Prostata Massage – Sådan opnår du en Prostata Orgasme

19745

Det at udføre en prostata massage med henblik på at opnå en prostata orgasme. Er en udfordring hvis man ikke kender til de mest hensigtsmæssige teknikker og metodikker.

Dette indlæg har på baggrund af testere og læseres anmeldelser til formål, at fremvise en guide, som hvis du følger den vil give dig en ubeskrivelig dejlig prostataorgasme. Prostata stimulering henvender sig til begge køn. Dette indlæg inddeler ‘rejsen’ til en prostata orgasme i forskellige steps:

Step 1: Renlighed
Step 2: Indledende øvelser
Step 3: Nu du igang
Step 4: Ekstra materiale

Det er vores klare opfattelse, at man får den bedste prostata orgasme hvis man anvender anale hjælpemidler. Vi har derfor anbefalet forskellige produkter, som vi 100% kan stå inde for.

Hvis du allerede ved hvordan man gør. Men bare ønsker at finde de absolut bedste produkter til prostata malkning / prostata stimulering – så tjek disse sider. Hvis du derimod ønsker at læse hvordan du gør. Så fortsæt ned i indlægget ↓

Note: Mænd & kvinder der lider af prostatitis eller forstørrede prostata, måske i udviklingsfasen til prostata hyperplasia. Eller blot mænd og kvinder, der ønsker at forbedre deres sundhed, vil kunne få meget ud af netop prostata massage. Denne form for massage hedder dog prostata malkning.

Det er lægefagligt vurderet, at det er sundt at masserer din prostata. Derfor er der altså ingen grund til ikke at gøre det!

Længere nede i indlægget fremgår en videoguide som forklarer prostata stimulation.


Prostata Massage (Guide) – Sådan gør du!

ANAL RENGØRING – Step 1

Anal skyller


ForhandlerVurderingInformation
DEN BILLIGESe Udvalget →
sinfulBEDSTESe Udvalget →

Det er relativt vigtigt at sørge for, at ens blære og mave er tomme inden du begynder din prostata stimulering. For på den måde vil du undgå en masse rengøring efterfølgende. Man kan nemlig være uheldig, når man udsætter kroppen for så skønne oplevelser. Så kan der nemlig ske det, at den ‘sætter ud’ og simpelthen giver slip på diverse.

Derfor anbefaler vi at inden du finder din prostata stimulator frem, så skal du lige finde en anal skyller frem. På den måde får du lige lavet en såkaldt anal rengøring så du klar til step 2.

Til information er det i øvrigt ikke særligt slemt at foretage denne anal rengøring. Det er dog vigtigt, at du bruger lunkent vand. Ellers bliver oplevelsen ikke særlig behagelig.


ANAL GLIDECREME – Step 2

anal glidecreme


ForhandlerVurderingInformation
DEN BILLIGESe Udvalget →
sinfulBEDSTESe Udvalget →

Indledende øvelser

Nu har du gjort rent og er klar til at foretage indledende øvelser.

Inden du for alvor vil få din bedste oplevelse nogensinde. Nemlig en prostataorgasme!!

Hvis du ikke ønsker at købe produkter – selvom det klart giver den bedste oplevelse – så kan du nøjes med disse indledende øvelser. Det er nemlig en lille teaser på hvordan det er at afprøve stimulation af sit g punkt.

Det er meget vigtigt at du benytter rigeligt med glidecreme når du massere anus og prostata.

Som sagt handler prostata massage ikke nødvendigvis om at udføre teknikken fuldstændig efter “standard” reglerne. Føl i stedet efter og gør det din partner/patient kan lide. Her er dog et par gode råd og guidelines til en god teknik.

prostata sex

 1. Indsæt én finger med rigelige mængder glidecreme. Søg efter prostata med fingeren. Den føles oftest som en lille rund bold eller kugle.
 2. Når du har fundet prostata lægger du et blidt tryk og holder dette tryk i 3-4 sekunder. Fjern da trykket igen.
 3. Dette gentager du flere gange. I vil opdage at mandens penis vil frigøre en smule hvid masse.
 4. Gentag gerne processen flere gange. Manden oplever med stor sandsynlighed en erektion, og det er helt normalt.

Som en lille note kan du også massere mellemkødet, husk at massere hele mellemkødet for maksimal stimulerende effekt.

Samlet set er prostata massage altså også sex. Det er basalt set anal stimulation som kan være frækt for begge parter. Massage af prostata bør prøves af alle uagtet om man tidligere har stiftet bekendtskab med anal stimulering eller prostata stimulation i en anden form.

