vil føles som om du tisser i bukserne uden at gøre det – hvilket er en fuldstændig gennemført følelse. Rent teknisk er det der sker, at man får mange små krampetrækninger, det vil sige musklen stimuleret og det samme gør din prostata. Med en udløsning ved vi alle at det føles utroligt skønt, og selvfølgelig er nået de fleste har prøvet.

Prostata Sex

Prostata sex er når man enten selv, ved hjælp af legetøj eller med hjælp fra sin partner stimulerer sin prostata under sex eller ved at du onanerer imens du leger med prostata.prostata sex

Det er ofte svært at vide hvor langt man skal op i anus, eller hvor prostata lige præcis sidder, så derfor kan du via dette billede bedre se hvordan det skal gøres.

Mange par gør det, at din partner onanere for dig imens hun/han også finde din prostata således – du på den måde får en prostata orgasme.

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt, Klik Her

 

Malkning

Malkning er en anden betegnelse får det der sker, når i har prostata sex. Det vil sige malkning er egenligt bare det du gør med fingeren når du stimuleres. Det er lidt underligt i starten, hvis man ikke har prøvet det før – men det tager ikke meget mere end 2 minutter, også vil du hurtigt kunne mærke hvor dejligt det egenligt er.

Prostata malkning er ligesom en udløsning fantastisk og de to afhænger af hinanden. Det vil sige, at du kan ikke få en udløsning jo mindre selve prostata malkningen er gjort korrekt.

Får at du er sikker på at du får en prostata orgasme og at prostata malkning bliver gjort korrekt også dejligt som muligt, vil vi helt sikkert anbefale at du anvender legetøj til formålet – det er nemlig den bedste og dejligste måde hvorpå du vil have en oplevelse med at få en prostata orgasme.

Desuden er sandsynlighed for at du opnår selvsamme også signifikant forøget.

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt, Klik Her

Afsluttende Note

Prostata er et punkt, der ligger i centrum af bækkenet lige bag skindbenet og lige over noget der kaldes pærenem. De fleste mennesker har kun hørt om i en ærgerlig forbindelse: nemlig i forbindelse med prostatacancer, som forekommer hos omkring en ud af elleve danske mænd. Det er desværre et frygteligt højst tal. Men det sætter just endnu større fokus på en indlæg som dette, som jeg i øvrigt håber du har nydt. En sund prostata er vigtig og kan være afgørende for netop at undgå prostata kræft og derudover også for din seksuelle trivsel. Du kan både holde din prostata sund og samtidig reducere risikoen for kræft – er det ikke skønt? Men det kræver du masserer din prostata på regulær basis.

Prostata, er ligesom G-punktet for kvinder, ofte meget følsom. Specielt under seksuel stimulering. Det er faktisk ofte blevet kaldt det mandlige G punkt. Nogle har endog kaldt det den anale orgasme, som analogt til penis-orgasmen. Men rapporter viser, at prostata orgasmer er helt forskellige fra penis orgasmer, såvel følelsesmæssigt som fysisk.

Som en kvindes G-punkt bliver prostata i stigende grad følsom når det stimuleres erotisk. Manden bliver vækket og nærmer sig langsomt en orgasme. Det er derfor at nogle mænd oplever en prostata undersøgelse ved lægen meget anderledes end den prostata stimulering manden får i sengen med sin elskerinde. Det er på den baggrund derfor også en god idé at vente med prostata massage til i begge er tændte.

Som fortalt er den bedste position generelt set at ligge på ryggen under massagen. Du kan både ligge med bennene udstrakt eller foldet sammen under dig selv. I denne position er det bedst med en finger smurt med glidecreme som indføres og bukkes sådan at den kommer i kontakt med prostata.

 

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt, Klik Her

 

DEL
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og blogger her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here