Mandens G Punkt

Kvinder er heldigvis ikke de eneste med et g punkt. Og heldigvis heller ikke de eneste med et ret potent og følsomt g punkt. Nogle undersøgelser viser faktisk at mænds g punkt muligvis er mere følsomt end kvinders.

Mandens g punkt ligger lige under hans blære og bliver nogle gange henvist til som den lille magiske valnød. Grunden til dette ligger i det mandlige g punkts ru form, som giver den karaktertræk der minder om den hjerne-lignende nød.

Som tidligere nævnt kan du også massere dette punkt ved at massere yderligt på mellemkødet.

Nogle omtaler også det mandlige g punkt som Skenes gland eller den ‘anale svamp’. Der er selvfølgelig en lang række andre kælenavne. Kommentér endelig opslaget hvis du har flere sjove navne for mandens gpunkt.

Der er mange flere g punkter hos mænd, det er dog næppe nogle som kommer tæt på at give en dejlig effekt som stimulering af prostata g punktet. Den grundlæggende grund til dette er fordi det anale g punkt er det sted manden producerer væsken som hjælper sæd med at passerer urinrøret.


ANAL VIBRATORER – Step 3

Vibrerende prostata massage


ForhandlerVurderingInformation
DEN BILLIGESe Udvalget →
sinfulBEDSTESe Udvalget →

Når du så har fuldført step 2 og ligesom har opvarmet din prostata og numse. Så tager du din prostata vibrator. Den ‘stikker’ du egentligt bare op, for den er fremstillet sådan, at den selv finder dit g punkt. Når du så har fået den helt op. Så starter du for vibratoren.

Herefter vil du virkelig få en dejlig følelse. Du finder et udvalg af forskellige typer anal vibratorer hos ovenstående forhandlere.

Alternativt kan du også

En af de ting vi varm anbefaler er at købe en dildo til analt brug. Det er klart, mange vil tænke på en analdildo som et mandligt lem, hvorfor det ikke just vil virke overbevisende som en dildo en mand har lyst til at få ‘op i røven’. Et alternativ til dette ser du i næste step 4.

På trods af det anbefaler vi faktisk at i køber en analdildo. Selvom prostata massage ikke nødvendigvis behøver at være sex-relateret så kan det altså være en idé at anskaffe et stykke sexlegetøj til anal prostata malkning.

Overordnet findes der mange forskellige grupper. Vi vil dog snakke om 3 forskellige anal dildoer som kan benyttes til sex og til at manden nemmere opnår en prostata udløsning. Vi kan derfor også referere til produktet som en prostata dildo.

Prostata dildo uden vibrator

Fordelen ved disse kan være at i øver jer i at finde og stimulere g punktet hos manden og opnå en orgasme uden hjælpemidler. Derudover kan stimulering for nogle mænd virke for voldsom. Specielt når der samtidig er vibrationer.

Eksempler på gode produkter:

Tynd Analdildo

Denne tynde analdildo er oplagt til begynderen der bare gerne vil prøve sig frem med anal stimulering.

lille tynd anal dildo god til prostata massage

Gå til billigste forhandler

2-i-1 Prostata Massør

Dette produkt er to i en produkt. Det kan både fungere som en paddle, altså et spanking produkt. Derudover er det også en krup prostata dildo, som fungerer super godt til at stimulere g punktet hos manden.

prostata massør og paddl til spanking

Gå til billigste forhandler

 


ANAL PLUG – Step 4

Anal plug prostata malkning


ForhandlerVurderingInformation
DEN BILLIGESe Udvalget →
sinfulBEDSTESe Udvalget →

Dette kan du købe såfremt du ikke er til en analdildo.

Vi vil dog klart anbefale at du starter med prostata stimulator eller prostata vibrator som de også kaldes. Det er dem du ser i step 3. Hvis du dog er en af de erfarne, som har prøver step 1 – 3, og nu vil igang med step 4. Så kan du faktisk læse vores anmeldelse af de bedste anal plug her.

Hvis du kunne tænke dig at få forklaret disse steps i en videoguide så læs videre. 


Prostata Massage (Videoguide)

OBS: Prostata massage er historisk set blevet benyttet til at øge mænds og kvinders libido. Altså deres sexuelle lyst.

Der er overordnet set to måder at udføre prostata massage på. Der er ikke en fast teknik, som skal benyttes for, at det du gør ved dig selv, eller din partner kan kategoriseres som en korrekt prostata massage teknik.

I sidste ende handler det om at i sammen finder ud af, hvordan massagen fungerer bedst for jer. Det står jer samtidig frit for om i ønsker at udføre massage internt eller eksternt omkring anus. Altså om i ønsker penetration under massagen eller blot stimulering af den ydre del af anus.

Prostata massage kan udføres med fingrene. Vi anbefaler dog at i sammen investerer i én af disse anale produkter.

En god idé inden i begynder på prostata massage er det vigtigt at I forsøger at tømme både tarm og blære. Hvis du masserer med fingrene kan det være en god idé at benytte et condom, en latex handske og gerne meget glidecreme.

Køb Prostata Sexlegetøj diskret og billigt, Klik Her

 

Prostata Orgasme – Det bør du også vide

Er nået af en oplevelse, man bør og simpelthen skal give sig lov til at prøve. Det er ofte en myte blandt befolkningen, og mange tror derfor ikke helt på, at det findes og at man ikke kan få sådan en prostata orgasme – men faktisk handler det egentligt bare om, at lærer sin krop at kende.

Vi har allerede været inde på hvordan man gør, men vil alligevel opfordre til at man lige læser det igen – for det er virkelig bare en af de absolut bedste følelser.

Hvis du først har fået en prostata orgasme, så ved du udemærket hvad det er vi mener. Det er måske den bedste uden sammenligning følelse man kan få når man enten onanere eller er sammen med sin partner – det klart nemmeste måde hvorpå du kan få en udløsning, er ved anvendelse af legetøj som er beregnet til det, og dette finder du ved at klikke på de opstillet links i indlægget.

Prostata orgasme

Udløsning

En udløsning i forbindelse med en prostata orgasme er ofte forbundet med at du næsten ikke kan være i dig selv. Det er simpelthen så dejligt, og derfor nået som er værd at opsøge.

En udløsning vil føles som om du tisser i bukserne uden at gøre det – hvilket er en fuldstændig gennemført følelse. Rent teknisk er det der sker, at man får mange små krampetrækninger, det vil sige musklen stimuleret og det samme gør din prostata. Med en udløsning ved vi alle at det føles utroligt skønt, og selvfølgelig er nået de fleste har prøvet.

Prostata Sex

Prostata sex er når man enten selv, ved hjælp af legetøj eller med hjælp fra sin partner stimulerer sin prostata under sex eller ved at du onanerer imens du leger med prostata.

Det er ofte svært at vide hvor langt man skal op i anus, eller hvor prostata lige præcis sidder, så derfor kan du via dette billede bedre se hvordan det skal gøres.

Mange par gør det, at din partner onanere for dig imens hun/han også finde din prostata således – du på den måde får en prostata orgasme / prostatorgasme.

Malkning

Malkning er en anden betegnelse får det der sker, når i har prostata sex. Det vil sige malkning er egenligt bare det du gør med fingeren når du stimuleres. Det er lidt underligt i starten, hvis man ikke har prøvet det før – men det tager ikke meget mere end 2 minutter, også vil du hurtigt kunne mærke hvor dejligt det egenligt er.

Prostata malkning er ligesom en udløsning fantastisk og de to afhænger af hinanden. Det vil sige, at du kan ikke få en udløsning jo mindre selve prostata malkningen er gjort korrekt.

Får at du er sikker på at du får en prostata orgasme og at prostata malkning bliver gjort korrekt også dejligt som muligt, vil vi helt sikkert anbefale at du anvender legetøj til formålet – det er nemlig den bedste og dejligste måde hvorpå du vil have en oplevelse med at få en prostata orgasme.

Desuden er sandsynlighed for at du opnår selvsamme også signifikant forøget.

Prostata massage

Afsluttende Note

Prostata er et punkt, der ligger i centrum af bækkenet lige bag skindbenet og lige over noget der kaldes pærenem. De fleste mennesker har kun hørt om i en ærgerlig forbindelse: nemlig i forbindelse med prostatacancer, som forekommer hos omkring en ud af elleve danske mænd. Det er desværre et frygteligt højst tal. Men det sætter just endnu større fokus på en indlæg som dette, som jeg i øvrigt håber du har nydt.

En sund prostata er vigtig og kan være afgørende for netop at undgå prostata kræft og derudover også for din seksuelle trivsel. Du kan både holde din prostata sund og samtidig reducere risikoen for kræft – er det ikke skønt? Men det kræver du masserer din prostata på regulær basis.

Prostata, er ligesom G-punktet for kvinder, ofte meget følsom. Specielt under seksuel stimulering. Det er faktisk ofte blevet kaldt det mandlige G punkt. Nogle har endog kaldt det den anale orgasme, som analogt til penis-orgasmen. Men rapporter viser, at prostata orgasmer er helt forskellige fra penis orgasmer, såvel følelsesmæssigt som fysisk.

Som en kvindes G-punkt bliver prostata i stigende grad følsom når det stimuleres erotisk. Manden bliver vækket og nærmer sig langsomt en orgasme. Det er derfor at nogle mænd oplever en prostata undersøgelse ved lægen meget anderledes end den prostata stimulering manden får i sengen med sin elskerinde. Det er på den baggrund derfor også en god idé at vente med prostata massage til i begge er tændte.

Som fortalt er den bedste position generelt set at ligge på ryggen under massagen. Du kan både ligge med benene udstrakt eller foldet sammen under dig selv. I denne position er det bedst med en finger smurt med glidecreme som indføres og bukkes sådan at den kommer i kontakt med prostata.

Husk også

Vi håber dette indlæg har inspireret dig til at prøve dig selv og dine seksuelle lyster af. For ligesom så meget andet, så handler det bare om, at kaste sig ud i det. Du vil nemlig blive ualmindeligt glad for, at du forsøgte dig.

En g punkts orgasme er nemlig bare noget, som man som mand skylder sig selv at prøve. Og hvorfor så ikke bruge den moderne teknologi og anvende produkter, som gør det mere tilgængeligt og mindre bøvlet?

Hvis du har nogle oplevelser omkring både kvinde og mand g punkts orgasme. Så håber vi denne guide kan afklare nogle spørgsmål. Ellers vil vi meget gerne høre fra dig via nedenstående diskussionsfelt. Her bestræber vi os på at besvare dine henvendelser uanfægtet om det er spørgsmål eller andet indenfor 24 timer.

Af andre interessante indlæg vil vi anbefale dig at læse hvordan du får en anal orgasme. I det hele taget bør du kigge på vores anal sexlegetøj kategori. Her finder du en masse information, som er relevant for dette indlæg.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

3 KOMMENTARER

 1. Hej Lise!
  Jeg er en ældre herre på 67 år og lever single efter en skilsmisse for 19 år siden. Jeg er er ikke kommet i et nyt, fast forhold men har gode venner og veninder. Trods mine 67 år, elsker jeg stadig sex og føler at det er wellness for sjæl og krop.
  med alderen føler jeg mine orgasmer er mere intense og kraftigere end i de yngre år., men det afhænger også af partneren.
  Sidste år var jeg en del sammen med en afrikansk kvinde, som jeg kender, men som ikke længere bor i Danmark. Hun fik mig til at eksplodere seksuelt.
  Hendes læber omkring min pik var himmelsk godt og når jeg mærkede min sæd sprøjte langt op i hendes skede, var min orgasme af himmelsk karakter.
  Flere gange stak hun forsigtigt fingeren op i min endetarm og masserede prostata i langsomme og dybe bevægelser samtidig med, at hun suttede min pik.
  Når orgasmen og sæden kom, var det en fantastisk kildrende fornemmelse i min endetarm og pik og den efterfølgende fornemmelse af tilfredshed steg i takt med at hendes læber og mund sugede alt sæden ud af min pik. Det har været svært at undvære hende og jeg har ikke fundet en som hende, men leder endnu. Hvor er det evt. bedst at lede? Jeg fandt sandelig også ud af igen, hvor dejligt sex kan være og hvor himmelsk dejligt prostata massage og orgasme kan være for en mand – selv om man er blevet lidt ældre!

 2. Jeg lagde mærke til at Hans skriver en hjertelig kommentar, og , anonymt, bliver rakket nede af en der kalder sig Victor … Det er ikke OK at spotte eller håne . Hans ! Tak for din ærlig mening . Håber skyts engler giver dig livs mod. Interessant om alderdom. Håber at en moderator også får noget tid, ELLER Lise. Hun kan rydde op i det når hun før tid. Det er ligesom visse Facebook grupper hvor stærke bøller dominerer og ødelægger andres glæde, – og en dag vil de selv føle tomt og efterladt ! Legledes er det blandt klikker på visse boligprojekter.,

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here